כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם אפשר להמליץ לי על חברה שנותנת שנותנת שירותי אבטחת המחשב ללקוחות פרטיים? אני מעוניינת בעזרה מאחר ופרצו לי לפחות לאימייל ואני רוצה לפתור את הבעיה..
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש בעיה מציקה בפורום שחלקים ממנו (בעיקר העמוד של החיפוש, הודעות חדשות, כמעט הכל חוץ מההודעות עצמם) הם בפונט שלפחות בלינוקס הוא פשוט לא ברור. יכול להיות שבווינדוס זה נראה יותר טוב אבל בלינוקס זה נראה זוועה. אני מעלה תמונות שתראו. צריך בקיצור להגדיר את הפונט arial שיש בכל האתר גם במקומות הבעייתיים בפורום. או לבטל את ההגדרת פונטים שיש שמה.. וקצת פחות קשור, ומקסימום עושים zoom, אבל למה הפונט כל כך קטן? אני יודע שלמעצבים יש מנייה כזאת לעשות פונטים בלתי נראים כי זה הכי יפה, אבל פונט גדול זה יותר נחמד וקריא. [img width=600]http://img521.imageshack.us/img521/2600/screenshotcn.png [img width=600]http://img843.imageshack.us/img843/3826/screenshothwzoneminefie.png
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הם מספקים לך איזה אמצעי לתליה, או שרק את הפוסטר עצמו? ואיך הם באופן כללי?
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
רצוי אתר שלא מצריך הרשמה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Linkin Park Pendulum *איכות נמוכה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
לגבי השיר הבא- האם זו הגרסה המלאה של השיר? כי לרוב שירים בסגנון כזה אורכים לפחות 6-7 דקות ויש לי עוד שאלה, אתם יודעים אם למקהלה הנ"ל (two steps from hell) יש הופעות חיות? לא משנה איפה, אבל יש? כי פשוט לא מצאתי באינטרנט שום תזכור להופעה שלהם, ואחד החלומות שלי זה לשמוע אותם בLive
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום באיזה חנויות אני יכול לקנות http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133170§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D אני מכיר את זיג זג ואת לוג'יק פי סי מה דעתכן?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סליחה על הדיון המטופש, אבל אני חייב לבחון כמה יצירתיות יש לכם. אני הייתי חותך אותו הרבה חתכים קטנים, ומכריח אותו להגיד: "אני יהודי גאה". כל פעם שהוא מסרב אני כורת לו אצבע ומשקה אותו בכוס נפט. בסוף, לאחר שיגיד את המשפט הנ"ל אני אגיד לו: "בגלל שאתה יהודי אתה מיועד להשמדה", ואז אני אחתוך לו את הידים והרגלים עם מסור חשמלי לאט, לאט, אחבוש את האזורים (שלא ימות לי פתאום) ואקרא לשמונה כושים שיאנסו אותו. לאחר מכן, אשים אותו על רכבת הרים לא חגור כלל. אם הוא ישרוד, אני אשלח אותו לחדר טראומה, ולאחר שיתרפא אני ארה לו באשכים, אקשור אותו בחדר מלא ג'וקים אוכלי בשר רעבים, ושיהיה לו יום טוב. ;D *בשביל הפרוטוקול: אני לא סדיסט, אבל היטלר זה היטלר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לעצור את זה או ממה זה נגרם? כבר עזבו את הקבוצה 50 איש בגלל השטות הזאת [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
תשפטו אתם, תקראו מלמטה למאלה. יאיר, אם טעיתי אני יתקשר אליך אישית ואתנצל. אני לא מטומטם חמום מוח, לבדוק WIFI של נתב זה לא קשה ולא צריך מעבדה בשביל זה. ואפשר לראות את זה ברגע בעניים. לא כולם יודעים איך לעשות את זה אבל במקרה אני כן, ומוכר אצלכם בחנות אמור לדעת יותר טוב ממני. שלא לדבר על המעבדה של היבואן שהסכימו איתי. מה שאני אומר כבר כמה פעמים הוא שאתם לא רציתם לבדוק למרות שהבדיקה קלה מאד. אתכם לא מעניין אם המוצר תקול ובגלל זה לא בדקתם, אתכם מעניין שהיבואן יחזיר אותו. זה בדיוק מה שאמרו לי בחנות. מה שאני רוצה סה"כ זה נתב שעובד, היום אמרתי לבחור בחנות, אחרי שהוא קיבל את הטופס, מהיבואן שאני מעדיף זיכוי ואני יכך אחד אחר יותר זול (לא היה את אותו אחד במלאי), רק שיעבוד, והבחור אמ…
-
- 172 תגובות
- 23.6k צפיות
-
-
לא פעם אנו קוראים תלונות כאלו ואחרות בענין רמת השירות (או היעדרו) והיחס של אנשי פנדה מחשבים ובמיוחד המנכ"ל של החברה הזו . הסיפור התורן השבוע: http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=rl20100921_21447 מענין שתגובות מוזרות כאלו של מנכ"ל פנדה חוזרות ונשנות על פי הדיווחים שאנו קוראים. וזה כבר מעבר למה שעולה מדברי המתלוננת, שהחברה הזו מבצעת לכאורה עבירות על חוק בכך שממשיכה לשלוח דוא"ל פירסומי לאחר שנדרשה להפסיק (לדברי המתלוננת). לא יפה. באמת לא יפה. מה שבטוח - אני בפנדה לא אקנה וגם אספר לחברי ומכרי. רק בגלל היחס וההתנהגות.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, מאחר ולא ידעתי לאיזה פורום זה שייך החלטתי לפתוח את זה כאן, אשמח אם זה יועבר לפורום המתאים במידת הצורך. מדובר בבעיה שלא נתקלתי בה קודם, מועתק מסתם שיחה במסנג'ר אז סלחו לי. ;D *הפורטים של הUSB *משחקים איתי משחקים *בזמן האחרון *המחשב יכול פשוט להתקע באמצע הדלקה *כי אחד מהUSB כנראה מקצר או משהו.. לא יודע איך זה אפשרי אבל עושה משו לא בסדר *ברגע שאני מזיז ת'USB קצת *או מסדר אותם מחדש במקרה הגרוע *המחשב עולה סבבה *ואז לפעמים אני יכול לשחק בUSB מלא ושומדבר לא קורה *ולפעמים בהדלקה אחרת של המחשב *אני יכול רק לגעת בUSB נניח של העכבר *או של מצלמת האינטרנט *ואו שהם יתנתקו מהמחשב לגמרי ואז חיבורם מחדש יצור בעיות *או שהמחשב יתקע לחלוטין וידרש ריסטרט ידני *._. אשמח …
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התעורר אצלי הצורך לחזור כמה (עשרות)שנים אחורה לימי הלגו העליזים שלי, ולקנות ערכות ולהרכיב אוסף פרטי של דגמים(בעיקר לגו טכני). רק שלצערי כיוון שיש יבואן יחיד בארץ(אילנית) המחירים הם פי שניים ויותר ולכן החלטתי לבדוק אפשרות קנייה בחו"ל, בדקתי באמזון ולא ניתן להזמין דרכם(גם באמזון בארצות אירופה(בדקתי באתר הגרמני)) אנני מוצא אתרים נוספים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
תודה לחברי טל ששיתף בפייס את המסמך הנדיר *מניסיון אישי, ככה זה בכל מוקד בחברה גדולה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כך טוען ה OPEN DNS שאני משתמש בו שנים. זה התחיל היום. כן או לא -אני לא יכול להכנס אליו. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לקבל הערכת מחיר למחשב יד שנייה עם המפרט הבא: מעבד- E8400 קירור - AC Alpine 7 לוח- ASUS P5K-SE זיכרונות - 4GB DDR2 Corsair HDD - Seagate 500GB 32MB כרטיס מסך - GTX260 192SP ZOTAC צורב LG X20 SATA ספק HEC 500W מארז - JSP-Tech H550-D-F25 שוקל למכור ולקנות מחשב חדש תודה!
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום! לפי מה שהבנתי מע"מ אני משלם אם מחיר החבילה + המשלוח עובר 50$. מה לגבי מכס? יש מכס על ספרים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אז ככה, זאת רשימת הציוד: PS3 - עם טקן וכדורגל נרגילה - יש מוזיקה - בפול ווליום מזגן - יש נוף פתוח לעיר - יש שתיה: וודקה (איכותית), ערק (הכי זול), וויסקי (גרין ליבל) מיץ תפוזים, לימונדה כוסות נמוכות כאלה מגניבות עם קרח בתוכו בשביל שמי שישים בזה וויסקי יראה "בוס" חח כוסות רגילות ופותחן באוכל אין לי רעיון מה להציע מלבד קבוקים חשבתי על סושי אבל לא יודע.. יש עוד מה להציע??? בנוסף חשוב לי לציין שיש לי בית רק פעמיים בשבוע, זה יהיה על אחד מהימים האלה
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לאתעדכן במסיבות ואירועים לאנשים לקראת גיל 30, מאזור תל אביב והסביבה (שרון ואפילו ירושלים או אילת הולך) מכירים אנשים שאני יכול להוסיף לפייסבוק?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי בכל דרך אפשרית לשמור את הסרטון שיש בקישור הזה: http://video.walla.co.il/?w=//1730289 אין סוף תוכנות, אין סוף פלאגנים וכו וכו בעבר היה אפשר לחפש בתוך ה source של העמוד קובץ apx או משהו בסגנון שבתוכו היה קישור ל mms המקורי אבל הם כנראה עשו שם איזה שהו שינוי. יש למישהו מושג איך אני יכול לשמור את הסרטון הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני כבר שנה שולח קורות חיים ב-jobmaster ולא קיבלתי אפילו טלפון
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מאיזור השרון. בשנתיים, אפילו שלוש שנים האחרונות אני קונה קבוע ב- Ivory והאמת שאני די מרוצה, אני זוכר בעבר דיונים על משתמשים שכתבו שאייבורי לא בסדר וכד', ועכשיו אני רואה שכותבים כך גם על K.S.P, האמת שכל הזמן הזה העדפתי את אייבורי על KSP, פשוט התרגלתי לקנות שם, הכירו אותי כבר, היה לי נח ונחמד. כל מי ששאל אותי - הפניתי אותו לאייבורי, לא הייתה שום בעיה אף פעם, הכל היה בסדר. הבעיה היא שאני לא קונה שם מחשבים, אלא חלקים... וכל מי שאני מפנה לשם - קונה מחשבים. ואני רואה שלא משנה מה קונים שם - על הכל אומרים פה דברים רעים. מעבר לכך, מה שגרם לי לפתוח את הדיון, זה ש- TheHunter פרסם כתבה מהיום, מעיתון ידיעות אחרונות, בה כתוב ש- DELL מתנצלת בפניי KSP על מה שפרסמה ב- Glob…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-