כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
אפשר בבקשה לקבל הערכת מחיר למחשב יד שנייה עם המפרט הבא: מעבד- E8400 קירור - AC Alpine 7 לוח- ASUS P5K-SE זיכרונות - 4GB DDR2 Corsair HDD - Seagate 500GB 32MB כרטיס מסך - GTX260 192SP ZOTAC צורב LG X20 SATA ספק HEC 500W מארז - JSP-Tech H550-D-F25 שוקל למכור ולקנות מחשב חדש תודה!
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום! לפי מה שהבנתי מע"מ אני משלם אם מחיר החבילה + המשלוח עובר 50$. מה לגבי מכס? יש מכס על ספרים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אז ככה, זאת רשימת הציוד: PS3 - עם טקן וכדורגל נרגילה - יש מוזיקה - בפול ווליום מזגן - יש נוף פתוח לעיר - יש שתיה: וודקה (איכותית), ערק (הכי זול), וויסקי (גרין ליבל) מיץ תפוזים, לימונדה כוסות נמוכות כאלה מגניבות עם קרח בתוכו בשביל שמי שישים בזה וויסקי יראה "בוס" חח כוסות רגילות ופותחן באוכל אין לי רעיון מה להציע מלבד קבוקים חשבתי על סושי אבל לא יודע.. יש עוד מה להציע??? בנוסף חשוב לי לציין שיש לי בית רק פעמיים בשבוע, זה יהיה על אחד מהימים האלה
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לאתעדכן במסיבות ואירועים לאנשים לקראת גיל 30, מאזור תל אביב והסביבה (שרון ואפילו ירושלים או אילת הולך) מכירים אנשים שאני יכול להוסיף לפייסבוק?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי בכל דרך אפשרית לשמור את הסרטון שיש בקישור הזה: http://video.walla.co.il/?w=//1730289 אין סוף תוכנות, אין סוף פלאגנים וכו וכו בעבר היה אפשר לחפש בתוך ה source של העמוד קובץ apx או משהו בסגנון שבתוכו היה קישור ל mms המקורי אבל הם כנראה עשו שם איזה שהו שינוי. יש למישהו מושג איך אני יכול לשמור את הסרטון הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני כבר שנה שולח קורות חיים ב-jobmaster ולא קיבלתי אפילו טלפון
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מאיזור השרון. בשנתיים, אפילו שלוש שנים האחרונות אני קונה קבוע ב- Ivory והאמת שאני די מרוצה, אני זוכר בעבר דיונים על משתמשים שכתבו שאייבורי לא בסדר וכד', ועכשיו אני רואה שכותבים כך גם על K.S.P, האמת שכל הזמן הזה העדפתי את אייבורי על KSP, פשוט התרגלתי לקנות שם, הכירו אותי כבר, היה לי נח ונחמד. כל מי ששאל אותי - הפניתי אותו לאייבורי, לא הייתה שום בעיה אף פעם, הכל היה בסדר. הבעיה היא שאני לא קונה שם מחשבים, אלא חלקים... וכל מי שאני מפנה לשם - קונה מחשבים. ואני רואה שלא משנה מה קונים שם - על הכל אומרים פה דברים רעים. מעבר לכך, מה שגרם לי לפתוח את הדיון, זה ש- TheHunter פרסם כתבה מהיום, מעיתון ידיעות אחרונות, בה כתוב ש- DELL מתנצלת בפניי KSP על מה שפרסמה ב- Glob…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש צימר בגליל או גולן, בכללי באיזור צפון ל8-10 איש. אולי מישהו מכיר צימרים טובים לכמות אנשים כזאת ? בעיקר רצינו להשכיר וילה, אבל יוצא יקר מדי. נ.ב. זה ל NOVIY GOD. תודה רבה לכל העוזרים.[br]פורסם בתאריך: 20.09.2010 בשעה 17:59:41 מישהו ?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל רשימה או קישור או משהו עם שמות של המטוסים שהאמריקאים השתמשו בהם בזמן הלחימה במלחמת העולם ה 2 . תודה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
כל המקינטוש למיניהם? חוץ מהיבואן עצמו מי עוד מתעסק בארץ עם המחשבים של אפל?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום בנות איזה אופניים חשמליים כדאי לקנות לדעתכן?
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חלקנו זוכרים את המערכת הזו כאילו היא שוחררה אתמול, אך חלק גדול מאד מהמשתמשים היום בחלונות לא יודעים מאיפה הכל התחיל ומקבלים את תוכנות הווינדוס השונות שיוצאות כל כמה שנים כאילו זה היה ככה מאז ומתמיד.. אז אחסוך במילים כי הסרטון הבא מצליח להמחיש בצורה הטובה ביותר איך כל הדברים הטריוויאלים האלו התקבלו פעם בפה פעור וממש היה מדובר בפריצת דרך. תהנו : ואם כבר בהסטוריה עסקינן - אז יש עוד סרטונים הזויים לא פחות : עצוב? מצחיק?? קשה להחליט..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש אנשים שימצאו חומר זה מעניין נלקח מעיתון מעריב - "המגזין" בתאריך 19/9/10 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מכתב וטפסים למלא פרטים כדי שיקבעו לי סיווג בטחוני. עד עכשיו הייתי במיונים לצוות אוויר רק והגיוס שלי ב-23/7/06 הבנתי שיש דרגות של סיווג בטחוני,אמרו לי שלפי צבע המכתב שקיבלתי אפשר לדעת את הסיווג אם הוא גבוה או נמוך... זה נכון? או שרק אחרי שאני ממלא את הפרטים ושולח להם יודעים אם נמוך או גבוה..? מישהו אמר לי שרק בחמ"ן זה לפי צבעים קיצר הכל מבולגן ואשמח לקבל עזרה תודה!!
-
- 18 תגובות
- 7k צפיות
-
-
יש תמיד תקטעים האלה שכל החבר'ה יוצאים ומנגנים על גיטרות מפוחיות וכאלה ואני מתבאס חח... וגם אני עכשיו מתחיל ללמוד בפנימייה ככה שלנגן על תופים אין לי ממש אפשרות. איזה כלי הקשה מומלצים יש שאפשר לנגן איתם מוזיקה עממית כזאת של ישראלים וגם מוזיקה חסידית קצת [ :-[] ? חשבתי על בונגוס אבל אני לא יודע אם זה מתאים לסגנון שלרוב מנגנים. וגם כחון אבל זה יקר יחסית ואני די מחפש משהו זול. אם +-800 נגיד זה האפשרות היחידה אני ילך על זה אבל זה טיפה מעל הגבול...יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
דייי נישבר לי מהם !!! מישהוא פעם עבר מהן ? איך אני מעביר את אנשי הקשר ? אפשר לגרום לדואר להגיע לדואר אחר כמובן שההעדפה היא ל ג'י מייל אבל כל מייל שיהיה יהיה טוב
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עמוס הכין את התשתית ועומרי מהפורום השלים את העריכה (spiidx117) תודה רבה לשניהם, מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות כזה בלי להתחיל להזמין מאי-בי וכאלה? מכון לשלם תמורתו 10 שקל.. למישהו יש רעיונות? עדיף משהו באיזור המרכז/שרון.. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בהמשך להצלחה חסרת התקדים של הההזמנה הקבוצתית הזולה בעולם מגיע משחק ההמשך והכל כך מצופה של השנה ואיתו גם כן הזמנה מוקדמת. למען הסר ספק, המחיר של הכותר הקודם היה נמוך מדי ונבע מטעות אנוש של בעלי החנות שלא עודכנו בשינוי מחיר המשחק מ 50$ ל 60$ ולמרות זאת היו מוכנים לספוג את הטעות. הפעם המחיר גבוה יותר אבל עדיין מחיר אטרקטיבי למשחק שיעלה בכל מקום בעולם 60$ על פי שימי, בעל החנות המשחק יגיע לקראת יום שלישי 9/11/2010 --------------------------------------------------------- שאלות בכל נושא נא להתקשר לחנות: 03-6205074 --------------------------------------------------------- המחיר עומד על 189.99 ש"ח ליחידה. מקסימום משתתפים בקניה הקבוצתית- 150 מדובר בגירסה הרגילה ש…
-
- 101 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
למישהו יש רעיון כלשהו למה חברת HP מוכרת מדפסות אשר אמורות להתחבר למחשב דרך חבויר USB ללא הכבל שאמור לחבר את המדפסת ... באמת שלא הבנתי למה זה ?? סתם לטרטר את הלקוח?? יש מצב שיום אחד נקנה מדפסת נפתח את הקופסא ונגלה שאין מדפסת?? או שפשוט יש להם דרך יותר טובה מכבל USB על מנת לחבר למחשב מדפסת USB??
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למכונת גילוח עד 400 ש"ח (אשמח עוד יותר אם זה יעלה פחות). אין לי דרישות מיוחדות, רק שיהיה אפשר להשתמש במכונה תוך כדי הטענה גם (אם זה קיים עדיין).
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המיי ברזל אצלנו מגעילים ברמות, לכן אנחנו קונים מיים מנרלים. נשבר לי כל הזמן לסחוב את המיים, בנוסף לזה יצראה לי פעם לראות שהמיים המנרליים עומדים שעות בשמש בין עם בחנות או בנקודות ההפצה של חברות המיים - לפי מה שהבנתי במקרה כזה נפלטים חומרים מסוכנים מהבקבוק למיים. על אילו מערכות טיהור אתם ממליצים? ושהיה יחסית זול להחליף את הפילטרים (גג 1000 שקל לשנה)
-
- 43 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח .. רציתי לשאול אולי למישהו יש רעינות להדפסה על חלוצות כול מיני סגנונות משוגעים ומטורפים הצעות יתקבלו בברכה !!
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע איך מגיעים מאיזור הקריות לבניין המדרגה שנמצא באוניברסיטת חיפה? איזה קוים אני צריך לקחת? (ממרכזית המפרץ). תודה.
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-