כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
-
אז אני לא יודע אם זה ממש קשור אבל אני ינסה בכל זאת . אז אני לומד עכשיו בי"ג ואחרי זה בי"ד בפרויקט יעד של חיל החימוש . אני יודע שאומרים שחימוש שזה גרוע אבל להיות הנדסאי זה קצת שונה . ואמרו לנו שיש תפקיד כזה שהולכים לגדודים ופשוט אחרים שמה על הנושא של האלקטרוניקה . לדוגמא אם פתאום מתקלקל להם משהו בתוך הטנק שקשור לאלקטרוניקה אז שולחים מישהו שיתקן את זה . אז מישהו שמע או יודע על זה משהו ?
-
- 22 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
מחפש את הכלי הכי זול שיוכל להספיק לאחד שעוד לא למד אף פעם. כלי שזול מספיק שאם אחרי חודשיים אני אפסיק לנגן אני לא אתבעס שקניתי. דברים מיוחדים שאני צריך לדעת ? אולי פורום טוב שמתמחה בנושא ?[br]פורסם בתאריך: 25.09.2010 בשעה 19:29:45 ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני עובד משמרות, ורציתי לדעת אם מגיע לי כסף על כל החגים שלא עבדתי בהם בחול המועד., שהמקום היה פתוח, אבל נסגר לפני המשמרת הקבועה שלי. אני לא מבין למה צריך לתקוע 40 חגים בספטמבר ולהרוס לחילונים את הפרנסה שלהם. DOSI COMMENT REMOVED BY ME תודה
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן! יש דברים ספיציפים שצריך לבדוק לפני קנית קטנוע יד 2? אשמח לעצות כמו מה הקילומטראז' הסביר, מה צריך לשים לב לפני הקניה, ואם תוכלו להמליץ על דגמים מסוימים ששווה לבדוק בטווח מחירים של 6 אלף שקל גג. מעוניין ב-125 סמ"ק לכל היותר. תודה! (הפניה לפול גז, ופורומים כאלו ואחרים לא יתקבלו בברכה אחרת היתי פותח שם דיון)
-
- 18 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
אז ככה, אתמול ב00-00 שעון ישראל עבר החלק הראשון של התחרות "מר אולימפייה" תוצאות השיפוט יגיעו היום בערב, עם תוכנית ערוכה ואפשרות לצפות בה בלייב בלינק הבא- http://webcast.bodybuilding.com/fitshow/2010olympia/ הנה כמה תמונות: ג'יי קאטלר, ההימור שלי מקום ראשון השנה. אז מה דעתכם, מי לוקח?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השתחררתי. כבר למעלה מחודש בחופש. כרגע מתלבט אם להיכנס לאבטחת הנמל באשדוד או פשוט למצוא תחנת דלק (מועדפת) קרוב לבית. איפה אתם עבדתם אחרי צבא?
-
- 26 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני רוצה להתחדש בשעון אבל לא סתם שעון רגיל אני לא סגור עדיין עם על דיגיטלי או מחוגים, אבל אני אשמח לשמוע הצעות משני העולמות. אני מחפש שעות שיהיה יפה נוח לא כבד ושיהיה בו איזה תחונות מיוחדות מגניבות TNX
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, שבוע הדממה, צריך סדרות חדשות, לא? אז ככה, אני ארשום פה את כל מה שראיתי כבר, תוכלו להבין את הטעם שלי ולהמליץ לי על סדרות טובות בסגנון (או אם זה ממש טוב, אז גם לא בסגנון) lost heroes PB 4400 Dexter Breaking Bad Doctor Who Entourage Eureka FlashFarward House HIMYM Jericho Lie to Me My Name Is Earl Smallville The Big Bang Theory Sopranos זהו, זה כל מה שראיתי, אשמח להמלצות תודה ושבת שלום, דוד.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הצגת תוצאות רק של מוכרים שמאפשרים משלוח בינלאומי. כלומר, יש את האפשרות בADVANCED SEARCH אבל אחרי כמה פעמים זה מתחיל לעצבן, האם יש אפשרות כלשהי בהגדרות הפרופיל שלי או כל דרך אחרת שאפשר להגיד לא להתעלם ממוכרים "לא רלוומטים"?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=rl20100921_21447 והקישור בתוך הכתבה שמסביר קצת יותר על הסיפור http://www.internet-israel.com/internet/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%A4%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D/
-
- 53 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
סבתא שלי צריכה לשלם חוב או משהו וזה מסתכם בסכום של 2000 אירו, השאלה היא כמה יעלה לשלוח סכום כזה ליעד בגרמניה ואיך לעשות את זה בדרך הזולה ביותר?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
הודיעו לי היום שהתקבלתי לעתודה למסלול מדעי המחשב באוניברסיטת חיפה חוץ מזה אני גם התקבלתי לחמ"ן לאחד מהמסלולים של גאמה עתודה זה מסלול שמאוד מתאים לי אז אני די בטוח שאבחר בו אבל עדיין הייתי רוצה לשמוע דעות שונות של אנשים ראיתי כאן שאומרים שאונ' חיפה לא ממש טובה למדעי המחשב אבל לדעתי אם יהיה לי 6 שנות ניסיון צבאי אז זה לא יהיה משנה כי אחרי הכל זאת עדיין אוניברסיטה
-
- 33 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
יש לי תרגיל באינטגרלים לא אמיתיים ואני לא מצליח לפתור צריך להוכיח עם הוא מתכנס או מתדר ולהראות את הדרך איך מגיעים לזה. אינטגרל מ 0 עד ln2 של dx -------- e^x -1 ה מינוס אחד לא קשור לחזקה של e תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-8117,00.html רק אני מוצא בזה משהו משעשע?
-
- 21 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי כמה שאלות בתחום הזה ואין לי כח לפתוח אשכול חדש אז אני מנצל את זה. סיימתי י"ב, אני כרגע לומד בי"ג במטרה להתקבל לבסמ"ח (יש לי פרופיל 97 וכנראה שזו הדרך היחידה להתקבל). לגאמ"א לא התקבלתי, עפתי אחרי הראיון שאחרי המבחן. יש לי בגרות בינונית ביותר של 4 יחידות מתמטיקה, 4 אנגלית, 5 פיזיקה בציון 85-90, 10 הנדסת תוכנה בציון ששואף ל100, ומקצועות החובה ההומניים בציונים מחפירים. כדי להדביק את הפער עם חברים (עתודאים למדעי המחשב באונ' ת"א) חשבתי על הפרוצדורה הבאה: 1. שיפור מתמטיקה ל5- יחידות (בשילוב עם פיזיקה מקפיץ את השקלול ברוב האוניברסיטאות) ופסיכומטרי במועדים הקרובים ביותר 2. תואר ראשון בזמן השירות ואני יוצא מהצבא עם ניסיון בתחום, עם תואר ראשון ויותר מוקדם מעתודאי. …
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
אם משעמם לכם יותר מדי ובא לכם להכיר מישהו אז אתם יכולים ליצור קשר איתי ונדבר קצת ואז אולי נהיה חברים. אני מחפש להכיר חברים בנים כי זה מה שחסר לי כעת. קוראים לי רון אגב ואני גר במרכז אני אוהב מחשבים, מוזיקה (רוק קלאסי טוב ולא המוני, היפ הופ ישן, ואמנים ספציפיים), אני מתאמן בחדר כושר (לא יוצא לי להכיר שם יותר מדי אנשים). אני מחפש גם לשמוע עצות בנוגע לעבודה המעניינת שיש לי ואולי לפתח קשרים רציניים עם עוד ועוד חברים של חברים. אם יש כאן מישהו בעניין אז אפשר ליצור איתי קשר בסקייפ אני מקווה שלא תחשבו שאני סנוב אם תכירו אותי
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי! לאימי התחשק ליהיות בעליה של שרקן\ית קרחת, משהו כמו הדבר הבא- http://ounce.su/uploads/2009/10/%D0%BB%D1%8B%D1%81%D0%B0%D1%8F-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F-%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B0.jpg חיפשתי בגוגל ורוב התוצאות לא קשורות, אשמח אם יפנו אותי לאתר שיוכל לעזור לי עם השם המדוייק למין השרקנים הזה, ואיפה משיגים אחד כזה. תודה מראש וחג שמח נ.ב. נודע לי הזן hairless Baldwins דרושה המלצה לחנות חיות אמינה(שמוכרת שרקנים) באזור תל אביב. מהיצריתיים שבינכם אשמח למפרט של שרקן ללא OC
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מה אתם אומרים על RSM, SKYPC? ובמיוחד על RSM? תודה..
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז סוף סוף הוצאתי רשיון והתחלתי לעבוד ויכול להיות נחמד לקנות לעצמי אוטו קטן .. חשוב שיהיה חסכוני זריז בטיחותי ויציב לא בעייתי (שלא יכנס למוסך כל חודש) ואם כן, חלפים זולים בדקתי קצת וחשבתי על פולו 1.4 הדגם עם ה100 כ"ס .. יש למישהו חוות דעת עליו או על מכוניות דומות ?
-
- 30 תגובות
- 5k צפיות
-
-
בגיל כזה כלכך רוצים לעזור
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שאלה ... איך מגיעים מ בת ים( סביבת הקניון) ל דיזינגוף לא משנה לי דן או אגד
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא עובד לי Service Unavailable - DNS failure The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי שעון ג'ישוק חדש ויש לו איזו פונקציה של גאות ושפל. רציתי לכוון את זה אבל זה די מסובך והסתבכתי. בחוברת יש כמה ערים מרכזיות אבל לא מופיעה שום עיר שקרובה לישראל, ככה שהמדריך לא עוזר לי. בגדול מה שאני צריך לעשות זה למצוא את הזמן בו הירח הוא הכי גבוה ואת הזמן בו הוא הכי נמוך ואז לחשב באמצעות זה את המיקום, אבל נורא הסתבכתי ובגוגל אין שום מידע רלוונטי על ישראל (לפחות לא שמצאתי) בחוברת הם קוראים לזה site interval data list למישהו יש שעון שתומך בזה ויצא לו לקנפג? זה יחסוך לי הרבה כאב ראש... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-