כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
סתם משוה שככה עלה לי בראש פתאום.. אם לוקחים בחשבון שרוב המחשבים של אנשים שיקראו לך הבייתה לתיקון הם מחשבים זבל , מה אמורים לעשות בזמן המאוד מאוד ארוך הזה שהאנטי וירוס סורק ?
-
- 40 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אתחיל בעובדה שאני יודע שיש דיון שמדבר על בעיה דומה, רק עם כרטיס מסך. הדבר אינו רלוונטי היות והטיפול בכל אחד מהדברים במכס שונה. החלטתי להזמין Samsung galaxy S מחו"ל, אבל אני לא יודע אם אני צריך לשלם עליו מכס. לפי חוק אני אמור לשלם 30%, אבל ראיתי לפחות שני פוסטים בפורום של אנשים שהזמינו והמכשיר לא עבר במכס. האם זה עניין של מזל? קשרים? דרך השליחה של החנות? האם אני יכול להזמין בלב שלם ולדעת שאני לא אשלם עוד כשליש ממכיר המכשיר כשהוא מגיע לארץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב, אז היה אצלי היום נציג הוט בקשר לניתוקים בטלפון. מכיון שלמדנו יחד והיינו חברים הוא דיווח לי כי "לא התקינו לי פילטר על הכבל", מה שאומר מצידי, שאני יכול לראות כבלים מבלי לשלם אגורה. אז טלויזיה אין לי ואני לא מתכנן לקנות, אבל מחשב יש. אפשר לקבל מידע על כרטיס טלויזיה? למשל, כמה זה עולה, האם ניתן להרכבה עצמית או צריך טכנאי מחשבים, ומה צריך לחבר בדיוק למחשב (את הכבל של הוט) ואיפה... תודה!
-
- 8 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס שמתחבר ל-PCI ועליו 2 חיבורי USB ועוד 2 FW. שמעתי פעם שחיבור USB בכרטיס שכזה מהירה יותר מחיבורי ה-USB שעל הלוח. האם זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
משהוא מכיר יבואנים שעוסקים בהבאת אביזרי אייפון לארץ? אני רוצה לפתוח חנות ומחפש יבואנים שיספקו לי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
את כל ההרצאות שם ועל מה מדובר? כי הפסדתי בגלל שלא הייתי בבית[br]פורסם בתאריך: 11.10.2010 בשעה 13:04:50 ראיתי עכשיו את משה כחלון, אין על הח"כ הזה הוא פשוט תותחהייתי בהלם איך הוא אמר שמי שיפגע בתחרות בתחום התקשורת, הממשלה תפתח לו את התחת
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הפרוייקט אינו בסדר גודל גדול, ויכול אפילו להיבנות על בסיס מערכות קיימות כדוגמאת joomla בכל אופן האתר הוא אתר של בתי השקעות בחו"ל, שמוצעים למכירה באתר בצורת מערכת, דהיינו עם האפשרות להוסיף ולמחוק כמובן האתר צריך ליהיות מאודד פשוט מבחינה וויזואלית סדר גודל יחסית מאוד קטן לפרטים wavenator@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני עוסק בשאלה הזו זמן רב. למה אני חי, מה המטרה שלי בחיים, מהו יעשה אותי מאושר וכו'. לכל אחד יש תשובה שונה לסוגיה הזו, את התשובה שלי עוד לא גיליתי. מה שכן גיליתי לאחרונה, זה שאני עשוי להיות מאושר יותר אם לא אתחתן ואקים משפחה. זה ישתלם לי מבחינה כלכלית, לא אצטרך לפרנס אישה וילדים, ואוכל במקום זאת להשקיע את הכסף שאמור ללכת על משפחה. בנוסף, לא אהיה מוגבל לאישה אחת, כי אם אתחתן, אין סיכוי שלא אבגוד. אני פשוט יודע שאני אשתעמם מאישה אחת ובטח נתחיל לריב כל הזמן. רווקות היא חופש מבחינתי, וחיי משפחה הם, לפחות בשבילי, כלוב. כשאני מוזמן לחתונות של קרובי משפחה וחברים, אני תמיד חושב לעצמי ''הם כל כך מאושרים עכשיו, יש להם מושג למה הם הכניסו את עצמם?'' אני גם לא מוטרד מהמשכיות, גידול יל…
-
- 33 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, אשמח להמלצה ללקוח על חנויות מחשבים בהרצליה והשרון, עדיפות להרצליה. חנויות שיש להם מוניטין טוב, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/1/1741767 ומה עם פעילי שלום שקיבלו אזרחות לפני כניסת החוק החדש לתוקף, אם הם ישתתפו בפעילויות הומניטריות יש מצב שישללו להם את האזרחות?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התגייסתי לפני קצת יותר מחודשיים ויש לי פלטפוס קשה. כנראה שלצה"ל יש בעיות עם לתת הפנייה לאורטופד, כי אני הודעתי על הבעיה שלי פחות או יותר כשהתגייסתי. אולי לא לחצתי מספיק על הצבא, אבל זה לא הנושא. הבעיה שיש לי כרגע ברגליים היא דיי מוזרה. מצד אחד כשאני בלי משקל עליי אין לי בעיה לרוץ. מצד שני כשאני עם משקל עליי (אפוד) הרגליים מתחילות לשרוף כבר אחרי 200 מטר בערך של ריצה קלה. מעבר לזה לעלות מדרגות/ללכת בעליות גם מאוד מרגיש כבד. חוץ מכל זה יש לי עייפות מסויימת ברגליים (לא מאוד חזקה, אבל קיימת) שהיא כרונית. בכל מקרה, כרגע אני ברגילה ורציתי לדעת אם זה אפשרי לראות אורטופד (צריך אורטופד צבאי?) עד שאני חוזר מהרגילה ולהוציא מדרסים אישיים? ואם לא מה אני צריך לעשות כדי להוציא מדרסים כמה…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי שיש פה נושא כזה כבר, אבל אם זה בכל זאת לא קשור אז תעבירו =\ אני רוצה ללמוד הנדסת תוכנה. אבל כרגע אני מתלבטת כי אני לא מצליחה להבין מה ההבדל בין הנדסת תוכנה למדעי המחשב. אני יודעת שאני רוצה ללמוד את השפת תכנות נטו ובלי כל מיני שטויות של מטימתיקה וכל זה. השאלה אם זה באמת מה שלומדים בהדסת תוכנה? אני גם חושבת לעשות אפיק מעבר לטכניון, כי ממוצע הבגרויות שלי זה 91.3 ואני לא רוצה להשקיע עכשיו על שיפור בגרויות ועל פסיכו (במיוחד שאני לא אוהבת את המבחן הפסיכו עצמו כי כבר יש לי ניסיון איתו והוא לא בידיוק הצליח), זה הרבה זמן והרבה בזבוז כסף =\ אם יש פה אנשים שכבר עושים את האפיק מעבר לטכניון בנושא התכנות, שיפרטו איך הלימודים עצמם, על השיטת לימוד, וכל זה.. גם בשביל להיות בטוחה, א…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חשבתי לאחרונה ללכת ללמוד בחו"ל , הבעיה היא שאין לי שמץ איך מתייחסים לתואר אקדמי זר כאן בארץ. אם מישהו מבין בנושא אשמח לקבל תשובות, עצות והמלצות !! תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שכנה נשואה התחפשה לדתיה " חוזרת בתשובה " היא ככה כבר 4 שנים מערסית הכי פריחה שיש שעושה את כל העבירות בעולם בוגדת בבעלה לבושה הכי לא צנוע שיש וכו' כו' הפכה להיות חסודה " דוסית " ממאה שערים , הייתי אצלה בבית שיחקה אותה מסכנה התחילה לבכות לי " אני מסכנה אין לי כסף תעזור לי המחשב עוזר לי לשמוע הרצאות לשמור על השבת " ספרה לי את השקלים במטבעות ממש ריחמתי עליה אפילו עשיתי לה עבודות בחינם אחרי שבוע אני רואה אותה עם רכב " חדש " יונדאי שנת 200-3/4 אלנטרה שעולה בסביבות ה 40 אלף שקל ואני שואל את עצמי הרכב 40 אלף הביטוח עוד 10 תיקונים , תקלות + דלק והיא מסכנה ועניה ? הבחורה נוסעת על יונדאי ב 40 אלף שקל משחקת אותה " עניה " גונבת מחב"ד אוכל מביאים לה 3 ארגזים של אוכל כל שישי שבת מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם עליו ? אני לא יודע אם כל העובדות פה נכונות אבל עדין עשה לי טוב לקרוא את זה כי יש פה הרבה דברים שפשוט לא מעלים נגד טענות של השמאל והפלסטינים. אנא, קרא. זה ייקח ממך לא יותר מדקה וחצי לקרוא! 1. ישראל היתה למדינה ב - 1312 לפנה"ס, אלפיים שנים - לפני קום האיסלאם. 2. פליטים ערבים בישראל החלו להזדהות כפלשתינאים ב-1967 , שני עשורים - אחרי הקמת מדינת ישראל המודרנית. 3. לאחר כיבוש הארץ ב- 1272 לפנה"ס, היהודים שלטו בארץ אלף שנים והיתה להם נוכחות רצופה בה במשך3,300 ! שנים. 4. השליטה הערבית היחידה לאחר הכיבוש ב- 635 לפנה"סנמשכה רק 22 שנה. 5. במשך יותר מ- 3,300 שנים ירושלים היתה הבירה היהודית. ירושלים מעולם לא היתה בירתה של ישות ערבית או מוסלמית. אפילו הירדנים, כשהם כ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שאלתי כאן בעבר על הויזות אבל אני רוצה לדעת מהי הדרך הכי נוחה לברר את היתרה שנותרה בכרטיס, האם זה אפשרי באנטרנט לבדוק את זה או שחייבים להתקשר לאיזה חברת אשראי?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
פייסבוק? מה אומר לכם השם הזה? הדבר הכי חם היום! האתר שמשגע אותנו ואת כל העולם..שבלעדיו זה לא היה אותו דבר אז הגיע הזמן שיהיה המנון לדבר הממכר הזה.. לאחר הלהיט שהעיף כל מועדון, כל מכונית - "זוזי כמו בלונדה" קבלו את "כנסי לפייסבוק" - Karizmo & Naor M בשיתוף עם המפיק האגדי Tomer W אז תיכנסו לפייסבוק! ביוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=O9lyHGiK42I להורדה: http://www.disi.co.il/KnM/Facebook/facebook.html http://www.krs-d.com/facebook/facebook.html
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי,אני לא מבין בתחום הזה של העברה דיגיטלית אבל אני מעוניין לבצע אותה בשביל קלטות וידאו ישנות... השאלה היא איך עושים את זה, מהי הדרך הטובה ביותר לעשות את זה ולשמור על האיכות המקסימלית של הוידאו, ובנוסף אם אפשר לסמוך על המעבדות שעושות את זה ואם הן זולות... אם מישהו מבין גם בהעברת קסטות של טייפים אני גם אשמח לשמוע הצעות על שמירה מקסימלית של האיכות אם זה עוזר, יש לחבר שלי כרטיס טלוויזיה במחשב והוא אמר שיכול להעביר למחשב בחיבור לוידאו.. תודה רבה לכולם ;D
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לאחלה בהצלחה לכל הסטודנטים בפורום (ואני ביניהם) לרגל פתיחת שנת הלימודים האקדמאית החדשה 8)
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן אנשים, לאחרונה נתקלתי במשהו שממש התמיהה אותי. הלכתי לתומי ברחוב וראיתי סניף של בנק דיסקונט. התקדמתי עוד כקלימוטר וראיתי סניף של בנק מרכנתיל עכשיו אתם תוהים מה כ"כ מוזר? תסתכלו על הלוגואים ותבינו לבד! האם מרכנתיל זה חלק מדיסקונט? או שסתם במקריות מוחלטת מדובר בלוגו זהה ב-100%? אני מניח שמישהו פה ידע את התשובה לעניין...
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
מדובר במשטח קירור לנייד. הרכישה התבצעה כבר לפני חצי שנה כמעט, בחודש אפריל. שמתי לב לעניין רק היום אחרי שראיתי שמשטח שאנחנו מוכרים בחנות בה אני עובד הלוגו כן קיים במרכז המשטח, וגם בתמונות באינטרנט יש את הלוגו של CM במרכז המשטח. אצלי יש מעין שקע שהוא כאילו הכנה לשים את הלוגו. חשוב לציין שמבחינת האיכות של המשטח הוא נראה מקורי וגם הוא מתפקד טוב מאוד. יש לוגו של CM בתחתית המשטח. האם זהו זיוף טוב מאוד או בסה"כ סדרת יצור שמשום מה לא שמו את האייקון של CM? דף המוצר באתר של CM: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6610 מה דעתכם? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-