כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
זהירות, חפירה. תחשבו על זה: באנגלית קיימת המילה "Projection". תרגומה העברי הוא "היטל". ואכן, להצגות מזויות שונות של רכיב כלשהו בשרטוטים הנדסיים קוראים "היטלים", ולכל עצם שמוטל באמצעות כוח חיצוני לחלל (ריק או לא) קוראים באנגלית "Projectile", או בעברית תקינה "טיל" (אתם מוזמנים לבדוק במילון - המשמעות המקורית של המילה "טיל" שונה מזו הרווחת כיום). לצינור הזה שמחובר לעיתים מתחת לM16 (או תבור) שמטרתו להטיל רימונים על האוייב קוראים "מטול" רימונים - וכך גם למכשיר המיושן (אך שנמצא עדיין בשימוש) שקדם למכשיר המוזכר בכותרת, שמציג שקפים על מסך, קוראים "מטול" שקפים. ל"Projector" קוראים בעברית "זרקור", כלומר משהו ש"זורק", או "מטיל" אור. מזהים חוקיות מסויימת? מצד שני, יש את המילה "Radiati…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתגייס לקרבי בעוד כמה ימים וצריך לקנות שעון, והבנתי שה-G-SHOCK הכי מומלצים. איזה דגם של ג'ישוק כדאי לקנות? חשבתי על G-9000-3 יש אחד יותר מומלץ? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כל העידכונים האין סופיים שגוגל מוציאה לדפדפן הבאמת טוב הזה ומה הבעיה לכל הרוחות להכניס אופציה לפתוח קובץ מבלי לשמור אותו על המחשב? ברור לי שבכל מקרה הוא ישמר בTEMP אבל זה הרבה יותר נוח ופשוט ככה לפעמים.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני חושב שאנשים שנכנסים לפורום IT מן הסתם עברו או עוברים הסמכות בתחום ולכן יכולים לעזור.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני רואה מודעות מן הסוג הזה. מה גוגל זוממים?
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בהזדמנות זו אני מזמין אתכם להיות חברים שלנו בפייסבוק: הפייסבוק של מונסון הולך להיות חגיגי במיוחד בימים הקרובים אצרף לכאן את הסינגל החדש: מונסון-משהו טוב בינתיים העטיפה כבר מוכנה:
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מוכן לעשות קעקוע אמיתי על הגוף במקום גלוי לעיין תמורת תשלום של כל חברה שתרצה תמורת תשלום כמובן . יש הצעות?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היום במקרה נודע לי שיש אלבום חדש של מלך הפופ שייצא ב-14 בדצמבר ועשיתי לו הזמנה מוקדמת. אם יש כאן עוד חובבים של המלך, אתם מוזמנים להתרשם מהסינגל הראשון מתוך האלבום הזה (הסינגל הוקלט יחד עם AKON ב-2007) שהוא פשוט ממכר לדעתי. http://breakingnews.michaeljackson.com מידע: http://breakingnews.michaeljackson.com/pressrelease.html
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מחשב את צריכת החשמל שלי בבית? נגיד כמה עולה וואט אחד לשעה? האתר של חברת החשמל פשוט מטומטם.... :bash:
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני הפסדתי 3 שבועות מהתחלת הקורס ואני בלץ להשלים אבל אין לי ממי כמה שאלות קצרות ובבקשה מי שיודע איך עושים שיסביר את מה שהוא עשה 1. מהי צפיפות המימן הנמצא בטמפרטורה 15˚C ולחץ 97.3 KPa 2. 2. בכלי נמצאת תערובת הכוללת 14 gr של חנקן ו 9 gr של מימן. הטמפרטורה של התערובת שווה 10 ˚C, לחץ שווה 1.0 10^6 Pa. מצאעשר בחזקת שש כתוב)א. מסה מולרית של התערובת. (4.6g/mol) ב. נפח של הכלי.((0.01m3 3. מהי כמות המולקולות שנמצאות בחדר בעל נפח 80 m3, טמפרטורה בחדר שווה 17˚C, לחץ בחדר P=105Pa.
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעלות תמונת פרופיל לפייסבוק אך בכל פעם שאני מעלה תמונה האיכות שלו יורדת. (התמונה בפורמט PNG). מה אפשר לעשות כדי להעלות תמונה מבלי לפגוע באיכותו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
הי, אני עובד על איזה משחק כבר הרבה זמן, אני בשלבים מתקדמים, וכרגע אני צריך מוזיקת רקע למשחק. אני מחפש מישהו שיוכל להקליט מוזיקה ברמה גבוהה, וכרגע הרעיון הוא למוזיקה מהירה בסגנון ארץ-ישראלי כזה ישן או ים-תיכוני (יווני). אם יש כאן מישהו מתאים, או אם מישהו מכיר מקום שבו אפשר למצוא אנשים כאלה אני אשמח! תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מדבקות כאלה למקלדת בערבית לבנונית (אני משתמש בלפטופ בבית הספר, והתחלנו ללמוד ערבית פלסטינית=ערבית לבנונית). ולא מצאתי את זה בשום מקום, בEBAY מצאתי רק אפשרות אחד, בחמש דולר (לא מוגזם למדבקה?). אז חשבתי אולי אני אפרסם את זה בפורום, תוכלו לעזור לי, ואז אני עובר ברשימת הפורומים ואין לי מושג איפה לפרסם את זה. אז באתי לכללי
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז ככה בינתיים התאריך גיוס שלי הוא במרץ, תמיד יש סיכוי שהוא יוקדם אבל בינתיים זה התאריך, עד עכשיו עבדתי אבל הייתי צריך לעזוב את העבודה מסיבות שונות, ואני מחפש רעיונות למה לעשות עד הגיוס, צברתי קצת כסף מהעבודה וחשבתי אולי על טיול או משהו כזה לפני הגיוס. יש לכם רעיונות למה לעשות?
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מלבד ניקיון וירוסים/תולעים וניקוי של קבצים זמינים. מה עוד יש לעשות ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי מסלול לימודים בשם "שחק" של חייל האוויר במקצוע "מכטרוניקה", החלטתי שזה לא מתאים לי (מהרבה סיבות) וחתמתי ויתור. כרגע אני עומד מלפני הלשכת גיוס, שום דבר לא מתקדם. אני מחכה לתאריך גיוס או איזה הודעה או משהו מהצבא, רק אומרים "הנושא בטיפול". הבנתי שיש אפשרות ליצור קשר עם חילות מסוימים ולבקש שימשכו אותך אליהם, בעצם להציע את עצמך. האם אתם מכירים דבר כזה? אשמח לקצת עזרה והכוונה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי שהמדינה רוצה להרוג את כולנו מטומטמים שם אחד אחד לא מספיק תאונות שיש כיום ומספר ההרוגים העצום הם עוד רוצים לתת ליליד בן 16 וחצי רכב או בקיצור רישיון להרוג!!!! וואלה יופי!!!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני די בהתחלה בקורס אני תקוע בשאלות למשל כמה רשתות יכילו 80 מחשבים, 100 וכו הבעיה שהרשת מוצפת במידע, האם משהו יכול לכוון אותי לאתר או מידע שיכול לעזור לי בכלל הייתי שמח אם יש משהו שאפשר להעזר בו
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
http://www.mako.co.il/tv-erez-nehederet/season7-articles/Article-a1c344db03e5c21006.htm "מה קרה ?!" אני נשפכתי פה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כותרת מפוצצת הא? אז ככה: מצד אחד, יש בארץ דירה (עם תינוק), וצריך לבחור חומרה(יעני מחשב ייעודי לוידאו צ'אט), וגם תוכנה. מצד שני יש דירה בחו"ל עם מחשב ומסך(ושם צריך רק תוכנה). מה הדרישות: שיהיה חיבור וידאו צ'אט קבוע בין הדירות. ממש 24/7 (ללא צורך באישור כל פעם מחדש). תודה רבה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה למכור משחק PS3, אני לא יודע איזה אפשרות משלוח לבחור וכמה זה יעלה(כדי שאני ידע כמה לקחת על זה) מישהו יכול להסביר לי איפה במידה ומישהו ירצה לרכוש את המשחק, אני צריך ללכת ולשלוח אותו? וכמה זה יעלה?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בינואר 2011 תכנס הרפורמה של דמי הקישוריות לתוקף, במטרה להוזיל את המחירים. חברות הסלולר כבר הגיבו בהעלאת מחירים בסיסיים כדי לסכל את התהליך. השאלה היא - האם יש בעיה עם חתימת חוזה לשנה וחצי היום ? חוזה פשוט של תכנית של 150-200 ש"ח בחודש. האם אני ירגיש ממש ממש פראייר במקרה שכן איך שהוא הרפורמה תשפיע או שזה יותר למשתמשים כבדים ? אין לי בעיה להתחייב ל200 שקל ולגלות שעוד חודשיים זה נהיה 190 שקל בגלל החוק, אבל אין מצב שחבילות של 200 ש"ח יעלו פתאום 100 ש"ח עוד חודש או ש200 דקות שיחה יהפכו ל400, נכון ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-