כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה העניים שלי מתעיפות מהר מאוד ממסך המחשב, וחשבתי לקנות את המשקפיים האלה, שאמורים לעזור לי עם הבעיה. השאלה שלי, אם זה באמת עוזר. למישהו יש אותם? http://gunnar.co.il עריכה: אל תמליצו לי ללכת לרופא עיניים. הייתי. הראיה שלי בסדר גמור. פשוט העיניים מתעיפות לאחר מספר דקות לאחר שאני מסתכל על מסך מחשב, וזה נמשך מספר חודשים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי סרטים משפחתיים ישנים על גבי קלטות 8mm ואני מעוניין להעביר אותם למחשב באמצעות כרטיס לכידה, אבל המצלמה הישנה התפגרה (כנראה) ואין לי איפה לנגן את הסרטים בשביל להעביר אותם למחשב. אני מחפש מצלמה/וידאו/כל מוצר שיכול לנגן קלטות כאלה ויש לו יציאת וידאו+סאונד כלשהי ככה שאני אוכל להעביר את הסרטים למחשב. אני לא מחפש להוציא על זה יותר מדי כסף, אבל בנתיים גם לא ממש מצאתי מוצרים מתאימים בלי קשר למחיר (חוץ ממצלמות ישנות ב-ebay במאות דולרים... ) כמובן שאם למישהו יש מצלמה כזאת תקועה בארון ושלא בשימוש כבר שנים אני אשמח לקבל אותה (עבור תשלום צנוע אם יש בכך צורך). עדיפות למשהו באזור ירושלים, אבל אפשר גם רעננה/מרכז כזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מסעדה בשרית טובה בנתניה (או ליד) אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי . אני פשוט לא ממש מכיר הרבה מסעדות בנתניה, ואלו שאני מכיר זה לא מסעדות שאני אחזור אליהן... תודה .
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
זה באמת כמו שאומרים? http://thingsboganslike.files.wordpress.com/2010/04/powerbalance1.jpg
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מישהו שיחליף אותו בלתמוך באחת, אמריקאית, שצריכה שמדי פעם יהיה לה מישהו שידריך אותה ויפתור לה תקלות. היא כנראה תסכים לשלם בערך 40 לשעה. לא מדובר במשהו כבד מדי בסך הכל, צריך לדעת לדבר ולהבין אנגלית ברמה טובה, וידע מספק, בסך הכל לתמוך במשתמש ממוצע מינוס בתקלות ביתיות. גם לא מדובר במשהו קבוע, מן הסתם פעם בשבוע שבועיים, אולי יותר. מישהו רוצה? (אני פתחתי פה ולא בהצעות עבודה כי לא ממש מדובר בעבודה וזה גם לא פונה למחפשי עבודות, אלא לסתם מישהו שמחפש כמה שקלים לקנות לעצמו פלאפל פעם בשבוע...)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ג'ובניק ואני משתחרר בעוד חודשיים, והיום קבעו לי שבוע אבט"ש חודש לפני השחרור. זה קטע מסריח, אבל מעבר לזה רציתי לדעת אם אולי זה לא חוקי, או לחילופין מה תהיה הדרך הכי קלה לבטל את זה. זה ברור שאני לא הולך לעשות אותו לא משנה מה (במיוחד שאין סיבה שאני אעשה את זה אם יש כל כך הרבה צעירים), השאלה היא אם יש דרך פשוטה לבטל את זה?(כמו חוק צבאי) תודה!
-
- 50 תגובות
- 17.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? אני לא רוצה לחטט , זה סתם משהו שמסקרן אותי לדעת , מה הגיל הממוצע פחות או יותר של המשתשים באתר ??? בכל אופן , אני ראשון
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש באתר פחות או יותר כדי להפיג שיעמום , בכל אופן , לאחר שאני מגיב להודעות של אנשים באתר , כל תגובה חדשה שאני מקבל אחרי שאני הגבתי אני רואה אותה בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" ואז , אני רואה את מה שכתבו בהמשך לשרשור ואז ההודעה "נעלמת" כי כביכול קראתי אותה , עכשיו , יש הודעות שכבר ממשיכים את השרשור , אך אינני מעוניין יותר לקבל התראות לגביי שרשור חדש בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" מה עושים ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום איך אני רואה את רשימת כל ה-topics שאני פתחתי? אם אני הולך לעמוד משתמש של עצמי, אז בתחתית העמוד יש לינק שנקרא "הראה הודעות אחרונות של משתמש זה". זה מראה לי את כל ה-Posts שאני כתבתי, והחסרון בזה הוא שהרבה פעמים topics יכולים להכיל המון posts בתוכם, ולכן זה לא נוח לבצע חיפוש כזה. אם פתחתי 10 Topics, ובכל Topics כתבתי 15 הודעות, אז אני אקבל 150 תוצאות אם אני רוצה לראות את כל ה-Topics, ולא את כל ה-Posts שלי, איך אני עושה את זה? ברוב התוכנות פורומים הקיימות, הדרך לבצע את זה היא ללכת לחיפוש מתקדם, להזין שם משתמש כלשהו, לדוגמא של עצמי, לסמן ב-V את "חיפוש בכותרת בלבד", ולהשאיר ריק את ה-TextBox של המילים לחיפוש. זה יתן לי את רשימת כל ה-topics שאני פתחתי. בלי להפ…
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האימה! http://www.youtube.com/watch?v=-vsql2YmIzY&feature=related
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
השתחררתי לפני כשבוע ואני מנסה להתקבל לעבודה טובה, עכשיו אבנתי שכדי שאני יקבל תמענק, אני צריך לעבוד בעבודה מועדפת עכשיו אין לי מוסג מה הכוונה של זה מישהו יכול להסביר לי על מה מדובר ? הבנתי שאני צריך לעבוד במשך של 6 חודשים ולקבל מינימום כדי שזה יעבוד, זה נכון ? ועם אני יעבוד במקום שלא תומך בזה אני לא יקבל תמענק ? יש לי עבר פלילי וכאן השאלה הגדולה לאיזה מקומות אני יוכל להתקבל ? כמובן בעבודה המועדפת הזאת. עם אני רוצה לעבוד כשומר או משהו מי הסוג הזה לאיזה מקומות אני יוכל להתקבל עם העבר הפלילי שלי ? אני מי הצפון, עמק יזראל. תודה רבה לכל העוזרים בנושא.
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
חברה לא מזמן קיבלתי מיני מקרן שנראה די חמוד והחלטתי להשתמש בו לראות בו מדי סרטים וכו'.. לפי מה שאומרים באתרי מכירה זה שיש לו חיבור למחשב נייד אך אני לא יודע ממש איזה כבל צריך (האם זה VGA TO VIDEO?) ובמידה ואני כן מחבר אותו למחשב איך אני מפעיל אותו במחשב שאני אוכל לראות דרכו? מדובר במקרן כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720739 אשמח לשמוע מאנשים שכבר יש\היה להם את זה גם עצות שלהם על איך להשתמש בזה.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אם היה לי אסתמה לפני מספר שנים והרופא משפחה שלי כתב לי שהתקף אחרון לפני שנתיים, זה יהיה סעיף כלשהו? או שיש סיכוי שזה יוריד לי פרופיל? ועם איזה פרופיל אפשר לבקש חריג קרבי?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מוכר את האייפוד הישן שלי ב eBay, וכמובן שרוב הקונים יהיו מחו"ל. מכיוון שאני אף פעם לא שלחתי חבילות לחו"ל - האם אני צריך להדפיס הצהרת מכס מהאתר של הדואר ולהדביק על החבילה, או שכבר בדואר ישימו את זה? ולדעתי זה ייחשב כצרור ולא חבילה, גם אז צריך הצהרת מכס? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא RAPIDSHARE תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש ויזה נטענת,אבל יש לי רק שאלה אחת- האם אני יכול ישר להזמין איתה דברים מאתרים בחו"ל? או שאני צריך להרשם ל PAYPAL,ולהעביר את הכסף לאתר שלהם..? זה די סיבוך בשבילי...
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני נמצא בתל אביב, אחי בחיפה וצריך גישה למחשב, איך משיגים? לא מצאתי פה בתי קפה אינטרנט
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מEBAY בטריות נטענות. השאלה אם לקנות מותג ידוע או משהו זול ? מה ההבדלים בעצם? יש מה לחשוש מלהזמין כזה דבר ? http://cgi.ebay.com/AAA-AA-Rechargeable-Battery-2300-800-mAh-8-pcs-toy-/120655833721?pt=US_Batteries&hash=item1c17a5ea79#ht_1065wt_905
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, לפניי כחצי שנה ואף יותר ראיתי כתבה שעל פייה הממשלה תשלם לחנויות שיקנו מהציבור את הטלווזיות הלא תקינות שלהם ב100 שקלים על מנת לצמצם בזיהום אויר שלהם שזורקים אותם סתם לפח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני לא מחפש הצעות למפרט. בינתיים אני רק חופר פה בפורום ורואה מה הציעו לאחרים. הנה מפרט שהצעתם פה למישהו לפני כמה ימים והייתי רוצה לדעת אם הוא יתאים למשחקים. אם למשל הייתי מוסיף כמה שקלים לספק 400W HEC. והייתי קונה כרטיס משומש של 9800GT (משהו ב250 -300 ש"ח). האם זה היה מחשב למשחקים? בעיקרון אני בודק כאן את הדרישות המומלצות של FALLOUT NEW VEGAS, של FABLE3, של NAPOLEON TOTAL WAR, של FIFA11 של MASS EFFECT 2 ושל STARCRAFT 2 (לא בא לי לראש עוד משחק מ2010), ונראה שהמפרט הזה מתאים לכולם. זה אומר שאני אוכל להריץ את רוב המשחקים בצורה חלקה על הגדרות גבוהות? למעט מספר מועט של משחקים כגון קריסיס( ולא יודע, איזה עוד?). יש לי כרגע מסך של 19. אבל האם זה יתאים גם אם אחליף למשה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מספר פוסטרים שאני תולה עם לייסטים, הבעיה היא שכשמלבישים את הלייסטים על פוסטר הוא נראה ישר ובלי בטן על הרצפה, אבל על הקיר מראה קמטים/ בטן. מדובר על לייסטים מעפנים מפלסטיק כמו שיש בתומר/ גלמיר אבל אם אלו בין החנויות הגדולות בעניין בארץ, בטוח יש פה מישהו שהצליח לתלות פוסטר כמו שצריך. טיפים? מישהו?
-
- 3 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה דק' חבר טוב שלי שולח לי הודעה "אחי אתה חייב לראות פתחו עלייך קבוצה בפייסבוק", עכשיו זה חבר טוב ואני כמעט מאמין נכנס לאתר, רואה שהוא כתוב בצורה הכי מוזרה שאפשר - "http ://facehoo k.co.cc/". (זהירות לא להכניס שום ססמא לכאן!) נכנסתי לבדוק מה מדובר ואני רואה שפתאום מבקשים ממני ססמא תחת הסטייל והעיצוב של פייסבוק המקורי, עכשיו בבירור אני רואה שזה לא פייסבוק. אני מדבר עם הבחור והוא עוד עונה לי בצ'אט, אחרי שאמרתי לו שזה אתר שמנסה לגנוב ססמאות הוא מתנתק. תזהרו מהנסיונות דייגות האלו בצ'ט כי זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה ככה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לכם עוד דברים מעניינים לשתף? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אמור להגיע לשם ביום רביעי הבא בסביבות 8:30-9:00. האם יש שם חניה באיזור(אפילו בתשלום)? תודה!
-
- 5 תגובות
- 15.5k צפיות
-