כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
תנין נגד צלופח http://www.break.com/index/alligator-bites-electric-eel-1966616
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסגרת דיגיטלית, אין דרישות מיוחדות כעקרון נראה לי ש7 אינטש יהיה מעולה 1GB זכרון יספיק בהחלט, יש המלצות מיוחדות יש גם אפשרות לקנות מחו"ל אם יש דגם מומלץ במיוחד תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לנושא, מקווה שהימרתי נכון. השתחררתי לא מזמן מהצבא ואני מחפש עבודה בתחום המחשבים הכללי. בין אם בתיכנות פשוט, ניהול רשתות או סתם תמיכה טכנית (כשזו האופציה האחרונה). הבעיה מתחילה עכשיו ופה אני צריך את עזרתם.. הידע המועט שצברתי לפני הצבא (קצת מעבר ל-10 יח"ל שלמדתי בתיכון) די נשכח. לכן אני מחפש עבודה שכוללת הכשרה כלשהי, קורס כלשהו...האם מישהו מכיר עבודות כאלו? הדבר הקרוב ביותר שאני מצאתי הוא תמיכה טכנית בחברות האינטרנט השונות, וכמו שציינתי מעל זו האופציה האחרונה- השכר ממש נמוך. טיפה חפרתי, השורה התחתונה היא שלא בראש שלי למלצר עכשיו בשביל לממן את הטיול... אני רוצה לעשות כסף טוב מישיבה מול המחשב. המלצות כלשהן?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני מגיע מחר בבוקר מהתחנה המרכזית לקינג ג'ורג' 44 (בית אביחי). תודה רבה Mystery
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני תכננתי להזמין כמה מוצרים מאמזון לארץ אבל אין לי ניסיון איתם - מישהו יודע אם הם שולחים דברים לארץ? אני רוצה להזמין ספר ודיסקים שלא עולים על 50 דולר, האם אפשרי להזמין משלוח בחינם במה שנקרא "super saver delivery"? מהי הדרך הכי זולה ופשוטה להובלה? אשמח לתגובות,תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על זה אני מדבר: http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/season3-live הפרסומת של הליפטון! הפרסומת לא מאפשרת לי להיכנס!
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
אני חושב שזה ממש לא בסדר שטלפון מסכן שנקרא "סמארטפון" צריך לעלות כ-3000 ש"ח ( אייפון לדגמא ) ב-3000 ש"ח אתה יכול לקנות מחשב ביתי ( או לפטופ ) ולקבל הרבה יותר מסתם מכשיר עם מסך 7 אינט'ש ! מה כ"כ מיוחד במכשיר הזה שהוא עולה כמו מחשב ? אני קורה לכל חובבי המחשבים והטלפונים , להתלונן על כך ע"מ שיורידו את המחירים של הסמארטפונים בישראל ...
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום! עוד מעט הסילווסטר וחשבתי לקנות לאבי מתנה שימושית לשם שינוי. אז רציתי לקנות לו דיבורית עד כמה שיותר טובה בתקציב מקסימלי של 200 ש"ח (פחות עדיף כמובן חשבתי על זאת- http://www.21.tv/p-74775/d793d799d791d795d7a8d799d7aa+Bluetooth+d7a0d799d799d793d7aa+d79cd7a8d79bd791+d79cd79cd790+d794d7aad7a7d7a0d794+Sansui/cf-6/?a=a אבל איני מוצא ביקורות באינטרנט. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה עבור חנות או רשת שתחליף לי את הערכה המלאה של הפאנל לסלולר Nokia N95 8GB : א. שהפאנל יהיה מקורי.? ב. שההחלפה תתבצע בצורה מקצועית ואמינה. מכירים חנות כזו בעזריאלי / התחנה המרכזית החדשה או בכלל בבאר שבע? תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני יודע להמנע מוירוסים אבל יש לי אחים קטנים בבית. אני מחפש לרכוש תוכנת אנטי וירוס אמינה (3 רשיונות) שתפעל כמה שיותר בלי להציק. לא אכפת לי שהיא תגזול משאבים. על מה אתם ממליצים? כרגע אני נוטה לטובת PC Tools Internet Security™ 2011 for Windows® הם רוצים $63.94 USD עבור רשיון של שנתיים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקור: YNET המשחק הפופולרי, שקנה לו קהל מעריצים של עשרות מיליוני משתמשים, מגיע מהסלולרי למחשב האישי. באירוע שתערוך Rovio היום, תוצג הגירסה החדשה. רוצים לשחק אנגרי בירדס, אבל אין לכם כסף לאייפד או סמארטפון? מהיום יש פיתרון – המשחק מגיע למחשב האישי בגירסה רשמית. אתר The Next Web דיווח שחברת Rovio, המפתחת, תכריז היום על גירסת הפי.סי. של המשחק. המידע אושר בידי חברת הסלולר הפינית Elisa, ששותפה להכרזה. לפי רוביו, 42 מיליון משתמשים כבר הורידו את המשחק לפלטפורמות ניידות שונות. אנגרי בירדס תוכנן בתחילה עבור מערכת iOS, אולם הגיע גם לאנדרואיד, ל-WebOS ולסימביאן. במשחק, עליכם לשגר ציפורים אל מבנים בהם מסתתרים חזירים שגנבו להם את הביצים. ישנם מספר קליעי-ציפורים, שלכל אחד יכולות שונות. …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בערך 4 בשתיי העינייים . ברור לי שבמצב הזה אני לא יכול להתקבל . השאלה שלי היא אם אני יעשה ניתוח לייזר אני אוכל להתקבל ? נ.ב מאיזה גיל אפשר לעשות ניתוח לייזר.? כמה בערך זה עולה?, והאם זה אמין(ז"א שלא יחזרו לי המשקפיים אחרי מדפר שנים)?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני לפני גיוס ועומדת לפני האפשרות לדחות צבא, וללכת ללמוד שנה וחצי הנדסאי תוכנה. רציתי לשאול אם זה באמת נחשב לתואר? האם המסלול הזה כדאי? (לאנשים שעשו אותו)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות דברים דרך האינטרנט, אבל אני פרנואיד שלא רוצה להעביר את מספר כרטיס האשראי דרך האינטרנט, כולל דרך אתר פייפל עצמו, רק מהחשש שגם בפעולה הזאת ידלפו הפרטים(לאו דווקא לפייפל, מי יודע למי). רציתי לדרך אם יש דרך לעשות את הפעולה הזאת דרך הבנק, ואז בכרטיס יהיה כמה כסף שארצה ואוכל לקנות איתו מה שבא לי, ובמקרה הכי גרוע ילך לי הכסף שהכנסתי לשם ולא כל מה שהיה בחשבון הבנק. תודה, רן
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=xlB1xdK2-s4
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
האם זה בסדר לדעתכם שמישהי תצא עם מישהו קטן ממנה? ואני מדבר על טווחי גילאים של 17-23 בערך. נגיד מישהי בת 20 עם מישהו בן 17 (וזה בהנחה שהיא הסכימה לצאת איתו...). יצא לכם להיתקל במקרים כאלה? (ולא , אני לא מדבר על הורים שהאמא בת 41 והאבא בן 40...) האם לדעתכם בכלל יש למישהו בגילאים של נגיד 18 סיכוי ללהצליח להתחיל עם מישהי שלוש שנים נגיד מעליו? אני מכיר מישהי בת 19 שיש לה חבר בן 27 לדוגמא. אני לא רואה שום סיכוי למצב הפוך...
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות גופיות, גטקעסים וגרביים תרמיות מחו"ל, מכיוון שהמחירים פה פשוט מצחיקים. השאלה איפה אני עושה זאת, מאיזה אתר - לא מכיר אחד ששולח לארץ את הדברים האלה. תודה מראש חבר'ס.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! בעוד חודש מעכשיו אני עולה לי על מטוס וטס ל-5 חודשים לניוזילנד אוסטרליה ;D מכיוון והשעון מתקתק ומועד הטיסה מתקרב אני מתחיל להתאפס על ציוד ודברים. אחד מהדברים החשובים שאני צריך, מן הסתם, זה נעליים לטיול. אז כן, יש פורומים כמו "למטייל" שיכולים להמליץ, אבל החלטתי לפרסם פה כי גם פה יש אנשים שיודעים דבר או שניים על החיים. בכל אופן, אני מחפש נעליים איכותיות לטיול, ותהיתי האם יש לכם המלצות? כמה דגמים שידידה שלי המליצה לי: [אם יש לכם חוו"ד עליהם, אשמח לשמוע] Vasque Breeze- -דולג'ילי 2 -Asolo highland וכמובן, אם יש לכם המלצות משלכם - אשמח לשמוע תודה וערב טוב!
-
- 22 תגובות
- 6k צפיות
-
-
לאחר רכישת טלוויזיה התומכת בניגון סרטים תלת מימדיים [כאלו שצולמו עם 2 עדשות] ואני מעוניין לרכוש סרטים שתומכים בתלת מימד, דבר שמצאתי מעט בעייתי. אף מוכר בחנויות לא ידע בדיוק על מה אני מדבר, ועל איזה תלת מימד והציעו לי סרטים "כחול-אדום". אילו סרטים תלת מימדיים יש שיכולים לרוץ תחת הטכנולוגיה של BRAVIA 3D?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
אתמול התקבלתי לעבודה בחנות מחשבים שעובדת ב ZAP כמו KSP לעבוד במכירות , עסק שעובד דווקא יפה העניין הוא שהתקשרו אלי אתמול מ ORS כח אדם כדי לעבוד במוטורולה " 10 ימים פרוייקט " שבעצם אני עובד דרך " טלדור " אווט סורסינג קצת מסובך ( כח אדם - אווט סורסינג - מוטורולה ) אני בחוליה הכי חלשה כח אדם , חשבתי שאם אני אכנס ל 10 ימים יש מצב שזה יכול להיות להרבה יותר הבעיה שהבחורה בטלדור אמרה לי במפורש " רק 10 ימים " שווה לקחת סיכון ובכל זאת לנסות להיכנס למוטורולה ל 10 ימים בהנחה שאולי אני אזרום משם להייטק או לפרוייקט אחר של טלדור ? הבעיה שאני דרך כח אדם ואם חברת טלדור הייתה רוצה מישהו לטווח ארוך למה הם צריכים את ORS ? זה נותן תחושה של משרת ניצול : בקיצור אני מתלבט רצח אם להיות בחנות מחש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע אם מייקרוסופט עדיין משווקים את אופיס 2003 בישראל? (לא אם יש איזה חנות שמוכרת את המוצר בזאפ)
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-