עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Gil28,

פשוט גדול [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by ymss69,

כחלק בשנה א' בלימודי תואר ראשון במסלול שיווק וטכנולוגיות עסקיות התבקשתי לפתוח עמוד בפייסבוק ולנסות למתג מחדש מוצר שכשל בארץ או לחילופין לא שווק מעולם בארץ, לאחר דיונים פה והתלבטויות נבחר המותג ואיו של סוני, עברנו בהצטיינות את השלב הראשון במשימה, כרגע אנחנו בשלב השני שמטרתו להביא כמה שיותר לייקים עד יום ראשון הקרוב. על מנת שיהיה לכולנו מה לחפש שם ולא רק לעשות לייק צירפתי דירוגים של מעבדים וכרטיסי מסך לניידים שיהיה מה להציץ, צירפנו גם בן אדם מהתחום שישתדל לעזור לכולם ברכישת המחשב נייד הבא שלהם. הלינק הוא זה, תודה מראש לכל העוזרים http://www.facebook.com/pages/bhr-t-hzb-slk-Sony-Vaio/161413237231079?v=app_4949752878

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  3. סתם נכנס בי השאלה הזו..אולי לעבוד שם יש לי כמה חברים שאהבו מאוד לעבוד שם מבחינת תנאים... אני יותר מעוניין לעבוד בשירות ה DATA לדוגמא אם מצליח ואני הולך לראיון..שמעתי השכר לא רע בכלל. מתחיל ממינימום ועולה וגם תמריצים... מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by CASIOMAN,

אז ככה יש לי 2 ממירים אחד מקס אחד HD לשניהם שלטים שחורים אחד לא מתאים לשני השלט של הHD נפטר איך אני מגדיר את השלט השחור השני שיתאים לHD? אני יודע שזה קוד אני לא זוכר איזה תודה

• 5 תגובות
    • 20.6k צפיות
  5. אני צריך עזרה איך להגיע לחנות. אני יגיע לתחנה מרכזית סיטי משם איך ללכת כמה דק' ברגל איזה קו לקחת איפה לרדת? אני אשמח להסבר שיעזור לי להגיע לשם, תודה רבה לעוזרים! הבנתי שזה ברחוב המדע 3 הינה כיצד להגיע עם רכב רק אין לי רכב http://www.iqpc.co.il/Home/showmap.asp

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by DUDEnamE,

תצא גרסה שהיא ל3D? לא בא לי ללכת לראות את זה בקולנע נראה לי ביזבוז כסף

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. בואו נדבר יותר עברית . אולי נבין אחד את השני יותר טוב

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  8. Started by ag43,

מישהו מכיר מקום באיזור המרכז\ירושלים שאפשר לעשות בו מטווח לחידוש רשיון נשק בזול?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. אני מתכוון לכזה: http://cgi.ebay.com/VOLCOM-Blue-Hydro-Hoodie-MED-Slim-Fit-Full-Face-Mask-NW-/160508828640?pt=US_CSA_MC_Shirts&hash=item255f125be0

• 19 תגובות
    • 6.4k צפיות
  10. אוטוטו עוד להתסיים לי התחייבות עם בזק כיום אני משלם 85 על תשתית + ספק [בזק + בזק בינלאומי] על 2.5MB וזה נראה לי מחיר בזיוני! אני לי שום צורך באינטרנט מהיר יותר מזה מישהו בירר ומעוניין לשתף במחירים כיום? לא יודע אם זה שווה להתחייב שוב כי המחירים יורדים כל הזמן אני טועה? אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום, במזל טוב תיקנתי את הטלויזיה בחדרי. איני יודע איך לחבר את הממיר לטלויזיה אז התקשרתי ל-YES והם לא עונים לי בכלל, כבר התקשרתי אתמול והיום ואין עונה כאילו המשרדים שלא לא מאויישים בכלל ואני מיואש מהם. : 20 דקות המתנה בפלאפון זה כבר מוגזם מאוד! אז אני מעוניין בעזרתם בחיבור. יש לי כבל ששייך לחיבור שבין הממיר לטלויזיה, כאשר מכל צד יש יש פיצול ל-3 כבלים: אדום, לבן וצהוב. בטלויזיה יש לי 4 סוגים של יציאות: Video IN, Video OUT, Audio IN ו-Audio OUT. לגבי הממיר, יש לי ממיר רגיל (ממה שמשתמע, לא YES MAX) לחלוטין עם 6 יציאות. ממיר שנמצא כמעט בכל בית שיש בו YES. אשמח לקבל תשובות מה לחבר למה...

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  12. Started by daniel0089,

היי, צירפתי תמונה של השאלה... מה התשובה הנכונה? בספר כתוב שהתשובה היא ב' בגלל שהעמוד רחוק יותר מנקודת המשען של המשקולת. לדעתי זאת טעות והתשובה היא א'. (אני חושב שהתשובה שלי נכונה בגלל שבדקתי את זה... אתם יכולים לנסות את זה. קחו כלי מסויים שיכול לשמש כמו המשקולת בתמונה ותשימו את האצבע (מתחת לכלי) כל פעם במקום אחר, אתם תשימו לב שאתם מרגישים יותר לחץ ככל שאתם קרובים יותר לנקודת המשען של הכלי - בגלל זה אני לא מבין איך התשובה הנכונה היא ב'.) אז מי צודק? תודה. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Kukishin,

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  14. האינטרו של SUPERSONIC או האינטרו שלי האינטרו הראשון נערך על ידי DAGDEGUN מבחינת הסאונד (עורך סאונד מקצועי, למעטים שלא מכירים אותו, הוא כאן שנים) בשלי עוד אין סאונד, לכן אני ממליץ לראות את האינטרו הראשון ללא סאונד על מנת לבצע שיפוט הוגן לשני הצדדים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בדרך כלל כשאני מטפל במחשב של מישהו, אני נמנע מהתקנת תכנות בלתי חוקיות ומעדיף להשתמש באלטרנטיבות חינמיות ותכנות מבוססות open source, לדוגמה Open Office. אבל מה אומר החוק, אם הלקוח מביא לי דיסק צרוב של MS Office ומבקש שאני יתקין לו אותו, כשהוא לוקח על עצמו את האחריות על שימוש בתכנה בלתי חוקית ומשלם לי רק על העבודה? דוגמה נוספת: לקוח מבקש ממני להתקין לו Office, אני מבקש ממנו שיביא לי דיסק מקורי של Office. הוא מביא לי דיסק מקורי עם מספר סידורי, אבל בגלל שאני לא יכול לדעת בוודאות אם הוא משתמש בעותק הזה רק על מחשב אחד או על כל המחשבים בבית, האם מבחינת החוק אני מבצע כאן עבירה כלשהי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by pringles,

איךהנעליים האלה ליום יום עם הרבה הליכות במידרונים ומדרגות ושטח http://www.catfootwear.com/US/en-US/ViewProduct.mvc.aspx/14431M/0/Mens/Corax-Mens-Hiker?galleryId=M

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. קניתי שתי פוסטרים, האחד 1.5 על 1 מטר השני 90 ס"מ על 60 ס"מ התקשרתי למסגריה אקראית והייתי בשוק. לפוסטר הגדול הביא לי הצעת מחיר של 700 שח!!! ולקטן 180! האם המחירים האלו אמיתיים/נורמטיביים או שזה משהו מיוחד/איכותי ויש משהו פשוט בסביבות ה50 שקל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Zeev86,

הי. יש ספרים או אזשהו חומר שאפשר למצוא באינטרנט וללמוד ממנו למבחן באלגברה לינארית? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by bay,

מצאתי מוכר ויצרתי איתו קשר בדבר למחיק ההצעה שלו היא 500$ בשביל שלוש נטבוקים של אסוס ומשלוח DHL... לי זה נראה בחינם אני בקלות יכול לאסוף קנייה קבוצתית של 3 מחבים ולהרוויח כמה גרושים הבעיה היא איך לדעת שהמוכר לא דופק אותי?

• 5 תגובות
    • 7.4k צפיות
  20. Started by alex.turovsky,

רוסיה, מפעיל בולדוזר קטן צריך להסיע אותו למקום אחר במשאית ואין מנוף. מה עושים? תאילנד, מפעיל בולדוזר צריך להוריד אותו מהמשאית מצטרף אליו הבחורצ'יק הזה עם הרכב הצנוע שלו. ואם כבר בתעלולי כביש עסקינן... DRIFT עם נגמ"ש רוסי

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Eranl99,

שלום לכולם, מכיוון שדיסק חיצוני, יכול להיגנב או להידפק, אני חושב להשתמש בשירותים של אחד אתרי האחסון כדי לגבות מידע חשוב במחשב. יש למישהו המלצות מה הכי נוח ומשתלם? יש לי כרגע DropBox חינמי (2G) ואפשר להגדיל אותו בתשלום, אבל רציתי לשמוע אם יש דברים יותר טובים. (הוא גם קצת יקר - 10$ חודשי ל-50G) תודה, ערן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שבוע טוב לכולם http://www.newegg.com חבר טס מחר לניו יורק,ואני רוצה לבצע הזמנה באתר ושישלחו את הפריטים לכתובת שלו. הוא יהיה שם שבוע,אז ככה שאני לא יודע אם זה יגיע בזמן הרצוי. יש פה מישהו שהזמין מישם ? אני מזמין מעבד I5 760 ,ולוח אם GA P55A-UD3. יוצא לי על שניהם 1084.לגבי זיכרונות אני לא סגור לבנתיים מאיפה לרכוש. אשמח לקבל תשובה בהקדם.תודה והמשך שבוע מהנה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. רוצה להתחיל לראות SCI. מאיפה אתם ממליצים להתחיל? לראות מההתחלה? או שיש אולי עונות מומלצות (או שהעלילה קשורה ואז חייב לראות לפי הסדר?) מה לגבי CSI MIAMI ו- CSI NY? תודה למגיבים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by sir f,

יש לי וויכוח עם מישהו בנושא. אני טוען שדאגלס אדמס עדיף על טרי פראצ'ט והוא טוען ההפך. לאחרונה הוחלפו ביננו מיילים בנושא: השבת קראתי (שוב) את "תרועת מוות" של טרי פראצ'ט. קודם כל, אציין שאני מעריך מאוד את טרי פראצ'ט וחושב שהוא סופר קומי מוצלח ביותר. אך עם זאת, ברצוני להגיב לטענתך שטרי פראצ'ט גאון יותר מדאגלס אדמס. אני חייב להודות-צחקתי יותר פעמים במהלך קריאת הספר משצחקתי בפעם האחרונה שקראתי ספר מ"המדריך לטרמפיסט", אבל לדעתי הסיבה לכך היא שאני פשוט קראתי את "המדריך לטרמפיסט" (להלן- "המדריך") הרבה יותר פעמים ואני כמעט זוכר אותו בע"פ (בעברית, באנגלית קראתי אותו רק פעם אחת. יותר מוצלח באנגלית, הרבה משחקי מילים שלא מתבטאים בעברית, לדוגמא- "הבה נפגוש את האומצה" שבאנגלית יוצא כ-"Le…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. יש נהגים והולכי רגל שחושבים כי החוקים הבאים לא נכתבו בשבילם: - לאותת בפניות - לשמור מרחק - לא לתת גז כשהרמזור מתחלף לאור צהוב אלא לחכות לירוק (כשאצלכם אדום מתחלף לצהוב, לרמזורים האחרים יש עדיין צהוב שמתחלף לאדום) -לא לעבור באדום - לא לעבור איסור פרסה - בלילה לנסוע לאט יותר (ולא מהר יותר!) - אופנוע שמתנגש בהולך רגל - שניהם ימותו - לא לקפוץ לכביש מהיר (איילון לדוגמה) באמצע הלילה כשהראות של כלי הרכב נמוכה (אם כבר, בטח לא כשאתם לובשים בגדים כהים ולא לבנים) - לא לגנוב רמזור צהוב לקראת אדום, אין לכם FERRARI, מכונית אחרת תמיד תאיץ מהר ממך. - לנסוע לאט על כביש חלק, מרחק הבלימה גדול פי כמה וזה שתלחצו על הבלם זה רק ליופי, המכונית תדהר ותיכנס ברכב לפניך ואתה תמות. - מה שאתם חושבים ש…

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים