עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by IG,

הי לכולם. אישרתי בטעות איזה משחק בפייסבוק ועם כל השינויים שלהם אני לא יודע איך אני מגיע לעמוד ניהול האפליקציות כדי למחוק את המשחק הזה... מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Alexkmr,

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום בד"כ כשאני צריך את המולטיויטמין של centrum, אני מבקש מחברים/קרובי-משפחה שטסים לארה"ב, לקנות לי שם(בד"כ ב-Costco כי שם הכי זול), ואז להביא לי.. אבל לא תמיד יש כאלה שטסים, אז אני תוהה אולי בהשפעת deal extreme, יש איזה אתר שמישהו שמכיר שגם מוכר קופסא גדולה של Centrum, ועושה משלוח בחינם לארץ.. אם לא משלוח בחינם לארץ, אז משלוח בעלות כמה שיותר נמוכה.. ואם לא עלות נמוכה, אז לפחות שישלח לארץ חח.. כי יש אפילו אתרי אינטרנט שלא שולחים לארץ. אז אם מישהו מנוסה בזה, אשמח אם הוא יוכל לתת לי כאן טיפ, כי היבואן של centrum בארץ בכלל לא מביא את הקופסאות הגדולות אלא מביא קופסאות שמספיקות לחודש אחד או 45 ימים במקרה הטוב. (וכששואלים אותם בטלפון למה הם לא מביאים את הקופסא הגדולה והחסכונית,…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום הזמנתי מכנס מחו"ל, והחברה שולחת אותו רק באותה ארץ. אז חבר שגר שם(בצ'כייה) יקבל את זה אליו הבייתה, ואז ישלח את זה אליי לישראל. השאלה שלי היא כזו. אני זוכר שהרבה אנשים שדיברו על קנייה בהקשר של deal extreme, אמרו לא להשתמש ב-EMS, ולהשתמש רק במשלוח הרגיל, כי אם משתמשים ב-EMS אז כשמקבלים את החבילה בארץ, צריך לשלם 38שח דמי שחרור משהו כזה.. (גם אם החבילה מכילה פריט שעולה 2$ בלבד) האם אותו דבר חל עבור UPS, FEDEX וכו'? או שזה משהו שקשור רק ל-EMS? (תתעלמו מהעובדה ש-UPS מן הסתם יותר יקר מאשר משלוח של דואר רגיל של מדינה.. תתיחסו רק לעלויות נוספות שעלולות להיות לי.. ה-38שח האלה, או אולי בדיקה קפדנית יותר של המכס? או דברים כאלה) דרך אגב, האם כדאי לבקש ממנו לצלם את הקבלה, ואז להדבי…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by omri_ro,

הזמנתי בEBAY מוצר מסוים ועקב טעות ההזמנה נשלחה פעמיים ועכשיו נפתח לי unpaid item case. את המוצר הראשון כבר קיבלתי וגם שלחתי EMAIL לחנות לביטול העסקה השנייה יש ברשותי את הקבלת התשלום מPAYPAL והודעת קבלת התשלום מהחנות, האם יש עוד משהו שאני צריך לעשות, האם עלי לחשוש ממשהו? אני מאמין שאין בעיה לביטול העסקה ע"י המוכר כל עוד לא יצא משלוח(כי לא אישרתי תשלום על העסקה השנייה) אשמח לשמוע מבעלי ניסיון...

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  6. Started by אופירה,

הלכתי לאיבוד...... מה הדרך היעילה והפשוטה ביותר לשלוח תמונות במילי? בסביבות 50 תמונות למייל אחד. התמונות כבדות כי אין לי תוכנה שמכווצת אותן תודה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  7. חשבתי על זה , אני רואה שהרבה אנשים מבקשים עזרה בדברים שונים שקשורים למחשבים רשתות וכד' , השאלה שהיא הינה , מה אתם אומרים אם הייתה אפשרות פה לדבר עם אנשים , לא רק דרך פורום , אם היה פה צ'אט להודעות מיידיות , מה אתם אומרים ? אתם חושבים אולי שזה יהיה יותר קל ?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  8. Started by gtabak_37,

החלום שלי זה לשרת ביחידה קרבית, אני אוהב את הארץ והמדינה ומאוד רוצה לתרום לה בצורה הכי טובה שאני יכול. יש לי אחות אחת ושנינו אחים להורים הביולוגיים שלנו- האם אני נחשב בן יחיד או לא. כולם אומרים לי שמכיוון שאני בן (זכר) יחיד, אינני זכאי להצטרף ליחידה קרבית ללא חתימת הורים ולעומת זאת בכמה אתרים באינטרנט רשום: "בן יחיד הכוונה הינה ל"ילד יחיד" כך שאם יש לך אחות, אתה כבר לא נכנס לקטגוריה של 'בן יחיד'." אשמח לתשובה נכונה וברורה אחת ולתמיד תודה מראש

• 38 תגובות
    • 16.1k צפיות
  9. Started by X-BLADE,

היי הבנתי שבשבועות הקרובים לימודי התאוריה יתחילו להיות יקרים ומסובכים יותר ממה שהם עכשיו. (אשמח אגב לפירוט בעניין זה). רציתי לדעת מה אני צריך לעשות לפני שאני ניגש למבחן תאוריה. הבנתי שצריך משהו כמו טופס ירוק מה זה בדיוק ואיפה אני משיג את זה? הבנתי שצריך גם בדיקת עיניים, איפה בדיוק צריך לעשות את זה? אצל כל רופא עיניים או שיש מקום מיוחד? ודבר אחרון, איזה אתר הכי מומלץ ללמוד ממנו לתאוריה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by pure perfection,

333

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  11. Started by menyd1,

שלום אפשרי להעלות תיקיית שירים? או תיקיה ובתוכה עוד כמה תיקיות של שירים? אני רוצה ליצור לינק של אלבומי שירים אם כן אני ישמח להסבר ופירוט איך ואיפה? תודה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. השאלה בכותרת \/\/

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by yehonatan_giladi,

רציתי בבקשה עצות איך לשפר את האנגלית, אני בכיתה י' בהקבצה של 4-5 יחידות אנגלית והאנגלית שלי לא משהו (התקבלתי בחסד להקבצה הזאת). אפשר עצות?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני מחפש חנות מקצועית ולא יקרה להחלפת המסך של הפלאפון והחלפת כל הפאנל (האוסינג) של המכשיר לאחד חדש. איזה חנות מומלצת יש לכם להמליץ? באיזור הדרום יש את BESTMOBILE, ובמרכז בתחנה המרכזית החדשה אני זוכר את החנות מול ה"מודיעין".

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by matrix66,

למישהו יש המלצות בנושא? אני מדבר על סרטים שדומים בערך לסרטים הבאים- 21 http://www.imdb.com/title/tt0478087/ rounders http://www.imdb.com/title/tt0128442/ croupier http://www.imdb.com/title/tt0159382/ תודה...

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by 00000,

http://www.haborer3.net/%D7%94%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%A8-%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%94-3-%D7%A4%D7%A8%D7%A7-11 יש שם איזה עשרים אלף דברים לא מובנים לעשות וזה פשוט לא עובד... הצליח לכם?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש לי מוצר באתר באנגלייה שאני רוצה מאד לקנות, ולא מצאתי אותו בארץ אחרת כלשהי. האתר עושה shipping רק בתוך אנגלייה. יש שירותים כאלה שנותנים לך כתובת בתוך מדינה, מקבלים עבורך את החבילה שם, ואז שולחים לך אותה לארץ. (תמורת תשלום סימלי כמובן חח) מישהו מכיר משהו כזה שמתאים באנגלייה? (מאנגלייה לישראל) תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  18. כותרת תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by pure perfection,

מה המצב ?? תראו יש משהו שממש מעצבן אותי ואני לא מוצא את ההגיון שבדבר וזה קשור לחברות הסלולר ( כאילו שיש משהו הגיוני שם ) . למה אני חייב לשנות חבילה אם אני רוצה לשדרג מכשיר ?? מה זה קשור אחד לשני ?? נגיד שהחבילה שיש לי מתאימה לי ואני מרוצה ממנה ואני רק רוצה לשדרג מכשיר למה אין לי את האפשרות הזאת ?? יש חוק חדש מהחוקים שנכנסים לפועל מינואר שמשנה משהו בקשר לעניין הזה ?? לפי דעתי זה משהו שצריך לעבוד עליו ולהוציא חוק שיבטל את העניין הזה , תנו לשדרג בראש שקט למה ההתעוללות הזאת . מה דעתכם ??

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. פשוט נראה זוועתי. מי תכנן אותו לעזאזל? איך מעיפים את כל הצד השמאלי של החדשות האלה? טוב שהתוכנה לא תופסת עכשיו את כל המסך.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by timac,

בוקר טוב, השתחררתי לפני כשבועיים ויש לי בחירה של 2 העבודות האלו... מה אתם אומרים ? יש לציין שאני עושה קורס מנהל רשתות על הדרך

• 38 תגובות
    • 8.3k צפיות
  22. Started by yot,

נמאס מהפקקים. חלאס. לא הגיוני לעמוד שעה ורבע מצומת לב המפרץ לצומת קרית אתא. התחלתי שבוע שעבר לקחת שיעורי אופנוע (A1 עד 500 סמ"ק / 33 כ"ס) ואני מתכנן לקנות אחד בקרוב. מה אני צריך לדעת? איזה דגמים מומלצים? איזה ציוד הוא חובה? אני מניח שיש כאן חבר'ה שיוכלו לענות על השאלות הללו. אז יאללה, תנו בראש, ואולי יהייה לנו דיון אופנועים מגניב 8)

• 74 תגובות
    • 13.7k צפיות
  23. רציתי לדעת האם כשאני שם את המחשב נייד על הברכיים,זה מזיק לגוף שלי?קרינה או משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני מתחיל לעבוד שם ולא מצאתי שום זכר לתחבורה ציבורית כלשהי משעות הלילה הקטנות. זה אומר שאין כלום?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by wooper,

הי אני מחפש מטען לסוללות AA/AAA עדיף טעינה מהירה המטענים של חברת GP די יקרים לכן ויתרתי על האופציה לא משנה אם זה מ חו"ל תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים