עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by imac,

הצב"א הציע לי את זה, ואני בטירונות עכשיו חתמתי בינתיים שאני מוותר אבל יש לי אופציה לחזור בי... עכשיו הבנתי שזה אחד התפקידים המחורבנים בצה"ל אבל בכל זאת הבנתי גם שזה שנתיים שירות וגם שבוע שבוע.. האם התפקיד הזה עד כדי כך מסריח?

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. ממה שהבנתי מדובר בשירות חדש מבית ישראכרט, שנותן לכם כרטיס אשראי חילופי שבאמצעותו תוכלו לרכוש דברים ברשת מבלי למסור את הכרטיס האמיתי. איך זה עובד ? "קונים כסף" עם הכרטיס האמיתי שלכם לחשבון הווירטואלי, ואז ישראכארט מנפיקים לכם מס' כרטיס חדש. עם המזומנים שרכשתם ומס' הכרטיס החדש תוכלו לבצע רכישות בחו"ל. עכשיו, השאלה הגדולה: האם מדובר בכרטיס בין-לאומי שרוב החנויות בעולם יתמכו בו ? או שהאם מדובר רק במשהו ישראלי ? מה עם Pay-Pal ושירותים אחרים כמו I-Tunes ? אם אכן ניתן שירות כזה, שנותן תמיכה בכל האספקטים הנ"ל, הרי שזוהי מהפיכה אמיתית. שכן אנשים כמוני שהינם חיילים או סטודנטים שאין בידם כרטיס אשראי בין-לאומי יוכלו לבצע רכישות ברשת הגדולה, ואפילו בדרך בטוחה. אני עכשיו חוזר …

• 20 תגובות
    • 8.4k צפיות
  3. Started by N N C,

כן אני יודע כמה הזוי זה נשמע אבל אתם חייבים לראות, זה אדיר ! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3328885,00.html

4. לפי האתר של המשטרה: "אסורה נהיגה ברכב כאשר רמת ריכוז האלכוהול בדם עולה על 50 מיליגרם של אלכוהול במאה מיליליטר של דם" http://www.police.gov.il/districtmain.asp?path=/web_atan/alcohol.xml או בעברית: אני שוקל 80, כמה גולדסטאר מותר לי לשתות? איך מחשבים את זה?

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

אני מדבר על הסידרה השניה... א. אתם חושבים שהוא יכול להתגבר על תופים? כאילו... אם אני מנגן וביחד איתי תופים? ב. יש לו AUX IN אפשר לחבר מיקרופון לזה וגיטרה באותו הזמן? ג. הfootswitch יכול לשלוט גם על דיסטורשן או רק על ריברב?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. http://www.pcworld.com/article/id,133631-page,1/article.html#

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ^DaRk-MiNd^,

מחפש הדרך הגיע לגיל 18 לנברך אותו שיגיע לגיל 121, אושר עושר ויושר, שאר הברכות הנדושות וכמובן שפורום מדע וטכנולוגיה ימשיך לשגשג ;D ולשמנמנים: :clapper: :bigok: :dance: :ylsuper: :jester: :coolman: :lsvader:

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלחתי קורות חיים במייל לאיזה שהוא חברה והחברה מחזירה לי במייל תשובה ככה : תזהר שאנחנו לא נתבע אותך על דואר זבל . תגידו האנשים השתגעו ? משליחת קורות חיים כבר עשו אותי פושע , למי אני פונה בנושא הזה להגנה מפני אותה חברה ? עיזרו לי בבקשה :s05:

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by omri_ro,

בכל לוח ASUS שמים מדבקה נחמדה, אז מה יש כ"כ קשה להם לשים גם בכ.מסך שלהם???!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :smoke:

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by CoolOne,

תראו בעצמכם - זה דיסק שהגיע עם מחשב נייד HP [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mcalfi,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502384.new#new אין לי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות משום מה ולא ידעתי איפה לכתוב את זה כדי שכולם יראו אז אני יכתוב פה. בן אדם עזרת לי ממש בגובה. אף פורום בישראל לא נתן לי תשובה לזה ופשוט זלזל וסינן. תשובה מעולה, מנוסחת היטב וקיצור אתה מעלה את הרמה של ישראל בפתירות בעיות מהסוג הזה. וואלה תאמינו או לא, אין הרבה אנשים שישבו שורה שורה על קוד של מישהו בשבל למצוא את הטעות. תודה רבה שוב שעזרת לי לפתור בעיה שנתקעתי עליה מספיק זמן, סתיו.

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. אנשים!!! זה קרה לי בדיוק לפני דקה!! אני גר במושב ליד פ"ת, היה ברק ממש גדול, ראיתי דרך-החלון, ורעם ממש חזק, והאורות כבו לשנייה ואז חזרו לפעול! אם תסתכלו במפרט תיראו את המחשבים שאני מדבר עליהם: המחשב הראשי שלי+השרת+המודם בכבלים מחוברים לאל-פסק והם לא נכבו והכל היה סבבה, אבל המחשב SECONDARY הפסיק לפעול!!!, הוא היה פתוח, נסגר ולא חזר לעבוד!! המסך בסדר, והספק גם בסדר (יש לי חילופי מיהרתי לבדוק), אבל יש ריח של שרוף! מהלוח! לא!!~!@ מה לעשות? יש מצב לקבל פיצועים ממישהו? חברת ביטוח/חשמל?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Boris_yo,

רציתי לפרסם שירשור בפורום צרכנות בהתחלה אבל החלטתי פה בסוף, אחרת מנהלי פורום יכעסו עלי. חברה אני צריך המלצה לרדיאטור ראוי בטווח מחירים מ-350 ש"ח עד 600 ש"ח ובנתיים שמתי עין על הבאים: 1. זק"ש 12 צלעות: http://www.amperel.co.il/products/200049 2.Delonghi צלעות 9: http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=kh770920&Cat2Cat1ID=47&Cat2ID=199&aff=Zap〈=he 3. ORIEME - צלעות 11: http://www.amperel.co.il/products/220007 יש שאומרים שזק"שים לא מחממים חדר, יש כאלה שאומרים שכן מחממים כביכול זה עניין של סידרות לא תקינות שיוצאות ממפעל כנראה. DELONGHI שמעתי שטובים אבל יש להם בעיה של רעשי מתכת שנשמעים בלילה אולם דווקה בשבילי זה לא יהיה בעייתי. על ORIEME לא שמעתי בכלל. יש עוד SELMOR,…

• 20 תגובות
    • 23.5k צפיות
  15. Started by yaadetgar,

שלום... רציתי להציג בפניכם כתבה קצרצרה שכתבתי באוגוסט האחרון על הילד כפיר שלזינגר ז"ל שנפטר בשנה שעברה... אני אשמח אם תעבירו את הסיפור הזה לעוד אנשים שאתם מכירים. תודה. --------------------------------------------------------------------------------------------------- כפיר שלזינגר ז"ל כפיר שלזינגר נולד ב 18 ליוני 1996, בבית החולים "העמק" בעפולה, בן ראשון לפנינה ואבי. בגיל שנתיים, בשל מה שנראה אז כצפצופים אסטמתיים, הוא חזר לבית החולים, שם איבחנו אותו עם מחלה הנקראת "יתר לחץ דם ריאתי" מחלה נדירה שבה מתכווצים הוורידים בריאות מה שגורם לכך שהדם בקושי זורם בהן ובקושי מעביר חמצן. דבר זה גורם גם ללב לעבוד יותר ויותר קשה, עד כדי הרס עצמי. עם השנים כפיר גדל והתמודד עם המחלה…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by RamiHa,

האם מי שגנב פעם אחת יעשה את זה שוב? האם מי שבגד פעם אחת נשאר תמיד בוגד? האם אנשים משתנים ומשנים את מנהגיהם? היה לנו דיון באוני' בנושא זה. חלק אמרו שזה דפוס קבוע אצל האנשים ושזה חלק מהאישיות, ולכן יחזרו על מעשיהם. חלק טענו שיש לקחת כל מקרה לגופו ושהכל תלוי בנסיבות אשר גרמו לבנאדם לעשות את מעשיו. אני אשמח מאוד אם תשתפו אותי בדעותיכם. תודה!

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by artyom,

בא לי לשמוע שירים רגועים בסגנון של אלה (כמה דוגמאות) johnny - cash hurt johnny cash - i won't back down green day - time of your life Plain White T s - Hey There Delilah בקיצור שירים רגועים שאפשר לשבת ולשמוע בכיף... אם יש לכם גם שירים בסגנון שהם קלים לניגון על גיטרה אקוסטית (למתחיל) אז זה בונוס!

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by koko0,

אני בטוח שהרבה פה עברו סוג של נשירת שיער...עכשיו תורי. אני בן 19 ועכשיו אחרי שהורדתי תפוני התגלו מפרצים בלי עין הרע לא קטנים. לא מפריע לי הקטע הזה, הבעיה היא שאני מפחד שזה התחלה של התקרחות עד למפרץ אחד גדול והלוואת שיער מצד לצד עם הצמדה עוד 5 שנים. אני מכיר אנשים עם מפרצים כבר 15 שנה, אבל גם בני 20 עם חצי קרחת. את אבא שלי אנינ לא יכול לבדוק אבל לשני אחי הגדולים אין קרחת. מצד שני אני הרבה יותר שעיר מהם. איך יודעים? מה עושים עם זה?

• 20 תגובות
    • 11.6k צפיות
  19. Started by R0ck,

לבן מתחיל ומביא אותה במט ב 12 מסעים. 8) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by iib,

לא שזה אמרו לעניין אותכם א משהו חד"וא או חשבון דפרנציאלי ואיניפימינטליסטי זה המקצוע הבלתי מעורר הכי קשה במתמטיקה של שנה א' במדעי המחשב. ועברתי אותו! לא בציון מדהים אבל עברתי אותו! :o :o :D :D

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by ThePorscher,

השעה 7 בערב.. אני עובד לי ב-Word על איזה עבודה לבי"ס במחשב שלי, עם דארקי. ICQ על DND. אני מציץ מידי פעם לבדוק אם יש הודעות. פתאום אני מקבל הודעה מיוזר שלא ברשימה שלי. מספרו 248495965 (מספר שלא מופיע באף רשומה של האייסיקיו דרך אגב...) כותב לי באנגלית. אני יודע כבר לא להתייחס לשטויות האלה שאני מקבל 20 מיליון פעם באייסיקיו מבחורות בנות 24 מלוס אנג'לס ששואלות אם אני רוצה לדבר.. ואני אף פעם לא עונה כמובן.. אבל הפעם משהו מוזר. ההודעה עצמה לא שאלה אם אני רוצה לדבר אלא אמרה משהו על זה שהחשבון אייסיקיו נמחק לו, ולשלוח אי-מייל לחברה בלה בלה בלה. משהו כזה. והדבר המפתיע הוא שקיבלתי שתי הודעות ברצף. דבר שאף פעם לא קרה עם הבחורות בנות 24 מלוס אנג'לס.. אני אומר לעצמי, נו טוב. סוג…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. A Priest, a Rabbi and a Pagan Priestess As part of an Interfaith community project, A right wing Christian priest, a rabbi, and a Pagan priestess decided that in order to improve relations in the community, they will go on a fishing trip together on a local pond. They're out in the boat, and the Pagan priestess excuses herself to go to the bathroom back on the shore. She gets out, walks across the water back to shore, and then walks back across the water to the boat. The Christian priest looks in amazement, crosses himself, and they continue fishing. It comes on about noon time, and the rabbi realizes they left their lunches back on shore. So he gets up, walks …

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by MalGano,

http://www.youtube.com/watch?v=aiXunpWEz4s :-X לא חשבתי שדבר כזה אפשרי

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אוף למה אני טמבל, למה?! הלכתי היום למכונת סרטים והחלטתי להשכיר את הסרט "בוראט" מכיוון שלא ראיתי את הסרט מעולם והחלטתי שהיום זה יום שמתאים לכסות את החור בהשכלה שלי. השכרתי את הסרט במכונה, העברתי כ. אשראי, הכל הלך טוב ויפה. קיבלתי את הקופסא של הסרט, על המסך היה רשום שאני יכול להחזיר את הסרט תוך 5 דקות ללא חיוב. לקחתי את הקופסא,והתחלתי ללכת לכיוון הרכב. בדרכי לרכב,החלטתי שלא כהרגלי לפתוח את הקופסא, ולמרבה הפתעתי- הדיסק היה דיסק צרוב כשהמילה "BorAt" רשומה בטוש פרמננט שחור. הייתי מופתע משהו, והתחלתי להתלבט האם הדיסק מזויף והאם מישהו דפק את הדיסק המקורי...תהיתי לעצמי איך זה אפשרי אם יש את הצ'יפ על הדיסק ולבסוף החלטתי להחזיר את הסרט ע"מ שאני לא אחוייב על הנ"ל. חזרתי למכ…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by moshe55501,

חבר'ה הגובה שלי זה 176 ס''מ ושוקל 63 קילו אני בן 15 וחצי וכבר חודשיים מתאמן במכון כושר ועד עכשיו לא ראיתי שום שינוי בי כלום אפילו טיפה שרירים וחבר שלי שהוא גם במכון כושר כבר יש לו ריבועים וכל יד שלו זה שתיים שלי למה זה ככה ?? :'(

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.