כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם? לשם שינוי אני ממש אהבתי.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין מצב שהמונה שעון של חברת אורנג מזייף או מזייף בכוונה ? יש לי הרגשה מוזרה לאללה תסתכלו על זה : איך יכול להיות שמ 5.5 עד 3.6 דיברתי 47 שעות ? שב SKYPE אני מנהל את רוב השיחות שלי לקווי ! במקרה הסתכלתי על הפירוט שיחות ושמתי לב שחרגתי ב 7 שעות בפוקס ! ממש מזל !!! גם אם חברת אורנג מרמה אותי אין לי סיכוי בבית משפט הם חזקים מדי אין מצב בעולם שדיברתי 47 שעות ! זה ממוצע של שעה וחצי - שעתיים כל יום ואין מצב !!!!
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עשיתי פסיכומטרי מזמן מזמן,וגם יש לי תואר אקדמי,אבל אני שוקל לחזור וללמוד משהו אחר. בזמנו,קיבלתי ציון 701,(כבר לא תקף,אגב),והתכוננתי רק מספרים.יש לציין שרמת הקורסים היתה נמוכה בתקופה שעשיתי, כך שלא היה יתרון גדול למי שעשה קורס,והרוב גם לא עשו. היום כולם כמעט עושים קורס,ומכיון שהציון הוא ציון-תקן,כלומר הוא מבטא את מיקומך ביחס לאוכלוסית הנבחנים,אז אולי ללא קורס הציון יהיה כמעט אוטומטית נמוך יותר מזה שהיית מקבל עם קורס. השאלה היא האם זה ממש הכרחי,או שאפשר לרכוש את כל הידע והטריקים שמלמדים בקורסים מקריאה בספרים ואתרי אינטרנט. האמת שאני מאמין שגם במקרה שלי הציון ישתפר עם קורס איכותי,השאלה רק בכמה.סה"כ החומר מאד פשוט,ונראה לי שעם אימון אינטנסיבי עצמאי,ניתן להתכונן לא רע.ממש חבל …
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אחת מבזק התקשרה אליי ואמרה ששודרגתי ל-10M, האם זה הגיוני שזה יורד במהירות 650Kb/s? זאת אומרת אם אני לא טועה שאני צריך להתקשר לבזק בינלאומי ולעדכן אצלם?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי תעלומה שאני ממש לא מבין אותה כל כמעט כל יום החשמל נופל בבית וכשבודקים בארון חשמל אז המפסק הראשי למטה כמובן וכשמרימים אותו המפסק של החדר שלי נופל אז מאשימים את החדר שלי השעה שהחשמל נופל היא בסביבות 7 וחצי בבוקר אני אומר לאמא שלי שתביא חשמלאי, מה היא אומרת לי בתגובה? שהחשמלאי אמר לה קודם להוציא אחד אחד וכל יום לראות אם זה מפסיק ואיך זה קשור לזה שבשעה מסויימת החשמל נופל??
-
- 20 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה להבין את המחדל הזה של החברות טלוויזיה.! אני היום משלם 280 שקל בחודש על כל הערוצים(לומרות שאני רואה רק 10 אולי),+ 5ממירים(3מקס רגילים ו-2 רגילים). וללקוחות חדשים יש דילים הרבה הרבה הרבה יותר משתלמים... https://secure.yes.co.il/Secure/join.aspx---- מדובר פה על YES MAX HD TOTAL ועוד שטויות.... ב-60 שקלים פחות.... אני רציתי לשדרג לממיר כזה אבל היא אומרת לי שאני צריך להוסיף 20 (יוצא 300 בחודש) שקלים בחודש לכל ממיר, אז אני אומר לה שאני רואה דילים יותר זולים מול העניים שלי, היא אומרת שזה ללקוחות חדשים בלבד!! (ובלחישה-ללקוחות קיימים זה לא אקטואלי)..{אם אני רוצה לנתק אותם ולהיות לקוח חדש זה קנס של 2,000 שקל!!!}. כמה אתם משלמים??? ומה אפשר לעשות בנידון???
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אם המנוע מתקשה לרוץ יציב כשהוא קר, כמו-כן כשהוא כבר חם יש לו גם נטיה להכבות כל פעם שהוא עובר למצב סרק (עצירה ברמזור, סל"ד ממש נמוך - עד לכדי רעידות של כל הרכב, אם המדחס רץ אז בכלל) - האם זה אומר שצריך להחליף את מחשב הניהול/לקנפג לו ת'תחת?...
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש כאן אנשים שעשו את הניתוח? אם כן איפה, וכיצד בחרתם את המקום והרופא?
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני אגור בדירה בברוקלין (חבר של משפחה) וככל הנראה אני יהיה שם לבד..עם זאת,אין לי בעיה להסתובב לבד ,לעומת המון אנשים אחרים אין לי שום בעיה לראות מקומות חדשים ולהסתובב בהם לבדי. בכל אופן,אשמח לקבל עצות למקומות שכן חובה לבקר בהם בניו יורק . כרגע המקומות הבטוחים הם כמובן הטיימס סקוור\סנטרל פארק\פסל החירות \אמפייר סטייט. חשבתי גם על הגראונד זירו.נראה לי שיהיה מדהים לראות את המקום הזה אחרי מה קרה שם..עם כל העצב שבדבר. אז כל מה שעולה לכם לראש תזרקו פה וזה יעזור לי מאוד תודה רבה מראש נ.ב-אשמח לקבל גם הצעות לגבי חנויות גאדג'טים\מחשבים וביגוד. (מסעדות כשרות גם יכול להיות מעולה! )
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לטוס לגרמניה לטייל\לבקר משפחה, לא אכפת לי גם להיכנס למדינות שכנות. אשמח להמלצות, מקומות, מתיי כדאי לטוס וכו
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מפצל 5 שקעים לשקע ראשי, שמוגן בעצמו בשקע מגן ברקים\נפילות מתח. האם זה יוריד מהאפקטיביות שלו?
-
- 20 תגובות
- 21.8k צפיות
-
-
היי, כפי שציינתי אני מתגייס ב-24.10 למערך הטכני של חייל האוויר ואני מאוד אשמח לקבל המלצות לקורסים השונים. בנתיים השניים ה"יוerתיים" ביותר שראיתי הם "אבנט כחולה" וטכנאי כטב"מ. אני מאוד אשמח לדעת קצת מה כרוך בעבודת/קורס טכני כטב"מ [על אבנט כחולה הצלחתי לשלוף די הרבה מידע] ומה הדרישות בשביל להגיע להיות טכנאי כטב"מ? אני בוגר מגמת מוסיקה, בלי פיזיקה / אלקטרוניקה / מחשבים... קב"א: 54 דפ"ר: 90 פרופיל: 97 [עם קשיי הסתגלות - משמע לא קרבי]
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בהזדמנות זו אני מזמין אתכם להיות חברים שלנו בפייסבוק: הפייסבוק של מונסון הולך להיות חגיגי במיוחד בימים הקרובים אצרף לכאן את הסינגל החדש: מונסון-משהו טוב בינתיים העטיפה כבר מוכנה:
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
רק אתמול כתבתי שלפי דעתי האתר של KSP הוא אליפות העולם במהירות שלו ובמיוחד באופן שבו הדברים מסודרים והיום כתבה גדולה בYNET שהאתר הוא מהמכוערים ביותר שיש אינני יודע לגבי החנות עצמה והשירות שלהם אבל לא היה לי ספק שזהו האתר הטוב ביותר קל מאוד להתמצא לגבי מחירים בו הכל מסודר באופן הכי הגיוני שאני מסוגל לבקש כמו כן ליד כל מוצר יש קישור לאתר היצרן לכל המידע האפשרי זה גורם לי לחשוב אולי משהו לא בסדר איתי שאני חושב ההיפך מכל כך הרבה אנשים או שפשוט לחנות יש לובי אנטי שדואג לנגח אותם ובעצם עושה להם פרסום כתוצאה מכך ומה אתם חושבים ???? אני מתכוון לכתוב על כך ולהשוות אתרים מהארץ לאירופה בקרוב חווווו דעתכם!!!!
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה בינתיים התאריך גיוס שלי הוא במרץ, תמיד יש סיכוי שהוא יוקדם אבל בינתיים זה התאריך, עד עכשיו עבדתי אבל הייתי צריך לעזוב את העבודה מסיבות שונות, ואני מחפש רעיונות למה לעשות עד הגיוס, צברתי קצת כסף מהעבודה וחשבתי אולי על טיול או משהו כזה לפני הגיוס. יש לכם רעיונות למה לעשות?
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לא היתה פעם אחת ששאלתי איזה רציף אני לוקח וענו לי נכון..עיכובים בלי סוף, איחורים, מה נסגר???
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
הי חברים. היום אני מחובר דרך תשתית בזק (NGN), וספקית בב"ל, במהירות 10Mb.אני בהתחייבות בחבילת באנדל שמסתיימת ב 11.1.11. אני לא בלתי מרוצה מהם, אבל רוצה לבדוק גם אופציות אחרות.חשובה לי גלישה חלקה, מהירויות יציבות, ופינגים גבוהים לשרתי חו"ל.כ"כ אני מעוניין לשדרג ל 15M. אז קודם-כל נכנסתי לאתרי אינטרנט של כמה ספקיות ולאתר של בזק, ובדקתי מחירים.להלן התוצאות: בזק-התשתית: מחיר משוקלל ל 12 חודשים, (15M) הוא 84 ש"ח לחודש.אני לא מעוניין לעבור להוט. ספקיות (כל המחירים ל-15 מגה): 1.בב"ל: אין מחירים באתר שלהם, אבל אני בטוח שהם יציעו לי מחיר לא פחות טוב מכל מה שהמתחרות יציעו.אני כבר כמה שנים טובות אצלם. 2.אורנג': מחיר משוקלל עם התחייבות לשנה: 54 ש"ח.אפשר גם חודש רא…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני בכיתה ז' וקיבלתי עבודה במדעים, נושא, מגוון המינים. לעניין, אני רוצה לבצע השוואה בין מספר חיות הבר בישראל בשנים של לפני חקיקת חוק איסור קטיפת פרחי הבר, (שנות ה60) ובימים האלו (שנת 2000-2010) מאיפה אני משיג את המידע על כמות חיות הבר (בקירוב וממוצע כמובן) בישראל בשנים שונות?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני בטוח שהרבה פה עברו סוג של נשירת שיער...עכשיו תורי. אני בן 19 ועכשיו אחרי שהורדתי תפוני התגלו מפרצים בלי עין הרע לא קטנים. לא מפריע לי הקטע הזה, הבעיה היא שאני מפחד שזה התחלה של התקרחות עד למפרץ אחד גדול והלוואת שיער מצד לצד עם הצמדה עוד 5 שנים. אני מכיר אנשים עם מפרצים כבר 15 שנה, אבל גם בני 20 עם חצי קרחת. את אבא שלי אנינ לא יכול לבדוק אבל לשני אחי הגדולים אין קרחת. מצד שני אני הרבה יותר שעיר מהם. איך יודעים? מה עושים עם זה?
-
- 20 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
*כותרת* אני כבר איזה חצי שנה בלי תעודת זהות, וחבר שלי פתאום אומר לי שיש קנס של 5000 שקל.
-
- 20 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אם אדם מסויים הוא אנליסט שמתמחה בשוק ההון וכל השטויות שכתבתי בכותרת, אז הוא יכול לנצל את הידע הזה כדי להכניס כסף מבלי לעבוד בחברה כלשהי? כלומר, אם יש לו חיסכון של 50,000 ש''ח, הוא יודע להשקיע אותו בצורה כזו שתניב לו רווחים, שאותם הוא ישקיע וכך הוא לאט לאט צובר כסף? אני לא ממש יודע מה הכוונה ''להשקיע'', זה יכול להיות סחר במניות, מט''ח, ניירות ערך וכל הדברים האלה. זה נושא ממש מסובך בשבילי.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח להמלצות שלכם! תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
ניתן לצרף ת'ראד זה לרשימת הדיונים הביזאריים יותר, אך תהיתי בשאלה זו לאחרונה. לא אחת יוצא לראות ערסים למינהם עם הונדה סיביק/אוטו אחר עם ניאונים ומערכת יקרה ורועשת, ונשאלת השאלה באילו סוגי עבודה, אנשים מסוג זה עובדים, על מנת לממן דברים כאלו?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-