כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
עשיתי קורס במכללת הייטק, הערכה שווה הרבה. 2 ספרי לימוד + ספר LABS. מי שמעוניין ליצור קשר ב alonchap@gmail.com מסנגר או אימייל הספרים במצב חדש. מחיר סמלי או החלפה במשהו.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי, אז היום נכנסתי לאתר, עדכנתי פרטים - הכל טוב ויפה. נכנסתי לקטגורית "קולנוע", מצאתי את הקולנוע הקרוב לביתי, ראיתי שרשום שזה תקף בכל ימות השבוע כולל מוצ"ש - רק להציג תעודה - יש, אין בעיה. אפילו ראיתי שאפשר לאסוף את הכרטיסים בתחנת דלק שקרובה אליי - נהדר. מה שכן, הם לא רשמו אם אפשר להכנס אך ורק עם תעודה, ז"א, חברה שלי לא תוכל להכנס איתי במידה ואזמין לה כרטיס? לא נשמע לי הגיוני, אבל שווה לברר לפני שאני מזמין. בנוסף, לא רשמו תוך כמה זמן זה זמין - אני רוצה להיום בערב, האם הכרטיסים יהיו "מוכנים" עד אז?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע משרת בשריון, משתחרר באוגוסט והתחלתי לחשוב קצת על האזרחות וחשבתי למה לא לחתום קבע בתור נהג קו, התנאים הם טובים סך הכול, אם זה הכסף או היציאות ומכמה שאלות ששאלתי במוצב (כרגע במכבים רעות) כמה נהגים וגם אחראי נהגים וכולם אמרו לי שזה משתלם כי אני לא חייב לחתום להרבה, מינימום חצי שנה שזה מתאים לי בול! וגם קל''ב שזה טוב. עכשיו השאלה שלי היא האם זה הקבע הכי טוב שאני יכול לקבל מבחינת כסף ותנאים. נ.ב. כמו שאתם מבינים אני עושה את זה כי אני ממש זקוק לכסף הזה כשאני משתחרר לכן לא לראות אותי בתור "תאוב בצע'' שרק מחפש איפה לדפוק את הצבא.
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1210742.html אדם צנוע ובר לבב - התרחקה מפוליטיקה כמו מאד (למרות שפרס הוא הפוליטיקאי בה הידיעה) יהי זכרה ברוך
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים סוף סוף יצא שכל החב'רה יצאו מהבסיסים ואפשר להיפגש כולם ביחד ולעשות טיול שכבר רצינו הרבה זמן. חשבנו לנסוע לצפון ומשם לעשות איזה טיול נחמד (רגלי כמובן). יש רעיונות לאן?? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מכרטיס הזיכרון של המצלמה, מסוג SDHC (אני חושב שזה נקרא פשוט SD),בנפח 4 GB נמחקו בטעות תמונות וסרטוני וידאו. אפשר לדעת מהי התוכנה המומלצת ביותר לבצע שחזור מהסוג הזה (אם אפשרי בכלל)? מישהו התנסה אולי? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי וויכוח עם אח שלי לגבי עבירת תוקף, סיטואציה: שחקן A מקבוצה A ושחקן B מקבוצה B רצים אחד ליד השני כשהכדור אצל שחקן B, ולפתע שחקן B מחליט לרוץ ישר לתוך שחקן A. עכשיו האם זאת עבירת תוקף או סתם עבירה של שחקן A? משהו בסגנון מה שקרה במשחק של מכבי נגד ברצלונה (היום) כשפרקינס החליט לרוץ לתוך אנדרסון (רק בלי המרפק לצלעות)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נעקצתם לאחרונה? אולי זאת שושנת יריחו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4016665,00.html מה אתם אומרים? ראיתי את הצלקות והן אכן מכוערות אני אישית לא נעקצתי
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
PCBAY מחשבים פשטה את הרגל - וממשיכה למכור באתר http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000617012 ארגון אמון הציבור: החברה חדלה מלפעול, אינה מספקת מוצרים שהוזמנו ושולמו ואינה עונה לפניות צרכנים אפרת אהרוני 20/1/11 בארגון אמון הציבור מזהירים את הציבור מפני התנהלות מדאיגה של חברת PCBAY מחשבים, המפעילה אתר אינטרנט בכתובת www.pcbay.co.il לצד חנות בקריית מוצקין, אשר פשטה ככל הנראה את הרגל ואינה מספקת סחורה ללקוחותיה, מבלי שהפסיקה את הסחר באתר. המידע הראשוני בנושא הגיע לארגון הודות לערנותם של מנהלי אתר השוואת המחירים באינטרנט ZAP, אשר דיווח על מצבור תלונות צרכנים כנגד החברה. מבדיקה ותחקיר שערך ארגון אמון הציבור עולה כי לאחר שצרכנים רכשו מחשבים ומוצרים נלווים, החברה לא סיפ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי היום בעיתון "ממון" שאינטל מחפשת כ-1000 עובדים למשרות תוכנה וניהול הייצור (אני בטוח שזה נובע עקב השנה האחרונה המוצלחת ביותר ברווחייה). בין לבין קראתי שהם מחפשים הנדסאי ניהול הייצור (תחום עיסוקי). לצערי אני בצבא וזה לא רלוונטי לגבי... אבל על הדרך יש לי שאלה, האם אינטל מחפשת עובדים פעם ב... או תמיד יש צורך בעובדים? אני אשמח לעבוד באינטל כשאשתחרר מהצבא (במחצית הראשונה של 2013). :P
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום שמתי לב שכשאני מחפש בגוגל משהו לא משנה מה מופיע לי בצד תוספות שלא היו לי..מצורפת תמונה..פעם היה לי דף ריק רק תוצאות ועכשיו יש תוספות זה אצל כולם משהו השתנה? http://img560.imageshack.us/i/94479694.jpg/ תודה
-
- 26 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, אז ככה הבאתי כלבה הבייתה, הכלבה של חבר המליטה אז לקחתי אחת לתקופת נסיון, לברדור בת חודשיים וחצי. העניין הוא שאין לי חצי מושג איך לטפל בכלבים, אף פעם לא היה לי כלב או חתול, היה לי רק אוגרים וגם זה חודשיים בלחץ... רציתי לשמוע טיפים כללים למי שיש לו נסיון עם כלבים, בנוסף אני בדילמה מאוד גדולה, אני בעבודה כ-9 שעות ביום, כמעט 3 שעות נסעיה הולך וחזור. זה אומר שאני 12 שעות מחוץ לבית, זה אומר שהכלבה 12 שעות לבד בבית, עכשיו העניין הוא שאני אוהב חיות, אני בחיים לא יפגע בה או יגרום לה נזק בכוונה, והאמת שדי נקשרתי אליה, אבל עם אורח חיים כזה שהיא לבד בבית חצי יום במקום מסוים נראה לי שזה סוג של התעללות כלפי הכלבה.. אז אני בדילמה האם להחיזר את הכלבה לחבר או להשאר אותה... בקיצור …
-
- 35 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, מעניין אותי מה כדאי לאכול פחות או יותר, וכמה שעות לפני מבחן מתיש (לא להגיד לי "שוקולד" בבקשה). לדוגמה האם זה סביר לאכול בבוקר איזה גרנולה ויוגורט/ חביתה, ובערך חצי שעה לפני המבחן איזה תפוח או בננה? מאכלים שישאירו אותי מרוכז, שאני לא אשכח שום פרט. ד"א אני מסרב לשוקולד כי נפילת הסוכר לא כיפית במיוחד, זה לא מסוג המבחנים שאוכלים שוקולד ומסיימים תוך חצי שעה, אלא מבחנים ארוכים ומייגעים בהיסטוריה, ספרות או לשון למשל.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני זמן מה את הספר של ד"ר בייטס,עם הספר מקבלים טבלה עם מספרים ואותיות שבה אפשר לבדוק את המספר שלך במשקפים (כן כמו שיש אצל רופא ענים). והוא כתב גם שאפשר לשפר את הראייה ע"י תירגול של הטבלה פעם ביום (במשך 5 דק') ובכך להביא להורדת המספר במשקפיים. רציתי לדעת האם מישהו ניסה וראה שזה באמת עובד?או ששמע שזה באמת עובד? ותוך כמה זמן בערך זה יעזור (אין לי משקפיים כי לבנתיים אני לא צריך כי יש לי אולי מספר 1) תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי חברים, מישהו שמע על המושג הנ"ל או מכיר מישהו שאובחן כאחד שיש לו את הסינדרום הזה? חיפשתי קצת בגוגל, נושא מאד מעניין. וגם אם מישהו יודע מה התרגום שלו לעברית בקצרה: latent inhibitoin- זהו מנגנון שמסנן מידע לא רלוונטי מהעבר. אנשים ללא מנגנון זה , או אחד נמוך. קולטים זרם מידע עצום באותו רגע.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
פתאום מהיום אני רואה פרסומות בעברית, ואפילו בין שיר לשיר הם רושמים בעברית במקום "Next" - "מייד" כאשר מודיעים בכתוביות מה השיר הבא. הורסים את הערוץ ! עוד יתחילו לתרגם לי את השמות של הזמרים והשירים לעברית.. עדכון: הם שידרו עכשיו שיר של אסף אמדורסקי - איפה את היום. דיי! מספיק! שישאירו את העברית לערוץ 24 האומלל.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות פלפאון אנדרואיד מאיביי עכשיו המוכר שולח את זה בFEEDEX אני יודע שמשלוחים רגילים או דרך USPS המכס לא פותחים את החבילות ואז הם מתמחרים את המוצר לפי הסכום שרשום על החבילה או שהם פותחים אחת ל100 חבילות והסיכוי שהמוצר יתפס יהיה קטן עכשיו אני יודע שבמשלוחי אקספרס אז אחרת והם פותחים כל חבילה ואז אני בטוח ישלם מכס אז רציתי לדעת איך זה עובד במשלוחים של FEEDEX?? הם פותחים כל חבילה כמו משלוח אקספרס או שהם לא פותחים אותם כמו במשלוח רגיל?? עריכה המוכר אמר לי את זה ולא כלכך הבנתי מה זה אומר We always ship to Israel as Plastic Housing at USD50, is that OK for you? Shipping is by Fed-ex at USD30, thanks. מזה Plastic Housing??? תודה סהר!
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, היכן מומלץ לקנות מחשב בב"ש? יש פה כ"כ הרבה חנויות וכנראה הרוב לא מיקצועיות מישהו יודע מאיפה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה אתמול הלכתי למכללה הטכנולוגית באילת כדי להצטרף ללימודים (טכנאי PC ורשתות). הלימודים יערכו כ שנה.(טכנאי רשתות A+מאק) רציתי לשאול עם עשיתי נכון לדעתכם ללמוד את זה אני בעיקרון מאוד אוהב מחשבים ומצפה כבר להתחיל ללמוד היו לי שלושה אפשריות בחירה הראשון שבהם טכנאי LAN השני טכנאי A והשלישי טכנאי A+ מערכת הפעלה מאק הלימודים כמובן ממומנים על ידי המענק הצבאי הלימודים עולים 13,600. המחיר הוגן? שווה? תודה לעוזרים וסליחה על החפירה
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אז מעי ותר מה יר לכמם את השניצ לאו הפירה? יש לי מיכרו של בוש...
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
נתחיל בהסבר מקדים קצר לפני כחודש קניתי מכשיר נינטנדו DSI ממישהו בחול ב85$, המשלוח עלה 37$ (יקר אין מה לעשות) ולקח והוא הגיע ב9/1/11 למכס חיפה לפי הבדיקות של מעקב משלוחים. כבר חשבתי שאני עומד להידפק (זה עוד יקרה בהמשך) ואצטרך לנסוע למכס חבילות חיפה בשביל לשחרר אותה. אבל אחרי יום בערך נכתב שהיא מועברת לדואר המקומי שלי, חשבתי שיהיה בסדר... טעות קשה כשהגעתי לדואר לאסוף את החבילה היה מצורף אליה דרישת תשלום של המכס על סך של 214 ש"ח!!! על בסיס הנחה שהמכשיר עלה 713 ש"ח (לך תבין איך הם מחשבים) על החבילה היה רשום יפה 85$ שאני מתרגם ל315 ש"ח במקרה הרע כלומר פי 2 מהמחיר המוצהר על החבילה! אמרתי לפקיד הנחמד בנימוס שיקפוץ לי אבל אני לא משלם את המחיר הזה, אז הוא אמר לי לכתוב ערעור ל…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני שבועים שמתי הזמנה קטנה בזיגזג הם לא התקשרו אלי ואני לא התקשרתי אליהם סטטוס ההזמנה נשאר ללא שינוי "ההזמנה נמצאת בטיפול" יש סיכוי ששכחו ממני ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי HWZone הגיוס הראשוני שלי היה 30 לינואר,אבל קיבלתי מכתב עכשיו ושינו אותו ל-1 פברואר,וגם הודיעו לי שאני מתגייס למערך הטכני של חיל האוויר אז כמו כל הנושאים פה כשכל אחד מתגייס,הגיע תורי רציתי לדעת פרטים על המערך הטכני של חיל האוויר,בסיסים וכו',אני סה"כ לא יודע כלום...אז תתחילו לשפוך,לטוב ולרע
-
- 7 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
סליחה מראש למנהלי הפורום אבל בגלל ההגדרה שמתחת ל5 הודעות אי אפשר לשלוח הודעה פרטית אפרסם את ההודעה כאן. ראיתי דיון על למידה עצמית לחמש יחידות. אם למישהו פה יש שאלון 035806 של יקואל אשמח שיפנה אלי בפרטי או למייל.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-