כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . יש לי בעיה, אני כבר נואש. אני מחפש סדרה בשם המצויין בכותרת ["שוקי תוכי : סיפור נודד עם מוטי ברכאן"; ידועה גם כ- "שוקי תוכי"], חרשתי את האינטרנט, שנראית גדולה וכל יכולה, עד שהיא מאכזבת אותך. אני מחפש את הסדרה שצולמה בין השנים 1992-1994 (כנראה) מסיבות סנטימנטליות. למי שרוצה להיזכר, מצאתי את הפתיח וחלקים מפרק אחד (במרוקו): http://vimeo.com/59402 --> פתיח חיפשתי בכל מקום- יד2, גוגל, פליקס, יו-טיוב... עד כה אין מזל. יש בחור בשם אריאל שבשנת 2006 העלה 6 פרקים, באתר סדרות נוסטלגיות, אבל הלינקים מתו מאז. יצרתי איתו קשר, הוא לא מוצא את הקלטות, כנראה נתן אותן למישהו. למישהו יש רעיונות איפה עוד לחפש? הסדרה ממש חשובה לי (תנסו לנחש למה, בחיים לא תצליחו …
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לאחרונה שמעתי את האלבום Drink The Sea של ההרכב The Glitch Mob, ואני מחפש עוד מוזיקה בסגנון הזה. למה אני מתכוון? טראקים לא קצרים, בסביבות 5 דקות ומעלה, ו... לא יודע איך להגדיר את זה עוד... פשוט מוזיקה באותו סגנון. לאחרונה האזנתי למוזיקה של Daedelus ולא כ"כ אהבתי - טראקים קצרים ואין דגש על כל הקטע האלקטרוני. מקווה שאמצא כאן מענה... תודה מראש חברים. נ.ב. - אני בא מרקע של טראנס פסיכודאלי, ככה שאולי משם בא לי הקטע של דגש על הקטע האלקטרוני ואפקטים אלקטרוניים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס'ד. אני יודע שטחנו את זה ושאלו את זה כמה פעמים,אבל יש כמה דברים מעבר שאני רוצה לשאול גם. אני בכיתה י'ב,ואני כמעט בטוח לא יגמור את השנה עם תעודת בגרות מלאה,יהיה לי ביד סביב ה15 יח'ל. •אני רוצה לדעת אם אלה שאין להם בגרות מלאה פה זה באמת פגע בהם במציאת עבודות אחרי צבא וכו'.. •אני שוקל לעשות עוד פעם י'ב,אבל לעשות את זה בקידום נוער,וזה במקום להשלים אחרי צבא,גם ככה הגיוס שלי יהיה בסביב חודש מרץ שנה הבאה,פשוט אני לא יכול ללמוד עם עוד 15-20 תלמידים סביבי,אני בחיים לא מרוכז,שמה אני יכול לקבוע באיזה שעות אני רוצה ללמוד,ומספיק לי ללמוד 2-3 שעות ביום וזהו. מה אתם אומרים שכדאי לי לעשות?,באמת שאני צריך הכוונה מהחברה היותר מנוסים שפה.
-
- 41 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
שלום! לפני מספר ימים הורדתי את העונה ה8 של החיים זה לא הכל,צרבתי על דיסק ורציתי לראות בDVD אך כשבאתי להפעיל הוא רשם לי: UNSUPORT FORMAT זה מאוד מוזר כי יש סרטים בפורמט AVI שהוא כן מצליח לקרוא ויש שהוא לא מצליח לקרוא (מה גם שבתוך הדיסק של הפרקים של החיים זה לא הכל יש פרקים שהוא כן מצליח לקורא). מישהו יודע מה הבעיה? יש לי DVD מדגם SANSUI DIVX 9900 כל הסרטים בפורמט AVI חלק הוא קורא וחלק לא.
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקרוא על טרנדים חדשים בעולם? כמו לדוגמא העניין של הפיקסל בשקל או דוגמא יותר טובה העניין של גרופון. איפה אפשר לקרוא על דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
האתר רושם לי Account Temporarily Unavailable Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes. הבנתי שזה לא קורה לכולם, יש מצב שחסמו את החשבון ? כל היום זה ככה.. מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/100-SAMSUNG-IBM-FB-4GB-2RX4-PC2-5300F-Server-Memory-Ram-/180621672842?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0de4018a#ht_500wt_1156 זה רק זכרונות לסרבר, ועוד משומשים, של 4 GB, זה לא כזה מציאה, למה זה עולה כל כך הרבה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בטוח שזה קשור לגובה של הבנאדם, אבל איך קובעים גובה אופטימלי לשולחן? יש נוסחה כלשהי? פשוט אני כל פעם מתכופף כדי שהמסך יהיה בגובה העיניים שלי. :-\ אם אני מוריד את גובה הכיסא אז כבר זה מפריע לרגליים וכו'...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בפקולטה למדעי הטבע נערכו שתי מבחני. שלושת רבי מהסטודנטים עברו את המבחן הראשון . ידעו כי ההסתברות שתלמיד יעבור את המבחן השני בהינתן שהוא עבר את הראשון גדול פי 3 מההסתברות שהוא כבר את השני בהינתן שהוא לא עבר את המבחן הראשון. מה ההסתברות שתלמיד יעבוא את המבחן הראשון בהינתן שהוא עבר את השני?? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש אתר שנחשב טוב יותר מכולם או שכולם פחות או יותר אותו הדבר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שווה להשקיע את ה 45 שקל לחודש? יש להם דברים להציע שלאתרים החינמים כגון JOBMASTER וכו אין?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קורע את עצמי כבר כמה שנים בעבודה, מרוויח יחסית טוב, וכמעט ואין לי הוצאות, טלפון של העבודה, עדיין גר עם ההורים, ההוצאות שלי מסתכמות בכ1000-1500 ש"ח בחודש , שזה כלום לעומת אחרים. אחרי כמה שנים חסכתי בסביבות ה400 אלף. לפני כמה ימים, הצצתי לגבי מחירי הדירות, ואני אומר לעצמי, משהו פה לא בסדר, בשביל לקנות דירה קטנה באזור נידח אני צריך לקחת משכנתא ולהיות בחובות כל החיים שלי? לא מבין את זה. תמיד אפשר להשכיר אני יודע, אבל עדיין המינימום זה שלושת אלפים ש"ח בחודש, שזה מטורף לא יודע למה פתחתי בכלל את הת'רד הזה פשוט קמתי , עם הנס קפה ביד, והיה לי חשק לכתוב את מה שמתרוצץ לי בראש כרגע :-*
-
- 53 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
חשבון הצעיר\חייל שלי נגמר ועכשיו על כל פלוץ הם לוקחים לי עמלה. זה פשוט בלתי נסבל\: בחודש לוקחים בערך 15 שקל רק על עמלות. הבנתי שבבנק הדואר אין עמלות, אבל איזה מן בנק זה שאין כספומט, ואין כרטיס אשראי
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שמתי לב שהרוב הגדול פה אחרי צבא או כרגע בצבא.. אני כנראה מתגייס לשמה ושמעתי לא מעט סטיגמות על האנשים שמה והפעילות (שזה שמירות והכל) אבל אני מצד שני כל דבר שקראתי זה היה ב-FXP ככה שאני לוקח את זה בעירבון מוגבל מה אתם אומרים? זה באמת ככה שמה?
-
- 10 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
ובכלל מקום בו אין קליטה טובה או בכלל ,יש דרך להגביר את הקליטה ככה שכן תהיה ? או שזה מקרה אבוד :'(
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי,אני התעניינתי בלימודי השפה האנגלית באופן מקצועי ואני שואל את עצמי איפה אפשר ללמוד הכי מקצועי את האוצר מלים, זמנים, פעלים משתנים וכל מה שקשור (כולל מבטא) כדי לדעת אנגלית שוטפת כמו דובר כשפת אם...ולא חובבני מסרטים וסדרות מישהו פה מכיר לימודים איכותיים של המקצוע(גם אם זה כולל אוניברסיטות,וול סטריט,לימודים בחו"ל)?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין משם איזה משהו ונדהמתי לגלות שאני צריך להתחיל להזין פרטי אשראי במקום להשתמש בPAYPAL הבטוח שתומך כבר בכולכך הרבה אתרים בעולם.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך לעבור שם קורס קטן ואיך להגיע לשם מקרית מלאכי?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אם יש משהו שאני שונא זה שאני נכנס לאתר ואני לא יכול להיכנס אליו או לצפות בתכנים כי אני לא נמצא בתחומי ארה"ב או לא יודע מה. בטוח יש אפשרות כלשהי לעקוף את הדבר הזה... מישה ויודע מה אפשר לעשות? אם אתם צריכים אני אמצא אתר לדוגמא...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=TBq0n7NQiX8 לא צחקתי כ"כ טוב כבר הרבה זמן.
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי אנשים, פתחתי דיון על הנושא גם ב carsforum אבל בינתיים אין תשובות ומנסיון עבר אפשר גם כאן למצוא תשובות ענייניות בנושאי רכב, אז here goes: תיאור המצב: יש לי פוקוס פרטית 2006 האצ'בק 5 דלתות, בגרסאת המאובזרת - trend-x המערכת המקורית באוטו היא סוני (אאל"ט אין חיבור צ'יינג'ר במערכת זו) המערכת יודעת לנגן MP3 מכונן ה CD (יש שליטה מההגה ל CD ולרדיו) ויודעת לקבל AUX IN אבל במקרים כאלה השליטה היא מהמכשיר שמוציא את הסיגנל ולא מהמערכת\הגה. (ווליום עדיין אפשר לשלוט מההגה, הבעיה היא בהעברת שירים ותיקיות) הבעיה: אני לא אוהב ולא מעוניין להחזיק דיסקים באוטו, ואני רוצה סאונד איכותי ממערכת קבצים לשהי, ועדיין שליטה מההגה. אני מחפש פתרון שיאפשר לי לנגן מויזקה מהתקן נייד כלשהו (דיסק קשיח נ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, הגיעה הזמן לבחור נעליים לריצה ובעקבות מבצע ב"מגה ספורט" מצאתי לנכון לקפוץ על המציאה. יצא לי לראות שיש פה לא מעט ספורטאים ומצאתי לנכון להעזר בכם לנושא. בין הנעליים שהיו באתי עם ראש לקנות את הסאקוני הנ"ל - http://www.shoppydoo.co.uk/price-sport_shoes-saucony_grid_fusion_3_lc.html עולות 350 כעת, עם בולם אחורי בלבד. http://img217.imageshack.us/f/photo02233442.jpg/ מנגד המוכרת שם המליצה גם על זוג של דיאדורה, דגם חדש עם בולם אחורי וקידמי והם עולים 200 (זול מאוד!). סרטון פרסום של החברה- http://img691.imageshack.us/f/photo31175630.jpg/ עכשיו, רכשתי את הסאקוני ואני לא סגור על כך שביצעתי את הבחירה הנכונה לאור כך שהזוג השני- א) יותר זול (אומנם לא קריטי, אך גם כן פר…
-
- 32 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
האוטו זה רנו מגאן משנת 2000, אני רוצה להחליף את הרדיו כי אין לו אפילו CD , עכשיו איך אני ידוע לאיזה רדיו יש חיבור מתאים לאוטו הזה ?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני מתאר לעצמי שפתחו פה הרבה נושאים כאלה רציתי להתייעץ איתכם אני לא מכיר כל כך הרבה אנשים שמתעסקים עם ספקיות ותשתיות וכל זה אני ב-012 ובהוט ואני מרוצה למרות כל מה שאומרים שב-012 חוסמים פורטים וכל זה (אצלי האמת שלא חסום אני מוריד על המקסימום באמצע היום עם יוטורנט..) פעם זה היה לי חסום התקשרתי ואחרי כמה זמן ראיתי שדווקא זה כן מוריד לי בצהריים גם תקלות אין הרבה וגם אם יש פעם בחודשיים זה ממש לא קריטי לי בכל מקרה ב-012 נגמרה לי ההתחייבות ומהוט אני לא יכול לצאת למה זה מין דיל עם הטלפון והכל וממש משתלם (וגם לא נגמרה עדיין ההתחייבות) אני על 3 מגה והתקשרתי ל-012 ולהוט והם אמרו לי דבר כזה 012: הם נותנים לי 4 חודשים ראשונים עם המחיר שאני משלם היום (25 ש"ח) וה-20 חודש…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-