כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
ציטוט מתקנות נהג חדש: השאלה שלי היא: אני כרגע בן 21 לפי העברי, לפי הלועזי זה יקרה בעוד שבוע וחצי. האם זה תופס או שחייב לפי הלועזי? הרי יש אוכלוסיה שמאמינה רק לפי העברי, האם בבדיקה מול שוטר זה קביל?
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? ומה ההבדל גם בין אלה לבין מה שמוכרים בדיל אקסטרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה המצב ?? תגידו זה חוקי להשחיר חלונות ברכב ?? לפי מה שאני יודע מאחור זה חוקי מקדימה לא , נכון ?? אני רק רוצה לוודא לפני שאני עושה את זה תודה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מסתכל עכשיו בחשבון בנק שלי בלאומי, ואני רואה שחוייבתי ב "מכתב חריגה עוש" על סך 53. מה לעזאזאל? יש לי חשבון בלאומי כבר כמה חודשים והכנסתי משכורת קבועה. מכיוון שהתפטרתי היה לי עיכוב בשיק. בנתיים נכנסתי למינוס סביב ה 1.5k, וכשהתקשר נציג הודעתי בפירוש שהשיק מתעכב ושהוא יגיע שבוע הבא. כך עשיתי ואתמול הפקדתי אותו. עכשיו אני רואה שחייבו אותי 53 ש"ח על איזשהו מכתב שאפילו עוד לא קיבלתי. הינה משהו דומה: http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3771814,00.html יש סיכוי לקבל החזר? קרה למישהו פעם?
-
- 1 תגובה
- 9.6k צפיות
-
-
שלום לכם, קרובים שלי גרים בחדרה, וצריכים לפרמט מחשב. מישהו מכיר טכנאי אמין באיזור, או שיכול לעשות זאת בעצמו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
פעם ראשונה בתחילת דצמבר. במייל רשום : "> להסרה נא להשיב עם המילה הסרה בנושא" ויש לי את המייל שהגבתי עם "הסרה". עכשיו אני רואה שקיבלתי היום שוב אותו המייל(בניסוח קצת שונה, אבל מאותה הכתובת שמפרסמת את אותו בית העסק). האם אפשר לתבוע? אם כן, מה סכום הפיצוי הצפוי? אפשרויות אחרות? תודה לעוזרים. עכשיו שאני מסתכל על המייל אני רואה שהגבתי לא בכותרת אלא פשוט רשמתי "הסרה" (ככה שהכותרת הייתה re:whatever was the subject). האם שגיתי? אם כן, האם זה משנה?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום, במקצועי אני מאחזק נשק קל(עברתי קורס בבה"ד 20) וכרגע אני משרת בגדוד. עקב קשיי הסתגלות ולאחר מפגש עם קפ"ס ופסיכיאטר הוחלט להוריד לי את הפרופיל ל-64 באופן זמני לשנה, כמו כן הוחלט לרשום לי סעיף של קל"ב בבסיס פתוח(שלמיטב הבנתי הוא קבוע ואינו תלוי בפרופיל). סעיף כלשהו של קה"ס לא נרשם בסופו של דבר. השאלות שלי הן: האם הפרופיל שנקבע לי מוגדר כפרופיל נפשי? האם בכלל יש כזה דבר פרופיל 64 נפשי? האם הוא פוסל לי אוטומטית את המקצוע? מהו התהליך עד לפליטה מהיחידה? הבנתי שאני צריך ללכת עם המסמכים שצורפו לי לרופא היחידה(מחר), משם הוא מפנה אותי לועדה רפואית, ואחרי הועדה הרפואית אני צריך לחזור שוב לרופא יחידה כדי שיאשר את הממצאים הסופיים וישחרר אותי מהגדוד?
-
- 16 תגובות
- 15.6k צפיות
-
-
כחלק מעבודה שאני צריך להגיש, אודה לכם אם תוכלו לענות על הסקר הבא. בתשובה שלכם ליד כל מספר שאלה כתבו את מס' התשובה שבחרתם, תודה 1. האם חנית בחנית נכים כשלא היה מקום אחר זמין, ולו רק לזמן קצר ביותר? א. מעולם לא ב. לעתים נדירות ג. לעתים קרובות 2. האם את/ה יודע/ת מהו הקנס על חנייה בחניית נכים שלא כחוק? א. לא ב. כן 3. גובה הקנס על חניה בחניית נכים שלא כחוק עומד כיום על 1000 ₪. ישנן הצעות להגדילו פי 5. מה דעתך בעניין? א. מסכים/ה בהחלט ב. מתנגד/ת, יש להשאיר את הסכום כפי שהוא. ג. מתנגד/ת, יש להוריד את הסכום לפחות ממה שהוא כיום. 4. האם אי פעם הערת למישהו שחנה בחניית נכים שלא כחוק? א. מעולם לא ב. לעתים נדירות ג. לעתים קרובות 5. באיזו תדירות את/ה נתקל/ת במקרים בהם נהגים חונים בחניית…
-
- 32 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש חברה טובה שמתעסקת עם חיוב הפוך באסמס או בשיחת טלפון. מומלץ שתוכל לעבוד גם עם מפעילות סלולריות מחו"ל. אודה לעזרתכם. בברכה,
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, כשירדתי אתמול מהרכבת בארלוזורוב ראיתי דוכן של חברה שמשכירה אופניים חשמליות. שאלתי את אחד העובדים אם הם גם מוכרים אופניים, ולא רק משכירים, והוא אמר לי שהם מוכרים אופניים חדשות החל מ 4000 ש"ח, ויד שניה החל מ 2500 ש"ח. הוא אמר שיד שניה משמע אופניים שהם השכירו בהמשך כשלושה-ארבעה חודשים, ולאחר כל החזרה נערכה להם בדיקה כדי לדעת שהם משכירים ללקוח הבא אופניים תקינות. לטענת המוכר האופניים עמידות לגשם, יש באפשרותי לפרק את הסוללה על מנת להטעין אותה בבית מבלי להעלות את האופניים במדרגות, והאופניים סוחבות בעליות של חיפה (מרבית הנסיעות שלי יהיו מהטכניון לשכונת רמת אלון). כרגע אני בכיוון של לקנות אופניים חשמליות יד שניה. אם למישהו יש חוויות טובות/רעות מאופניים חשמליות, או סתם רו…
-
- 23 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-9114,00.html הסרט הבא זיעזע אותי עד העצמות .מדובר על ילדה בארצות הברית שנחטפה בגיל 11 לחייה,חייה אצל החוטף 18 שנה! ואף ילדה לו ילדים (שתי בנות). במקרה הזה באמת שאני מרגיש שהמשטרה היתה חסרת אונים. לא לבעלי לב חלש.. :'(
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אמור להיות לי ראיון אצלהם בת"א מחר. האם הראיונות אישיים או שיש גם אספקט של דינמיקה קבוצתית? מהו השכר הממוצע שמקבלים שם (ולא השקרים שמבטיחות נציגות חברות כ"א)? האם מדובר באותה אווירה כמו במוקדי השירות של ספקיות האינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רץ 3 פעמים בשבועה משהו כמו שני וקצת לאחרונה נגנבו הנעליים שלי MIZUNO WAVE RIDER איזה באסה בקיצור מחפש נעליים חדשות מאוד אוהב את המיזונו אבל ראיתי גם את הברוקס גליצרין מכירים איזה פורום טוב שניתן לשאול שאלות עשיתי חיפוש נתקלתי בתפוז...לא נראה משהו...
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מבין שכמה שיותר מוקדם אני יבוא למשרד שלהם, הסכום שאני אצטרך לשלם יהיה פחות אסטרונומי. אבל הבעיה היא, שלפי הערכה שלי, כרגע הסכום כבר הרבה יותר גבוה מכל מה שיש לי בבנק ומשווי כל הרכוש שלי. בקיצור זה עצוב ביותר מה שהולך לקרות לי עכשיו... אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה, אבל מה ניתן לעשות כדי להגיע איתם להסדר עם מינימום הוצאות?
-
- 52 תגובות
- 20.5k צפיות
-
-
אני בטוח שהרבה פה עברו סוג של נשירת שיער...עכשיו תורי. אני בן 19 ועכשיו אחרי שהורדתי תפוני התגלו מפרצים בלי עין הרע לא קטנים. לא מפריע לי הקטע הזה, הבעיה היא שאני מפחד שזה התחלה של התקרחות עד למפרץ אחד גדול והלוואת שיער מצד לצד עם הצמדה עוד 5 שנים. אני מכיר אנשים עם מפרצים כבר 15 שנה, אבל גם בני 20 עם חצי קרחת. את אבא שלי אנינ לא יכול לבדוק אבל לשני אחי הגדולים אין קרחת. מצד שני אני הרבה יותר שעיר מהם. איך יודעים? מה עושים עם זה?
-
- 20 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
עד ליום שנכנסו התקנות החדשות המאפשרות החזרת מוצרים היתה אפשרות לבטל עסקה שנעשתה במכר מרחוק (טלפון/אינטרנט וכו') תוך 14 ימים התקנה הישנה שעסקה במכר מרחוק היתה רחבה יותר ונתנה אפשרות להחזיר מוצר גם אם נעשה בו שימוש. האם התקנות החדשות ביטלו את התקנות הישנות בנושא (בתקנות החדשות אין הפרדה בין קניה בחנות לקניה ברשת/טלפון)? דיברתי עכשיו עם המחלקה המשפטית של אורנג' והם טוענים בתוקף שכן קישור לתקנות החדשות והישנות: http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/FA1AD844-1B22-449E-B6C5-047877539E49.htm http://www.tamas.gov.il/cmsTamat/InternalPage.aspx?FRAMELESS=false&NRNODEGUID={0A39578F-DAEB-4357-8565-157CA6B84C4F}&NRORIGINALURL=%2fNR%2fexeres%2f0A39578F-DAEB-4357-8565-157CA6B…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא היתי פה באתר קרוב לחודש כרגע מחכה לטיסה בלילה זמן מקומי. ניסיתי לעשות משהו מצחיק כמו להכניס את הקליפ. לבן וחנון לפה אבל אני לא יודע איך להפעיל טוב את האיפד תאץ שקניתי לאחי. ככה שאין בדיחה. יש 2 סירטונים ביוטיוב בtnatna100 למי שרוצה אני ינסה לעלות עוד לפני הטיסה כרגע אני סתם מעביר את הזמן בגל מקרה היה כיף פה אבל כרגע משעמם
-
- 84 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
THANK YOU VERY MUCH I APPRECIATE IT קלטו איך הוא הולך לאיבוד בן שני המשפטים
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
טוב, שני ההורים שלי (40+) מעוניינים ללמוד לדבר באנגלית בצורה סבירה (מספיק כדי לדבר\לשאול על נושאים יום יומיים וקצת קשור לעבודה) הציעו להם קורס בWALL STREET ב7000 שקל לחצי שנה, כשרוב השיעורים הם לבד מול המחשב 4 שעות בשבוע, ופעם בשבועיים יש שיעורים בערב יש להם ידע בסיסי ביותר (שאריות מידע תאורטי שנשאר להם מלפני 30 שנה שלמדו ברוסיה) בנוגע להרכבת משפט ואוצר מילים של 10 מילים או משו האם יש לכם המלצה לדיסק לימוד\תוכנית לימוד\כל רעיון אחר? תודה
-
- 21 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום , אבי עובד 11 שנים בחברת הובלות כנהג , בשנה האחרונה צבר אבי 300+ שעות של חופש , אך לא נותנים לו לנצל את החופש בטענה של "אין נהגים , אז אתה לא יכול לצאת לחופש" הוא ביקש להמיר את השעות לכסף אך נענה בשלילה. האם יש משהו לעשות במצב כזה , יש למי לפנות ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני התחלתי קורס פסיכומטרי בלחמן לפני כמה שבועות כדי לגשת למועד אפריל 11 קצת לפני תחילת הקורס הגשתי בקשה להקלות וקיבלתי שאלון מוגדל,5 דקות הפסקה בין פרק לפרק (פשוט הפסקה אסור לי להמשיך לפטור את הבחינה), ובחינה עם מספר תלמידים מצומצם.. כבר נירשמתי למועד אפריל 11 אבל אז נאמר לי שהבחינה של המותאמים היא במאי... מישהו מכיר את גם כן נבחן כמותאם אם אותם הקלות ? ומישהו יודע אם המועד משתנה אוטומטית למאי 11 כלומר כאשר המרכז הארצי רואה שהוא אישר לי הקלות מסוימיות הוא מעביר אותי למועד מאי אוטומטית או שאני זה שצריך לבקש להרשם למאי 11?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אודה למי שיפנה אותי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-