עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by X-_PLOSIVE,

אני לא מבין מה הקטע של חלק מהאנשים פה בפורום לקרוא לנו אוכלי חינם, לא שאני שם על זה או משהו אבל בכל זאת למה אי אפשר להשאיר את הקנאות של כם בצד ופשוט לשתוק , אם לכן היה אינטרנט כבלים אז לא הייתם שמחים ומתלהבים אז תמשיכו לשלם על אינטרנט בזמן שאני נהנה כבר שנה וחצי!!!

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  2. אני רוצה לקחת את אחיין שלי ולעשות לו חור עם אקדח אבל ההורים שלו אומרים שהם רוצים רק במקום גדול ועם מחט ובלה בלה בלה (שזה אומר להגיע למקום מיוחד וגם לשלם המון. נכון שאין צורך להתרגש מאקדח כל עוד מדובר בתנוך כי שם הרי העגיל עושה את החור?

3. Started by SweeT_EviL,

היום סיימתי לראות את PRISON BREAK וממש ממש ממש אהבתי אותה , המתח הרגע אותי (מזל שכל ה22 פרקים כבר היו על המחשב ולא הייתי צריך לחכות) בכל אופן אני מחפש משהו בסגנון הזה של PRISON BREAK לא יודע אם מבחינת הרעיון של מישהו שבורח מכלא אלה יותר מתח, אבל לא סתם משהו שבאמת מענין גם אהבתי תסופרנוס -מחכה לחלק השני של העונה השישית, אז גם דברים בסגנון שלו בעיקרון אני לא ממש ראיתי סדרות עד עכשיו בגלל שהם לוחקים הרבה זמן ,אבל פשוט PRISON BREAK הטריף לי תצורה , חוץ מהסוף שזה היה סתם בשביל שיהיה עוד עונה אני חושב על להוריד אבודים אבל זה סתם נשמע לי קיצטשי כזה על כמה אנשים שמתרסקים על אי ופתאום מתגלים כמה סודות דפוקים ויש מזימות אחד נגד השני(הכל הבנתי מהפרסומות שעליהם...),אולי אם תתנו לי הס…

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  4. נורא פשוט - תכתבו קטעים שעשיתם כששתיתם יותר מתי (יש דבר כזה? )... אני יתחיל: אוקיי, היינו במסיבה של רדיו BU בת"א והשתכרתי רצח. עכשיו זה היה בתוך חניון ע-נ-ק-י של דיזינגוף סנטר, אז היום שם מלא עטלפים. :asthanos: קיצר, באמצע הבלאגן אנחנו איכשהו הגענו לאמצע-תחילת הרחבה. אנחנו מסתכלים ורואים עטלף על הרצפה. אני שיכור ומפגר מנסה לבעוט בו ולא מצליח. בסוף המסיבה ישבנו על איזה רמקול גדול אני ועוד 3 חברים, ואני עדיין שיכור. אני אומר להם שאני רוצה עטלף ושיעזרו לי להוריד אחד כי אני רוצה לתלות אותו בחדר, ליד המחשב.... עכשיו הם צוחקים עליי. אז אני אומר להם שבמקום עטלף שיורידו לי את אחת מהמנורות של אורנג' שהיו בצורת קופסה כתומה כזאת... אבל הם ממשיכים לצחוק עליי ולהגיד ל…

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by MishaK,

You woke me up for that? Did I mention the video camera? Do you smell something burning? (in a janitor's closet) And they say romance is dead... Try breathing through your nose. A little rug burn ever hurt anyone! Is that a Medic-Alert Pendant? Sweetheart, did you lock the back door? But whipped cream makes me break out. Person : This is your first time..right? Person : Yeah.. today (in the No Tell Motel) Hurry up! This room rents by the Hour! Can you please pass me the remote control? Do you accept Visa? ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ On second thought, let's turn off the lights. And to think- I was really trying to pick up your friend! So much for mouth-to-mout…

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  6. שלום לכולם. אני הנדסאי אלקטרוניקה ומשום מה רק לפני כמה שבועות שמעתי על פנקס הנדסאי. לפי מה שהבנתי צריך להרשם בפנקס ההנדסאי כדי להחשב כהנדסאי בשוק העבודה האם זה נכון ? והאם זה באמת משנה משהו ? כרגע אני בצבא, האם יש טעם בכלל להרשם לפנקס ההנדסאי ? בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  7. http://www.israelbody.org נמכרים שם משתי בקטגוריות.. מה ההבדל ? לפי ההסבר זה נראה אותו דבר

8. Started by אוריפ,

רק רציתי לאח בהצלחה לכל הניגשים מח רלבגרות במתמטיקה שאלון 005! בהצלחה!

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

אז ככה אתמול קיבלתי 3000 שקל מהמשפחה ;D, השלמות מהבר-מצווה. אז ככה, יש לי המפרט בצד, שאני לא בטוח שצריך שדרוג, למרות שחשבתי ללכת על מארז קירור מים ואולי XP2400+. מצד שני, אני יכול לקנות X-BOX+היילו וספלינטר סל. מה עדיף? ובבקשה בלי הודעות ה"תחסוך", כי בינתיים כל מה שחסכתי הגיע להורים בסופו של דבר, וזה אצלי CA$H תודה.

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by nirko,

מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורב Pioneer DVR-212 X18 DVD מארז NZXT LEXA ספק liberty 400w החנויות הם: www.tms.co.il www.skypc.co.il www.iqpc.co.il

• 40 תגובות
    • 3k צפיות
  11. שלום העברתי עכשיו ערוצים בטלויזיה ונתקלתי בערוץ הקניות מפרסמים מחשב, אז חשבתי על הרעיון הזה... ככה תראה פרסומת על הכרטיס TC6200 הגרוע בארוץ הקניות, אילו הם היו מפרסמים אותו. שחקנים: איש, אישה (מכיוון שאני לא יודע את השמות שלהם, אקרא להם כך). נתחיל? איש: הילד מנדנד לך "אבאאאא המחשב לא מפעיל משחקים", האישה רוצה לראות טלויזיה במחשב, מכל אלא יש לך כאב ראש? לא עוד. בזכות הכרטיס הגראפי המהפכני החדש GeForce 6200TC תוכל לפתור את כל הבעיות הללו ולישון עם ראש שקט. אישה: נמצא כאן לידי הכרטיס עצמו, תראו איזה יופי! תראו איזה נוצץ! אבל לא רק זה!, הכרטיס הגראפי הזה הוא שיא הטכנולוגיה! איש: כן, כן. הכרטיס מיוצר מבית ג'יפורס הטוב והמוכר עוד מלפני בזכות הכרטיס המהפכני הקודם, ה …

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  12. אני עושה חיפוש דרך הFF בסרגל כלים הזה למעלה. בקיצור פעם זה היה לי עברית,שיניתי את זה פעם אחת לאנגלית והחזרתי שוב לעברית,עכשיו כל פעם זה מראה לי רק תוצאות באנגלית! איך אני מעיף את זה שיהיה רק בעברית ולתמיד?

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by M.o.D,

חבר'ה תבדקו אותו בבקשה לפני שאתם מפרסמים , כי אתם משנים את הכללים אחרי שאנשים כבר שלחו תשובות. הפעם למילה המתקבלת אין כל משמעות הגיונות ( והחידון פתור ב 100% נכון) תבדקו את עצמכם שוב , כי אתם רושמים שאסור לשלוח תשובות פעמיים , אז לפחות תדעגו שהחידון יהיה מוכן כמו שצריך. תודה. נ.ב מת על החידונים שלכם , מחכה כל שבת לחידון חדש , ולא רק בגלל הפרס .

• 42 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by iurkin,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש חשבון פרימיום לאתר FileServe ויש לי שאלה בעקבות חשש: האם מהירות ההורדה מקסימלית? יש ברשותי אינטרנט 15 מגה ביט, ובראפידשייר אין בעיה. אשמח אם למי שיש פרימיום בFS, יאמר את מהירות האינטרנט שלו והאם הוא מצליח לנצל את כל רוחב הפס. (לא אכפת לי גם אם זה ב15 חיבורים..) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by edeNF,

מחר מתחילים ב-10. ושביתה של המורים לא טיפשית של תלמידים שחושבים שהם משפיעים על משהו! אמרו בערוץ 2 ואמור להיות מבחן בפיסיקה ב9 והתכוננתי אליו מלא

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

יש לי 27!

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  17. מצאתי קישור במועדפים שלי...אתם חייבים להכנס ולראות. בסה"כ מלפני שנתיים וחצי... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=4946.0;topicseen תיהנו HF

• 58 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by R9547655G,

שלום...יש לי שאלה פעם אחת כשהאיתי בגן העיר בבת-ים ראיתי משהו מוזר מאוד. עד כדי כך מוזר שכל מי שאני מספר לו את זה לא מאמין לי.. לפני שמישהו קופץ לכתוב אתה סתם מחפש תשומת לב ...אני לא, אני באמת מעוניין לדעת מה ראיתי.. אני משער שזה היה סוג של נמלה... מידע ממה שאני זוכר: גודל: בגודל כף יד ממוצעת פחות או יותר... צבע: חום בהיר מהירות: די מהירה בגלל שיש לה גוף ברוחב של ציפורן ושש או יותר רגליים.. המקום שראיתי את זה היה עץ ישן אבל חי. ראיתי שלוש כאלה שניים יצאו מחור באדמה ברוחב של כ 3סמ ואחד יצא מהעץ מחור קצת יותר גדול.. זה היה בסוף קייץ חשוב לציין אני לא עושנתי כלום ולא שתיתי כלום לפני זה.

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  19. איי הטראנסים של פעם אני זוכר שהייתי הולך בין חברים עם קסטות של תעמולת בחירות שדחפנו בהם נייר טואלט בשביל להקליט.. GOOD MORNING ISRAEL וכאלה אז ככה, בשנת 98 oren barkan הוציא אלבום BARAKA.. שבו רוב הקלאסיקות.. כולל "דפנה המשטרללת" - crazy dafna "מי שמשתולל.. וגם מטורלל.. הוא משטרלל" את האלבום\שיר הזה אין להשיג בשום מקום.. למישהו יש מידע לגבי זה? גם לכם יש שירים נוסטלגים שנזכרתם בהם? מה היו הטראנסים שהתחלתם איתם?

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  20. לא אזור שורץ מהגרי עבודה מצד אחד ולא שכונה של עשירים מצד שני. מעמד ביניים.

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  21. האם החיסיון עליו מחויב פסיכולוג / מטפל כזה או אחר "מנצח" סיווג ביטחוני שיש למטופל? כלומר, האם למטופל מותר להעביר מידע מסווג מסוים למטפל, לצורך הטיפול? או שמידע מסווג - מסווג, בלי קשר לחיסיון המטפל?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  22. ראו תמונה. לפני כ 5 חודשים גזמתי לו את הגבעולים. הם לא צומחים יותר. מאז צמחו לו עוד 3 עלים ירוקים חדשים ועוד אחד קטן בדרך. אני משקה אותו במים מינרלים ובדשן סחלבים פעם ב 3 שבועות. יש למישהו עיצה. ככה זה צריך להיות? [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  23. היי חבר'ה, אוקיי היום קיבלתי אימייל שעודכן לי קיוסק המידע האישי וראיתי ששינו לי את תאריך הגיוס. אוקיי, קודם כל השינוי הוא לא ביום יומיים, אלא שינוי דרסטי של 4-5 חודשים: הייתי אמור להתגייס במרץ 2009, ועכשיו העבירו לנובמבר 2008 X:: אין לי מושג למה הם עשו את זה,אבל אני לא רוצה להתגייס בתאריך זה כלל וכלל(סיבות שונות). עכשיו, מה הדרך הכי טובה ליצור עם הצבא קשר? אימיילים הם קוראים אולי אחרי כמה ימים, טלפונים לא עונים, ופקס לא ניסיתי... אני נורא רוצה לדחותאת תאריך הגיוס לתאריך שהיה מקודם ואפילו מאוחר יותר...אתם חושבים שהצבא ירשה זאת? יש לכם אולי טיפים טובים לגרום להם לדחות לי? או שהטיפ הכי גדול שלכם הוא להגיד על הכל Fuck it ולשמוח שהגיוס הוקדם לי? (זה יוצא שאני אהיה בן 1…

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by ofir123,

ראשון שני אני לא יהיה כאן, אז יאללה לשמוח אני נוסע לטיול כיתתי בגולן ויושן בתל חי (אני עדיין מחכה לתגובה ממי שישן שם!) נשמע חרא של מסלול אבל לא נורא נעביר אותו. נהיה בחמת גדר גם ונמסור ד"ש לחיזבאללה ואסד. אין לכם יותר דאגות לראשון שני.

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by BeNzZy-BoY,

לפני חודש ומשהו קיבלתי בדואר מכתב ירוק מהצבא משו "שאלון מילוי פרטים ל"שחקים ו"חבצלות" בכותרת היה רשום איתור חמ"ן . בקיצור נכנסתי לאינטרנט לאתר של חיל מודיעין מילאתי את השאלון הארוך והמייגע הזה ושלחתי אותו לפני שבועיים בערך. שלשום נכנסתי לאתר בעזרת השם משתמש שלי והסיסמא שקבילתי עם המכתב בדואר וראיתי שהתמיינתי לפרייקט שחקים. קראתי קצת על הפרוייקט הבנתי שיש שם כמה מסלולים ושזה בעיקר בתחום הטכנולוגי.. יותר מזה אני לא יודע. מישהו יכול אולי קצת להסביר לי פה מה זה בדיוק שחקים, מה יהיו שאחר המיונים הבאים אם בכלל יש כאלו, ובכללי כל מה שאתם יודעים על כל הדרך עד שמגיעים למקום ההוא ומה עושים שם בכלל. תודה בן

דיונים חדשים בפורומים