עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by חן מ,

אהלן אני משתחרר בעוד עשרה וחצי חודשים,כרגע משרת כנהג בוס באיזשהו בסיס סגור בצפון הארץ.... מאוד לא אוהב את התפקיד שלי ואת היציאות שהם חמשו"שים,ומנסה לעשות הכל כדי לעבור לבסיס יומיות ולשרת את העשרה חודשים האלו קרוב לבית בתפקיד יותר קל... הדרך היחידה שלי להשיג את הדבר הזה היא דרך קב"נית,ופה אני מתלבט.... אם היא לא תיתן,שלא תיתן.אבל אם היא תיתן וזה יהיה כרוך בהורדת פרופיל ל45 נפשי,כדאי? מה הסיכוי שהיא תגיד לי טוב לך ואין סיבה להוציא אותך ובלה בלה,והכל כמובן עם אינטרס של המפקד שלי שישאר לו הנהג שלו כמה שיותר זמן?למרות שזה סך הכל לעוד עשרה חודשים ואז אני כבר לא הנהג שלו ולא בטיח... תודה!!!

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by ^HocK^,

בזמן שאני כותב שורות אלו אני סובל מכאב ראש ובחילה הכי מטמטמים שהיו לי בחיים...ערב לפני הייתי במסיבת גיוס ואני מרגיש כאילו דרסו אותי... יש למישהו עצות טובות ליום שאחרי???

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אהלן, חבר שלי מתכנן לטוס לצ'כיה בעתיד וכנראה נופל על בלאק פריידי, הוא רוצה לדעת מה מומלץ לקנות באירופה ואיפה בדיוק מתרחשים המבצעים הגדולים של הבלאק פריידי אם למישהו יש ניסיון נשמח לשמוע בעיקר איזה מוצרים זולים באירופה בבלאק פריידי

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by Avi Levin,

מדובר במוצר של חברת חמת. למישהו יש נסיון עם המוצר? לא מצאתי פרטים מעבר לאתר הרשמי שלהם.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by iakovl,

כרגע הרימו אלי צלצול מהלשכה ואמרו לי בנעימות (אחרי שלפני חודש שאלתי למה אני לא מקבל זימונים בכלל) והודיעו לי שאין דרישה לאנשים מהטיפוס שלי (82, בן יחיד, לא קרבי) ושהגל הנוכחי של הזימונים נגמר ושאני כלל צהלי לבוא לבקו"ם ולקבל את הגורל שנחרץ עלי מה לעזזל אני עושה?

6. היום הייתי עם חברים שלי בכיתה ובקיצור אמרתי שאני יותר מבין מטכנאי ממוצע (אתם לא ממש יודעים מה הידע שלי במחשבים אבל לא משנה סמכו עלי שאני כן) וצחקו עלי, אמרו לי שטכנאים עושים תואר כדי להיות טכנאים ושאני אפילו לא יודע לבנות מחשב :jester: (יענו שלבנות מחשב זה קושי כזה גדול פחחח)... בקיצר הם תופסים מטכנאי יותר מדי ורציתי לשאול אותכם פה אם מה שהם אומרים על טכנאים זה נכון (חבר שלי פה ליידי רוצה לבדוק) *לקריאה חשוב* אני יודע שזה טיפשי אני פשוט רוצה להוכיח להם :

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by BURTON,

אני מחפש מתאם מתקע כזה כמו של מזגנים לתקע ביתי רגיל מישהו יודע איפה אפשר להשיג? והאם אפשר לחבר ישר או שצריך שנאי? wikipedia info

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by ag43,

מישהו מכיר מקום באיזור המרכז\ירושלים שאפשר לעשות בו מטווח לחידוש רשיון נשק בזול?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. יש לי אופציה להמשיך לימודים בטכני (בח"א 21) ולעשות הנדסאי מכונות במשך שנה וחצי ואז להתגייס במאי 2013 (זאת אומרת להמשיך יג'-יד'). הדילמה שלי האם זה שווה את זה ומה זה נותן לי בהנחה וקבע כרגע לא נראה לי אעשה ואני מתכנן בעתיד אחריי הצבא ללמוד בטכניון, אך הציונים שלי דיי ממוצעים מינוס (מתמ'-3, אנגלית 5, פיזיקה 3) ולכן אצטרך להשקיע הרבה זמן בשיפור בגרויות אחריי הצבא או במהלכו (כמה זמן זה בערך לוקח?! שנה? וחצי?). היתרון להבנתי בלהמשיך הנדסאים היא ה-1500 תוספת בקבע אם ארצה להמשיך והדיפלומה בשקל (תרתי משמע- עולה 2800 לכל הלימודים) שאני עושה אותה בצורה "מואצת" במהלך שנה וחצי ולא שנתיים כמו במכללה בחוץ . דבר נוסף הוא שזה מקל עליי בתואר, כל אחד זורק את זה באוויר, אבל בת'כלס אף-אחד …

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. יו"ר ארגון המורים הודיע כי בתיה"ס העל יסודיים יושבתו גם מחר. ביום ראשון יחודשו הלימודים כדי לציין את יום השואה ארגון המורים העל יסודיים ישבית את הלימודים גם מחר. במכתב ששלח הבוקר מזכ"ל הארגון רן ארז למנכ"ל משרד החינוך שמואל אבואב, נאמר כי אף שמשרד האוצר הבטיח משא ומתן אינטנסיבי, היו בחודש האחרון רק שלוש פגישות עבודה על הסכם עבודה קיבוצי חדש. ישששששש אנשיםםםם יש שביתהה עד יום ראשון!! לא צריך ללמוד למבחן להיסטוריה שהיה אמור להיות מחר ;D מקור: http://news.walla.co.il/?w=//1090608

• 69 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Arik.G,

תנסו להיסתכל על התמונה במשך 60 שניות מבלי לצחוק! מצחיק פצצות

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. מסתבר שהיום אפשר לנתק אתכם מהאינטרנט בלי להודיע, לא כמו נגיד חשמל ומים שחייבים לשים לכם פתק על הבית. מאמר מעניין שהתפרסם היום מציע למשרד התקשורת להתייחס לאינטרנט בארץ ברצינות: http://www.themarker.com/hitech/1.670916

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by approx,

http://www.youtube.com/watch?v=x9fhlByCP7M&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=c8mxxuCFhaU&feature=player_embedded

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by J0n1,

אני מתחיל ללמוד ספרדית ואני מחפש איזו סדרה טובה בספרדית שאני אוכל למצוא לה גם תרגום (משמע פופלארית גם בחול) מחיפוש נרחב בIMDB מצאתי רק זבל. הספרדים לא יודעים לעשות טלוויזיה או שלא חיפשתי טוב?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  15. Started by R0ck,

סרט חביב כזה, עם ג'ון קיוזאק וקייט Back In Sale (המדהימה!). אין לי מושג למה פתחתי תת'ראד הזה, בטח עוד עקיצת ספאם יומית, בכל זאת... לא יודע, הבחורה מדהימה, Pearl Harbor רץ אצלי בריפיטים רק בגללה (לא נגזים, רק פעמיים ואז ה DVD התפגר). בכיף הייתי מקפיץ ת'עצמי 10 שנים קדימה כדי להיות איתה. צפיה מהנה!

• 38 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. לא חשבתי שכאן הוא המקום לפורום פוליטי, אך אם כבר נכנסתם לזה, סבלו את התוצאות.. המצב כיום הוא המשך ישיר של מלחמת העצמאות שלנו ובמצב גרוע יותר מהמקורית, זוהי איננה ססמה ואסביר עצמי - העניין הוא שיש לנו בעיות מבפנים, גדולות בהרבה. מספר דוגמאות ברשותכם: העם הפולני במלה"ע השניה היו 35 מליון, כוח שצריך להתחשב בו, אך הגרמנים קרעו אותם, הבעיה הייתה פילוג מבפנים (טוב, לפולנים היו עוד הרבה בעיות מלבד זאת). עזובו אותכם מ"זוטות" כפולין. לצרפתים היה צבא גדול ומשוכלל בהרבה מהצבא הגרמני, נשאלת השאלה אם כן מדוע הגרמנים קרעו אותם לגזרים תוך שבועיים? הסיבה היא פילוג מבפנים, צרפת הייתה קרועה (ולא אכנס לזה עכשיו). במלחמת השחרור שלנו, ב 1948, הערבים ירו (צלפו) מהמסגד ליד אלנבי בכל מי שה…

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. שלום קניתי מחשב בחו"ל (יד ראשונה), במטרה למכור בארץ - השאלה איפה לפי דעתכם יהיה לי הכי קל למכור אותו? קרי : אתרים טובים, או מקומות פרסום. חשוב לציין - אני לא מנסה למכור פה, כי עד כמה שאני מבין זה אסור.

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

אז ככה, זוהי תוכנית של גיא מרוז (מ"בולדוזר") שבאה ללמד אותכם איך להיות משקיעים סולדים (נבונים). הנה תקציר על מה התוכנית, היה היום כבר את הפרק הראשון אבל לא נורא נשאר עוד 3 פרקים: http://www.keshet-tv.com/Program.aspx?ProgID=3921 בתוכנית הזאת תלמדו איך להשקיע את הכסף בכל מיני דרכים על מנת להכפיל/לשלש את הכסף שלכם. אז מה זאת בעצם מנייה? בקישור שלפניכם נותנים לכם מידע על "מה היא מניה?", "איך להרוויח?" וכו'.... http://www.bursa4u.com/index.php?tutorial=page06&group=how_to_start תלמדו טוב טוב ותפנימו, אנשים לומדים ומצליחים לעשות כסף, אל תשקיעו הכל, תשקיעו רק חלק לפחות... אבא שלי השקיע במניה מסויימת והרוויח הרבה, בחצי שנה עלייה של 109%. זאת אומרת כל חצי שנה מוכפלת לכם הסכום…

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. אם נהג נוהג תחת השפעת אלכוהול ונכנס באוטו מאחורה ( ברמזור) מה עושים לו ? כאילו לא משהו רציני , בלי נפגעים רק טוטאל לוסט לרכבים , הוא עכשיו בתחנה ואני רוצה לדעת מה עלול לעלות בגזר דינו ...

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by udicol,

צעד מבריק - הם קנו את השם - Pcpro .

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. היי, התחתנתי לפני חצי שנה, ואני רוצה להעביר את סרט החתונה המלא למשפחה שלי בצורה פשוטה. מדובר על 24 ג'יגה (אורך החתונה המלא ב - HD). העליתי אותו ליוטיוב, אבל יוטיוב משתיק חלקים ניכרים ממנו בגלל שיש בו שירים מוגנים בזכויות יוצרים. פתחתי חשבון ב - vimeo אבל אני רואה שאפשר להעלות רק 500 מגה לשבוע. 1. האם שבוע הבא אוכל להעלות גי'גה? ועוד שבועיים ג'יגה וחצי וכן האלה.. ? 2. מה בנוגע למדיניות זכויות יוצרים ב - vimeo? גם הם כמו יוטיוב משתיקים חלקים עם מוזיקה מוגנת? 3. ראיתי שיש אפשרות "לערער" על הקביעות של יוטיוב (שהתוכן מוגן בזכויות יוצרים). מה קורה אם אני מערער? זה עובר לטיפול אנושי? ואז אולי יאשרו אם זה במסגרת סרט חתונה? חפרתי, …

22. אהלן גילתי רשימה שבה מופיעים כתובות מייל של ישראלים,וגם שלי, שכנראה נלקחו מאיזה הרשמה של פורום בעל אבטחה דרג ג', ובהודעה מופיעים גם כיתובים אנטישמיים. יש משהו שכדאי לעשות? האם ניתן לפחות להסיר את החיפוש מגוגל?

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by HiperPsY,

http://www.youtube.com/watch?v=xbu_0b1Zwrc&search=baby%20got%20back%20anim מצוייר אבל לא לילדים.

• 41 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by the red dragon,

רציתי לדעת זה דחוף מה הגודל שלו לרוחב לאורך במטרים

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by LazyBoy,

מה אתם חושבים על הפרק? אני כבר שנים לא ראיתי southpark, וממש נהנתי מהפרק בעיקר בגלל כל הקטעים המשולבים מהמשחק.

דיונים חדשים בפורומים