כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
תגידו,התעודת בגרות עזרה לכם\השתמשתם בה\היא לידכם(ולא באיזה חור\בבי"ס) \ היא מועילה? אני רוצה לדעת למה צריך את ה 12 שנים האלה- אני לא מדבר על השכלה כללית אלא בתאכלס האם יש צורך בתעודת הבגרות הזאת.. אני בלי קשר לומד וזה אבל אני רוצה לדעת...
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://leedeth.wordpress.com/2006/12/03/do-not-shave-your-ass-hair/ עשה לי את היום הבחור ושערות התחת שלו... nasty nasty story חחח XDDDDDDD נראה שאנחנו לא לבד בגזרת הטראדים ההזויים . קריאה מהנה.
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני בטוח שרובכם מכירים את התופעה, הטלפון בבית מצלצל, אתם עוזבים הכל ורצים לענות ובצד השני יש איזו ג' יפית מוקלטת שממליצה על ריבת אוכמניות בפיתה, רק היום בזיל הזול במחסני חשמל. אין אפילו את הכיף של לנתק בפנים למישהו בעצבים, זה הרי מוקלט, ומגיע ממספר לא מזוהה / חסום. זה קורה אצלי בבית לפחות 4-5 פעמים ביום בזמן האחרון (תקופת החגים) וזה מתחיל להוציא אותי מדעתי חיפשתי קצת ברשת לגבי הנושא, אבל לא מצאתי עדיין איזו תשובה שמסבירה מה עושים ולמי פונים בשביל להפטר מזה. אני עובד בחברה שכל מה שהיא עושה זה לטפל בספאם וווירוסים לארגונים (ע"ע mail relay לשרתי דואר) אבל לספאם טלפוני עדיין אין לנו פתרון האם למישהו מכם יש במקרה מידע או רעיון מה לעשות בשביל לפתור את זה ?
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עזבו את הכסף והביטוח. תכלס, עד כמה יש הבדל בנסיעה ביניהם?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
למי שעוד לא נתקל בזה אז הנה: חובה לתת סקרין שוט של הסטטוס [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נוסע מחר לגרמניה לשבוע, ולא הייה כאן. אני מקווה שאני אהנה שם , אני גם אביא לכם תמונות מעניניות משם.
-
-
מישהו מכיר וניסה את החומר? טוב/לא טוב? עדיף סנדוויץ'? או שבכלל רק עץ מלא?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
צוייר על בד בגודל מטר על מטר, בעזרת צבעי שמן. לקח לי כשישה חודשים לסיים את הציור. מה אתם חושבים עליו?
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
לפני שאני מתחיל אני רוצה לבקש מהמנהלים לשים את זה כמדריך מומלץ באתר! ;D הערה חשובה: מדריך זה פועל רק על מורים עם מנת משכל ששואפת לאפס , אז אני מציע לא לנסות את זה על מורים שיש להם שמיעה ביונית... ;D קיצר לקחתי את הפלאפון שלי (TELITX-60) בחרתי בהקלטת מזכר קולי , הלכתי עם חברים שלי לאחד מהרמקולים של הבית ספר והקלטנו את הצילצול יציאה של השיעור. אז בשיעור אני יושב הכי מאחורה(ככה שהמורה לא תבין מאיפה זה...) והפעלתי את ההקלטה על הווליום החזק ביותר 20 דקות לפני שמסתיים הצילצול והמטומטמת הזאת שיחררה אותנו!! היום שעשיתי את זה זאת הפעם השניה(בפעם הקודמת עשינו את זה 10 דקות לפני שמסתיים השיעור , עם אותה מורה טיפשה) ואני וחברים שלי מתאפקים לא לצחוק בזמן שאנחנו יוצאים מהכיתה ובחו…
-
- 47 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שוקל לקנות את דגם הKSO שלהם ורוצה לשמוע חוות דעת מאנשים
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
נכנסתם כבר להגרלה שלנו? http://hwzone.co.il/contest/msi_military מפנקים כי אנחנו יודעים שאתם רוצים מחשב סנדי ברידג'....
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
הגעתי לחנות הזו במקרה בחיפוש אחרי מתאם USB-RS232, ולהם באתר יש גשר שמתחבר ליציאת COM על הלוח אם ובכך אין צורך במתאם. בכל אופן, חוץ מהעמוד הספציפי הזה לא הצלחתי לעבור לשום עמוד אחר באתר (ניסיתי הרבה, לא את כולם), ניסיתי גם לחפש את הטלפון שלהם בדפי זהב וכל מיני וללא הצלחה. מישהו יודע מה איתם ? איך אפשר להגיע אליהם ? (טלפונית)
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני יודע שעוד לא שנה חדשה,יש עוד כמה שעות... אז אני אומר לכולם שנה טובה,מוצלחת. שלכולם יהיה רק טוב... ושנה מלאה בביקורות.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
היי... כחלק מתהליך יצירת אוספי ה-"MP3 לרכב" שלי, באתי להכין דיסק שיכלול מוסיקת chill out (אני מניח שזאת ההגדרה המתאימה)... מה שיש לי כרגע זה Voyageur של אניגמה, ו-Play של מובי (אלבום כפול). יש המלצות לדיסקים איכותיים בסיגנון דומה ? נ.ב. Now Playing: Moby - Flying foxes ענק!
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
נגשתי לבנק להוציא פנקס צ'קים .. אמרו לי שיש אפשרות לתת צ'ק רגיל או צ'ק למוטב בלבד עם קרוס ? לקחת את המוטב ? הבנתי שדרכו אי אפשר להעביר את הצ'ק מאחד לשני ..
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב בחו"ל (יד ראשונה), במטרה למכור בארץ - השאלה איפה לפי דעתכם יהיה לי הכי קל למכור אותו? קרי : אתרים טובים, או מקומות פרסום. חשוב לציין - אני לא מנסה למכור פה, כי עד כמה שאני מבין זה אסור.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום, האם זה נכון שבזמן שבן אדם נמצא בתת מודע, בהליכה מתוך שינה או דברים דומים, האם זה נכון שהוא בחיים לא יבצע דברים שהוא לא היה חושב עליהם במודע או חושב לעשות אותם (או משהו כזה..)? האם זה הוכח מדעית? ואם בבקשה מישהו יכול להסביר לי את העניין. תודה.