עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Danix60,

חזרתי היום מאורנג', עזבו שאני תמיד נופל על בחורה שלא מבינה כלום מהחיים שלה, ואוהבות להתווכח איתי ??? חושבות שיודעות יותר ממני... בקיצור קיבלתי הצעה על LG Optimus One שנראלי מכשיר דיי סבבה, אנדרואיד 2.2 ומעבד 600MHZ מה שקילבתי זה 100 דקות ו50 הודעות וחבילת גלישה 1G ב138 הכל. (לחודש) עכשיו הם רוצים שאני יעשה את העסקה באשראי, מה שאני לא רוצה לתת להם בקיצור אמרה אין אפשרות בהוראת קבע. אוקי חזרתי לבית התקשרתי ואמרו לי שבעיקרון אני יכול להתקשר למחלקה ולקבל אישור על עסקת שדרוג מה אתם אומרים ?

2. Started by Aviko,

חברים יקרים. בשנה שעברה למדתי לימודי הנדסת תוכנה כחלק מעתודה טכנולוגית. עשיתי רק שנת לימוד אחד (י"ג). נכשלתי ב2 מבחנים: מבני נתונים. שפת סף ושפת C. את המבחן השני אין לי בעיה להשלים, חומר יחסית שטותי וקל שאפשר ללמוד גם בשבוע. המבחן הראשון העוסק במבני נתונים קשה לי, אני לא מבין מתמטיקה, לא מבין את תורת הגרפים והעצים, בקיצור - יהיה לי קשה מאוד לעבור את המבחן. שאלות: האם ניתן לקבל דיפלומה של טכנאי הנדסת תוכנה בלי המקצוע "מבנה נתונים"? האם יש חלופה למבחן הזה? (פרויקט, מבחן בע"פ או משהו דומה). האם מישהו מנוסה במצבים האלה? האם יש למישהו חומר עזר שיוכל לעזור לי ללמוד את הנושא? כמה התעודת טכנאי נותנת לי פור על אחרים באזרחות? האם CCNP נחשב יותר מהתעודה הזאת? [*] …

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. בקשו ממני להשיג נתוני מכירות של צמחי נוי בעולם או במדינה ספציפית, משהו בסיגנון" הקיף המכירות של צמחים מסוג X הוא כX דולר בשנה במדינה X" . הסיבה שאני פונה לפורום פה, היא שבכל פעם שיש וויכוח על איזה שהוא נושא, חברה מביאים פה תמיד טבלאות ונתונים מוצקים ומעניינים, אז אני חושב שיש פה קישרון במציאת מידע. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. בוקר אור לפני כמה חודשים החלפתי עם משתמש בפורום פוקט (Ishay) על 2 מכשירים השייכים לי בתמורה למוטורולה מיילסטון. אחרי כמה חודשים החלפתי עם משתמש אחר באותו הפורום ( Avvi1985 )את המוטורולה בתמורה למכשיר אחר (Samsung Wave). המוטורולה שהבאתי לבחור הוכרז כגנוב,והלקוח שהתחלפתי איתו דורש את המכשיר שלו בחזרה. מה עושים במצב כזה? איך אני יכול להוכיח שאני ולא הלקוח שהתחלפתי עימו (אבי) אשמים? אני ממש לא רוצה להתקע עם מכשיר גנוב וגם לא הבחור שעימו התחלפתי מה עושים במקרה הזה?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Dark Respect,

זכיתי בתחרות וקיבלתי אייפד חדש. בפנים אין דוקומנטציה של אחריות. במידה ותהיה תקלה, האם אני יכול פשוט לגשת לזכיין של אפל בארץ ולבקש תיקון? איך זה הולך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Mr. Fridge,

יש לי מחשב נייד ‏Acer Aspire 5741G-434G64‎ ואני רוצה לעשות בו אינטרנט מכול מקום, אז המליצו לי על netstick, אז יש לי כמה שאלות על netstick מחברת פלאפון: 1. יש באתר שלהם כמה סוגים של netstick , איזה הכי טוב לקנות (לא משנה לי המחיר), אבל אני יכול לקנות רק מחברת פלאפון: http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/catalogue/.aspx?tab=0 אז איזה netstick הכי טוב לקנות? 2. האם באמת יהיה לי אינטרנט מכול מקום, האם מהירות הגלישה תהיה מהירה? 3 . האם כדאי לקנות את זה בכללי? מה החסרונות והיתרונות? 4 . אם יש לכם עוד משהו חשוב להגיד לי בנושא (כי אני באמת לא מבין בזה) בבקשה תגידו תודה.

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by DUDEnamE,

השתחרר לי סכום כסף שחסכתי , חשבתי להשים אותו בקרן נאמנות של לאומי? יש פה משהו שמבין בזה ? כי הפקיד בבנק זה לא כלכך מקור אמין בגלל האנטרנס... עד כמה צריך לעקוב אחר השוק ואחר הניירות ערך שהקרן משקיעה בהם ? איך המצב כיום מבחנית הקרנות של לאומי? כדאי? אני אשמח לקבל גם הדרכה כלשהיא בעניין...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Mr. Fridge,

היי, קוראים לי שי ואני חדש בפורום, מה נשמע? אני לומד CCNA ושיעור אחרון למדנו על IP, ואמרו לנו לדוגמא, "זה טווח כתובות של Class B, מה זה טווח כתובות? אני לא מצליח להבין את זה לדוגמא יש לי את טווח הבא (של Class B): 172.31.255.255-172.16.0.0 מה זה אומר? אני חושב על זה ככה: נגיד אומרים לי טווח כתובות מסוים הוא 1-10, אז אני מבין שאני יכול להשתמש בכול המספקים מ 1 עד 10.. אז מה זה אומר? 172.31.255.255-172.16.0.0 אחרי 172.31.255.255 אני יכול להתשתמש ב 172.32.255.255 ואסור לי להשתמש ב 172.17.0.0, ככה זה הולך? אני לא מבין,מישהו שיעזור לי בזה, מלך!! תודה

9. שלום רב, אני מחפש מאגרי מידע כלשהם המכילים נתונים אודות אמינות של מכוניות. אשמח להפניות או עזרה כלשהי בתחום. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Judas Iscariot,

האם יש מדינה/מדינות בעולם ללא חוב לאומי?

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  11. Started by shedox,

סרט שראיתי לפני הרבה שנים .. אני כמעט ולא זוכר אבל יש שם שתי דמויות מרכזיות (גברים) שמוצאים את עצמם בתוך בית שמסביבו הכל לבן(לא נראה לי שלג) ושומם(הם מנסים להתרחק ובסוף מגיעים לאותה נקודה), הסרט היה ממש הזוי ואם אני לא טועה הייתה שם סצנה גם שלמישהו נופל הראש או משהו כזה .. יש גם עניין עם הכבידה שהיא לא ממש משפיעה עליהם נראה לי .. תודה.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by Kukishin,

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  13. שני דיג'יים מהולנד שעשו וריאציה לשיר של מדונה ואחד מהם רקד ברייקדנס לשניה אחת שגעו את כל בית ספר היינו עושים תנועות של ברייקדנס כל היום השיר היה בראש מצעד הפזמונים מספר שבועות בכל העולם

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אהלן חברים, בתור תלמיד הייתי על הפנים חחחחח... מתמטיקה 3 יחידות והדבר היחיד שאני כן זוכר זה שממש שנאתי את המקצוע אז ככה, אומנם יש לי בגרות מלאה אבל היא לא משהו (מתנדנד בממוצע 60-70) אז מן הסתם אני יצטרך לעשות פסיכומטרי ולגשת למכינה (לכל ילדי הבית ספר שקוראים את זה - שימו לב עוד שנה מהחיים תתבזבז !!) אז ככה כמה שאלות ברשותכם: 1. מתוך סקרנות חיפשתי באיטרנט דוגמאות ומצאתי את זה http://www.machon-noam.co.il/noam/generalPage.aspx?pageID=chooseTrial&templateName=Template_3 ומה שרציתי לדעת, האם השאלות הם באמת ככה? או שאלו עוד השאלות הפשוטות? הצלחתי לענות על כולם נכונה. 2. כפי שכתבתי אני הולך ללמוד הנדסת בניין, בין היתר השנתיים הראשונות לפי מה שהבנתי מתמקדות במתמטיק…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by BlackBird71,

בפעם האחרונה שפרסמתי פה משהו הוא היה ירוד ברמות על ואתם זילזלתם.. אז עכשיו אני חוזר בכיוון קצת שונה זה טיזר לצוות חדש עכשיו שאלתי היא אם תצליחו להבין של מה הצוות ומה הולך להיות ברטון המלא http://www.youtube.com/watch?v=nGXF5YKWPA0 http://www.youtube.com/watch?v=nGXF5YKWPA0

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

מסובך? קל? קשה? שווה להביא את ה600 שקל להרכבה או שכדאי לחסוך ולהרכיב בעצמי?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. הנושא הזה נפתח גם בcarsforum, אך מההסטוריה שלי איתם (או יותר נכון מחוסר ההתייחסות שלהם) אני בוחר לפרסם את זה גם כאן. --------------------- אהלן. פגשתי את הבנאדם, לא נראה איזה פרחח שמחפש למכור את הגרוטאה שלו. מבוגר כזה עם רושם טוב. עשיתי בדיקה ויזואלית לאוטו, נראה יפהיפה עם שריטות קטנות עד לא קיימות. צבע כסוף מטאלי. נסעתי קצת ונוכחתי לגלות בעיות עם הקלאץ' שחרק על כל ס"מ של תזוזה וגם היה קשיח. מנסיון העבר זה מעיד על קלאץ' שבדרכו להסתיים. חוץ מזה אוטו יציב עם כוח בלימה טוב, יחסית למישהו שלא מקצוען בתחום. (אני) הוציא ספר טיפולים שנראה טוב עד לשנת 2008 עם מוסכים מורשים. משם והלאה לטענתו טופל במוסך פרטי שאינו מורשה ולכן חסר קצת תיעוד. טוען שעשה גיר לא מזמן אבל אין לו לבינ…

• 29 תגובות
    • 10.2k צפיות
    • 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Overshot,

מה אומרים חברה? :] ההקלטה כמובן לא ממש מקצועית, אבל עדיין.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by X_Dror,

הדרכון שלי נקרע קצת בעמוד עם התמונה. זה קרע באורך של סנטימטר בעמוד עם התמונה, במקום שכמעט נסתר, בדיוק בקיפול של העמוד עם הבסיס של הדרכון. מישהו יודע אם יכולים לעשות לי עם זה בעיות? עולה כסף להוציא דרכון חדש כדי לתקן את זה? כמה זמן זה לוקח?

• 19 תגובות
    • 35.3k צפיות
  20. שלום אני מחפש משחק שהיה פעם. של ארבע לחצנים עם צבעים ירוק אדום כחול וצהוב שכל לוחצים על צבע מסוים וצריך לזכור אותו ואם צודקים אז הוא הופך את זה לקשה יותר בכך שצריך לזכור עוד צבע תודה רבה תסתכלו על התמונה הזאתי אז על העיגול התחתון זה יעזור לכם המון תודה http://blogoscoped.com/files/chrome-logo-elements.png

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, קיבלתי מתנה מהעבודה, "תיק ללפטופ", רך כזה עם כיס בפנים... אין לי כ"כ מה לעשות איתו אז במקום לזרוק חשבתי למצוא לו שימוש. משהו כזה אבל בלי הציור, סתם אדום: יש רעיונות?

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. המחיר כולל 91.90 לתשתית (בזק) ו-34 לספק (נטוויז'ן). זה נשמע יותר מדי טוב כי כרגע אני משלם 126 ש"ח בממוצע ל-4 מגה בלבד

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by hitman123,

בזמן האחרון נשבר לי הזין מלשבת כל יום בשכונה, או סתם לשרוף שישי על יציאה שטותית לסנוקר, סרט וכו'. אני בן 22 ואני רוצה להתחיל לצאת למקומות, להכיר בחורות בעיקר, וגם סתם לשנות קצת אווירה (ממליץ לכולם ד"א). מישהו מכיר מקומות מומלצים באיזור חיפה שבו יש קהל ו/או אווירה טובה לשבת וגם להכיר בחורות ? אני אוהב בעיקר פאבים אבל אם יש מסיבות איכותיות אם קהל איכותי (למרות שלדעתי באיזור חיפה במסיבות זה רק ערסים, פרחות ומכות) אני אשמח לקבל עצות. תודה רבה רבה מראש.

• 16 תגובות
    • 9.1k צפיות
  24. Started by RGod,

שלום ! אני מתכנן לעשות אפיק מעבר מהפתוחה לאוניברסיטת חיפה בכלכלה ,יש עצות המלצות לאיך ללמוד וכו ? זה הקורסים שאני יעשה : מבוא למיקרוכלכלה בציון מינימלי של 91 10126 מבוא למקרוכלכלה בציון מינימלי של 91 10142 חשבון דיפרנציאלי לתלמידי ניהול וכלכלה בציון מינימלי של 91 30111 מבוא לסטטיסטיקה לתלמידי מדעי החברה א 30112 מבוא לסטטיסטיקה לתלמידי מדעי החברה ב 10280 יסודות החשבונאות אפשרי לסיים את זה בשתי סמסטרים ?

• 0 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים