עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ראו תמונה. לפני כ 5 חודשים גזמתי לו את הגבעולים. הם לא צומחים יותר. מאז צמחו לו עוד 3 עלים ירוקים חדשים ועוד אחד קטן בדרך. אני משקה אותו במים מינרלים ובדשן סחלבים פעם ב 3 שבועות. יש למישהו עיצה. ככה זה צריך להיות? [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. מזמן לא חידשתי את מלאי השירים שלי אז אני מחפש שירים בסגנון I kissed a girl.....

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. שלום, אני יודע שאני משגע אתכם היום, שאלה שניה כבר, אבל הראשונה הייתה באמת בקטנה... יש שאלה שאני לא מצליח לפתור, בבקשה מי שפותר אז שירשום הסבר מובן, כיוון שאני לא באמת מבין את החומר הזה ברמה מספיק טובה (כי היו לנו רק 2 שעורים). תודה מראש ערן. עריכה אני ארשום את התרגיל שיהיה יותר ברור... בתרשים מתוארים במבט מלמעלה שני כדורים בעלי רדיוסים שווים, הנמצאים על משטח אופקי חסר חיכוך. כדור א שמסתו 0.3kg, נע במהירות של 3m/sec. כדור ב שמסתו 0.2kg נח. לפני ההתנגשות, היה המרחק בין מרכז כדור ב לבין מסלול התנועה של כדור א' (מרחק זה מכונה פרמטר התנגשות) שווב לרדיוסו של כל כדור (ראה תרשים). לאחר ההתנגשות נע כדור ב' במהירות שגודלה 1.2m/sec. הנח כי הכדורים אינם מפעילים כוחות חיכוך זה על זה.…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. דיברתי עם שוטרת לגביי מפגע רעש של שכנים שגוררים רהיט כבר הרבה זמן. אמרתי לה שמשעה 19:00 אסור לעשות רעשי חבטות ורעשי הלימה. כלומר, רעשים כמו גרירת רהיטים, טריקות של דלתות ורעשים שעוברים דרך הקירות של הביניין עצמו(לעומת רעשי נשיאה כמו מוזיקה). יש לה פתרון בשבילי, אבל זה לא כולל מתן דוח. היא אמרה שנותנים דוח רק משעה 23:00. לדעתי זה לא נכון וכתוב בחוק שמשעה 19:00 גם אסור לעשות רעשי הלימה. אז מי צודק? עד שעה 23:00 מותר להרעיש?

5. Started by תינוק22,

שלום , לא יודע אם אתם מכירים אבל ישנו פרפורמר יווני מפורסם ששמו Yanni , ולדעתי הוא מדהים ! , אתן לכם טעימה מאחת המנגינות המעודפות עליי : ממליץ לשמוע החל מ 2:07

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by almogas,

כפי שבטח רובכם כבר יודעים החל מיום ראשון הקרוב יופעל החוק בארץ שיאפשר ללקוחות בחברה סלולרית אחת לעבור לחברה סלולרית אחרת מבלי לשנות את המספר פלאפון. באותה הזדמנות מי שעובר שירשום למה הוא עובר ומה מציעים לו בחברה החדשה בניגוד לחברה היישנה.. אני עכשיו בסלקום וכנראה שאני יעבור לאורנג.

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. היי, כמו הרבה אנשים, אני אוהב לסדר את השרוכים שלי בצורה כזו שלא תידרוש שריכה\קשירה שלהם כל פעם, אלא בצורה כזו בה רואים רק את השרוכים, בלי קשר. אני עושה את זה כמובן בנעליים בסגנון "סקייטרים" או איך שקוראים לזה. עד היום פשוט תמיד הוצאתי את הספידה, דחפתי את השרוכים בצורה מסודרת מתחתה והחזרתי אותה.ככה השרוכים לא הפריעו לו ולא נראה. היום קניתי נעליים שבהם הספידה דבוקה לנעל. השאלה שלי היא- איזה דרך טובה אתה מכירים לסדר בה את השרוכים כך שהם גם לא יראו וגם לא יציקו? תודה

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by Dark_Phantom,

לפני כמה זמן ירד פה חצי פורום על מישה המסכן שלנו, הלא הוא ידוע בכינויו האימתני ומעורר פחד **The Hunter** . כנראה שמישה נעלב, וכבר יומיים שאנו לא רואים חדשות איכותיות פרי עטו. אתם לא מתביישים, אנשים? אין לכם כבוד לרוסי העצבני שלנו? מה הוא לא בן אדם? מה הוא איזה admin עצבני שצועק כל היום על האנשים בפורום? הוא בן אדם חי, אולי לא כמוני וכמוכם, אבל בכל זאת ייצור אנושי שבוך תוכו מסתתרת נפש עדינה להפליא(!!Not) אז בבקשה, מישה אני מתצל כאן בשם <הכנס כאן את השם> ועל משפגע בך ותחזור כבר לספק חדשות, Damn it!!

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by the king2006,

שלום... יש לי פלאפון של חברה אורנג יש כזה שירות שאני יכול לשלוח שיר למישהו איך אני עושה את זה מישהו יודע ?? תודהה

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by JHONLEV,

גם אתם שונאים יום הורים ? ברגעים אלו אמא שלי צריכה לחזור מהיום הורים. הציוניים שלי ממש גרעים אז נראה שלי שאני אומר שלום למחשב עד לחופש הגדול ! יש דרך להרגיע את אמא ?

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Rockaved,

שלום לכם, אני מעוניין להזמין בגדים לחורף מחו"ל ורציתי לדעת איזה אתרים מומלצים (חוץ מEBAY ששם הכל מסורבל וקשה למציאה). בעיקר סוואצ'רים / טרנינגים של אדידס או נייק או כל חברה אחרת. איזה אתרים מומלצים, זולים ושולחים לישראל כמובן... תודה!

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by night-fire,

קודם כל שנה טובה לכולם ! עכשיו- שמתי לב למשהו נורא נורא מעניין במסנג'ר (גירסא הכי חדשה בעברית,לפי מה שאני זוכר היא "גירסאת 2009" ) כולנו מכירים את הפרסומות המעצבנות בתחתית רשימת אנשי הקשר .. אך שמתי לב שם לדבר מעניין . מידיי פעם מתחלפות הפרסומות ,אך לעיתים פשוט יש שם מעין נקודה שחורה-שממש נראית כמו קבוצה של 2-3 פיקסלים שרופים! בשבוע האחרון לפחות 3 חברים שאלו אותי לגבי זה ומסתבר שברגע שאתה מנסה לעלות על העיגול השחור עם העכבר כדי לבדוק אם זה פיקסל שרוף , צצה פרסומת חדשה! כאילו הם מנסים בכוח שנראה את הפרסומת לאחר שבדקנו כי אכן זהו לא פיקסל שרוף.. כי הם יודעים שהעיגול הזה מושך תשומת לב וישר מסתכלים לשם ובודקים אותו! מה דעתכם ? האם קרה גם לכם?

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. מישהו יודע על פורום רפואה שנותן סיוע בפענוח תוצאות מעבדה על בדיקת דם? אם בכלל נהוג לפרסם אותן בפורום או בדרך כלל שולחים במסר פרטי? תודה

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  14. Started by patrick,

שלום חברים יש לי פורד פוקוס 4 דלתות 2003 לאחרונה ראיתי בסניף של אוטו-דיפו כיסוי לאגזוז מעוצב יפה עם להבות כזה.. משהו יפה במיוחד שכולל גם תאורה. עכשיו למבינים שבינכם , יש למישהו מושג איפה יכולים להתקין לי את הכיסוי וכמובן לארגן אותו לחיבור החשמלי , כמובן כמה זה יעלה ורצוי שיהיה באזור ראשל"צ והמרכז. עריכה: מוסך אוטו-דיפו מסרבים להתקין אותו. תודה!

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by chris_u16,

שלום לכולם! לפני יומיים קיבלנו כלב זאב מעורב, גור קטן וחמוד!, אני מעריך שהוא בן 3 חודשים. האחים הקטנים שלי (יחסית) קראו לו ג'קי, אני יודע...הם צופים יותר מדי בערוץ 6 אני מעוניין במידע על איך לטפל בו, בהכל! איזה אוכל מותר לתת לו וכמה, כמה מים לתת לו וכו' איך לאלף אותו כדי שלא ישתין לנו בבית, אנחנו גרים בקומה שלישית והוא משתין לנו כל הזמן!!! האם מותר לקלח אותו בגיל הזה? ומידע נוסף על איך לטפל בו יתקבל בברכה כי אין לי שום מושג בכלבים! אף פעם לא היה לנו כלב. ולסיום - תמונות שלו! תודה מראש!

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

ראיתי עכשיו בחדשות 10 שאמור שהפרק השלישי יצא רק עוד 15 שנים... ככה לפחות אומר הבמאי!!

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by Makaveli_iL,

האם יודעי הדבר שבינינו יודעים לייעץ למישהו ללא נסיון משמעותי בתחום אבטחת המידע (ברמת סקריפט קידי, פריצה ל-WINNT, NETBIOS, סריקת פורטים ושטויות כאלה) מהם השלבים אותם ניתן לבצע בכדי להיכנס לתעשייה עם אפשרות לעבוד ולהתפרנס? ידוע שזה תחום ענק ורחב ביותר, ואין הסמכה "מסודרת" למקצוע הזה, בניגוד למקצועות אחרים אותם ניתן ללמוד באוניברסיטה. תוכלו לעשות לי סדר בעולם המושגים הלא מוכר הזה? CISSP: תעודה שניתנת רק לאנשים בעלי רקע של כמה שנים בתחום לפי הבנתי, איזה הסמכות עלי לעבור ע"מ להגיע ל"כשירות" להיכנס להכשרה להסמכה הזו? ECSA LPT: אנליסט אבטחה? מישהו יודע על זה משהו? אולי עוד "תעודה" בים של תעודות שאפשר "לנגב איתן את התחת"? CEH (ושאר ה"תארים" של EC Council) - שמעתי רק דברים רעים על…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. אני אומר ורוד, היא אומרת כתום. החלטנו שהרוב קובע, אז... איזה צבע זה?

19. האם יש קורסים שמלמידם לבנות מחשב? אם כן איפה? קראתי הרבה חומרים תאורטים וכמה מדריכים באינטרנט על בניית מחשב ועדיין אני חושש לבנות בעצמי איזה יש סיכון בלבנות מחשב בעצמי?

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. יש מצב שיש 2 נושאים במשפט אחד ?

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by Gizmo_Gizmo_New,

http://postimg.org/image/z7diyrwkz/

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל דוחפים צימוקים לכל מקום ולכל דבר?! אני שונא צימוקים!!!

• 51 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

הנה הקבר האולטימטיבי לצרכן הישראלי: פנטיום 4 1900(לא אמרים שזה סוקט 423) לוח אם 845 מהיר. זכרון 256 מגה(לא אמרים זה PC133) כ.מסך Geforce 128MB Sis(מצמצמים את העובד שמדובר בכרטיס חלק יותר מMX400) כ.קשיח 40 ג'יגה גדול ומהיר(לא אמרים שזה NIKIMI 5400RPM שהיה פעם WD שנזרק מהמפעל) ארון קבורה מהודר ומפואר עם מאורר בספקץ כונן פלופי. כ.קול: 128bit 3D Sound O/B( לא אמרים שזה CODEC מסריח מובנה על הלוח). רמקולים 800WATT PMPO מסך SAMP 19" עומד בתקנים סינים מחמירים לריצוד אופטימאלי. מקברת ועקבר מקצועי + פד + כיסויים. חבילת בונסוים: דיסק מלא בדמואים מ95, התנכ הממוחשבף מרוץ אופנועים וכוכב כחול. אנטי וירוס(PC CILLIN שבא עם כל לוח אם, אפילו הקבריים). 5999 בלבד!!!!!!!!!!! טל"ח, ארון הקבורה …

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. שמעו הרגע ראיתי ת'סרט הזה בערוץ שתיים, אחד הסרטים היותר טובים שראיתי, אם לא הכי טוב, בלי להגזים ! :bigglasses: לא יודע למה דווקא עכשיו, אבל לאחרונה אני רואה פשוט סרטים ישראליים טובים ! עד עכשיו הייתי לי איזה סטיגמה נגד סרטים ישראליים, וואלה, היום שברתי אותה ! כזה סרט טוב ! אתם חייבים ליראות ! אין אין, משהו מיוחד 8) ...

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים