כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
אני אמור בקרוב לעבור לבסיס פתוח,שצריך כנראה להיות קשור לפיקוד צפון ולאוגדה 36 איזה בסיסים כאלו יש שהם פתוחים וקשורים לפיקוד ולאוגדה?
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/xxx-stateoftheunion/ יצא השבוע ה TRAILER הרשמי לסרט XXX 2 (או TRIPLE X 2)... הסרט נראה אכן יותר בומבסטי ויותר אקשן מהראשון, אבל הכי חבל זה שהחליפו את כל השחקנים חוץ מ SAMUEL L JACKSON !!! אפילו VIN DISEL שהרים את הסרט הראשון לא משתף פה בכלל...
-
- 37 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
דבר ראשון, זה נראה ככה: החיידק נכנס בי ישר אחרי שעליתי על הסקט של חבר. אחרי חודש כבר הזמנתי אחד מאמריקה. גם מאוד כיף, גם ספורט וגם אחלה דרך לתחבורה בעיר. (לבצפר, לחברים, לנאפיס ) יש לי חבר אחר שגם ניסה ונדלק על זה, הוא גם הזמין. אבל מה? לא יצא לי לראות בארץ אף אחד שנוסע על זה, ומוכרים כאלה רק בבלו בירד, וקקה של קומפלטים וגם יקרים ברמות. אגב, מחבר שהיה בניו יורק הבנתי ששם הנושא הרבה יותר פופולרי ואנשים נוסעים על זה דיי הרבה יחסית. ההבדל בין זה לבין סקט רגיל, זה שכאן הקרש יותר ארוך, רחב, גמיש ונוח. הגלגלים יותר גדולים ופחות קשים, אפשר לצבור עם זה מהירויות גבוהות (רק קצת בעיה לעצור) וזה נוסע בצורה מעולה גם על מדרכות. (לא כמו סקט רגיל) האמת שזה מזכיר מאוד גלישה, גם בתנוע…
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
ומשקאות בכללי אם לא אכפת לכם תרשמו מחירים של המשקאות אני אישית אוהב לשתות מרטיני את הלבן ויש לי את האדום עוד מעט אני אטעם נראה איך זה בירה: אני אוהב הייניקן טובורג וקלסברג ושתיתי בחו"ל עוד איזו בירה אוסטרית טובה וודקה: זה לא ממש בקטע של אוהב אבל אני שותה פינלנדיה,אבסולוט,חורטיצה,ופרפקט כשיש בעיה בכסף רציתי לנסות רוסקי סטנדרט אבל שמעתי זה יקר כמה זה עולה בערך? ואיך אתם שותים את הוודקה? אני שותה לדוגמא נקי ואוכל משהו כמו מלפפון חמוץ או שותה מיץ אחר כך 8)
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קודם כל שנה טובה לכולם ! עכשיו- שמתי לב למשהו נורא נורא מעניין במסנג'ר (גירסא הכי חדשה בעברית,לפי מה שאני זוכר היא "גירסאת 2009" ) כולנו מכירים את הפרסומות המעצבנות בתחתית רשימת אנשי הקשר .. אך שמתי לב שם לדבר מעניין . מידיי פעם מתחלפות הפרסומות ,אך לעיתים פשוט יש שם מעין נקודה שחורה-שממש נראית כמו קבוצה של 2-3 פיקסלים שרופים! בשבוע האחרון לפחות 3 חברים שאלו אותי לגבי זה ומסתבר שברגע שאתה מנסה לעלות על העיגול השחור עם העכבר כדי לבדוק אם זה פיקסל שרוף , צצה פרסומת חדשה! כאילו הם מנסים בכוח שנראה את הפרסומת לאחר שבדקנו כי אכן זהו לא פיקסל שרוף.. כי הם יודעים שהעיגול הזה מושך תשומת לב וישר מסתכלים לשם ובודקים אותו! מה דעתכם ? האם קרה גם לכם?
-
- 41 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יו"ר ארגון המורים הודיע כי בתיה"ס העל יסודיים יושבתו גם מחר. ביום ראשון יחודשו הלימודים כדי לציין את יום השואה ארגון המורים העל יסודיים ישבית את הלימודים גם מחר. במכתב ששלח הבוקר מזכ"ל הארגון רן ארז למנכ"ל משרד החינוך שמואל אבואב, נאמר כי אף שמשרד האוצר הבטיח משא ומתן אינטנסיבי, היו בחודש האחרון רק שלוש פגישות עבודה על הסכם עבודה קיבוצי חדש. ישששששש אנשיםםםם יש שביתהה עד יום ראשון!! לא צריך ללמוד למבחן להיסטוריה שהיה אמור להיות מחר ;D מקור: http://news.walla.co.il/?w=//1090608
-
- 69 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, תהיתי אם אחד מכם יוכל להמליץ לי על ספר לימוד טוב למקצוע מנהל רשתות תקשורת (MCITP) וגם אם אתם יודעים איפה ואיך נערכת הבחינה ובעיקר איך נרשמים אליה. אני מעדיף ספר לימוד שיהיה בעיקר בעברית אבל גם עם ספר באנגלית לא תיהיה בעיה. תודה מראש לכל התותחים שיעזרו לי
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שהיתי קטן אהבתי את מסע בין כוכבים אבל לא הבנתי הרבה ולאחרונה ביגלל בצורת חמורה בטלויזה אני משלים גיקיות ורואה את כל העונות של וויגר(או איך שכותבים) את הדור הבא אהבתי וגם וויגר נחמדה בימיוחד ביגלל שיש הרבה פעולה ואפקטים יפים את חלל עמוק לא אהבתי ממש מרדים אז רציתי ליבדוק מה ליראות אחרי שאני יגמור את וויגר והלכתי לYOUTUBE ליבדוק איך הסידרה הישנה http://www.youtube.com/watch?v=2TSMw04JnXo&search=Star%20Trek (אני יודע שזה מיסרט כניראה) ולהגיד לכם תאמת לפי זה בא לי קצת נוסטלגיה אני לא יודע יש משהו מיוחד בSTAR WARS הישנים בצוות לעינין וכניראה גם במסע בין כוכבים הישן אולי זה השחקנים אולי זה דברים אחרים אבל יש לי חשק ליראות את זה מה לעשות אני מהאנשים שמעדיפים זהו זה ע…
-
- 70 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
היי הנה מה יש לומר ליו"ר NVIDIA על היום לעומת אתמול ומחר לעומת היום . https://www.youtube.com/watch?v=1AfEakcdI2U או לפחות מה הוא ( היו"ר ) מוכן לגלות. זה הזמן גם להזכיר שהוא הכי פרו ישראלי מבין הצמרת העולמית. והנה הסבר די מוצלח לסיבה ש - NVIDIA שילמה 20 מיליארד דולר על חברה ששויה הוערך רק כשליש מהסכום ששולם בעבורה - https://www.youtube.com/watch?v=q704xnyRL0A
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי חברים, נכון שאנחנו רגילים להשקיע במחשבים, גאדג'טים וציוד טכנולוגי – אבל גיליתי משהו מעניין דווקא בתחום אחר לגמרי. שינוי קטן בפריטים כמו כלי בית יכול ממש לשנות את התחושה בבית. קניתי כמה דברים קטנים – סלסלת קש בעבודת יד, קערת הגשה מעוצבת ואזת זכוכית פשוטה – ובלי לשים לב, הבית נראה פתאום יותר מסודר, נעים ומלא חיים. זה קצת מזכיר שדרוג חומרה קטן שעושה הבדל ענק בביצועים אם בא לכם רעיונות או השראה, תראו מה מצאתי כאן: Home & Co – יש שם מגוון של כלי בית מעוצבים באווירה טבעית וחמימה. מה אתם חושבים – גם אצלכם שדרוגים קטנים עושים שינוי גדול?
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי כבר מאות מוצרים באייבי ללא בעייה, אך לאחרונה נראה כי איביי שינו משהו באתר לגבי המשלוח ועכשיו כל פעם שאני מנסה להזמין מוצר אני מקבל הודעת שגיאה ובה נאמר לי שהמוכר שמציע את המוצר לא מבצע משלוחים לישראל. הדבר נכון גם כשאני קונה כבר ממוכרים שקניתי מהם בעבר ללא בעייה. נסיתי להזמין כמה מוצרים וקיבלתי את אותה השגיאה. יש לי אופצייה לדבר עם המוכר לגבי העניין אבל להתחיל לשלוח הודעה לכל מוכר לפני שאני רוצה לקנות זה לא לעניין. ואני יודע שלאיביי יש תמיכה אבל מהנסיון שלי הם לא משו, לוקח להם טיפה זמן לענות והם לא תמיד עוזרים. מישו נתקל בבעייה?!
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי לאחותי יש עוד שמונה ימים יום הולדת והיא ממש רוצה מכונית, אבל חשבתי לקנות דגם גדול של מכונית ובפנים לחבר לה רמקולים קטנים שיתחברו לMP3 (המאוד ישן שלי) ואז לתת לה. אני לא יודע איפה מוכרים דגמים (פעם מכרו באוטודיפו, יש לי אוסף קטן) אבל כבר לא יודע איפה מוכרים. אני מעדיף שיהיה ג'יפ (בשביל המקום בתוכו) אז אני זקוק לעזרה דחופה ביותר. אם יש לכם הצעות למתנות אחרות תקציב 300+- שקל אז אשמח לדעת מה הרעיון. בתודה מראש Install
-
- 42 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני הולך לאניברסיטת חיפה לפגוש ידידה מאוד טובה שלי מכיוון שאני לא כל כך מכיר את האיזור אני מבקש המלצות למקומות טובים לאכול בהם ארוחת צהריים(אני סטודנט, אז לקחת את זה בחשבון..) חשבתי על לקחת אוטובוס משם (איזה?) לאיזור הטיילת ומשם לאכול באיזשהו מקום נחמד (איזה?) יש לכם המלצות? תודה
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תפתחו את היומנים: סרט קולנוע מאותחל בכיכובה של לארה קרופט, ה-Tomb Raider, יגיע אל האקרנים במרץ 2018 ובכיכובה של אלישיה ויקנדר - 15 שנים אחרי הפעם האחרונה בה נראתה הדמות בבתי הקולנוע, בגילומה של אנג'לינה ג'ולי.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לכל מי שהולך לקנות מחשב בקרוב, חשוב לבדוק לכמה זמן נותנים אחריות לחלקים ! אני אפרט את העובדות בלבד, וכל אחד יסיק את המסקנות. לפני שנה וחודשים קניתי ב - KSP מחשב AMD/תושבת 754. לפני חודש המחשב הפסיק לתפקד - נדלק אבל מערכת הפעלה (חוקית...) לא "עולה". לקחתי את המחשב לסניף KSP ברעננה. שם נודע לי פעם ראשונה שהאחריות שהם נותנים ללוח היא לשנה בלבד. לצערי הרב למרות שהפכתי את הבית לא הצלתי למצוא את הקבלה, כי נראה לא מוזר מאוד, אבל כנראה שלא שמתי לב לפרט זה בקניה. אחרי שבוע וחצי בערך של בדיקות הודיעו לי שהלוח התקלקל וצריך להחליפו ולוח חדש עולה כ 350 ש"ח. הסכמתי, וכל כמה ימים התקשרתי לבדוק מה המצב וקיבלתי אותה תשובה : "הלוח צריך להגיע תוך יום - יומיים". כיון ש 754 כבר נחשב י…
-
- 39 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כבר מספר ימים האתרים הנ"ל לא פעילים ..... אני שאני פעיל בכ 8 פורומים שונים ודי מחבב את שניהם קצת חסרים לי אודה על תגובה אייל 8)
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
צוייר על בד בגודל מטר על מטר, בעזרת צבעי שמן. לקח לי כשישה חודשים לסיים את הציור. מה אתם חושבים עליו?
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריל לעבור מבחן באנגלית טכנית ואני לא ממש יודע מזה אשמח לקבל הסבר מפורט
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. אני לא יודע אם כדאי לי לחסוך את עלות ההרכבה בקניית מחשב ולהרכיב לבד. כבר הרכבתי בעבר כוננים למניהם, זכרונות, ספקים, כרטיסי PCI ומאווררים. בעצם הדבר היחיד שעוד אין לי ניסיון בהרכבתו הוא המעבד (וההיטסינק שעליו). מהו הסיכוי שאני אפשל בהרכבה, ומהו הנזק שעלול להגרם? מה המשמעות של הרכבה עצמית מבחינת אחריות של החנות?
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-