כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
טוב אז פה לא יהיה אשכול של האם הוא קיים או איך זה נוצר זאת שאלה מי שיודע יענה מי שלא לא. אז ככה נגיד שאני אוהב את הנכדה של דוד שלי, האם מותר לי לצאת איתה? ז"א שני אחים אז הנכד של האח הזה יצא עם הבת של האח הזה. זה מותר מבחינת היהדות?
-
- 57 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כחלון: אכניס מתחרה להוט ו-yes ע"י הפרטת מערך עידן+ שר התקשורת החליט על רפורמה חדשה בשוק הטלוויזיה שתביא להוזלת שירותי הכבלים והלוויין ■ הרפורמה אמורה לצאת לדרך תוך חודשים ספורים. מסתבר שיש למה לחכות אפילו עוד לפני כניסת ה IPTV.
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חיסולים,דגמים ישנים,או אפילו גנובים חח...במחיר של עד 150 (עדיף 100) מישהו מכיר מקום שיש שם כאלה דברים? עדיפות ראשונה זה חולצות של טומי הילפיגר לא זיופים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה שאני כל הזמן מתבלבל: אם אומרים לי "אני אפגוש אותך ברבע ל 2". הם מתכוונים ל 1:45? תודה רבה!
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לאחר שעשיתי 3 פעמיים פסיכומטרי וקיבלתי ציון פחות מ500 התחלתי ללמוד במכללת סמי שמעון באשדוד לתואר מהנדס תוכנה ועכשיו שאני שם זה קשה לי ולא כלכך מעניין אותי בזבזתי הרבה זמן על פסיכומטרי וגם שיפרתי ל 4 יח מתמיטקה וקיבלתי 80 מה לעשות לוותר על הלימודים? ללכת ללמוד מקצוע ? אני בחשכה מישהו יכול להגיד לי מה לעשות?
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שיפורים זה טוב, אבל צריך גם להיות קריא ולא רק במסך של 47 אינטש! [attachment deleted by admin]
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היה פה פעם ת'ראד דומה אבל משום מה לא מצאתי אותו... \= סגורים על מקצוע? עובדים במשהו? תחום הומני\ריאלי? עצמאים\שכירים? מי יודע, אולי בטעות נמצא שותפים עיסקיים! אני מתרגם מאמרים אקדמיים (אנגלית-עברית) מגיל 18 ובקרוב מסיים את לימודי המקצוע בתחום ויוצא עם תעודה, נקווה שתהיה עבודה. יאללה, שפכו!
-
- 46 תגובות
- 3k צפיות
-
-
פתחתי שם שם משתמש וחשבון וכ'ו ולא הכנסתי את פרטי כ.אשראי או כל פריט פיננסי אחר עכשיו 2 שאלות : נתון שהמאזן בפיי פאל שלי הוא 0$ נגיד מישהו רוצה להעביר לפיי פאל שלי סכום של כסף 1. האם החשבון שלי בפיי פאל יזוכה בסכום הנ"ל ? (למרות שלא הכנסתי שום פריט פיננסי ) 2. האם בשביל שיעביר לי את הכסף לפיי פאל הוא זקוק רק לתיבת האי מייל שלי ? ובמידה והכסף הועבר ויש לי ויזה בינלאומית האם אוכל להעביר כסף שאזוכה בו בויזה ? כלומר מהפיי פאל לויזה ולא הפוך ... תודה
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/xxx-stateoftheunion/ יצא השבוע ה TRAILER הרשמי לסרט XXX 2 (או TRIPLE X 2)... הסרט נראה אכן יותר בומבסטי ויותר אקשן מהראשון, אבל הכי חבל זה שהחליפו את כל השחקנים חוץ מ SAMUEL L JACKSON !!! אפילו VIN DISEL שהרים את הסרט הראשון לא משתף פה בכלל...
-
- 37 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הם עולים הרבה? כל הג'אקוים מדברים או רק חלק? ואם אני יביא אחד הוא ינשך אותי ויתקוף אותי כמו הסנגל המטורף שהיה לי שכמעט הוצאתי לו את הראש מעצבים וטוב שאבא שלי מכר אותו
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי לכל מי שלא מכיר אותי אני יעקב (הידוע בשם השני יאן) בן 19.5 חוקר מצ"ח והיום הבנתי שאלוהים, זה לא שאני שבוז זה שהמערכת משביזה אותי בכוח הייתי אמור לעשות לעצמי חופש לצאת היום להיות חג בבית ולחבר את זה לחמשוש קיצר שלשוש אבל... שבוע שעבר ביקשו ממני להחליף בין השבתות (קיצר, אין שלשוש) בלי הרבה ברירה הסכמתי. היום הודיעו לי שאפילו חג אין לי.... איזה עולם שנה וחצי בצבא טוחן 11/3 לוקח ימי חופש ולא רגילות כמו בן אדם כי אי אפשר חג מסכן רוצה לנוח פסח ב' - סגרתי עצמאות - סגרתי שבועות - אני סוגר איפה הצדק בעולם? אין לי זיין יותר לזה גם את ההתקדמות הקטנה שלי בפרויקט שלי שרציתי לעשות איזה פרויקט ואיזה בטיח אפילו את הת"ש 3 שלי אני לא יכול לקיים... יצאתי היום לבית (= לילה 1) כל שאר השבו…
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ההודעה הזו תראה קצת פתאטית, אבל כבר עברתי את הגיל שאכפת לי מלעשות פדיחות. אני בחור בשנות השלושים לחייו שנתק קשר כמעט עם כל המעט חברים שלו והמעט שנשארו נשואים עם ילדים כך שאין לי הרבה מה לעשות איתם. כנראה שאני בן אדם קצת קשה. חחח. בכל מקרה, בזמן הפנוי הרב שיש לי אני בדרך כלל מפתח משחקים. פיתחתי משחק לPC וANDROID והתחלתי למכור אותו, למרות שהוא לא נחל הצלחה רבה. בגדול אני לא מתבייש לומר שאני תכנת מאוד מוכשר ואני עושה דברים בקלות שאחרים לא יודעים אפילו מאיפה להתחיל. מכיוון שפיתוח משחקי מחשב הוא תחום עיניין שלי, חשבתי לחפש אנשים שעוסקים בתחום. בתור תחביב, אבל כמעט ושאין בארץ. או שאני לא יודע איפה לחפש. חשבתי שזה כיוון טוב להכיר אנשים חדשים, אבל הפורום המסכן בתפוז לא נראה לי מק…
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חברת DeepSeek הסינית זעזעה את שוק ההון העולמי עם מודל בינה מלאכותית חדשני שפותח בעלות נמוכה במיוחד, ומציב אתגר משמעותי למובילות השוק האמריקאיותלכתבה
-
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
כפי שבטח רובכם כבר יודעים החל מיום ראשון הקרוב יופעל החוק בארץ שיאפשר ללקוחות בחברה סלולרית אחת לעבור לחברה סלולרית אחרת מבלי לשנות את המספר פלאפון. באותה הזדמנות מי שעובר שירשום למה הוא עובר ומה מציעים לו בחברה החדשה בניגוד לחברה היישנה.. אני עכשיו בסלקום וכנראה שאני יעבור לאורנג.
-
- 36 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
מקרה שהיה: חבר טוב שלי לומד במגמת תקשורת, בכיתה יא'. הוא עומד בראש פרויקט להקים עיתון אינטרנט בית ספרי, פרויקט של 2 יחידות (מתוך 5). הוא העורך של העיתון, הוא אוסף חומר מהכתבים ומארגן אותו. באתר כמובן ישנן גם תמונות, שמצולמות, נסרקות ומועלות לאתר. לפני כמה ימים, הביאו לו כ-30 תמונות, ביניהן תמונות של הבית ספר, וסתם תמונות של ילדים וכו'. באחת התמונות מופיעה ילדה מסוימת. את התמונה הזו, שאין כל טעם להעלות לאתר, הוא שמר לעצמו ומאוחר יותר הביא אותה למישהו אחר מהכיתה שלי. אותו מישהו מריץ אתר פרטי שבו הוא יורד על ילדים מהשכבה. הוא העלה את התמונה של הילדה וכתב איזושהי ירידה טפשית. הילדה הזאת התעצבנה וההנהלה "עלתה" על העניין והכל הגיע לידי כך שחברי עומד לקבל 0 בפרויקט (להזכירכם, 2 …
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
המטרה כמובן השארת זיפים... כמה זה אמור לעלות בערך?
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני טס לאנגליה בשבוע הבא ורוצה ללכת למשחק של יוניטד מול סיטי ב-25.3.14 מישהו יודע היכן אני יכול להשיג כרטיסים בצורה בטוחה, זולה, ומומלצת?
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני יומיים קיבלנו כלב זאב מעורב, גור קטן וחמוד!, אני מעריך שהוא בן 3 חודשים. האחים הקטנים שלי (יחסית) קראו לו ג'קי, אני יודע...הם צופים יותר מדי בערוץ 6 אני מעוניין במידע על איך לטפל בו, בהכל! איזה אוכל מותר לתת לו וכמה, כמה מים לתת לו וכו' איך לאלף אותו כדי שלא ישתין לנו בבית, אנחנו גרים בקומה שלישית והוא משתין לנו כל הזמן!!! האם מותר לקלח אותו בגיל הזה? ומידע נוסף על איך לטפל בו יתקבל בברכה כי אין לי שום מושג בכלבים! אף פעם לא היה לנו כלב. ולסיום - תמונות שלו! תודה מראש!
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הי לכם! בדיוק עכשיו חזרתי מטיול שכבתי בנגב, ביקשו ממני לעשות סרטון עם התמונות שצילמנו. למישהו יש איזהו שיר על הנגב? ואם לא, שיר אחר שיכול להתאים? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, יש לכם המלצות למכונת גילוח? כדאי לקנות אחת שעמידה במים (גם ככה אני לא יודע אם זה נח להתגלח כשאני במקלחת, ואם אני לא במקלחת לא נראה לי שיקרה משהו...)? כמו כן אני נוסע בקרוב לחו"ל. כדאי לבצע את הקניה בדיוטי פרי?
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קודם כל אם מישהו קונה שמה קבוע ויכול להביא לי המלצות על מה יש לשם לב - זה יתקבל בברכה חוץ מזה כשאני קונה מוצר ומביא אותו לארץ האם אני משלם עליו במכס? אני מדבר על מוצר יחיד לא על יבוא מסיבי! ואם יש איזה דף שמה שמסביר את כל הסמלים והדברים זה מאוד יעזור לי תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הבנתי כמעט את כל הפרק בתנועה בקו ישר חוץ מקטע מעצבן: איך אני בונה משוואה לגופים שיוצאים מאותה נקודה בהפרשי זמן שונים? לדוגמא: אבן משוחררת ממנוחה מראש צוק, ושנייה אחת לאחר מכן נזרקת מאותו מקום אבן שנייה כלפי מטה במהירות התחלתית שגודלה 12 מ/ש. כעבור כמה זמן מרגע זריקת האבן השנייה היא משיגה את הראשונה? איך אני בונה משוואה לכזה דבר? איך אני מבטא את "נזרקת שנייה אחר כך"? במינוס -1 או (t-1)?
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה קורה ??? אני רוצה להזמין מוצר מ EBAY , עכשיו שהוא העביר אותי ל PAYPAL והכנסתי כרטיס אשראי הוא לא קיבל . יש לי כרטיס של ישרכארט מה אני יכול לעשות ?? תודה
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איזה דגם כדאי לי לקנות על סמך נסיון שלכם או ידע בנושא. תודה
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-