עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איזה דגם כדאי לי לקנות על סמך נסיון שלכם או ידע בנושא. תודה

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. אחרי שנים של תחום אפור, פלטפורמת המסרים משיקה רשמית חשבונות מפוקחים לבני 13 ומטה. הילדים מקבלים אפליקציה מתפקדת לתקשורת יומיומית, אבל ההורים הם אלו שקובעים מי יכול לשלוח להם הודעות - וכל זה בלי לוותר על ההצפנה מקצה-לקצה של השיחות עצמןלכתבה

3. Started by Cereal Killer,

מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל דוחפים צימוקים לכל מקום ולכל דבר?! אני שונא צימוקים!!!

• 51 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by תחמן מתימן,

שלום אני צריך טראקים מזרחיים כמו של עופר לוי. אז ייאלה תביאו כאפרות נשמות :lol: :lol: אני לא סובל ת'מוזיקה הזאת, זה בכלל לא בשבילי פשוט

• 51 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. שלום. אני גר בדירה שכורה עוד כמה ימים חודשיים. הכל חוקי, פעלנו כפי שהחוזה מורה; רשמנו את החשבנונות של שמיינו וכיוצא בזה. לפני שעה בעל הדירה מתקשר לבת זוג שלי ואומר לה שהוא מעוניין למכור את הדירה ושהוא מבקש שניתן למתווך כניסה להראות לאנשים את הדירה. בחוזה יש סעיף שאסור לתת די מפתח על הדירה כל עוד החוזה בתוקף. יש לנו עוד 10 חודשים בשכירות. אני רוצה לדעת מה הכוח החוקי שלי לדוגמא האם אני יכול לדרוש פיצויים, ואם כן אז כמה, האם אני יכול להתנות כניסה למתווך שלו בכסף לדוגמא אלף שקל כדי שהמתווך יוכל להראות את הדירה, האם אני יכול מבחינה חוקית לא לתת למתווך שלו להיכנס לדירה. האם אני יכול לבטל אצמעי תשלום במידה והוא לא יהיה מוכן לפצות אותנו. האם אני יכול לתבוע במידה והוא יוציא אותנו…

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. למי צריך לפנות כדי לעבוד ביום הבחירות (סדרן/משגיח/כל דבר) ? הבנתי שיש כסף טוב בזה

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by MatanFrenkel,

האם מקובל? ומה אתם ממליצים? תקציב נמוך עד בינוני כזה, אני רוצה לקנות משהו לחבר

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by ron_n,

שלום. אני לא יודע אם כדאי לי לחסוך את עלות ההרכבה בקניית מחשב ולהרכיב לבד. כבר הרכבתי בעבר כוננים למניהם, זכרונות, ספקים, כרטיסי PCI ומאווררים. בעצם הדבר היחיד שעוד אין לי ניסיון בהרכבתו הוא המעבד (וההיטסינק שעליו). מהו הסיכוי שאני אפשל בהרכבה, ומהו הנזק שעלול להגרם? מה המשמעות של הרכבה עצמית מבחינת אחריות של החנות?

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by Bebush,

שלום, אני כרגע חייל משוחרר (השתחררתי ב15.2.2010) מיחידה קרבית (תותחנים) ואני ניצב מול בעיה. נרשמתי לקורס פסיכומטרי שאמור להתחיל ב24 לחודש במוסד High Q, עכשיו אני סיימתי ללמוד בתחילת שנת 2006 בארה"ב! ואז חזרתי לארץ להתגייס אבל התגייסתי בגיל יחסית מאוד מאוחר. אז הידע שלי בלימודים כבר נשכח ממזמן (גם לא הייתי מבריק בבית ספר). ביום שישי שעבר הייתי בפגישת "היכרות" עם הכיתה שלי לקורס ושם פשוט חטפתי הלם, הודיעו לנו שהם לא מתכוונים ללמד אותנו שברים ועוד כמה נושאים במתמטיקה. וברמת העיקרון כל הקורס יהיה עלי ללמוד לבד, מול המחשב (כי התרגילים וכל מה שנעשה הוא דרך האתר שלהם) ויש לי בעיה עם לימוד עצמי. עכשיו הדילמה היא שאני לא בטוח שאני רוצה לעשות את הפסיכומטרי עכשיו (או אף פעם), ידידה …

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by pure perfection,

מה קורה ??? אני רוצה להזמין מוצר מ EBAY , עכשיו שהוא העביר אותי ל PAYPAL והכנסתי כרטיס אשראי הוא לא קיבל . יש לי כרטיס של ישרכארט מה אני יכול לעשות ?? תודה

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. לצורך הקמת מוזיאון למחשבים עתיקים וישנים (כמו שקיים בארה"ב) נדרשים מחשבים ומשחקי טלויזיה עתיקים וישנים כגון ספקטרום, קומודור, אטארי, אפל וכל מה שפעם שירת אותנו והיום משמש כמשקולת מעלת אבק בבוידעם. על המחשבים שיוצגו במוזיאון יוצבו תגיות עם שמות התורמים.אנא הציעו את המחשבים שבידיכם בכל מצב - זה יכול לסייע גם בחלקים. אנא פנו אל yariv.inbar@gmail.com

12. שלום אני יודע שלוקחים מכס על חבילות שעולות מעל 50$ עכשיו אך זה הולך עם יורו או פאונד מאיזה מחיר לוקחים מכס? ומה ההבדל בין משלוח Royal Mail Int. 1st Class (Not Signed for) לבין Royal Mail Int. 1st Class (Signed for) אחד רשום והשני לא? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by Milford Cubicle,

תיראו עד הסוף... http://www.holesinthenet.co.il/?p=82

• 44 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. שלומות לכולם, יש לי מספר שאלות צבאיות/צעירות וכו' וכו': א. יש לי זוג מדים שהתלכלך בשמן נשק - האם יש דרך לנקות זאת? מסיר כתמים כזה או אחר וכו'? כדאי לנסות אולי את המכבסה הבסיסית? באם אין אפשרות כזו - האם אפשר להחליף את המדים במדים חדשים/חלופיים באפסנאות? באם אין אפשרות כזו - האם ניתן "לקנות"/לעלות מת"ש ולקבל מדים חדשים באפסנאות? באם אין אפשרות כזו - אילו אפשרויות כן יש לי?! ב. היום בכניסה למרכז קניות כלשהו - על מדים מלאים - המאבטח ביקש לעשות לי בידוק ביטחוני בתיק - הראתי לו את החוגר כי זכרתי שעל מדים מלאים והצגת חוגר - לא "צריך" לבדוק את התיק אך הוא התעקש שכן וגם האחראי שלו התעקש שזו "מדיניות של הנהלת המרכז" - האם זה לא סותר פקודה/הוראה כלשהי? ג. מדוע קצינים "מחלי…

15. Started by night-fire,

קודם כל שנה טובה לכולם ! עכשיו- שמתי לב למשהו נורא נורא מעניין במסנג'ר (גירסא הכי חדשה בעברית,לפי מה שאני זוכר היא "גירסאת 2009" ) כולנו מכירים את הפרסומות המעצבנות בתחתית רשימת אנשי הקשר .. אך שמתי לב שם לדבר מעניין . מידיי פעם מתחלפות הפרסומות ,אך לעיתים פשוט יש שם מעין נקודה שחורה-שממש נראית כמו קבוצה של 2-3 פיקסלים שרופים! בשבוע האחרון לפחות 3 חברים שאלו אותי לגבי זה ומסתבר שברגע שאתה מנסה לעלות על העיגול השחור עם העכבר כדי לבדוק אם זה פיקסל שרוף , צצה פרסומת חדשה! כאילו הם מנסים בכוח שנראה את הפרסומת לאחר שבדקנו כי אכן זהו לא פיקסל שרוף.. כי הם יודעים שהעיגול הזה מושך תשומת לב וישר מסתכלים לשם ובודקים אותו! מה דעתכם ? האם קרה גם לכם?

• 41 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. האיחוד האירופי קובע תקדים היסטורי ומאשים את טיקטוק בהפרת חוק השירותים הדיגיטליים בשל אלמנטים עיצוביים שנועדו לשמור את המשתמשים באפליקציה, מהלך שעשוי לגרור קנסות עתק של מיליארדי דולרים ולשנות את פני הרשתות החברתיות בעולםלכתבה

17. שיפורים זה טוב, אבל צריך גם להיות קריא ולא רק במסך של 47 אינטש! [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. מה אתם עושים ביום האהבה ???????

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by C991Now,

תגידו,התעודת בגרות עזרה לכם\השתמשתם בה\היא לידכם(ולא באיזה חור\בבי"ס) \ היא מועילה? אני רוצה לדעת למה צריך את ה 12 שנים האלה- אני לא מדבר על השכלה כללית אלא בתאכלס האם יש צורך בתעודת הבגרות הזאת.. אני בלי קשר לומד וזה אבל אני רוצה לדעת...

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by Guy King,

http://news.walla.co.il/?w=/1/1217911 אני המצוטט בכתבה. וחבר שלי ממש מת לי בידים אתמול :'( ואני לא האמנתי שאני אי פעם אוכל לכתוב כזאת כותרת :-X

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by Green,

היי אני מחפש אתרים דומים לosloskop שיש בהם סרטים בDVD-R (אתרים באנגלית עדיפים) אפשר לשלוח לי הודעה גם לפרטי אם זה לא חוקי אז תנעלו תודה

• 50 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. שלום, לאחרונה נחשפתי למה שנראה כשיטה חדשנית ומהפכנית בכל הנוגע לטיפול בהפרעות קשב וריכוז, היפראקטיביות ושיפור הזכרון: http://www.attengo.co.il/adhd-improvment.html חברים יקרים, האם יש אמת בדבר? האם כדאי להשקיע את הכסף והזמן? האם למישהו יש נסיון? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. ענקית הסטרימינג מובילה מהפכה הנדסית בתעשייה, כאשר המהנדסים הבכירים שלה הפסיקו לכתוב קוד ומנהלים כעת סוכני בינה מלאכותית אוטונומיים שמבצעים את הפיתוח היישר מהסמארטפוןלכתבה

24. "קול הרע"מ מקהיר 2" למי שטרם ראה:

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by lmlm,

http://video.google.com/videoplay?docid=2741118165531349526 ;D ;D *קרדיט לRegMan שנתן לי קישור

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים