כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
מישהי שהכרתי דרך הנט לפני כמה חודשים ולא נפגשנו שלחה לי קובץ של פריצה... משום מה הנורטון שלי שהוא מעודכן לא זיהה את זה ואני לא שמתי לב לכך כל כמה דקות המחשב היה עושה ריסטים ומתנהג מוזר.... (יש לי אינטרנט כבלים אם זה משנה) אחרי פעם אחת שהתחילו "לפתוח" לי את הסידירום נפל האיסימון היא אמרה לי באייסיקיו You have received a message! BUSTED! עכשיו לא התחברתי התקנתי את ה נורטון אינטרנט סקריורטי ולקחתי את האייפיי אחרי ששוב התחברתי. התדברר לי שהיא דיברה עם אנשים מהאייסיקיו שלי והתקשרה לאחת שהיה את המיספר שלה (הכנסתי אותו לאייסיקיו) מה לעשות? לגשת למישטרה להגיש תלונה? איך הכל הולך במישטרה בתודה אלון
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
מה קורה חבר'ה? תראו מה עושים בשעות המאוחרות של הלילה http://www.iqtest.dk/main.swf יאללה, לפרסם ציונים (ת'אמת לא חשבתי שיילך לי כזה טוב, היו לי איזה 2-3 ניחושים חח, למה הפסיכו' שלי לא היה ככה???) [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לפני כשבועיים הזמנתי 2 ספרי קריאה מamazon uk אתמול קיבלתי את הפתק מהדואר וכתוב שאני צריך לשלם 30 ש"ח מכס! הלכתי לדואר וגיליתי שזה נכון אז ממתי לוקחים מכס על ספרים..? אם בכלל מותר? ומה אני יכול לעשות?
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
זה המפרט אחרי שיפור ושידרוג Core 2 Quad Q6600, 1066MHz @ OC 49% 3.56Mhz Zalman CNPS9500a LED 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066Mhz @ 1188Mhz GIGABYTE GA-EP35C-DS3R 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV @ OC 15% Thermaltake - DuOrb Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional CREATIVE Inspire 5200 Western Digital 74GB Raptor 10K, 16MB, SATA Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATA II Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata Chieftec 550 Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit Edimax EW-7128G 54Mbps PCI Microsoft Natural Wireless Laser Mouse 6000 מקלדת Teac SMX-20 2X XBOX 360 Wireless CONTROLLER 37" PILOT LCD HDMI MS VISTA SP1 64Bit וכל זה במארז ס…
-
- 43 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.insey.com/party1.html עוד סט תמונות שמזכיר לי, עד כמה האנשים שם חיים כ"כ, אבל כ"כ טוב! רק אוכלים, משמינים, מקיימים מסיבות רשת על ימין ועל שמאל ונוסעים באוטובוסים לא נפיצים, פשוט חיים טוב! דרך חיים טובה? יכול להיות שאני טועה... אבל לבינתיים אני חושב שהיה לי טוב יותר אילו הייתי חי שם. ואתם?
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מקרן בכ-1000$ דרך ushops.co.il. רציתי לשאול אם מישהו יודע על החברה הזו ומה לגבי אחריות על המוצר ? האם במקרה של תקלה האחריות תקפה גם בארץ ?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
הסבר נדיר וראשוני על מהו אימייל וכיצד משתמשים בהלכה בדואר האלקטרוני. שודר בתכנית המחשבים זומביט ב - 1996. לאחר המתנה של שנים, משיקה מיקרוסופט את מערכת ההפעלה החדשנית ופורצת הדרך - ווינדואס 95. צפו בהסבר הראשון על גירסת הבטא שלה, מתכנית המחשבים זומביט. נוסטלגיה במיטבה.
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היו המון מציגים, הרבה אנשי מקצוע ואנשי מכירות. ניתן היה לראות בתערוכה: מחשבים קומפקטים, מחשבים ניידים, מסכי פלזמה, מגוון מדפסות, מצלמות דיגיטליות, מערכות אל-פסק מקצועיות, מתגי KVM, מערכות רמקולים של Altec Lansing, מגוון רחב של מוצרים תוצרת Sweex (חברה חדשה יחסית שנותנת 3 שנים אחריות לכל המוצרים שלה), כל סוגי נגני MP3 של Creative, לוחות-אם Jetway, זיכרונות ניידים מעוצבים (DOK) ציוד ייחודי של תקשורת ישירה יבואני Level one כמו מגבים לרשתות אלחוטיות עד 8 ק"מ ועוד. תמונה אחת שווה אלף מילים אז בוא ניתן לתמונות לדבר בעד עצמן... [attachment deleted by admin]
-
- 33 תגובות
- 3k צפיות
-
-
MMCX connector to RF connector (F-Type) short cable for AVerTV Hybrid NanoExpress, Express mini and AVerTVHD Volar. http://www.avermedia-usa.com//AVerTV/Product/Accessory.aspx#4 הכבל נשבר, אני צריך תחלופי. איפה מוכרים? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום . לפני כמה ימים חבר שלי אמר לי שאם מישהו עושה רשיון על קטנוע 125 סמק , אז ברשיון לא כתוב שהרשיון על קטונע אלה כתוב 125 סמק ואפשר לקנות כל דבר שיש לו מנוע 125 . השאלה שלי זה אם מישהו עושה רשיון על קטנוע 125 אחרי שהוא מקבל את הרשיון אפשר לקנות אופנוע שטח עד לנפח 125 ? תודה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
למישהו יש נסיון במכוני הקעקועים בדיזינגוף סנטר והסביבה ויכול להמליץ?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
נכון? אני ואח שלי(הוא אומר שזה שתי מדינות שונות) מתווכחים על זה ואם אפשר תשובה קצרה וקולעת ואז תסגרו תדיון או תמחקו אותו ...
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע מעולה חברים! עקב כל מיני מחשבות ותהיות, היום בדרכי חזרה הביתה חשבתי: אחד היתרונות הגדולים של שכירות זה שאם מסיבה כלשהיא לא תוכל להמשיך לשלם שכר דירה תמיד אפשר או 1. למצוא דירה זולה יותר או 2. לחזור לגור אצל ההורים (נעזוב רגע בצד את העובדה שרוב חוזי השכירות נחתמים לתקופה של שנה לפחות, מצד שני מטומטם לחתום על חוזה שכירות שהשכירות בו יכולה להשתנות במהלך תקופת השכירות ללא הודעה מוקדמת ובלי אפשרות לביטול החוזה במקרה זה). מבחינתי גם בשכירות וגם ברכישת דירה (בלי שיש לכם ביד את מלוא הסכום - כלומר צריך לקחת משכנתא) הדירה לא שלך. מה שכן בקניית דירה לאחר תקופה מסויימת (גמר התשלומים לבנק) הדירה עוברת לבעלותכם. עכשיו ניקח מצב היפוטטי שבו אני מחליט לרכוש דירה לשימ…
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
לא עדיף לשפר את השכונות הקיימות? בעיקר מבחינת תשתיות שלא חשבו עליהם בעבר, למשל שבילי אופניים. למה לא "מתקנים" את השכונות הוותיקות ורק אח"כ מתחילים לבנות בשטחים ריקים? אפשר יהיה לבנות בניינים דומים ולהתאים את כל הסביבה לתנאים מודרניים שכוללים ביוב, הוספת דירות, כבישים ומדרכות רחבות, תיקונים תחבורתיים, נגישות למבני ציבור.... אני בטוח שיש לזה תשובה הגיונית שמשום מה לא חשבתי עליה :-\
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
עשיתי פסיכומטרי מזמן מזמן,וגם יש לי תואר אקדמי,אבל אני שוקל לחזור וללמוד משהו אחר. בזמנו,קיבלתי ציון 701,(כבר לא תקף,אגב),והתכוננתי רק מספרים.יש לציין שרמת הקורסים היתה נמוכה בתקופה שעשיתי, כך שלא היה יתרון גדול למי שעשה קורס,והרוב גם לא עשו. היום כולם כמעט עושים קורס,ומכיון שהציון הוא ציון-תקן,כלומר הוא מבטא את מיקומך ביחס לאוכלוסית הנבחנים,אז אולי ללא קורס הציון יהיה כמעט אוטומטית נמוך יותר מזה שהיית מקבל עם קורס. השאלה היא האם זה ממש הכרחי,או שאפשר לרכוש את כל הידע והטריקים שמלמדים בקורסים מקריאה בספרים ואתרי אינטרנט. האמת שאני מאמין שגם במקרה שלי הציון ישתפר עם קורס איכותי,השאלה רק בכמה.סה"כ החומר מאד פשוט,ונראה לי שעם אימון אינטנסיבי עצמאי,ניתן להתכונן לא רע.ממש חבל …
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה קורה ??? אני רוצה להזמין מוצר מ EBAY , עכשיו שהוא העביר אותי ל PAYPAL והכנסתי כרטיס אשראי הוא לא קיבל . יש לי כרטיס של ישרכארט מה אני יכול לעשות ?? תודה
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפשת תוכנה שמאפשרת העברת טקסט בעברית מ-PDF ל-WORD. ניסיתי הרבה תוכנות דרך גוגל שלא עבדו בעברית. מישהו מכיר או יודע? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כיום ישנו אתר www.runner.co.il ששולח קובץ קורות חיים בודד להמון חברות ואז פשוטו יושבים ומחכים שיחזרו אליכם. היום גיליתי אתר חדש. הוא בעצם מנוע לשליחת קורות חיים לחברות על פי אזורים וערים. בדקתי ובאזור תל אביב לדוגמה הוא באמת מביא הרבה תוצאות. פשוטו סמנו לאיזו חברה תרצו לשלוח את הקובץ והוא יישלח לכתובת הרלוונטית באגף כח אדם/מחלקת הגיוס של החברה הרלוונטית ואם תתאימו, יחזרו אליכם. האתר טרי אבל יוזמה ברוכה http://www.easywork.co.il בהצלחה !
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-