עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שנים שאני מדשדש במקום ותקוע בשגרה ובמוכר בתחום של התיקוני מחשבים ואני מעוניין להתקדם, גם מבחינת שכר וגם מבחינת תפקיד. אי שם ב-2008 עשיתי קורס מאוד בסיסי של טכנאי PC, אין לי שום ידע ברשתות תקשורת וכול מודעה שניה כמעט באולג'ובס דורשים ידע בזה. אז מה הצעד הבא? האם אני צריך לקחת קורס ברשתות או שיהיו מקומות שיקחו אותי למרות שאין לי את הידע הדרוש? תודה

2. יש לו איבודי מידע קשים מתנתק כל 5 ימים אין מה לעשות עם זה.. החליפו לי פעמיים נתב ומגבר כלום לא עזר... עד שהחברה הזאת מוציאה נתב גם הוא לא בסדר.... בושה..

3. Started by Moty_p,

שלום... מאיפה אני יכול לקנות מדבקות של אוזניות בצבע ירוק ומיקרופון בצבע אדום? כמו בתמונה הבאה: תודה לעוזרים...

4. Started by BedB0y,

אני מגדל זקן "מפאה לפאה", פס כזה שיוצא מהפאה ועובר דרך הסנטר עד לפאה השניה. לפעמים זה גודל יותר מדי ואני רוצה לקצץ אותו בצורה אחידה אבל לא להוריד אותו לגמרי. עם סכין גילוח זה יוצא מעפן, עם מכונה זה יוצא מעפן. יש שיטה אחרת לזה? תודה!

• 16 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. שלום רב, איני יודע איזה פורום מיועד לפתיחת אשכול מסוג זה (בדיקת מייל שהגיע אלי - האם הוא מהימן או הונאה) לכן פתחתי אותו כאן (ואודה למנהל/ת הפורום אם יפנו אותו לפורום המתאים במידה ואינו מתאים לכאן)... לאחרונה קיבלתי מיילים חשודים לתיבת המייל של הספקית שלי (טריפל סי), כביכול מגוגל או מיקרוסופט. תוכן המיילים היה זהה פחות או יותר לזה המצורף כאן אלא שהם נשלחו מדומיינים שאינם משוייכים לגוגל / מיקרוסופט. היה לי חשד מאוד חזק כי מדובר במלכודת דבש, או במילים אחרות נסיון להונאה. אז פעלתי בשיקול דעת - חיפשתי מידע בגוגל על הסטרינג שבכותרת (REF NO). התוצאה הראשונה שעלתה (דיון בפורומים של גוגל) אימתו את החשד שלי. כולם היו SCAM המייל המצורף היום לעומת זאת, מעלה ספקות חדשים - משלוש סיבו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. משחק הכדורגל החדש של מריו בסדרת Mario Strikers: Battle League, שמגיע לא פחות מ-15 שנה אחרי קודמו, הוא בכל זאת יורש ראוי המציע חוויית משחק מלהיבה עם חברים או אונליין. אם נינטנדו ישדרגו שם גם את חוויית משחק היחיד, זה בכלל יהיה גול מרהיבלכתבה

7. יש לי סרט שהוא בשתי חלקים ויש לי גם תרגום שאני צריך לשים.. אבל איך אני שם את התרגום אם הסרט הוא בשתי חלקים?? ניסיתי בכל זאת לשים אותו שם עם שתי החלקים (התרגום ושני החלקים באותה תיקיה) וזה לא עזר.. זה מוסיף לי תרגום רק לחלק אחד (מתוך השניים..) מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Iv0ry,

שאלה שתמיד הטרידה אותי היא האם ספק הכח של המיקרו דומה לזה שיש במחשב וכמה וואטים (בערך) הוא צריך? האם הוא "ג'נרי" או ספק "אמיתי"? האם הוא פועל כמו ספק של מחשב? אשמח לאנשים רציניים שיענו לי ולא יספימו תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני מתלבט בין Nokia 6100 או Nokia 3120. אני רוצה פלאפון רק לדיבור (בלי mp3, מצלמה וכו'). הכי חשוב לי זה קליטה ושמיעה טובה. בעדיפות שניה זה נושא חוזק המכשיר (עמידות) וזמן סוללה. למישהו יש ניסיון בשימוש במכשירים האלה, אשמח לשמוע דעתכם על איכות הקול ואיכות הקליטה במכשירים, וכו'. תודה.

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by x-dude,

http://news.walla.co.il/?w=//638068 למי שזה מעניין אותו :-\

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by OcOc,

אני לא יודע עם זה קשור לפה אני חדש אז אני לא כל-כך מבין בבקשה תעזרו לי. כותרת.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. מהחנות של NIKE.COM עם מישהו הזמין אז שייתן פרטים כמה עלה המשלוח וכול זה תודה

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by משתמשחדש,

מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לבנות סקייט חשמלי על בסיס של לונגבורד איזה גודל מנוע צריך? מחשב? גודל סוללות? איך מחברים שלט למנוע? משהו שיביא אותי ל25 30 קמש משהו כמו 80 קילו

14. Started by UltraWaveMUSA,

:bash: :bash: יומיים ראשונים היה בן זונה ומלא צחוקים! בלילה הראשון לא ישנו וכל הבסיס היה מחוץ לאוהלים. אמנם העמידו אותנו מלא אבל היה ממש כיף! ביום השלישי קמתי חולה מת לא יכולתי לקום ועוד המפקד עושה לי לקום ולעמוד ב"ח" המזדיינת שלו.. קיצר לא קמתי... אחרי כמה שעות הוא שלח אותי דחוף אל החובשת ובדקו לי שם 39.5 חום, הביאו לי 2 אקמול ושלחו אותי למרפאה ששם אמרו לי להמתין 4 שעות ואז לחזור... עד שעברו 4 שעות חברים שלי כבר אמרו למורים על החום ושלחו אותי הביתה שם בדק אותי רופא ואז ישר לבית חולים אינפוזיות ובלגאנים. עכשיו אני בבית, עדיין עם חום, חולה מת, לא יכול לאכול בגלל פצע קטן מאחורי השיניים, דלקת באוזן וכנראה גם בעיניים. לא יודעים מה זה ואמרו שזה כנראה וראלי גם אני מתקלף כי…

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by MOFRA,

הטקס הבא נלקח מאתר אס"ט(אגודת סטודנטים טכניון) תמיכה טכנית עם הרבה נסיון אל: שירותי התמיכה מאת: מנוי הנדון: בקשה לתמיכה טכנית א"נ, לפני כשנה שדרגתי מגרסה Girlfriend 7 לגרסה Wife 1 . שמתי-לב כי התוכנה החלה להריץ תוכנת מישנה בשם Children 1 , אשר גוזלת זמן ומשאבים רבים. בנוסף, הדבר יוצר עומס רב על הכונן הקשיח. בחוברת ההוראות של התוכנה לא תוארה התופעה, מה עוד שתוכנת Wife1 מתקינה עצמה באופן עצמאי כ-Resident בתוכנות אחרות, מנטרת אותן בעת האתחול שלהן ומנסה להשתלט על כל מערכת ההפעלה. כך למשל, תוכנות ותיקות כגון Pickup-Bars 2.5; Beer-with-the-Guys 10.3 והתוכנה הוותיקה והמוצלחת Soccer_at_Saturday 5 , לא רק שהפסיקו לתפקד כלל, אלא שכל מערכת ההפעלה נתקעת בכל פעם שאני מנסה לה…

16. לא תאמינו מה קרה, אחרי שביטלו לנו את הגלישה בזון החלטנו לעשות מרד בעדר, כמה מהאלפקות ולברוח, עכשיו המשטרה רודפת אחרינו, מה לעשות ????????!?!?!?!? יש לכם המצלות ??? ??? ??? מה יכולים לעשות לנו ? אני חייבת לציין שיש לי כבר תיק על מקרים קודמים..

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  17. Started by LOL,

טוב אני לא נוהב לפתוח דיונים אבל חשבתי על זה ופה אני מניח יענו לי הכי טוב\מהר אנטי חייב לדעת מתי אני משתמש בכלל לופיטל הבנתי שזה כאשר אני חוקר פונקציה לוגריטמית ומנסה למצוא גבול לאסימפטוטה ויוצא לי אינסוף חלקי אין סוף או משהו אבל מה עושים אז??? תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by elerock,

אהלן,אני רוצה לקנות נעליים במחיר יקר מהרגיל(D&G) עכשיו דיי חבל לי לזרוק כולכך הרבה כסף על נעל,ומצד שני אני ממש רוצה אותה. המחירים בארץ לא הגיוניים,ולכן אני מחפש חנות,אפילו באינטרנט(כמובן שתהיה אמינה)שאפשר להזמין או לקנות בא נעליים ובגדים בפרט. תודה לעוזרים ;D

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ofirr,

חג חנוכה שמח לכולנו. כי באנו חושך לגרש. תהנו, תאכלו סופגניות ולביבות, תהנו מהיופי של החנוכייה והנרות הדולקים ותהנו שוב. לא כל יום חג, אז תנצלו. :alcoholic:

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  20. אוקיי אז ככה.. אתמול בלילה נסעתי לחבר,הוא אמר לי,בוא ניקח את האוטו לסיבוב,לקחנו,הוא ביטל בקרת יציבות באוטו,וטס..(את זה תוכלו לראות בסרטונים שאני אעלה יותר מאוחר),נהנתי מאוד,היה כיף ואני מקווה שיהיו עוד המון נסיעות כאלה במרצדס.. תמונות: ובקרוב אני אוסיף סרטונים שצילמתי... אסף.

• 87 תגובות
    • 13.9k צפיות
  21. היי חבר'ה, כאמור אני צריך המלצות לסרטי איימה טובים אבל לא מהמגעילים סטייל בית קברות לחיות וכו' תודה

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  22. מחסור חסר תקדים בשוק שבבי ה-DRAM והביקוש המאמיר משרתי בינה מלאכותית דוחף את יצרניות הזיכרון הגדולות לשנות את סדר העדיפויות, מה שמוביל לעליית מחירים דרמטית של 15% עד 20% במחשבים הניידים של דל ולנובולכתבה

דיונים חדשים בפורומים