כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
יאללה חבר'ה בוא נראה מה הנתח של המעבדים בפורום הזה... לי יש AMD 2 X4 640
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן כולם, הרבה השתנה בשנים האחרונות בפורום ולמרות שלאחרונה אני קצת מנותק, כיף לראות אותו שוקק חיים לענייננו, אני מחפש כרטיס רשת שבכותרת עדיף מאוד שיהיה לא נעול. הכרטיס קיים בebay באיזור השלושים דולר, אם מישהו פה מוכר, אני כמובן אעדיף לקנות בפורום! לינר לאתר היצרן: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=biz&cs=555&sku=430-2352 אגב, הכרטיס הולך להיכנס ל-alienware m11x R2, ואם יש עוד אנשים שבבעלותם אותו לפטופ והתקינו או רוצים להתקין בעצמם את הכרטיס אני אשמח לשתף חוויות. בברכה, naorai
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שנתיים, כשהייתי בן 16 פירסמתי אשכול כאן בפורום בבקשה לקבל מידע על יח' מחשבים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415406.0
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הת'רד הבא הינו יוזמה שלי (אינה רשמית מטעם צוות האתר) ומטרתו היא לעודד כתיבת ערכים חדשים ב-HWiki (ולהצטרף לתחרות). למי שעוד לא כל כך מעודכן, לא מזמן התווספה ל-HWzone פינה חדשה, HWiki, שהיא אינציקלופדיה חופשית מבוססת MediaWiki. בזהה לויקיפדיה, זו מערכת חופשית, ככה שכולם יכולים לתרום ערכים חדשים למערכת (ולערוך קיימים). ביחד עם פתיחת ה-HW של ויקי הוכרזה גם תחרות למשתתפים ולמוסיפים, עם מיטב הפרסים מבית CoolerMaster. http://hwzone.co.il/news/134802 בינתיים אין הרבה משתתפים יחסית, התחרות אמנם התחילה לפני שבוע אבל זה עדיין לא מאוחר להצטרף. יש בפורום הזה הרבה מאוד אנשים עם ידע כללי בתחום והם מוזמנים להשתתף (עוד פרטים בדף התחרות). לאלו שמערכת ויקי טיפה מבלבלת אותם, הכנתי מדריך קטנט…
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חוץ מהמובן מאליו, כמו אל תתרגש ותיהיה רגוע, יש לכם אולי דגשים שכדי לי לשים לב אליהם בשביל הטסטר? כי סך הכל עד עכשיו למדתי לעבור טסט, נהיגה אני ילמד עם המלווה.
-
- 26 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
אני פשוט חושב לעבור בנק (אני בהפועלים )כבר כמה שנים טובות וחושב לעבור . במקרה אני גם סטודנט אז אמורים להיות כל מיני הטבות ,בדקתי נגיד בלאומי יש כל חודש מקבלים 1+1 ביס פלאנט ועוד מלא שטויות . בעיקרון מה שמעניין אותי זה שיורידו לי את כל העמלות המעצבנות ! אז איפה אתם ולמה ?
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קראתי בויקיפדיה ומארק צוקרברג הרוויח יותר מ-7 מיליארד דולר בזכות הפייסבוק. שאלתי היא ממה הוא עשה כ"כ הרבה כסף?? (זה לא נראה לי הגיוני שהוא עשה את כל זה מפרסומות...)
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
צהריים טובים. ב10 לחודש כמו שכולם יודעים מקבלים משכורות,בקיצור הסיפור הוא שעבדתי בחודש שעבר כ7 ימיי עבודה,והזאתי בכח אדם(נוי שם בדוי)הכריזה שעבדתי בתלוש רק כ5 ימים. בסך הכל חסר לי עוד כ380 שקלים,אני לפני צבא וכל שקל חשוב לי בשביל הרישיון כרגע,חשוב לציין שיש לי את כל התאריכים שעבדתי,מה אפשר לעשות בנושא הזה?,יש לי גם חברים שהם עבדו איתי באותם ימים והם יקבלו תכסף על זה ואני לא. מה אתם מציעים לי לעשות?,כמובן שאני יושב לי על הראש כל יום והולך למשרד ושואל מה הולך.
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, נגן שהבטריה שלו ניטענת דרך המחשב בעזרת ה USB, האם הוא ממשיך להיטען גם כאשר המחשב במצב שינה?? בברכה
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לכל מי שזוכר את הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=362353.0 אז יצאה גירסה 2 למשחק הזה שהיא משמעותית קשה יותר וכוללת הרבה יותר שלבים. http://www.sparkworkz.com/fc2/ ויש גם גירסה בתשלום עם עוד יותר שלבים. תהנו
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום עליכם, אני מחפש תוכנה כזו, שאיתה אוכל להוריד כל סרט סטרימינג שהוא. השוק מציע כלכך הרבה שאני כבר לא יודע מה הכי רציני... אשמח אם תחוו דעתכם מניסיון, תבורכו.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדור ה-HWiki החדש עלה לאוויר - מאגר מידע אודות עולם המחשבים והטכנולוגיה שמנוהל ומתוחזק על ידי צוות HWzone והגולשים. במאגר זה תוכלו לצפות בערכים, לשנות אותם, להוסיף ערכים חדשים או להעשיר קיימים, וכל זאת על מנת להרחיב את מאגר המידע ולהפוך אותו לעשיר יותר בתוכן. המדור פתוח לכולם, הן לקריאה והן לעריכה והוספת ערכים חדשים, מתוך אמונה כי כל המוסיף הרי זה משובח וכל שתוכלו לתרום מהידע שלכם יוכל לסייע לרבים אחרים. פרסים פרסים פרסים ובכל זאת, אי אפשר להשיק מדור חדש וקהילתי בלי חגיגה קטנה, ואיזו דרך טובה יותר לפתוח את ה-HWiki מאשר תחרות נושאת פרסים! במהלך השבועות הקרובים, אנו עורכים תחרות למילוי מדור HWiki בערכים חדשים, לצד שיפור הערכים הקיימים בו. מטרת התחרות היא בראש ובראשונה לה…
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
קראתי שבוע שעבר בעיתון של ממון שיש מחר בסביבות השעה 16:00 ומעלה חילוק גלידות בחינם של בנד אנד ג'רי.... בכל הסניפים. מה אתם אומרים, שווה לבוא?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף כול סוף הצלחתי לסיים את החוזה בחברת פלאפון נשארו לי עוד כשבועיים,חברה פשוט תת רמה..אבל זה לא אשכול בכי . בכול אופן,אני מניח שאני אלך על אורנג,הרבה מאוד המליצו לי..מה אתם אומרים? אני בתור אחד שלא כזה אוהב לדבר הרבה בפלאפון,וגם לא מחפש את המכשיר הכי אחרון בשוק,רק רוצה לשלם נטו על השיחות שלי ומכשיר אמין עם איכות שמיעה טובה זה העיקר בשבילי.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ערב טוב. אז ככה, זו בקשה קצת שונה אבל אני אנסה : ) אני צריך המלצה לרעיון לשנה וחצי עם החברה. אני אשתדל להגיע מחר לבית הספר שלה בחצי שעה האחרונה של השיעור להפתיע אותה. יש רעיון מקורי? סרט - אולי בסופ"ש. שרשרת - קניתי לה מספיק (אבל לא בתקופה האחרונה, לפחות לא בחצי שנה האחרונה). קרמים של ללין - אופציה טובה. שוקולדים - תמיד טוב, בפרט שזה של מקס ברנר. המלצות?
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
טוב אז ככה אם יש מישהו שמבין בנושא או היה לו מיקרה דומה שישתף אני גר בח"ול וכרגע אני בארץ בחופשה לשבועיים שירתתי בצה"ל חצי שנה ויש לי פיקדון של 3k על אותה תקופה אז הלכתי עם אמא שלי לבנק לתת לה יפוי כח לחשבון הבנק שלי שתוכל למשוך את הכסף ברגע שיתאפשר במקום שאני יצתרך להגיע שוב לארץ הפקידה אמרה שאמא שלי לא יכולה למשוך את הפקדון הצבאי אלה אני צריך באופן אישי למשוך ניתן למשוך את הפיקדון החל מ 2013 איזה מין דבר זה שיפוי כח לא נותן חופש פעולה מלא למיופה? יש אמת בדבר או שהפקידה סתם סתומה?
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אם העליתי סרטון שזוכה למליוני צפיות-האם מקבלים תמלוגים? אם כן-כמה ואיך החישוב מתבצע? נ.ב יש לי בעיה עם בממשק החדש. בעבר הגדרתי שכל הודעה שאני פותח או מגיב אני מקבל מייל כנוספת תגובה. עכשיו משום מה אני צריך להגדיר בכל פעם מחדש. יש לזה פתרון או שככה זה יישאר לתמיד?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לצורך השאלה נניח שאני מכין סרטון לפי הזמנה המורכב מתמונות וסרטונים מחתונה שהתקבלו מהזוג שהתחתן. בהכנת הקליפ אני אוסיף מוסיקת רקע של זמר ידוע או מספר זמרים שונים. אני אקבל שכר בתמורה להכנת הקליפ ואתן קבלה לפי החוק. השאלה היא למי אני צריך לשלם תמלוגים ואיך על השימוש בשיר/שירים בתוך הקליפ ? ניתן להניח שלא הרבה אנשים יראו את הסרטון, רק משפחה וחברים. השאלה השניה היא מה הדין אם אני אעלה את הסרטון לרשת, נניח לאתר שאני אבנה כחלק מתיק עבודות ? (כמובן בהסכמת הזוג) האם יהיה שינוי בתמלוגים ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם לא יצא לכם לראות סרטים טובים השנה, ממליץ בחום לראות את הסרט הזה שפשוט יכול להיחשב כהגדה, סרט כל כך מגעיל שסרטי הזומבים יכולים ללכת הביתה, כמו כן עם יש לכם לב חלש עדיף שלא תראו את הסרט הזה ועל תגידו בכלל שזה לא הסרט הכי טוב בעולם
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת... התחלתי לרוץ פעמיים בכל שבוע בתחילת החורף עם חולצה תרמית, וחיפשתי חולצה לריצה לתקופה של האביב-קיץ מצאתי אחרי חיפוש את החולצה הבאה שנראית לי די סבבה אבל לא מצאתי מקום שמוכרים אותה... http://gearup.co.il/476/adidas-response-running-tshirt-%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%A6%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%90%D7%93%D7%99%D7%93%D7%A1-%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A1/ יש למישהו מושג איפה אפשר להזמין אותה? או המלצה לחולצה אחרת? (בדגש על חולצה ולא גופייה..) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם המארז שלי כבר מלא אבק והוא מתחיל להתחמם חשבתי לנקות אותו לפני שהקיץ מגיע פעם שעברה פתחתי ופירקתי אותו עד הבורג האחרון הוא אומנם הפך למצוחצח כמו חדש אבל לקח לי איזה 5-6 שעות (יש לי מלא דברים בפנים) וזה ממש היה מעיף הפעם חשבתי להעיף את האבק עם הקומפרסור הזה שיש בתחנות דלק לניפוח גלגלים השאלה הראשונה שלי היא איך אני גורם לו "להתיז" אוויר כמו סוג של אקדח (כי תכלס יש לו כמו כפתור כזה שברגע שהונטיל של הגלגל לוחץ עליו הוא מוציא אוויר)? והשאלה השניה שלי היא האם לחץ האוויר משנה פה? אני לא רוצה להרוס שם דבר במחשב.... האם מישהו ניסה את זה כבר פעם? אשמח לתגובות
-
- 18 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור את הקורס הנ"ל לאחר פסח, אבל אני מאוד מבולבל מכמות המכללות שמציעות אותו. מבין כולם סיננתי לעצמי ארבעה מקומות שנראים לי נורמליים וכאן אני צריך את עזרתכם. 1. ג'ון ברייס - ת"א 2. IITC - "המרכז הישראלי לטכנולוגיה ותקשורת" - רמת גן 3. האקר U - רמת גן 4. מכללת רמת גן עוד אפשרות שיש זה מכללת Ness ברחובות. מה אתם ממליצים לי מניסיונכם האישי מבחינת: שם, מדריך, רמת לימוד, מחיר. תודה רבה..
-
- 156 תגובות
- 30.8k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2011/04/09/israeli-parody-details-the-rise-and-fall-of-iboy-humanity-as-a/
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
למה יש שם קטגוריות ? זה ממש שינוי מיותר. מי שלא מכיר את הפורומים יכול ללחוץ על כפתור הפורומים, ולקבל את הרשימה כולה מחולקת לקטגוריות. זה סתם מונע דפדוף זריז במקומות שמעניינים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-