כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
1. האם ההכנסות מPayPal חייבות במיסוי? (אני מניח שכן). 2. אם כן - ממתי? האם משעת קבלת הכסף לחשבון ה-PayPal או משעת ההעברה לחשבון הישראלי? 3. נניח שעשרת אלפים איש יקנו ממני ב-10 שקלים, איך המיסוי יתבצע אז? 4. האם זה שונה אם מדובר בתרומות? בבקשה לא להביע דעות והנחות. רק מי שיודע. ואם אפשר להפנות למקור - הכי טוב.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בשאלה מסויימת שהפיתרון שהוצע לי לא נראה לי הגיוני. אני לא רוצה להגיד מה הפיתרון בשלב הזה- תנסו לפתור בעצמכם...
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום אנשים, למישהו יש איזהשהו ידע בעניין נפקדות בצה"ל - מתי בערך העונש הופך לכליאה ואיזו מין כליאה? (מה זה המחבוש הזה? האם מחבוש = פשוט בית כלא צבאי כמו כלא 6 או מה?) נניח שאני נפקד למשך 10 יום, ואז רופא מחליט לשלוח אותי לועדה רפואית עם המלצה לשחרר אותי משירות, והועדה הרפואית מחליטה לשחרר אותי משירות, לא יענישו אותי, נכון? ואם אני מחליט להתגייס לצה"ל אחר כך (לא בתור מתנדב) כשאבריא, האם יהיה רשום לי שהייתי נפקד או שיפתחו לי דף חדש? תודה
-
- 27 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות דגלים של ישראל לאוטו באיזור חיפה? למכור שתיה יזרום טוב ? זה חוקי בכלל למכור משו בכמויות ביום עצמאות סתם ככה ? תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלוויזיית led. ולחבר אותה למחשב המיועד בעיקר למשחקים. חיפשתי ברשת אנשים שעשו זאת גם. או ביקורות על שילוב שכזה. אבל לא מצאתי. למישהו יש ניסיון לגבי השילוב בין השניים. האם המשחק יראה כמו שPS3 נראה על טלוויזיה? ואף באיכות טובה יותר בגלל כרטיסי המסך של ימינו? מה לגבי גלישה באינטרנט במסך טלוויזיה גדול. מישהו ניסה? אשמח לחוות דעת.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, במסגרת שום דבר, נתקלתי בשאלה שמשום מה בלבלה אותי: נניח שמאורע קורה פעם ב 221 פעמים (בלתי תלויים). כמה פעמים בתוחלת צריך המאורע להתרחש מתוך 2210 נסיונות? כמה מתוך 221 נסיונות? מה הסיכוי שמאורע יתרחש 22 פעמים (ומעלה)? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בתנור? מחבת? על האש? היום נסיתי משהו חדש 3 דקות כל צד במחבת ואז 15 דקות בתנור יצא טעים
-
- 31 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
פייסבוק הפרימיטיבים האלה כל פעם משנים את האנטומיה של האתר, והאבסורד הוא שאצל חלק זה נשאר במבנה הישן, בכל מקרה, למי ששדירגו לו למבנה החדש, לאן הולכים בהגדרות פרטיות כדי לבטל האפשרות לקבל בקשות חברות מאנשים?. מציאה בחיפוש ביטלתי, שליחת הודעות שמתי לחברים בלבד, אבל רק ת'קטע הזה לא ראיתי שם... אם מישהו יודע, אשמח להכוונתו. תודות!.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי פייפל שמחובר עם הכרטיס אשראי שלי ושמתי לב שעשו לי משיכה מהפייפל של כסף (עשו את המשיכה לפני בערך חודש וחצי) אני לא עוקב כל כך אחרי החשבונות בכל מקרה יצרתי קשר עם פייפל ודיווחתי שזה לא אני.. הם ייצרו קשר עם הבן אדם והבן אדם הזה אמר להם שמישו אחר שלח לו את הכסף כנראה מהמחשבון שלי. הוא שלח לו כסף כי הוא עשה לו איזה שהיא עבודה ובמקום לשלם לו הוא נכנס לפייפל שלי ושילם לו מהכסף שלי.. הכסף כבר עבר לחשבון אחר.. החזרתי תשובה לפייפל מה עושים עכשיו אבל הם כבר לא ענו לי יומיים רציתי לדעת אם יש אפשרות לפנות למשטרה ולהוציא אי פי של הבן אדם ששלח את הכסף?? זה שקיבל זה בתכלס לא באשמתו אני לא מאשים אותו כי בן אדם אחר פרץ לי ושלח אליו.. גם דיברתי איתו והוא הראה לי את העבודה שהוא עש…
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
רקעים איכותיים (HD) המותאמים למסך רחב... סתם במשך שעות ישבתי וסיננתי בסוף בחרתי את ה 13 שהכי אהבתי אשמח לתגובות על הטעם [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]לינק 1 : http://upload-il.net/he/3C76F41126 לינק 2: http://www.fileflyer.com/view/zUde8AT[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן אז הסיפור ככה , אולי מישהו יוכל לעזור אבא שלי היה גר בארה"ב איזה כמה שנים והשתמש בשרותים של פייפאל, הוא חזר לארץ ובחשבון פייפאל שלו יש 500 דולר שהוא לא ניצל מכל מיני מכירות וכ'ו, עכשיו כבר פג תוקף הכרטיס אשראי האמריקאי שלו והוא לא יכול להעביר את הכסף לשום מקום ולא לעשות איתם כלום, ניסינו להרשם עם כרטיס אשראי ישראלי אבל הוא מבקש כתובת להזין שכמובן עד כמה שזה מוזר לא מאפשר להחליף ארץ ולכתוב ישראל, אז המצב הוא שיש 500 דולר בחשבון שאי אפשר לעשות איתם כלום . עצתכם . תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. לפני יומיים הגיע אלי השכן של דודה שלי, ופשוט בא אלי בטענה שאני נכנסתי לו ברכב (לנדקרוזר) ועשיתי לו סימן ואת המגן טמבון קדמי הרסתי לו בקטנה. קודם כל זה לא קרה, אף אחד לא נוהג ברכב שלי חוץ ממני כי המפתחות עלי תמיד, הרכב חנה באותו מקום אותה כמות דלק אותו קילומטרז ככה שאין מצב שמישהו נסע לי באותו. הבחור טוען שזה היה לפני שלושה ימים, בכלל היתי אצל המשפחה בעיר אחרת בשבת הזאת, וכשהגעתי עפתי לעבודה עד הצהריים ע"י הסעה שאוספת אותי. הבחור מאיים עלי בתביעה שהוא יביא שמאי בלה בלה שיבדוק ויגיד שאני דפקתי לו תרכב גם אם אני לא מוכן להודות בכך. אמרתי לו שהוא יכול להביא שמאי שיגיד שאני דפקתי לו תרכב ואני יכול לבוא ולהגיד שהוא זה שבעצם דפק לי את הרכב ומאשים אותי. בדיוק אותו הדבר. הוא…
-
- 41 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
מה קורה ?? תגידו , הסרת שיער בליזר באזור הפנים זה אפשרי ?? או שלא מומלץ ?? מה הסיכונים ?? והאם יש מישהו פה שניסה ... תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן שמעתי קאבר ששרה אשה לשיר crazy של gnarls barkley. השיר היה עם קצב והכל - משהו חדש, רימייק כלשהו, ואני ממש מחפש אותו. מישהו מכיר תמבצעת?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
WGET בשביל WINDOWS http://users.ugent.be/~bpuype/wget/ לשמור בתקיית WINDOWS או SYSTEM32 תחת WINDOWS
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן, תמיד עניין אותי, למה ברוב סרטי ה 720P יש שני פסים שחורים למעלה ולמעטה? למה הסרט לא יכול להיות על מסך מלא?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.movinsane.com/play13.php?vid=106610 תסתכלו בערך בדקה 14 תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מוצר מ EBAY אבל אין משלוח לישראל חיפשתי אפשרות גם לקנות את המוצר מאתרים ואין משלוח לישראל למשהוא יש רעיון מה לעשות? אני רוצה לקנות את זה: http://cgi.ebay.com/Desert-Eagle-Semi-Full-Auto-Co2-Airsoft-Blowback-KWC-/120702216531 אין אפשרות לדבר אם המוכר להגיד לו שיעשה איזה טובה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
תנו ציון מ 1 עד 10 וביקורת (רצינית אבל ) תודה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היצירה האחרונה של college humor - קליפ משותף לשלושת זמרות הפופ. רק שמאחר שלא הצליחו להשיג אותן, את כולן משחקת שחקנית מהסדרה "צ'אק" (אל תשאלו אותי איך קוראים לה בסדרה או מה היא משחקת, ראיתי רק את הפרק הראשון וגם זה היה מזמן). והיא עושה גם "תפקיד אורח" בסוף. אותי זה מאוד הצחיק. YMMV. http://www.collegehumor.com/video/6474802/three-pop-stars-one-song-with-yvonne-strahovski
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
במחשב זיהה את השלט ואפילו הצלחתי לשלוט עליו דרך ה-"game controllers". אבל כשנכנסתי לפיפא- המחשב זיהה רק את המקלדת ולא את השלט. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כבר כמה דקות טובות מחפש דימר על שלט לנורת הלוגן באייבי ולא מוצא\: אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-