עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום רב, אני סטודנט בשנה אחרונה (רביעית) ומלצר שעובד מעט יחסית (המשכורת שלי היא סביב ה 1500 שקל בחודש). אני בגדול חיי דיי טוב, משתמש בכסף שלי לבזבוזים ובילויים - אך זה כמובן בא על חשבון דברים גדולים יותר, כמו חופשות רציניות או הנושא שבגללו נפתח הת'רד - רכב. כרגע אני גר עם ההורים ברעננה. אני לומד בשנקר - ונוסע באוטובוס לשם. העבודה במרחק הליכה מהבית. ליציאות - לרוב יש לי את הרכב של ההורים. הבעיה היא שלאחרונה אני מתמודד עם הצורך של לא להיות תלוי ברכב של ההורים - לדוגמה, לחזור עם הרכב יום אחרי. לכן אני חושב על רכישת רכב. פעם פחדתי מזה יותר, בגלל המרחק מהכנסה קבועה ובטוחה. אך אני קרוב לסוף התואר, כך שאני מרגיש בטוח "לשרוף" את המעט שיש לי בבנק, מאחר ובקרוב אמצא מקור הכנסה טוב …

• 108 תגובות
    • 17.7k צפיות
  2. אהלן חברים. אכן זה פורום מחשבים, אבל אולי יש פה אנשים שעשו טיול או שניים ויוכלו לעזור לי. אני מתכוון לטוס לדרום אמריקה לחצי שנה בערך ולעשות טרקים בכמויות. הבנתי שמומלץ שאני אקח איתי חולצה טרמית איתי. בחנויות המטיילים אני רואה חולצות במחירים מטורפים (איזור ה300 שקל לחולצה של lowe alpine או חברות מוכרות אחרות) ומצד שני אני מסתכל בזאפ ורואה חולצות של חברות אחרות פחות מוכרות ב100 שקל לחולצה. יש הבדל מהותי בחולצה מעבר לתג המחיר המטורף?..

• 25 תגובות
    • 6.4k צפיות
  3. אז ככה חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אתה שמפרט על האתר הזה יותר מידי ואת החומר שאני צריך אני בדרך כלל קונה מאיביי אבל שם לא מצאתי את מה שאני מחפש האם אמזון עובד פחות או יותר כמו איביי? איך אני יכול לדעת אם המוכר שולח לישראל? זה מה שאני רוצה להזמין בעיקר: http://www.amazon.com/Filstar-Gasket-Kit-Disconnect--Rings/dp/B003TQOHBK/ref=sr_1_2?s=home-garden&ie=UTF8&qid=1303722390&sr=1-2

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by Dima67,

יש למישהו אתר טוב לכתוביות ברוסית לסרטים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Zinger777,

היי, אני רוצה כרטיס אשראי ויש מלא מלא סוגים והטבות ועמלות וזהב, פלטינה, אקספרס, דינרס, מגיל 24, 1+1, קאל, כאבד, התחייבות, פטורים, חו"ל, ביטוח, מאסטרקארד, ויזה, לאומי, בין לאומי ואני לא מבין בכל הדברים האלו. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר במילים פשוטות את ההבדל ואת המושגים כמו חברות סליקה, חברה סולקת, מסליקה... בעיקרון אני רוצה כרטיס אשראי שאני אוכל לעשות בו דבר מאוד מאוד פשוט: לשלם דרכו מצידי גם בתשלום אחד -בלי- עמלות (כל העניין של תשלומים זה מבחינתי לא משנה כרגע) למשוך כסף בכל כספומט שבא לי (ולא רק זה של הבנק שלי) בלי התחייבות בכלל לשום חברה שמעורבת בעניין (הבנק שלי או ויזה למשל) שאני אוכל גם להשתמש בו בחו"ל תמליצו בבקשה על דברים שצריך להזהר מהם, להסתכל שאני לא אפספס את…

• 34 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by Danix60,

אם למישהו יש ידיעות הדרום אז אני נמצא ב"אנשי העתיד" אשמח לדעות על הכתבה

7. אני זוכר שלפני כ10 שנים או יותר ראית סרט בכבלים שנורא אהבתי כילד, ועכשיו אני מנסה למצוא אותו אבל ללא הצלחה כלל, ואני מבקש את עזרת חברי הפורם במציאת הסרט הזה. סוג הסרט- מדע בדיוני, פעולה. ניראה לי שזה הסגנון אבל בטוח לא קומדיה. הסיפור בסרט על, נער שחלם על מטוס או לטוס על מטוס, ואיך שהוא הוא השיג לעצמו JET PACK, העלילה מתרחשת בשנות ה50-60 ניראה לי. וכמו שאתם יודעים הוא הופך לגיבור מקומי בגלל הJET PACK הזה שלו. כמובן שיש חברה רעים שמנסים להשיג את הJET PACK הזה בכל מחיר. אני לא זוכר כל כך הכל אבל בסוף, איזה שהוא עשיר נותן לנער מטוס במתנה.

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  8. אינני מתמצא בנושא הזה ולכן רציתי הצעות לפני שאפרסם באתר יד 2 את הטלויזיה שברצוני למכור, טלויזיה בגודל "29 (לפי מה שבדקתי עם סרגל) גרסת ה"בומבה".טלויזיה של חברת BROTHER הנה תמונות של הטלויזיה: http://www.up2me.co.il/images/20641694.jpg http://www.up2me.co.il/images/620416.jpg http://www.up2me.co.il/images/3668996.jpg מה המחיר שאתם ממליצים לי למכור אותה?(כפי שאתם רואים בתמונות יש לה שבר קטן ברמקול הימני,כמו כן יש לה גם שתי רמקולים גדולים מאחורה)

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by -LosNir-,

היי, אני בתהליכים של שכירת דירה, ולאחר שמצאתי אחת שנראית לי, הוצג בפני החוזה. אני לא אעלה את כולו, אך אצ'טט חלקים ממנו: א. האם זהו דבר מקובל? להסכים לדבר כזה? מדובר בדירת 2 חדרים.. אין שום בעיה לצבוע לבד, וגם אם כן, שכירת בעל מקצוע תיהיה זולה. ב. הסעיף לא ברור כ"כ, האם אפשר לקבל הסבר? איפה עוד אפשר לעשות שינוי חוץ מהקירות הפנימיים והחיצוניים? :-\ היו לי עוד כמה דברים בלתי ברורים.. אבל הבהרתי עם בעל הבית ובנוסף, כל אלה שיש להם כבר ניסיון בשכירת דירה, אשמח לטיפים, עשה אל תעשה וכו'! תודה.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  10. http://www.imdb.com/title/tt0944947/ דירוג: 9.5/10 הפקת יוקרה של HBO. הפקה באיכות מדהימה, שחקנים מהשורה הראשונה ועלילה נאמנה לחלוטין לספר. (מילה במילה!) העונה השנייה כבר הוזמנה! ראיתי בלילה את הפרק הראשון וזו הייתה חוויה מדהימה. בינתיים הסדרה הכי טובה שראיתי.

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. מי משלם על כל היחסי ציבור של ג'סטין ביבר? הרי לא יכול להיות שכותבים דווקא עליו ולא על אחרים. מי משלם לצלמים שרודפים אחריו? האם העיתונים משלמים להם או דווקא להפך?

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  12. Started by Track,

קניתי זיכרון למחשב בשווי 160 דולר (195 עם משלוח) מארצות הברית. היום אני מבין שאני אמור לשלם על כך 200 ש"ח מע"מ/מכס. נראה לי ממש לא הגיוני - יכול להיות שפספסתי משהו?

• 32 תגובות
    • 5.6k צפיות
  13. Started by yacovmateo,

זה הלינק http://www.gogoedhardy.net אין מידע בגוגל על האתר הנ'ל,שאלתי בפורום הEBAY הישראלי אבל אף אחד לא ידע אם להגיד לי שזה אמין. המחירים שמה ממש זולים לפולואים של אברקרומי,ממש מחיר זנות,ומה שעוד יותר מחשיד בסיפור זה שהם גם מקבלים פייפל. ומישהו יכול להסביר לי כאילו שאני אוטיסט איך הולך המשלוח שמה?,הבנתי שזה תלוי במשקל אבל איך אני אמור לדעת כמה שוקלים 5 פולואים של AF לדוגמא? http://www.gogoedhardy.net/Abercrombie-Men-Polo_41.html

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. היום נכנסתי לחשבון היוטוב שלי וראיתי ששלחו לי הודעה לחשבון + הסרה של סרטון שהעלתי לפני מספר שנים: האם אני בבעיה? מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by Oranili,

מבחינת ממירים מבחינת תכנים מבחינת מה לראות.... וגם ממירים! אני מעדיף את יס בגלל הממיר של הMAX TOTAL גם הכל מהיר גם אפשר להקליט וגם הוא HD במקום בהוט שעשו ממיר שהוא רק MAGIC בלי HD וכלום... וגם הסרטים שם יותר טובים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Rammler1983,

http://www.break.com/cue-the-cuervo/erasing-a-cd-using-electricity-2047451 יש לי כמה דיסקים שאני לא צריך יותר...

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  17. היה תוכנית בשם "קולה של אמא", חבר שלי הופיע שם אבל פיספסתי את זה, חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום אפשרות להורדה או צפיה ישירה, איך אפשר לראות את זה באינטרנט?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by roeesnir,

1. האם ההכנסות מPayPal חייבות במיסוי? (אני מניח שכן). 2. אם כן - ממתי? האם משעת קבלת הכסף לחשבון ה-PayPal או משעת ההעברה לחשבון הישראלי? 3. נניח שעשרת אלפים איש יקנו ממני ב-10 שקלים, איך המיסוי יתבצע אז? 4. האם זה שונה אם מדובר בתרומות? בבקשה לא להביע דעות והנחות. רק מי שיודע. ואם אפשר להפנות למקור - הכי טוב.

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by IG,

שלום לכולם. נתקלתי בשאלה מסויימת שהפיתרון שהוצע לי לא נראה לי הגיוני. אני לא רוצה להגיד מה הפיתרון בשלב הזה- תנסו לפתור בעצמכם...

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  20. שלום אנשים, למישהו יש איזהשהו ידע בעניין נפקדות בצה"ל - מתי בערך העונש הופך לכליאה ואיזו מין כליאה? (מה זה המחבוש הזה? האם מחבוש = פשוט בית כלא צבאי כמו כלא 6 או מה?) נניח שאני נפקד למשך 10 יום, ואז רופא מחליט לשלוח אותי לועדה רפואית עם המלצה לשחרר אותי משירות, והועדה הרפואית מחליטה לשחרר אותי משירות, לא יענישו אותי, נכון? ואם אני מחליט להתגייס לצה"ל אחר כך (לא בתור מתנדב) כשאבריא, האם יהיה רשום לי שהייתי נפקד או שיפתחו לי דף חדש? תודה

• 27 תגובות
    • 7.1k צפיות
  21. Started by hitman123,

איפה אפשר לקנות דגלים של ישראל לאוטו באיזור חיפה? למכור שתיה יזרום טוב ? זה חוקי בכלל למכור משו בכמויות ביום עצמאות סתם ככה ? תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by pergola,

אני מעוניין לקנות טלוויזיית led. ולחבר אותה למחשב המיועד בעיקר למשחקים. חיפשתי ברשת אנשים שעשו זאת גם. או ביקורות על שילוב שכזה. אבל לא מצאתי. למישהו יש ניסיון לגבי השילוב בין השניים. האם המשחק יראה כמו שPS3 נראה על טלוויזיה? ואף באיכות טובה יותר בגלל כרטיסי המסך של ימינו? מה לגבי גלישה באינטרנט במסך טלוויזיה גדול. מישהו ניסה? אשמח לחוות דעת.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by silky,

היי, במסגרת שום דבר, נתקלתי בשאלה שמשום מה בלבלה אותי: נניח שמאורע קורה פעם ב 221 פעמים (בלתי תלויים). כמה פעמים בתוחלת צריך המאורע להתרחש מתוך 2210 נסיונות? כמה מתוך 221 נסיונות? מה הסיכוי שמאורע יתרחש 22 פעמים (ומעלה)? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by Rammler1983,

בתנור? מחבת? על האש? היום נסיתי משהו חדש 3 דקות כל צד במחבת ואז 15 דקות בתנור יצא טעים

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.