עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

נקרעתי, היומטוב של השנה לא היה משהו אבל שחר היה פצצה. http://planet.nana.co.il/barakdahan///index.htm ההופעה ביומטוב. תהנו!

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. שלום, לא מזמן קניתי ארנק טוב - עלה לי גם לא רע, וגם קיבלתי ת"ז לא מזמן. שאלה: האם אפשר לשים את התעודת זהות בארנק כאילו בלי הקטע הכחול הזה. יש לי שני חלונות בארנק בדיוק מתאימים לתפקיד של ת"ז והספח שבא איתו אבל כולם לא מפסיקים להגיד לי שאם יתפסו אותי - יכנסו אותי. אני ראיתי כבר הרבה מאוד אנשים שהת"ז שלהם מחוץ לכחול הזה ואני מניח שאם זה עדיין ככה, ז"א שעוד(אם בכלל) לא קיבלו כנס.

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. מתלבט בין אם לבזבז אותו על אייפון,או על מודם סלולארי ללפטופ,או על כרטיס מסך ומסך נ.ב.:אני בצבא וכרגע לא יותר מידי בבית...ובכל זאת חושב על המחשב ועל המשחקים וכו' אז חשבתי על כרטיס ומסך אבל אני לא יודע אם זה כדאי בכל זאת...בגלל זה צריך את העצה של חבר'ה פה. תודה...

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by J0n1,

אני צריך מכונת גילוח חדשה, וקיוויתי שתוכלו לעזור לי במציאת הדגם המתאים. מה שאני צריך זה: אני צריך שיהיו לה כמה ראשים. אני אוהב להתגלח כמעט חלק, וזיפים קצרים, אז אני צריך שיהיו לה גם ראשים עדינים (לכן אני לא חושב שמכונת תספורת תעשה את העבודה) גם אם היא תהיה נטענת, אני צריך אפשרות להפעיל אותה דרך החשמל, די מציק להטעין אותה לפני כל שימוש מה שאני לא צריך זה: שתהיה עמידה למים ועם קרמים... זה כמובן יתרון אבל אין לי רצון להשקיע בזה כסף אשמח להצעות לדגמים זולים במיוחד... אפשר להגיד 350+- תודה ד.א יש בכלל דבר כזה מכונת גילוח עם ראשים?

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. http://media.spikedhumor.com/8944/Jingle_Bells_Reversed.swf

• 53 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by XDude,

שלום לכולם... לפני כמה זמן הגיע לי דף של צריכת החשמל של החודשיים האחרונים.. והסכום שם עמד על 1200 שקל... עכשיו ברור לי שזה המזגן כיוון ורק בחורף אני מצליח להגיע לסכומים כאלו... ובגלל המצב המסריח הזה ההיתי רוצה לדעת כמה כסף זולל המזגן לשעה של שימוש? ובכלל ההיתי רוצה לדעת את זה על כל מכשיר שאני מפעיל.. השאלה שלי היא איך?

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by 47,

נסעתי היום לפתח תקווה למרוידקס- היבואן של אוקלי- ואחרי בערך חודש של כוננות שהחלטתי שאני רוצה להשקיע את הכסף הזה במשקפיי שמש, בסוף אבא שלי מצא זמן לנסוע איתי במיוחד לשם לבחור משקפיים. כשהגעתי ראיתי מבחר של ארון כפול, ועוד שני ארונות של אוקלי מלאים במשקפיים. אחרי ששיגעתיט את המוכרת שעתיים קניתי Whisker(wire) Platinum w/Gold Iridium lenses במחיר שערורייתי של 1000 שקל(220$ דולר) לאומת 145$ באתר הרשמי של אוקלי, אבל זה לא מפתיע עקב המס של 30% בערך על המשקפיים. אגב, אני הקונה הראשון בישראל של המשקפיים האלה ואני ממש מרוצה מהם! לדף של הדגם באתר של אוקלי: http://oakley.com/o/o2111d ולתמונות(ברקע האוזניות שלי ;D):

• 40 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by aviv512,

מתוך סרט כלשהו שראיתם\שמעתם בחיים? תזרמו

• 40 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by shedox,

באתר של באג בדיוטי פרי, מוצגים ממש מעט מוצרים .. לדוגמא אפילו מקלדות או עכברים אין שם, האם זה באמת מה שקיים במלאי או שפשוט לא כל המוצרים הוכנסו לרשימות באתר ? http://dutyfree.bug.co.il/

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. על פי מקור בכיר בחברות הכבלים עד כה נרכשו בסך הכול 9,000 חבילות מונדיאל. האם חרם הצרכנים ממשיך או נשבר? האם אתם משתתפים בחרם ? http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77310&bz=21 תגובותיכם ...

• 63 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. אני מנסה להמנע מלאכול לחם ככל האפשר, אבל לפעמים קשה לי לארגן ארוחה ללימודים או לעבודה. אז לאחרונה (אחרי 3-4 חודשיים) חזרתי לאכול לחם, לא באופן קבוע, אבל להכין סנדוויץ' לעבודה זה הרבה יותר קל מלארגן תמרים, שקדים, אגוזים , גרנולה פירות, ירקות וכו'. אז בשביל לא להוסיף חטא על פשע אני רוצה לדעת מה הסוג לחם הכי פחות מזיק.

12. אני כרגע מנוי אצל בזק בינלאומי, ועבר התקופה של ההתחייבות שלי. שמעתי מחבר שיש מבצע של הוט שהוא כזה: 2 ממירים, קו טלפון (חדש/יישן) + אינטרנט במהירות 2.5Mbs ב-320 ש"ח האם שווה?

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by R0ck,

סרט חביב כזה, עם ג'ון קיוזאק וקייט Back In Sale (המדהימה!). אין לי מושג למה פתחתי תת'ראד הזה, בטח עוד עקיצת ספאם יומית, בכל זאת... לא יודע, הבחורה מדהימה, Pearl Harbor רץ אצלי בריפיטים רק בגללה (לא נגזים, רק פעמיים ואז ה DVD התפגר). בכיף הייתי מקפיץ ת'עצמי 10 שנים קדימה כדי להיות איתה. צפיה מהנה!

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. עד עכשיו הייתי מזמין חלקים בונה מחשבים ומוכר באופן פרטי, עכשיו אני רוצה ללכת לעבוד בחנות מחשבים וליהיות איש מכירות ומעבדה. יש לכם מושג כמה משלמים איך ומה התנאים? בתודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by Yehudaa,

http://www.youtube.com/watch?v=S1WKYmx4i1Q

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by chiki boy,

http://www.herem.coo.co.il מה עמדתכם..?

• 45 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by ביצה,

אהלן! עוד כמה ימים יש מועד ב' במתמטיקה ואני לחוץ כי המגן שלי 55, לא למדתי כלום אני לא יודע מה זה ברנולי ואני ניגש ל-05 אחרי שבמועד הראשון הגשתי בגרות ריקה. השאלה שלי היא האם בכל תיכון יש מועד חורף והאם אפשר לשפר את המגן בשנה הבאה או שמהגן של הטופס הזה תמיד יהיה דרעק... שאלתי את המורה שלי אבל הוא שונא אותי והוא לא מוכן לדבר איתי ואמר לי שמבחינתו אני לא תלמיד. אין לי כ"כ אוזן קשבת בבית ספר או את מי לשאול. תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by omri_ro,

חנות באירופה שניתן להזמין את הIMP-350 הם עושים מישלוחים בינלאומיים, כרגע שלחתי להם EMAIL שבו שאלתי עם ישראל נמצאת על המפה שלהם...

19. פתחתי שם שם משתמש וחשבון וכ'ו ולא הכנסתי את פרטי כ.אשראי או כל פריט פיננסי אחר עכשיו 2 שאלות : נתון שהמאזן בפיי פאל שלי הוא 0$ נגיד מישהו רוצה להעביר לפיי פאל שלי סכום של כסף 1. האם החשבון שלי בפיי פאל יזוכה בסכום הנ"ל ? (למרות שלא הכנסתי שום פריט פיננסי ) 2. האם בשביל שיעביר לי את הכסף לפיי פאל הוא זקוק רק לתיבת האי מייל שלי ? ובמידה והכסף הועבר ויש לי ויזה בינלאומית האם אוכל להעביר כסף שאזוכה בו בויזה ? כלומר מהפיי פאל לויזה ולא הפוך ... תודה

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. נתקלתי במוצר הבא: http://www.ebay.com/itm/ISRAEL-20-SHEKEL-P64-2008-MOSHE-POLYMER-UNC-FLAG-COLORFUL-NOTE-/400167417913?pt=Paper_Money&hash=item5d2bd63839 בכלל לא ברור לי למה לקנות את זה. אם יש לכם עוד מוצרים ביזאריים או הזויים לשתף, זה המקום

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. יש למכר שלי דבר כזה כמו מסך קטן ויש לו חיבור ל USB והוא בא איתו אליי חיבר למחשב העביר לי דברים והלך איך קוראים לדבר הזה היו לו שם 100גיגה וזה מסך נגיעה נראה לי יש למישהו מושג ?

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by YovalAAA,

תקשיבו אני מעל חודש בלי הכרטיס שהזמנתי זה ככה קניתי תמחשב מסניף ראשון שבוע וחצי אחרי שהוא אצלי שלחתי אותו אליהם בגלל שהוא קורס ואפטרים אם ככה קוראים לזה עד עכשיו לא החזירו לי אותו ו נציג TMS מחרטט סיפורים מפה ועד לא יודע מה אני לא מקבל תכרטיס שהזמנתי הוא כל פעם מתחמק בנתיים אני פה עם כרטיס חלופי ו TMS בחיפה מתחמקים כל פעם מלשלוח תכרטיס אלי אני מעל 33 יום בלי כרטיס מה אפשר לעשות? TMS גם בקושי עונים בטלפון בבקשה לא לנעולל TMS כל פעם מתחמקים מהחזרת הכרטיס מסך כרטיס HD 4850 אלבטרון!

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by ag43,

בזמן האחרון אני נתקל ביותר ויותר מוצרים שעוברים את סינון החיפוש לפי "available to: israel", אבל בכניסה לדף המוצר כתוב שאין משלוח לישראל. מישהו נתקל בתופעה המעצבנת הזו ויודע איך להתגבר עליה?

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by eegg,

המיקוד לבגרויות קיץ 2009 יצא כבר?

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

"כשנופל דבר מה כולם בועטים בו במקום להרימו" "שום דבר לא יתנקה בלי שדבר אחר יתלכלך" "על כל דבר טוב שקיים בעולם יאמרו לך: אסור, משמין ולא מוסרי" "מי שנוחר חזק מבני הזוג, הוא זה שיירדם ראשון" "את הצעצוע הכי יקר שתקנו לילד הוא יאהב הכי פחות" ככל שתגיעו מוקדם יותר יותר לשדה התעופה, יהיה איחור גדול יותר בטיסה" "ככל שהבגדים שלכם יפים ויקרים יותרף גדול הסיכוי שהם יתלכלכו בארוחה" את המחמאות הכי גדולות תקבלו על המאכל שבהכנתו השקעתם הכי מעט זמן" "ככל שהמגזינים בחדר ההמתנה לרופא משעממים יותר, יארך זמן ההמתנה" "כל אבן שתכנס לנעל שלכם תצליח למצוא את הדרך לנקודה הכי כואבת" "בדיוק לאחר שהדיילת מגישה כוס קפה מלאה, המטוס נקלע לכיס אויר" "בצרור מפתחות - המפתח הנחוץ הוא תמיד המפתח האחרון" "מ…

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים