כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
בדר"כ משלוחי דואר פשוטים (Priority) ממקומות כמו הונג-קונג מגיעים אלי תוך שבוע-שבוע וחצי. בחודש-וחצי האחרונים, כל משלוח שעשיתי או שהגיע אלי אחרי חודש וקצת, או שעדיין לא הגיע בכלל. בעיקרון קיבלתי מכולם את הכסף בחזרה או ששלחו, אבל בכל זאת זה דיי מעצבן ולא מוסבר מה שהוא פה. קרה לעוד מישהו עיקוב חריג בחודש-חודש וחצי האחרונים?
-
- 45 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
"כשנופל דבר מה כולם בועטים בו במקום להרימו" "שום דבר לא יתנקה בלי שדבר אחר יתלכלך" "על כל דבר טוב שקיים בעולם יאמרו לך: אסור, משמין ולא מוסרי" "מי שנוחר חזק מבני הזוג, הוא זה שיירדם ראשון" "את הצעצוע הכי יקר שתקנו לילד הוא יאהב הכי פחות" ככל שתגיעו מוקדם יותר יותר לשדה התעופה, יהיה איחור גדול יותר בטיסה" "ככל שהבגדים שלכם יפים ויקרים יותרף גדול הסיכוי שהם יתלכלכו בארוחה" את המחמאות הכי גדולות תקבלו על המאכל שבהכנתו השקעתם הכי מעט זמן" "ככל שהמגזינים בחדר ההמתנה לרופא משעממים יותר, יארך זמן ההמתנה" "כל אבן שתכנס לנעל שלכם תצליח למצוא את הדרך לנקודה הכי כואבת" "בדיוק לאחר שהדיילת מגישה כוס קפה מלאה, המטוס נקלע לכיס אויר" "בצרור מפתחות - המפתח הנחוץ הוא תמיד המפתח האחרון" "מ…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
אחד המשחקים המדוברים של השנה עומד לצאת ו-MSI חוברת ל-Pearl Abyss בשביל להעניק מפתח בשווי 279 שקלים במתנה ברכישת אחד מלוחות האם המשתתפים במבצעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש קורסים שמלמידם לבנות מחשב? אם כן איפה? קראתי הרבה חומרים תאורטים וכמה מדריכים באינטרנט על בניית מחשב ועדיין אני חושש לבנות בעצמי איזה יש סיכון בלבנות מחשב בעצמי?
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
בדיוק היום עברתי מתשתית הכבלים ל-ADSL, ההתקנה של הקו ושל המודם התבצעה בזמן שהייתי בב"ס. הרגע חזרתי מהב"ס, וגיליתי שה"טכנאי" של בזק התקין לי את המודם-ראוטר של סימנס, למרות שלא ביקשתי את זה בכלל. מי שהיה בבית בזמן ההתקנה, זאת אמא שלי, שלא מבינה כלום בנושא, אז וא כנראה ניצל את זה והתקין (10 ש"ח בחודש לא היה נראה לה כהוצאה משמעותית, והיא חשבה שזה משהו שיועיל). מה גם, שיש לי בבית רק מחשב אחד, ללא מחשבים ניידים, ואני לא רואה שום סיבה שבעולם שיהיה לי בבית ראוטר. לא מדובר פה רק על ה-10 ש"ח (שמסתכמים ב-240), והכבילה לשנתיים, אלא על עיקרון. מה גם שאם הייתי צריך ראוטר, הייתי קונה אחד ב-100-200 ועושה הכל לבד, אין לי שום סיבה להיות תלוי בתמיכה הטנית שלהם (מה גם שה"הגדרה", של הרא…
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אם משעמם לכם יותר מדי ובא לכם להכיר מישהו אז אתם יכולים ליצור קשר איתי ונדבר קצת ואז אולי נהיה חברים. אני מחפש להכיר חברים בנים כי זה מה שחסר לי כעת. קוראים לי רון אגב ואני גר במרכז אני אוהב מחשבים, מוזיקה (רוק קלאסי טוב ולא המוני, היפ הופ ישן, ואמנים ספציפיים), אני מתאמן בחדר כושר (לא יוצא לי להכיר שם יותר מדי אנשים). אני מחפש גם לשמוע עצות בנוגע לעבודה המעניינת שיש לי ואולי לפתח קשרים רציניים עם עוד ועוד חברים של חברים. אם יש כאן מישהו בעניין אז אפשר ליצור איתי קשר בסקייפ אני מקווה שלא תחשבו שאני סנוב אם תכירו אותי
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום. אני מנגן לא הרבה זמן במיוחד והייתי מאוד רוצה לדעת איך עושים סט אפ לגיטרה... לא רק כדי לחסוך כסף בעתיד אלא בגלל שאני מאמין שאם אני אכיר את את הכלי יותר טוב.. ההבנה של איך הכלי עובד חשובה לי מאוד... עכשיו יש לי גיטרה עם טרמולו וכבר ראיתי כמה הוראות וכל זה אבל הייתי רוצה לדעת עוד... כמו איך לכוון אקשן ומה יש בתוך הגיטרה ודברים כאלא... אני אשמח אם מישהו מכיר דרך שאוכל ללמוד או שמישהו יוכל לפרט על זה... תודה..
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ב"תפוז" נפתח בלוג חדש שכל מטרתו לאסוף כסף למען בע"ח בסיכון. לא צריך להירשם, פשוט להקליק. כל לחיצה על הקישור תתרום מספר אגורות למען בע"ח. יותר כניסות = יותר כסף. וכמובן, להקליק, כמה שיותר יותר טוב. ואם אתם גם יכולים תפרסמו את הקישור !!!! http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=tapuz4life ותלחצו 10 פעמים ביום!!!!(כי תפוז מעלה את הכסף רק כול 10 פעמים מי אותו IP ביום) נ.ב יש באתר סיפורים על כולמיני בעלי חיים גיבורים לאימוץ ועוד.... והכסף מתעדכן פעם ביום ב 12 בלילה.....
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי,המכשיר הסלולרי שלי שבק חיים אחרי שהוא היה אצלי 3 שנים כמעט. חשבתי לקחת מסלול חיילים,אבל לא ברור לי מה זה כל ''ההחזרים האלה'' שהם נותנים. יש איזה חבילה פשוטה שאני יוכל לשלם 30 שקל וגמרנו?,הדרישה העיקרית שלי זה מכשיר עם WIFI,ואם אפשר שיהיה גם עם אנדרואיד. מה הדגם הכי פשוט שישרת אותי בנאמנות?,אני מדבר סביב ה200 דקות בחודש,ואיזה 20 SMSים גג,ככה שאני רוצה שהחבילה תהיה כמה שיותר זולה,אשמח להמלצה מהחברה,אני לא נעול בקשר לכל החברות שיש,אני אלך על מה שהכי משתלם כלכלית. אשמח לפידבקים שיעזרו לי.
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום! לפני חודש-חודשיים בערך קיבלתי בדואר מכתב מפרוייקט גאמ"א של חיל המודיעין, בו ביקשו ממני למלא שאלון מסויים באינטרנט. מילאתי ושלחתי, כמובן. היום קיבלתי זימון למבחנים של הפרוייקט, ורציתי לדעת כמה דברים. הדבר הראשון הוא מה מצפה לי שם. כל מה שאני יודע בקשר לשפות תכנות הוא Java ו-C# ברמה של תיכון (ואפילו קצת יותר מזה), אסמבלר ברמה של תיכון ובניית אתר אינטרנט בסיסי בעזרת שפות מיושנות כגון HTML, JavaScript ו-ASP. לקראת מה להיות מוכן, והאם הידע שיש ברשותי הוא מספיק כדי לעבור מבדקים אלו? דבר שני הוא שהבנתי שמיונים לחיל המודיעין מקפיאים את המיונים לשאר הדברים, ורציתי לשאול איך זה עובד בדיוק. שלושה ימים לאחר המבחנים לגאמ"א יש לי גם מבדקי צוות אוויר, ורציתי לדעת מה הולך להיות בדי…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל.. ואם אפשר תפרטו מחירים.. לשיעור טסט פנימי וכל טסט אחר שאני נכשל.. ואל תשכחו שם ומספר טלפון.. ותגידו אם למדתם אתם אצלו או מישהו שאתם מכירים למד.. תודה מראש..
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חשבון הצעיר\חייל שלי נגמר ועכשיו על כל פלוץ הם לוקחים לי עמלה. זה פשוט בלתי נסבל\: בחודש לוקחים בערך 15 שקל רק על עמלות. הבנתי שבבנק הדואר אין עמלות, אבל איזה מן בנק זה שאין כספומט, ואין כרטיס אשראי
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, כפי שציינתי אני מתגייס ב-24.10 למערך הטכני של חייל האוויר ואני מאוד אשמח לקבל המלצות לקורסים השונים. בנתיים השניים ה"יוerתיים" ביותר שראיתי הם "אבנט כחולה" וטכנאי כטב"מ. אני מאוד אשמח לדעת קצת מה כרוך בעבודת/קורס טכני כטב"מ [על אבנט כחולה הצלחתי לשלוף די הרבה מידע] ומה הדרישות בשביל להגיע להיות טכנאי כטב"מ? אני בוגר מגמת מוסיקה, בלי פיזיקה / אלקטרוניקה / מחשבים... קב"א: 54 דפ"ר: 90 פרופיל: 97 [עם קשיי הסתגלות - משמע לא קרבי]
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שבת שלום לכולם, תהיתי אם אחד מכם יוכל להמליץ לי על ספר לימוד טוב למקצוע מנהל רשתות תקשורת (MCITP) וגם אם אתם יודעים איפה ואיך נערכת הבחינה ובעיקר איך נרשמים אליה. אני מעדיף ספר לימוד שיהיה בעיקר בעברית אבל גם עם ספר באנגלית לא תיהיה בעיה. תודה מראש לכל התותחים שיעזרו לי
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, חתמתי מת"ק לפני השחרור כדי להכנס לעוד חודש חודשיים בתשלום (כסף לא רע). עכשיו רציתי לדעת מאנשים שעברו או מכירים את הנושא, האם זה שווה? עומדים לקרוא לי השבוע להגיע, זאת לאחר שחתמתי התנדבות למילואים חצי שנה כדי שיאושר לי המת"ק (יש לי פטור ממילואים משום מה ). מישהו עבר את זה? יודע מה? איך זה הולך ואיך השכר בדרך כלל? האם מבצעים תורנויות כלשהן (נגד תורן וכל הזבלה הזה?) אצלי בבסיס לא ממש דיברו על זה איתי זה היה מהיר לפני השחרור..יותר נכון באותו היום של השחרור. כל תשובה תעזור, תודה!
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, סיפורון: אני כרגע נמצא בבנק לאומי, בעבר הלא רחוק, עשיתי קצת שטויות עם הויזה (זה מה שקורה שיש לך ויזה) וביזבזתי כסף. כיסיתי לפני זמן מה חוב גדול ונשאר לי חוב קטנטן בסה"כ. אחרי שכיסיתי את החוב הגדול והכנסתי סכום מרשים הבנק בכל זאת חסם לי את החשבון והויזה (סבבה עד כאן). הקטע הוא שלפני כמה ימים קיבלתי מכתב אזהרה של הבנק שהם רוצים לתבוע אותי על הסכום הזה ולבצע לי עיקול אם אני לא משלם תוך 10 ימים את שאר הסכום. במכתב רשום סכום שהוא לא זכור לי, הם אמרו לי שאני חייב סה"כ 1800 ש"ח +- לפני חודשיים ואני מקבל מכתב עם הסכום 2300 ש"ח. הם קפצו בערך ב-500 ש"ח. אין לי מושג למה זה ככה, עוד לא הלכתי לברר ונמאס לי כבר מהבנק הזה, התורות שם ארוכים והם גובים ריבית בקצב מסחרר... שמ…
-
- 40 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני בן 20 ואני כבר מתחיל ליראות שהשיער שלי נהיה דליל יותר מיום ליום ושה"מפרצים" בראש נהיים עמוקים יותר ויותר עם הזמן והשיער מתחיל לנשור וזה מדכא לאללה... הנשירת שיערות במשפחה אצלי זה תורשתי, לאבא שלי כבר אין כמעט כלום למעלה, הוא "מלווה שיער" רק בצדדים זה מה שנשאר לו איך אפשר לטפל בזה הכי טוב לדעתכם חוץ מניתוחים וסיבוכים יקרים אחרים? ראיתי כל מיני פרסומות כאלה על כדורים שעוזרים לזה אבל אני מפחד מכדורים ומפחד להיות קירח כמו אבא שלי מי שיודע שיעזור, מי שבא להתבדח כאן בבקשה לחזור אחורה.
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אחד מהכסאות האלה: 1) ווקסמן F15 מחיר : 635 2) צרעה C3 מחיר 800 3) צרעה C2 מחיר 585 מה דעתכם? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-