כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
סרט חביב כזה, עם ג'ון קיוזאק וקייט Back In Sale (המדהימה!). אין לי מושג למה פתחתי תת'ראד הזה, בטח עוד עקיצת ספאם יומית, בכל זאת... לא יודע, הבחורה מדהימה, Pearl Harbor רץ אצלי בריפיטים רק בגללה (לא נגזים, רק פעמיים ואז ה DVD התפגר). בכיף הייתי מקפיץ ת'עצמי 10 שנים קדימה כדי להיות איתה. צפיה מהנה!
-
- 38 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מתלבט בין אם לבזבז אותו על אייפון,או על מודם סלולארי ללפטופ,או על כרטיס מסך ומסך נ.ב.:אני בצבא וכרגע לא יותר מידי בבית...ובכל זאת חושב על המחשב ועל המשחקים וכו' אז חשבתי על כרטיס ומסך אבל אני לא יודע אם זה כדאי בכל זאת...בגלל זה צריך את העצה של חבר'ה פה. תודה...
-
- 37 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
מה אפשר לקנות לו? אנחנו רוצים לקפוץ מחר לפני 9 לקניון לקנות לו משהו, אבל לא יודעים מה. אללה!!! רעיונות! תקציב... אמ... משהו סביר... 500 בערך.
-
- 39 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אז כבר הרבה זמן שאני מתכננן לקנות בושם חדש היות והמלאי שיש לי לא אהוב עלי במיוחד :-\ והיות ואני לא מבין בזה הרבה ,מה חדש ? ומה מריח הכי טוב ?... ??? חשבתי אז לשאול אותכם שתמליצו לי על בושם , משהו שמריח טוב מאוד (שיהיה לו גם ריח חזק כזה שלא יעלם אחרי שעתיים) ומשאיר שובל של ריח טוב אחריו הכסף הוא לא הגורם העיקרי פה אלה הריח שלו אבל עדיף שלא יהיה מעל ל 300 שקל אני מניח שאפשר למצוא משהו בסכום הזה אה עוד משהו ! חשוב שבנות יאהבו את הריח שלו כי אחרי הכל הן קהל היעד :-* תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אם גלשתי עם מודם נט-סטיק על הרשת של ירדן,וקיבלתי מסלקום הורדה ללא הגבלה. וצפיתי בצפייה ישירה בסה"כ בנפח של ג'יגה וחצי-האם אמור לעלות לי כסף? אם כן כמה? מישהו יודע??
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה מחיר המחירון עכשיו של הונדה סיויק 2001 1.6 אוטומט בלי סאן רוף 4 דלתות אני פשוט רוצה לקנות ביום רביעי אבל לא יודע מה מחירון מדויק
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
יצא לי לראות לאחרונה את הקליפ של השיר של מטליקה ( ONE ) , וגם לשמוע את השיר. מישהו הבין על מה מדובר שם ? אני חייב לדעת, הקליפ הזה פשוט צמרר אותי ! איזה קליפ מפחיד ! לא הבנתי מה הרעיון של השיר הזה - לבן אדם אין רגליים,ידיים,ראייה,שמיעה,קול ? הוא איבד אותם במלחמה ?
-
- 42 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בשביל לאכול צריך, בד"כ, לעבוד.. לכל אחד ואחד יש עבודות מהנות, ויש עבודות שנואות... השאלה היא, אם אתם עובדים בעבודה מהנה, שגוזלת לכם את כל היום, האם הייתם מוכנים לעבוד בה בחינם (כלומר: בהתנדבות, ללא קבלת תשלום), או שלמרות שהעבודה מהנה, הייתם דורשים תשלום עבור עבודתכם אשר גוזלת לכם את רוב שעות היום ? נ.ב.אני מבקש מכל מי שבוחר "כן", להשאיר הודעה... יש לי כמה עבודות בשבילו..
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך מכונת גילוח חדשה, וקיוויתי שתוכלו לעזור לי במציאת הדגם המתאים. מה שאני צריך זה: אני צריך שיהיו לה כמה ראשים. אני אוהב להתגלח כמעט חלק, וזיפים קצרים, אז אני צריך שיהיו לה גם ראשים עדינים (לכן אני לא חושב שמכונת תספורת תעשה את העבודה) גם אם היא תהיה נטענת, אני צריך אפשרות להפעיל אותה דרך החשמל, די מציק להטעין אותה לפני כל שימוש מה שאני לא צריך זה: שתהיה עמידה למים ועם קרמים... זה כמובן יתרון אבל אין לי רצון להשקיע בזה כסף אשמח להצעות לדגמים זולים במיוחד... אפשר להגיד 350+- תודה ד.א יש בכלל דבר כזה מכונת גילוח עם ראשים?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני עוד 10 חודשים בערך עובר דירה לאחת חדשה. לפי מה שהבנתי ההורים שלי מייחסים המון חשיבות לעיצוב [6 אלף דולר למעצב בעעעעעע] ורציתי לדעת גם אילו חידושים טכנולוגיים אפשר לדחוף בבית.. דברים כמו - נקודות לשואב אבק - כמו שיש נקודות חשמל שמחברים מוצרי חשמל כך מחברים רק צינור ומתחילים לשאוב... אין רעש ואין לכלוך כי השואב עצמו נמצא במקום אחר [על הגג או משהו כזה] כמו כן, דברים כמו דלתות מתקדמות, ברזים [רק לא זה שמחליף צבעים למה זה חרטה עצבנית.. זה עובד רק בחושך מוחלט] וכדומה... תודה מראש :-*
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן, זכיתי במכרז באיביי על מטען מקורי של סאמסונג (המטען מיועד למוטו G שבדרך), אבל עכשיו שבאתי לשלם אני שם לב שה-INPUT יכול להיות בעייתי: Primär: 100-300V, 50-60 Hz, 015A Sekundär: 5V, 1000mA בארץ אנחנו עובדים על 240V לא? האם יהיה בסדר כי מדובר פה סה"כ על טווחים אפשריים או שהמטען ישרוף לי את הבית והטלפון? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
פתחתי שם שם משתמש וחשבון וכ'ו ולא הכנסתי את פרטי כ.אשראי או כל פריט פיננסי אחר עכשיו 2 שאלות : נתון שהמאזן בפיי פאל שלי הוא 0$ נגיד מישהו רוצה להעביר לפיי פאל שלי סכום של כסף 1. האם החשבון שלי בפיי פאל יזוכה בסכום הנ"ל ? (למרות שלא הכנסתי שום פריט פיננסי ) 2. האם בשביל שיעביר לי את הכסף לפיי פאל הוא זקוק רק לתיבת האי מייל שלי ? ובמידה והכסף הועבר ויש לי ויזה בינלאומית האם אוכל להעביר כסף שאזוכה בו בויזה ? כלומר מהפיי פאל לויזה ולא הפוך ... תודה
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
נתקלתי במוצר הבא: http://www.ebay.com/itm/ISRAEL-20-SHEKEL-P64-2008-MOSHE-POLYMER-UNC-FLAG-COLORFUL-NOTE-/400167417913?pt=Paper_Money&hash=item5d2bd63839 בכלל לא ברור לי למה לקנות את זה. אם יש לכם עוד מוצרים ביזאריים או הזויים לשתף, זה המקום
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני כרגע מנוי אצל בזק בינלאומי, ועבר התקופה של ההתחייבות שלי. שמעתי מחבר שיש מבצע של הוט שהוא כזה: 2 ממירים, קו טלפון (חדש/יישן) + אינטרנט במהירות 2.5Mbs ב-320 ש"ח האם שווה?
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
נמאס לי לשבור את הראש ואני רוצה כבר לגמור, למרות שאני חושב שמצאתי את התשובה הסופית. מחליף עבור תשובות ל-7 ו-8 בפרטי.
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חנות באירופה שניתן להזמין את הIMP-350 הם עושים מישלוחים בינלאומיים, כרגע שלחתי להם EMAIL שבו שאלתי עם ישראל נמצאת על המפה שלהם...
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
למה אנחנו הולכים לצבא?! סתם עם הסיסמא להגן על המדינה או שזה חובה ואנחנו עושים מה שהחברה רוצה שנעשה? למרות שאפשר לקבל פטור בכל מני דרכים.. אני כרגע עם פטור שתורתי אומנותי ובאמת לומד ועכשיו אני עוזב את הישיבה אני יכול לקבל עוד פטור ולשכוח מהצבא אבל מצד שני יש את העניין שזה אידאל של כל יהודי וישראלי לשרת את המדינה הקטנה ומוקפת האויבים ומלאת הצרות שלנו אז מה אתם אומרים אידיאל או שזה בגלל החברה...
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לפי האתר של המשטרה: "אסורה נהיגה ברכב כאשר רמת ריכוז האלכוהול בדם עולה על 50 מיליגרם של אלכוהול במאה מיליליטר של דם" http://www.police.gov.il/districtmain.asp?path=/web_atan/alcohol.xml או בעברית: אני שוקל 80, כמה גולדסטאר מותר לי לשתות? איך מחשבים את זה?
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
ערוץ יוטיוב של יוטיובר בשם בוגי עם יותר ממליון רשומים נסגר לחלוטין בגלל שמישהו השיג את המספר טלפון שלו. לא מוסבר איך, אבל אני מניח שבאמצעות ה2 FACTOR SECURITY וזה שהוא מקבל SMS לאישור, היה אפשרי פשוט לשנות את הסיסמא אם אתה יכול לקבל את הSMS של המספר איכשהו. נשמע הגיוני? כבר שמעתי ש 2 FACTOR SECURITY עם פלאפון זה לא הכי בטוח, אבל אוליי זה אפילו יותר מזיק. אפשר לעשות 2 FACTOR SECURITY עם האפליקציה הזו של גוגל נראה לי... אז בעצם הסיסמא לא משנה ברגע שאפשר לשנות אותה עם 2 FACTOR SECURITY?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
(אם לא טעיתי מותר לפי החוקים להמליץ על חנויות) ראשית נציין שאני סתם לקוח שם ולא עובד אצלהם. נועה מחשבים נמצאת בנשר ברחוב בר יהודה 65, www.noacomp.co.il מדובר בחנות איכותית לכל דבר עם מספר גדול של עובדים ומבחר רב של מוצרים אך הסיבה שבגינה רציתי להמליץ כם עליהם היא בגלל השירות המעולה ויוצא הדופן שלהם. רכשתי מוצרים ממספר חנויות במשך השנים שהיו צריכים תיקון ו/או החלפה אולם תמיד נתקלתי בבירוקרטיה אשר דרש טלפונים על ימין ועל שמאל ופיקסוס של הקבלה וברדק שלם, השיא היה לפני שבוע שרצו לשלוח אותי לפוליגרף בכל מקרה באופן קבוע בנועה מחשבים יש שירות אדיב ביותר והמוכרים נחמדים מאוד וכשמתקלקל מוצר הם נוהגים כמעט תמיד להחליף אותו במוצר תקין וחדש, כך הם החליפו לי מארז שהיא מקולקל לפנ…
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לפני המון זמן עשיתי מיונים לגאמא ונפלתי בשלב א'. (אין לי מושג איך) בכל מקרה לפני כמה ימים היה רשום לי בעולים על מדים שאני מתמיין לחיל המודיעין.. אז נהתקשרתי לחייל המודיעין ואמר ולי שבקרוב יגיע אלי זימון ליחידות מיחשובב.. אז שאלתי מה זאת אומרת? ואמרו לי שיש יחידות לכאלה שלא עברו את גאמא וחושבים שיש להם ידע והכל יש למישהו מושג במה מדובר O_O? ואם כן מה יש במבחנים??
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-