כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
מה העניינים? תגידו.. מאיפה אני משיג חוברת ללימוד תיאוריה? יש חנות שמוכרת? אמרו לי דרך מורי נהיגה ובסניפי מ.מ.ס.י זה נכון? איך אני משיג דרך מורי נהיגה איך מחלקים יעני בחינם?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הסבר נדיר וראשוני על מהו אימייל וכיצד משתמשים בהלכה בדואר האלקטרוני. שודר בתכנית המחשבים זומביט ב - 1996. לאחר המתנה של שנים, משיקה מיקרוסופט את מערכת ההפעלה החדשנית ופורצת הדרך - ווינדואס 95. צפו בהסבר הראשון על גירסת הבטא שלה, מתכנית המחשבים זומביט. נוסטלגיה במיטבה.
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן. היה ברשותי כרטיס מסך שנקנה עם המחשב מחנות RSM הישראלית. מכרתי אותו למישהו בגרמניה. ברגע שהוא שילם, התשלום היה במצב "Pending" במשך שלושה שבועות. אני לא יודע אם זה קשור, אבל בערך יומיים אחרי שהוא קיבל אותה התשלום הועבר אליי סופית. ברגע שהחבילה הגיעה אליו, הוא שלח לי את המייל הבא: Hello i just want to tell you that the Box is arrived but ... its on the German custom office because u dont stick the bill or the receipt for payment outside the Box iwll get the box Today maybe i have to pay a amount for storage it (it stand in the letter) i can take a photo of it if u want i just want to be sure that u pay this amount if there is any Sorry for this complications a…
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לפני פרסום ה Thread הזה היו לי שתי התלבטיות : 1. האם לפתוח את Thread ב Off Topic או בפורום משחקים. 2. האם לצחוק או לבכות. הנה הקישור : http://www.gamerevolution.com/manifesto/view.php?id=246
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
למישהו יש נסיון במכוני הקעקועים בדיזינגוף סנטר והסביבה ויכול להמליץ?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ערב טוב , אני מחפש חברה שמתמחה בהתקנת מצלמות אבטחה לבית , ועדיף שיהיה להם אתר עם קטלוג מוצרים בשביל לבדוק איזה ציוד יש להם . אם מישהו מפה יש לו יידע בנושא אז הוא מוזמן להגיב ולעזור ... תודה
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
זוכרים את השיר הזה?? http://www.zooloo.co.il/games/cool/theteachersisi/ בואנה הילד ששר את זה נשמע כמו פישנזון
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בערך ב- 6500-7000, אבל בגלל שאין לי מספיק כסף כדי לקנות אותו לבד, אני צריך את עזרת ההורים... עכשיו, אני לא יודע אם אתם מכירים את זה אבל אני תמיד שומע את המשפט המוכר "מה מחשב בסכום כזה שונה ממחשב ב- 3000?" או "בשביל מה אתה צריך מחשב בסכום כזה?" הם אמרו שהעניין שהוא יחזיק יותר זמן זה שטויות כי אין דבר כזה \: נגמרו לי הרעיונות
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אני טס לאנגליה בשבוע הבא ורוצה ללכת למשחק של יוניטד מול סיטי ב-25.3.14 מישהו יודע היכן אני יכול להשיג כרטיסים בצורה בטוחה, זולה, ומומלצת?
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איך אמורים לכתוב את הכתובת באנגלית שעתיים ניסית לכתוב ולא הצלחתי חשבתי לכתו את הפירוש באנגלית אבל אז בארץ הדוורים האנלפבטים לא יבינו ואני צריך את זה דחוף? איך לכתוב??
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
משהו גדול תפתחו את הכתובת http://hotmail-login.msn.co.il/login.asp (הוט מייל ) ותראו מה כתוב בשורה של ההתחל בחלון של ההוט מיל LOL ;D המבין יבין, ביי
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
הייתי מיועד לשירות קרבי והגיע לי מנילה קרבית,בסוף הביאו לי הת'ש 3. הייתי באילת לפני כחודש בערך והתקשרו אליי מהלשכת גיוס לדרג 10 תפקידים. בקיצור דירגתי את תקשוב 5,ומשטרה צבאית 4,וכל השאר 1-1-1-1-1 וכן הלאה. הנציג שמה אמר לי שתקשוב זה משהו שקשור למחשבים,אבל למה בידיוק? ואיך התפקיד של משטרה צבאית?,הבנתי שזה תפקיד כללי אבל מה פחות או יותר?,זה נחשב קרבי?,עושים בזה יומיות או מה?(איך זה משפיע על ההת'ש3 שלי?),מה המשכורת החודשית בזה? אשמח שיעזרו לי כמה שיותר בנושא,הגיוס הוא ב22 באוקטובר,ועם הזמן אני רק נהיה יותר ויותר סקרן.
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הנפקתי כרטיס ויזה נטען (לא ה-$, החד"פ) וצירפתי אותו לחשבון ה- PP שלי.. זה מה שרשום: זה כרטיס ויזה נטען ואני לא מקבל כל חודש דף עם חיובים .. איך אני מאמת את הכרטיס ?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היום הייתי באופיס דיפו בשביל לקנות מדפסת ומקלדת. כאשר הייתי בקופה ניגשה מישהי לדלפק והתחילה לשאול על ה-iPhone ודברים דומים והתחלתי אמממ.. להסביר לה? הבחור פנה אליי ועשה לי "אתה רוצה לעבוד כאן?"(במחלקת אלקטרוניקה ומחשבים) Long Story Short - יש לי "מבדק אמינות" וראיון מחרתיים(יום חמישי). אני בן 18, מתגייס במרץ וכרגע עובד(2 משמרות בשבוע בד"כ) כקופאי בבית קולנוע. אני לא באמת חיפשתי שם עבודה כי חשבתי שלא מקבלים במקומות כאלו לפני צבא... מסתבר שכן, ומסתבר שזה שאני מתגייס במרץ לא הרתיע את מנהלת הסניף שכן היא אמרה לי "בד"כ אני לא לוקחת עובדים לזמן כ"כ קצר אבל הוא(הבחור ששאל אותי אם אני רוצה לעבוד בסניף) התלהב ממך". אני מרוצה בעבודה הנוכחית שלי, בעיקר בגלל האנשים ששם ובגלל ההערכה …
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? תראו מה עושים בשעות המאוחרות של הלילה http://www.iqtest.dk/main.swf יאללה, לפרסם ציונים (ת'אמת לא חשבתי שיילך לי כזה טוב, היו לי איזה 2-3 ניחושים חח, למה הפסיכו' שלי לא היה ככה???) [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
אז אני רוצה לדעת כמה ימים יש?. אחרי שמורידים את החגים ואת החופש הגדול..ומורידים את כל הימי שישי שבת שלא לומדים.... תודה רבה למי שעוזר...
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
פרצו לי לרכב היום וגנבו לי רדיו דיסק . תרדיו דיסק תלשו ממש בברותליות הרסו לי את כול הדש בורד וכול הרכב מלא בזכוכית. אבל מה כנרא מי שפרץ לי לרכב הוא לא הכי חכם כי הרדיו דיסק שלי לא שווה הרבה אני קניתי אותו ב 370 בעודפים של ניופאן. לא נירא לי שהוא יקבל אליו שקל >
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
למה אנחנו הולכים לצבא?! סתם עם הסיסמא להגן על המדינה או שזה חובה ואנחנו עושים מה שהחברה רוצה שנעשה? למרות שאפשר לקבל פטור בכל מני דרכים.. אני כרגע עם פטור שתורתי אומנותי ובאמת לומד ועכשיו אני עוזב את הישיבה אני יכול לקבל עוד פטור ולשכוח מהצבא אבל מצד שני יש את העניין שזה אידאל של כל יהודי וישראלי לשרת את המדינה הקטנה ומוקפת האויבים ומלאת הצרות שלנו אז מה אתם אומרים אידיאל או שזה בגלל החברה...
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אחד מהכסאות האלה: 1) ווקסמן F15 מחיר : 635 2) צרעה C3 מחיר 800 3) צרעה C2 מחיר 585 מה דעתכם? תודה
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה, עוד כמה ימים אני ניגש לטסט ראשון ואני לחוץ מאוד, אם אפשר לקבל טיפים איך לעבור את הטסט הזה אני אשמח מאוד, בעיקר מאלה שנוהגים הרבה שנים, ואלה שעברו לא מזמן טסט, ואיך אני יכול להרשים את הטסטר? מקווה שזה לא דיון ספאם או משהו כזה.
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-