עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, תמיד עניין אותי, למה ברוב סרטי ה 720P יש שני פסים שחורים למעלה ולמעטה? למה הסרט לא יכול להיות על מסך מלא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by pure perfection,

מה קורה ?? תגידו , הסרת שיער בליזר באזור הפנים זה אפשרי ?? או שלא מומלץ ?? מה הסיכונים ?? והאם יש מישהו פה שניסה ... תודה לעונים

3. Started by VoliSuS,

היי יש לי פייפל שמחובר עם הכרטיס אשראי שלי ושמתי לב שעשו לי משיכה מהפייפל של כסף (עשו את המשיכה לפני בערך חודש וחצי) אני לא עוקב כל כך אחרי החשבונות בכל מקרה יצרתי קשר עם פייפל ודיווחתי שזה לא אני.. הם ייצרו קשר עם הבן אדם והבן אדם הזה אמר להם שמישו אחר שלח לו את הכסף כנראה מהמחשבון שלי. הוא שלח לו כסף כי הוא עשה לו איזה שהיא עבודה ובמקום לשלם לו הוא נכנס לפייפל שלי ושילם לו מהכסף שלי.. הכסף כבר עבר לחשבון אחר.. החזרתי תשובה לפייפל מה עושים עכשיו אבל הם כבר לא ענו לי יומיים רציתי לדעת אם יש אפשרות לפנות למשטרה ולהוציא אי פי של הבן אדם ששלח את הכסף?? זה שקיבל זה בתכלס לא באשמתו אני לא מאשים אותו כי בן אדם אחר פרץ לי ושלח אליו.. גם דיברתי איתו והוא הראה לי את העבודה שהוא עש…

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  4. אהלן שמעתי קאבר ששרה אשה לשיר crazy של gnarls barkley. השיר היה עם קצב והכל - משהו חדש, רימייק כלשהו, ואני ממש מחפש אותו. מישהו מכיר תמבצעת?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Demagh,

מתכונת רגילה או חצי יום?

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  6. Started by raiman1,

http://www.movinsane.com/play13.php?vid=106610 תסתכלו בערך בדקה 14 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  7. ניגשתי לאתר שלהם להזמין את הקינדל אחרי ששמעתי הרבה דברים טובים והבנתי שאין בעיה בשליחה שלו לארץ, אבל אני רואה שהתווסף לחשבון בצ'קאאוט בסוף גם משהו שנקרא Import Fees Deposit על סך של בערך $70 שנראה שלא היה קיים בעבר אצל מי שקנה מהם. לפי ההסבר באתר זה פיקדון שיוחזר אחרי שינוכה ממנו מסים, בגלל שאני מבין שצריך לשלם גם מע"מ ומכס אין לי בעיה שזה ירד מאותו פיקדון או שאני אשלם בנפרד ואקבל את הפיקדון בחזרה במלואו, אבל בכל זאת זה יותר מחצי המחיר של המכשיר אז אני קצת חושש שמשהו ישתבש. מישהו רכש לאחרונה קינדל עם התוספת הזאת, ויכול להרגיע ולהעיד שבאמת מחזירים את הפיקדון ושאין כאן גביה כפולה או איזה משהו בעייתי? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. Started by Moty_p,

WGET בשביל WINDOWS http://users.ugent.be/~bpuype/wget/ לשמור בתקיית WINDOWS או SYSTEM32 תחת WINDOWS

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by Kukishin,

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  10. היצירה האחרונה של college humor - קליפ משותף לשלושת זמרות הפופ. רק שמאחר שלא הצליחו להשיג אותן, את כולן משחקת שחקנית מהסדרה "צ'אק" (אל תשאלו אותי איך קוראים לה בסדרה או מה היא משחקת, ראיתי רק את הפרק הראשון וגם זה היה מזמן). והיא עושה גם "תפקיד אורח" בסוף. אותי זה מאוד הצחיק. YMMV. http://www.collegehumor.com/video/6474802/three-pop-stars-one-song-with-yvonne-strahovski

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  11. תנו ציון מ 1 עד 10 וביקורת (רצינית אבל ) תודה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by Moty_p,

אני רוצה להזמין מוצר מ EBAY אבל אין משלוח לישראל חיפשתי אפשרות גם לקנות את המוצר מאתרים ואין משלוח לישראל למשהוא יש רעיון מה לעשות? אני רוצה לקנות את זה: http://cgi.ebay.com/Desert-Eagle-Semi-Full-Auto-Co2-Airsoft-Blowback-KWC-/120702216531 אין אפשרות לדבר אם המוכר להגיד לו שיעשה איזה טובה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני כבר כמה דקות טובות מחפש דימר על שלט לנורת הלוגן באייבי ולא מוצא\: אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by mr-elad,

טוב אז ככה, יש לי המון כסף במשחק טורן (כמה מיליארדים) ואני מעונין להגדיל את הקהילה. יש קצת ישראלים במשחק אבל רובם ברמות גבוהות, תצטרפו למשחק כי זה המשחק דפדפן הכי שווה ברשת! כל מי שנרשם דרכי מקבל אוטומטית 3 מיליון כדי להתחיל (זה הרבה מאוד להתחלה) ועזרה בכל דבר כולל בית ונשקים. גם מי שלא רוצה להירשם דרכי יקבל את זה.. שלחו לי הודעה במשחק ואני אעזור לכם. המשתמש שלי הוא Valerius 1373222 המדריכים הכי טובים למשחק הם פה: (באנגלית) http://tcbasic.com/ להרשמה דרכי: http://www.torn.com/1373222 אם אתם לא רוצים להירשם דרכי פשוט תיכנסו לאתר הראשי.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. שלום רב, אני סטודנט בשנה אחרונה (רביעית) ומלצר שעובד מעט יחסית (המשכורת שלי היא סביב ה 1500 שקל בחודש). אני בגדול חיי דיי טוב, משתמש בכסף שלי לבזבוזים ובילויים - אך זה כמובן בא על חשבון דברים גדולים יותר, כמו חופשות רציניות או הנושא שבגללו נפתח הת'רד - רכב. כרגע אני גר עם ההורים ברעננה. אני לומד בשנקר - ונוסע באוטובוס לשם. העבודה במרחק הליכה מהבית. ליציאות - לרוב יש לי את הרכב של ההורים. הבעיה היא שלאחרונה אני מתמודד עם הצורך של לא להיות תלוי ברכב של ההורים - לדוגמה, לחזור עם הרכב יום אחרי. לכן אני חושב על רכישת רכב. פעם פחדתי מזה יותר, בגלל המרחק מהכנסה קבועה ובטוחה. אך אני קרוב לסוף התואר, כך שאני מרגיש בטוח "לשרוף" את המעט שיש לי בבנק, מאחר ובקרוב אמצא מקור הכנסה טוב …

• 108 תגובות
    • 17.9k צפיות
  16. אני לא רואה את האפשרות כשאני נכנס לפרטים של הבנאדם... מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by Nahum2,

כזה שאפשר יהיה למצוא בו היום בירה ויינשטפן וגינס. חניה חינם תבורך ביותר

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  18. אהלן חברים. אכן זה פורום מחשבים, אבל אולי יש פה אנשים שעשו טיול או שניים ויוכלו לעזור לי. אני מתכוון לטוס לדרום אמריקה לחצי שנה בערך ולעשות טרקים בכמויות. הבנתי שמומלץ שאני אקח איתי חולצה טרמית איתי. בחנויות המטיילים אני רואה חולצות במחירים מטורפים (איזור ה300 שקל לחולצה של lowe alpine או חברות מוכרות אחרות) ומצד שני אני מסתכל בזאפ ורואה חולצות של חברות אחרות פחות מוכרות ב100 שקל לחולצה. יש הבדל מהותי בחולצה מעבר לתג המחיר המטורף?..

• 25 תגובות
    • 6.5k צפיות
  19. אני משתמש בג'ילט מאך 3 ומרוצה מאוד. הבעיה שהסכינים יקרים מאוד. האם אתם מכירים מקום שמוכר בזול? או שאולי עדיף להחליף יצרן? אשמח לשמוע תגובות למה יש סכינים עם 5 להבים? אם עדיף סכין עם מספר להבים גדול יותר למה לא מייצרים סכין עם 10 להבים? ולמה זה לא יוצר לפני 50 שנה אלא פתאום ב-10 שנים האחרונות נזכרו? כלומר יש תועלת בלהבים רבים או שזה סתם חרטא?

• 17 תגובות
    • 11.8k צפיות
  20. שמעתי איזו שהיא שמועה שיש אפשרות לקלוט בממיר DTT בלי האנטנה החיצונית שמקבלים עם הממיר (אצלי האנטנה הקטנה קולטת 95%) האם שמועה זו נכונה?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  21. הבוקר עשיתי הזמנה דרך פייפל,הבעיה היא שבסטטוס של פייפל נרשם לי שמשום העסקה בוטלה.העסקה לא עברה. קניתי מאתר אירפואי, בסופו של דבר היה רשום אצלי בפייפל שהזמנה בוטלה,אבל קבלתי אישור לביצוע הקנייה,קנייה שלא עברה. בדקתי יתרה בכרטיס אשראי והכסף נלקח,דברתי עם חברת אשראי,דרך אגב זה כרטיס ויזה נטען ארור! בשרות לקוחות הם אמרו שהכסף "כיאלו" נעבר,והם ממתינים לתשובת ה - Merchant,שזה אותו האתר שממנו הזמנתי. בכול אופן דברתי עם הנציג הוא אמר לי שאני צריך לחכות 30 יום ואז הכסף חוזר ישר לחשבון,כי הרי לא תתבצע משיכה כי לאותו אתר,עכשיו יש 30 יום לבצע משיכה,אם הם לא עושים משיכה אחרי 30 יום הכסף חזור לחשבון. בעצם זה לא שהכסף נלקח.הוא בחשבון,הכסף "הוקפא",לפחות זה מה שהבנתי. הם אמרו שאם …

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by gtabak_37,

שלום לכולם! היום קיבלתי בדואר מכתב מחיל הים, זימון למיונים לגדנ"ע חובלים בתל השומר. אני אשמח לדעת מה יהיה ביום הזה, אילו מבחנים, כמה טיפים וכד' תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום. בהגיעי למעמד הרשמה למוסד אקדמי כלשהו, נתבקשתי להביא טפסי דיווח על שכר שנתי (106) או לחילופין טפסי מחוסרי עבודה של ההורים. כשהסברתי שנצטרך לדלג על השלב הזה, מפני שאין לי קשר להורים ואין לי אפשרות להמציא מהם את הטפסים האמורים- הופניתי למשרד הרווחה על מנת להביא מעובד/ת סוציאלי/ת מכתב שיפרט את מצבי המשפחתי ועל הנתק מההורים. (עד כמה שאני מבין זה לצורך בקשה למלגה). המשפחה שלי לא מוכרת באף משרד כמשפחה קשת יום/מרובת ילדים או בעלת כל בעייה מדווחת אחרת. עם זאת, אני לא גר בבית ואין לי תמיכה כלכלית של ההורים בשום עניין. רציתי לדעת אם מישהו פה עבר תהליך דומה ופנה למשרד הרווחה בבקשה למכתב כזה. תודה המשך יום טוב!

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  24. אם כן, יש לכם מושג מה זה בכלל? חיפוש בגוגל לא עזר =/ אני דיי בטוח שהכוונה היא לא לתוכניות מצויינות בצה"ל כמו עתידים/תלפיות/וואטאבר עוד דבר - אם רשום שהייתי נפקד לאורך זמן מסויים בצה"ל, האם יש אפשרות להשיג איזה דיון שבמהלכו אני יכול לשכנע אותם למחוק את הרישום הזה? (כדי שלא ימנע ממני להגיע לשיבוץ כלשהו בצה"ל)

25. Started by redead,

חשבתי אולי לרכוש לעצמי אופניים , בשביל טיולים , כושר וכו'.. כמה +- עולה התענוג למשהו טוב ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.