עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by A.Iniesta,

השאלה בכותרת חשבתי על לפטופ אבל אני לא כל כך בטוח מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by Iko89,

בסביבות חודש יולי חיפשתי דרך יציאה מחניון כלשהו באיזור קניות כלשהו. (מעדיף לא לחשוף שמות) כשראיתי שרכב "יוקרה" גדול שחור וחדש מנסה להכנס לחניה בצד ימין עצרתי מס' מטרים מאחוריו הבחור הנחמד נסע קצת ימינה, קצת שמאלה, קצת ישר, הכניס רוורס והתחיל ליסוע אחורה.. ברגע שראיתי שהוא מתקדם אליי התחלתי לצפור הבחור לא שם לב וכמובן, נכנס בי. יצא מהאוטו, אמר שהוא נורא ממהר, ביקש סליחה, נתן לי שני כרטיסי ביקור שלו, הראה לי תעודת זהות, רשיון ותעודת אל"מ . לאחר מס' ימים יצרתי קשר והתחלתי את הבירוקרטיה.. בדקתי קודם במוסך שלי, הנזק הוערך בערך ב1200 ש"ח. הבחור לא האמין ושלח אותי למוסך שלו.. גם שם היתי וגם שם העריכו את הנזק בין 1000-1200. הבחור הציע ככה: או שתפנה לביטוח או שאשלם לך 400 שקל. אח…

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by PHOENIX18,

אהלן חבר'ס אז ככה כמו שאפשר לראות אני עוד מעט משתחרר מהכלא הזה שנקרא צה"ל ואני כבר מתחיל להריץ תוכניות מה ללמוד ואיפה כרגע מה שהכי נראה לי זה ללמוד ניהול רשתות עם התמחות במערכות מידע כנראה בג'ון ברייס שהבנתי שזה המקום הכי רציני שיש למרות שיש גם את האקר יו שגם נשמעים לי סבבה לגמרי והם גם נותנים מלגה אז אם יש פה חבר'ה שלומדים את זה עכשיו(לא משנה איפה) או שלומדים משהו אחר בג'ון ברייס/בהאקר יו אשמח לשמוע ממכם קצת חוות דעת תודה וחג שמח!

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. אהלן חבר'ה לפני איזה חודש בערך,המתקן של המיי עדן שלנו נסתם איכשהו,אבל בתכל'ס לא ראינו כלום ופירקנו את כול היחידה והכול היה נקי ולא ראינו סתימה,בקיצור החלפנו מתקן,ועכשיו המתקן החדש הרתיח את המים בכד וכול המטבח שלנו הפך לשלולית בגלל הרשלנות שלהם כנראה, רציתי לדעת אם זה קרה לעוד אנשים, תודה.

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. בביתן של ASUS לא שמעו על המושג "סולידי". סדרת הראוטרים החדשה שלהם לשנת 2026 מציגה עיצובים שצועקים גיימינג, מהירויות WiFi 8 שלא ברור מי צריך (אבל אנחנו רוצים), ומעבד בינה מלאכותית שיודע לנתב את הטראפיק שלכם עוד לפני שלחצתם על העכברלכתבה

6. Started by the_saint,

הייתה היום בערב (יותר נכון אתמול) כתבה גדולה במוסף הערב של גלובוס- עמודים 10, 11 מישהו עם גישה לעיתון וסורק יוכל לעלות אותה לאתר? נראה לי שהיא מאוד תעניין הרבה אנשים כאן

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. היכן מופיע בתנ"ך ששר תפקידו להיות שופט?

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by א אוהל,

יש לי את שתי הסדרות במחשב מה כדאי לראות ?\ תודה

• 47 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by duk4u,

בזמן האחרון האתר הפך להיות כבד, לפתיחת האתר לוקח כ 30 שניות ןלפעמים יותר. גם באתר עצמו יש איטיות בגלישה. מישהו יכול להסביר את התופעה ?.

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. שלום אמיגוס !! אני בכיתה י"א וכל השנה שלמדנו לשון , לא למדתי ורק העתקתי והממוצע שלי נע בין 50 - 60 ... במתכונת שערכנו לפני כשבועיים קיבלתי 42 , ובציון מגן הוגשתי על 63 ! בקיצור אני לא יודע כלום למחר , ואני יודע שאם אני נכשל במקצוע השטני הזה , אני לא מקבל תעודת בגרות חברים אני חייב את העצות שלכם ( ודחוף ) מה לעשות לגבי מחר! תודה ( ונ.ב ראיתי כבר שיש תרד על הבגרות בלשון , אבל היא לא מתיחסת למה שרשמתי בשרשור הנ"ל ) שוב תודה!!!

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. לפי האתר של המשטרה: "אסורה נהיגה ברכב כאשר רמת ריכוז האלכוהול בדם עולה על 50 מיליגרם של אלכוהול במאה מיליליטר של דם" http://www.police.gov.il/districtmain.asp?path=/web_atan/alcohol.xml או בעברית: אני שוקל 80, כמה גולדסטאר מותר לי לשתות? איך מחשבים את זה?

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by J0n1,

אני צריך מכונת גילוח חדשה, וקיוויתי שתוכלו לעזור לי במציאת הדגם המתאים. מה שאני צריך זה: אני צריך שיהיו לה כמה ראשים. אני אוהב להתגלח כמעט חלק, וזיפים קצרים, אז אני צריך שיהיו לה גם ראשים עדינים (לכן אני לא חושב שמכונת תספורת תעשה את העבודה) גם אם היא תהיה נטענת, אני צריך אפשרות להפעיל אותה דרך החשמל, די מציק להטעין אותה לפני כל שימוש מה שאני לא צריך זה: שתהיה עמידה למים ועם קרמים... זה כמובן יתרון אבל אין לי רצון להשקיע בזה כסף אשמח להצעות לדגמים זולים במיוחד... אפשר להגיד 350+- תודה ד.א יש בכלל דבר כזה מכונת גילוח עם ראשים?

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by The Grey Matter,

אני יודע שאתם אוהבים לקבל דברים בחינם... ;D אז הנה תרומתי הצנועה , אתר האינטרנט www.zinio.com מספק בתור שירות לאנשי עסקים מינויים שנתיים למגזינים כמו PC-Magazine, Computer Gaming World, Electronic Gaming Monthly, ComputerArts ו PopularScience... כל מה שאתם צריכים הוא לספק כתובת דוא"ל, לענות על שאלון ארוך ומעצבן במיוחד (שם אתם מספקים פרטים מפוברקים על העסק שאין לכם), וכמובן כתובת מפוברקת בארה"ב. ובמשך כל חודש במשך השנה תקבלו הודעת דואר עם אפשרות להורדת המגזין מהאינטרנט... ושוב בחינם... http://www.freebizmag.com/ziniotradedig01welcome.htm

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. Started by americium,

מדובר בחברה אשר עושה שימוש בקו של סלקום (שיחות מקומיות) כדי לעשות צינתוק, שיטה חדשה לעקיפת חוק הספאם. אני כבר הוספתי לחסומים שלי בסלולרי ואני מתכוון גם לפנות לסלקום ולהתלונן. מציע גם לכם להציק להם. עצה שלי: כנסו לגוגל וחפשו אחר @cellcom.co.il, הכניסו את כל הכתובות ל-BCC ושלחו לכולם מייל ותתלוננו. אולי אם נספיק כל עובד סלקום שהמייל שלו פורסם באינטרנט, הם יבינו שנמאס לנו מהנוכלים שהם מוכרים להם קווים.

• 22 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by huber,

יש את האתר הנ"ל ששולח מוצרים מארה"ב לארץ - http://www.ezbuyus.com מישהו כבר השתמש בו? אני מעוניין להזמין מוצר דרכם ואין לי דרך לבדוק את האמינות שלהם (ד"א - באתר לא מצאתי שום מספר טלפון ליצירת קשר, מה שהרתי עאותי לא מעט. נכון, מספר טלפון זו לא ערובה לאמינות, אך כשאין אפילו זאת י ש תחושה שהם מנסים להסתתר) אז? מישהו?

16. להלן השאלות: 1) כמה זמן נמשכה מלחמת מאה השנים? א) 116 ב) 99 ג) 100 ד) 150 הבלונדינית מדלגת על השאלה 2) באיזו מדינה הומצא "הכובע הפנמי"? א) ברזיל ב) צ'ילה ג) פנמה ד) אקוודור הבלונדית פונה אל החבר הטלפוני 3) באיזה חודש התרחשה מהפכת אוקטובר? א) ינואר ב) ספטמבר ג) אוקטובר ד) נובמבר הבלונדית מבקשת חצי חצי. 4) מה שמו של המלך ג'ורג' השישי? א) אלברט ב) ג'ורג' ג) צ'רלס ד) הנרי הבלונדית מתייעצת בקהל 5) על שם איזו חיה נקראים האיים הקנריים? א) ציפור קנרית ב) קנגורו ג) כלב ד) עכבר הבלונדינית נוטשת את המשחק. מצחיק, הא? מי שחושב עצמו חכם, שיקרא את התשובות לשאלות: 1) מלחמת מאה השנים נמשכה 116 שנים. (1337-1453)....... 2) כובעי פנמה הומצאו באקוודור. 3) מ…

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. אם גלשתי עם מודם נט-סטיק על הרשת של ירדן,וקיבלתי מסלקום הורדה ללא הגבלה. וצפיתי בצפייה ישירה בסה"כ בנפח של ג'יגה וחצי-האם אמור לעלות לי כסף? אם כן כמה? מישהו יודע??

18. שלום, האם יש למישהו ניסיון עם הכלים האלו? אני מתכוון לאופניים עם מנוע עזר חשמלי תודה, גבריאל

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by sergey_k,

טוב שמעו סרט ענקי כל כך היה כייף ליראות אותו ישבתי בלי לזוז ICE CUBE מרסק שם מכונית שעולה חצי מליון אחרי שהגיע איתה ל 350 קמש בסוף יש לו גם MUSTANG GT כחול יפה ביותר באותה MUSTANG הוא גם עשה את חברתו בעבר שהיא שווה ביותר הייתה גם בלונדה עם חזה משגע אבל ירו בה כי הייתה עם הלא טובים את כל השאר תיראו לבד סרט ענק 10 מתוך 10 הסאונד טראק של הסרט גם פצצה אה ובסוף הם אומרים שהם בדרך לבחור את ה XXX החדש זה אומר יהיה גם XXX 3.

• 40 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. חזרתי מסניף המקדונלדס הקרוב לבייתי (כיכר דיזנגוף, ע"י קולנוע רב-חן), לאחר שאני מסיים להזמין את ארוחת המקנאגטס שלי וממתין עד לכשתיהיה מוכנה, מגיע לו זוג צעיר (20+ ככה) ומתלבט מה להזמין. לאחר כחצי דקת התלבטות, פונה הבחורה אל הקופאי ושואלת "תסלח לי, אתם כשרים?"... עונה לה הקופאי, שבמקרה הוא גם מנהל המשמרת - "כן, חלקית...". שואלת הבחורה - "מ'זתומרת חלקית?!" "הפוטאטוס לא כשר, אך נמכר" ענה מנהל המשמרת וממשיך להנפיץ עוד כמה דברים... "טוב... הלחמניות שלכם כשרות?" - שואלת הבחורה. "כשרות". "בטוח... בטוח?!" "כן..." - עונה מנהל המשמרת בטון נמוך ורוגז. "טוב... תן שני מקרויאל עם גבינה" - מכריזה בקול עליז הבחורה. משו תקעה אותי, הכחידה אותי במקום... פשוט לא ייאמן, למנהל ה…

• 46 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by vinipyx,

מה אתם אומרים??? [attachment deleted by admin]

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by XDude,

שלום לכולם... לפני כמה זמן הגיע לי דף של צריכת החשמל של החודשיים האחרונים.. והסכום שם עמד על 1200 שקל... עכשיו ברור לי שזה המזגן כיוון ורק בחורף אני מצליח להגיע לסכומים כאלו... ובגלל המצב המסריח הזה ההיתי רוצה לדעת כמה כסף זולל המזגן לשעה של שימוש? ובכלל ההיתי רוצה לדעת את זה על כל מכשיר שאני מפעיל.. השאלה שלי היא איך?

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. מי שזוכר את זה שנות ה90 המוקדמות 94-95 מהקומדי סטור נוסטלגיה http://st1wm.castup.net/server12/38507586-48.wmv?s=&rid=703051530102363&ct=IL&rg=BA&aid=411&st=0&cu=C50388B3-97F5-4506-B56D-1948ABEBAC78 איך אותה אהבתי, היתה יפה כל כך היה לה גוף של וונוס, שפתיים של מלאך אמרתי לה: עיניים, רוצה אותך נורא אמרה לי: קודם כל תלמד לשיר ת'טרטע טה חשבתי לי מה יש לי אני שאתבייש לי שלא אוכל לברוח, דפקתי את המוח אולי יבוא משיח ואז אני אצליח לשיר לבחורה את הטרטע טיר טן טה טרטע טרטע טרטע... שנים רבות למדתי ממש כמו משוגע ולבסוף הצלחתי לשיר את הטרינטע עכשיו אני יודע זה בכלל לא רע כי בעזרת הטרטע אשיג כל בחורה את רותי ואת דנה, ת'היא מפרדס חנה השארתי גם בביפר טרטע לקלודיה …

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. שלום לכולם! אוקי, סוף שנת הלימודים קרב ומתחילות לצוץ מחשבות על שטויות שניתן לעשות.. אז מה אתם עשיתם, או חשבתם לעשות? אם זה משנה אני מסיים עכשיו ט' (אבל לומד בתיכון, ככה זה אצלנו בעיר..) תעלו כל רעיון שעולה לכם, אפילו אם הוא הזוי מידי.. Install

25. שלום. ברצוני לפנק את המחשב (או אותי) באיזה חלק חדש, שדרוג של חלק ישן או משהו בסגנון, לקראת יציאתו של וינדוס ויסטה. המפרט הנוכחי: E6400 אסוס P5WDH זכרון GSKILL 2GB 800MHZ ATI X1800XT 256MB ספק ליברטי 400 מארז אנטק P180 מסך LCD זה בקצרה המפרט הנוכחי, כמובן שיש הארד דיסקים, צורבים מקלדות ועכברים וכו'... תנו איזה רעיונות לשדרוג, הוספה של משהו... התקציב כרגע לא משנה... יום טוב.

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים