עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by gal555,

הזמנתי סוללה למחשב נייד ונתנו לי מספר מעקב הכנסתי אותו לאתר של הדואר וזה מה שרשום לי:פריט ה-EMS מארה"ב נמצא בטיפול העמילות של חברת הדואר -ממתין לשחרור בישראל מה20/05/2010. אז היא נתקעה? אם כן איך אני משחרר אותה?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. מחפש טבלה שמראה את המכוניות הכי מהירות בעולם ושהיה שם את כול המכוניות שיש בכלל בעולם ושהיה שם גם את לוטק ועוד מכוניות ואם אפשר גם של אופנועים במובן של מהירות מקסימלית בגלל שהתבלבלתי כבר מכול המכוניות תודה לעוזרים :jump:

• 42 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by askme,

היי נשמע הזוי נכון ? אובכן, מסתבר שלא כ"כ - https://www.google.co.il/search?q=moon+is+hollow&oq=is+moon+is+h&aqs=chrome.1.69i57j0l3.20290j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום יש לי חבר בן 16 והוא רוצה לעשות קעקוע על היד ועוד' חודש הוא עובר לגור באמריקה ואז אם הוא יעשה קעקוע יכולים לעשות לו בעיות בשדה תעופה או שבאמריקה לא יקבלו אותו לעבודות נורמליות ?

• 59 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. שלום לכם, ראשית, אני מקווה שאני שואלת בפורום הנכון (אם לא-אנא, הפנו אותי למדור הנכון שבו שואלים שאלות מסוג זה). שנית- אני זקוקה להמלצה על חנות מחשבים אמינה וטובה (לא IVORY ולא KSP) - רצוי בפ"ת...ואם לא- אז בר"ג או ראש העין). כמובן- רק חנות שאתם מכירים מניסיון אישי! תודה מראש

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. האם יש קורסים שמלמידם לבנות מחשב? אם כן איפה? קראתי הרבה חומרים תאורטים וכמה מדריכים באינטרנט על בניית מחשב ועדיין אני חושש לבנות בעצמי איזה יש סיכון בלבנות מחשב בעצמי?

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by SweeT_EviL,

אני צריך להגיע לבן גוריון 100 ברמת גן עד 9 בבוקר. אז חשבתי לקחת רכבת עד שם אבל ממה שראיתי באתר של רכבת ישראל אין רכבת ברמת גן. יש למישהו רעיון איך להגיע לשם? ועוד משהו כשאני לוקח רכבת אז כרטיס אחד נותן לי גישה לרכבת לכל היום כמו בחול? (אף פעם לא הייתי על רכבת.. בישראל..)

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3248410,00.html מה נעשה...

• 44 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. יש לכם ספר טוב להמליץ עליו? אני אוהב את סדרת הארי פוטר וקראתי כבר כל ספר וגם נהניתי מאוד ממלאכים ושדים וצופן דה וינצ'י. אז אם אפשר שזה יהיה בערך בסגנון של הספרים האלה אני מחפש לקנות ספר טוב.

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by huber,

http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzQwOTYsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE=

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by שניצל,

באמת אנשים, שבוע הבא פורים ועדיין אין על זה ת'רד? ... אז למה אתם מתחפשים?

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by averaraz,

מישהו מכיר/התנסה עם מאווררי תקרה של המילטון? הדגם HEM650 מחפש משהו בסיסי וזול לחדר קטן. הם נותנים אחריות ל10 שנים על המנוע.

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. למי שלא ראה עוד: http://hwzone.co.il/contest/intelvideos/ שימו לב: 20 המשתתפים הראשונים אשר ישלחו סרטונים אשר עומדים בכללים – יזכו ללא הגרלה בהתקן זיכרון נייד של חברת Kingston בנפח 16GB מדגם DataTraveler Generation 3 בשווי של כ-200 שקלים! מה דעתכם על הפעילות הפעם? אתם מתכננים להשתתף? ספרו לי (ולנו)

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. מישהו היה בו פעם אחת ויכול לספר עליו? אמרו לי שיש בו להקות רוק ומטאל וגם חשפניות באווירה אופנוענית (הרליס כאלה...). [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. בעקבות זה שההורים שלי פשוט אומרים לי שאני מדבר שטויות ומדבר איתם על חלקים ג'נריים, החלטתי לפנות אליכם לנסות להסביר להם מה זה. אני יודע שזה בעצם כוונה לחברות או מוצרי זבל תוצרת סין שזה לא איכות וכ"ו, אבל אני צריך סוג של הגדרה לזה (אמרתי את זה להורים שלי, הם אומרים לי שלא, ושאומרים בכלל גנרי בלי ה-', ושזה בכלל לפי המילון משהו כללי, דברים כלליים). בקיצור, אם מישהו בכלל יודע, מאיפה זה בא ומה זה בדיוק אומר? תודה.

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. אבא שלי אפך לאחרונה לנכה ,כי נאלצו לקרות לו רגל העניין שהבן אדם מהמר ,ואנחנו לא יכולים לעזור לו כספית או בדברים יקרים ,שיתנופפו בטיל בגלל ההימורים ואני גם לא מבקש לא כסף ולא דברים יקרים ,אני לא מתכנן לעשות מיזה מסחרה מה שאני כן מבקש זה ציוד ישן שאין לו ערך נורמלי ביד שניה ,או ציוד חצי פגום שאני יוכל לתת לו דברים כמו קונסולות ישנות מחשבים ישנים ודברים כאלו אנחנו גרים באזור השרון ומי שמעונין שיצור איתי קשר בפרטי

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. סדרת ה-Gram החדשה לשנת 2026 נחשפת רגע לפני תערוכת CES ומציגה שילוב מסקרן של סגסוגת ה-"Aerominum" החדשנית, יכולות עיבוד גרפי מתקדמות עם שבבי הדור הבא של אנבידיה ומערך AI כפול המבוסס על מודל השפה EXAONE של הענקית הקוריאניתלכתבה

18. לדוגמא: http://cgi.ebay.com/Wireless-WiFi-IP-Internet-Pan-Tilt-Dual-Audio-Camera_W0QQitemZ320422164879QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a9aa6398f&_trksid=p3286.c0.m14 האם תהיה בעיה להכניס אותו לארץ? כמה מכס יש על מחשבים וציוד הקפי?

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by ROI-COHEN,

שלום לכולם, פתחתי קובץ וורד מgmail (של אוניסרסיטת ת"א) ועבדתי עליו (שעות רבות). לא זכור לי ששמרתי אותו כקובץ במחשב. במהלך כל העבודה על הקובץ השתמשתי ב- ctrl+s כדי לשמור את עבודתי. ברור לי לגמרי שאם הקובץ לא היה שמור איפשהו וורד היה שואל איפה אני רוצה לשמור אותו? השאלה איפה הוא שמר אותו!?! הרצתי חיפושים בכל המחשב כולל חיפושים בכל התיקיות ותתי תיקיות לכל הקבצים שנוצרו אצלי בטווח זמן שסיימתי לעבוד עליו ואין אף קובץ מתאים. על המייל עצמו הוא לא נשמר (כמובן) עוד אופציה היא- אני מחובר לאינטרנט דרך רשת של אוניברסיטה. האם יש סיכוי שזה נשמר איפשהו שם? אם כן מה האופציות שלי למצוא אותו? כל הצעה תתקבל בברכה.

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by onn_the_vy,

מתי המפגש הבא?

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by DrecK,

שלום אני צריך להגיע מחר לבסיס בנחל עוז. מישהו יודע איזה קווים מגיעים לשם מאזור אשקלון?

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. [br]פורסם בתאריך: 10.09.2010 בשעה 16:59:25שלי:Remember when I promised to kill you last? . . . I lied

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. שלום, אני מחפש זמן רב ספר תירגול במכניקה, אבל אני לא מוצא. ברוב המבחנים השנה המורה צלם לנו תרגילים מספר מסויים והתרגילים היו הרבה יותר טובים מהתרגילים בספר של יורם אשל, ולכן אני רוצה לשאול אם מישהו מכיר את הספר ממנו לקוחים התרגילים הבאים: http://websamba.com/ido123/ido2.gif תודה.

• 28 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by חן מ,

אהלן אני משתחרר בעוד עשרה וחצי חודשים,כרגע משרת כנהג בוס באיזשהו בסיס סגור בצפון הארץ.... מאוד לא אוהב את התפקיד שלי ואת היציאות שהם חמשו"שים,ומנסה לעשות הכל כדי לעבור לבסיס יומיות ולשרת את העשרה חודשים האלו קרוב לבית בתפקיד יותר קל... הדרך היחידה שלי להשיג את הדבר הזה היא דרך קב"נית,ופה אני מתלבט.... אם היא לא תיתן,שלא תיתן.אבל אם היא תיתן וזה יהיה כרוך בהורדת פרופיל ל45 נפשי,כדאי? מה הסיכוי שהיא תגיד לי טוב לך ואין סיבה להוציא אותך ובלה בלה,והכל כמובן עם אינטרס של המפקד שלי שישאר לו הנהג שלו כמה שיותר זמן?למרות שזה סך הכל לעוד עשרה חודשים ואז אני כבר לא הנהג שלו ולא בטיח... תודה!!!

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. נסעתי לי באוטובוס תל אביב ירושלים שמתי לב האוטובוס נסע בנתיב מיוחד משלו אבל בכל זאת לפעמים רכבים מקדימה נכנסו למסלול התחבורה הציבורית חשבתי היה מגניב אם הייתה מצלמה והנהג היה בלחיצת כפתור מצלם את הרכב ושולח את הסרטון למוקד מיוחד בצורה אוטומטית תוך כדי נסיעה המצלמה יכולה לצלם בצורה תמידית ושאתה לוחץ על הכפתור היא לוקחת מידע 30 שניות אחורה והלאה עד שאתה לוחץ על הכפתור שוב ככה ששום אירוע לא פוספס תארו עולם שלכל המכוניות יהיו מצלמות קדמיות מובנות עם חיבור אינטרנטי תמידי מדובר על צורך בתשתית שעוד לא בנמצא אבל הטכנולוגיות קיימות המהות של הדבר זה שהיצר המלשני של האנשים יבוא על סיפוקו וכל אחד יהנה בלדווח על אנשים מלפניו ובאותו זמן כל הנהגים יחששו שהבן אדם מאחורייהם מצלם אותם וי…

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים