כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
יש לי צילינדר ו מספרים של -3.85 ו -4 ביררתי קצת ואמרו לי שמתאים לי PRK ו Lasik ה PRK יוצא יותר זול השאלה עם זה עדיף יש למישהו המלצות וניסיון עם השיטות הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
Norwegian Wood / Kashmir (Beatles and Zeppelin) The Aaron English Band
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מה אני(או כל אחד) צריך לדעת לפני שנכנסים לזה? מה התעשה או לא תעשה? מה נחשב אתר אמין?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
eRepublik הוא משחק בוא אתה מגלם דמות אשר חיה במדינה ועיר בוא תיבחר בתחילת המשחק, ותנסה להגיע איתו לחיים טובים ומעבר לזה. המשחק מתאים לאנשים שאין להם הרבה זמן להשקיע במשחק! (בעיקר אנשים עובדים) אתה תחליט האם הוא יהיה פוליטיקאי שאולי לבסוף יהיה ראש מששלה, חייל שאולי יפקד בסוף על צבאות שלמים, כזה שמחזיק חברות בעולם ומרוויח הרבה, או פשוט איש שנהנה ליראות את הכול מתפתח בעולם. כתושב יש כמה דברים בסיסים שעליהם צריך לעבור בצורה יום יומית: לאכול (ע"י קניית אוכל בשוק), לעבוד (לאחר שתימצא עבודה), להתאמן (כדי לפתח את הכח שלך למלחמות עתידיות), ואם כבר יש מלחמה במדינתך אז להילחם. יום במשחק מתחיל בשעה 10 בבוקר אצלנו, כל יום אפשר להתאמן ולעבוד פעם אחת. מדינת ישראל קיימת במשחק והמעו…
-
- 132 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
אבל לי תשאר האופציה לבקש חברות מאחרים
-
- 5 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום רב אני גר בבית על צלע ההר, מתחתיי ישנה שכונה של דתיים. עזבו את זה שכל כמה ימים הם עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח (אם מישהו יוכל להסביר לי את פשר ההתנהגות המוזרה אני אשמח) בכל מקרה בחודשים האחרונים הפרזיטים קנו לייזרים וכל לילה הם מסנוורים את הרחוב שלי. הלייזרים הללו ללא ספק חזקים כי ממרחק גדול יחסית הם ממלאים את הבית בצבע ירוק זוהר. למי שלא יודע נזקי הלייזר מאוד חמורים ומספיקה שנייה בשביל לפגוע בעין. אנו די חסרי אונים. אם היינו יכולים לדעת מאיזה בניין ומאיזה חלון היינו יכולים לפנות אל המשפחה או לפחות לערב את המשטרה. הבעייה שאנו לא מצליחים לזהות את הבניין ולא פעם כאשר היינו בחוץ ראינו כמה וכמה אלומות לייזרים ואני לא אתפלא אם זה כמה משפחות המפעילות טרור דתי. המשט…
-
- 83 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אהלן! אז לאחרונה חזרתי מתאילנד. ואיך לא, עשיתי ריענון "קל" למלתחה שלי. אע"פ שידעתי שזה רעיון ממש גרוע, בכל זאת לא יכלתי לעמוד בפיתוי וקניתי לעצמי זוג משקפי RayBan. אז כן, אני לא דביל, אני מודע לכך שהן לא אמיתיות, אבל בתכלס הן נראות ממש טוב [ואפילו טרחו לעשות חריטה של R.B על העדשה השמאלית!] אבל כאן גם מגיעה הבעיה. השאלה האם המשקפיים מוגנות UV. כי בתכלס - בלי הגנה כנגד קרינת שמש אני אחרבן לעצמי את הראייה. השאלה שלי היא - האם יש דרך שאני יכול לבדוק האם הן מוגנות? האם אפשר לקחת אותן לחנות לאופטיקה לבדיקה או משהו כזה או אחר? ידוע לי שבמידה והעדשות עשויות מפלסטיק אז הן מוגנות מפני UV לא משנה מה המצב [חלק מתכונות החומר הטבעיות], אבל מדובר כאן בעדשות זכוכית, שזקוקות לציפוי מיוחד …
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
צריך להוכיח שלכל שפה אינסופית בR.E קיים אנומרטור מונוטוני על קבוצת הטבעיים האי-זוגיים. כלומר קיים אנומרטור שמדפיס את הטבעיים האי-זוגיים (השייכים לשפה) בסדר עולה, ומבלי לחזור על אותו מספר פעמיים. (הטבעיים הזוגיים מודפסים כרגיל) אז אם למשל 3 שייך לשפה, אי אפשר להדפיס אותו לפני שסיימנו לטפל ב1 (כי אנחנו או מדפיסים את 1 או מדלגים על 1). לכן האנומרטור צריך להכריע את 1. באופן דומה, 5 צריך שהאנומרטור יכריע את 1,3, וכן הלאה. סה"כ קיבלנו שצריך להכריע את כל האי-זוגיים הטבעיים. איך אפשר לבנות אנומרטור כזה?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יאללה, תצאו מהמחבוא שלכם ציינו אזור, אופניים, ציוד, שיפצורים וסגנון רכיבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני גר בבית על צלע ההר, מעליי יש שכונה של חילוניים. עזבו את זה שכל כמה ימים אנחנו עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח (אשמח להסביר את פשר ההתנהגות המוזרה) בכל מקרה בחודשים האחרונים אני והפרזיטים קנינו לייזרים וכל לילה אנחנו מסנוורים את הרחוב של איזה אחד. הלייזרים הללו ללא ספק חזקים כי ממרחק גדול יחסית הם ממלאים את הבית בצבע ירוק זוהר. למי שלא יודע נזקי הלייזר מאוד חמורים ומספיקה שנייה בשביל לפגוע בעין. הם די חסרי אונים. אם הם יכולו לדעת מאיזה בניין ומאיזה חלון הם היו יכולים לפנות אל המשפחה או לפחות לערב את המשטרה, לשמחתינו הם לא מצליחים לזהות את הבניין ולא פעם כאשר ראינו שהם בחוץ בחוץ שיגרנו כמה וכמה אלומות לייזרים ואני לא אתפלא אם הם חושבים שזה כמה משפחות המפעיל…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
^ הטרילר נבחר באקראי לקבלת התרשמות ראשונית. אני חבר באחר הפורומים שמוזכרים שם, גאווה . שמעתם על stucksnet ועל הנזק שזה עשה לרבע מהצנטריפוגות בנתאז באירן? ישראל הודתה בפיתוח משתוף עם ארה"ב. מעניין פעם ראשונה שאני שומע על זה. מי שרוצה לינק פרימיום מהיר להורדה שיפנה אלי בה"פ. החלטתי להסיר בגלל שיש פה מדיניות לא ברורה בנוגע ללינקים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום, הקוד ג'אוה סקריפט הבא מופיע אצלי בדף האינטרנט. יש אפשרות לתת אישור מבלי לבצע לחיצה פיזית על הכפתור "Accept"? אלא לרשום פקודה של ג'אוה סקריפט בשורת הכתובות? <button onclick="command05;" title="Accept" name="Accept">Accept</button>
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני יודע שזאת חברה שמיצרת קפיצים ניראה לי חברה רוסית אבל אני לא יודע את השם שלה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש מעין מדבקות עגולות ששמים מתחת לרהיטים או איפה שנסגרות הדלתות וזה כדי למנוע טריקה - הן עשויות מניר דחוס או קרטון ודי עבות (3-4 מ"מ), איך קוראים להן? ואם אפשר גם את השם באנגלית, תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אלכוהול 70% על בסיס אתנול, ששאר המרכיבים יהיו לא מוליכים (מים מזוקקים וכו'). איפה אפשר להשיג את זה? בכל מקום שאני הולך אליו כתוב 70% אלכוהול 30% מים... לחיטוי מכשירים אלקטרוניים (אני לא רוצה 99% או 95% - http://www.wisegeek.com/why-is-alcohol-a-good-antiseptic.htm)
-
- 15 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
עברתי תאונה ואני תקוע בבית, נשאר לי כנראה עוד שבוע עד שאוכל לצאת מהבית ונהיה מאוד חם. אין לי מזגן ואחרי שאני יושב הרבה על הכיסא.. טוב אתם יודעים מה קורה. חיפשתי אבל מצאתי רק אחד עם מאוורר, אני מחפש שיוציא אוויר קר או מן פלטה קרה. עכשיו לא התכוונתי למשהו קפוא, רק קריר שלא יעשה לי נזק.
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום רב!... בקרוב אתחיל ללמוד MCITP וכמו שכבר הבנתי 300 + שעות לא כל כך יוכלו לעזור לי אז רציתי לדעת איכן אוכל למצאו חומר ללימוד עצמי עדכני נכון ליום זה אני לא מדבר רק על חומר באינטרנט אלא על דיסקים וספרים שניתן לקנות (בקשר לאינטרנט ... לינקים ללימוד עצמי יוכלו לעזור משמעותית ). ד"א המרצה שלנו אמור להיות זאב שניידר אשמח לשמוע אליו יותר תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני חייל משוחרר ולא מזמן התחלתי לעבוד בהיי-טק, וכבר הספקתי לקבל משכורת על חודש מלא. עכשיו לא ברור לי כל העניין של הפטור ממסך כי כל אחד אומר לי משהו אחר. יש לי 4.25 נקודות פטור במס הכנסה כמו כל חייל משוחרר רגיל. לפי האתר של היחידה לאכוונת חיילים משוחררים זה אומר שעד משכורת של 7583 שקל אני פטור ממס. http://www.hachvana.mod.gov.il/pages/zchut/zchut_mas_hachnasa.asp?UN=3&HD=3&SUB_UN=3 במקרה שלי אני המשכורת יותר גבוהה. השאלה היא - מה קורה ברגע שהמשכורת חורגת מ - 7583 ש"ח? האם רק משם מתחילים לחשב את המס פרוגרסיבית החל מ-10%? (מדרגות מס) כי אני שאלתי את החשבת אצלנו בחברה, והיא אמרה שזה אומר שרק מגיעה לי הנחה של משהו כמו 400 שקל במס הכנסה. משהו שלפי דעתי הוא נמוך …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב... ;D העליתי מספר קטעים חדשים ,מקווה שתיהנו, זה מסודר לפי תאריך העלאה, תגובות בברכה: Lior Saban - Guitar Classical Improvisation Pink Floyd : Marooned by Lior Saban Deep Purple - Child in Time : Lior Saban (Cover)
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מונית שירות (אין ברירה, חייבים לעבוד בלילה), מפתח תקוה תחנה מרכזית עד תל אביב אבן גבירול. מה המס' הכי קרוב שמגיע לשם? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש תותחים בפייסבוק שמכירים את הממשק ויכולים לעזור לי בבעיה שאני לא מוצא לה פתרון אם תכנסו לכתובת: http://www.facebook.com/computersfix תראו עמוד עסק שלי בצד שמאל יש לינק "אתרי פייסבוק" אם תלחצו עליו תגיעו לטמפלייט של פייסבוק CMS שניתן לעדכן דינמית עם XML וברצוני למכור אתרים כאלו לעסקים קטנים\בינוניים אתרי פייסבוק חלילה אני לא מנסה למכור עכשיו כלום רק יש לי שאלה איך עושים בהגדות של פייסבוק שכאשר ייכנסו לכתובת הזו יקבלו ישר את העיצוב של הטמפלייט בלי הצורך ללחוץ על הכפתור "אתרי פייסבוק"?? אני משתגע ולא מוצא את ההגדרה הזו זאת אומרת אני רוצה שזה יהיה הדף נחיתה כאשר נכנסים לעמוד העסק שלי תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום טלפנו כמה וכמה פעמים לבית שלי וגם לסלולרי ממספר חסוי ולא עניתי גם לנייד של אמא שלי טלפנו והיא פספסה את השיחות הגיעה הביתה והתקשרו שוב וזאת הייתה המשטרה הם אמרו לה שיש איזה "כנופיה" או מישהו משתמש ברכב עם לוחית רישוי זהות לרכב שלה ועושה עברות כלשהן אמרו לה לבוא מחר בבוקר לתחנת משטרה עכשיו כעבור 15 דקות צלצלו שוב ואמרו לה שגם אני צריך להגיע יחד איתה עכשיו הכל היה לי נראה מאוד צפוי ומסריח ויש לי סיבות להאמין שהכל זה טריק בשביל להביא אותי לתחנת משטרה בליווי ההורים מישהו מצוי בטריקים של משטרה ? והאם יכול להיות שזה הכל בלוף ויש להם סיבות אחרות שרוצים תוצאה סופית שאני יגיע אלייהם והאם באמת יש דבר כזה שגונבים לך את הלוחית ואחרי זה מזמנים את כל דיירי הבית של בעל הרכב…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש מקומות שמצד אחד יש בהם הרבה טבע, ומצד שני הם לא המוניים ואפשר להיות שם בשקט. את המקומות שאני מכיר כבר התחלתי למצות.. מישהו גם אוהב לטייל במקומות מיוחדים ויכול להמליץ? ובלי רעיונות כמו "היהודייה" ו"הכנרת".
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מדובר בפחמים שנשרפו מעץ ולא קנויים
-
- 24 תגובות
- 4.7k צפיות
-