עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by GRiM,

עדיין לא התעמקתי במשחק, אבל הוא כיפי - תנסו.

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אז ככה המצב כזה: אני חייל בצריפין (הייתי קרבי) ורוב הסיכויים שאשאר שם עד סוף השירות (צריך לעשות ניתוח). היות ואני נמצא במצב הנ"ל, החלטתי למצוא עבודה. אני עושה רק שני ימים בצבא (לצורך העניין -ראשון ושלישי), ובשאר הימים אני חוזר הביתה בסביבות 3. מה שאומר כזה דבר: יש 5 ימים בשבוע שאני יכול לעבוד -3 מהם מהשעה 16:00, ושניים נוספים שזה שישי ושבת. הבנתי שברוב המקומות יש התחייבות למספר מסויים של משמרות (5-4), כמה שעות זה כל משמרת ? האם יש אפשרות לעבוד רק במשמרות מסוימות ? אני כותב עכשיו קורות חיים, ולא יודע אם בכלל לרשום את העובדה שאני חייל. מצד אחד בכל מקרה אני אספר על כך בראיון, אבל מצד שני יש סיכוי שלא יזמנו אותי בכלל. יש לי המון נסיון בחומרה, גם באופן כללי וגם כטכנא…

3. Started by J0n1,

הכל התחיל ביום שישי, זה היה יום חם ושקט, אמי הכינה קציצות בשר כהרגלה במטבח, שיהיה לנו מה לאכול לאחר הצום. אמרה לי אמי: דורון, הורד בבקשה את הפח, למען לא יבאיש ביום הכיפורים הבא עלינו לטובה (או יותר נכון: נו תזיז תתחת ש'ך תוריד תפח שהוא לא יתחיל להסריח לי פה) אח"כ אמרתי, אח"כ. את יום הכיפורים בילינו בחשמאונאים, שחזרנו, הפח עדיין עמד בארון זבל, אז אמרה לי אמי: דורון, הורד בבקשה את הפרק ורוקנו מזבל, למען לא יבאיש מחר (או: נו נמאס לי מהעצלנות שלך תוריד כבר את הפח לכל הרוחות). אח"כ אמרתי, אח"כ. היום, השקימה אמי בבוקר עם ציוץ הציפורים, כדי להכין לי מטעמים לבית הספר, אך אוי ואבוי,חשכו עיניה! כל הבית מלא רימות! בסלון, במטבח, בספות,על השטיח! כל הבית! אתם בטח מתארים לעצמכם מה אמרה …

• 23 תגובות
    • 17.6k צפיות
  4. Started by Crash5,

מישהו שם לב להאטה בקצבי ההורדות מ RS? כבר כמה ימים שאני מוריד בסביבות ה-30kb/sec עם חבילה של 1.5MB יש לי חשבון פרימיום ואני בדר"כ מוריד במקס' של מהירות החיבור שלי. אשמח אם תנסו להוריד קובץ ותגידו לי האם אתם גם נתקלים באיטיות.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by over,

אני קורא פה אנשים שקונים מחשבים באלפי שקלים וכרטיסי מסך בסכומי עתק, ו השאלה למה ? היום בעידן קרבות הענק בין כל חברות הקונסולות זה הדבר הכי משתלם לקנות . הרבה יותר זול, אמן , נוח . רוב המשחקים כבר מזמן עברו לקונסולות . (למעט אסטרטגיות ) הקונסולות היום חזקות הרבה יותר ממחשב ממוצע .ניתן לחבר אותם למסכי ענק בלי כל הבאגים שמאפיינים מחשב . מכניסים משחק הוא מיד עובד . אשמח להבין מדוע אנשים עוד מבזבזים כספי ם על מחשבי משחק ?.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. איך העבודה עצמה - מהנה ? משעממת ? כמה מרוויחים ? איפה מעסיקים טכנאים חוץ מחנויות של מחשבים ? כדאי ללמוד ? לא כדאי ? יש אלטרנטיבה אחרת לקורס מקסימום שנה ? רבותי הרבה מתענינים בתחום הזה כל מי שמכיר את התחום שישתף אותנו לטובת קהילת hwzone

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Guy King,

אני בשיעור 19 בלימודי נהיגה. אני עדיין קצת מסתבך לפעמים עם הקלאץ' וההילוכים (:-X). המורה שלי ניסה לשכנע אותי לעבור לאוטומטי, והוא אומר שהוא מעריך שבמצב עכשיו זה די וודאי שאני אצטרך לקחת יותר מ-28 שיעורים, אולי לכיוון ה-35, בעוד שאם אני אעבור לאוטומטי יהיה לי יותר קל. שאלתי אותו בקשר ליתרונות והחסרונות של ידני לעומת אוטומטי, אבל הוא נראה לי משוחד לכיוון האוטומטי. ד"א, הגעתי איתו להסכמה מראש שכל שיעור עד ה-28 יעלה 78 ומהשיעור ה-29 כל שיעור יעלה 95. שיעור 40 דקות. אז האם כדאי לעבור? מה היתרונות והחסרונות הבולטים ביותר? תודה

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  8. כל מי שזה שיפרסם כאן את הפרטים הבאים: 1. באיזה הגרלה. 2. מהו הפרס. 3.הוכחה כל שהיא לזכיה. 4. טענות\בקשות. (במה היתם רוצים לזכות). 5. תוכלו גם להחליף את הפרסים בינכם \ ליצור קשר עם מי שמעוניין. כמובן לפי רצונכם אתם לא חייבים לאף אחד שום דבר...סתם בשביל הסקרנות. מכווה שהדיון יצליח. *בבקשה בלי ספאם שהתדר לא התדרדר לנעילה. * ההגרלה השנייה מסתיימת עוד מיספר שעות.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by DimaX,

http://www.flurl.com/entry/view/1185137/Beat_Him_Silly וואי איזה שווה זה בטח להיות שם ולהרביץ לו ביחד איתם! איזה כיף לא נוראמלי!! ותחשבו על זה - זה ככה כל יום!!! Brutal.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Gohan,

יש לי מחבט טניס שנקראו לו הגידים, מישהו מכיר חנות באזור המרכז שמחליפה גידים? תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 9k צפיות
  11. אני יודע שזה לא קשור אבל זה בכללי ^^^

• 23 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by barak_11,

הרגע חזרתי הבייתה וקיבלתי מספר הודעות כאלה: Look, a new office killer game. Go download and join the rest of us! My nick there is Miril! http: //el.qu ijindeshkinmas.com/programs/ lkncs/dty/msdfg.zip תיזהרו ממנו...הוא מופץ בקצב מדהים... בכלל תיזהרו מאוד מהאיסיקיו ואל תיכנסו לאף לינק שלא הגיע אליכם במתוכנן (גם אם הוא סתם לתמונה או אתר לא ידוע). אני מקווה שICQ יתקנו את הפירצות שלהם ומהר....

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Asafalfa,

טוב אני וחבר שלי דברנו על כל מיניי תוכניות טלויזיה שהיו ואז פתאום נזכרתי שפעם היה מ.ק 22 .... עכשיו מישהו יכול לומר לי לאיפה לעזאזל התוכנית הטובה הזו נעלמה ???!

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by HunterVee,

מה דעתכם על הסרטים הקודמים בסידרה (SAW I ו-SAW II)? מה אתם מצפים מסרט זה (אם בכלל)? ועוד דעות שלכם יתקבלו בשימחה ;D האתר הרשמ של הסרט (כולל טריילר) : www.saw3.com

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by FlameThrow,

אני טס עוד כעשרה ימים לארה"ב באלעל(ההורים שלי לא נותנים לי לטוס בחברה אחרת משום שבאלעל הטיסה היא ישירה ואני בכלל רוצה לטוס בContinental ועוד כמה חברות ולא אכפת לי שזה לא ישיר,אני דווקא אוהב את העצירות האלו) באלעל לא טסתי המון שנים,בשנים האחרונות אני טס באלאיטליה ורציתי לדעת האם המצב שאלעל מפוצצת בחרדים,תינוקות בוכים בכל מקום,סירחון ושרות גרוע לא השתנה ובכללי מה אתם חושבים על אלעל

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום אנשים נניח אתם בקשר רציני כבר הרבה זמן, וברור לכם שזה הדבר האמיתי, אתם כבר באמצע שנות ה20 שלכם, ותיכננתם טיול לחו"ל לכמהח חודשים. מה תעשו? תוותרו על הטיול? תקצרו אותו? תחכו שיהיה מספיק כסף ויתאים לשניכם לנסוע? תיסעו ותחכו אחד לשני? מה יכולות להיות ההשלכות של נסיעה כזו? מהזה אומר בכלל על טיב הקשר? הביעו דעתכם..

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  17. טוב קיבלתי לפני יומים איגרת מהצבא, על העתודה האקדמאית, הולך לשמוע מה ומו היה שם, מי מהפורום גם קיבל ובא להרצאה, נארגן שם איזה מפגשון ?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. השאלה בכותרת- באיזור המרכז- וובבקשה לא להציע רולדין או מקס ברנר. וד"א יש סוג מסויים של שוקולד שמחזיק יותר מעמד? (ז"א לא שוקולד פרה אלא שוקולד כמו שוקולד מריר תוצרת יד או משהו כזה ומחזיק מעמד אני מתכוון לאריכות ימים )

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by WhiteHaze,

If you watch the images from your seat in front of the computer, Mr.Angry is on the left, and Mrs. Calm is on the right. Get up from your seat, and move back about eight feet. They switch places! WTF? ויש שם עוד מציאות...

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by TombcatZ 2,

http://www.thinkgeek.com/homeoffice/gear/8122/ איך בא לי אחד כזה בבסיס...

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by DimaX,

המלצה לעוד סידרה, הפעם מתח\אקשן: The Kill Point קצת הייתי עצלן כדי לצפות בפרק הראשון והשני שבאים ביחד, כי זה שעה וחצי ביחד. היום היה לי זמן וקצת משעמם אז החלטתי לראות. אני ממש לא מצטער על כך. סידרה ממש טובה ויש לה עתיד! תזכרו מי המליץ לכם לראשונה על יריחו וגיבורים אחרי הפרק הראשון והשני שלהן לפני שנה. כדאי לכם לראות את The Kill Point. הסידרה היא "מיני סידרה" - 9 פרקים בלבד. http://www.imdb.com/title/tt0862593/ http://tv.yahoo.com/the-kill-point/show/39302 5/5 כוכבים, ע"פ 102 מדרגים. A group of Iraq war veterans conduct a bank robbery where everything goes terribly wrong, leading to a hostage crisis that plays out over the course of the series.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Tomerb1,

שלום לכולם מישהו סיפר לי שהיו הרבה כתבות בעיתונים וכו' מישהו יודע על זה משהו? תודה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by dorviper,

תוך כמה זמן אמורים לקבל את רשיון הנהיגה עם התמונה? כי כבר יש לי את הרשיון יותר מ3 חודשים ועדיין לא קיבלתי...התקשרתי למספר שיש על רשיון הנייר ואמרו לי שם שעדיין לא התקבלה הוראה להנפיק לי רשיון עם תמונה ולפנות למשרד הרשוי הקרוב לביתי...מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני חושב שזה מספיק חשוב כדי לפרסם גם כאן אנא חיתמו והפיצו הלאה במייל ובאתרים אחרים http://www.mac-it.co.il/petition/index.php

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Internal,

חח כן בזמן האחרון אנשים מושפעים מי קסמים וואלה גם אני אבל שמעו זה מדהים טוב לא ניראה לי שאורי שלנו יכול כך http://www.lapanim.com/system/a_file.php?no=101274252

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים