עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נמאס לי כבר לראות סרטים באיכות 320P על מסך FHD זה מרגיש לי פשוט בזבוז , אז הלכתי לקנות לי סרט (מקורי לא צרוב מהשוק) בתקווה שהאיכות תיהיה קצת יותר טובה , ולצערי האיכות הייתה גם 320P (כמובן שהסאונד והתמונה היה קצת יותר טוב אבל עדיין...) . מישהו יודע איפה מוכרים / משכירים או אפילו מורידים סרטים בHD (עדיף 1080P) עם או בלי תרגום זה לא כלכך משנה. אני מעדיף קנייה מהאינרנט אם מישהו מכיר.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. חברים שלום יש פה דרייבר למחשב שאני צריך בקישור הזה http://rapidshare.com/files/194465059/LG_110_Fan_control.zip אני צריך שמישהו יעלה את הדרייבר ^ לשרת הזה בלבד http://pyramidfiles.com/ ואני יסביר : אני לא יכול להיכנס לאתר ראפידשר בגלל שייש לי אינטרנט רימון

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלומות חבר'ה הסיפור בקצרה הוא כזה, אני וחברה שלי אימצנו כלבה מ SOS (כמו צער בעלי חיים) שעברה התעללות (כמה ילדים ערבים בלוד גזרו לה את האוזניים ימח שמם :2gunsfiring: ), המסכנה כבר היית ברשימה להמתה היות ואף אחד לא רצה לאמץ אותה בגלל האוזניים... בכל אופן היא בת חודשיים וחצי ~ מסוג מעורב של זאב ועוד משהו ש 3 וטרינרים עדיין לא הצליחו לעלות עליו. הבעיה היא שאין לנו כסף על מנת לשלוח אותה לאילוף (השכרת הדירה שואבת את רוב ה"ממון" שלנו), כך שהיינו רוצים לעשות זאת לבד. סה"כ אנחנו לא מחפשים שתהיה כלבת קרקס ותכין אספרסו אלה את כל הדברים הכי בסיסים שכל גור כלבים חייב לדעת (עשיית צרכים, לעיסת חפצים, משמעת בסיסית...) השאלה שלי אליכם היא, vיכן אני יכול למצוא מקורות מידע בעברית לאילו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כן כן גם אני סובל מהפחד הזה שאני יקום באמצע הלילה ותיקן יטייל לי בתוך השמיכה(או שזה רק אני). מה שמצחיק זה כשהייתי צעיר לא היה לי בעיה אתם הייתי רואה תיקן או שהייתי הורג אותו או שהייתי לא מתייחס אליו. כיום אני גר לבד ויש לי פוביה מוזרה שכל פעם שאני רואה תיקן אני פשוט לוקח k300 מרסס בכל הבית ויוצא החוצה עד שהוא מת(מצחיק אבל רציני). עכשיו כולנו יודעים שיש כאלה נרתעים\פוחדים פחות ויש כאלה שבשבילם זה סתם עוד חיה בטבע שאפשר ללטף אבל יש גם כאלה שלוקחים את זה קשה כמוני. השאלה שלי זה למה? מה יש ביצור הקטן והחום הזה שאין בחיפושית?(שאותה אני יכול להרים בלי היסוס של פחד) איך מתגברים על זה? ולמה יש כאלה שכן מפחדים וכאלה שלא מאיפה זה בא? אני מבקש דיון רציני למרות שהוא על תיקנים…

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  5. צוייר על בד בגודל מטר על מטר, בעזרת צבעי שמן. לקח לי כשישה חודשים לסיים את הציור. מה אתם חושבים עליו?

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by klayton,

What the Americans think about British accents Hilarious!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. apples for apples? תפוחים? מה??!

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by The Ball,

אשמח לרענן את ה playlist שלי בדאנסים / טראנסים / טראקים חדשים וטובים... אם אתם רצים ויש לכם מוזיקה ש"נותנת" אשמח לשמוע...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by JohnnyBravo,

אני רוצה לארגן לו תגובה.מעין פארודיה לשיר THE WALL (we dont need no education).הבעיה היא שאין לי מושג איך מכינים סרט ומעלים אותו לyoutube. איפה יש מדריכים פשוטים ברשת.

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  10. השאלה בכותרת. נ.ב. חיכיתי כבר למעלה מ-45 דקות שיענו לי ב-*2800 של אגד אבל לא יכולתי כבר להחזיק מעמד, צריך לשרוף להם את המקום.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by D.r Bit,

מה קורה חבר'ס חשבתי על קעקוע מגניב וקצת פסיכי למען האמת . והחלטתי לעשות את התמונה של הפרופיל בתור קעקוע על כתף ימין שלי מה דעתכם ?. המלצות לבית משוגעים יתקבלו בברכה !

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Nahum2,

אני חייל משוחרר ואם הכל יסתדר מתחיל שבוע הבא לעבוד בהיטק. Xמשכורת + Y להוצאות אני מחפש הסבר על קרנות פנסיה/השתלמות/מנהלים ביינתים מה שאני מכיר זה שרק החלק X מקבלים ממנו הפרשות לפנסיה וכאן הידע שלי מסתיים. אשמח לאיזשהו הסבר על מה קורה בארץ בעניינים הללו. ועצה היכן אני יכול לקבל יעוץ (אפשר גם בתשלום)

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by Proww,

אהלן. אני עוד כמה שבועות טס לחו'ל בלי נדר. רציתי לדעת במידה ואני גולש על האינטרנט של סלקום (אינטרנט סלולרי) בחו'ל, הם לא מחייבים אותי על גלישה מחוץ לארץ? או שאין קשר בין האינטרנט הסלולרי (סלקום) לבין חו'ל? גלישה רגילה ללא עלות נוספת? (במידה ואני לא חורג מעל ה-300 מגה שהקציבו לי). תודה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  14. שלפחות יקנה דולרים בסכום שהוא חושב להשקיע במחשב. עלית מחירי הניידים תהיה גבוהה מעלית הדולר. יש בעיה קשה בארהב ויכול להיות אפילו בעיה קשה במיוחד בסוף החודש. הדולר יזנק בשבועיים הבאים חזק.

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by Milford Cubicle,

כמו שראיתם, השבוע יתקיים באתר אירוח חי עם אנשי מיקרוסופט ישראל בנושא Office 365 - חבילת הענן החדשה של החברה. למי שפיספס: http://hwzone.co.il/news/135541 חבילת ה-Office 365 היא חבילה הכוללת שלל מוצרי ענן (Cloud) המספקת שטח איחסון וגישה לכלים ארגוניים, תוך אפשרות לשיתוף פעולה בין משתמשים. באמצעות חבילת ה-Office 365 מתכוונת מיקרוסופט להתחרות בשלל מוצרי הענן של גוגל וחברות אחרות להן מוצרי ענן. על מנת לענות על כל השאלות של גולשי HWzone ולהביא מידע נוסף, נארח השבוע באירוח חי באתר שלנו את סער רוזנברג, מנהל המוצר של Office 365 ואת ניר חינסקי, יועץ טכנולוגי בכיר במיקרוסופט ישראל. האירוח יתקיים ביום רביעי, ה-13 ליולי, בשעה 16:00 במערכת הקהילות שלנו בפורום מיוחד שנפתח לנושא. תוכלו ל…

16. Started by IME3,

משום מה צצו לי שביבים של זכרונות מתקופות אחרות חשבתי נוודא האם היה כדבר או שהכל פרי מוחי זכורה לי תקופה שהיה דבר כזה שהיית פותח איזו תוכנה ומריץ סריקות של טווחי IP של ספקיות היה מוצא שמות של מחשבים ואז כל מה שהיה צריך זה לעשות קופי פסייט של ה IP לחלון באקפלורר והיית מטייל במחשבים של אנשים זוכר משהו היית מחפש פורט מסויים TCP נראה לי הזוי שהיה כזה דבר פעם איזה תקופה יפה זכור לי שהייתי מטייל בחיפושים אחרי תמונות עסיסיות של בנות ארצנו היפות אבל לרוב הייתי נתקל בגלריות של קשישים ותיעוד מסעותייהם באתרי תיירות כגון קפריסין והסביבה אני יכול להשבע שאם אחפש טוב מספיק עוד אוכל למצוא פה את הספרייות ששמרתי מהשיטוטים שלי שוכבות איפשהו זכור לי פעם אחת שטיילתי לאיזה בחור במחשב הע…

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  17. Started by raiman1,

שמעתי ממישהו שריצה על אספלט יכולה לדפוק את הברכיים. אני לא יודע עד כמה באמת הוא מבין ... שאלתי היא האם דבריו נכונים, ואם כן ממתי זה מתחיל להשפיע( רק עם מתמידים שנים רבות או אפילו מספר חודשים??). תודה לעוזרים.

• 31 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. Started by JohnnyBravo,

mailto:http://www.youtube.com/watch?v=Ggzl8z9Csho&feature=player_embedded#at=16 ah,what??

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  19. Started by Starr,

שלום לכולם. קיבלתי מכתב על הגשת מועמדות לפרוייקט גאמ"א. ראוי לציין כי: לא למדתי מחשבים בבית הספר. אני לא מבין הרבה ברשתות, שפות תכנות, פרוטוקולים וכו'. הקב"א שלי היא 52. האם כדאי להשקיע ובכל זאת להגיש את המועמדות ולענות על המבחנים או פשוט לוותר על זה כי במילא אין לי שום סיכוי? תודה ויום טוב.

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  20. Started by Gilbk,

היי, אני זוכר שמתי שMW2 וBO יצאו היו כאן בפורום קניות קבוצתיות עם הנחה משמעותית על המשחק. השאלה שלי היא האם מתוכננות כאלה גם לMW3 ולBF3? אם כתבתי במקום הלא נכון בבקשה להעביר את הדיון, אני פשוט זוכר שהדיונים על הקניות היו בפורום הזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by Salwaby,

סתם רציתי לדעת אם מישהו פה מכיר איזשהו מבחן IQ טוב בעברית (ועדיף מאוד בחינם) באינטרנט .. מצאתי כמה שהיו מחורבנים לגמרי, או מבחני 10 שניות חארטה. יש די הרבה באנגלית, שאותם עשיתי אבל לפעמים נתקעתי במצבים שהשפה קצת הפריעה .. בכל זאת לא שפת אם. יש משהו ?

22. Started by fargoth,

נסו את הדבר הבא: הכנסו לאתר http://code.google.com/p/namebench/downloads/detail?name=namebench-1.3.1-Windows.exe&can=2&q= והורידו את namebench (תוכנה שמשווה DNSים). לאחר הרצה קצרה תגיעו לעמוד שנראה כך: (ה DNS ש 192.168.1.1 מצביע אליו הוא של בזק בינלאומי במקרה הזה)... אני הולך להתייחס עכשיו ל isohunt כי הוא האתר הראשון ברשימה. בדקתי מה ה IP הנכון שאמור היה להיות לו ע"פ האתר http://whois.gwebtools.com/isohunt.com וה IP שלו הוא 208.71.112.30 אבל אני לא יכול לעשות ל IP הזה ping למרות שמהאתר הזה אפשר לעשות לו ping. המסקנה מכל העסק הזה היא שהחליפו את ה IP של האתר כך שיצביע למקום שונה מהמקום של האתר האמיתי, וחסמו את הגישה אל האתר האמיתי... נסו לכתוב isohunt.com ותגיעו ל…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום, התגייסתי באוקטובר '08, עברתי טירונות כלל צה"לית, ומשם עברתי קורס נהיגה עד 12 טון בבה"ד 6. לאחר שנת שירות כנה"ג בחיה"א, הורי הסכימו לחתום על אישור התנדבות ליח"ש, ועברתי לחש"ן, לעשות מסלול עם נוב' 09'. סיימתי מסלול, עשיתי מחזור במבצעית, ואמא שלי התחרטה. היר התכוונה "למשוך" את החתימה חזרה, וזה הגיע למג"ד, שהחליט שאין טעם ללכת עם הראש בקיר, ואישר להעביר אותי למפח"ט, ומשם בחרתי לעבור חזרה לבא"ח שריון, לשרת כסרס"פ (רק שבסוף, היא אפילו לא ביטלה את החתימה, כי השתכנע שאני כבר לא לוחם). בשלושה חודשים הראשונים שלי כסרס"פ בגדוד הפיקוד, הגדוד ההשכרתי-מבצעי בחטיבה 460, עדיין קיבלתי שכר לוחם, והייתי סבור שאני על תקן לוחם, ושכך יהיה עד שחרורי. כמו כן, הייתי בטוח שיהיו לי מספיק חוד…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם. אני רוצה ללכת למטווח, הבנתי שיש מטווח קרוב לבית שלי (קריון - קריית ביאליק). רציתי לדעת במה כרוכה ה"אטרקציה". תודה

• 38 תגובות
    • 6.7k צפיות
  25. האם יש חיה כזאת או שאעלץ לחכות עד מחר?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים