עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redti,

פתחתי את הדיון הזה כדי לספר לכם על משהו מעניין שקראתי היום.. שלחו לנו בבסיס היום אי מייל לכל המחשבים שהולך להיות מבצע מלביש ב21 לחודש , האי מייל כביכול לא נועד לנו אלא לשוטרים הצבאיים , הוא כולל בתוכו יעדים ודרכי ביצוע של המבצע וכן גם מספר הוראות בטיחות . שמתי לב לסעיף שצויין בדגש : "אין לרדוף אחרי חייל שבורח" באותו רגע עלה לי חיוך , אבל האמת המצערת והעצובה שלא מיישמים את ההוראה הזאת ואני תוהה לעצמי מה יקרה אם אותו חייל מסכן יידרס בכביש מה יגידו אותם שוטרים שרדפו אחריו : היה לו שיער ארוך../זקן.. /חולצה בחוץ .. הנושא הזה מאוד מקומם אותי..ואני מניח שמחר אני אצטרך לרוץ קצת אני יהיה בתל השומר ששורץ בחסרי התועלת האלה ואם אפול בשבי אני אכבול אותם על סיכון חיי אדם

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. אמנם אני מכיר את רוב חברי הפורום, לצערי לא במציאות אבל בכל זאת בזמן שישבתי מול הפורום תהיתי וחשבתי כמה זמן אני מבזבז פה וכמה אני נהנה פה ולא יודע איך להגיד את זה, יש לפורום מן הומור וציניות כזו שמיוחדת לו בצורה אופיינית כזאת... בכל אופן לא יודע אם נפתח ת'רד כזה בעבר, אבל רציתי שכל אחד יפרסם תמונה שלו ואפילו יכתוב על עצמו איזה 3 משפטים... אני בטוח שיש פה כאלה חדשים שלא מכירים את כולם, ולצערי לא יצא לי לבוא לאף מפגש עד היום (סה"כ 1 או 2 מאז שאני חבר פה) אבל מפגש הבא אני אבוא ! אז יאללה אנשים שימו תמונות שלכם, אני מחפש תמונה שלי מעודכנת ואני אעלה גם !

• 43 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by dark13666,

מה דעתכם על POWER METAL? איזה להקות אתם מכירים?

4. שלום אני מעוניין לנסוע לסינמה סיטי ברמת השרון כדי לראות את שני הצריחים מפני ששמעתי שזה מוקרן על מסך ענק עם אחלה מערכת סאונד. עכשיו רגע לפני שקפצתי עם חברה שמעתי מחבר שלי ששני אנשים שונים שראו את הסרט שם בזמנים שונים (לפני שבוע ולפני שבועיים) אמרו לו שהסאונד באולם בסינמה סיטי גרוע - יש הרבה הפרעות וקפיצות - ממש מעצבן וזה שינה את דעתי. אז לפני שאני יקפוץ מחר לראות את הסרט בקניון הזהב ליד ביתי - תגידו לי אתם מה אתם חושבים על הסאונד בסרט הזה שם ובכלל על ההקרנה של שני הצריחים שם - העיקר מי שצפה בשבוע האחרון.. תודה על העזרה.

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by דנדן,

לא יודע אם פתחו את זה הפעם אבל: אופיס דיפו http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=00009sGrd-F1KTr6KmPNuL72J2i:12bbi68k5?id=no_tax באג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7020&perur=

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. יש פה מישהוא שמעוניין במאורר 80ממ' לא הכי חזק, אבל נורמאלי עם רגיל.. תשחדו אותי (יש מספיק לכוווווולם). ;D (אני אוהב לקבל דברים בחינם)..

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. נעלי ASOLO POWER MATIC 400. בעלת ממברנת ה-GORE-TEX וסוליית VIBRAM. מחיר מחירון: 1089 ש"ח. בקנייה קבוצתית: 650 ש"ח. אספקה תוך 5 ימים מרגע ביצוע ההזמנה. מיועד בעיקר לתושבים מחיפה והקריות. כל המעוניין נא להשאיר כאן הודעה עם אימייל ופלאפון. לרציניים בלבד. כמות מינימום הדרושה למחיר זה היא 5 זוגות בלבד!! http://www.asolo.com/eng/prod_det.php?area=2&catid=4&itemid=25

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. אוייי, הוא ענק... אני כבר מצפה לרגע שהם יעלו את הקטע השני, עם אהרוני. http://www.keshet-tv.com/sharedimages/keshettv/downloads/nehederet/WMS_RM_FILTER/3_luba-down.wmv צפיה איכותית! 8)

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. אמא שלי 4 פעמים בשבוע הולכת ליוגה או רייקי או איזה חארטה דומה. אני פעם אחת מוכן ללכת למסג. רק לא נעים לי להגיד שאני לא רוצה מזג אלה אקסטרה. אמא שלי אומרת לי לך ליוגה אני מכירה אחלה מדריך, לך לזה אנימכירה אחלה.. איך להשיג את הכסף בלי לרמות אותה ולהגיע בסוף למסג?

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. לא יודע למה יצא לי לחשוב על זה היום, אבל ככה יצא ולכן אני שואל: נאמר ועכשיו מוצבת פלוגת שריון בדרום ארצנו - ויש צורך להעביר אותה לצפון - דבר שקורה לא מעט. השאלה היא: הכיצד מעבירים את כלי השריון עצמם? הטנקים עצמם הרי איטיים(לא עולים על 60 קמ"ש כמיטב ידיעתי) ואינם יכולים לנוע על כבישים כיוון שהשרשראות שלהם יגרמו לאספלט לנזק בלתי הפיך. אני מניח שישנן משאיות ענק שסוחבות את הטנקים, בדומה ל"מגה-גררים" שסוחבים 10 מכוניות בבת אחת. אך טנקים (לפחות אלו שיצא לי לחוות) הם בד"כ חבר'ה רחבים, לפחות כמו נתיב וחצי, אולי אפילו 2 - האם המשאית גם היא רחבה כך? בקיצור - איך משנעים טנקים למרחקים ארוכים? תודה מראש לעונים וסליחה שאני בור.

• 42 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל זה הפורום שנראה לי הכי מתאים ... האם הפסקת חשמל הורסת את החלקים במחשב ?.. היה לנו עכשיו הפסקת חשמל והמחשב שלי כמובן נכבה ולא נראה שמשהו קרה ... אז השאלה שלי אם המחשב שלי אחר כך נפתח ועובד בצורה תקינה זה אומר שלא קרה כלום או שזה נזק מצטבר ועם עוד הפסקות חשמל אז בסוף איזשהו חלק\ים יהרס\ו ?.. אפשר אולי איכשהו לבדוק אם משהו נהרס (מבלי לפתוח את המארז) ?.. תודה מראש, משה

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by Guy King,

"לכבוד" פסח, למי שעדיין לא קרא, ניתוח ביקורתי בנוגע ליצאת מצרים - המאמר לקוח מויקופדיה - הגישה הביקורתית עיון במקורות חוץ-מקראיים, במיוחד ברשימות מצריות מאותה תקופה, אינו מגלה דבר אודות יציאה המונית של עבדים עבריים. גם מקורות לא מצריים לא מגלים דבר. יש להניח שאם הייתה מצרים נחלשת, היו פולשים לתוכה עמים שונים, והתרחשות זו הייתה באה לידי ביטוי במקורותיהם. העובדה שאין זכר לכך, וכן ההבחנות שלהלן, פוגעות באמינותם של כתבי הקודש כמקורות היסטוריים. סתירה פנימית בכתובים עצמם. בכמה מקומות בתנ"ך נמנים הדורות ששהו בגלות מצרים, ומתברר שמדובר בשושלות קצרות, למשל בדברי הימים א' ב': יהודה שיורד למצרים מוליד את פרץ שמוליד את חצרון שמוליד את רם שמוליד את עמינדב שמוליד את נחשון נשיא יהודה ב…

• 44 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. הציעו לי ללמוד את זה בספיר ואמרו לי שזה מקצוע טוב מאוד ובעל ביקוש גדול השאלה שלי אם זה נכון? 6 חודשיי לימוד ג' ו שישי 4 שעות כל שיעור סכום 5500 ללכת על זה? מישהו ניסה את זה?

14. Started by NOEL1282,

הקהל בבית בוחר את השחקן המצטיין והשחקן מקבל טלויזיית lcd, בעוד שמישהו אחד מהמצביעים מקבל סוף שבוע במלון בארץ :s05:, לא יכלו לעשות את זה ההפך, השחקנים לא מרוויחים מספיק כסף? האם זה מעצבן גם אתכם?

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. זהו שירות מאוד יעיל והעיקר לא דורש ממך כלום חוץ מהתעודת זהות שלך,כתובת הדואר שלך ו1ש"ח על החשבון טלפון שלך (שגם זה לא חייב) בעיקרון את ההסבר המלא תוכלו לקרוא באתר אבל אני יסביר בקצרה... אתה שולח הודעת SMS בסך 1 ש"ח (שנתםרם אוטומטית לאירגון ווראיטי ישראל) בשביל להירשם לשירות ואז אתה מתחיל לעשות כסף, אתה מקבל הודעות פרסומות לפלאפון שלך ועל כל הודעה החברה שמה על החשבון שלך אגורה 1, עכשיו הקטע הוא שככל שיותר אנשים רשומים מתחתיכם אתם מרוויחים על כל אגורה שהם עושים אתם גם מרוויחים אגורה 1 וכך הכדור מתגלגל, אתם מוסיפים 5 חברים, כל אחד מה-5 חברים מזמין גם הוא 5, זה כבר 5 כפון 5 אבל מה קורה כשכל אחד מה-5 האלו מזמין עוד -5 ועוד-10 ועוד ועוד ועוד ועל כל אגורה שכל אחד מהם מרוויח …

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by Hellgrace,

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by davidreznic,

1. אני מזמין מאיביי 2 פנסים רגילים (אם אפשר לקרוא להם ככה, לא פנסים לרכב או משהו בסגנון) ועלות שלהם יחד עם המשלוח מעל 50$. האם אני בטוח אצטרך לשלם מע"מ, והאם יש עליםה מכס-ואם כן אז כמה? ניסיתי למצוא אבל מצאתי רק תיקונים לאחוזי מכס על גרעיני דלעת, לא על פנסים ??? 2.אודה לכם אם תעזרו לי בהעלאת רעינות לחיבור "אירועים ב 20 שנה האחרונות שהשפיע על מדינת ישראל" (כיוון שאני עצמי בן פחות מ 20 קצת קשה לי לחשוב על כאלה)-מדובר על אירועים בכל התחומים-פוליטיקה, ביטחון, כלכלה... לא רלוונטי כבר תודה מראש

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. אהלן http://www.petitiononline.com/atzuma/petition.html תחתמו בהמוניכם ובשם כל האימיילים שיש לכם!! בינתיים יש בסביבות ה470+- צריך להשיג הרבה אז יאללה תחתמו ותפרסמו!!

• 46 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by wooper,

הי אני מחפש פתרון שלא אשמע את כל הדיבורים/פטפוטים בדירה ניסיתי אטמים שהתתברר כפתרון גרוע האם יש פתרון טוב כנגד רעשים בתדרים אלה? באופן כללי מפריע לי דיבורים שאני צריך ריכוז

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by vinipyx,

שלום לכולם אני רוצה להביאה רכב לארץ(מארצות הברית),השאלה היא כזאת: כמה אחוזים מהמחיר של האוטו אני צריך לשלם למכ"ס ולמע"מ? תודה לכולם...

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. יש לי אימייל של גוגל כבר מאז שייצא, ובזמן האחרון התחלתי לקבל יותר מדי תקלות מעצבנות שלא נותנות לי להיכנס לתיבה שלי בשרת, ואני מצליח רק אחרי כמה דקות! אז החלטתי לשנות לקליינט אימייל אחר, שייקבל את הודעות האימייל במהירות אחרי שנשלחו (בדיוק כמו בגוגל, ולא כמו בוואלה שלוקח לפעמים יותר מ-3 שעות עד שאימייל מסויים מגיע ), שיהיה נוח לשימוש וכל הנילווה. האימייל של וואלה, והאימייל שמקבלים מהספק לא באים בחשבון בגלל שלוקח המון זמן עד שההודעות מגיעים לאימיילים האלה וזה ממש מעצבן. דרך אגב, מצטער אם זה שייך לפורום "אינטרנט...", לא הייתי בטוח. אם כן, אז פשוט תעבירו .

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by Sargon,

נראה לי שאו שלחלק מהמעסיקים אין מושג או שהם במכוון מנסים לפתות תכנתים צעירים. באמת נראה למעסיקים שזה חשוב לתכנת הפוטנמיאל העסקי העצום, הענקי הבין גלקטי של האפליקציה החדשה שלהם? זה לא כאילו שהתכנת יראה יותר מכמה גרושים אם החברה תעשה אקסית. התכנת הוא לא משקיע, זה לא צריך לעניין אותו. אם כבר חברות כאלה שהם רק עם פוטנציאל וללא רווחים ותזרים מזומנים קבוע זה יותר מדאיג. לתכנת חשוב שהוא יקבל את המשכורת בזמן ואת התנאים שלו ושהמעסיקים שלו לא יהיו אנשים מפוקפקים. יכול להיות אוליי שהרבה תכנתים מתחילים הם פשוט נואשים ואין להם ברירה אלא להתחיל את הקריירה שלהם בחברה כזו שהכל באוויר. בחירת מקום עבודה יכולה להיות קריטית עבור הקריירה שלך. לא רק בגלל כמה שאתה מרוויח אלא גם בגלל מה שאתה עוש…

23. Started by LazyBoy,

האתר אמנם ברוסית (ניחוש, אני לא יודע בוודאות) אבל תנו לסרטון לעלות... איייי! http://daynews.info/?act=show_news&id=939751

• 42 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by shloosh,

זה בא פחות או יותר בעקבות התארד של DAVIDD. אם הייתם עוברים מישראל, לאן הייתם עוברים לגור ולמה? אני אישית לטוקיו הייתי שם בפסח זה משהו מטורף שם,כולם נחמדים,אין כל כך בעיות טכנולוגיה הכי מפותחת שיש,% הכי נמוך של פשע, ורמת חיים הכי גבוהה... אז מה איתכם?

• 53 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.