עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למי שרצה עוד הוכחה לזה שהחברות מעונינות למכור מכשירים בשביל לשמור על הריווחיות ולמה כדאי להמשיך ולעשות ניתוק זיקה: http://www.themarker.com/markets/1.679726

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by yacovmateo,

התחלתי ללמוד שיעורי נהיגה,הכל טוב ויפה אני משלם 85 ש'ח על גיר ידני. המורה עצמו מלמד לא רע בכלל,אבל הוא תמיד גונב זמן,נגיד שיעור נהיגה אמור להיות 45 דקות וכל שיעור אצלו זה בערך 35 דקות. הערתי לו פעם אחת אבל הוא ממשיך בשלו. והבנתי שלא רק לי הוא עושה את זה,איתי הוא ''יחסית בסדר'',יש כאלה שהוא מחפף אותם אחרי 20 דקות,ככה פעם המורה נהיגה הזה אמר לאיזה חבר שלי והוא רק הסתלבט על זה שהוא חיפף. אפשר לתבוע אותו או את הבית ספר לנהיגה שבו הוא מלמד?,גם לאחותי הוא עושה אותו דבר בידיוק! יש גם קטעים שהוא צועק עליך באמצע הנהיגה בשיעורים הראשונים הוא הוריד לי את כל הביטחון אבל לאט לאט למדתי(בעיקר בגלל שאני נוסע על רכב ידני של חבר בשכונה) מה עושים עם מורה דרעק כזה? וכבר משהו כמו חודש וחצי לא…

3. Started by UponTheRose,

מישהו מכיר פורטלים או אתרים אמינים שמקבלים פידבקים והמלצות ע"י אנשים שטופלו אצל רופאי שיניים, או יכולים לתת המלצות לרופאים אדירים בארץ? אני פשוט נפלתי לכמה רופאי שיניים על הפנים ולא יודע איפה לחפש (גם בגוגל מצאתי כמה אבל נראה שזה המלצות לפי תשלום לאתר ) אני מוכן לנסוע אפילו עד אילת בשביל הרופא שיניים הטוב בארץ... אני כבר אובד עצות ומחפש כבר חודשים אני אשמח לכל תשובה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  4. היי.. רציתי לשאול אם זה רק אני.. אבל יש לי רושם שמחירי האופניים פשוט הרקיעו בצורה בלתי פרופורציונאלית... היו לי אופניים לפני איזה 10 שנים, עלו בסביבות ה -600, היו בסך הכל עם כזה קפיץ משכך קדמי, הילוכי שימאנו, VBRAKES, מה שהיה הסטנדרט בימים האלו.. מאז לצערי גנבו לי אותם כשנעלתי אותם מתחת לבניין בתקופת שיפוצים.. בכל מקרה, חשבתי לקנות אופניים לאחרונה והמחיר המינימלי לאופניים "סטנדרטיות" של ימינו עומד על 1200 לשקל בערך נראה לי.. הגיוני???? איפה לעזאזל אני יכול להשיג אופניים "פושטיות" כמו שהיו לי.. (אני לא צריך אלפי משככי קפיצים, לא צריך שלדה סופר דופר אלומניום קלילה, בטח שלא צריך מנוע חשמלי וכו'..)

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by guysevi,

דרושה עזרה מזקני השבט שעוד אוהבים סרטים משנות ה-80 או ה-90 נזכרתי בסרט ישן שפעם האבתי לראות אך כמובן שכחתי את השם שלו באיזור סוף שנות השמונים תחילת ה-90 נדמה לי. הסרט הוא סרט מעיין קומדיית אימים והסרט מספר על זוג שמגיע לאיזור שיפוט של עיירה מוזרה וכשהם נוסעים לכיוון העיירה עוצר אותם שוטר על מהירות מופרזת או משהו כזה ולוקח אותם למעצר להישפט ע"י שופט עיירה שכמובן הוא עצמו מוזר כזה. עכשיו מתוך הסרט עצמו חוץ מההתחלה אני זוכר שהיה מין תינוק מגודל שכזה אם אני לא טועה משהו כמו התינוק מהמסע המופלא. ויש גם מין מתחנת בני אדם ענקית בבית של השופט. לצערי יותר מזה אני לא זוכר ומקווה שמישהו אחר כן זוכר את שמו של הסרט בגוגל אין תוצאות על הפתיח של הסרט לצערי לכן אשמח לדעת אם מישהו כן…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by yigael_o,

היי, חבר פנה אלי ורצה להתייעץ בתור מישהו שכבר עובד בתחום, על קורס פיתוח התוכנה בטכניון (תל- אביב) כמובן שבגלל שאין לי ניסיון בנושא אז החלטתי לפנות אליכם. המידע בקשר לקורס הרלוונטי מופיע כאן: http://cont-edu.technion.ac.il/?catid=%7bC1AA0FED-3BDD-4433-857B-988A27DC3212%7d האם מישהו מכיר ויודע האם מומלץ או לא?

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. אהלן, אני רוצה לשלוח מכתב אל מחוץ לעיר מגוריי. ממה שזכור לי פעם היה תיבות למשלוח מכתב בתוך העיר ואל מחוץ לה. לא שמתי מכתב בתיבה בערך מאז שהייתי בן 4 ואמא שלי אמרה לי לשים כך וכך... מה קורה היום אין יותר תחלוקה הזאת נכון? ובכל זאת יש 2 תיבות דואר אדומות מול סניף הדואר, האם זה משנה באיזו מהן שמים? אני די בטוח שלא ושכל הדיון הזה מיותר, אבל בשביל השקט הנפשי אם מישהו יחזק את דבריי זה יהיה מצוין. תודה מראש... זאב.

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by multicore,

http://www.wired.com/geekdad/2011/08/world-wide-web-20-years/

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  9. Started by bibo1221,

איך עושים יחס חפיפה? הכוונה שווה ומעליו גל תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. השאלה בכותרת.. קיבלתי דודא חזקה להוריד איזה כמה קילו של העוגות האלו, האם קיים סניף בארץ??

• 42 תגובות
    • 6.9k צפיות
  11. Started by Dark Respect,

הזמנתי מגזין ממוכר באיביי לפני חודש וחצי. באתר של USPS רשום: Processed through Sort Facility June 22, 2011, 7:30 pm עדיין לא הגיע אליי \ האתר של הדואר הישראלי לא מכיר את הטראקינג נאמבר.זה נורמאלי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by אבבאא,

היי,אני חדש פה ויש לי שאלה דחופה , למדתי בישראל ועשיתי בגרויות עד כיתה י' כולל , בסוף כיתה י' עברתי לארה"ב ועשיתי את הבגרויות של ארה"ב. אני מתכנן לחזור לישראל ורוצה לדעת אם מקבלים בארץ את התעודת בגרות הזאת של ארה"ב ? כי אני יודע שלמשל רישיון שיש לי משם , לא מקובל פה ! אשמח לתשובה , זה ממש דחוף לי , תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  13. Started by yogev_23,

לא עולה לי בכלל גם לא hotmail.co.il וכו'

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום! יש לנו מזגן אלקו הייטק, מהסוג שיש בו כנפיים אופקיות ואנכיות שניתן לשלוט עליהן עם המזגן. השלט המקורי, כפי שמופיע בשרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425711.0 התקלקל והחלפתי אותו בחנות של אלקטרה, בשלט אחר, שלפי המוכר מתאים לכל המזגנים של אלקו. והנה הוא כאן: http://air.electra-ecp.co.il/controles/rc3/RC3-hebrew.swf הוא עבד נפלא, רק שהיה חסר לו כפתור שמזיז את הכנפיים האופקיות. כך שהן תקועות בצד אחד... חזרתי לחנות ושאלתי אם יש לו את השלט המקורי. הוא אמר שזה נדיר, כבר אין כמעט להשיג, אבל אולי... חיפש ובסוף מצא והחליף לי. אצלו בחנות זה עבד מצויין על המזגן שם. אבל כשבאתי הבייתה וניסיתי - המזגן לא הגיב לשלט. היות שאני יודע שגם המזגן עובד, וגם קולט שידו…

• 4 תגובות
    • 8.4k צפיות
  15. סגרתי עם הוט אתמול עד שדרוג מהירות (הדיל של התשתית+ספק) הייתי לקוח שלהם גם לפני, ככה שבבית כבר יש תשתית הוט, רק צריכים לשנות אצלהם, ועד היום זה לא שונה, דיברתי איתם והם אומרים שזה ייקרה רק ביום ראשון.. זה פרק זמן הגיוני? ויש מצב שמתישהו במהלך השישי זה ישתנה למרות שאין שם אף אחד אחרי 14:00? : תודה

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, לי כבר נמאס מהמאוורר בבית שסתם מושך אליו אבק וכו'.... חשבתי לקנות את המאוורר הזה שדומה ל"מגדל" (הוא ייחסית חדש בארץ) ולפי מה שהבנתי הוא גם מסנן את האוויר... מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. הזמנתי מוצר מסוים מאתר אינטרנט בחו"ל, הוא יצא למשלוח ב-29/6/11. לצערי, הזמנתי אותו ללא יכולת מעקב על המשלוח ובחיוב אשראי רגיל. (לא PAYPAL) האם הגיוני, שהמשלוח יכול להתעקב במכס למשך תקופה ארוכה? התכתבתי עם השולח באימייל, והוא אמר לי שהוא לא יכול להחזיר לי את הכסף עד שהמוצר לא מגיע אליו בחזרה.

18. Started by KF,

מסקרן אותי לדעת אם המשלוח usps הוא דואר הנשלח מארה"ב בלבד ? עד היום כל המוצרים שהזמנתי מארה"ב הגיעו דרך המשלוח הזה. עשיתי הזמנה כלשהי ממוכר בקוריאה,שילמתי לו על המשלוח 24$ והוא: USPS Priority Mail International Medium Flat Rate אגב לא קיבלתי מס' מעקב בטענה שהמוכר אמר שהמידע לא יתעדכן.. בכל אופן החבילה כבר בדרך אליי לפי מה שהמוכר אמר לי. הגיוני ?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  19. הי, אנחנו מחפשים להתנתק מ"אין-מה-לרהוט" הידועים לשמצה, עכשיו כמובן שניקנה ממיר של עידן+ (לצערנו אי אפשר להתקין יס בבית) אבל אבא שלי מתעניין על עוד כל מיני תוכניות פעם ב... הוא בעיקר אוהב את הקטע שיש לו מבחר והוא אומר מה הוא צריך (חשוב להוסיף גם שהוא רוצה תרגום) עכשיו אני יודע שiTunes יש איזה משהו בסגנון כאשר משלמים איזה $ לתוכנית או משהו כזה אבל אף פעם לא התנסתי עם זה. למישהו יש המלצות לדברים בסגנון? אם אנחנו קונים סטרימר, האם צריך להחליף את הראוטר ל802.11n או שגם עם g זה יעבוד טוב? (רזולוציה של עד 720P). האם יש סטרימרים עם ראוטר מובנה? מה הטווח מחיר של דבר כזה? תודה

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  20. אני עושה חיפוש דרך הFF בסרגל כלים הזה למעלה. בקיצור פעם זה היה לי עברית,שיניתי את זה פעם אחת לאנגלית והחזרתי שוב לעברית,עכשיו כל פעם זה מראה לי רק תוצאות באנגלית! איך אני מעיף את זה שיהיה רק בעברית ולתמיד?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. רציתי לדעת אם אני מבצע הזמנה מהאתר bookdepository (בעקבות המלצה של חבריי הפורום) זה מגיע במשולח ישיר עד לבית או שאני אצטרך לגשת לדואר . תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by MotherShip,

לאור העובדה שעולם הרכבים לא מתקדם בקפיצות ענק כמו עולם המחשבים וכל המערכת עובדת בצורה קצת שונה אני מרשה לעצמי להתחיל לחקור קצת את הנושא ולהתחיל לתכנן כבר עכשיו איזה אוטו יהיה ברשותי בעוד כמה חודשים. התקציב נע בין 12~15K, כי אני רוצה לבצע את הרכישה כבר בתחילת 2012 ובתקופה כזו קצרה אי אפשר להרוויח יותר מידי ככה שיספיק גם לרשיון גם לרכב וגם להשקעות הראשוניות אם יש צורך בכאלו (לפחות בעבודה שלי). אחרי ישיבה של כמה שעות על לוחות יד שניה הגעתי למסקנה שבראש הרשימה אצלי נמצאת ההונדה האצבק, אך ורק משיקולי מראה (GRAPHIC WHORE ANYONE ? =D ) למה אני יכול לצפות מהדגם הספציפי הזה בתקציב כזה? ואיך הוא מבחינת צריכת דלק?

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Salwaby,

אני מחפש המלצה למכונת גילוח למטרת דילול זקן בלבד, רק בקטע של להוריד אותו לרמה של זיפים אבל לא לגמרי. אני מחפש מכונה כמה שיותר איכותית , בתקציב של 300-400 ש"ח אפשר חריגות בקטנה.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. אהלן, אחרי שהילדים עשו טרור בבריכה, נכנסתי לנקות אותה, מדובר בבריכות הענקיות האלו מהגומי של ה 3 מטר ברדיוס והעומק של מטר וחצי. המים נהיו צהבהבים..ללא ריח מוזר חוץ מהכלור כמובן, אבל שפתחתי תמכסה של הכלור היה שם מעין קצף כזה, והמים עצמם צהבהבים והרצפה מרגישה כאילו אני הולך על חמאה...מגעיל אכן, האם לרוקן את המים? יש לומר שהמים חדשים..הפילטר לא נוקה היטב ושניקתי אותו היה מלא ב "חרא" אבל עדיין לא נקי. להחליף מים?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by (Arik),

ועכשיו גם אנחנו יכולים להתקשר דרך גוגל ועדיין חינם ליעדים בתוך ארה"ב ובישראל לנייח 0.02$ ולנייד 0.10$ לדקה צריך לטעון בסכום של 10$ כל פעם וכשאתם כבר לא צריכים אתם עושים REFUND ומחזירים לכם את הכסף. ממש מגניף להרשמה: www.google.com/voice http://youtu.be/QG190LlSmrg

• 0 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים