כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אחותי טסה לתאילנד ומתחשקים לי כמה גאדג'טים אני נותן לה 400$ אני אפילו לא יודע מה אני רוצה (נגן וידאו כמו ארכוס) או איזה מחשב כיס. איפה אפשר לקנות שם ומה המחירים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הבוס שלי נמצא כרגע בהונג קונג והוא אמר שיש שם מלא גאדג'טים מגניבים לכל דבר, על מה אתם ממליצים לי להגיד לו שיביא לי בסביבות ה400 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביום רביעי הצלחתי למצוא וגם לקנות Wolfenstien 3D המשחק הראשון והמקורי!!!! רציתי לדעת אם כדאי לפתוח אותו מהאריזה או לא, כי אני יודע שהוא שווה ערך מה אתם הייתם עושים? שומרים אותו כItem שווה ערך, או משחקים בו ונהנים (אין בעיה למצוא אותו באנטרנט)? D:
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשים משהו טוב. אם משהו מכיר. לא מעוניין ברמקולים אחוריים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו ראה את המשחק נגד ויאריאל עכשיו?... ואת הגול של רונלדיניו? אחח...איזה גול מדהים (עצירה על החזה ומספרת בסיבוב מעל השוער)
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סליחה על השאלה המטופשת, גוגל לא נותן תשובה ברורה, ואני לא סומך על ויקיפדיה...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרך אגב, למי שזוכר את הדיון הקודם שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457304.0 ומתעניין אז עברתי ביום רביעי האחרון טסט ראשון ועכשיו יש לי רישון בכל מקרה אין לנו כל כך תקציב למכונית ומה שיש לאבא שלי זה מונית בשביל העבודה שזה רישיון D אז שאלתי את אבא שלי מה חסכוני ואמין והוא אמר סובארו ג'סטי הוא אמר שהוא מכיר אישה מבוגרת שרוצה למכור את הסובארו ג'סטי שלה ובסביבות 5000 שזה סבבה כי זה מחיר מחירון אבל הוא אמר שהאוטו הוא אוטומט הבעיה שאני חושש מגיר אוטומטי, הברקסים מוזרים כאלה ואין לי מוט לשחק איתו! אבל עזבו את זה מה אתם מעדיפים?
-
- 255 תגובות
- 29.7k צפיות
-
-
אני הכי אוהב שוקולד נוגט ווניל עוגיות יאמיי
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לייבא דברים לארץ מאיביי ולמכור אותם לאנשים יש לכם רעיונות לדברים שאנשים רוצים בארץ שאפשר להביא מEBAY? שכל מוצר יעלה עד 30$ באיביי.. תודה. טל.
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
התפנה לי סכום קטן של כסף שאני רוצה לשרוף. אני לא אוהב לטייל בחו"ל. זה לא מספיק בשביל לקנות אוטו. זה מספיק בשביל לקנות אוכל טוב/דברים לבית. הנה כמה דברים ממש מגניבים שקניתי ואני מבסוט: 1) Rust-Oleum Never Wet זה נשמע לא מלהיב (מרססים את זה על החלק שמנקים איתו שירותים וזה יוצא ללא טיפת מים או לכלוך!) אבל אם תראו את הסרטון, אני בטוח שתתלהבו: http://www.businessinsider.com/this-water-repellent-chemical-spray-is-one-of-the-most-incredible-things-weve-ever-seen-2013-7 2)Panasonic Lumix 3D מצלמת תלת מימד עם וידאו בתלת מימד במחיר טוב. 3) אני הולך לעשות SIDE SHOWER במקלחת שלי. משהו דומה לזה: http://www.archiproducts.com/en/products/72801/dolce-wall-mounted-adjustable-side-shower-d…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שחרשתי על ההוקס שלי שנה שלמה, הגיע הזמן לחזור לריף (מועאעאעאאעהאה)!! היה לי לפני שנה את ה reef text שנוחות ברמה מדהימה, אבל צריך לגוון... קיצר, איזה דגמים ראיתם שיש בוודאות שיש בארץ? (שאני לא אפנטז סתם על דברים מהאתר שלהם שבסוף לא יהיה פה...) עריכה: וואי, הקטלוג באתר שלהם ממש ממש ממש מזעזע, מה זה הכיעור הזה??...
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
נגמר לי הדונדוראנט ורציתי לדעת מה כדאי לקנות, הקודם היה לי של speed stick אם אני לא טועה... תקציב עד 40 ש"ח עדיף שהוא יהיה מאוד אפקטיבי, כלומר יישאר האפקט לכמה שיותר זמן.
-
- 40 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני ממש לא מכיר את זופלין והייתי רוצה לדעת איז הדיסק ממש טוב שלהם
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
-
-
אני רוצה לפרסם אתר בעולם לא רק בארץ איזה דרכים חינמיות יש לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני משער שנותנים איזה הצעת מחיר על דבר כזה, בכל זאת גם מה שרואים בעיתונים זה אחרי הורדה של כמה מאוד שקלים.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הניסיון היחידי שיש לי כרגע הוא שנה בתמיכה טכנית במוקד כלשהו. ראיתי שכמעט לכל משרה זוטרה בתחום דורשים ניסיון של שנה/שנתיים + הסמכות כלשהם. אני לא מעונין לקחת קורס, אילו הסמכות רצוי או כדאי לעשות, בשביל להתקבל לעבודה בתור HELP-DESK מתחיל?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט יש כל כך הרבה סוגים ואני לא יודע מה לקנות (שמעתי שיש גם סוגים שלוקח שנים להוריד אותם מהיד והשיער) משו שיעמיד את השער טוב ויתן לו קצת מראה רטוב (כמו ג'ל) ושיהיה במחיר סביר..משו כמו 50 שקל בערך.. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
תודה נ.ב. חשוב שיהיה אפשר להשתמש עם הנתב הפרטי שלי. כלומר להפוך את הנתב שלהם למודם בלבד
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-