כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,656 דיונים בפורום זה
-
תגידו גם לכם יש הפסקות חשמל מעצבנות היום של שנייה אחת כל פעם ? מזל שיש לי אל פסק ככה שהמחשב לא נדפק אבל זה מעצבן לגמרי אם אין להם מספיק הספק להיום אז שיעשו הפסקות חשמל ארוכות יותר ולא שנייה אחת אבל הרבה פעמים כי זה דופק מוצרי חשמל ומעצבן ברמות :pissed:
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה-FAIL השבועי שייך לפרסומת חרדית בעיתון "ישראל היום" מהיום בבוקר. מסתבר שה"משיח" היה כל כך עני וחסיד ומסכן ושקר כולשהו, שלא היה לו כסף לסימנייה לספר התנ"ך ... http://digital-edition.israelhayom.co.il/Olive/ODE/Israel/Default.aspx?href=ITD%2F2010%2F11%2F26&pageno=28&entity=Ad02800&view=entity כן כן, אתם רואים נכון...
-
- 24 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
מישהוא בכלל מכיר את הזמר הזה? So you can Suck my Dee*k if you dont like my Sh**t ---- I hope you fu**ing burn in heel with this sh**t מכירים?? Whitout me? Lostyourself? ???
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה אין הוראות שימוש נורמליות על האריזה? אין אזהרות,האם יש בו חומרים רעילים? מותר לאכול אחרי השימוש בו?לכמה זמן הוא פעיל ומה הוא בדיוק עושה? וממה הוא עשוי(מרכיבים) מן הסתם יש בו אלכוהול-האם הוא בטוח לחוטין לשימוש ללילדים,תינוקות.קשישים?-אין שום מקורות מידע עליו,אף-אחד לא מדבר עליו ואם הוא כל-כך יעיל אז הינה הפתרון למשבר המים..
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. אני בכיתה י'ב השנה אבל אין לי עם מי לדבר בבית הספר שלי בכלל,וזה גם מפני שהבית ספר שלי קטן ומשעמם נורא ואין לי ממש עם מי לדבר כי רוב הבנים הם ממש לא הסגנון שלי והבנות גם. הממ אז זהו שאני לא יודע ממש מה לעשות. חוץ מזה יש מישהי חמודה לפחות שיש בכיתה שאפשר לדבר איתה.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה חברים? אני עכשיו בעבודה ובא לי ללכת לשירותים. האופציה היחידה עבורי היא השירותים שבהמשך הקומה (הרצליה פיתוח). לוקח לי בערך דקה וחצי, כך שאם באמת אתחיל ב 14:45 ולא יהיו הפסקות באמצע, אני אגמור ב-14:46 וחצי . השאלה היא מתי באמת אני הולך לצאת מהשירותים? . יש לי ישיבה בשעה 14:50,שעה משוערת, מה שאומר 5 דק' לכאן או לכאן. ייקח לי בערך 37 שניות להגיע לחדר הישיבות. יש מצב להספיק את כל המשימה הבלתי אפשרית הזאת?
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
זה נשמע ונראה מאוד מוזר, אני לא אתפלא אם יש כאן אנשים (או אדם ספציפי) שעובדים עבורם. תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. מה שכן, טכניקה חכמה.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ממיר HD של הוט מהישנים יותר וראיתי שיש דגם חדש קטן יותר אז רצתי לשאול אם אני מתקשר להוט ומבקש שיחלפו לי את הממיר לחדש הם יחליפו? אני רוצה להחליף אותו כי הגדול לוקח לי מקום שאני צריך
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום אני חוגג 18, אז אתמול אבא שלי לקח אותי ליום של צלילות בעקבה. יצאנו מהבית באילת ב 8 בבוקר, עברנו את הגבול לירדן, ועלינו על מונית למועדון צלילה. לא נתקענו בגבול ולכן היה לנו איזה חצי שעה לחכות. אחר כך כשהגיעו שאר הלקוחות, עלינו על הסירה שלהם. הסירה שאנחנו היינו עליה נקראת "יסמינה" והיא למעשה שימשה בעבר גוררת. עכשיו, אחרי שיפוץ מדהים הם הסבו אותה לספינת צלילה עם קומת שיזוף, מקום למיכלים ולציוד, שמו מערכת סאונד, הוציאו ממנה חצי מהמשקל והחליפו תיבת הילוכים. בקיצור, עשו בית ספר לכל הערסים שחושבים שספוילר ואגזוז לחץ זה מגניב. אחרי שכל הציוד והמיכלים הועברו לספינה יצאנו לדרך. פה אני חייב לציין שהדגל הירדני שבנו שם ענק. ענק הכוונה שהתורן 180 מטר. לא קולטים את זה עד ששטים לידו…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חוץ מזובירקס שמעלים לתקופת זמן מסויימת... יש לזה תרופה שמעלימה את זה לגמרי?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שעונים זה לא ממש הקטע שלי... חשבתי אולי משקפים (מזויף כמובן) בגדים וזה , זה ברור אז מה אני יכול לבקש מהם, אני בן 17+ אז לא משהו ילדותי בבקשה חשבתי תאמת על סוני 2 או 360 אבל לא יודע עדין לא חשבתי על זה (אי אפשר לדעת שזה לא יתפרק לי שהם יגיעו בארץ.. =] )
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שוטטתי לתומי באתר של נזק ופתאום ראיתי את הדבר הבא... שי מנזק ואם יש לי משפחה גדולה?...
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול ממי שהשתמש כבר , מה ההתרשמויות ? עושים בעיות ? זה בכלל עובד עם ויזה בארץ ? בנילאומית ?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תחשבו על כול דבר וזה יגלה על מה אתם חושבים בעזרת כמה שאלות כלליות :coolman:
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוא פתאום מסרב בתוקף להתחבר .. לא יודע אם הסיפור הזה קשור לשרת של מיקרוסופט , הספק או אצלי משהו..
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים היתה לי נסיעה קטנה לעשות אז חיפשתי דיסקים ברכב (הזקנה ואחד מהאחים שלי נוהגים ברכב הזה רוב הזמן) וניתקלתי בדיסק של בוב מארלי הכשיו אני לא יגיד שאהבתי את כל השירים אבל - no woman no cry (אני יודע שכולם מכירים) ועוד כמה שירים אהבתי אז אני מחפש המלצות לשירי רגאי טובים בסגנון כי אני נוב גמור בתחום ולא מכיר הרבה שירים מישהו יכול לזרוק המלצות ?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שאפשר לפרסם פה במידה ולא אבקש להעביר את ההודעה ולא לסגור , תודה! חברים שלום! אני מחפש חנות טובה ואמינה באיזור חיפה והקריות )אפשרי גם מהסביבה(. שמעתי על פריבל, אשמח לדעת האם אתם מכירים והאם קניתם אצלם חלקים. כמו כן הבנתי וקראתי שיש המון בעיות עם אייבורי, עכשיו יש בפרסומת שלהם איזשהו פירוט של אמינות החברה )היא חתמה על אמנת שירות(, האם המצב השתנה אצלם או שעדיף להמנע מללכת לשם בכל זאת. כמו כן אשמח לשמוע על חנויות נוספות. המון תודה על העזרה! כמו כן אני שוב מתנצל אם ההודעה לא במקומה.
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עד כמה אתם מקפידים על אכילת מזון טרי ואיכותי? (לא מעובד- ללא צבעי מאכל, ללא חומרים משמרים וללא כל מיני "תוספים" "שמוצאים" את דרכם לתפריט הטיפוסי המערבי.) עד כמה אתם מקפידים על כושר? (וכשאני אומר כושר, אני לא מתכוון לשחיקה של הגוף במכון כדי לקבל מראה מנופח, אלא להליכה פשוטה...) ובכללית, האם אתם מרגישים שאתם "קוצרים את הפירות" בהשוואה לאנשים שמקפידים על אורח חיים פחות בריא משלכם. (בהנחה שאתם מקפידים על אורח חיים בריאותי כמובן.)
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=25162 :lol: צבע יפה,ויש בלסטיק
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התכונות שאני צריך בלוח שווה ערך הן (כ- 1000ש"ח): 2xPCIE2.0 X16 בשביל CrossFire. eSATA FireWire יכולת OC גבוהה. לפחות 6 חיבורי SATAII. ותמיכה ב- RAID. יותר מ- 10 חיבורי USB2.0 האם ניתן למצוא את התכונות הללו בלוח P45 כלשהו, או רק ב- X48 ?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני סובל מבעיית עור -פסוראזיס קלה .מניסיון אני כבר יודע שחשיפה לשמש היא הדבר הטוב ביותר עבורי .כל הטיפולים האחרים שניסיתי ,גרמו לי לתופעות לוואי קשות לכן היפסקתי אותם.אני מודע לגמרי לעובדה שישראל היא מדינה קונפרומיסטית ודתית יחסית ,ושיזוף בחוף ים ציבורי או בפארק עירוני בערום כמו שעושים באירופה באופן נורמטיבי (ראיתי זאת בגרמניה ובמדינות סקנדינבייה ) ,סביר להניח שיסתיים בקנס כספי גבוהה /בתא המעצר /אישפוז כפוי בבית משוגעים.לכן נישאלת השאלה, אם אני מתרחק מריכוזי אוכלוסייה והולך לחוף ים "פראי" שרחוק מחופים מוכרזים או הולך לשטח כמו חורשת יער מרוחקת מכבישים ומשבילי מטיילים וחניונים ,האם אני בעצם עובר על איזה שהוא חוק כתוב , ואני צפוי לאיזו שהיא סנקצייה עונשית בצורה של קנס או תי…
-
- 24 תגובות
- 12k צפיות
- 1 follower
-
-
כל מי שרוצה להצטרף נא להיכנס ללינק הבא-עיין שם מה לעשות-לא לפרסם פה תגובות בבקשה-בתומ"ר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461629.msg3940986#msg3940986 וזו הרשימה: 1.Peacebringer7 2.yossi_s1 3.agentZ 4.moonmage 5.moonmage 6.NJMAN 7.alex-K 8.alex-K 9.alex-K 10.moonmage 11.nico 12.limer 13.dimer 14.reza 15.twinsen 16.dima67 17. 18. 19. 20.
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי מה קורה כולם ? אחלה! יש לי כמה שאלות 1. אישור עבודה - למי שיש אישור כזה מהצבא: א. ממשקית תש מקבלים ? ב. כמה ימים סוגרים בבית וכמה בצבא עם אישור כזה ? 2. פטור - שיער א. יש דבר כזה פטור מתספורת ראש ? (אם כן איך?) ב. פטור מגילוח איך מקבלים ? אפשר ללכת לרופא אזרחי להגיד לו תשמע מגרד לי אחרי שאני מתגלח [כי אין לי פצעים או משהו ולא באמת יש לי בעיה רפואית להתגלח פשוט אני אוהב להשאיר קצת בסנטר] תודה
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניכנסתי היום ליבדוק דואר ותיראו מה אני רואהההה http://img160.echo.cx/img160/6428/fgrgr3jn.jpg
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתם מוזמנים להגיד מה דעתכם על הסרט , האם הוא מפחיד וכל מה שיש לכם לומר. אני מצאתי אותו סרט די טוב , העלילה טובה וכמה קטעים די מפחידים .
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-