עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. המדריך למחרבן הציבורי: הלכת ברחוב, הרגשת ש"המטען במקלע" , אל דאגה ... -היכנס לחנות הראשונה שתמצא ברחוב, אל דאגה - בכל חנות ישנם שירותים. -כעת, אהיה מנומס, בקש בנימוס רשות להשתמש בשירותים, שים לב! העמד פנים שאתה "רק לפיפי" , אך תנצור בלבך את העובדה שהולכת להיות "תזמורת" בעוד מספר דקות בשירותיי החנות. -קיבלת רשות להשתמש בשירותים, כעת צעד אט אט לשירותים עם חיוך עוקצני על פנייך. -הורד את מכנסייך והתחל במלאכה, שים לב! אין לדעת מי "המחרבן הסידרתי" שחרבן לפנייך, לכן דאג לרפד את האסלה בנייר טואלט רך ונושם. (זה גם נעים בתחת, אז הרווחת מכל הכיוונים. ) -כדי להתחיל במלאכה עלייך לתקוע נאד באורך 3-4 שניות, נאד זה יקרא בהמשך "נאד תרועה" , נאד זה יסמל את תחילת הטכס ואת השקר …

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by PhP dUdE,

http://yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=25162 :lol: צבע יפה,ויש בלסטיק

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Ic3 CuB3,

מה יהיה בפרקים החדשים של השמינייה (אלה שיתחילו ב1 בספטמבר) ? למישהו יש מושג מה יהיה בהם אני פשוט מכור !!!! ועוד דבר .....מישהו יודע אם תהיה עונה חדשה ליוגיהו ? אני מת לדעת !!!! תודה לעוזרים בשני הנושאים ....!!!!!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by assaf990,

איזה מידע לדעתכם ניתן למצוא באינטרנט ואיזה סוג מידע לא נמצא?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. לפני מספר ימים השיקו בזק וחברת הכבלים הוט בצירוף מקרים מפתיע למדי (שתיהם באותו יום, אבל.. שלא תחשבו שהם תיכננו את זה מראש כמובן..) חבילת הורדה חדשה לחלוטין, חבילת ה-5 מגה הורדה. מזה שנים רבות אנו הגולשים בישראל סובלים קשות ממהירות העלאה (Upload) נמוכה בצורה שלא ניתן לתאר ביחס למדינות האחרות בעולם. הדבר הזה משפיע קשות על ההתפתחות של ענף האינטרנט בארץ בכל התחומים הקיימים, אם זה רק בהעלאת כמה קבצים לרשת / שליחת דואר / תמונה לחבר באיסיקיו ועד העניין הגדול יותר שהוא כמובן שיתוף הקבצים ומשחקי הרשת השונים (לדוגמא, אני רוצה לפתוח שרת משחק קטן עם עוד כמה חברים אני לא יכול, והפינג שלי מושפע קשות בגלל המהירות הנמוכה). גם בחבילה החדשה שהם השיקו היחס בין מהירות השליחה למהירות ההורדה נ…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Coca Cola,

כיצד מתקבלים לטכניון? כלומר באיזה ציון עוברים + כמה יח"ל ואיזה ממוצע? יש שם מעונות? מהו שכ"ד? ובד"כ כל מי שהתקבל לטכניון הוא גאון נכון? כמה בערך עולה שנת לימודים בטכניון? ניתן ללכת לכיתת הלימוד עם הנייד ופשוט לכתוב בוורד בנייד? תודה לכל העונה פשוט מעניין אותי כל העסק של הטכניון

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by musari,

ישששששששששששששששששש נפלו קטיושות תענוגגגגגגגגגגגגגגגגגג היתגעגעתי לימים אחת נכנסה בתוך בלוק ליידי אין ניפגעים

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by roniok,

שלום. חלקכם ודאי שמעתם על מחשב ב100$ שמונע על ידי מעבד 500 מה"ץ של אמד רציתי לדעת מע דעתכם עליו :xyxthumbs

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by roniok,

היי. כולם מכירים את כל קלפי הסופרגול וכול האלבומי קלפי מדבקות. אז אני חשבתי מה דעתכם על אלבום איסוף של קלפים בנושא כל מה שקשור למחשב חומרה\תוכנה.? כל מי שיודע לערוך תמונות יכול להכין לי דוגמא של קלף הומוריסטי (דוגמא AM486 #56 )

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by club_501,

M4A - MPEG 4 Audio האם הגיע "הסוף" לפורמט המאוד פופולרי הזה (mp3)? האם יהפוך לפורמט המוביל ויוריד מערכו של הmp3? http://www.m4a.com/

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. השאלה מתייחסת לאנשים שטסים לאמריקה - מנהטן... השאלה היא אינה ספציפית הנושא יכול לנוע על נושא שקשור לאלקטרוניקה/גאג'טים/מחשבים. כעיקרון אני אקנה איזו אוזניה של סנהייזר (כניראה PX100) כיוון שהמחירים בחו"ל הכי כדאיים. אני בעיקרון רוצה לקנות גם פלאפון (W800I) גם המחיר בחו"ל של האוזניה הוא זול (כמו מכשיר יד שניה בארץ). מסך מחשב, טלויזיה 21 אינץ, כרטיס קול, מצלמה דיגיטאלית.. ועוד... מי שיודע על מוצרים+ חברות שהן מאד זולות בחו"ל (כדוגמא עם האוזניות) אני אשמח לשמוע.. אפילו דגמים שאתם מכירים שהם נורא זולים.... עוד פעם הנושא פתוח וכמה שיותר דעות עם מיקוד גבוהה ככל האפשר רק יגביר את הצלחת הת'רד.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. נתחיל איתי אני משרת כרגע בבה"ד 13 (כן, לכל מי שמבין משהו זה אומר רק דבר אחד.... אני מניאק כלומר שוטר צבאי) בקורס מצ"ח בה"ד 13 = ליד נתניה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by קטין על ניקוטין,

1600 שקל בריכה וחדר כושר נראה לכם יקר? חשבתי לעשות מנוי וזה המחיר נראה לי יקר מדי ושבמחיר הזה עדיף לקנות את כל הציוד כבר לא?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. האם מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר סוללרי לא משנה מאיזו חברה ,העיקר שהיה קטן כמה שניתן ,כמו כן לא חשוב לי אם הוא בעל שיכלולים של המילה האחרונה בענף (דור שלישי או דור 10) העיקר שהיה קטן ! כמובן שניתן לקנות אותו בארץ!

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם אני רוצה חוות דעת באופן דחוף ביותר על הפלאפון Motorola E815 ברשת אסקייפ[אל תשאלו למה...] אפשר גם להשוות עם מכשירים אחרים ברשתות אחרות יש לו 40 מגה מובנים+128 מגה שבאים בחבילה שלו, נגן MP3 מובנה, ותומך בבלוטות'. נראה טוב מאוד לא? הוא בא עם אוזניות סטריאופוניות. יש לו ספקיר וטייפ מנהלים מובנה, מצלמה עם 1.3 מגה פיקסל עם פלאש ותומך בסרטוני וידאו. הוא תומך בכל אפשרויות הדור השלישי של פלאפון כולל הטלוויזיה וכל השטויות שלהם.. נראה כמו הפלאפון הנורמלי הראשון שהביאו באסקייפ עד עכשיו לא? תודה רבה רבה אני חייב את עזרתכם דחוף ביותר!!! אבי.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום! מחפש שירי אהבה \ רומנטיים. תודה

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. קיצר בלי הרבה סיפורים מסביב מישהו פרץ לאייסיקיו של מישהו אחר, (לא עשה שם כלום רק פרץ, שינה ל-5 דקות את הסיסמה והחזיר אותה בחזרה.בלי שום תוכנה לפריצה, הוא ידע את הסיסמה.) מחק את האייסיקו, מחק את כל הקוקיז, מחק כל כל זכר לאייסי והתקין מחדש, שתי הצדדים עשו ריסט והאייפי השתנה. איך המשטרה יכולה לגלות את מי שפרץ אם אייפי השתנה והכל נמחק ומה העונש על זה? (בגין פריצה לתוכנת המסרים המיידית הידועה בשם ICQ נידן החשוד לעונש מוות!!!!!!!!!! )

18. משהו כמו זה: במחיר כמה שיותר זול

• 24 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. שלום. אני בן 17, והיום בפעם הראשונה הרכבתי עדשות מגע, לאחר כמה שנים עם משקפיים. יש לי בעיה קטנה (או גדולה :s05:) מי שהדריכה אותי בחנות של האופטומטריסטים אמרה לי שיש לעדשה 2 צדדים (זאת עדשה רכה והיא יכולה להתהפך), והראתה לי איך להבדיל ביניהם, אבל אני לא כל כך מצליח להבין מה ההבדל. אז.. איך מבדילים בין הצדדים של העדשה? ועוד משהו - אני רואה טוב עם העשות לרחוק, אבל למרחק קרוב (נגיד 40 או פחות) אני רואה קצת מטושטש. יכול להיות שזה נורמלי כי שמתי את העדשות פעם ראשונה והעין שלי לא רגילה אליהן, או לחלופין כי היו לי קצת דמעות אחרי ששמתי (בכל זאת, פעם ראשונה), או שמשהו לא בסדר?

• 24 תגובות
    • 5.7k צפיות
  20. Started by MasterDK,

שלום ברצוני לדעת מה התעסוקה שלכם בשעות פנאי ובכלל תציעו לי תעסוקה לשעות נפאי חות מיציא עם חברים ומחשב..

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. כמו בכותרת ??? נ.ב אני מתעניין רק מתוך סקרנות ולא יותר מזה! פשוט ראיתי בטלויזיה תוכנית על זה ולא הבנתי כלום תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 26.4k צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

דיברו על זה כבר לפני חודשיים בחדשות של ערוץ 22, ושום דבר לא זז מאז... מתי הקיצורים אמורים להכנס, והאם זה בטוח או סתם עוד שמועה זדונית שהגיעה לתקשורת?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. עד כמה אתם מקפידים על אכילת מזון טרי ואיכותי? (לא מעובד- ללא צבעי מאכל, ללא חומרים משמרים וללא כל מיני "תוספים" "שמוצאים" את דרכם לתפריט הטיפוסי המערבי.) עד כמה אתם מקפידים על כושר? (וכשאני אומר כושר, אני לא מתכוון לשחיקה של הגוף במכון כדי לקבל מראה מנופח, אלא להליכה פשוטה...) ובכללית, האם אתם מרגישים שאתם "קוצרים את הפירות" בהשוואה לאנשים שמקפידים על אורח חיים פחות בריא משלכם. (בהנחה שאתם מקפידים על אורח חיים בריאותי כמובן.)

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Walter Samuel,

כן כן, היום אני בן 17 אביבים... O0

• 24 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by SpiritKnight,

האם מבטאים את המותג Nokia בעברית כנוק-יה(Nok-ia) או נו-קי-יה(No-ki-a). לדעתי האפשרות השנייה היא הנכונה, מה גם ששמעתי מספר פעמים ביטוי אנגלי של האפשרות השני. האירו נא את עיניי.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים