כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,657 דיונים בפורום זה
-
כמה עולה לעשות טסט לרישיון לרכב פרטי? פשוט אני משלם 300 שקל+ 113 אגרה אני חושב שזה מוגזם. כמה אתם שילמתם?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נכנסתי בציפיות ותחושות מעורבות אומנם הסרט השני בטרילוגיה הבינונית הזו היה סבבה לגמרי,אבל ציפיתי לסרט שלישי מפוצץ שישאיר אותי עם פה פעור. ומה קיבלתי? סרט באורך של 3 שעות,כששעתים וחצי מתוכו כוללים רק דיבורים,תככים,ופוליטיקה פנימית ולא מעניינת [וגם בקושי מצחיקה] של פיראטים. במשך שעתיים וחצי אין אפילו סצינת אקשן אחת אילא דיבורים וקשקושים לא מעניינים. קו העלילה הוא מטושטש ולא ברור,כמות הפעמים שדמויות מחליפות שם צדדים היא היסטרית,ואם זה לא מספיק-אז גם לכל זה חייבים להוסיף שהפסקול המהמם שהיה בסרטים הקודמים בקושי מראה פה ייצוג [פרט לסיום]. בסוף השעתיים וחצי הזוועתיות במהלכן כמעט נרדמתי,כמעט אכלתי את הלשון מרוב שיעמום,וכמעט שרציתי לקום וללכת לבהות בכוכבים שבשמיים שבחוץ [שברגע זה נ…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מזל טוב לטובי. מלאו לו 23 חורפים. מי יתן והפורום שלו יפרח וישגשג במעלה מוני ההודעות. בהצלחה בחיים ועד 120. for(int i = 0; i < 24; ++i)
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי 100 הזמנות ל Gmail מי שרוצה שיתן פה אימיל ואני יתן פשוט ראיתי שהרבה מחפשים הזמנה אז יאלה יש לי 100 הזמנות לחלק מי שרוצה שיתן כתובת אימיל טובה
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי!, אני מחפש חנות שמוכרת נשקים קרים, מהקלסיים דוגמאת קאטאנה ועד מודרניים דומאת משטי. חשוב לי שתשלח לארץ, מישהוא מכיר?
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
איש אחד נמצא תלוי על חבל 8 מ' באסם אטום לחלוטין שאין אליו כניסה, הדלת נעולה, לא ניתן לפתוח אותה והגג גם הוא, חסום. איך האיש הגיע לשם? רמז: בחוץ הייתה מכונית. (לא, אין בעולם עדיין אנשים 8 מ' גובה )
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נרגילה ואני רוצה משהו שיחזיק הרבה זמן... שתיהיה חזקה ועמידה... תקציב בשבילה 200 שקל... למישהו יש הצעה? שימושים עיקריים - ישיבה עם חבר\ה\'ה... לא למשחקים.... רק שתהיה חזקה ושיהיה אפשר לעשות לה OC...
-
- 26 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לא חשבתי שכאן הוא המקום לפורום פוליטי, אך אם כבר נכנסתם לזה, סבלו את התוצאות.. המצב כיום הוא המשך ישיר של מלחמת העצמאות שלנו ובמצב גרוע יותר מהמקורית, זוהי איננה ססמה ואסביר עצמי - העניין הוא שיש לנו בעיות מבפנים, גדולות בהרבה. מספר דוגמאות ברשותכם: העם הפולני במלה"ע השניה היו 35 מליון, כוח שצריך להתחשב בו, אך הגרמנים קרעו אותם, הבעיה הייתה פילוג מבפנים (טוב, לפולנים היו עוד הרבה בעיות מלבד זאת). עזובו אותכם מ"זוטות" כפולין. לצרפתים היה צבא גדול ומשוכלל בהרבה מהצבא הגרמני, נשאלת השאלה אם כן מדוע הגרמנים קרעו אותם לגזרים תוך שבועיים? הסיבה היא פילוג מבפנים, צרפת הייתה קרועה (ולא אכנס לזה עכשיו). במלחמת השחרור שלנו, ב 1948, הערבים ירו (צלפו) מהמסגד ליד אלנבי בכל מי שה…
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כל משתמש יציג פה את שמות התוכנות שיש לו במחשב,שעשו לו את השנה =] בלי ספאם מיותר.
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מזוהה ב-User Agent כ-Windows NT 6.1. (ויסטה מזוהה כ-6.0, XP כ-5.1, 2000 כ-5.0). אצלכם בצד זה מזוהה כ-Windows NT.
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם, חברי הקהילה היקרים יש לי משהו שאני לא יודע אם תופעה מוכרת או מקרה שונה אבל אשתף בכל זאת. אני אוהב מוזיקה, מאוד אוהב מוזיקה וקצב ושומע כל יום מוזיקה מהבוקר עד הערב. הבעיה היא שההאזנה שלי למוזיקה נעשית מעט אובססיבית ומוגזמת לאחרונה. בגיל תיכון ובצבא לא כל כך הייתה לי את הבעיה הזאת, כמובן שהייתי שומע גם אז המון מוזיקה אבל היום אני שומע מוזיקה מהשניה שאני קם בבוקר, בדרך אל העבודה, כל היום בעבודה, בדרך לבית וכל שאר היום עד שאני ישן מוזיקה. כשאני לא מתעסק במשהו אחר סופר-חשוב ואין מוזיקה אני חורק שיניים, נוקש באצבעות, מאבד סבלנות לכל דבר ומריץ מקצב בראש, רק ממתין בשקיקה להאזין למוזיקה שוב. הדבר הזה מאוד מפריע לי כשאני לא ליד מערכת שתשמיע לי מוזיקה, וכשאני מאזין זה בדרך…
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מים מורתחים ע"י קומקום או מין מזוקקים שיוצאים ממזגן ?
-
- 26 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אהלן אני משתחרר בעוד עשרה וחצי חודשים,כרגע משרת כנהג בוס באיזשהו בסיס סגור בצפון הארץ.... מאוד לא אוהב את התפקיד שלי ואת היציאות שהם חמשו"שים,ומנסה לעשות הכל כדי לעבור לבסיס יומיות ולשרת את העשרה חודשים האלו קרוב לבית בתפקיד יותר קל... הדרך היחידה שלי להשיג את הדבר הזה היא דרך קב"נית,ופה אני מתלבט.... אם היא לא תיתן,שלא תיתן.אבל אם היא תיתן וזה יהיה כרוך בהורדת פרופיל ל45 נפשי,כדאי? מה הסיכוי שהיא תגיד לי טוב לך ואין סיבה להוציא אותך ובלה בלה,והכל כמובן עם אינטרס של המפקד שלי שישאר לו הנהג שלו כמה שיותר זמן?למרות שזה סך הכל לעוד עשרה חודשים ואז אני כבר לא הנהג שלו ולא בטיח... תודה!!!
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קיבלתי זימון למיוניים, זה דווקא מתאים לי כי אני לא מחפש תפקיד קרבי. בכל מקרה יש משהו שווה לדעת?
-
- 26 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם וחג שמח!!! אני שמאלי וכותב ומשתמש לרוב בשמאל, אבל יד ימין שלי הרבה יותר חזקה ואני רוצה להתחיל לשפר את הקאורדינציה ביד ימין... איך אני יכול לשפר אותה חוץ מכתיבה? תודה לכולם! ;D
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לכל המתאמנים שפה אין לי מכשירים בבית יש לי רק משקולת אחת ורציתי לדעת אם שכיבות סמיכה , כפיפות בטן בבית ככה על בסיס יום יומי יפתחו את הגוף שלי הוא יגדל ? [br]פורסם בתאריך: 9.07.2009 בשעה 08:43:16 האם שווה להשקיע בזה, כל יום להקציב לי זמן מסויים ולהתאמן בשכיבות סמיכה וכו' בבית ?
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הם אומרים שהם שולחים לכל מקום בארץ. מישהו ניסה אותם פעם?
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אבא שלי נתן לי תקציב של 100 אלף לקניית מכונית. הסוג של המכוניות שקורצות לי הן יותר כאלה בסגנון של הגולף והיונדאי גטז עם מנוע של לפחות 1.8 [אל תציעו לי את היונדאי גטז וגולף לא ממש בא לי...] תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה בכותרת למה? כי משעמם לי
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא יאמן... מטר לא רואים... וככל שעובר הזמן רואים םחות ופחות... חבל שאני לא מוצא עכשיו את המצלמה שלי...
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני חייל משוחרר טרי ושוקל לטוס בקרוב לעגלות בארה"ב, לוס אנגל'ס ואני שומע הרבה דברים טובים וגם הרבה רעים. רציתי לשמוע חוות דעת אולי מאנשים שחוו והתנסו בעגלות בארה"ב לאחרונה ויכולים למקד ולשפוך קצת אור בנושא. תודה רבה מראש.
-
- 26 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
חבר'ה איזה אתרי שיתוף אתם מכירים חוץ מ-lala ו-nfo? תודה
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי את זה הרגע מפורום אחר, דיי משעשע. בית החולים תל השומר, ערב גשום. רק סניטר אחד, שמו - שמיל, נדפק ברשימת התורנויות ונשאר להעביר את הלילה בחדרו של ראש הממשלה הישן אריאל שרון. כולם יודעים שהוא כבר לא ראש ממשלה, רק הוא עוד לא יודע. שמיל יושב ומקלף תפוח, ג', מאבטח השב"כ, ישן. לפתע מכשירים בחדר מתחילים לצפצף, נורות מתחילות להבהב, קווים ישרים מתחילים להתעקל: ראש הממשלה מתעורר !! "מזמן לא ישנתי ככה", הוא אומר: "בחור, תשיג לי את אדלר, יש לי רעיון לכיוון חדש". "בוקר טוב אדוני" אומר לו שמיל. "איך אתה מרגיש?" ראש הממשלה בדיעבד עונה "מת מרעב. איפה אני?" מאבטח השב"כ ממשיך לנמנם בעוד שמיל מספר לראש הממשלה את שארע לו. "אז נדפקת עם ראש הממשלה הערב, מה?" "אני מצטער אדוני, א…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני קצת פחות משבוע, האופניים שלי היו קשורות יחד עם של אחי למנגנון ברז כזה גדול. יום אחד בא הגנן ואומר שהוא צריך לפרק את המנעולים , הבעיה היא שהוא לא שאל אותנו את זה אלה את הבעל בית , והוא נתן אור ירוק. הגנן הספיק לשבור את המנעול שלי ועל של אחי הוא עבד , עד שאמא שלי הגיע הביתה והבחינה בו. מיד הוזעקה המשטרה ובלי לדעת הם אמרו לוועד בית לקנות לנו מנעול חדש במקום 2 ש1 בעצם נהרס וה2 נשבר לחלוטין. עכשיו כשבאנו לקבל את הכסף הם טוענים שהם משלמים רק על 1, ולא יעזור כלום. במקרה כרגע הגנן היה למטה ירדנו אליו עם 2 מנעולים והוא הודה שהוא שבר את ה1 ונזק את השני. מה אני עושה ?? איך אני מקבל גם את הזיכוי על המנעול השני אם הועד בית אינו מוכן לשלם? כמו כן אילו פעולות משפטיות אני יכול לנקות…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-