עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Asakura,

אז ככה ברגע זה רבע לאחד בלילה אחרי ליטר בירה וטעם רע בפה מהמחשבה שמחר חוזרים לבסיס, אני משוטט לי באתרי פלאפון ושוקל האם שווה לקנות NETSTICK שיאפשר לנו גישה לאינטרנט מכל מקום אך יחייב אותנו בתשלום חודשי קבוע. או שהבית, בתי הקפה, והעבודה (לחלקנו), מספקים את שרות האינטרנט במידה מספקת ועוד הוצאה כספית כלשהי על חברות הפלאפון (שמנסות לגנוב את כספנו בכל הזמנות אפשרית) רק יצא נגד העקרונות הטבעיים שלנו אשר נגד חברות הפלאפון ונגד הוצאת כסף מהארנק 'סתם כך'. אז האם זה שווה זאת??!#$^?~!@$ הנה לדוגמה ההצעה של חברת פלאפון לאינטרנט חופשי 'במחיר מדהים' http://www.pelephone.co.il//web/3G/Corporate/Programs/Netstick/.aspx

• 26 תגובות
    • 13.9k צפיות
  2. Started by X-BLADE,

אני משתמש (מחמת חוסר תקציב) בכל זוג עדשות יומיות במשך כשבוע, זה עובד יופי ואני לא מרגיש שום דבר מוזר. אני שם אותם בקופסא ומחליף מים כל יום. איזה נזק לטווח קצר\ארוך יכול להיגרם לי?

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Cha0stAlker,

אוקי אז בא לי לעשות שדרוג ניק.. יאללה תצביעו איזה שם נשמע הכי יפה תציעו גם הצעות חדשות אם יש למישהו (העיקר שיהיה בפנים Chaos כדי שיזהו אותי).

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by raiman1,

מישהו מכיר מקום מענין בירושלים .??? איזה שיעמום

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by -Tal-,

אהלן, אחרי ש TMS נסגרו, אני צריך לקנות מחשב ואני לא מכיר חנויות טובות... שמעתי על נעה מחשבים noacomp.co.il, רציתי לדעת מה דעתכם על החנות הזאת, האם מומלץ לקנות מהם? אשמח לקבל גם המלצות על חנויות מחשבים בצפון (חיפה קריות).. אייבורי ו KSP פסולים מבחינתי אז אפשר לדלג עליהם תודה!

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. הת'רד אמור לרכז את הפריטים שחברי הפורום מעוניינים לקנות בבאר שבע במסגרת Black Friday ביומיים הקרובים. כך נוכל "לחבר" בין אנשים שמעוניינים בפריטים דומים ולנצל את המבצע כמו שצריך... על הכוונת שלי (כרגע, מתעדכן): 1. עכבר MX1100 - עולה 100 ש"ח במסגרת 1+1 בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8023&perur=2&t=9&c=201 2. מסך MIMO בחיבור USB בלבד (7 אינטש) - 250 ש"ח במסגרת 1+1 בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7487&perur=2&t=16&c=296 3. כרטיס SD 8G SDHC ULTRA II - עולה כ~75 ש"ח במסגרת 1+1 בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7100&perur=2&t=28&c=421

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by EasyPooper,

שלום! לאחרונה תיכננו לנסוע עם חברים לצפות בסרט AVATAR בתחת מימד אבל מהחוויה שנישארה לי מקולנוע ה3D האחרון שהייתי בו (עיר המלכים באילת) הצפייה בשבילי הייתה קשה מאוד, לי יש את משקפי הראייה שאני צריך ללבוש ועוד את משקפי התלת מימד מעליהן... דבר מאוד לא נוח שיוצר חוויה שבורה לכן יש לי שאלה- מה לעשות? תודה מראש

• 26 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. החל מה 1.5.10 נכנס חוק חדש כנגד נהגים חדשים החוק אומר כי -המלווה ימשך חצי שנה -טסט יהיה מחולק לשלושה חלקים שכל חלק הוא כשעה -תאורייה תיהיה מחוייבת בלימודים עיונים בקורס מה שיעלה את מחירה לכ700 שקל -המלווה יצטרך לעבור קורס מלווים שימשך כ 10 ימים -ואולי בהמשך גיל זכאות לרישיון יעלה לגיל 19-20 תחתמו והפיצו לחבריכם.. http://www.atzuma.co.il/newdriver/1000/ מקורות: אתר אור ירוק http://www.oryarok.org.il/?p=11 אתר ווינט http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3464094,00.html

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by חן מ,

אז ככה גיל 20 שלי מתקרב ואני מעוניין כדי לציין את האירוע הזה לטוס לחול...עכשיו בגלל שאני בצבא אני יכול לטוס לחול רק אחרי שיש לי שמונה חודשים בצבא,מה שאומר שרק מה12.4.10 אני אוכל לטוס איפה באירופה כדאי לטוס בתקופה של אפריל?עדיין קר שם בתקופה הזו או שמתחיל להיות נעים? אני חשבתי על אירופה ובתוך אירופה על הולנד\בלגיה\גרמניה..... יש מה לעשות שם מבחינת מקומות לראות,פארקים וכו'?המחייה שם יקרה? ודרך אגב ה12.4 השנה זה יוצא אחרי פסח נכון?כי תמיד בתקופה של פסח טיסות ונופשים זה ממש יקר...

• 26 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. Started by Gilo2005,

כרגע יצאתי מחנות וראיתי משהו מוזר מאוד שם. מכירת אלכוהול מגיל 21 קראתי על החוק ולא מצאתי בשום מקום האם הוא עבר בכנסת או לא? עכשיו איך מאשרים דבר כזה? מה יהיה מועדונים, פאבים וכו..? רוב המקומות האלה עושם את כספם ע"י מכירת אלוכוהול? יעלו את גיל הכניסה למועדונים ולפאבים? טמטום לדעתי.. איך בגיל 18 נותנים לנער נשק ללחימה, אבל לשתות ולצאת למקומות אסור לא ? לא יותר קל לעקף יותר את הילדים הקטנים ששותים ? דעתכם..

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. שלום קיבלתי זימון להגיע לקד"צ טכני חיל חימוש מישהו יודע מה זה התפקיד הזה?זה תפקיד שקשור למחשבים או משהו כזה?או שזה לא מעניין ולא שווה ללכת מראש? תודה

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. לפני שנה בערך התחלתי להתמיין לגאמא במודיעין, וגם העליתי פה שאלות על הפרוייקט, בסופו של דבר עברתי את המבחנים והתמיינתי רק למסלול אחד של QA השתדלתי כל השנה להגיע לרמה מסויימת בתיכנות כדי שאני אוכל לעבור את הריאיון, אז התחלתי לכתוב בnetbeans וקצת להרחיב את הידע בריאיון סיפרתי על העובדה שאני 5 יחידות מחשבים, ועל מה עשיתי באופן עצמאי בבית בnetbeans, ולא שיקרתי למראיינים או אמרתי להם דברים לא נכונים, הם גם ככה עקצו קצת בריאיון ושאלו אותי איך עושים דברים מסויימים בתיכנות, כדי לראות אם אני מחרטטת אותם בכל מקרה, הם התרשמו ממני בריאיון, הם אפילו בסוף הריאיון רמזו לי שעברתי אותו, וחשבתי שאני בטוח מתקבלת למסלול אם הצלחתי להרשים אותם ככה. באמת עברתי את הריאיון והיה לי תחקיר, אבל בערך …

• 26 תגובות
    • 8.4k צפיות
  13. מדובר במקרר ישן אמקור XL ואין לו שום כפתורים בהקפאה.. מה לעשות פשוט להשאיר את הדלת פתוחה ולחכות שהקרח יתפורר לו?

• 26 תגובות
    • 25k צפיות
  14. Started by C991Now,

תגידו,התעודת בגרות עזרה לכם\השתמשתם בה\היא לידכם(ולא באיזה חור\בבי"ס) \ היא מועילה? אני רוצה לדעת למה צריך את ה 12 שנים האלה- אני לא מדבר על השכלה כללית אלא בתאכלס האם יש צורך בתעודת הבגרות הזאת.. אני בלי קשר לומד וזה אבל אני רוצה לדעת...

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. בהמשך לדיון "דיון בעד ונגד ליגליזציה ו או שימוש בסמים "קלים"" (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=416644.0) אני מביא לכם פה עבודת גמר של בן אדם שכינויו הוא "smoking dragon" מפורום "המחירון" (joint.co.il) אשמח אם תקראו את המאמר או חלקו ותתנו דעה. באמת חשוב לי ולכמה אנשים פה להראות לכם כמה מיתוסים סובבים סביב הקנאביס , כמה שקרים - כמה עבודה בעיניים שהממשל האכיל אותנו כנ"ל האגודה למלחמה בסמים. אז כמו שאמרתי , תקראו ותגיבו. כל הזכויות שמורות לsmoking dragon. מי שבאמת רציני גם יקרא את המאמר כולו ויתן דעה אמיתית. אני מניח שאמיר ואלכס במוו יתעצלו לקרוא את זה מפאת בעיות כאלה ואחרות שקיימות אצלהם (בין היתר הכחשה סביבתית ואטימות לסביבה).

• 26 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. ממלא 1\5 כוס, לוקח כפית סוכר וטובל בפנים. מדליק ונותן לסוכר לימוס ולאבסנט להדלק. זורק הכל בפנים, מערבב טוב טוב, מכבה בנשיפה (הכוס לוהטת!! אי אפשר לכבות אחרת) וישר שואף את אדי האלכוהול, נותן לזה חצי דקה להתקרר ושותה הכל בשוט. איך אתם שותים אבסנט?

• 26 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. Started by alex.turovsky,

הזוג שאף פעם לא רב אחד טייל בכל רחבי העולם, והגיע פעם לאיזה כפר נידח במרוקו וסיפרו לו שם שעל גבעה ממול גרים זוג קשישים שלא רבו בכל שמונים שנות נישואיהם.המטייל אמר שלא יכול להיות דבר כזה, והלך לבקר את הזוג הקשיש . הם קיבלו אותו לביתם, ולאחר ששאל אותם לדבר אמרו שאכן - הם לא רבו בכל שמונים שנות נישואיהם.המטייל התקשה להבין איך יכול להיות דבר כזה, ושאל אותם מה סוד הצלחתם . הזקן הסביר לו - לפני שמונים שנים, ביום הנישואים שלנו, לאחר החתונה, העמסתי את כלתי הצעירה על העגלה עם החמור והתחלנו לנוע לכיוון הבית החדש שלנו "לאחר כמה מטרים החמור מעד. ירדתי מהעגלה, הסתכלתי לחמור בעיניים ואמרתי לו - "חמור - זאת הפעם הראשונה". המשכנו בדרכינו, והנה אחרי כמה מאות מטרים החמור שוב מעד." ירדתי מ…

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by alexpir,

לכל המתאמנים שפה אין לי מכשירים בבית יש לי רק משקולת אחת ורציתי לדעת אם שכיבות סמיכה , כפיפות בטן בבית ככה על בסיס יום יומי יפתחו את הגוף שלי הוא יגדל ? [br]פורסם בתאריך: 9.07.2009 בשעה 08:43:16 האם שווה להשקיע בזה, כל יום להקציב לי זמן מסויים ולהתאמן בשכיבות סמיכה וכו' בבית ?

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by דין1211,

לא באמת בטירוף, טוב אולי קצת, אבל לא הצד הטוב של הטירוף.. קיצר איפה אתם ממליצים ללמוד לפסיכומטרי? יש מכון מומלץ? אני מכיר היי קיו, לחמן, יואל גבע.. מה הכי עדיף באיזור השרון? איפה אתם עשיתם?

• 26 תגובות
    • 7.3k צפיות
  20. Started by MatanFrenkel,

חוץ מהמובן מאליו, כמו אל תתרגש ותיהיה רגוע, יש לכם אולי דגשים שכדי לי לשים לב אליהם בשביל הטסטר? כי סך הכל עד עכשיו למדתי לעבור טסט, נהיגה אני ילמד עם המלווה.

• 26 תגובות
    • 8.1k צפיות
  21. צוייר על בד בגודל מטר על מטר, בעזרת צבעי שמן. לקח לי כשישה חודשים לסיים את הציור. מה אתם חושבים עליו?

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. הזמנתי כבר בעבר מEBAY והכול היה זבל אחד גדול שלא נדבר טוב הזמנתי מאיזה קופון אחד שבארץ וגם כן זבל גדול אין לי רצון לבזבז 50 שקל על מדבקה מסריחה מאיפה כן כדאי לקנות ?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by RGod,

שלום חברים אבא שלי קונה בחנות ירקות מסויימת בחיפה ,עכשיו הוא יודע בוודאות שהמשקל באותה חנות מכווון להראות שקניתה 100 גרם יותר על כל קילו ,הוא מעוניין איכשהו להעניש את אותה חנות ,יש איזה נציב פניות ,איפה ניתן להגיש תלונה בנושא ושיעשו משהו בנושא ? תודה

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by Moty_p,

כמו הסקר הקודם גם זה קשור למה שאני בונה, (פרטים בקרוב) השאלה הפעם היא: מה הוא עמוד הבית שלך?

25. Started by omri09,

מה שמפתה אותי לגבי כבאות זה שהשירות של כבאי נמשך רק שנתיים, ואם מחשבים גם את היציאות של שבוע- שבוע השירות בפועל הוא בסה"כ שנה. אפסנאי בסה"כ נראה לי תפקיד נחמד, לא עושים שם יותר מדי. אשמח למידע על אופן השירות ומה כל אחד היה מעדיף..

• 26 תגובות
    • 8.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים