כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
http://www.iba.org.il/gvia/ במספר שמצויין באתר הם לא עונים.. בהתחלה יש איזה מן קטע משידור רדיו ואז יש רעשים ברקע כאילו יש שם מישהו אבל אף אחד לא עונה.. 20 דקות זה נמשך ככה. רק אני לא מצליח ליצור קשר עם חבורת הגנבים הזו..? :-\
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שיש פה מישהו שיודע את התשובה ויוכל לעזור לי. קיבלתי מכתב מיחידת האיתור של חיל מודיעין שמבקש ממני למלא שאלון כדי לבחון את התאמתי למסלולים שחקים, חבצלות וגאמ"א עכשיו, הדבר אליו אני מכוון בצבא הוא פרויקט תלפיות (עדיין לא קיבלתי זימון למיונים או בקשה למלא שאלון או משהו כזה) עד עכשיו התכנון שלי היה להתמיין במקביל גם לתלפיות וגם לגאמ"א (שגם די מעניין אותי) כך שבמידה ואני לא אצליח להתקבל לתלפיות יש לי סיכוי להגיע לתפקיד אחר שגם מעניין אותי. עכשיו כשקראתי את המכתב שמתי לב שכתוב בסוף "חשוב לציין כי המועמדות למסלולים 'שחקים' ו'חבצלות' הינה התנדבותית ונעשית במקביל למיונים אחרים בחמ"ן ומחוצה לו.." וזה גרם לי לדאוג כי לא מצוין אותו דבר על גאמ"א. לכן קיוויתי שיש פ…
-
- 2 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
נוו מה אתם רציניים פתחתי שם טונות נושאים ושאלות ונכנסתי רק לפורום הזה, לאן הוא נעלם? מה מחקתם אותו בלי התראה ובלי כלום?!
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכם.. ראשית אין לי מוסג איזה פורום הוא הכי מתאים לשאול את השאלה אז אני שואל כאן.. אני רוצה לשדר ב DDT (תקן DVB-T) ערוץ אחד או מספר ערוצים אפילו.. את המחשב שלי. חשוב לי שלא יהיה התנגשויות תדרים כך שאני משחק לדוגמה במחשב במשחק HD יראו את זה בHD בפלזמה אשמח מאוד לעזרה שלכם..
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
קראתי לאחרונה ששיעור הקבלה של ויזה לאלו שמבקשים בישראל הוא 98%. זה יותר גבוה מבריטניה. הVISA Waiver Program מבקש רק 97%.. אבל משום מה אנחנו עדיין צריכים לשלם קרוב ל1000 ש"ח כדי לקבל משהו שכל אדם מהעולם המערבי מקבל בחינם. באותו הזמן, מדינות מזרח אירופאיות שנמוכות הרבה מישראל ברמתן כמדינות First World, אבל יענו יותר "אריות" כן נכנסות לVISA Waiver Program. יש למישהו מושג למה, חוץ מאנטישמיות או זה שרואים אותנו כחלק מהזרח התיכון, זה עדיין קורה?
-
- 33 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מידע שיהיה ריאלסטי כמה שאפשר. מה שמצאתי עד עכשיו מתבסס על אלגוריתמים ונתונים מטופשים שלא מעידים בהכרח על המציאות.
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, אני מתגייס בעוד כשבוע ואני רוצה לקנות מכונת גילוח לפני הגיוס... ראיתי בהרבה מקומות שממליצים על סדרה 7 של בראון. מישהו משתמש באחד המכשירים מסדרה זו? אני אשמח להמלצות לעוד מכונות גם...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הסתמכות על גרף הפונקציה היא דרך מספקת לקביעה של התכונה הנ"ל או שיש דרך פורמלית מתמטית?
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן, אני ועוד חבר מעוניינים לעשות טיול אחרי צבא, עלתה האופציה של ניו זילנד. עכשיו התכנון הוא לסוע בערך באמצע מרץ, לזמן של כחודש וחצי. מקריאה בפורומים וכו', הבנו שהאי הדרומי יותר יפה, מה חלוקת זמן סבירה בין האי הצפוני והדרומי? איך מתרחש המעבר? באופן כללי, נשמח לעזרה בתכנון המסלול, התכנון הוא לשכור אוטו, אנחנו מעוניינים בטרקים וקצת ספורט אתגרי [בנג'י, צניחה חופשית וכו'], נשמח לעצות למקומות ולטרקים ומיקומם על המפה יעזור אפילו יותר כדי שנוכל לתכנן את המסלול שלנו. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
נתקלי בזה היום וזה הטריף אותי: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3sSMKxcKt_I#! עכשיו נשאר למצוא עוד כמה אנשים משועממים עם רעיונות כאלה, וכל מקום עבודה "יבש" יהיה תענוג.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את העונה הראשונה ואהבתי, ואת העונה השנייה חיפשתי בכל רחבי הרשת ולא הצלחתי למצוא. יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי ב-6 מכונת גילוח, רק עכשיו יצא לי להשתמש בה, וזה היה סיוט. זה היה כאילו הוצאתי את השיערות עם פינצטה. לא חשבתי שמכונת גילוח יכולה להכאיב ככה... מהן האפשרויות שלי? לבקש זיכוי, החלפת מוצר,....? תודה.
-
- 5 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
-
אהלן, לאחרונה התקשר אלי מישהו בעניין חשוב לכאורה. הבעיה היא שאני לא יודע אם מדובר במתחזה או בבנאדם האמיתי. איך אני יכול לגלות על שם מי רשום המספר הסלולרי שממנו הוא מתקשר אלי? תודה, MODY
-
- 19 תגובות
- 29.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי כמה מוצרים קטנים מeBay, שמתי לב שאם אני מזמין מוצרים ממש קטנים הם מגיעים לתיבת הדואר של ביניין המגורים במקום סניף הדואר. עד עכשיו חשבתי שהכל טוב ויפה לא צריך להסחב עד סניף הדואר, עד שהופתעתי לגלות שרידים של מעטפה שדומה למעטפות של eBay קרועה ללא כל זכר למוצר בפנים או כל מידע מזהה. אני חושד שהחבילה הזאת הייתה מיועדת אלי. מה אני יכול לעשות ? עברו בערך שבועיים מאז ההזמנה. האם יש אפשרות לפנות לדואר ולברר ? או שפשוט לחכות עוד קצת ולפנות למוכר/eBay ולשחק אותה ראש קטן שלא קיבלתי את החבילה ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זאת אומרת להתקין גרסת trial ל30 יום, ולהשאיר ללקוח את האפשרות לרכוש בעצמו רישיון חוקי או ללכת בדרכי הפשע והרשע. האם זה מכסה לטכנאי את התחת?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברים, השאלה בכותרת. בפירוט: 1)האם מישהו מכיר מדריך מפורט לרכישת רכב? 2)אני צריך רכב בעיקר לסוע למשרד וחזרה, רוב הנסיעות באזור המרכז. אבל אני רוצה רכב שלא אצתרך לחשוב פעמיים בשביל לסוע איתו רחוק. חסכוני בדלק. אני לא מפחד מרכבי מיני (די נדלקתי על פאביה). רכב שלא רואה מוסך. יש לי תקציב של 80K אני מעוניין להוציא מקסימום 60K ומעדיף פחות מ 30K יש המלצות?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-089d0c4d6f71431017.htm בזבובז :\
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
World's Best Mystery UFO Flyers איך הם עושים את זה?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מגבר חדש לאוטו שלי ואני צריך המלצות ממבינים בדבר המגבר יתחבר לרדיו דיסק של קנווד ויתחברו אליו רמקולים 6X9 (לא יודע כמה וואט) וסאב של JBL 1000W וכמו שאמרתי התקציב הוא בערך 800 שקלים ובבקשה אל תפנו אותי לפורומים אחרים תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הפורום המתאים ביותר לשאלות על כלי נגינה, אבל אני מעדיף להתחיל מפורום שאני מכיר ומוכר בו. הילד התחיל לנגן על פסנתר, בנתיים הוא מנגן בבית על אורגנית יד שניה (ימאהה PSR-520), אבל המורה כבר מתחילה להציק שהוא חייב פסנתר "אמיתי" בבית ומרגישים שהוא מתאמן עם קלידים קלים מדי. החלטנו, אני ואשתי, שאם הילד מפגין יכולות התמדה אנחנו נקנה לו פסנתר בעוד חודשיים-שלושה בתקציב של 2000-4000 ש"ח. מפאת התקציב, המקום בבית והזיופים, ההחלטה היא ללכת על פסנתר חשמלי. בגלל שאני גם שוקל יד שניה, אני מתחיל את המחקר והחיפוש כבר עכשיו. למרבה הצער אני לא מבין כל-כך בנגינה וכך גם אשתי ומעגל החברים הקרוב שלנו, כך שאני לא ממש יודע באיזה כיוון כדאי להתחיל לחפש. תכונות שאני מחשיב כקריטיות הן -…
-
- 10 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
עשיתי מספור דפים אבל אחר כך התחרטתי ומחקתי את המספר. אבל התוספת באורך העמוד לא השתנתה למרות שרשום בעזרה שזה אמור לבטל הכל ולהחזיר את המצב לקדמותו. אולי לא הבנתי נכון את ההוראות? אודה אם מישהו מכאן יבדוק ויחזיר לי תשובה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, אני בן 24, מעוניין ללמוד תוכנה, אף פעם לא למדתי אך מהסתכלות קטנה זה נראה מעניין. יש לומר שיש לי חיבה למחשבים מגיל קטן ולכן החלטתי ללכת על מקצוע שכזה. הרצון שלי הוא ללמוד במכללה, או במרכז או בדרום, אבל לא ידועות לי הפרוצדורות. האם יש צורך בפסיכומטרי למרות המטרה ללכת למכללה? פסיכומטרי לא עשיתי עדיין. האם יש מקומות מיוחדים יעודים לכך? האם יש פה בעל נסיון שלמד במכללה ויכול לזרוק כמה מילים על הנושא הנ"ל? אני אודה מאוד על העזרה. תודה! נ.ב אוסיף בדבר, שהמליצו לי הנדסאי כי מהנדס תוכנה מחייב פסיכומטרי, ובעל דרישות גבוהות יותר, האם זה נכון? יש לי תעודת בגרות מלאה (אם זה אומר משהו או שאפשר לנגב עם זה). ללא פסיכומטרי.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-threads שאני רואה ב"נושאים דומים" בתחתית העמוד כ"כ לא קשורים לפעמים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519915.0 - דיון על בחורה שמאכילה חתולי רחוב מתחת לבניין של מישהו. נושאים דומים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=28139.0 - איזה סלרון הוא האוברקלוקר האידיאלי מ-2003 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458082.0 - פתרון אידיאלי לניקוי צגי LCD מ-2010 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=286270.0 - המקום בכונן C שלי תמיד נגמר מ-2007
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-