כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים עומדת בפניי דילמה קשה. אני רוצה לעזוב את המדינה אך אני סטודנט (כרגע החלפתי את הפקולטה ואני מתחיל ללמוד שוב במרץ) הדילמה שלי היא האם כדאי לעזוב כבר עכשיו או לסיים את התואר (עד כמה שזה משפיע, תואר בלוגיסטיקה) ואז לעבור לחו"ל. על השאלה אם אני רוצה באמת לעזוב את המדינה כבר החלטתי סופית שכן, עכשיו השאלה מתי? מה אתם חושבים? נ.ב מיקום מועדף שאני שואף לגור בו: קנדה/ארה"ב.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בטח שמתם לב שבחצי השנה האחרונה העלו את מחירי החשמל באופן דרסטי, כזה שבאמת מקשה למשפחות רבות לעבור את החודש. אז רציתי לקבל ממכם יעוץ איפה אפשר לחסוך באופן משמעותי... למשל החלפת נורות הליבון בנורות פלורסנט, עד כמה זה ישפיע על הצריכה?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
עלתה בי שאלה מעניינת לאחרונה ולא מצאתי ממש מידע עליה, אולי מישהו כאן יודע את התשובה- נניח ויש שכן שמשתמש בראוטר אלחוטי חזק ומקרין לבית של מישהו אחר, האם יש כאן אפשרות לתביעה במידה והשכן מסרב לכבות/להנמיך את הראוטר או שלפי חוקי המדינה השכנים צריכים לסבול מהקרינה ולקוות שלא יהיה להם סרטן?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שירים/טראקים בסגנון: Love in Brazil של אנדריאה באניקה On the Floor של ג'ניפר לופז Poker Face של ליידי גאגא שטויות מהסוג הזה, משהו מקפיץ ולא חייב להיות חדש... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע סטודנט שמחפש עבודה והציעו לי שירות טכני ב012. האם מישהו מכיר את התחום? יכול לספר איך העבודה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה לאלה ששמעו על החוק החדש במכס,האם בטלו את המכס על חבילות מחו"ל ? הזמנתי באגעים אלה שעון ב 85$ ואמרתי למוכר שירשום על החבילה 60$,וירשום שמדובר במתנה לחתן (אני ). כדאי שירשום מחיר בנוסף לזה שהוא רושם מתנה ? אשמח לתשובה מדוייקת. המשך ערב מצויין
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נעלי הרים (asolo power matic) אבל המחיר הרגיל בשמיים.. ראיתי באינטרנט כל מיני קניות קבוצתיות שעשו בעבר שהורידו את המחיר לחצי מחיר, חשבתי אולי מישהו מכיר קנייה קודמת או אולי יש פה מעוניינים שנעשה אחת משלנו. או שמישהו מכיר חנות שאפשר לקנות בה בזול, אם זה עוזר אני בשירות סדיר עם תעודת לוחם.
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה תגידו על הכיסא הבא? בד רשת, לא עור. לא סופג זיעה וכל החרטא שמסביב. גב גבוה. ידיות, והכל. ניראה בסדר ל - 200 שקל? כיסא טוב? לא רואים בתמונה, כתוב שמחיר לפני הנחה 400 שקל. ולמי שמתעניין אז שלא יתבאס, כי לא רואים בתמונה וחבל שירדם - יש עד ה 2.1 לקנות, אם אני זוכר נכון את הכיתוב. זה מבצע למעבר לשנה החדשה. מה אומרים על הכיסא? http://ufu.co.il/files/612eyphk9facvksa3vgi.png
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קודם כל מצטער על הבלאגן בחדר חחחח בתמונה השניה שימו לב להבדל בין מארז Lanbox Lite של ThermalTake לעומת ה-SFF הקטן לא חשבתי שזה יהיה כזה קטן מפני שהצלחתי לדחוף אחלה מערכת בפנים ראשית כמובן המארז Silverstone Sugo SST-SG07B + 600W שאר המפרט: Intel Core i5 S1155 2500 3.3Ghz Asrock H67M-ITX B3 Kingston 4096MB DDR3 1333MHz X 2 Schyte Kozuti Hitachi 1TB Sata3 Palit GTX560TI 1GB GDDR5 צורב Slim של Sony לא זוכר את הדגם, זה כמו צורב של מחשב נייד הטמפרטורות של המחשב מעולות וזה מפני שהתכנון של המארז מצויין, מה גם שהספק כוח ממוקם בתחתית המארז כך שאפשר לדחוף כרטיסי מסך מפלצתיים בפנים עד 12 אינץ' אשמח לשמוע חוות דעת ובהזדמנות זו הרשו לי לתת ח"ח עצבני לחנות IQPC [attachment deleted by a…
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לפני כשנה החלפתי את ההיגוי של שמי הפרטי באנגלית וסוף כל סוף הצלחתי לסיים להחליף את שמי בכל המוסדות למעט תעודת נכה. למען האמת אינני זוכר איפה קיבלתי תעודה ומהיכן הם לקחו את הפרטים אני רק זוכר שזה לא היה דרך משרד הבטחון (התעודה היא די סימלית אבל זה מציק לי בעין) מישהו יכול לשפוך אור בנושא?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
ערב טוב אשמח לקבל המלצה לצימר זול וטוב בצפון- לילה אחד בסוף שבוע - צריך לקחת את החברה . תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל דבר בעולם, עד 450 שקל. מה הייתם בוחרים לקבל?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז קראתי במאקו בכתבה על השירים של השנה שהשיר Mr Saxobeat של Alexandra Stan נבחר להיות שיר נושא הפסטיגל השנה היתי חייב לראות מה הם עוללו. במשרדי הפקת הפסטיגל: איש 1: מה נעשה השנה? כבר עברנו על כל הרעיונות בשנים עברו... מה נשאר... איש 2: מה זה משנה? בוא סתם ניקח משהו מגניב, ילדים ימותו על זה. איש 3: אייפון זה מגניב! איש 2: זורם. איש 1: אתה באמת חושב שיקנו את זה? איש 3: בטח! לפני שנתיים הם קנו את נושא הקונג-פו, לא? איש 1: אני מניח שאתה צודק. מי יופיע השנה? איש 2: מה זה משנה? הם יקנו הכל. תזפזפ בטלוויזיה, תעצור בתחנה רנדומלית, ותיקח את האדם המופיע על המרקע. רוקדים עם כוכבים? אנה ארונוב. הפיג'מות? עודד פז ודנה פרידר. עספור? עוז זהבי. הם לא חייבים להיות כוכבי ילדים, מו…
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לקחתי במבצע 5 ק"ג ירכיים מסופר שכונתי (בקניה מעל 150 ש"ח) ב-50 ש"ח, הבשר נראה טרי (שומן לבן ובשר לא קפיצי). איך זה ייתכן?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
יצא לי להיתקל במסקר רכב שמעביר ''סיקור'' בתאילנד על רכבים ,רק כנראה שכחו להגיד לו שבאותו היום או במשך כל הסרטונים שלו לא שותים ונוהגים שברולט AVEO במו 320D צפיה מהנה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
רק ליודעי דבר 1. האם הראיה יכולה להמשיך להפגע גם אחרי ניתוח הלייזר ? כלומר אחרי הניתוח נגיד יש לך 6/6, אם נגיד תיהיו הרבה על המחשב , הראיה תתחיל להפגע שוב? 2. האם ניתן לעשות ניתוח כזה פעמיים? 3. האם ניתוח לייזר מחייב הרכבת משקפי קריאה לאחריו?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אני עובד שעתי ויש לי בעבודה ותק של שנה וחודשיים. הודעתי למנהל שלי על התפטרות מהעבודה והוא דורש ממני לתת חודש אחרון, למרות שלפי מה שידוע לי אני צריך לתת רק שבועיים ויומיים. הראתי לו את הטבלה הזו: http://tinyurl.com/877tvv7 אבל הוא טוען שזה לא רלוונטי לגבי משום שאני עובד ב 100% משרה. מה דעתכם? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להבין אבאה: איך יתכן שיום לפני דבר הדואר התקבל למשלוח באמצעות יחידת הדואר המרכזית ויום אחרי דבר הדואר הגיע לאותה יחידה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מחר אני נוהג דרך כביש 4 מכיוון צפון לפ"ת. מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני נוהג בכביש זה בשעות הבוקר (אזור השעה 9), אני רוצה לדעת עד כמה הוא פקוק. האם יש בכלל פקקים בשעות האלה בכביש? כמה זמן זה יעכב אותי? תודה רבה, MODY.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סביר להניח שזה נושא נדוש שנחקר רבות הדיוני הפורום אבל לכבוד השנה החדשה אני רוצה להתייעץ איתכם. עקרונית התחלתי לעבוד לאחרונה ואני בודק את האופציות שלי להתקדמות בעתיד, החלטתי שבמקום "הסמכות" למיניהן אני מעדיף להתאמץ וגם להשקיע יותר כדי לקבל תואר אקדמי. מתוך מגוון הקורסים שמוצעים להם בשוק שמתי את עיני על מסלול הנדסת מחשבים שמשלב תוכנה/אלקטרוניקה/רשתות בתואר אחד. (מצאתי הסבר די מפורט כאן למי שמתעניין: http://www.universities-colleges.org.il/הנדסת-מחשבים/ ) ממה שהבנתי מדובר במסלול שבסופו (לאחר 4 שנים) מקנה תואר B.sc בהנדסת מחשבים (מהנדס ולא הנדסאי אם אינני טועה). אבל, ... אין לי בגרות. למעשה אפילו לא השלמתי 12 שנות לימוד. אז כאן אני רוצה להתייעץ איתכם בתור בעלי ניסיון ממני …
-
- 39 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי. להנאתי אני משוטט לי באיביי בחיפוש אחר flat cable למכשיר המיושן שלי. ואני רואה 2 שירותים חדשים שלא נתקלתי בהם עד כה: 1) eBay Bucks 2) BillMeLater - a Paypal Service אז אפשר הסברים, להצטרף לא להצטרף? מה הקאץ'? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום אני צריך להגיש עבודה בשיווק ואני מנסה (ללא הצלחה) למצוא חומר על המצב הכלכלי שהיה בארהב בשנות ה80...
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
חברים יקרים אני מצפה לאורחים מחו"ל בעוד חודשיים ואין לי שום כוונה שהם יתייבשו בבית למרות תקופת החורף. הבעיה : אני בור מוחלט בכל מה שקשור באטרקציות ומקומות טיול/בילוי בישראל לכן אשמח לקבל את דעתכם והמלצותיכם בנושא. PS ירושלים מחוץ לתחום (נחרשה כבר). תודה לעוזרים.
-
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-