כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
-
-
כמו בכותרת פרסמו מדריך או משהו
-
- 199 תגובות
- 16.8k צפיות
-
-
סכין קרמביט מcsgo תעבור במכס?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
משהו מכיר אתרים טובים שאפשר ללמוד מהם??? ד"א אין לי שום ידע בניגון בגיטרה... אז תנו את האתרים הכי טובים שאתם מכירים תודה.
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, לא בטוח שזה המקום הנכון, אבל התפנה לי זמן קצת ואני רוצה לעשות את ההסמכה הראשונה של MCITP אשמח אם למשהו יש את הבנק שאלות של 70-640
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
נוו מה אתם רציניים פתחתי שם טונות נושאים ושאלות ונכנסתי רק לפורום הזה, לאן הוא נעלם? מה מחקתם אותו בלי התראה ובלי כלום?!
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
פרצת אבטחה חמורה שנחשפה במעבדי אינטל עלולה להשפיע על מאות דגמי מחשבים, ומדגישה את הצורך בעדכוני אבטחה מהיריםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה ספק אינטרנט הכי טוב ? , ועוד שאלה : ספק אינטרנט גם עושה שקעים של רשת בבית ? אני רוצה לעשות שקע רשת בכל חדר במקום WIFI
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן נתקלתי בבעיה , לצרכי אסתטיקה בלבד , אני צריך להפוך את השקע , שקע כזה פשוט להפוך את הכיוון של הראשים , כי אני צריך לחבר מפצל והכבל שלו עולה למעלה [ונגד כיוון השקע ] ככה זה מציק בעין.
-
- 23 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
יש לי NOKIA 3100. שיניתי את הקוד אבטחה שבחירת המחדל הייתה 12345, ואז בחרתי שיהיה קוד PIN מופעל. הוא עדיין לא שאל אותי איזה קוד PIN חדש אני רוצה, למעשה אני לא ממש זוכר, אבל הוא שאל אותי קוד מסויים כתבתי 12345 ואז הוא כתב "כרטיס SIM חסום", מאז הוא שואל אותי אפילו כשאני מדליק את הפלאפון מהוא קוד ה-PUK, שאין לי מושג בכלל מה זה הקוד הזה, אם אני כותב סתם מספר בעל 8 ספרות הוא מעביר אותי ל: "קוד PIN חדש", אני כותב את הקוד שאני רוצה, ואז הוא כותב לי "קוד שגוי". עכשיו נדפקתי, אין לי מושג מה לעשות מכאן. שלחתי לORANGE אימייל אבל כרגיל לא עונים. יש לכם מושג מה צריך לעשות? אפילו בחוברת הדרכה לא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בעזרתם האדיבה של חברי הפורום, ויש לי שאלה: איזה חנות הכי אמינה וזולה בירושלים? הבנתי שאייבורי לא כדאי... הנה המפרט מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 או gGskill DDR2 4096MB (2*2048MB) 800Mhz ck 4-4-4-12 PK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe או של club3D צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
ממש לא מזמן קניתי 256 MB RDRAM PC 800 ויכול להיות שאצטרך למכור אותם... :'( אם אני ירצה למכור אותם אני חייב לעשות את זה מהר ואני שואל איפה הכי כדאי לפרסם מודעות למכירת חלקים? נ.ב המעוניין לפנות בפרטי.. ;D
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
השיר הזה היה גם בסרט עידן הקרח...
-
- 3 תגובות
- 16.9k צפיות
-
-
כתוב תוכנית שתקלוט מצבם של שני פינים LSB ו MSB המחוברים לכתובת 379H. במידה והם במצבים הופכיים אז ייצא גל ריבועי בתדר מסויים ב DC של 75% דרך פין ה LSB של יציאת המדפסת (378H) אחרת ייצא דופק לפרק זמן קצוב דרך פין ה-MSB של יציאת המדפסת (378H) אנשים רחבי לבב בבקשה אין לי הרבה זמן שמישהו ייתן לי תתוכנית אני מתחנן((
-
- 43 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ויכול לתפוס לי מקום בקורס ספורט? נ.ב. אם אתם כבר נדיבים אז לשחיה את ההרשמה שלי נפתחת ב21, ומתאים לי לדחוף שחיה עכשיו. אם מישהו יהיה נחמד שיצור קשר בפרטי עם דרכים ליצירת קשר, או שיקח הפלאפון שלי או משו תודה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני גולש לי באינטרנט ורואה שמישהו מזיז את העכבר ... פעם 1 אחרי שזה קרה חשבתי שפרצו לי ולא הבנתי איך אז בבדקתי את כל התוכנות והכול היה סבבה.. שיניתי איפי והתחברתי שוב לאינטרנט.. עוד הפעם המקרה הזה... אני מסובב את הראש אחורה לטלויזיה אני רואה שהכלבה שלי שוכבת על העכבר השני שגם הוא מחובר למחשב והיא זאת שהזיזה את העכבר *בטעות השארתי את העכבר השני מחובר למחשב..
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב שלום מי שרוצה לקבל 10 יורו במתנה להימורים שירשם לאתר הזה(לא פרסומת!) http://www.betfair.com שירשם בצד.. (חשוב לרשום פרטים אמיתיים)!!! אחר כך לאחר כמה שעות (עד 24-36 שעות) תתחברו לחשבון ויהיה לכם 10 יורו להימורים עכשיו תהמרו כמה שבא לכם(*********אל תפתחו 2 חשבונות מאותו איפי כי יסגרו לכם**************) עכשיו נגיד והגעתם לסכום יפה... איך מושכים?!?! נרשמים לפייפל!! ומושכים כסף לחשבון פייפל!!! בהצלחה! מי שרוצה עזרה בהימורים על מה לשים וכאלה דברו איתי אני מבין די טוב בזה **מינימום הימור 4 יורו ממה שידוע לא אולי פחות..** ****לא להרשם בסתם שמות **********************לא לפתוח כמה חשבונות על אותו איפי***************** ;D
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
כותרת.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מת'רדים שונים שעסקו בחניות מומלצות, PCH היתה אמורה להיות חנות מאוד זולה(מה שנכון, נכון) ובעלת רמת שירות טובה, ולכן גם החלטתי להזמין מהם את מחשבי החדש. הזמנתי את המחשב ביום ראשון ה 09.03.03 , למחרת התקשר אלי אחד מאנשי המכירות והודיע לי שאין את המארז שהזמנתי(אחד של SIMBADDA) והציע לי לבחור מארז אחר וכך גם עשיתי. לאחר מכן הוא הבטיח לי שתוך שבוע ההזמנה תהיה מוכנה ואני אוכל לקחת אותה מהסניף ברמת-גן. שבוע עבר(9 ימים ליתר דיוק),הגיע יום שלישי וההזמנה עדיין אינה מוכנה. התקשרתי לחנות כדי לשאול לפשר הדבר, ונאמר לי שיש סיכוי גדול שהזמנה תהיה מוכנה באותו יום ושהם יצרו איתי קשר תוך מס' שעות. חיכיתי לצלצול אבל הוא לא הגיע. למחרת, התקשרתי שוב, איש נחמד ענה לי וביקש ממני ל…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-