עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sir f,

מה לומדים בתואר הנדסת מחשבים? באיזה תחום זה? כמה שנים התואר לוקח? ומה הקשר בין התואר להנדסת וניהול רשתות? נתקלתי בו לא מזמן והופתעתי לגלות שאין לי מידע ממשי עליו(יחסית לתוארים האחרים בנושא הקרוב שעליהם אני יודע הרבה יותר) תודה.

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  2. הכוונה היא לרמקולים 2.1 של מחשב. יש לי טלויזיה של סמסונג דגם F5000. חיברתי את הרמקולים ל-audio output ושומעים סאונד גם מהרמקולים וגם מהטלויזיה. בחרתי בהגדרות הטלויזיה ב"רמקול חיצוני" ושומעים רק ברמקולים החיצוניים, אבל הבעיה היא שלא ניתן להגביר ולהנמיך את הסאונד דרך השלט של הטלויזיה אלא רק ידנית. קניתי כבל צד אחד-RCA זכר (אדום ולבן) צד שני-3.5 מ"מ נקבה. חיברתי את הרמקולים לטלויזיה באמצעותו אבל לא שומעים בכלל מהחיצוניים, אלא רק מהטלויזיה עצמה, כלומר זה לא עשה שום דבר. מישהו מכיר דרך אחרת? בטלויזיה של ההורים שלי (סוני) חיברתי רמקולים ליציאת האוזניות וזה אוטומטית מכבה את הסאונד של הטלויזיה ומפעיל אותו דרך הרמקולים החיצוניים וגם ניתן להגביר ולהנמיך דרך השלט של הטלויזיה. א…

• 0 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by borg,

אני מעוניין במילון leet דו-כיווני המאפשר תרגום מלים בודדות וטקסטים שלמים. יש דבר כזה?

• 31 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by yadinS,

שלום עשית מדריך מה זה RAM יצא לי נכוןן??

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by methodman,

משחק פלאש נחמד וריאליסטי שמצאתי http://www.newgrounds.com/portal/view/476393

6. Started by R0ck,

סתם היה לי משעמם... [attachment deleted by admin]

• 49 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by emil57,

בעוד כ3 שבועות יש לי גיבוש לדובדבן.. לאלה מכם שיודעים, כמה שאלות אליכם: מה מחכה לי שם? איזה מבחנים נעבור שם? על מה כדאי לעבוד\להתאמן בזמן שנותר לי? (כמובן שלא ישבתי בידיים שלובות ולא עשיתי כלום!) מה להביא לגיבוש? מה אחוזי ההצלחה לעבור תיומיים האלו? ובמידה ויש ראיון עם אחד המפקדים ששואלים אותך למה דווקא אתה או למה דווקא דובדבן.. מה כדאי לענות? ועל הדרך כמה טיפים מכם.. תודה לכל העוזרים! שבוע טוב!

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by nimrods,

שלום לכולם.! חחחח טוב יש לי שאלה חח קצת מטומטמט וישנה מאיפה אני יכול לאסיג מספר אייסיקיו קצר זה ממש דחוף לי תודה לעוזרים..!

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by J0n1,

נהוג להביא למורה מתנה אחרי שעוברים טסט. בד"כ מביאים יין, אבל אני זוכר שמישהו הביא לו איזה משקה ואז הוא זרק שהוא שותה רק וודקה. אז חשבתי להביא לו איזה בקבוק טוב של וודקה (הבנתי שיש רוסקי או כל מיני וודקות טובות) אבל השאלה אם וודקה זה לא טיפשי מדי, כי אחרי הכל הוא לא ערס בן 17. יש לכם רעיון? איזה וודקות קלאסיות טובות יש?

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  10. לא יודע מה איתכם,אבל בא לי בר להיפטר מהבגרות הזאת , ואז נשאר רק לשון! אז..בהצלחה לכולם,אל תילחצו ותגיעו לביה"ס ב-12:30 (אלא אם אתם רוצים להתרוצץ בבית ספר כדי לחפש את הכיתה) בהצלחה לכולם!

• 55 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by xTz,

קניתי שקית במבה, איך שפתחתי אותה הרגשתי שהיא קצת יבשה מדי, ישר אמרתי משהו מוזר פה. הסתכלתי על תאריך התפוגה, מסתבר שלפני שבועיים הוא נגמר! מה שגם השקית הייתה טיפ טיפונת קרועה (לא שמים לזה לב ישר) עכשיו, הבעיה היא שקניתי את זה מהמכולת שנמצאת בבניין שלי, אני מכיר את המוכר (לא ממש אישית, אבל בכל זאת אני והוא פה 10 שנים ורואים אחד את השני לפעמים) ולא נעים לי לתבוע אותו. השאלה היא, האם התביעה הולכת אליו או לחברה שמייצרת? אם זה הולך לחברה יש סיכוי טוב שאתבע אותם. מה אתם אומרים? מה כדאי לעשות?

• 37 תגובות
    • 4k צפיות
  12. Started by 00000,

משהו עם קצב יחסית אחיד שאני אוכל לרוץ איתו ושיהיה מהיר. עדיף עם פחות שילובים אינסטרומנטלים כמו פסנתר/כינור כי לפי דעתי הם גורעים ברוב הפעמים. תודה לעוזרים עריכה: משהו בסגנון: עדיף שלא יקח הרבה זמן להגיע לקצב...

• 34 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by QkSr756,

אהלן... אני רוצה לתלות מתח על קיר בלוקים(לא בטון!) בעובי 10 ס"מ... זהו מתח מסוג gp3215 (ניתן לראות תמונה בדף הבא http://www.intersport.co.il/p30.html) האם הקיר יתמוך במתח, בהתחשב בכמות הברגים שמפזרים את העומס? מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by timac,

שלום התקשרתי היום לאיזה עבודה והם ביקשו ממני לרשום להם קורות חיים.. עכשיו אני בן 18 לפני גיוס מה כבר אפשר לרשום בקורות חיים<? מי שמבין בזה ויכול לעזור שיכנס בבקשה למסנג'ר amitbachr@walla.co.il או לאי סי קיו 224606 תודה לכם.!!

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום שמתי לב שכשאני מחפש בגוגל משהו לא משנה מה מופיע לי בצד תוספות שלא היו לי..מצורפת תמונה..פעם היה לי דף ריק רק תוצאות ועכשיו יש תוספות זה אצל כולם משהו השתנה? http://img560.imageshack.us/i/94479694.jpg/ תודה

• 26 תגובות
    • 4k צפיות
  16. שנה טובה לכולם וצום קל לכם לשרוד לא לאכול ! וסליחה למי שעשיתי לו משהו רע

• 60 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by infer73,

אני מחפש מבחני פסיכומטרי שניתן להוריד מהרשת ולהדפיס בחינם. לא חייב להיות מבחנים שהיו בעבר, גם מבחנים של מכוני לימוד כאלה ואחרים זה סבבה, אבל אני פשוט לא מוצא. ניסיתי לחפש בגוגל אך אני פשוט מגיע לאתרים של מכוני הלימוד למיניהם שזה לא בדיוק עוזר לי... תודה למי שיוכל לעזור

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

צה"ל - צבא ההגנה לישראל. ההקדמה לצה"ל בויקיפדיה: בדיון של "קבע או צבא אמריקה?" התפתח(חלקית באשמתי, אני מודה) דיון על המהות של צה"ל, הצורך שלו בחיילים או/ו משאבים וההבדלים הטמונים במעבר(אם יתרחש...) מצבא חובה לצבא קבע/שכיר(או "צבא רשות" :> ). לדיון הנוכחי אין בדיוק מסגרת סדורה והוא פשוט המשך של הדיון שהתפתח באשכול ההוא, שכפי שציין כבר DAN79 - אינו בדיוק רלוונטי - לא מכבד את פותח הדיון שהדיון "נגנב לו" ולא מכבד את הדיון החשוב הזה שמתרחש בין כתלי דיון ילדותי. קישור לעמוד האחרון של הדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477830.msg4089101;topicseen#new enjoy![br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 20:23:45 אתה צודק, זו לחלוטין סתם אסופה של ציטוטים - הוא פשוט רצה "…

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  19. Started by Shoko,

סיימתי יב'. אני כנראה מתגייס במרץ לכן הדבר הטוב ביותר שמצאתי לי לעשות בתקופה הזו (חוץ מעבודה) זה פסיכומטרי והבנתי שהקורסים זה אוסף של כלום ושום דבר...הכל תלוי בכמה יושבים על התחת ולכן החלטתי ללמוד לבד. אשמח להמלצות על אתרים ללמידה דרך האינטרנט. בנוסף איך הספרים של פסיכו ? http://psycho.co.il/shop/itemdetails.aspx?itemId=10 אגב החלטתי לגשת במועד פברואר משום שאני רוצה שיהיה לי הרבה זמן לחרוש על מנת להוציא ציון גבוה במכה ראשונה.

• 28 תגובות
    • 4k צפיות
  20. לאחר שנים של ביקורת חריפה והיעדרות מופגנת, אילון מאסק נחת לראשונה בפורום הכלכלי העולמי בשווייץ לראיון מפתיע עם מנכ"ל בלאקרוק, לארי פינק. השיחה נעה בין חזון טכנו-אוטופי על חיי נצח ורובוטים שיחליפו את כוח העבודה האנושי, לבין תוכנית מעשית להעברת מרכזי הנתונים של ה-AI למסלול סביב כדור הארץלכתבה

21. מחפש אתר/ספר טוב ללימודי הנדסאי שפת C. או אם יש אתרים מומלצים, אשמח לשמוע. האתרים הבאים מומלצים? יש אתר מומלץ יותר? http://www.underwar.co.il/library.asp?Page=Programming#cat104 http://clang.eitan.ac.il/

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by radioactive,

שלום, אני מחפש רשימת יבואנים עדכנית לרכיבי חומרה. (עשיתי חיפוש כאן בפורום אך לא מצאתי מידה שימושי) לפני שנים עסקתי בתחום מכירת מחשבים, ויצא לי לעבוד הרבה מול חברת מור-לוי בעיקר בגלל המחירים הנוחים שלהם וזמינות מוצרים במלאי, פחות עם גראנד-אדוונס בגלל ששנאתי את הלוחות של pc-partner הזולים והמאוד בעייתיים שהם היו מוכרים בזמנו, מדי פעם יצא לי להזמין מחברת מידי-קום כשהייתי צריך כל מיני דברים מיוחדים ומוצרים לרשתות אבל המחירים שלהם לרוב המוצרים האחרים היו בשמיים, חברת אלודה לכל מה שקשור לסורקים ומצלמות דיגיטליות, וחברת סוקראטס לכל מה שקשור לציוד scsi ופתרונות storage מיוחדים. רציתי לדעת מה המצב היום בשוק ומי היום היבואנים המובילים לחומרה למחשבים, ציוד רשתות, מארזים Antec ו Lian…

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  23. ואל תגידו לי רופא,פצעון קטן ליד השפה באמצע כזה.(לא אקנה)

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  24. טוב אז ככה הרבה זמן פחדתי להזמין דברים מחול במקרה הזה מפלי אסיה אבל כל כך רציתי ידית נוספת לWII +נונצק +2 מושאן פלוס מה שיוצא כולל משלוח (לא יודע כמה יצא בסוף אם המס ) 144$ שזה אומר בערך 600 שקל וזה לאומת הארץ שזה יוצא 800 שקל בחנויות זולות יחסית (תוסיפו עוד 100-200 לחנויות שקרובות אלי ) ומה שהכי מעצבן שבארץ אין את הצבע השחור לשלט ונונצק בכל מקרה לקח לי זמן להתרגל לפלי אסיה ובגלל שהוויזה שלי רק לישראל לקח לי זמן ליתרגל לפי פאל אבל זה באמת לא סיפור כזה גדול ואם לא עשיתי פאשלות בהזמנה וישתדלתי מאוד לא לעשות תוך בערך 10 ימים אני יקבל את ההזמנה בכל מקרה ממליץ למי שעוד לא קונה מחול להזמין דברים כאלו מחול אם ילך טוב אני ינסה להזמין עוד דברים

• 57 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים