עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avivlyaviv,

תראו מקום שלישי ג'ימס עשה צעד וחצי אבל לא כדרר. מותר?

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  2. אהלן חברים, אני רוצה לגשת לאוניברסיטה, ואחד משני המקצועות שאני מתלבט בינהם הוא הנדסת חשמל ואלקטוניקה. בכל מקום שמתי לב שזהו השם של המקצוע, מלבד בבאר-שבע שם המקצוע הכי קרוב שמצאתי הוא הנדסת חשמל ומחשבים. אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי מהם ההבדלים בין השניים. תודה, Anatoli.

• 25 תגובות
    • 4k צפיות
  3. יש לי עיוורון צבעים חלקי (קשה להבדיל בין צבעי אדום\ירוק\כתום) וכתוצאה מכך הפרופיל שלי 82. הקב"א לדעתי גבוה, הלך לי ממש טוב במבחנים, ובראיון. יש סיכוי לוועדת חריגים ? או שהפרופיל ישר פוסל אותי ? תודה :-)

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by benor,

(להעביר לדקה 3:58) אני יכול לעבוד בקלות במשרת - IT אני יכול לסיים תואר ראשון במדמ"ח בטכניון אני בשל לעבוד בהייטק אני יכול לקנות דירה בצפון ת"א אני פשוט מרגיש את זה.

• 19 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by The Grey Matter,

תנחשו מי חוזר? ..... הוא אמר i'll be back והוא חוזר למסכים ביולי 2003... עדיין אתם לא יודעים על מה אני מדבר? Terminator returns in T3 תצפו להרבה :AR15:

• 44 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by J0n1,

אני צריך לארגן לבחירות בערך 20 ליטר בירה, והתחלתי לברר מחירים, אבל יש כמה דברים שאני צריך בהם עזרה. 12 ליטר של בירה לא מוכרת (Bear Beer, בירה בהירה בטעם של מכבי) יעלה לי 110 ש"ח 12 ליטר של גולדסטאר יעלה לי 170 שקל מישהו יודע כמה תעלה לי חבית חד פעמית של גולדסטאר/קלסברג או מארז 24 בקבוקים/פחיות של קלסברג ומאיפה אפשר לקנות? ומהי האפשרות הכי משתלמת לקנות הרבה בירה - במארזי פחיות (24) או חבית חד פעמית?

• 11 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by GolfGTI,

שלום לכולם, אשמח אם תעלו רעיונות למתנת שיחרור לחבר ששירת איתי 5 שנים, היום השתחרר ועוד 10 ימים כבר טס לחו"ל בגדים הוא קנה מספיק כל רעיון אחר יתקבל בברכה. התקציב הוא עד 200 שקלים. תודה מראש לכולם.

• 33 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by amisha,

אבל כשממממממממשששששששש משעמם לכם כשכול החברים שלכם במוד שביזות וכבדות .......

• 88 תגובות
    • 4k צפיות
  9. פשוט תראו תחיוך הזה, אני קורא לזה: פרס מגלה את הויאגרה "תראי סוניה זה עומד !!!!"

• 39 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by New-Old User,

אני בטוח שלרובכם או לפחות לכמה מפה יש כבר עבודה לקיץ או לפחות קצת ניסיון בנושא.. אני בן 17 - כמעט כבר 18, יש לי רישיון גם לאוטו וגם לטרקטור. יש לי את החופש הגדול וגם אחריו.. אני מחפש עבודה באיזור חדרה ואני פשוט לא מוצא.. מישהו יכול לעזור לי? מכירים מישהו שמחפש עובדים או איזה מקום עבודה?

• 36 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by WarNet,

היי,אני מנסה להיכנס לאתר צפייה ספרדי והוא לא מאשר לי בגלל ה-ip שלי... מה אני צריך לעשות...? תודה.

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  12. אהלן אני טס לגרמניה בחמישי, איהיה מספר ימים בברלין. יש המלצות לקניות שכדאי לעשות שם? אני לא מדבר רק על גאדג'טים..... נ.ב. חסכו ממני את ה"בירה" - את זה אני יודע בעצמי

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני מעוניין לעבור ניתוח להסרת משקפיים בלייזר , רציתי לבדוק איפה כדאי לעשות ? מה הסיכונים ? ואם מישהו עבר את זה ויכול לתת חוות דעת . תודה

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  14. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=118958.new#new אני מדבר על הת'רד הזה במיוחד,גם אותו הרסתם?! לדעתי זה ממש מגעיל כל מה שאמרתם על המשתמשת Libby ואני רואה שאף אחד לא פותח ת'רד עם התנצלות (Enc0der ,עשית בשכל). אני לא הייתי במפגש האומנם (אני בן 14) . כל ת'רד שרק נפתח אתם הורסים עם ספאם והדרדרויות נושא. אני יודע,אני יודע טוב טוב שגם אני עשיתי מידי פעם שטויות שגרמו לספאם,אני בניגוד לכם מצטער על זה. הספאם פה חוגג,כבר לא כיף ליהיות כאן.. הרסתם את כל האיכות! כן אני יודע, עכשיו TopGun בטח יגיד "מישהו כמוך מדבר על ספאם? :smile1:" ויצוצו כאן כל מיני הערות. נמאס כבר, אתם לא מבינים שאתם הורסים את הפורום חזק?

15. Started by X - DreaM,

תיכנסו ללינק הזה ותסמנו את כל הטקסט(שיהיה כזה כחול על הטקסט) תסתכלו בשורות הלבנות שבין מטרות זיגזג, איפה ממוקמים לקוחותיהם, והיכן הם נמצאים........ אם תסמנו את השורות תראו טקסט שאחד השרוטים שם כתב או שסתם מישהו פרץ לאתר ושינה........ עריכה: הם גם מטומטמים! איך הם לא שמים לב לזה? ועוד בעמוד הכי חשוב באתר?

• 34 תגובות
    • 4k צפיות
  16. לאלה שעשו את הבגרות בספרות... אני חייב להשלים אותה החורף ברמת 2 יחידות, ועוד לא התחלתי ללמוד אפילו. השאיפה שלי לקבל ציון גבוהה, אבל בסופו של דבר גם 55 יעשה את העבודה. אתם חושבים ש-24 יום יספיקו לי ללמידה בשביל לקבל מינימום ציון עובר? לא הייתי בשיעור ספרות מאז 2003

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by X-_PLOSIVE,

כאוהד מכבי חיפה גאה היום אני מוריד את הכובע בפני הפועל ת"א והאוהדים שלה שעלו לרבע גמר גביע אופ"א . אולי זה לא יעניין אותכם אבל עדיין בטוח יש פה כמה שגם חושבים כמוני.

• 39 תגובות
    • 4k צפיות
  18. טוב אז ככה הרבה זמן פחדתי להזמין דברים מחול במקרה הזה מפלי אסיה אבל כל כך רציתי ידית נוספת לWII +נונצק +2 מושאן פלוס מה שיוצא כולל משלוח (לא יודע כמה יצא בסוף אם המס ) 144$ שזה אומר בערך 600 שקל וזה לאומת הארץ שזה יוצא 800 שקל בחנויות זולות יחסית (תוסיפו עוד 100-200 לחנויות שקרובות אלי ) ומה שהכי מעצבן שבארץ אין את הצבע השחור לשלט ונונצק בכל מקרה לקח לי זמן להתרגל לפלי אסיה ובגלל שהוויזה שלי רק לישראל לקח לי זמן ליתרגל לפי פאל אבל זה באמת לא סיפור כזה גדול ואם לא עשיתי פאשלות בהזמנה וישתדלתי מאוד לא לעשות תוך בערך 10 ימים אני יקבל את ההזמנה בכל מקרה ממליץ למי שעוד לא קונה מחול להזמין דברים כאלו מחול אם ילך טוב אני ינסה להזמין עוד דברים

• 57 תגובות
    • 4k צפיות
  19. אני שוקל לרכוש חשבון Premium באחד משרתי ההורדות. מי משתלם בימים אלה (קצב הורדה / מחיר) ? HotFile / RapidShare/FileSonic/FileServer וכד' ? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  20. למישהו יש מושג מה הקטע של mozilla שהם עולים ככה בגירסאות בצורה לא מבוקרת ?? רק לפני כמה חודשים אני זוכר שהתקנתי פיירפוקס 4 שהוא בדיוק יצא, ועכשיו אני רואה עדכון רישמי לגירסא 7.0.1 הגירסא הקודמת הייתה 6.0 6.0.1 6.0.2 ואז הגיע ה 7 .. הם ניראה לי השתגעו או משהו

21. כן כן הרגע לו כולנו חיכינו וציפינו לו מגיע. ג'ק באוור, אלוהים, חוזר להציל את העולם פעם נוספת. ג'וני, חסר לך שאתה נותן פה ספויילרים לפני שאנחנו מספיקים להוריד את הפרק ;D

• 53 תגובות
    • 4k צפיות
  22. חח אז הכל התחיל בלפני שבוע שנגמרה לנו תקופת ההתחיבות של האינטרנט אני בשיא התמימות מתקשר אליהם אומר להם אנחנו רוצים לדש את האינטרנט שלנו כאילו את תקופת ההתחיבות לשוב שנה ושתתנו לנו הטבות הוא אומר אין בעיה ניתן לכם חודש מתנה של אינטרנט+40 שקל תשלום לכל חודש בהתחייבות לשנה אמרתי טוב אתה יכול להתקשר אליי עוד 10 דקות? הוא אמר אין בעיה אחרי זה אמרתי לעצמי בא נגיד לו שבנויז'ן הציעו לי להתחבר אליהם ושיתנו לי 4 חודשים של אינטרנט מתנה בסדר אחרי 15 דקות הוא מתקשר אליי אומר לי נו החלטתה? אז אמרתי לו אני רוצה להתנתק ממכם הוא כמובן מנסה לשכנע אותי למה וזה אז אמרתי ש014 מציעים לנו להתחבר אליהם ויתנו לנו 4 חודשים מתנה של אינטרנט והתייחבות של שנה טוב הוא אומר לי הנציג אני יתקשר אליך …

• 48 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by KKK,

בוקר טוב לכולם. אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלה הבאה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by lmlm,

לפחות לפי האתר : http://www.smartpagerank.com/result.php?domain=http%3A%2F%2Fwww.hwzone.co.il אפשר לבדוק עוד אתרים ;D

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  25. אני לא אפרט הרבה,פשוט תכנסו. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2641192

• 41 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.