כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני בשיעור 19 בלימודי נהיגה. אני עדיין קצת מסתבך לפעמים עם הקלאץ' וההילוכים (:-X). המורה שלי ניסה לשכנע אותי לעבור לאוטומטי, והוא אומר שהוא מעריך שבמצב עכשיו זה די וודאי שאני אצטרך לקחת יותר מ-28 שיעורים, אולי לכיוון ה-35, בעוד שאם אני אעבור לאוטומטי יהיה לי יותר קל. שאלתי אותו בקשר ליתרונות והחסרונות של ידני לעומת אוטומטי, אבל הוא נראה לי משוחד לכיוון האוטומטי. ד"א, הגעתי איתו להסכמה מראש שכל שיעור עד ה-28 יעלה 78 ומהשיעור ה-29 כל שיעור יעלה 95. שיעור 40 דקות. אז האם כדאי לעבור? מה היתרונות והחסרונות הבולטים ביותר? תודה
-
- 23 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
חשבתי שזה פורום חברתי שלא מונע ממטרות רווח - אני מרגיש ממש דביל ונאיבי כרגע... חשבתי שזאת קהילה מקצועית וחברית שכל אחד מאתנו - תורם לפי יכולתו (וזמנו..).. חשבתי גם שאם יש משהו שמפריע לנו כחברי הקהילה - מותר לנו להביע דעה בצורה חופשית ובונה (כמובן בלי השמצות סתם ושמירה על רוח חברית ושפה מתאימה..) עצוב לראות שדיון לגיטימי ננעל כי הוא לא לרוחו של אחד המנהלים.... (כן אני מדבר על דיון הפרסומת הקופצת בפתיחת לינק..) וד"א - הטיעון של פרסים והגרלות - שמצדיקות את הפרסומות הנ"ל - תופס כלפי מיעוט - אבל כנראה שזה מיעוט שנמצא בעמדה שמאפשרת לו את זה... יום טוב !
-
- 42 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בהזדמנות זו אני מזמין אתכם להיות חברים שלנו בפייסבוק: הפייסבוק של מונסון הולך להיות חגיגי במיוחד בימים הקרובים אצרף לכאן את הסינגל החדש: מונסון-משהו טוב בינתיים העטיפה כבר מוכנה:
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
אילמים יכולים לעשות גרפסים? ואולי לדבר עם גרפסים? יש שירותי נשים בבר של הומואים? אם קוראים למריו ולואיגי האחים מריו, זה אומר שלאחד קוראים "לואיגי מריו" ולשני "מריו מריו"? למה דמויות מצוירות שלא לובשות אף פעם בגדים (באגס באני למשל), שמות מגבת כשהן יוצאות ממקלחת? למה מכבסים מגבות רחצה? אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו משתמשים בהן... מי הראשון שהסתכל על פרה, והחליט שהוא הולך לשתות את מה שיוצא מהדברים שבין הרגליים שלה? אם יש שגיאת כתיב במילון - מישהו אי פעם יידע מזה? אם אתה מצפה לבלתי צפוי - זה אומר שעכשיו הבלתי צפוי הוא צפוי? למה גלידת וניל לבנה, ותמצית וניל חומה? למה לוחצים על הכפתורים בשלט חזק יותר כשהסוללות חלשות? מנסים לסחוט טיפות אחרונות של חשמל? אי פעם דמיינתם עולם בלי מצבים ה…
-
- 51 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
התחלתי לצאת עם מישהי בשבוע שעבר, ומחר יש לה מסיבת יום הולדת והיא הזמינה אותי. אני לא מכיר אותה כ"כ טוב, ובכלל אין לי הרבה ניסיון בקטע של מתנות יום הולדת לבנות, אז אני אשמח להצעות לדברים נחמדים שאפשר להביא לה תודה רבה :]
-
- 36 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
כמה תוספת\קנס צריך לשלם במקרה חריגה של 25-30 קילו בטיסה מארה"ב לארץ ? (ד"א אמרו לי שאפשר להודיע מראש על זה וכך זה יעלה פחות...) תודה
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אהלן! אז לאחרונה חזרתי מתאילנד. ואיך לא, עשיתי ריענון "קל" למלתחה שלי. אע"פ שידעתי שזה רעיון ממש גרוע, בכל זאת לא יכלתי לעמוד בפיתוי וקניתי לעצמי זוג משקפי RayBan. אז כן, אני לא דביל, אני מודע לכך שהן לא אמיתיות, אבל בתכלס הן נראות ממש טוב [ואפילו טרחו לעשות חריטה של R.B על העדשה השמאלית!] אבל כאן גם מגיעה הבעיה. השאלה האם המשקפיים מוגנות UV. כי בתכלס - בלי הגנה כנגד קרינת שמש אני אחרבן לעצמי את הראייה. השאלה שלי היא - האם יש דרך שאני יכול לבדוק האם הן מוגנות? האם אפשר לקחת אותן לחנות לאופטיקה לבדיקה או משהו כזה או אחר? ידוע לי שבמידה והעדשות עשויות מפלסטיק אז הן מוגנות מפני UV לא משנה מה המצב [חלק מתכונות החומר הטבעיות], אבל מדובר כאן בעדשות זכוכית, שזקוקות לציפוי מיוחד …
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי על המכללה הזאת והאם באמת שווה לעבור תקורסים שלהם? זתאמרת הם באמת יכולים לשלב אותך לתעשיית ההיטק? למה ללכת לשם ולא ללימודים אקדמאים? והאם בתחום הזה של טכנולוגיות מידע המעסיקים יותר יסתכלו על ניסיון של בנאדם בתחום ולא על איזה תעודות יש לו..? תודה וחג שמח.
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
אהלן לכולם , אני הנדסאי חשמל ואלק , בן 25 ( במאי 26 ) , פסיכומטרי 650 ( אנגלית 138 , מילולי 122 , כמותי 125 ) , פיזיקה 5 יחל 77 , מתמטיקה 5 יחל 93 . הפסיכומטרי והפיזיקה מעט נמוכים מסיבות שונות , אך אני מאמין שאני יכול לשפר אותם ---> מה שיעלה לי בעוד שנה . אני כרגע מבולבל ( לא יודע אם בצדק ) , אני מודע לעובדה שאני נמשך למדעי ההנדסה ( חשמל , מחשבים וכו ) ומדמח (שממנו אני חושש כי אין את המילה הנדסה לידו ) . אני חשבתי הרבה על איך להוציא את השאלה הזאת : אני פשוט לא יודע מה ללמוד ציוני הסכם שלי נמוכים (אני מעוניין ללמוד באוניברסיטת ב"ש ) ומעבר לזה אני לא יודע לאיזה פקלוטה ללכת . אני יודע שבצבא הייתי ביחידה טכנולוגית שמונה חודשים , שלאחריהם נשבר לי ועברתי לקרבי ( הנדסה) , כשה…
-
- 30 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני משתחרר חודש הבא מהצבא.... ואני רוצה לנסות את מזלי באינטל מישהו יודע מה המייל של אינטל שאליו אני שולח את הקו"ח שלי?
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אלף תודות למי שמי מוצא לי \ מוציא לי! ולא ה-am/dm המעאפן מאמפי3מיוזיק קו איל !
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
נושא גדול ופתוח בו כל אחד יגיד איך הוא עושה כסף בחיי היום יום... השבלונה היא זאת: מקצוע: מקום עבודה: סכום רווח ממוצע לחודש: למדתי את המקצוע ב...: תואר: רוצה ללמוד בהמשך: מקווה שזה יהיה מהנה ויפה אפשר להוסיף המלצות וחוויות שתיהיה שנה טובה לכולם
-
- 37 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
www.education.gov.il אני יעשה השנה את הבגרויות הראשונות שלי בלשון ובאנגלית מה שכן מי שעושה השנה בגרות בהיסטוריה (כיתה י') אני שמח לספר לו שכל החומר על ביסמארק וגרמניה ירד בהצלחה לכולם :saint:
-
- 48 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שמעתי על זה שבודקים לפי השתן ההורים שלי חושבים שאני משתמש בסמים אז אני רוצה להראות להם את התוצאות אז איך בדיוק אני עושה את הבדיקה הזאת? קופחת חולים? בית חולים? וד"א זה לא מראה שאני מעשן סיגריות ונרגילה נכון?
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
קראתי לאחרונה ששיעור הקבלה של ויזה לאלו שמבקשים בישראל הוא 98%. זה יותר גבוה מבריטניה. הVISA Waiver Program מבקש רק 97%.. אבל משום מה אנחנו עדיין צריכים לשלם קרוב ל1000 ש"ח כדי לקבל משהו שכל אדם מהעולם המערבי מקבל בחינם. באותו הזמן, מדינות מזרח אירופאיות שנמוכות הרבה מישראל ברמתן כמדינות First World, אבל יענו יותר "אריות" כן נכנסות לVISA Waiver Program. יש למישהו מושג למה, חוץ מאנטישמיות או זה שרואים אותנו כחלק מהזרח התיכון, זה עדיין קורה?
-
- 33 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שלום. וויכוח שהתפתח בין המשפחה לאיכות היצור בארצות המזרח. האם באמת יש הבדל בין איכות היצור בארצות המזרח(סין,יפן,קוריאה,וויאטנם)ששווה לבדוק?
-
- 24 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק לעזרה בבחירת מילון אלקטרוני לחברה שעכשיו עושה בגרויות. דרישות: תרגומון נוח ועשיר באוצר מילים מהיר (מניח שכולם זהים) מאושר לבגרויות המליצו לי על אחד מאלה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716618 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578097 מה אתם/ן אומרים/ות? תודה
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
איך אני משיג את השיר מהפרסומת של רנואר? אני יודע שהשם של השיר המקורי הוא i want it all של queens אבל איך אני משיג את הרימיקס של הפרסומת?
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות למתכונים לתה מה לשים בפנים ואפילו באיזה תיאונים ( רושמים את זה ככה ? ) להישתמש
-
- 32 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לא משנה כרגע מה קרה לה.. הוטרינר אמר שהיא בסדר, אבל מצד שני הרגליים שלה לא נראים לי בסדר איזה סוג היא ולאן ניתן לקחת אותה אני מנתניה אבל יש לי רכב זה לא בעיה וגם מה להביא לה לאכול פיצחתי והבאתי לה גרעינים שחורים הבאתי לה חלה יבשה פיררתי את זה הבאתי לה מים.. היא לא זזה לא ממש אכפת לה הוטרינר אמר שהיא בהלם ממה שקרה אז צריך לחכות שהיא תרגע ותתחיל לזוז אני לא בטוח שזה נכון כי היא נראית מוזר למרות שמקודם היא פתאום עפה.. וזה קרה כמה פעמים ועכשיו היא שמעה איזה צליל והיא הסתכלה שמאלה.. המקור שלה כל הזמן פתוח היא לא סוגרת אותו.. בדקתי והוא כן נסגר ואז היא הסתכלה עליי אחרי שנגעתי בה מה עושיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 34 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה MASIMO והמסך הראשוני נשאר ולא חולף (כמו בתמונה המצורפת) אמרו לי שצריך לעדכן גרסה מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
- 2 followers
-