כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
בהזדמנות זו אני מזמין אתכם להיות חברים שלנו בפייסבוק: הפייסבוק של מונסון הולך להיות חגיגי במיוחד בימים הקרובים אצרף לכאן את הסינגל החדש: מונסון-משהו טוב בינתיים העטיפה כבר מוכנה:
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
השתחררתי. כבר למעלה מחודש בחופש. כרגע מתלבט אם להיכנס לאבטחת הנמל באשדוד או פשוט למצוא תחנת דלק (מועדפת) קרוב לבית. איפה אתם עבדתם אחרי צבא?
-
- 26 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני ואמא שלי עבוודיי עצות מה לקנות ליום הולדת 50 לאבא ??? אולי יש לכם כמה עצות מעניינות? תודה ושנה טובה.
-
- 23 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני אצטרך כנראה שוב להחליף ספקית (כמו כל שנה) על מנת לקבל מחיר הגיוני לחבילת גלישה במהלך שבוע הבא. מישהו שמע על אקספון וטריפל סי? מישהו מנוי אצלהן? לפי מה שאני יודע, אקספון קונה תעבורה מבזק בינלאומי, אז היא אמורה להיות יחסית בסדר... טריפל סי ממש חדשה, יש למישהו נסיון?
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
בתור אחד שמתגורר בירושלים סמוך לשכונה חרדית, ומכיר מקרוב את העולם החרדי, יש לי ביקורת קצרה שתקועה לי הרבה זמן בגרון. בכל פעם כשאני רואה בערוץ 2 'חרדים ירקו על בת 8' או 'חרדים בהפגנת אלימות.' וכולי וכולי.. אני אומר לעצמי, או שהתקשורת לא מבינה מהחיים שלה, או שהיא פשוט שונאת חרדים! הרשו לי לעשות קצת סדר בבלאגן.... העולם החרדי מתחלק ארבעה פלגים: הפלג הליטאי = אשכנזים, לא קיצוניים, לא עושים רעש, תומכים ב'רב שטיינמן'.(רוב "החרדקים" צומחים מאותו הפלג) הפלג הירושלמי = אשכנזים, קיצוניים (אך לא בסדר גודל של ה'נטורי קרתא'), אוהבים לעשות הרבה רעש (כל ההפגנות שנראו לאחרונה בירושלים אורגנו ע''י הפלג הירושלמי), תומכים ברב 'שמואל אוירבעך'. הפלג החסידי: אני מכליל אותו בפלג הליטאי מכ…
-
- 27 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
ממ יש לי גיטרה אקוסטית שאני מנגן עליה ואין לי ממש מקום בחדר וחשבתי על לתלות אותה על הקיר.. יש למישהו רעיונות איך?או יודע איפה אפשר לקנות "מתלה" לגיטרה שמתברג לקיר או משהו כזה? תודה :]
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות למתכונים לתה מה לשים בפנים ואפילו באיזה תיאונים ( רושמים את זה ככה ? ) להישתמש
-
- 32 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני חושב שהרגשתי רעידת אדמה או בום על קולי! (ראש העין) http://rotter.net/forum/scoops1/8922.shtml ________עריכה זה היה בום על קולי מן הסתם
-
- 24 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, הרבה זמן לא פמפמתי את הלהקה ;D טוב, עכשיו יש סיבה ממש טובה כי האלבום הראשון שלנו מוכן (!) לשמיעת האלבום ורכישתו (באיכות של דיסק - WAV ) זה המקום האלבום נמכר במחיר סמלי של 20 ש"ח בלבד. זו עטיפת האלבום: יום חמישי הקרוב תתקיים הופעת השקה יהיו גם אורחים (סגול 59 ויורם מרק רייך) ויהיה בעיקר מצב רוח טוב ומוסיקה טובה. מחיר כרטיס 30 ש"ח בהזמנה מוקדמת ו 40 ש"ח במקום. יש לנו גם פייסבוק אם בא לכם ללייקק
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני בשיעור 19 בלימודי נהיגה. אני עדיין קצת מסתבך לפעמים עם הקלאץ' וההילוכים (:-X). המורה שלי ניסה לשכנע אותי לעבור לאוטומטי, והוא אומר שהוא מעריך שבמצב עכשיו זה די וודאי שאני אצטרך לקחת יותר מ-28 שיעורים, אולי לכיוון ה-35, בעוד שאם אני אעבור לאוטומטי יהיה לי יותר קל. שאלתי אותו בקשר ליתרונות והחסרונות של ידני לעומת אוטומטי, אבל הוא נראה לי משוחד לכיוון האוטומטי. ד"א, הגעתי איתו להסכמה מראש שכל שיעור עד ה-28 יעלה 78 ומהשיעור ה-29 כל שיעור יעלה 95. שיעור 40 דקות. אז האם כדאי לעבור? מה היתרונות והחסרונות הבולטים ביותר? תודה
-
- 23 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי על המכללה הזאת והאם באמת שווה לעבור תקורסים שלהם? זתאמרת הם באמת יכולים לשלב אותך לתעשיית ההיטק? למה ללכת לשם ולא ללימודים אקדמאים? והאם בתחום הזה של טכנולוגיות מידע המעסיקים יותר יסתכלו על ניסיון של בנאדם בתחום ולא על איזה תעודות יש לו..? תודה וחג שמח.
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
התחלתי לצאת עם מישהי בשבוע שעבר, ומחר יש לה מסיבת יום הולדת והיא הזמינה אותי. אני לא מכיר אותה כ"כ טוב, ובכלל אין לי הרבה ניסיון בקטע של מתנות יום הולדת לבנות, אז אני אשמח להצעות לדברים נחמדים שאפשר להביא לה תודה רבה :]
-
- 36 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. חשבתי לקנות ב-eBay קיט להרכבה עצמית, ויש לי כמה שאלות (של מתחילים): מה זה אומר אם המנוע 24V 36V או 48V? הכוונה - איפה זה בא לידי ביטוי? במהירות? ובהמשך לשאלה הקודמת, מה ההבדל בין מנועים 250W 500W 700W או 1000W? איפה זה בא לידי ביטוי? ואם כבר - זה יעבור במכס? כשחשבתי על זה שוב ושוטטתי קצת בeBay ראיתי גם קיטים של מנועי בנזין. מה עדיף? מה יותר אמין? מה יותר חזק? האם יש בעיה חוקית עם זה, שתמנע ממני ליבא? בארץ המחירים מטורפים, והרבה הרבה יותר זול בeBay.
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
נושא גדול ופתוח בו כל אחד יגיד איך הוא עושה כסף בחיי היום יום... השבלונה היא זאת: מקצוע: מקום עבודה: סכום רווח ממוצע לחודש: למדתי את המקצוע ב...: תואר: רוצה ללמוד בהמשך: מקווה שזה יהיה מהנה ויפה אפשר להוסיף המלצות וחוויות שתיהיה שנה טובה לכולם
-
- 37 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שמעתי על זה שבודקים לפי השתן ההורים שלי חושבים שאני משתמש בסמים אז אני רוצה להראות להם את התוצאות אז איך בדיוק אני עושה את הבדיקה הזאת? קופחת חולים? בית חולים? וד"א זה לא מראה שאני מעשן סיגריות ונרגילה נכון?
-
- 26 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות seedbox עכשיו אני מתלבט איזה לקנות.. מישהו מכיר סידבוקס זול ואמין ? שיעשה את העבודה כמו שצריך ? ושלא יהיה יקר מידי כמובן.. אשמח לעזרה.. תודה!
-
- 21 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
כמה תוספת\קנס צריך לשלם במקרה חריגה של 25-30 קילו בטיסה מארה"ב לארץ ? (ד"א אמרו לי שאפשר להודיע מראש על זה וכך זה יעלה פחות...) תודה
-
- 26 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך עזרה בתרגום טקסט מאנגלית לעברית, לא מצאתי אתר שמפרש טוב תמיד יוצאים משפטים לא מובנים. זה הטקסט http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/account/questions/detail/i_id/6089769 רק את התגובה האחרונה שהתקבלה מהחברה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם , אני הנדסאי חשמל ואלק , בן 25 ( במאי 26 ) , פסיכומטרי 650 ( אנגלית 138 , מילולי 122 , כמותי 125 ) , פיזיקה 5 יחל 77 , מתמטיקה 5 יחל 93 . הפסיכומטרי והפיזיקה מעט נמוכים מסיבות שונות , אך אני מאמין שאני יכול לשפר אותם ---> מה שיעלה לי בעוד שנה . אני כרגע מבולבל ( לא יודע אם בצדק ) , אני מודע לעובדה שאני נמשך למדעי ההנדסה ( חשמל , מחשבים וכו ) ומדמח (שממנו אני חושש כי אין את המילה הנדסה לידו ) . אני חשבתי הרבה על איך להוציא את השאלה הזאת : אני פשוט לא יודע מה ללמוד ציוני הסכם שלי נמוכים (אני מעוניין ללמוד באוניברסיטת ב"ש ) ומעבר לזה אני לא יודע לאיזה פקלוטה ללכת . אני יודע שבצבא הייתי ביחידה טכנולוגית שמונה חודשים , שלאחריהם נשבר לי ועברתי לקרבי ( הנדסה) , כשה…
-
- 30 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
אוקיי אז בשעה טובה אני התחלתי את שנת הלימודים הראשונה שלי בתיכון, כיתה י' , האם יש פה אנשים שיכולים להמליץ לי על איך להתמודד אם הלחץ של 5 יח"ל של מחשבים מתמטיקה פיזיקה ואנגלית ? אני רוצה להיות מוכן לזה נפשית ואם יש לכם עוד טיפים אז אשמח ;D
-
- 63 תגובות
- 4.2k צפיות
-