כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, אני רוצה לגשת לאוניברסיטה, ואחד משני המקצועות שאני מתלבט בינהם הוא הנדסת חשמל ואלקטוניקה. בכל מקום שמתי לב שזהו השם של המקצוע, מלבד בבאר-שבע שם המקצוע הכי קרוב שמצאתי הוא הנדסת חשמל ומחשבים. אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי מהם ההבדלים בין השניים. תודה, Anatoli.
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אוקיי אז בשעה טובה אני התחלתי את שנת הלימודים הראשונה שלי בתיכון, כיתה י' , האם יש פה אנשים שיכולים להמליץ לי על איך להתמודד אם הלחץ של 5 יח"ל של מחשבים מתמטיקה פיזיקה ואנגלית ? אני רוצה להיות מוכן לזה נפשית ואם יש לכם עוד טיפים אז אשמח ;D
-
- 63 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול בלבולי השכל. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=212100.0 לקרוא עברית אתם יודעים? http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CT/.p/5_0_9F/.d/0?PC_7_0_CT_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_211#7_0_CT
-
- 51 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
חח אז הכל התחיל בלפני שבוע שנגמרה לנו תקופת ההתחיבות של האינטרנט אני בשיא התמימות מתקשר אליהם אומר להם אנחנו רוצים לדש את האינטרנט שלנו כאילו את תקופת ההתחיבות לשוב שנה ושתתנו לנו הטבות הוא אומר אין בעיה ניתן לכם חודש מתנה של אינטרנט+40 שקל תשלום לכל חודש בהתחייבות לשנה אמרתי טוב אתה יכול להתקשר אליי עוד 10 דקות? הוא אמר אין בעיה אחרי זה אמרתי לעצמי בא נגיד לו שבנויז'ן הציעו לי להתחבר אליהם ושיתנו לי 4 חודשים של אינטרנט מתנה בסדר אחרי 15 דקות הוא מתקשר אליי אומר לי נו החלטתה? אז אמרתי לו אני רוצה להתנתק ממכם הוא כמובן מנסה לשכנע אותי למה וזה אז אמרתי ש014 מציעים לנו להתחבר אליהם ויתנו לנו 4 חודשים מתנה של אינטרנט והתייחבות של שנה טוב הוא אומר לי הנציג אני יתקשר אליך …
-
- 48 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את רוחב הפס שלי ולהתקשר לכל ספק ולשתי התשתיות שנשמע לי כמשימה לא קלה. כרגע אני משלם 50 ש"ח לבזק ועוד 50 ש"ח לבזק בינלאומי תמורת 2.5 מגה. כמה אתם משלמים? יש למישהו מושג מה המחיר של ה 4 מגה בבזק במבצע של ה Asus Eee בנוסף ל 40 שקל החודשיים של המחשב? עריכה: נא לא להיות שקרנים.
-
- 45 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה הרבה זמן פחדתי להזמין דברים מחול במקרה הזה מפלי אסיה אבל כל כך רציתי ידית נוספת לWII +נונצק +2 מושאן פלוס מה שיוצא כולל משלוח (לא יודע כמה יצא בסוף אם המס ) 144$ שזה אומר בערך 600 שקל וזה לאומת הארץ שזה יוצא 800 שקל בחנויות זולות יחסית (תוסיפו עוד 100-200 לחנויות שקרובות אלי ) ומה שהכי מעצבן שבארץ אין את הצבע השחור לשלט ונונצק בכל מקרה לקח לי זמן להתרגל לפלי אסיה ובגלל שהוויזה שלי רק לישראל לקח לי זמן ליתרגל לפי פאל אבל זה באמת לא סיפור כזה גדול ואם לא עשיתי פאשלות בהזמנה וישתדלתי מאוד לא לעשות תוך בערך 10 ימים אני יקבל את ההזמנה בכל מקרה ממליץ למי שעוד לא קונה מחול להזמין דברים כאלו מחול אם ילך טוב אני ינסה להזמין עוד דברים
-
- 57 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
מה קורה ?? אני מעוניין לעבור ניתוח להסרת משקפיים בלייזר , רציתי לבדוק איפה כדאי לעשות ? מה הסיכונים ? ואם מישהו עבר את זה ויכול לתת חוות דעת . תודה
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
תמיד דוסים בארהב אומרים את זה,הבנתי שזה סוג של שתיה...מה זה,זה שרי?
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
חבר קנה טלויזיה של LG עם חיבור USB והסרט והכתובית בתיקייה בדיסק און קי.את הסרט רואים אך הכתוביות בגלל שזה קובץ נפרד רואים בג'יבריש.איזה תוכנה יכולה לעזור כדי שיוכלו לראות את הכתוביות כמו שצריך?.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
טוב, נגמר שבוע העבודה, זמן לשטוף את העיניים בקצת יופי נשי. נדיר ויפה כאחד (להיזהר עם התגובות, לא לרשום את הדבר הראשון שעולה בראש, לרשום את הדבר השני לאחר מחשבה תחילה) : http://www.youtube.com/watch?v=GG1dxJQjMbM
-
- 46 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
זמר של פעם..עם קול עבה..זמר מפורסם כהה עור
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1078830.html
-
- 43 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני נהנה לקרוא בפורומים של האתר מגוון דעות, הצעות ורעיונות במגוון נושאים... והדבר היחיד שמקלקל לי זה שגיאות הכתיב המופיעות בתדירות גבוהה יותר ויותר... אני לא מתכוון לבקר או להעליב אנשים.... הכוונה היחידה שלי היא שזאת השפה שלנו והדבר הבסיסי ביותר בשימוש בשפה, מעבר לדיבור, הוא כתיבה. אני חושב שהרבה מאוד תוכן באתר יקבל צורה הרבה יותר מכובדת אם נתחיל לשים לב לזה. וזהו.... היה לי חשוב לשתף אתכם בנושא. חג שמח לכולם
-
- 50 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
-
או יותר נכון, מה לקנות מוכן בשביל לאכול במהלך השבוע? חוץ משניצל לא עולה לי שום דבר בראש :s05:
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רשימת יבואנים עדכנית לרכיבי חומרה. (עשיתי חיפוש כאן בפורום אך לא מצאתי מידה שימושי) לפני שנים עסקתי בתחום מכירת מחשבים, ויצא לי לעבוד הרבה מול חברת מור-לוי בעיקר בגלל המחירים הנוחים שלהם וזמינות מוצרים במלאי, פחות עם גראנד-אדוונס בגלל ששנאתי את הלוחות של pc-partner הזולים והמאוד בעייתיים שהם היו מוכרים בזמנו, מדי פעם יצא לי להזמין מחברת מידי-קום כשהייתי צריך כל מיני דברים מיוחדים ומוצרים לרשתות אבל המחירים שלהם לרוב המוצרים האחרים היו בשמיים, חברת אלודה לכל מה שקשור לסורקים ומצלמות דיגיטליות, וחברת סוקראטס לכל מה שקשור לציוד scsi ופתרונות storage מיוחדים. רציתי לדעת מה המצב היום בשוק ומי היום היבואנים המובילים לחומרה למחשבים, ציוד רשתות, מארזים Antec ו Lian…
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
13 מחשבים : 3 Laptops + אחד לא תקין ו10 Desktops. המשחק שלנו : Counter - Strike ! MOD של חבר :ylsuper: ומה זה ? והשרת :
-
-
למי שיודע ומי שלא,ברוב בתי הספר מי שאין לו פטור לומד או ערבית או צרפתית עד כיתה י באופן חובתי,אחר כך רק הטובים ביותר מרחיבים את המקצוע ל3\5 יחידות לימוד אני עד כיתה ח לא ממש היית טוב בערבית,מאז שלקחתי מורה פרטית שלימדה אותי ניהיתי ספץ,ועכשי ואני מגיע למצב שבלי לפתוח את הספר אני מוציא 100 בקלות. אני ממש טוב בשפה הזו,ולכן החלטתי שאני עושה בזה בגרות מורחבת,לכן עשיתי בכיתה י' יחידה אחת שבה הוצאתי 84,שנה שעברה(יא) עשיתי עוד 2 יחידות שבהן הוצאתי 94,והשנה אני עושה את ה2 יחידות האחרונות,שבהן אני שואף להוציא ציון גבוה מאוד,בנוסף יש בחינה בע"פ שמעלה באופן משמעותי את הציון. בעיקרון הבחינה השנה קלה מאוד,החלק הכי "קשה" אם נקרא לזה ככה הוא התחביר שדורש לדעת את כל התופעות התחביריות והמר…
-
- 41 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אילמים יכולים לעשות גרפסים? ואולי לדבר עם גרפסים? יש שירותי נשים בבר של הומואים? אם קוראים למריו ולואיגי האחים מריו, זה אומר שלאחד קוראים "לואיגי מריו" ולשני "מריו מריו"? למה דמויות מצוירות שלא לובשות אף פעם בגדים (באגס באני למשל), שמות מגבת כשהן יוצאות ממקלחת? למה מכבסים מגבות רחצה? אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו משתמשים בהן... מי הראשון שהסתכל על פרה, והחליט שהוא הולך לשתות את מה שיוצא מהדברים שבין הרגליים שלה? אם יש שגיאת כתיב במילון - מישהו אי פעם יידע מזה? אם אתה מצפה לבלתי צפוי - זה אומר שעכשיו הבלתי צפוי הוא צפוי? למה גלידת וניל לבנה, ותמצית וניל חומה? למה לוחצים על הכפתורים בשלט חזק יותר כשהסוללות חלשות? מנסים לסחוט טיפות אחרונות של חשמל? אי פעם דמיינתם עולם בלי מצבים ה…
-
- 51 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני ממש מבואס ... הלכתי היום לרופא משפחחה כי היה לי שיעול וקצת כאב לי הגרון .. אז הכל טוב ויפה הוא בודק אותי והכל .. ופתאום הוא אומר לי שאני צריך לעשות בדיקות (דם ושתן) כי יש אצלי חשש לסכרת הוא הבחין זאת בכך שהוא ראה שהפה שלי יבש ... אני קצת התענינתי בנושא וראיתי שהסימנים הם תחושה של צימאון ואת זה יש לי כל הזמן אני צמא בזמן האחרון וגם אם אני שותה והכל נישאר לי הפה יבש אחריי זה גם היה תחושת חולשה אני גם חש לפעמים חולשה וגם היה שבא לך להשתין יותר מידי וזה גם בזמן אחרון אני משתין בלי הפסקה .. כל זה יכול להיות בגלל הקולה שאני שותה (2-3 בקבוקים ביום) כי חוץ מקולה אני לא שותה כלום ..... בקיצור אני מבאוס רצח ! מי שמבין בזה קצת ויש לו חדשות טובות או רעות שיגיד לי בבקשה וגם א…
-
- 67 תגובות
- 3.9k צפיות
-