עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מזה הדבר הזה בדיוק? זה משהו טוב? מישהו יכול להסביר לי קצת על זה..?

• 14 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by Sfree,

שלום, אני כבר הרבה זמן מנסה ללמוד הקלדה עיוורת (אני חייב לדעת דחוף, בקשר לעבודה) אני חיפשתי תוכנות מדריכים באינטרנט, מצאתי הרבה, אבל הבעיה היא בעצם בי, אני לא מסוגל לשבת וללמוד להקליד יותר מרבע שעה, אני מרגיש שאני מתפוצץ, ולכן רציתי שתמליצו לי על אתר או תוכנה, שמלמדים בדרך הכי קלה שיש. אשמח לקבל תשובות.

3. מי ממכם התקין את הממיר החדש של יס yesMaxHD ? לי היה התקנה אתמול והממיר והשלט פשוט מעולה לגבי השירות של yesOnline דרך אתר של יס תושק ביום שני הבא הוא יעזור לנהל את הקלטות של yesMax וMaxHD גם שלא נמצאים ליד הממיר עצמו הכל דרך אתר www.yes.co.il גם החשבונית החדשה של יס יצא לדרך בפורמט החדשה ומפורטת יותר יעלו עוד מספר ערוצי HD בקרוב עוד yesPlay עבר מתיחת פנים לעיצוב שלו . בקיצור יס השנה ושנה הבאה תוציא שלל טכנולוגיות חדשות שביניהם גם yesVOD 2.0 לא סתם הושק ממיר חדש ליס שהוא yesMaxHD כזה מתקדם . יש לו שלט נטען שבעוד חודש חודשיים ינתן ללוקוחות עוד לא ברור עם בעלות או לא? השלט שולט על מגברים שונים ויש לו תאורה כתומה שלוחצים על כפתור כלשהוא. יס נמצא בחברות הכי מתקדמו…

• 29 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. Started by X - DreaM,

תיכנסו ללינק הזה ותסמנו את כל הטקסט(שיהיה כזה כחול על הטקסט) תסתכלו בשורות הלבנות שבין מטרות זיגזג, איפה ממוקמים לקוחותיהם, והיכן הם נמצאים........ אם תסמנו את השורות תראו טקסט שאחד השרוטים שם כתב או שסתם מישהו פרץ לאתר ושינה........ עריכה: הם גם מטומטמים! איך הם לא שמים לב לזה? ועוד בעמוד הכי חשוב באתר?

• 34 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. Started by KF,

שלום, אני מעוניין לקנות מוצר כלשהו ואני רוצה לדעת מה הרוחב שלו לפני שאני קונה. הפרטים שהצלחתי להשיג באתר היצרן הם: 190L X 268H X 378D כל מה שמצויין כאן זה גובה,אורך ועומק.. מה אני מפספס ?

6. Started by Nihility,

חוץ ממרכז קנדה, iSkate ובמעלות.

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. Started by Second Edition,

אהלן לכולם , אני הנדסאי חשמל ואלק , בן 25 ( במאי 26 ) , פסיכומטרי 650 ( אנגלית 138 , מילולי 122 , כמותי 125 ) , פיזיקה 5 יחל 77 , מתמטיקה 5 יחל 93 . הפסיכומטרי והפיזיקה מעט נמוכים מסיבות שונות , אך אני מאמין שאני יכול לשפר אותם ---> מה שיעלה לי בעוד שנה . אני כרגע מבולבל ( לא יודע אם בצדק ) , אני מודע לעובדה שאני נמשך למדעי ההנדסה ( חשמל , מחשבים וכו ) ומדמח (שממנו אני חושש כי אין את המילה הנדסה לידו ) . אני חשבתי הרבה על איך להוציא את השאלה הזאת : אני פשוט לא יודע מה ללמוד ציוני הסכם שלי נמוכים (אני מעוניין ללמוד באוניברסיטת ב"ש ) ומעבר לזה אני לא יודע לאיזה פקלוטה ללכת . אני יודע שבצבא הייתי ביחידה טכנולוגית שמונה חודשים , שלאחריהם נשבר לי ועברתי לקרבי ( הנדסה) , כשה…

• 30 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הסלולרי הישן שלי(3100) בסלולרי חדש התקציב הוא ביין 2000 ל 2400 בערך... אני לא רוצה לקנות דרך חברות כמו סלקום אורנ'ג וכדומה אני רוצה לקנות טלפון מחברה חיצונית ולבטח אותו בעצמי קו של סלקום כבר יש לי.. הטלפון שחשבתי עליו הוא w800i של אריקסון אם יש הצעות אחרות אני ישמח לשמוע (אגב דיי רציתי פלאפון שיהיה בו gps,או אפילו אפשרות לחיבור אנטנה, אבל אני רואה שבתקציב הזה זה לא קיים) (2. אני לא מעוניין בסלולרים של מירס עם gps מובנה) תודה לעוזרים

• 92 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. שלום, כיצד ניתן להסתיר את רשימת החברים בפייסבוק?

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by benor,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3853909,00.html לי זה העלה חיוך על הפנים. ;D

11. בהזדמנות זו אני מזמין אתכם להיות חברים שלנו בפייסבוק: הפייסבוק של מונסון הולך להיות חגיגי במיוחד בימים הקרובים אצרף לכאן את הסינגל החדש: מונסון-משהו טוב בינתיים העטיפה כבר מוכנה:

• 20 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. שלום מתי בדיוק תתקיים הבגרות הנ"ל? האם היא מחר או ביום שלישי? (שימו לב שזה חלק ב') אודה למי שיענה ואם אפשר גם להביא קישור לדף שבו נמצאים כל מועדי הבגרויות (כולל זאת)

• 51 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by Access Denied,

טוף.. יש לי (פתאום) 900 שקל להוציא על משקפי שמש חדשות (הקודמות נשברו אחרי שנתיים וחצי של שימוש מטורף..) הסיפור הוא שאני לפני צבא ואני רוצה משקפיים טובות שישארו איתי (לא לדאוג הם לא ישברו.. אני במודיעין) השאלה שלי איזה מהדגמים האלה נראה לכם טוב יותר?? לא חייבים להתייחס לצבע (אבל אפשר.. אני עדיין מתלבט בין כחול לפלסמה - הכתום) ולא להגיד לי תמדוד ותחליט אחרת לא הייתי שואל.. אני בודק מה לכם נראה יותר טוב... OAKLEY Splice OAKLEY Half wire XL OAKLEY Half jacket OAKLEY Valve OAKLEY Plate

• 46 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by GolfGTI,

שלום לכולם, אשמח אם תעלו רעיונות למתנת שיחרור לחבר ששירת איתי 5 שנים, היום השתחרר ועוד 10 ימים כבר טס לחו"ל בגדים הוא קנה מספיק כל רעיון אחר יתקבל בברכה. התקציב הוא עד 200 שקלים. תודה מראש לכולם.

• 33 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. אני פשוט מת לקנות את הכלי הזה http://www.montysminiguns.com/AirSoftPage.htm# תראו מה החיה הרעה הזאת עושה http://www.youtube.com/watch?v=X9SttlXWTmw&search=mini%20gun%20bb

• 14 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by Ovid,

לפני מה שהבנתי Feigling "זה לנשים" ,זה די קליל יש לזה טעם טוב ,הוא בערך 20% , אבל תופסים ממנו ראש? ואשמח לשמוע עוד הצעות למשהו שלא וודקה והוא קצת עדין יותר יחסית בטעם שלו ויתאים לנשים גם. צריך משהו לחברה שבה נשים לא אוהבות וודקה אבל רוצות לתפוס ראש.. תודה.

• 33 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. Started by -RoMaN-,

מה אומרים לכל מי שלא התגייס / השתחרר / יצא / נפל מהצבא? תעשה לפחות שירות לאומי. אף פעם לא חקרתי את זה לעומק. תעשה שירות לאומי אני יודע שזה אומר תתנדב איפשהו, לא משנה איפה, העיקר תתנדב 3 שנים במקום שירות צבאי. אבל אם בן אדם לא יודע איפה להתנדב? או גר בחור , יש שם רק מדא - לא בא לי. מכבי אש - לא בא לי. משטרה - כנ"ל. איפה עוד יש? או שאפשר לעשות גם מחוץ לעיר [רק מי ישלם נסיעות?] והאם זה חוקי? ובכלל, לפי ניסיון שלכם, חברים שעשו שירות לאומי, אולי תמליצו איפה אפשר לעשות? או כל אחד יזרוק מקום יהיה פה מאגר ויהיה אפשר לבחור. ובכלל מה הזכויות של אחד שעושה שירות לחייל, מה ההבדלים? אין מדים אין משכורת חודשית אין חוגר אין מפקד מה עוד?

18. Started by New-Old User,

אני בטוח שלרובכם או לפחות לכמה מפה יש כבר עבודה לקיץ או לפחות קצת ניסיון בנושא.. אני בן 17 - כמעט כבר 18, יש לי רישיון גם לאוטו וגם לטרקטור. יש לי את החופש הגדול וגם אחריו.. אני מחפש עבודה באיזור חדרה ואני פשוט לא מוצא.. מישהו יכול לעזור לי? מכירים מישהו שמחפש עובדים או איזה מקום עבודה?

• 36 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. אני מחפש את הקידומת של מדינת ארה"ב וגם את הקידומת של העיר ניו יורק מישהו יודע מהן?

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. http://uploaded.fresh.co.il/3f8079515d032520.jpg משהו בהחלט מצחיק...אין מה להרחיב,שווה צפייה... אה וגם בונוס למי שזה לא שיעשע אותו http://antiscouts.cjb.net/ (אתר ל"מעריצי" הצופים)

• 21 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. Started by R0ck,

אילמים יכולים לעשות גרפסים? ואולי לדבר עם גרפסים? יש שירותי נשים בבר של הומואים? אם קוראים למריו ולואיגי האחים מריו, זה אומר שלאחד קוראים "לואיגי מריו" ולשני "מריו מריו"? למה דמויות מצוירות שלא לובשות אף פעם בגדים (באגס באני למשל), שמות מגבת כשהן יוצאות ממקלחת? למה מכבסים מגבות רחצה? אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו משתמשים בהן... מי הראשון שהסתכל על פרה, והחליט שהוא הולך לשתות את מה שיוצא מהדברים שבין הרגליים שלה? אם יש שגיאת כתיב במילון - מישהו אי פעם יידע מזה? אם אתה מצפה לבלתי צפוי - זה אומר שעכשיו הבלתי צפוי הוא צפוי? למה גלידת וניל לבנה, ותמצית וניל חומה? למה לוחצים על הכפתורים בשלט חזק יותר כשהסוללות חלשות? מנסים לסחוט טיפות אחרונות של חשמל? אי פעם דמיינתם עולם בלי מצבים ה…

• 51 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by the red dragon,

יש לי אזרחות כפולה רוסית וישראלית. אם אני מתגייס פה לצבא זה מבטל לי את האזרחות הרוסית שלי? :s05:

• 29 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. Started by Ewingum,

מה באמת קורה מאחורי הקלעים של אתר החומרה המצליח? http://planet.nana.co.il/ewingum/ART499555.html (מבוסס על שתי הפסקאות הראשונות ב: http://images.maariv.co.il/cache/cachearchive/25062003/ART499555.html ) כל המשתתפים שלא מרוצים מהופעתם בכתבה רק לכתוב פה או לשלוח לי הודעה פרטית וזה יורד בצ'יק מיותר לציין שהכל ברוח טובה.

• 53 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. Started by Art Tatum,

איך דבר כל כך פשוט, גורם לתחושת סיפוק כל כך גדולה? לפחות לזמן מה.

דיונים חדשים בפורומים