עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by R0ck,

אילמים יכולים לעשות גרפסים? ואולי לדבר עם גרפסים? יש שירותי נשים בבר של הומואים? אם קוראים למריו ולואיגי האחים מריו, זה אומר שלאחד קוראים "לואיגי מריו" ולשני "מריו מריו"? למה דמויות מצוירות שלא לובשות אף פעם בגדים (באגס באני למשל), שמות מגבת כשהן יוצאות ממקלחת? למה מכבסים מגבות רחצה? אנחנו תמיד נקיים כשאנחנו משתמשים בהן... מי הראשון שהסתכל על פרה, והחליט שהוא הולך לשתות את מה שיוצא מהדברים שבין הרגליים שלה? אם יש שגיאת כתיב במילון - מישהו אי פעם יידע מזה? אם אתה מצפה לבלתי צפוי - זה אומר שעכשיו הבלתי צפוי הוא צפוי? למה גלידת וניל לבנה, ותמצית וניל חומה? למה לוחצים על הכפתורים בשלט חזק יותר כשהסוללות חלשות? מנסים לסחוט טיפות אחרונות של חשמל? אי פעם דמיינתם עולם בלי מצבים ה…

• 51 תגובות
    • 4k צפיות
  2. שלום מתי בדיוק תתקיים הבגרות הנ"ל? האם היא מחר או ביום שלישי? (שימו לב שזה חלק ב') אודה למי שיענה ואם אפשר גם להביא קישור לדף שבו נמצאים כל מועדי הבגרויות (כולל זאת)

• 51 תגובות
    • 4k צפיות
  3. מחפש אתר/ספר טוב ללימודי הנדסאי שפת C. או אם יש אתרים מומלצים, אשמח לשמוע. האתרים הבאים מומלצים? יש אתר מומלץ יותר? http://www.underwar.co.il/library.asp?Page=Programming#cat104 http://clang.eitan.ac.il/

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by -RoMaN-,

מה אומרים לכל מי שלא התגייס / השתחרר / יצא / נפל מהצבא? תעשה לפחות שירות לאומי. אף פעם לא חקרתי את זה לעומק. תעשה שירות לאומי אני יודע שזה אומר תתנדב איפשהו, לא משנה איפה, העיקר תתנדב 3 שנים במקום שירות צבאי. אבל אם בן אדם לא יודע איפה להתנדב? או גר בחור , יש שם רק מדא - לא בא לי. מכבי אש - לא בא לי. משטרה - כנ"ל. איפה עוד יש? או שאפשר לעשות גם מחוץ לעיר [רק מי ישלם נסיעות?] והאם זה חוקי? ובכלל, לפי ניסיון שלכם, חברים שעשו שירות לאומי, אולי תמליצו איפה אפשר לעשות? או כל אחד יזרוק מקום יהיה פה מאגר ויהיה אפשר לבחור. ובכלל מה הזכויות של אחד שעושה שירות לחייל, מה ההבדלים? אין מדים אין משכורת חודשית אין חוגר אין מפקד מה עוד?

5. Started by QkSr756,

אהלן... אני רוצה לתלות מתח על קיר בלוקים(לא בטון!) בעובי 10 ס"מ... זהו מתח מסוג gp3215 (ניתן לראות תמונה בדף הבא http://www.intersport.co.il/p30.html) האם הקיר יתמוך במתח, בהתחשב בכמות הברגים שמפזרים את העומס? מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by approx,

אשמח לקבל הצעות למתכונים לתה מה לשים בפנים ואפילו באיזה תיאונים ( רושמים את זה ככה ? ) להישתמש

7. Started by Sargon,

יש לכם המלצות על תרגילים שאפשר לעשות בבית? בעקרון אני מישהוא שלא מתאמן בכלל כבר מספר שנים ואני רוצה לשפר את הלב ריאה, את השרירים(בקטנה) וגם לשרוף איזה מאה קלוריות ביום. לא משהוא בשמיים. העניין הוא שאני רוצה תרגילים יחסית מגוונים וגם לעשות אותם בבית. כי לעשות את אותו התרגיל כל הזמן זה גם לא טוב. אז אני הולך לקנות הליכון ו"דילגית" החבל הזה שמדלגים איתו. איזה עוד תרגילים אני יכול לגוון ולעשות בבית? לא צריך דברים קשים מאוד, רק בגדול חצי שעה ביום של תרגיל או שניים ולגוון את הלרגילים במשך השבוע איך שמתחשק לי. זה נראה אימון סביר?

8. Started by Shoko,

סיימתי יב'. אני כנראה מתגייס במרץ לכן הדבר הטוב ביותר שמצאתי לי לעשות בתקופה הזו (חוץ מעבודה) זה פסיכומטרי והבנתי שהקורסים זה אוסף של כלום ושום דבר...הכל תלוי בכמה יושבים על התחת ולכן החלטתי ללמוד לבד. אשמח להמלצות על אתרים ללמידה דרך האינטרנט. בנוסף איך הספרים של פסיכו ? http://psycho.co.il/shop/itemdetails.aspx?itemId=10 אגב החלטתי לגשת במועד פברואר משום שאני רוצה שיהיה לי הרבה זמן לחרוש על מנת להוציא ציון גבוה במכה ראשונה.

• 28 תגובות
    • 4k צפיות
  9. ואל תגידו לי רופא,פצעון קטן ליד השפה באמצע כזה.(לא אקנה)

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by Ovid,

לפני מה שהבנתי Feigling "זה לנשים" ,זה די קליל יש לזה טעם טוב ,הוא בערך 20% , אבל תופסים ממנו ראש? ואשמח לשמוע עוד הצעות למשהו שלא וודקה והוא קצת עדין יותר יחסית בטעם שלו ויתאים לנשים גם. צריך משהו לחברה שבה נשים לא אוהבות וודקה אבל רוצות לתפוס ראש.. תודה.

• 33 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by D-M-X,

2 תמונות של הSLR: BMW Z4: למבורגיני:

• 63 תגובות
    • 4k צפיות
  12. שלום כולם קיבלתי ביום שבת גור האש פאפי בן 3 חודשיים חמוד עכשיו אבא שלי ואני עשינו לפושטק הקטן מקלחת ויבשנו אותו עם הפאן והמגבת ועכשיו הוא רועד כולו אז כיסיתי אותו עם שמכה ושמתי אותו על הספא הפעלתי מזכגן על חימוום והתקרבתי אליו על מנת להעביר לו חום אבל הוא עדיין טיפה קצת רועד וטיפה לח בחלק של הבטן-חזה האם זה בסדר ? שהוא ככה רועד ? או לנסות לנגב אותו עוד כי הוא לח ???? דרך אגב הוא עכשיו ישן

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by nimrods,

שלום לכולם.! חחחח טוב יש לי שאלה חח קצת מטומטמט וישנה מאיפה אני יכול לאסיג מספר אייסיקיו קצר זה ממש דחוף לי תודה לעוזרים..!

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by radioactive,

שלום, אני מחפש רשימת יבואנים עדכנית לרכיבי חומרה. (עשיתי חיפוש כאן בפורום אך לא מצאתי מידה שימושי) לפני שנים עסקתי בתחום מכירת מחשבים, ויצא לי לעבוד הרבה מול חברת מור-לוי בעיקר בגלל המחירים הנוחים שלהם וזמינות מוצרים במלאי, פחות עם גראנד-אדוונס בגלל ששנאתי את הלוחות של pc-partner הזולים והמאוד בעייתיים שהם היו מוכרים בזמנו, מדי פעם יצא לי להזמין מחברת מידי-קום כשהייתי צריך כל מיני דברים מיוחדים ומוצרים לרשתות אבל המחירים שלהם לרוב המוצרים האחרים היו בשמיים, חברת אלודה לכל מה שקשור לסורקים ומצלמות דיגיטליות, וחברת סוקראטס לכל מה שקשור לציוד scsi ופתרונות storage מיוחדים. רציתי לדעת מה המצב היום בשוק ומי היום היבואנים המובילים לחומרה למחשבים, ציוד רשתות, מארזים Antec ו Lian…

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  15. שלום לכולם. אני אני לא מעוניין להרשם להוט או יס. ומצד שני, עידן+ לא רלוונטי כי ערוץ 2/10 לא ממש מעניינים אותי. אני מחפש שירות (אפשר אפילו בתשלום סימלי, כמו נטפליקס) שיתן לי צפיה בספורט באיכות נורמלית וכמובן שהסטרימים יהיו יציבים. אני יודע שיש פה ושם לינקים כאלו ואחרים שאפשר לראות בהם משחקים. אבל האיכות שלהם נמוכה והם גם מאוד לא יציבים כי מתחברים אליהם אלפי אנשים. יש דבר כזה?

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  16. Started by MasterDK,

אז בהמשך לנושא שפתחתי על פיסת אדמה, הנושא התפתח והבנתי משהוא. אני בעצם לא עושה כלום. וזה מה שגורם לי לסבול. אי לכך ובהתאם לזאת אני שואל: חברי פורום היקרים, מה התחביבים שלכם? מה אתם עושים ביום יום? הולכים להרצאות מעניינות - אם כן איפה? מטיילים? מתקנים מחשבים? מה, מה עושים אנשים רגילים בזמן החופשי שלהם? אשמח להצעות. תודה רבה, והמשך יום נפלא!

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  17. שלום לכולם, המצב שלי הוא כזה: אני בן יחיד, פרופיל 82 ללא סעיפים פוסלים וקב"א 52. התגייסתי באוק' 08, עברתי טירונות 02, בעיניי ממש קייטנה, קורס נהיגה בבה"ד 6, וכעת אני משרת בנ"מ בתור נהג תובלה. התנאים מצוינים: אחלה בסיס, מפקד - זהב, אחלה חבר'ה, פשוט, אין תלונות. הבעיה שלי שמאז הגיוס, נכנס לי ג'וק עצבני לראש שאני מעוניין בשירות קרבי, נוסח חי"ר. זה לא עוזב אותי - לא מספיק שאני מאוהב בבחורה שלא מוכנה להתחייבות מכל סוג שהוא, אני סובל מהנ"ל. במידה ואכן יעלה בידי להחתים את ההורים על הסכמה לשירות קרבי, איך אני עובר לחי"ר בתור לוחם? למי אני מגיש את הבקשה? יש אפשרות להבטיח למשל שאתקבל לחטיבת גולני / גבעתי? שמעתי שהביקוש לחטיבות האלו מאוד גדול, לכן, האם יש טעם לציין את הפרטים …

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by YogiBear,

אוקיי, החופש הגדול מתקרב, יש כאלה שכבר סיימו ללמוד ויש כאלה שעוד לומדים קצת כמוני, מחזירים קצת ימי שביתה. עכשיו, בתקופת הקיץ תהיתי אם יש פה עוד אנשים שמתכננים לעבוד ובמה ואם תכלו לומר גם איפה יהיה נחמד וגם גיל. זה יהיה דיון על עבודה בקיץ, כמה מגיע וכאלה, אז יאלה.. נתחיל! ;D אני הלכתי לא מזמן ועשיתי סיבוב במקום ליד הבית שלי ועברתי במלא עסקים ורק בשתיים לקחו מספרים והם נראו קצת מזלזלים שאחרי שניה שהלכתי זרקו לפח ת'מספר.. בכל מיקרה, יש חנות מחשבים שהבעלים מכיר אותי כילד חמוד וטוב שאוהב מחשבים וידע טוב ואם יהיה להם חור בעובדים אז אולי יקחו אותי לעבוד שם כטכנאי! עבודה טובה וכיפית כמו שאני אוהב! אם בסוף לא יהיה לי כלום אז נחזור לגנן כמו בקיץ שעבר- עבודה קשה אחושרמוטה וחמה…

• 34 תגובות
    • 4k צפיות
  19. מצטער על הכותרות הארוכה .. ניסיתי למצות את כל הדברים הכי מעניינים (אותי לפחות) למשפט אחד .. תודו שהנושאים האלו מעוררי רצון עז לדעת עוד .. אין ספק שכל הסוכניות האמריקאיות מחשידות מאד וגם מעניינות מאד .. אני כבר השלמתי עם העובדה שאנחנו לא לבד .. אז אם כבר, למה לא לחקור את הנושא (ועוד כמה נושאים מעניינים שבטח קשורים..) בכל מקרה, אם יהיה אפשר לשפוך קצת אור על כל הסיפור ואיך שכל סוכנויות הביון האמריקאיות (או לפחות חלק) מתחברות לחייזרים ולנשיא טרומן יהיה מעניין

20. Started by KoM,

1000 !!! 8)

• 19 תגובות
    • 4k צפיות
  21. http://www.youtube.com/watch?v=4L7bSLYC_hY הייתי ככה

• 38 תגובות
    • 4k צפיות
  22. היום יצאתי עם חברים, אז היינו בפיצוציה וקניתי כמה שוקולדים וגחלים והמשכנו קיצר אנחנו הולכים בחושך פתאום עוצרת לידו מכונית רגילה לחלוטין, ויושב בה איש צעיר ממוצא אתיופי (אני לא בא להיות גזען, פשוט אצלנו האתיופים בעיר עושים הרבה צרות והם פושעים של ממש אז יצא להם שם, ככה זה... מצטער אם זה פוגע במישהו, לא פעם ולא פעמיים שנערים התחילו איתי בלי סיבה) ואומר לנו איפה אתם גרים, אז אני אומר לו את השם של העיר, אז הוא אומר לי מה יש לך בכיסים? עכשיו היה עלי 400 שקל והאשראי ופלאפון ומפתחות של הבית והכל. אז הוצאתי את השוקולדים מהג'קט ואמרתי לו רק זה. אז הוא "אתה רוצה שאני אצא מהאוטו בגללך? אני אביא לך סטירה", "איפה אתה גר? באיזה רחוב?" אז אמרתי לו בהיסוס את שם הרחוב, והוא מדבר עם חברים …

• 37 תגובות
    • 4k צפיות
  23. שלום. אני מלצר שעובד במסעדה ששיטת התשלום היא באופן הבא: המעסיק שלי מתחייב שתהייה לי הכנסה (מינימלית) של 22 ש"ח לשעה. במידה ועבדתי שעה אחת ובמהלך השעה הזו קיבלתי טיפים בסך 22 ש"ח, המעסיק שלי לא משלם לי, בטענה שקיבלתי את שכרי לשעת עבודה זו (מהטיפים). אם קיבלתי יותר מ 22 ש"ח היתרה שלי. אם במהלך שעת העבודה צברתי טיפים של 10 ש"ח, המעסיק יוסיף לי עוד 12 ש"ח מכיסו (במקום לשלם לי 22 ש"ח מכיסו ללא התחשובות בסכום הטיפים שצברתי). עד כמה שאני יודע שיטת התשלום הזו אסורה ע"פ חוק במדינת ישראל. המעסיק שלי דואג לכסות את עצמו בכך שהוא לוקח ממני בכל יום את שכר הבסיס שלי מהטיפים ומחזיר לי את זה בסוף החודש. כדי שלא תהייה לו בעייה עם מס הכנסה וכו'. (בהרחבה: אם אני אקח בכל יום את שכר הבסיס שלי…

• 62 תגובות
    • 4k צפיות
  24. הוא המורה החדש שלי והוא נראה ממש אבל ממש מורה מעפן :-X כשהוא שאל אותנו מה הספקנו וכמה זמן למדנו אז ענינו לו והוא התפעל שהספקנו מכניקה (לא זוכר לאן הגענו בדיוק..) ואופטיקה (סיימנו עדשות ועוד כמה פרקים)

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  25. Started by asafgolan,

אני משתחרר מחר ורק רציתי לוודא שלא שכחתי לשים משהו משהו בקיטבג. שמתי 3 זוגות מדים, חגורה, נעליים, מגבת, מנעול, תחבושת אישית ומעיל. שכחתי משהו? וסתם עוד שאלה, אם אני משתחרר בבסיס ולא בבקו"ם, זוהי אנדקציה כלשהי לגבי שירות מילואים או שאין קשר?

• 17 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.