כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מי הזוכים בתחרות המודינג ה"הרישמי", כבר עברו יומיים ואין שום איזכור לזוכים לא באתר ולא בגיימר.
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
להלן מכתב שקיבלתי ממשרד עורכי דין המייצג את חברת ישפאר, לאחר דיונים ממושכים. אנא, שתפו כאן בכל "פורומי ההורדות" למיניהם וחנויות המוכרות משחקים צרובים או לא מקוריים. אולי כשאחוזי הפיראטיות כאן יירדו מפיצות סוף סוף יתחילו לקחת את השוק שקיים כאן ברצינות.
-
- 154 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
שלום תגידו...אתם שמים לב להבדל משמעותי בין גרסאות 64 ביט ל32 של VLC ו-winrar?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני נכנס להיסטוריית הפוסטים/ההודעות שכתבתי ?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
חברה מה קורה? שמעו אני צריך אתר או תוכנה ללימוד אנגלית עסקית , אתם מכירים אולי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
מה היא חושבת לעצמה :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 38 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
איזה אתרי קניות אמינים יש בארה"ב? שמעתי על NEWEGG ו-AMAZON... מי עדיף? יש לי קרובים בארה"ב... אני יכול לתת את כתובתם או משהו ואז החבילה תשלח להם, והם ישלחו אליי? מה בדיוק אני צריך למלא שזה יקרה? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מאיזשהי סיבה מוזרה, בארץ אוהבים לשנות את שם הדגם המקורי. מילא. אז מסתבר שקוראים לו SGH-D500. יופי. השאלה שלי היא כזאת: מישהו יודע את ההבדל בין ה D500 ל D500E? תודה! נדב.
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, תראו האמת שאין לי כוונה יומרנית לנצל פה מישהו אבל אני סטודנט לתוכנה ושכן שלי מחר נבחן בבגרות בקיצור הוא רוצה מאוד את העזרה שלי ואין לי ממש חומר על הנשאים והבקשה שלי האם יש אתר שנותן ומנחה לשאלות ופתרונות אשר יהיו במבחן (אני יודע שגוגל מוצף) ואני מחפש כבר שעה משהו רציני ההתמקדות שלי היא בסטטיסטיקה והסתברות אשמח מאוד על כל עזרה שתבוא - תעזרו לי לעזור לשכן שלי ...
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן מחר בחצות יוצא הארי פוטר 6 אבל האם גם בעברית? אם לא מתי יגיע העברית? בבקשה אל תגררו את הנושא לדברים לא קשורים
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אוקי, אז כפי שראיתם אני זקוק לעזרה באיזה שהוא מושג בתחום האודיו. אני כותב עבודה על איך שמיעת מוזיקה בעוצמות חזקות מדי משפיעות על השימה לטווח הארוך ויש שתיי מושגים שאני צריך לרשום אבל לא יודע איך לרשום את זה. העבודה הולכת ככה- *מבנה האוזן ואיך שומעים *אז אני עושה פרק על דברים שאפשר לשמוע איתם מוזיקה- רמקולים ואוזניות. אז רציתי לדעת איך קוראים לכל הדברים שבעצם מקבלים את האותות החשמליים מנגן כל שהוא- אייפוד, מחשב וכו' ומפרשים את זה לצלילים וכך גם כיצד קוראים לחומרה שפולטת את אותות האודיו שהאוזניות/ רמקולים מפרשים לצלילים. * אילו השפעות וכיצד הם נגרמות. בקיצור, הבעיה שלי היא כמו שרמשתי על פרק שתיים שהוא מחולק על מקורות שיוצרים את האותות החשמליים ומקורות שמפרשים את האותו…
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
אני ממשיך את הת'ראד כת'ראד "תמונות שעוות של נשים שעוות (אבל חופשי שעוות!)" אתחיל עם קים סמית', נתנה בראש בבלייזר האחרון ומאז אני שרוף, הילדה סוגרת עלי שנה בסקאלה והיא פשוט... בסססססססססססדדדדדדדרררררררררררר, תקינעעעעעעעעעעע, עאייייייי קערעמבעעעעעעע!!!!!! ועוד הרבה ממנה ב - http://www.kimsmith.net/gallery/index.html *בבקשה לא לדרדר את הת'ראד לפורנו וכאלה, אחרת פורשע יגיע ויפנק אותנו. **שעווה מלשון אנגלית מדוברת מתורגמת במחוזקת - Shava ולא שעווה Sheava למתקשים...
-
- 95 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אני צריך לבדוק הרכב כימי של תרופה (חומרים פעילים) ובדיקת כספית במזון שניהם לכתבה שאני מכין מישהו יודע איך למצוא חברה שעושה בדיקות כאלה? מה לחפש בספר טלפונים?
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני יודע שלי היו המון שאלות לפני שעשיתי את זה ואשמח לענות לאנשים שגם מתלבטים. מידע כללי, אני כמעט בן 19, המספר שלי לפני הניתוח היה -2.25 ללא צלינדר, הניתוח עליה לי 8300 ש"ח בCareVision והוא בוצע ביום חמישי ה20/12, נכון לעכשיו הראיה השתפרה משמעותית אך אני עדין רואה מטושטש טיפה. למי שיש עוד שאלות מוזמן לשאול
-
- 22 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
לפי האתר של המשטרה: "אסורה נהיגה ברכב כאשר רמת ריכוז האלכוהול בדם עולה על 50 מיליגרם של אלכוהול במאה מיליליטר של דם" http://www.police.gov.il/districtmain.asp?path=/web_atan/alcohol.xml או בעברית: אני שוקל 80, כמה גולדסטאר מותר לי לשתות? איך מחשבים את זה?
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני טס בשבוע הבא לארה"ב , ויש כמה דברים שאני רוצה לקנות שם , רציתי לשאול אם יש איזהשהיא דרך להזמין איזה חבילה נגיד מ-amazon לבית מלון, עכשיו יש לי קצת בעיה כי הטיול הוא מאורגן והחדר לא נרשם על השם שלנו אלא על שם הקבוצה וגם אנחנו לא נשארים הרבה זמן במקום אחד, מישהו פעם עשה את זה? ועוד שאלה קטנה מישהו קנה כאן פלאפון בארה"ב כאילו פרי סים, ויכול להמליץ לי על מקום לקנות תודה.
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
שלום, אנחנו עומדים לרכוש מקרר, וראינו בחנות דגם מסויים של סמסונג לכאורה. חיפשתי את הדגם ומצאתי אותו רק באתרים ישראלים. האם גם בתחום של מקררים יש מוצרי מדבקה?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 מחשבים שולחניים שאני מעוניין לדעת בכמה אני יכול למכור אותם המחשב הראשון: PENTIUM4-3GIGA זיכרון512mg כונן קשיח 160G כרטיס מסך חיצוני NVIDIA GeFORCE 6600GT לוח אם אינטל רוק לייק (פרל) מעבד 3 GIGA המחשב השני: PENTIUM DUAL CORE E-2180 זיכרון 2GIGA כונן קשיח 250G כרטיס מסך חיצוני פנימי לוח אם JETWAY 2G-RAM מעבד E-2180 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעל מגיע הביתה ומציין בפני אישתו שיש לו פגישה עסקית מאוחרת ב 22.00 ושלפי דעתו זו פגישה מיותרת ושהוא לא מבין למה דווקא עליו הפילו את הפגישה הזאת. האישה חושבת שבעלה עושה שטות אומרת לו שלא כדאי להבריז ושילך,לא כדאי לזלזל בעניני עבודה. בינתיים נכנס הבעל להתקלח,חושב לעצמו כמה קל לרמות את אישתו,התמימה. האישה לא כל כך מאמינה לבעלה ובודקת לו בבגדים ומוצאת בכיס החולצה פתק ובו רשום "מתוק שלי,היום נחגוג עם ברווז ורוטב,אצלי ב 22.00 ",היא מחזירה לכיסו את הפתק. איך שבעל יוצא מהמקלחת מופיעה אישתו עם בגד מינימלי,סקסית להפליא ומבושמת........... הבעל שלא עומד בפיתוי,מזנק על אישתו והפעם הם חוגגים חגיגה שהרבה זמן לא היתה,אחר כך נרדם.. חצי שעה לפני השעה 22.00 ,היא מעירה אותו ל"ישיבה המיו…
-
- 435 תגובות
- 77.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עוד כמה ימים עובד חדר ומעניין אותי לדעת איך הייתם מסדרים אותו כי אני צריך רעיונות .... צריך למקם בו את כל הדברים הרגילים כמו: מיטה, מחשב, טלויזיה, שולחן והכי חשוב: איך הייתם ממקמים מערכת סטריאו/סראונד (הכוונה גם לרמקולים מן הסתם). חשוב לציין שהדלת הארון החלון וכו' לא בולטים כלומר החלון נמצא בתוך הקיר...כנ"ל גם על הארון והדלת. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה זה השירות החדש של גוגל . גוגל ויברטור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני איש סיסטם כבר כמה שנים SYSTEM ADMINISTRATOR מנהל רשת יש מעלי את ה CIO/CTO שזה אותו אחד. מה ההגדרה הנכונה של התפקיד שלי שאמורה להופיעה באופן רשמי בחתימה ובכרטיס הביקור?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני צריך למזג את הדירה (כי חם). הדירה היא דירת ארבעה חדרים, בערך 110מ', בניין ישן. הבנתי שאני צריך מזגן נפרד לכל חדר. יש לכם המלצות למזגנים? דגמים, חברות, מתקינים מומלצים, הערכת עלויות, וכו? חשוב לי שיהיה שקט ויצרוך מעט חשמל. תודה!
-
- 29 תגובות
- 5.2k צפיות
-