עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://video.google.com/videoplay?docid=7294975991929906674&hl=en אם יש לכם שעה וחצי להשקיע למען כדה"א תצפו בזה, לפחות אל תגידו-"לא ידענו".

2. Started by GolfGTI,

שלום לכולם, אשמח אם תעלו רעיונות למתנת שיחרור לחבר ששירת איתי 5 שנים, היום השתחרר ועוד 10 ימים כבר טס לחו"ל בגדים הוא קנה מספיק כל רעיון אחר יתקבל בברכה. התקציב הוא עד 200 שקלים. תודה מראש לכולם.

• 33 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

יש לי חברה חדשה , היום בבוקר ניסיתי אותה ... מסתובבת מהר , חותכת , מנסרת , קודחת .... היא פשוט מושלמת !!! וקוראים לה DREMEL !!!!!!!!!!!! אני חושב שמצאתי את החצי השני שלי .

• 32 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. Started by borg,

אני מעוניין במילון leet דו-כיווני המאפשר תרגום מלים בודדות וטקסטים שלמים. יש דבר כזה?

• 31 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by Lumber_Jack Jim,

?

• 24 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. היה לי הרבה יותר נוח עם המשכורת שהייתי מקבל היית שבועית ולא חודשית. יש סיבה מיוחדת לזה שמקבלים משכורת חודשית ולא שבועית בארץ? ואם זה כבר חודשי, אז למה מקבלים משכורת ב-9 ולא ב-1 לחודש? ??? ???

• 24 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by benor,

לפי החוק מרגע שבו קבלת את הת. זהות אתה מחוייב לשאת אותה עליך. אני באופן אישי לא נושא תעודת זהות אלא רשיון נהיגה. התעודת זהות מאוד מגושמת ובקושי יכולה להכנס לארנק. האם תעודה מזהה כלשהי כגון רשיון יכולה להוות תחליף לתעודת זהות? האם קרו מקרים שבהם אדם נעצר על אי נשיאת ת. זהות? "תושב שמלאו לו 16 שנים חייב לשאת עמו תמיד תעודת זהות ולהציגה בפני קצין משטרה בכיר, ראש רשות מקומית, שוטר או חייל במילוי תפקידם, כשידרשו זאת ממנו." "העובר על הוראות חוק זה, דינו קנס 5,000 שקלים, ובלבד שלא יועמד אדם לדין על אי הצגת תעודה אם תוך חמישה ימים לאחר שנדרש לכך הוצגה התעודה לפני מי שדרש את הצגתה, או לפני שוטר בתחנת המשטרה, ונקבעה זהותו של האדם על פיה; נקבעה זהותו כאמור, יינתן לו, על פי דרישתו, …

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. נזכרתי לי היום באתר הנחמד הבא: m424.com ;D הרבה זמן לא ביקרתי בו, יש הרבה חדש. האתר הוא אתרו של אחד, שטוען שהוא מקובל שמקבל מסרים מבית דין של מעלה. הוא מנבא את העתיד לעיתים קרובות ויש לו גישה למידע שלא ידענו עליו. הבחור פסיכי על כל הראש. אני ממליץ לסייר קצת באתר, אפשר להיקרע מצחוק ולהעביר שעות ארוכות בהנאה שם... לפעמים הכותב גם מגלה חוש הומור לא רע... אז מה דעתכם? מהי ה"חדשה" האהובה עליכם? ד"א, גיליתי את שם בעל האתר כשהרצתי בדיקה בWHOIS, שמו הוא יצחק כהן והוא גר בחיפה... אני מתלבט אם הוא באמת מטורף או שזו פשוט בדיחה מתקדמת מאוד. אני מהמר על מטורף.

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. :-* חלקכם וודאי מכירים אותי בתור הג'ינג'ית שנידחפה לכם למפגש.. אני סתם באתי להגיד היי ומה שלומכם.. אז אני מכירה ממכם רק את רן(תעשה לי ילד!) וזהו..

• 66 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. שלום! אני מצייר בעיפרון בלבד, עיפרון רגיל, הכי רגיל שיש, לא למדתי את זה ולא כלום. אני לא ממציא, אני מוצא קעקועים יפים ומצייר אותם בגדול, בדרך כלל גם משנה קצת דברים. זה צוייר על בריסטול לבן 2.5 גרם, מידות הציור 70x100 ס"מ, את הבריסטול הדבקתי עם סלוטייפ דו-צדדי לכמו קלקר מוקצף כזה, שמשני הצדדים שלו יש משטחים חלקים, עובי ה"קלקר המוקצף" הזה 1.1 ס"מ. ציירתי את הציור הבא: עכשיו בגלל שאני מצייר בעיפרון, אם אני נוגע בזה, זה נמרח, ועם הזמן זה יהרס, כמו כן זה נייר, ומאחוריו "קלקר מוקצף", אני פוגע בזה, מזיז את זה, זה נהרס. יש אולי איזה ניילון מט? או איזה סוג של משו שאפשר לשים על הציור, לכסות בו את הציור ככה שהוא ישמר? חשבתי על הניילון הנדבק הזה של המטבח, אבל הוא לא רחב …

11. Started by MOFRA,

השירשור הזה מוקדש ל By Weird Al Yankovic אני יתחיל משיתוף קבצים http://www.youtube.com/watch?v=Yz-grdpKVqg בתור עתודאי בטכניון אני מאוד מזדהה עם השיר הבא http://www.youtube.com/watch?v=-xEzGIuY7kw והשיר האהוב עלי שלו אמיש פרדייס http://www.youtube.com/watch?v=Ouov5OckT_w

• 35 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by אישי555,

אני משתמש בכתבן שלהם ויש לי מספר שאלות: 1. הקובץ המדובר משתנה 3 פעמים בשבוע ובכל פעם מתווספים לו כשלושה עמודים. האם אפשר לשתף אותו (להורדה בלבד) בקישור אחד או שבכל שינוי צריך לפרסם קישור חדש? כלומר האם הקובץ שבקישור מתעדכן גם כן כשהקובץ משתנה? 2. לפעמים יש משפטים קצרים ואין טעם שכולם יהיו אחד מתחת לשני. האם אפשר לחלק דפים בודדים לשני טורים, או שהאופציה מחייבת שכל המסמך יהיה מחולק לשני טורים? 3. איך עושים תוכן עניינים שאפשר ללחוץ על שם פרק ולהגיע ישירות לעמוד מבלי לגלול את כל המסמך?

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by 1_Nike_1,

http://www.p-c.co.il/index.php אם מישהו התנסה איתם ובפרט עם שירותי השחזור שלהם, אשמח לשמוע חוות דעת חיוביות ושליליות. תודה

• 0 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by rhin0,

מישהו יודע אם תויי הנסיעה תקפים גם לרכבת? תודה רבה ובהלחה למי שיש גם. אשמח להיפגש איתכם[br]פורסם בתאריך: 31.01.2009 בשעה 20:09:34 תודה מצאתי את התשובה. כנראה שהשוברים לא תקפים.

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. היי שלום מישהו כאן במקרה רואה \ ראה החטא ועונשו בערוץ ביפ? עם קיציס ופרידמן. בכל מקרה, אני מחפש את שיר הפתיח של התוכנית, כל מה שידוע לי עליו הוא זה שהוא להקת רמסטיין, מישהו יכול להגיד לי מה שמו של השיר? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by avivlyaviv,

רק תגידו לי אם זה אמיתי או לא

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. אזאחרי חווית בילוי איומה אתמול ואחרי כמויות של שתייה חריפה שתתי שאני אפילו לא זוכר כמה זה היה ומי מה למה כמה קמתי לפני שעה 16:20 עם אנג אובר רצחני בקושי הולך כמו שהבטן שלי ריקה כי הקאתי הכל אשמח לקבל עצה מה אני יכול לעשות! בברכה junior_mg ליאור

• 36 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. יש לי עיוורון צבעים חלקי (קשה להבדיל בין צבעי אדום\ירוק\כתום) וכתוצאה מכך הפרופיל שלי 82. הקב"א לדעתי גבוה, הלך לי ממש טוב במבחנים, ובראיון. יש סיכוי לוועדת חריגים ? או שהפרופיל ישר פוסל אותי ? תודה :-)

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. http://en.wikipedia.org/wiki/Inon_Zur נדיר

• 71 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by dorig,

אני מנסה לחשוב על כל מיני פתרונות יצירתיים לשפר את הכושר שלי ואולי גם לרדת במשקל כי לחדר כושר אני לא מצליח להגיע ורציתי לדעת אם רכיבה על אופניים חשמליות זה משהו שיכול לתרום לזה. ראיתי שיש כמה דגמים של אופניים חשמליות שמוכרים ברשת כאן http://www.matzman-merutz.co.il/CategoryID_3853 ומבחינתי רכיבה לעבודה כל יום זה חצי שעה לכל כיוון כי אני עובד יחסית קרוב כך שזה בעצם שעה רכיבה לכל יום. האם זה תורם במשהו או שאין לזה את אותו הערך כמו שיש לריצה או הליכות? לגבי אופניים רגילות זה לא משהו ריאלי כי איתן לא באמת אצליח להגיע לעבודה אז זה או לקנות אופניים חשמליות לעבודה או רגילות ואז זה מחייב אותי לרכב אחרי העבודה ואז ברור לי שלא אצליח להתמיד. מישהו יכול לעזור? למישהו יש אופניים חשמלי…

21. Started by X - DreaM,

תיכנסו ללינק הזה ותסמנו את כל הטקסט(שיהיה כזה כחול על הטקסט) תסתכלו בשורות הלבנות שבין מטרות זיגזג, איפה ממוקמים לקוחותיהם, והיכן הם נמצאים........ אם תסמנו את השורות תראו טקסט שאחד השרוטים שם כתב או שסתם מישהו פרץ לאתר ושינה........ עריכה: הם גם מטומטמים! איך הם לא שמים לב לזה? ועוד בעמוד הכי חשוב באתר?

• 34 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. Started by amisha,

אבל כשממממממממשששששששש משעמם לכם כשכול החברים שלכם במוד שביזות וכבדות .......

• 88 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. היי, החלטתי לחסוך קצת כסף מהעבודה, והחלטתי שאני לא מהאנשים שיכולים להשאיר כסף בעובר ושב אחרת אני פשוט מבזבז. אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר איפה אפשר לקנות איזה קופת חסכון כזאת שאפשר להכניס אליה כסף (שטרות...) ואין אפשרות לפתוח אותה בלי לנפץ אותה לגמרי ולסיים את תפקידה... תודה.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by KF,

האם מספר מעקב המתחיל עם האותיות LJ הוא USPS Priority Mail ? מהניסיון שלי עם איביי מספרי מעקב עם LJ הוא בכלל first class,האם אני טועה ? אני שואל כי הזמנתי 2 מוצרים שונים ועל שתיהים בחרתי באפשרות Priority MaiL באחד מהם קיבלתי מספר מעקב עם LJ והשני CQ. תודה. נ.ב במעקב משלוחים באתר של USPS אינני רואה תחת SERVICE איזה סוג משלוח זה (המספר עם הLJ). כשאני מכניס את המספר עם ה CQ רשום לי תחת ה SERVICE שהמשלוח הוא Priority Mail International Parcels.

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by Green,

היי אני מחפש לקנות אול סטאר חדשות אני לא מבין את העיניין אבל לפני כמה שנים שקניתי את הזוג הראשון שלי זה עלה לי בערך 90שח היום רוצים בכל חנות שהיתי בן 200-250שח לנעליים הנמוכות ואני חושב שזה פשוט חוצפה וגנבה רק בגלל שזה חזר לאופנה רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות (עדיף בחיפה) שמתמחרת את הנעליים האלו במחיר הוגן? ועל איזה צבע היתם הולכים? אני עד עכשיו היה לי שחור אבל דיי נמאס לי חשבתי על אדום (או בורדו) או אולי ירוק מה דעתכם?

• 36 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים