כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולכם, הוזמנתי לפרוייקט גאמא שבחיל המודיעין, ועניתי על השאלות באתר שלהם. היום שלחו לי מכתב שאומר שאני עוד שבועיים מתייצב למבחן, אני יודע המון על חומרה ורשתות בעיקר. ראיתי במספר אתרים ששואלים הרבה על שפות תכנות...ואני לא יודע אפילו אחת. רשמו שהמבחן מורכב מ 2 חלקים, אחד אמריקאי והשני שפות תכנות, האם יש לי בכלל סיכוי בפרוייקט הזה? מה אני אגיש להם דף ריק בחלק של שפות התכנות שאורכו שעתיים? אם משהו יכול לעזור לי אולי אם הוא עבר את המבחן ימקד לי את החומר על אילו נושאים בערך צריך להתכונן בעיקר....והאם אפשר ללמוד איזה שפת תכנות במשך שבועיים תודה לכל העונים זה חשוב לי מאוד.
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
טוב, אז שאלה קצת מוזרה אני יודע.. אז ככה, לפעמים, כשאני רוצה גילוח חלק וקרוב יותר אני מתגלח בכיוון ההפוך לצמיחת השיערות(מלמטה למעלה) אבל יום אחרי זה צצים לי פצעים קטנים קטנים כאלה, בעיקר באזור השפם, דבר שלא קורה אם אני מתגלח עם כיוון הצמיחה. אה, ואני משתמש בג'ל גילוח כמובן.. האם זה קורה בגלל שהעור לא רגיל לזה(בכיוון ההפוך) ? האם גילוח יומי בכיוון ההפוך למשך תקופה מסוימת תעזור ? והאם אני יכול להשיג גילוח חלק יותר מהסכין עם מכונה, שנדמה לי שהיא יותר עדינה על העור ? תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי שלום מישהו כאן במקרה רואה \ ראה החטא ועונשו בערוץ ביפ? עם קיציס ופרידמן. בכל מקרה, אני מחפש את שיר הפתיח של התוכנית, כל מה שידוע לי עליו הוא זה שהוא להקת רמסטיין, מישהו יכול להגיד לי מה שמו של השיר? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
אין לי מושג מאיפה השיגו את הנייד של העבודה שלי, אבל בתקופה האחרונה, כל יום בשעה רנדומלית אני מקבל מהם סמס שהם רוצים שאני אתרום כסף, כל פעם בנוסח אחר...זה כבר מתחיל להציק, התקשרתי אליהם כדי שיורידו אותי מרשימת התפוצה, אבל כמובן "אני רק מתנדבת ואין אף אחד פה שיכול לעזור" ו"יחזרו אליך". חוץ ממעבר לסמארטפון שיוכל לחסום סמסים כאלה דרך תוכנה, יש עוד אופציות? עוד מישהו מקבל מהם סמסים? וזה לא נחשב דואר זבל??
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש כל כך הרבה דגמי G-Shock שאין לי מושג מה ההבדלים בינהם, אם יש כאלו שלא נגמרים בעיצוב. מישהו יכול להמליץ לי על דגם ספציפי מוצלח? אשמח לקבל הפנייה לאתר שמשווה אותם או פורום שמתעסק בנושא. תודה, בז'נגלו.
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
-
-
שמעו חבר שלי אמר שיש דבר כזה שדומה לאט שיש בזה הרבה מקום עכשיו עם קורא מצב שעשיתם פורמט למחשב מחברים את זה לUSB או כרטסי רשת איזה מקום לא יודע ואז אפשר לעביר מלא דברים לאט הזה זה משהו שדומההה עם דוגמה עשיתה פורמט למחשב אז אפשר עם זה להחזיר הכול משהו שמע על זה ? עם כן ישלכם קישור בה ZAP לקנייה משהו ?
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מזגן עילי שמתאים לחדר שינה בגודל 10 מ"ר (החדר נמצא חצי קומה מתחת לקרקע, החלון פונה לכיוון דרום וגובה החדר דיי נמוך 2.40 מ'). מכיוון שאני דווקא מחפש במזגן את הרעש המונוטוני הזה של פעולת האוורור של המאייד אבל לא רעש שאינו מונוטוני או רעש בתדר נמוך שנובע מרעידות המעבה (או רעש של קרקושים) אני שוקל את טכנולוגית האינוורטר, חסכון בחשמל עקב פעולת האינוורטר לא מעניינת אותי. הסיבה היא שאני רוצה שבין היתר המזגן ימסך קולות של ילדים שנמצאים קרוב לביתי אבל שלא בעצמו יהווה מטרד מבחינת רעש. סיבה נוספת שאני שוקל טכנולוגיה זו היא מחבינת יציבות הטמפ'. ניסיתי למצוא חוות דעת בנוגע למזגנים השונים בשוק ובנוסף להבין אם מתאים לי אינוורטר או שהטכנולוגיה מיותרת ולא הצ…
-
- 4 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
השירשור הזה מוקדש ל By Weird Al Yankovic אני יתחיל משיתוף קבצים http://www.youtube.com/watch?v=Yz-grdpKVqg בתור עתודאי בטכניון אני מאוד מזדהה עם השיר הבא http://www.youtube.com/watch?v=-xEzGIuY7kw והשיר האהוב עלי שלו אמיש פרדייס http://www.youtube.com/watch?v=Ouov5OckT_w
-
- 35 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
שלום, גוגל משיקה את הבאז כדי להתחרות בפייסבוק וטוויטר. גוגל נכנסת לשוק הסלולר. מיקרוסופט עכשיו נכנסת לשוק הסלולר. עוד מעט גוגל תיכנס גם לתחום הביגוד... בימינו סנדלר הוא לא רק סנדלר, הוא ייגיד לך שהוא גם טייס, נגר, עו"ד, רופא ומה לא... תחרות זה דבר בריא, עדיף שלא יהיה חברה מונופוליסטית, אבל זה מתחיל לאבד את היופי שבו. גם לכם זה נמאס לראות כל פעם חברה אחרת נכנסת לתחום שלא קשור אלייה?
-
- 40 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
- 40 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
"עשו עליו הלאום" איך כותבים את המילה הזאת? לא הצלחתי למצוא בגוגל
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מחפש חנות שיש בה לפחות את העכבר R.A.T 7 כי הבנתי מהחנות היחידה בישראל שיש בו תמונה של העכבר ומחיר שיגיע רק בעוד חודש.
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולםאני עובד במשרד עם הרבה מחשבים וחלקים של מחשבים משום מה יש לנו המון סטטיקה במשרד. כל פעם שנוגעים במחשב מקבלים איזה זיצ. אני רוצה לקנות צמיד הארקה (עולה בערך איזה 2-3 דולר) השאלה שלי היא: 1. האם זה באמת עובד או שזה סתם חארטה? 2. יש טעם לקנות משהו קצת יותר יקר? יש הבדל בינהם? 3. לאן אפשר להאריק את זה? הרי אני לא ישב כל היום מעוגן לשולחן חחח. אפשר להאריק את זה לבגדים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
? הכוונה כמובן לכל המקצים (ואם יש לכם זמן מטרה או משהו בסגנון, לציין גם)
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
כמו your mama is so fat, רק של cs אתה כול כך lamer שאתה מפספס עם aimbot אתה כול כך lamer שאתה מקפר לכיוון הקיר אתה כול כך lamer שאתה מכוון את הwall hack לריצפה אתה כול כך lamer שאתה חייב לשכנע אנשים שאתה cheater אתה כול כך lamer שכשאתה זורק team flash אתה היחיד שנפגע אתה כול כך lamer שהפעם האחרונה שעשיתה frag זה היה כשהפעילו את הfrindly fire אתה כול כך lamer שכאשר יש knife ואתה מוציא את הרובה אתה עדיין מפספס והוא הורג אותך אתה כול כך lamer שאתה עושה zoom out במקום zoom in (מה????) אתה כול כך lamer שאתה קונה את השתי אקדחים אתה כול כך lamer שגם אם אתה נשאר חיי בסוף השלב, אתה זורק את הנשק וקונה חדש כול הזכויות שמורות לyoav9 למישהו יש עוד?
-
- 28 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני שובר את הראש מאיפה לקנות. לא מצאתי חנויות נורמליות באינטרנט, מישהו מכיר?
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-