עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ניגשתי לאתר שלהם להזמין את הקינדל אחרי ששמעתי הרבה דברים טובים והבנתי שאין בעיה בשליחה שלו לארץ, אבל אני רואה שהתווסף לחשבון בצ'קאאוט בסוף גם משהו שנקרא Import Fees Deposit על סך של בערך $70 שנראה שלא היה קיים בעבר אצל מי שקנה מהם. לפי ההסבר באתר זה פיקדון שיוחזר אחרי שינוכה ממנו מסים, בגלל שאני מבין שצריך לשלם גם מע"מ ומכס אין לי בעיה שזה ירד מאותו פיקדון או שאני אשלם בנפרד ואקבל את הפיקדון בחזרה במלואו, אבל בכל זאת זה יותר מחצי המחיר של המכשיר אז אני קצת חושש שמשהו ישתבש. מישהו רכש לאחרונה קינדל עם התוספת הזאת, ויכול להרגיע ולהעיד שבאמת מחזירים את הפיקדון ושאין כאן גביה כפולה או איזה משהו בעייתי? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by guy_intel,

שלום, האם האתר בטוח לרכישות של מוצרי מחשב מארה"ב ושליחתם לארץ ? מישהו עבד איתם בעבר ויכול להמליץ ? אני רוצה להזמין מקרן ב-1000 $ ומעולם לא השתמשתתי בשירות הזה....

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by imac,

שלום... אני רשום באתר הזה מספטמבר... והבנתי שהאתר קיים כבר שנה + , אז האם תיהיו טובים ותספרו לי את הדברים החשובים שקרו לאתר? בתודה מראש imac

• 43 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. Started by rikus,

4 הפיראטים קטועי הרגל- הנרי, ג'ין, ז'אן ודיאגו איבדו את רגליהן מעץ בעת קטטת באר, ונותרו רק עם אחת. עליהם להגיע לנמל לפני שהספינה מפליגה תוך 8.5 ימים. הנרי מצליח להגיע לנמל בחצי יום. דיאגו ביום אחד ג'ין ב2.5 ימים וז'אן ב-5 ימים. כמובן שרק זוג יכול ללכת עם רגל מעץ אחת, מכיוון שאחד הולך והשני נשען, לכן לדוגמא אם דיאגו הולך ג'ין לוקח להם 2.5 יום. איזה זוגות ילכו ראשונים (יש סה"כ 3 נגלות) כדי שיספיקו להגיע בזמן לספינה?

• 43 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. Started by Ewingum,

http://www.innergeek.us/geek.html מבחן שבודק את רמת הגיקיות. אל תבהלו מהאורך, השאלות והאפשרויות קורעות מצחוק (את הגיקים מבינינו לפחות ;D ) למה כמעט מושלם? אין שם אפשרות לסמן שאה אוסף היטסינקים :-\ תכתבו את התוצאות שלכם, לי יצא 21.89349% - Geek (גיק מרמה שנייה מתוך 8)

• 41 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by jackhammer,

שלום לכולםאני עובד במשרד עם הרבה מחשבים וחלקים של מחשבים משום מה יש לנו המון סטטיקה במשרד. כל פעם שנוגעים במחשב מקבלים איזה זיצ. אני רוצה לקנות צמיד הארקה (עולה בערך איזה 2-3 דולר) השאלה שלי היא: 1. האם זה באמת עובד או שזה סתם חארטה? 2. יש טעם לקנות משהו קצת יותר יקר? יש הבדל בינהם? 3. לאן אפשר להאריק את זה? הרי אני לא ישב כל היום מעוגן לשולחן חחח. אפשר להאריק את זה לבגדים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. Started by approx,

להיתגייר (ככה רושמים את זה ? ( אני רוצה לדעת איך אני עושה את זה מה הם השלבים ? זה קשה לעשות את זה צריך לדעת איזה משהו מיוחד ? תודה

• 42 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. Started by Armageddon26,

היי, מחר יש לי ראיון ליחידה בצה"ל שקשורה במחשבים - בעיקר תכנות. הבנתי שישאלו אותי שאלות "אתגריות" בנושא זה - חידות. אם מישהו מכיר חידות יפות שקשורות לתכנות תפרסמו אותן כאן (אולי עדיף עם פיתרון כי הראיון מחר....). תודה

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. למה אחרי שבני אדם מחרבנים הם צריכים לנגב את התחת וחיות לא? קחו לדוגמה את הכלב שלי - הוא עושה מה שהוא עושה וזהו, לא נמרח לו כלום

• 9 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. משו כמו (אפרושיאייט)

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

החלטתי שבא לי ללכת לקרבי,איפה הכי שווה מה ההטבות וכמה זמן אני צריך לשרת? חשבתי ללכת למג"ב,אולי לסיירת מטכ"ל.

• 86 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by segev22,

אני משתחרר חודש הבא מהצבא.... ואני רוצה לנסות את מזלי באינטל מישהו יודע מה המייל של אינטל שאליו אני שולח את הקו"ח שלי?

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. כבר כמה חודשים שאני רודף אחרי חנויות ואנשים בתי ספר שרתים של בתי ספר ובאינטרנט כדי למצוא (בתשלום) מקלדת AT ישנה במצב שמור וטוב עם מקשים רעישים(בלחיצה על הכפתור יש רעש כמו הלחצן של הריסט ככה היא בנויה ולא גומי כמו היום) תמונה של מה שאני מחפש אולי אתם תוכלו לעזור להפנות אותי למישהוא הנכון תודה לעוזרים...הינה למטה המיקלדת שאני מחפש עם חיבור AT ישן... [attachment deleted by admin]

• 36 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by Zinger777,

היי, אני רוצה כרטיס אשראי ויש מלא מלא סוגים והטבות ועמלות וזהב, פלטינה, אקספרס, דינרס, מגיל 24, 1+1, קאל, כאבד, התחייבות, פטורים, חו"ל, ביטוח, מאסטרקארד, ויזה, לאומי, בין לאומי ואני לא מבין בכל הדברים האלו. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר במילים פשוטות את ההבדל ואת המושגים כמו חברות סליקה, חברה סולקת, מסליקה... בעיקרון אני רוצה כרטיס אשראי שאני אוכל לעשות בו דבר מאוד מאוד פשוט: לשלם דרכו מצידי גם בתשלום אחד -בלי- עמלות (כל העניין של תשלומים זה מבחינתי לא משנה כרגע) למשוך כסף בכל כספומט שבא לי (ולא רק זה של הבנק שלי) בלי התחייבות בכלל לשום חברה שמעורבת בעניין (הבנק שלי או ויזה למשל) שאני אוכל גם להשתמש בו בחו"ל תמליצו בבקשה על דברים שצריך להזהר מהם, להסתכל שאני לא אפספס את…

• 34 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by Vissor,

שלום לכולם. אבקש המלצה לספק מייל מאוד מאובטח,שיהיה חינמי,מה שחשוב זאת רמת ההטחה,הממשק לא חשוב. תודה. ולא להמליץ GMAIL בבקשה,כי הוא הכי פחות מאובטח כיום.

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. כמה תוספת\קנס צריך לשלם במקרה חריגה של 25-30 קילו בטיסה מארה"ב לארץ ? (ד"א אמרו לי שאפשר להודיע מראש על זה וכך זה יעלה פחות...) תודה

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. תסתכלו פה http://anthemprodisrael.bigcartel.com/product/anthem-metal-fest-14-08-08 ויש גם קישור בFACEBOOK http://www.facebook.com/event.php?eid=11316262199 אז מי בא? או רוצה לבוא? אני ממש ממליץ בחום לכולם לבוא (גם מי שלא מת על מטאל), עומדות להגיע להקות סוף הדרך, ברמה עולמית וזה הולך להיות יום שלם (מצהרי יום חמישי ועד הבוקר של שישי). בהחלט אירוע של פעם בהרבה שנים.

• 48 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by ThomYorke,

כן גבירותי ורבותי, כאן קפטן מובן מאליו, מעדכן אתכם אם חייתם מתחת לאבן בזמן האחרון, חם. זה היכה חזק היום. כשנכנסתי למקלחת, סיבבתי את הברז עד הסוף ימינה, הרמתי אותו ולנתתי למים לזרום על גופי המזיע והמג'אייף. המים היו חמים. כן כן, בפעם הראשונה בחיי, מים חמים יש בשפע אבל נגמרו דווקא המים הקרים! בין אם זה תשתית מים גרועה או סתם אי סבלנות שלי, זה לא משנה את העובדה שחם בחוץ. חם מאוד. מה עושים? איך אתם מתמודדים עם החום הזה? מה אם אתם כמוני ואין לכם אפילו מזגן (למזלי אני בירושלים, אבל אני בטוח שיש פה אנשים בערים דרומיות) ? והאם אתם שמחים שלפחות לא קר ומדכא? אני כל היום מסוגר בחדר וחי על מים עם קרח ומסוגל לצאת רק בשעות הערב, מתגעגע חלקית לחורף.

• 48 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. Started by Mesatla,

אני חושב שהרגשתי רעידת אדמה או בום על קולי! (ראש העין) http://rotter.net/forum/scoops1/8922.shtml ________עריכה זה היה בום על קולי מן הסתם

• 24 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. Started by vitush,

היי אתמול קיבלתי צו הצבה לימ''ם בשדה דב להיום... היום הייתי בשדה דב נתנו לי צו סמיכות למחר לימ''ם.., רציתי לדעת מזה הצו סמיכות הזה ומה יעשו לי שם מחר? אין לי תפיקיד כי יצאתי מהטכני בגלל שהוצאתי פרופיל 45 נפשי... ויש מצב שאני ישאר בשדה דדב?? תודה לעונים =]]

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. אללה יוסטורררר ! היום, כהרגלי, הלכתי לבדוק דואר שלא היה לי זמן לקחת במהלך השבוע ומה ממתין לי ? מכתב חמוד ויפה של ביטוח לאומי שמספר לי את הסיפור הבא ( ממש בקיצור ) : " לאור בדיקה שערכנו, מסתבר שבשנת 2002 , בחודשים X - Y לא עבדת. <- נכון יש לך חוב על סך XXX ובנוסף ריבית + הצמדה ZZZ כך שחובך מסתכם ב YYY כלפי ביטוח לאומי. " " מכיוון שזו ההודעה הראשונה שאנו שולחים לך, נעשה ג'סטה ונמחק לך את הריבית אם יואיל כבודו לשלם את חובו ... מייד !! " WTF ?! בחיים שלי לא קיבלתי דרישת תשלום מביטוח לאומי ... כלשהי ... ולמיטב ידיעתי, כל החובות שלי שולמו במלואם ( לך תוכיח שאין לך אחות ) כוסססססס אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחתו !!! מבדיקה מהירה באינטרטנט, מסתבר שזה סיפור נ…

• 56 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by Guy King,

אני בשיעור 19 בלימודי נהיגה. אני עדיין קצת מסתבך לפעמים עם הקלאץ' וההילוכים (:-X). המורה שלי ניסה לשכנע אותי לעבור לאוטומטי, והוא אומר שהוא מעריך שבמצב עכשיו זה די וודאי שאני אצטרך לקחת יותר מ-28 שיעורים, אולי לכיוון ה-35, בעוד שאם אני אעבור לאוטומטי יהיה לי יותר קל. שאלתי אותו בקשר ליתרונות והחסרונות של ידני לעומת אוטומטי, אבל הוא נראה לי משוחד לכיוון האוטומטי. ד"א, הגעתי איתו להסכמה מראש שכל שיעור עד ה-28 יעלה 78 ומהשיעור ה-29 כל שיעור יעלה 95. שיעור 40 דקות. אז האם כדאי לעבור? מה היתרונות והחסרונות הבולטים ביותר? תודה

• 23 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. טוב חברים לאחר שבמשך שנתיים אני אומר שאני אקנה לעצמי כסא וכל פעם אני דוחה את זה בגלל התלבטות (בעבודה יש צרעה, בעבודה הקודמת היה וקסמן, בבית יש וקסמן מתפרק) ועצלנות מטורפת. החלטתי להפסיק להתלבט ולקנות את שני הכסאות. אז f15 יוזמן ביומיים הקרובים אך השאלה שלי היא בנוגע לצרעה. בעבודה יש לי צרעה אלפא והוא כסא נוח סהכ"ל. ב-"חווית המשתמש" הוא מזכיר לי מאוד, מאוד את f15 אם כי ווקסמן טוענים שניתן לשבת עליו לאורך שמונה שעות בעוד שצרעה טוענים לשש שעות בלבד. אך באתר של צרעה יש גם כסא בשם בטא אשר דומה מאוד ונראה ממשיך דרכו של אלפא. מכיוון שנכוון להיום יש סניף אחד של צרעה בלבד ואין איפה לשבת על כסאות שלהם בצפון ונסיעה אליהם לא באה בחשבון, החלטתי לשאול אתכם. האם מישהו מכם ישב על בטא וי…

• 0 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. Started by jacko_il,

חתול מטומטם שתפסתי מתחת לבית שלי. פשוט עומד חצי מטר מיונה ובוהה בה בלי לעשות כלום. אחרי איזה שתי דקות החלטתי לצלם אותו. אם לא הייתי עושה לו רעש, אני חושב שהוא היה ממשיך לעמוד שם עד היום. אותי זה הצחיק, תנו בתגובות - אפשר גם ב YOUTUBE.. ביי

• 30 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. Started by Lumber_Jack Jim,

?

• 24 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.