עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. SATA משולב עם מתח ומפוצל בצד אחד כבל מתח לSATA עם חיבור מיני+זווית לניידים מפצל מיוחד לכבל מתח

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. קמתי בבוקר ואין אופניים!!!!! Haro V4 חדשים! יצאה לי הנשמה עד שהשגתי אותן. קניתי יד שנייה מזקן שגר בקומה רביעית ולא נסע בהן בכלל! אההההההההההההההההההההההה !!!!!!!!!!!!!! צמיגים ח-ד-ש-י-ם. הילוכי שימנו ח-ד-ש-י-ם. מעצורים ח-ד-ש-י-ם. סבל חדש שעולה 200 ש"ח! כיסא משודרג מאוד! :2gunsfiring: עכשיו אני צריך להניע את האוטו לכל מקום! (פיזור ילדים לגנים, מכולת ועוד...) סיימתי להתבכיין. בקיצור, אני צריך אופניים מהר מאוד מאוד מאוד ! הדלק יורד לי כל יום! (בכמויות) זה ממש לגזול אוכל מהפה של הילדים שלי - אבל אין לי ברירה. תקציב - 2000 ש"ח. (אני לא מאמין) לנסיעה עירונית בעיקר. אני מתלבט בין Haro (שהייתי מרוצה מהן מאוד מאוד [ בחודש הקצר שהיו אצלי]) לבין Trek שנראים לי אחלה אופניים. יש המל…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. בהגדרה 1 כתוב (5,5), אע"פ שבבירור ישנם רק 9 מקומות לאותיות. אגב, האם אפשר לשלוח לכם מייל ישירות לכתובת של הפתרונות אם יש מקרה כזה?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by Liran3331,

מי שאין לו זמן שיעביר ישר ל-1:13. מה שעצוב שהיא מציינת בוידאו הזה שהיא יהודיה...

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by nat64x,

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  6. Started by yoav58,

אהלן אני חדש כאן בפורום המשתמש קיים הרבה זמן אבל לא הייתי פעיל מקווה להיות יותר מעכשיו. וראיתי שיש פה אחלה אנשים אז קיוויתי אולי יעזרו לי פה. אני בן יחיד והחתמתי את אמא שלי להתגייס לקרבי, את הטופס שלחתי לפני חצי שנה אבל הוא אושר רק לפני שבועיים-שלוש ובגלל זה לא קיבלתי מנילה ולא יום סיירות ולא כלום. בכל מקרה שמתי לב פתאום שהקדימו לי את התאריך ל22.7 שזה ממש קרוב אז התקשרתי והם אמרו לי שאין שיבוץ ואני ידע אותו רק ביום הגיוס, באותו יום מתגייסים גולני ומוד''ש(מודיעין שדה) לצערי עשיתי טעות ענקית ובחתימה לא כתבתי את היחידות שאני רוצה להיות בהן (קצין העיר שיכנע אותי שאין סיבה כי אני יקבל מנילה ויצאתי טמבל ) מישהו יודע איך זה הולך עם קצין העיר? האם יש סיכוי שהוא ישבץ אותי לגולנ…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Born2Kill,

הזמנתי לפני למעלה משבוע סים של הוט מובייל והלכתי לקבל אותו בסניף, עד כאן הכל בסדר. אמרו לי בסניף להתקשר ל-*230 ולבצע דרכם את ההתניידות של המספר... ענה לי נציג שירות ואמר לי שהוא מנייד לי את המספר ובשעה XX:XX להפעיל את המכשיר מחדש. תנחשו מה? לא היה שום התניידות. עוד פעם אני מתקשר וכך בערך אותו סיפור שחוזר על עצמו כבר 4 פעמים. כרגע אני עם מס' זמני כבר כמה ימים ופשוט נמאס לי! אבקש יעוץ בעניין... נ.ב. שכחתי לציין את זמני ההמתנה המטורפים בטלפון!

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by moria1235,

שלום, לא היה לי לאיזה קטגוריה לשייך זאת אז הכנסתי לפה.. יש לי קובץ PDF מאובטח שניתן רק לשמור אותו במחשב אבל לא ניתן להדפיס. איך ניתן לפרוץ את האבטחה? תודה.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  9. Started by zam,

טמפ' - 35 מעלות לחות - 80% תחזיקו מעמד

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  10. שלום לכולם, היום אני פונה למי מכם שמנגנים בגיטרה חשמלית ו/או יכולים להמליץ על האמבקרים אני מנגן כבר כמה שנים והגיטרה המיועדת היא washburn N2 למי שמכיר אני מנגן בעיקר בלוז ורוק קל עם קלין או דיסטורשן (לא צריך מחפש משהו רצחני) המגבר שעליו אני מנגן כרגע הוא FENDER 200W עם דיסטורשן נורה (במידה וזה רלוונטי) התקציב הוא באיזור ה200$ (אני יוצא מנקודת הנחה שאני אצטרך להזמין מחו"ל) או באיזור ה800 ש"ח למוצר טוב בארץ יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  11. df

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  12. Started by YTZ,

יש לי חשבון פייפל שמקושר לכ"א מהארץ, יש אפשרות להזמין מחנות בחו"ל (newegg) ושתשלח את זה לכתובת בארה"ב שלא שייכת לכרטיס האשראי שלי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. במהלך שיטוטיי ביד 2, אני לא רק רואה מוצרים מצ'וקמקים במחירים מופקעים, אלא גם מודעות הזויות וכשלים מוזרים בתיאור המוצר, ואפילו סתם מודעות מצחיקות. למשל: מחיר- 150 ש"ח מחיר- 150 ש"ח ללא ספק מועמד חזק לפרס המודעה המפגרת: מחיר- 450 ש"ח פרס החומרה המתקדמת: מחיר- 300 ש"ח. שווה כל אגורה. וראיתי עוד מודעות מוזרות הרבה יותר, גם ברכב. מישהו אחר מכיר את התופעה? אתם מוזמנים לשתף. אתם מכירים אולי מקום נורמאלי יותר ליד שנייה? winwin לא בא בחשבון- האתר פשוט לא בנוי טוב ממשקית, וגם שם המודעות והמחירים הזויים (אבל פחות). אם אתם מכירים מקום כזה- שתפו אותי. בינתיים אני תקוע עם יד 2.

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by BlackBird71,

ניסיתי עם HIDOWNLODER וגם עם ORBIT ולא הצלחתי אשמח אם מישהו יעזור לי בזה ויסביר לי איך להוריד ממקו

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. ידידה שלי מחפשת מקום במרכז שעושה קורסים ל- MS Office, היא לא מסוגלת ללמוד לבד, לכן אני מחפש בשבילה מקום מומלץ שעושה קורסים כאלו. האם יש למישהו המלצה על מקום כזה (קורס בסיסי, עם עלות לא גבוהה למטרת פקידה+) ? תודה

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by phmu,

שלום, אני מתכנן להריץ בו זמנית 4-5 מערכות, בשיא כל אחת אמורה לקחת כ1000W (ספקים של 1200) כנראה גם יהיה מזגן נייד בחדר, אין לי נסיון עם חשמל, אשמח לעצתכם. לאילו בעיות צריך לצפות? האם תהיה בעיה עם השקעים? אם זה שקעים באותו חדר זה נחשב כ"פיצול"? האם אל פסק יעזור במשהו? תודה.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Milford Cubicle,

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ThomYorke,

כן גבירותי ורבותי, כאן קפטן מובן מאליו, מעדכן אתכם אם חייתם מתחת לאבן בזמן האחרון, חם. זה היכה חזק היום. כשנכנסתי למקלחת, סיבבתי את הברז עד הסוף ימינה, הרמתי אותו ולנתתי למים לזרום על גופי המזיע והמג'אייף. המים היו חמים. כן כן, בפעם הראשונה בחיי, מים חמים יש בשפע אבל נגמרו דווקא המים הקרים! בין אם זה תשתית מים גרועה או סתם אי סבלנות שלי, זה לא משנה את העובדה שחם בחוץ. חם מאוד. מה עושים? איך אתם מתמודדים עם החום הזה? מה אם אתם כמוני ואין לכם אפילו מזגן (למזלי אני בירושלים, אבל אני בטוח שיש פה אנשים בערים דרומיות) ? והאם אתם שמחים שלפחות לא קר ומדכא? אני כל היום מסוגר בחדר וחי על מים עם קרח ומסוגל לצאת רק בשעות הערב, מתגעגע חלקית לחורף.

• 48 תגובות
    • 4k צפיות
  19. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  20. שלום, אני מחפש שותף/שותפה לטיול של חודש-חודש וחצי במערב אירופה בתאריכים 1.9-15.10 (גמיש בתאריכים). אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ב21.10 באוני' בן גוריון אז המטרה של הטיול זה לעשות כמה שיותר כיף עד ללימודים. אם אתם רוצים להצטרף או מכירים מישהו שרוצה להצטרף, אשמח שתגידו לי. מעבר לזה, אם למישהו יש טיפים כלשהם לטיול, אז אני אשמח כמובן גם לזה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gkman,

שלום. אני באתי לידי צורך לתרגם כמה משפטים וביטויים לערבית. הבעיה שכל המילונים שמצאתי מתרגמים לטקסט ערבי- וזה לא עוזר כי אני לא יודע לקרוא ערבית. מה שכן מצאתי הוא את המילון של גוגל שמקריא את התרגום. אבל אני לא כלכך סומך עליו שהוא מתרגם נכון (מספיק-די זה חלאס אבל הוא מתרגם למשהו אחר...) אז אם בבקשה מישהו יכול לכתוב תרגום שאני יוכל לקרוא וללמוד לומר. (אם אין לכם איך לנקד תכתבו באנגלית..) "אני לא מדבר ערבית" - "לך מפה\מכאן" ..."או שאני קורא לאבטחה" - זה בגדול מה שאני צריך תרגום. (כן נשמע קצת לא נחמד- אבל יש לי כבר את מה שאמור להיות ההתחלה של השיחה הזאת וזה מה שנשאר לי ללמוד..) אני אישית לא מבין איך נער בן 14 גר בארץ ולא מבין את השפה הרשמית!

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by koko0,

חייל ל4 שנים הקרובות, ביומיות, גר בפתח תקווה. לא מכיר כלום... אפשר הכוונה?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  23. אהלן, שילמתי 510 שקלים למבחן הקרוב ב 4-5 לאפריל לפסיכומטרי. עדיין לא שלחו לי מיקום המבחן..משהו מוזר לי פה כיוון שאומרים שמודיעים כחודש לפני, התקשרתי לאיגוד הבחינות הזה מה שלא יהיה והם פתוחים עד 3 מישהו יודע לאן אני צריך לפנות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by raiman1,

האם מכך שליד ההגדרות ישנו מספר אחד בלבד אני אמור להסיק שהתשובה היא מילה אחת או שזה לא מחייב? תודה מראש ובהצלחה !

• 6 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים