עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, אני מחפש משהו כזה: בשילוב עם ה"במה" למסך שפה: הרעיון הכללי הוא שהשולחן יהיה פינתי ומרווח, הצטברה אצלי חומרה רבה כגון 2 מסכים, אקסבוקס, מערכת סטריאו, מארז גדול ועוד המון דיסקים ודברים אישיים כמו אלכוהול, בשמים, וכו' וכו'. השולחן הנוכחי מזכיר משהו כזה (רק פחות מכוער): וזה כבר לא עונה לדרישות. היכן ניתן לרכוש משהו בסגנון במחיר שפוי? (מתחת ל1000ש"ח)

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. Started by jeyjey,

היום התחלתי כיתה י' אני צריך לבחור שתי מגמות ואחת כבר בחרתי (מדעי המחשב) חוץ מזה יש עוד שתי מגמות שמעניינות אותי - כימיה ופיזיקה אמרו לי שפיזיקה זה ממש קשה וצריך להשקיע הרבה אז אני מתלבט אם לקחת מקצוע אחר מצד אחד כימיה זה המקצוע הכי קרוב שיש לפיזיקה, מצד שני הוא גם דומה לביולוגיה (זה מה שאמרו לי כשנרשמתי) - מקצוע שאני ממש שונא תאמת, לא כל כך הבנתי מה בדיוק לומדים בכימיה יש מישהו שלומד\למד במגמה הזאת ורוצה להסביר לי? עריכה: בקשר למחשבים, אני לא יודע אם כדאי לי להישאר, זה תוספת של 3 שעות שבועיות בנוסף לפיזיקה (אלה המגמות היחידות שמתחילים ללמוד השנה) ולומדים בסך הכל SQL, נראה לי ממש ביזבוז זמן מה אתם אומרים?

• 59 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by desert,

זה היה גיבוש מאוד קשה של 4 יום ,באמת שונה משאר גיבושים , יותר מנטלית , לא שהוא לא היה פיזי , הו כן היה ,מאוד אפילו , היה לנו מסע ביום שני של איזה 15 ק"מ שבספופ היה אלונקות , היה קטע סודי שעליו אני לא יכול לספר , ובסה"כ היה ממש קשה , הדבר הכי קשה שעשעית בחיים שלי מבחינה פיזית. היינו צריכים לפרק ולהרכיב בחזרה נשקים ,ללמוד משהו על מכניקה ואז היה לנו עליו מבחן. לצערי לא התקבלתי ,לא יודע למה , אבל יום ראשון יאמרו לחי אם אני זכאי לראיון אגוז , אם לא צנחנים בדצמבר! בתקווה לדובדבן.

• 34 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. Started by borg,

קיימים שני סוגים של טיימרים לדודים חשמליים: 1. טיימר חשמלי שכולל שעון חשמלי הפועל על מתח רשת, וניתן לקבוע באמצעותו באיזו שעה הדוד יתחיל לפעול, ובאיזו שעה הוא יפסיק לפעול, באמצעות הזזת זיזים של רבע שעה כ"א. 2. טיימר מכאני שמאפשר להפעיל את הדוד למשך זמן קצוב של עד שעתיים מרגע הפעלת הטיימר. שני סוגי הטיימרים מאפשרים הפעלה קבועה של הדוד בדומה למתג חשמל רגיל. אני מחפש טיימר לדוד חשמל שכולל את המאפיינים של שני הטיימרים המצויינים למעלה. כלומר, ניתן יהיה לתכנת את הטיימר שיתחיל לפעול בבוקר בשעה מסויימת לפני שאני מתעורר, ויסיים לפעול כאשר אני מתעורר, כך שיהיו לי מים חמים ברגע שאני מתעורר (בשעה קבועה). בנוסף לכך, אני רוצה שניתן יהיה לקצוב לטיימר זמן מסויים שבו הדוד חשמל יפעל, באמצעו…

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by benor,

לפי החוק מרגע שבו קבלת את הת. זהות אתה מחוייב לשאת אותה עליך. אני באופן אישי לא נושא תעודת זהות אלא רשיון נהיגה. התעודת זהות מאוד מגושמת ובקושי יכולה להכנס לארנק. האם תעודה מזהה כלשהי כגון רשיון יכולה להוות תחליף לתעודת זהות? האם קרו מקרים שבהם אדם נעצר על אי נשיאת ת. זהות? "תושב שמלאו לו 16 שנים חייב לשאת עמו תמיד תעודת זהות ולהציגה בפני קצין משטרה בכיר, ראש רשות מקומית, שוטר או חייל במילוי תפקידם, כשידרשו זאת ממנו." "העובר על הוראות חוק זה, דינו קנס 5,000 שקלים, ובלבד שלא יועמד אדם לדין על אי הצגת תעודה אם תוך חמישה ימים לאחר שנדרש לכך הוצגה התעודה לפני מי שדרש את הצגתה, או לפני שוטר בתחנת המשטרה, ונקבעה זהותו של האדם על פיה; נקבעה זהותו כאמור, יינתן לו, על פי דרישתו, …

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by nice-1,

שלחו לי הודעה באיי סי קיו [ftp=ftp://sw.walla.co.il/yaki/YAKI69a.zip]כאן- לינק תוקן[/ftp]

• 49 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. אני רוצה לראות מה הלך שם... ;D

• 41 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

יש לי גיטרה עם גשר צף והיא טיפה ישנה ולא עברה סט אפ כבר 6 שנים... עכשיו אני לא כל כך מנוסה ורציתי לדעת כמה זה בערך אמור לעלות... היו חברים שאמרו לי 150 שקל והיו שאמרו 400 שקל... אני צריך לדעת פחות או יותר כדי שלא יעבדו עליי וגם היה איזה אחד שהציע לי לעשות סט אפ אבל הוא צריך שאני אקנה מיתרים... אומרים שהוא טוב... כמה זה בערך אמור להוריד לי מהמחיר?

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by i-pink,

איך אומרים יהיה בסדר במרוקאית?

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by Culandur,

היות ואני פטור מספור אני צריך לעשות עבודה למישהו יש עבודה טובה בספורט? תודה איגור

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by gombotz,

שלום לכולם, רציתי לשאול שאלה קצת חריגה אולי... אני מתכנן להתחיל לעבוד כעצמאי בתחום התכנות. אני רוצה לעבוד דרך אתרים כגון www.getacoder.com ו-www.rentacoder.com וכד'. העניין הוא שאין לי ממש מושג איך עובדים מול רשויות המס ומע"מ במקרים כאלה. יש לצייין כי באתרים הנ"ל יש לכל משתמש "חשבון" שאליו הלקוחות יכולים לשלם והמשתמש (קרי, המתכנת) יכול בסופו של דבר למשוך את הכסף לחשבון הבנק באחת מכמה דרכים: למשל PayPal, העברה בנקאית, שיק, וכו'. כמו כן, האתר לוקח סכום מסויים (כ-10%) מכל עסקת תיווך ביני לבין לקוח. האם יש בעיה עם כך שהכסף נכנס לבנק דרך האתר ולא דרך הלקוח באופן ישיר? האם זה עלול לעורר חשד או בעיות? איך עובדים עם חשבוניות במקרה כזה? האם יש לגבות מע"מ (מכיוון שהלקוחות הם בעצם מ…

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by g_s,

אני מחפש את סרט האימה הכי מפחיד שראיתם בחיים שלכם... :errrr: אז תכתבו פה המלצות בבקשה שמעתי גם על סרט שקוראים לו בית קברות לחיות..מישהו ראה אותו?

• 44 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. זה האשכול שבא לעזור לכל אלה שלא מבינים במחשבים, סיפורים אמיתיים על אנשים ש"נדפקו" ולא יודעים את זה, אשמח אם כל אחד ישתף סיפור: לפני חודשיים: חבר שלי קנה מחשב מנוכל רמאי שאני לא יפרסם את החנות פה, בקיצור לא הבנתי כל כך במחשבים אבל המוכר הבטיח לו ספק של 520 וואט סתם ספק ונתן לו מעבד אינטל 2.8 לא פרסקוט עם לוח AUSU P4R800-VM עם כרטיס מסך RADEON 9200 בקיצור חבר שלי התפתה לעסקה..ועשה טרייד אין על מחשב 1.5 עם 128 RDRAM ועוד כמה שטויות בקיצור שילם 2000 ומשהו שקל עכשיו הוא קיבל לוח עם כרטיס מסך מובנה, מה שהוא לא ידע, הוא קיבל ספק 250 וואט במקום ה 520 והיה לו בהתחלה מלא בעיות עם המחשב ובקיצור חשב שהוא יצא עם עסקה טובה, לבסוף התברר שחבר אחר שלי קנה אצל החנות הזאתי מיקרוגל, הגה, ט…

• 88 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by jokoono,

או איזה אירגון למועמדות לפרס נובל?

• 26 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. Started by Alexkmr,

איך ללכת איתם בקיץ זה לא חם מידיי? בחורף בבד שבצדדים לא נכנס גשם? ובאופן כללי הן נוחות?

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by Onn_the_levy,

:lol: :lol: :lol: :lol:

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by Green,

היי אני מחפש לקנות אול סטאר חדשות אני לא מבין את העיניין אבל לפני כמה שנים שקניתי את הזוג הראשון שלי זה עלה לי בערך 90שח היום רוצים בכל חנות שהיתי בן 200-250שח לנעליים הנמוכות ואני חושב שזה פשוט חוצפה וגנבה רק בגלל שזה חזר לאופנה רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות (עדיף בחיפה) שמתמחרת את הנעליים האלו במחיר הוגן? ועל איזה צבע היתם הולכים? אני עד עכשיו היה לי שחור אבל דיי נמאס לי חשבתי על אדום (או בורדו) או אולי ירוק מה דעתכם?

• 36 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. Started by YTZ,

אין לי מושג מאיפה השיגו את הנייד של העבודה שלי, אבל בתקופה האחרונה, כל יום בשעה רנדומלית אני מקבל מהם סמס שהם רוצים שאני אתרום כסף, כל פעם בנוסח אחר...זה כבר מתחיל להציק, התקשרתי אליהם כדי שיורידו אותי מרשימת התפוצה, אבל כמובן "אני רק מתנדבת ואין אף אחד פה שיכול לעזור" ו"יחזרו אליך". חוץ ממעבר לסמארטפון שיוכל לחסום סמסים כאלה דרך תוכנה, יש עוד אופציות? עוד מישהו מקבל מהם סמסים? וזה לא נחשב דואר זבל??

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. תשארו בבית ביום הזה!!! ותפיצו הלאה: http://www.shvita_gilad.coo.co.il

• 32 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. משום מה , הפסיק לשלוח לי מיילים, ההגדרת תקינות שרת דואר יוצא Out.bezeqint.net פורט 25 ללא אימות וגם עם אימות . הוא פשוט אומר שרת לא מאומת לא מצליח להגדיר. עד עכשיו עבד תקין! מישהו יודע מה הסיפור??

21. Started by whitiger19,

.......................................

• 44 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. שמעו חבר שלי אמר שיש דבר כזה שדומה לאט שיש בזה הרבה מקום עכשיו עם קורא מצב שעשיתם פורמט למחשב מחברים את זה לUSB או כרטסי רשת איזה מקום לא יודע ואז אפשר לעביר מלא דברים לאט הזה זה משהו שדומההה עם דוגמה עשיתה פורמט למחשב אז אפשר עם זה להחזיר הכול משהו שמע על זה ? עם כן ישלכם קישור בה ZAP לקנייה משהו ?

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. היי, רציתי לדעת כל כמה זמן אתם מכבים את המחשב שלכם? ואם כל כל כמה זמן? ועוד שאלה.. אמרו לי שכל פעם שמכבים את המחשב (גם בצורה מסודרת דרך הווינדוס...) זה מקצר את חיי המחשב.. זה נכון? תודה.

• 52 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. לאור המחירים הנמוכים שיש היום שווה להיות איש מחשבים ? אם פירמוט והתקנה של מערכת הפעלה זה 100 שקל והרכבה של ספק כח זה 20 אז זה שווה את זה ? טכנאי מחשבים ניהיה פח אשפה ...מאיש מחשבים אני מרגיש ברמה של עובד עיריה . KSP ואייבורי עשו מהשוק זבל פח אשפה . למרות שהבנתי שבשוק העסקי משלמים לפי שעה והמחירים גבוהים יחסית 50 דולר לשעה אולי השוק הפרטי פשט רגל ואין שם פרנסה ?

• 28 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. שלום, בקרוב אני מתגייס אז בתור חייל (הנדסאי) חשבתי שיהיה רגעי שיעמום בצבא, אז אני מתלבא האם לשדרג לאייפון בתור צעצוע להעברת הזמן (ה-5800 ייחסית לעלות הוא נותן את התמורה אך אין לו את השעשועים שלאייפון יש). מה אתם אומרים?

• 65 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.