כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
יש פה מישהו שלומד בתיכון הולץ בתל אביב אם כן אז יש לי כמה שאלות יש שם מגמות מחשבים? האם מאמנים אותך שם פיזית כמו בצבא לדוגמא או שזה רגיל כמו בכל תיכון אחר
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום.. תקופת הגיוסים בפתח (או בעיצומה :) והתור שלי עומד להגיע (שבוע+/-). לפני כמה זמן ראיתי באיזשהו אתר רשימה של דבירם מומלצים לקנות ולהביא ליום גיוס ולטירונות. היה כתוב שם דברים בסגנון סנו-די נגד יתושים ומטען חרום לסוללה של הפלאפון וכמובן גם את הדברים הרגילים. גופיות ובגדים תחתונים. עכשיו אני לא מוצא את האתר ואני צריך את עזרתכם.
-
- 91 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מה לעשות כאשר אתה נקלע לתוך שיחה, בה אחד מ"יפי הנפש" התורניים, בדברו על מתקפות הטרור, אינו מאמין שיש צורך בתגובה נמרצת כנקמה. 1. כנס לשיחה ותשאל האם תגובה צבאית מקובלת עליו. 2. כאשר יגיד "לא", שאל "למה לא?" 3. חכה עד אשר יאמר משהו בנוסח " ..מכיוון שהדבר יגרום למותם של חפים מפשע נוספים, שזה דבר נורא..ויביא לאלימות נוספת ולהסלמה.." 4. כאשר יגיע למחצית המשפט-הכה בו בכח בפניו. 5. כאשר תראה שהוא מנסה להחזיר מכה, תעיר את תשומת לבו, והסבר לו שזו תהיה שגיאה גסה מצדו, וזה מנוגד לערכים שלו שירביץ חזרה, כי הדבר עלול להביא להסלמה ואלימות נוספת. 6. חכה עד אשר הוא יסכים לטיעון הזה, והסכים לא לבצע אלימות נוספת. 7. הכה בו שנית, והפעם ביתר שאת. חזור על שלבים 5 עד 7 עד אשר יבין שלפ…
-
- 45 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
יש לי חוט של הכבלים המתחבר לשקע של הוט שעל הקיר, ומהשקע יוצאים חיבורים למודם ולממיר. אבא שלי העביר את השקע למקום אחר והיה עליו לקצר את אותו חוט שבא מבחוץ ומתחבר לשקע. מאז יש לי ניתוקים מהאינטרנט כל כמה דקות, ואני בטוח לחלוטין שהבעיה היא בחוט החיצוני שמתחבר לשקע. מהי הדרך הכי נכונה לחבר את החוט? מספיק שיהיה מגע בין הבדיל לשקע של הוט או שגם לציפוי נייר כסף שעל הבדיל ולשיערות מתכת (ואני מתנצל על אי-ידיעת המונחים המקצועיים) יש פה תפקיד?
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
סתם דבר נחמד שבודק כמה מילים אתם יכולים להקליד בדקה. http://speedtest.10-fast-fingers.com/ אחרי שלושה ניסיונות הגעתי ל81 ובשניים האחרים הייתי ב7x
-
- 29 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שלום, האם האתר בטוח לרכישות של מוצרי מחשב מארה"ב ושליחתם לארץ ? מישהו עבד איתם בעבר ויכול להמליץ ? אני רוצה להזמין מקרן ב-1000 $ ומעולם לא השתמשתתי בשירות הזה....
-
- 2 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם לי ולחברים שלי נתנו לעשות עבודה, קליפ על שיר כלשהו... בעריכה... המורה לא נתן לעשות שיר לועזי, רק מהארץ, אז החלטנו לעשות קליפ על "יום שישי את יודעת" אנחנו הלכנו בסגנון של מה שהולך היום קומדיה והמורה שלנו לא אהב את הקליפ, הוא אמר שהוא מפגר ולא קשור, טוב לפחות הוא צחק ממנו. אז אנחנו עובדים על סרט מעפן עם תמונות זזות, שהמורה "יהנה" ממנו... ואת הקליפ [glow=GOLD,2,300]המעולה[/glow] הזה הבאתי ליוטיוב. באמת יצא מעולה, ומצחיק, למי שיש 6 דקות ו28 שניות להביט בסרט, זה יהיה נחמד אם אתם יכולים תדרגו אותו ותוסיפו תגובות (* אזהרה: רמת הפיגור גבוהה במיוחד ) רק רצת על השחקנים: מי שבשחור בלי הפנים זה אני, אור כהן מי שבחולצת שז"ר זה האח הקטן של חבר שלי, לירון ומי …
-
- 58 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שלום, גוגל משיקה את הבאז כדי להתחרות בפייסבוק וטוויטר. גוגל נכנסת לשוק הסלולר. מיקרוסופט עכשיו נכנסת לשוק הסלולר. עוד מעט גוגל תיכנס גם לתחום הביגוד... בימינו סנדלר הוא לא רק סנדלר, הוא ייגיד לך שהוא גם טייס, נגר, עו"ד, רופא ומה לא... תחרות זה דבר בריא, עדיף שלא יהיה חברה מונופוליסטית, אבל זה מתחיל לאבד את היופי שבו. גם לכם זה נמאס לראות כל פעם חברה אחרת נכנסת לתחום שלא קשור אלייה?
-
- 40 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
http://my.break.com/Media/View.aspx?ContentID=92422 :silly:
-
- 54 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני משתחרר חודש הבא מהצבא.... ואני רוצה לנסות את מזלי באינטל מישהו יודע מה המייל של אינטל שאליו אני שולח את הקו"ח שלי?
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אם אני עושה עכשיו בגרות במתמטיקה של 4 יחידות, אוכל בעתיד "להשלים" את זה ל 5 יחידות? ז"א ללמוד מחדש ולהבחן שוב? ואני לא מדבר על להשלים בתקופת התיכון, קצת אחרי כמובן.
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לאחר שראיתי באינטרנט את זה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%93_%D7%A0%D7%90%D7%95%D7%98%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A1 כתוב שהכמות העברה של הקווים האלה זה 3.84טרה ביט לשניה מתוכנן בארץ קצבים גבוהים בבתים.(30MB לשניה) בחישוב מהיר: נגיד לכל אחד יהיה 20מגהביט לשניה. כפול 500K לקוחות(בפועל יש יותר, אם רק לטלוויזיה(YES וHOT) יש מיליון לקוחות) כבל קיבלנו 10טרהביט לשניה. נגיד שיש מיליון אז יהיה 20טרהביט לשניה. יהיה פה עומס ואף אחד לא יוכל לקבל את המהירות שלו. מישהו יודע אם יש פרוייקט להרחבת הכבלים האלה? אריאל
-
- 29 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מרוויח משכורת של כ-5500 בחודש. קיבלתי מתנה מהעבודה של 4500 ברוטו לשכר כלומר, 10000 ברוטו בחודש הספציפי הזה. האם יורידו לי מס נקי מה10000? (שזה איזה 2000 בטח לפחות) או מחשבים את זה לפי איזשהו אחוז שנתי ואז המס יהיה פחות או יותר כמו בכל חודשי השנה?
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
חרשתי את קאזה, אימיול, גוגל, חיפשתי גם בפורום - כלום. : אני מחפש את ההמנון כקובץ להורדה (מצאתי אתר שמנגן אבל אי אפשר להוריד), אבל שלא יהיה רק לחן אלא גם את השיר עצמו בקובץ. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם, הוזמנתי לפרוייקט גאמא שבחיל המודיעין, ועניתי על השאלות באתר שלהם. היום שלחו לי מכתב שאומר שאני עוד שבועיים מתייצב למבחן, אני יודע המון על חומרה ורשתות בעיקר. ראיתי במספר אתרים ששואלים הרבה על שפות תכנות...ואני לא יודע אפילו אחת. רשמו שהמבחן מורכב מ 2 חלקים, אחד אמריקאי והשני שפות תכנות, האם יש לי בכלל סיכוי בפרוייקט הזה? מה אני אגיש להם דף ריק בחלק של שפות התכנות שאורכו שעתיים? אם משהו יכול לעזור לי אולי אם הוא עבר את המבחן ימקד לי את החומר על אילו נושאים בערך צריך להתכונן בעיקר....והאם אפשר ללמוד איזה שפת תכנות במשך שבועיים תודה לכל העונים זה חשוב לי מאוד.
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם . כמה אנשים אמרו לי שביטלו את החוק הזה שאסור לעלות אם 50 סמק על כביש בין עירוני זה נכון ? חבר שלי רוצה להביא מתל אביב אופנוע סוזוקי 50 סמק . אבל חבר שלי רק קיבל רשיון והוא לא יודע לנסוע טוב במיוחד לא על הילוכים . לי אין רישיון אבל אני נוסע טוב אז חשבתי לעשות לו טובה ולהביא לו את האופנוע מתל אביב , כי אם ביטלו את החוק אז לא תיהיה לי בעיה לעלות על הכביש . תודה מראש ..
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הסיבה שאני שואל את זה היא סקרנות, תמיד ידעתי שאופנוע הוא כלי מאד מהיר. אבל ראיתי avatar של מישהו פה עם BMWK1200S שעושה 2.8 0-100 וזה גרם לי לתהוות מה הוא האופנוע הכי זריז? אני דיי בטוח שיש יותר מהירים ממנו, כי אחרי הכל, 1200 ס"מק זה מאד כבד.. או אם אפשר להפנות אותי לאתר עם מידע על האופנועים השונים, כמו האתרים שיש על מכוניות אקזוטיות supercars וכדומה תודה!
-
- 51 תגובות
- 4k צפיות
-
-
קיימים שני סוגים של טיימרים לדודים חשמליים: 1. טיימר חשמלי שכולל שעון חשמלי הפועל על מתח רשת, וניתן לקבוע באמצעותו באיזו שעה הדוד יתחיל לפעול, ובאיזו שעה הוא יפסיק לפעול, באמצעות הזזת זיזים של רבע שעה כ"א. 2. טיימר מכאני שמאפשר להפעיל את הדוד למשך זמן קצוב של עד שעתיים מרגע הפעלת הטיימר. שני סוגי הטיימרים מאפשרים הפעלה קבועה של הדוד בדומה למתג חשמל רגיל. אני מחפש טיימר לדוד חשמל שכולל את המאפיינים של שני הטיימרים המצויינים למעלה. כלומר, ניתן יהיה לתכנת את הטיימר שיתחיל לפעול בבוקר בשעה מסויימת לפני שאני מתעורר, ויסיים לפעול כאשר אני מתעורר, כך שיהיו לי מים חמים ברגע שאני מתעורר (בשעה קבועה). בנוסף לכך, אני רוצה שניתן יהיה לקצוב לטיימר זמן מסויים שבו הדוד חשמל יפעל, באמצעו…
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כמה תוספת\קנס צריך לשלם במקרה חריגה של 25-30 קילו בטיסה מארה"ב לארץ ? (ד"א אמרו לי שאפשר להודיע מראש על זה וכך זה יעלה פחות...) תודה
-
- 26 תגובות
- 4k צפיות
-
-
האלן אנשים אני מקווה שכולם פה יודעים מזה פוגו..(הריקוד) ומי שלא אז הוא מפסיד המון. :AR15: :bash: לצערי מאגר השירים המתאימים לריקוד כזה הוא די מצומצם אז רציתי לבקש ממכם שכל אחד יוסיף את השירים האוהובים עליו וכך תהיה לנו רשימה ארוכה של שירים! דרך הגב אני מבטיח שבסוף התרד אני וחבר שלי נצלם את הפוגו הפרטי שלנו נשלח אליכם! אני אתחיל עם השירים האובים עליי: IRON MAIDEN - FEAR OF THE DARK SYSTEM OF DOWN - ANGELS DESERVES TO DIE (מומלץ ביותר!) אני מחכה לתגובות שלכם
-
- 57 תגובות
- 4k צפיות
-