כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
שלום חברים, וחג שמח כותב זאת בעקבות הלינק שמצאתי. אח"כ התברר שהמכשיר משווק רק ביפן. אז רציתי לשאול כאן. אולי מישהו יודע היכן אפשר להשיג מד קרינה רדיואקטיבית, קוראים לזה גם מד גייגר, או דוזימטר, (לא להתבלבל בין מד קרינה אלקטרומגנטית,שזה משהו שונה לגמרי). אם מישהו מתמצא בנושא, אשמח לדעת גם מה טווח המחירים פה בארץ. נ.ב. משום מה, יש המון מידע בעברית אל קרינה אלמ"ג וכמעט ואין משהו על רדיואקטיביות. מעניין מה הסיבה..
-
- 17 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
בחנויות רוצים על זה 50 שקל!!! WTFFF
-
- 11 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אז ככה אני בן 17 והתחלתי ללמוד נהיגה, עכשיו לקחתי מורה מסויים (אני לא אפרט בשמות) ולמדתי איתו. עכשיו היה מקרה שאני הברזתי לו פעמים אפשר להגיד... פעם אחת שאני לא יכול להגיד שזה אשמתי או לא אבל קבענו שני ימים מסויימים ללמידה אבל השיעור הוא פעם בשבוע... עכשיו יכול להיות שאני התבלבלתי יכול להיות שהוא התבלבל (מה שלפי דעתי נראה לי נכון למה הוא אידיוט גמור) והוא צילצל אלי וירדתי והיה שיעור כרגיל אולם באיחור אבל היה שיעור.. הפעם השנייה הייתה שבכלל שהברזתי לא כי שכחתי... עכשיו מגיעה הקטע היפה: פעם אני מגיעה למקום המפגש וחכיתי לו 20 דקות והוא לא הופיעה... עכשיו אני מצלצל אליו ומסתבר שהוא נרדם או משהו... מהקטע הזה הייתה לנו מריבה והפסקתי לקחת שיעורים למשך חודשים בערך... אחרי ש…
-
- 14 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם 8) באתי להזמין אותכם לערוץ שלנו ב IRC. לבעלי Windows ניתן להוריד את התוכנה mIRC www.mirc.com לבעלי LINUX ניתן להוריד את התוכנה Xchat (או שהיא מובנת) Just google it וניתן גם להיכנס לערוץ שלנו דרך FFOX - chatzilla Server: irc.co.il Channel: #hwzone.co.il /server irc.co.il:6667 /join #hwzone.co.il ד"א, אני מוכר פה בפורום? :
-
- 36 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע קצת מיושן, אבל איפה קונים ברזלים כאלה. אני צריך משהו כמו 20-30. אני יודע שיש באתרים בחו"ל, אבל חשבתי שאולי יהיה מישהו שמוכר בארץ. גם ברגים כמו ברגים משושים או ברגים למארז מעניין אותי לדעת איפה לקנות.
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אז ככה אתמול עשיתי תעודת זהות בגיל 16 וחצי לא יצא לי ב16 ויש לי מזומן בארנק של ארבע חודשי עבודה ואבא שלי היתקשר אלי ואמר לי שאני ילך ליפתוח אם אמא בנק היום ולהפקיד תכסף. אבא שלי אמר לא משנה איזה בנק תיפתח דיסקונט פועלים. אז באתי לפה ליהיות יותר חכם וליבחור בנק אז לאיזה בנק כדאי ללכת?? מי הכי משתלם ... :
-
- 45 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
כמו your mama is so fat, רק של cs אתה כול כך lamer שאתה מפספס עם aimbot אתה כול כך lamer שאתה מקפר לכיוון הקיר אתה כול כך lamer שאתה מכוון את הwall hack לריצפה אתה כול כך lamer שאתה חייב לשכנע אנשים שאתה cheater אתה כול כך lamer שכשאתה זורק team flash אתה היחיד שנפגע אתה כול כך lamer שהפעם האחרונה שעשיתה frag זה היה כשהפעילו את הfrindly fire אתה כול כך lamer שכאשר יש knife ואתה מוציא את הרובה אתה עדיין מפספס והוא הורג אותך אתה כול כך lamer שאתה עושה zoom out במקום zoom in (מה????) אתה כול כך lamer שאתה קונה את השתי אקדחים אתה כול כך lamer שגם אם אתה נשאר חיי בסוף השלב, אתה זורק את הנשק וקונה חדש כול הזכויות שמורות לyoav9 למישהו יש עוד?
-
- 28 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מדבר על התוכנית עם המסוק המשוכלל הזה. לפני 2 פרקים היה איזשהו שחקן ששיחק מדען והיה חבר של השחקן הראשי. בפרק היום אותו שחקן משחק באותה סדרה עם תפקיד של אדמירל וכרגע הוא מנסה להרעיל את השחקן הראשי. אפילו לא אותה דמות!!! איזה עלוב!!!
-
- 44 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
התערבתי עם חבר שיש תוכנית כזאת, הוא אמר לי שהוא זוכר הכל ואת זה לא היה אף פעם... איך קראו לתוכנית הזאת?? היה איזה אחד רע כזה כל פעם רודף אחריו נראה לי שהוא היה נראה כמו שלד כזה...ולילד יש כובע אדום שאיתו הוא פותח שערים ליקומים אחרים בלה בלה בלה...
-
- 35 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מתחיל להתמיין למסלול פסגות בעתודה, למי שלא מכיר זה תואר כפול של פיזיקה והנדסת חשמל ואלקטרוניקה, אפשר גם בטכניון וגם באוניברסיטת ת"א, הבנתי שהטכניון ברמה הרבה יותר גבוהה אבל הציונים שם הרבה יותר נמוכים והשעות הרבה יותר תובעניות. בסה"כ הולך להיות לחץ ואני מפחד שאני לא אעמוד בו בטכניון, אבל מצד שני אני לא רוצה לוותר על ההזדמנות לסיים במוסד הכי נחשב בישראל, מה לדעתכם כדאי לעשות? ההבדל כזה משנה?
-
- 24 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתגייס אז בתור חייל (הנדסאי) חשבתי שיהיה רגעי שיעמום בצבא, אז אני מתלבא האם לשדרג לאייפון בתור צעצוע להעברת הזמן (ה-5800 ייחסית לעלות הוא נותן את התמורה אך אין לו את השעשועים שלאייפון יש). מה אתם אומרים?
-
- 65 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה נכון, שמעתי שמועות...
-
- 29 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מה קורה? טוב, אז החידה די פשוטה ולמרות זאת היא עדיין זועקת במחלוקות בין חברים ואנשים אחרים. יכול להיות שכל פעם שהיא נשאלה, היא נשאלה בצורה כזו שנתנה תשובה אחרת. אבל ברגע ששמעתי דעה מסויימת ממורה לפסיכומטרי ודעה נגדית מבעל תואר שני במדעי המחשב, התחלתי לחשוב שכנראה השאלה של החידה נשאלה בצורה לא נכונה. אני חושב שכאן יהיה מעניין אז במשפט אחד : למה יש סיכוי יותר גבוה לצאת בהטלת 2 קוביות? 6|6 או 6|5? ואפשר גם לשאול : למי מבין 2 הקומבינציות בקוביות הסתברות גבוהה יותר בהטלת הקוביות? 6|6 6|5? הבנתם את השאלה.. לי נתנו הסבר אחד לסיכוי שווה ואני די התנגדתי ואמרתי, שההסתברות גבוהה יותר ל6|5 ואז אמרו לי שלפי ההסבר שלי זאת הסתברות מותנית וזאת לא השאלה. מה אתם אומרים?
-
- 38 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות בטרייה ניידת לאייפון שלי דור ראשון מהאתר DealExtreme (הכי זול שמצאתי עם משלוח לארץ). מצאתי את שתי האפשרויות הללו: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18059 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18197 אני לא שואל איזה מאלו מתאים לאייפון,אלא איזה מאלו עדיף לקנות (עזבו את הפרשי הסנטים האלו).. כלומר , איך אני יודע איזה מוכר עדיף ? וגם ראיתי שאם אני קונה 3 יש הנחה כלשהי .. זה נכון? (עוד שני חברים שלי רוצים גם אז זה יוצא מעולה אם יש הנחה ).. ודבר אחרון - המשלוח,האם הוא באמת בחינם \ כמה זמן לוקח בממוצע לחבילה להגיע (אני פשוט צריך את זה דחוף לנסיעה בעוד חודש בערך).. תודה רבה רבה מראש!
-
- 36 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מנגן על SYNTHESIER פשוט וואו וזה מה שהוא מנגן עליו: http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/ModelSeriesDetail/0,,CNTID%25253D544448%252526CTID%25253D206400,00.html וכמה שעולה: http://www.kley-zemer-netanya.co.il/product.asp?pID=828&cID=332&c=232740 פשוט OMG , אני מת לכזה
-
- 38 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום ושבת שלום ביום ראשון עוד שבוע אני עושה ניתוח עיניים מסוג PRK בהדסה אופטיקה משהו יודע עם הניתוח עצמו כואב, ואיך הראייה שלי תיהיה במשך שבוע אחרי זה? תודה לכל העזרים
-
- 14 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
אני צריך להגיע לשם עם רכב מישהו יכול להסביר איך להגיע ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מה לפי דעתכם כדאי לבקש? עד עכשיו רציתי טלויזית פלזמה\lcd של 28-30 אינץ' לחדר..אבל לא יודע אני חושב שזה סתם יקר מדיי ובהתחלה מתלהבים ואחר זה זה כבר נדוש ומשעמם (כמו שהיה לי עם המסך lcd),יש למישהו רעיון למשהו מעניין לבקש ליומהולדת?
-
- 69 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
(בתל-אביב והסביבה בלבד) [attachment deleted by admin]
-
- 53 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
ניתנה לנו שאלה בתרגיל להוכיח את אי-שיוויון ברנולי באמצעות הבינום של ניוטון. הוכחה רגילה של אי-השיוויון באינדוקציה אינה מסובכת כלל אבל כאשר ניסיתי לשלב את הבינום לתוך משוואת אי-השיוויון ואז להשתמש באינדוקציה הגעתי למבוי-סתום. בעקרון ההוכחה לא חייבת להיות באינדוקציה אבל זו השיטה היחידה שנראית לי הגיונית, כמו כן לא חייבים לשלב את הבינום בצורה שאני שילבתי אותו אבל אני לא ראיתי דרך אחרת להשתמש בו כאן, יכול להיות שהגישה כולה שגויה. בכל מקרה, אשמח לקבל עצות. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מודם סלולארי אבל יש כמה דברים שאני רוצה לברר קודם אם אלה שיש להם כבר: 1. האם הגלישה היא כמו אינטרנט קוי רגיל או שיש דברים שונים (מבחינת מהירות אתרים שלא נטענים וכו')\ 2. שרשום נפח ללא הגבלה, זה באמת ככה או שיש אותיות קטנות גם לזה? 3. האם אפשר להוריד דברים מאתרים כמו MU/RS/FF/HF וכו'? 4. שרשום מהירות 2.8Mb זה באמת המהירות או שהיא פחות? 5. ואם יש עוד דברים שאני צריך לדעת באופן כללי... ועל איזה חברה אתם הכי ממליצים? ראיתי את המבצע הבא אשמח אם תביעו את דעתכם עליו... http://www.cellcom.co.il/shop/internet/service_plans/modems/free/pages/default.aspx?wtid=1 תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
האם אני חייב כרטיס אשראי בינלאומי כידי לבצע קניות מ Ebay דרך Paypal ? מצד אחד אומרים לי שכן , מצד שני שמעתי שגם כרטיסי אשראי שכתוב אליהם "valid only in israel" ,ז"א לא בינלאומיים עוברים ב paypal.
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-