עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Armageddon26,

היי, אני מחפש מולטי-טריינר בשביל להתאמן בבית. מה דעתכם על זה: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7729309 אשמח לקבל עוד המלצות. תודה רבה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. איך הג'וב הזה טכנאי רשתות בצבא זה טוב? מישהו מכיר?

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. אני רוצה לקנות נרגילה ואני רוצה משהו שיחזיק הרבה זמן... שתיהיה חזקה ועמידה... תקציב בשבילה 200 שקל... למישהו יש הצעה? שימושים עיקריים - ישיבה עם חבר\ה\'ה... לא למשחקים.... רק שתהיה חזקה ושיהיה אפשר לעשות לה OC...

• 26 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. מה לפי דעתכם כדאי לבקש? עד עכשיו רציתי טלויזית פלזמה\lcd של 28-30 אינץ' לחדר..אבל לא יודע אני חושב שזה סתם יקר מדיי ובהתחלה מתלהבים ואחר זה זה כבר נדוש ומשעמם (כמו שהיה לי עם המסך lcd),יש למישהו רעיון למשהו מעניין לבקש ליומהולדת?

• 69 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. אז ככה אתמול עשיתי תעודת זהות בגיל 16 וחצי לא יצא לי ב16 ויש לי מזומן בארנק של ארבע חודשי עבודה ואבא שלי היתקשר אלי ואמר לי שאני ילך ליפתוח אם אמא בנק היום ולהפקיד תכסף. אבא שלי אמר לא משנה איזה בנק תיפתח דיסקונט פועלים. אז באתי לפה ליהיות יותר חכם וליבחור בנק אז לאיזה בנק כדאי ללכת?? מי הכי משתלם ... :

• 45 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. אני וחברים שלי רוצים ללכת למודעון טוב שמתנגנת שמה אך ורק מוזיקת מטאל ,רוק כבד,בלאק מטאל.. שמעתי שיש את הקומה השנייה באלנבי.. מישהו מכיר את המודעון הזה ? את הקהל שלו? אני לא רוצה לבוא לשמה ואחרי זה להיפק עם סוג מוזיקה אחר .. אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד!!! תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by TUCG,

בהמשך ל:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=157895.0 מיומנו של אדם האוהב את הקיץ: 06:30 בבוקר - השעון המעורר מצפצף. אתה לאט לאט פותח את העיניים ומגלה עולם יפהפה. ציפורים מצייצות ועפות מעץ לעץ, השמש זורחת ומעניקה גוון כתום-אדום לבלוק הדירות שבסביבתך והשמיים יותר כחולים משאי פעם ראית אותם. אתה מתעורר במצב רוח טוב. 07:00 - אתה קם והולך לאכול ארוחת בוקר, מודע לחלוטין לכמות המזון הטעים שיש במקרר אשר ניתן לקנות רק בקיץ. אתה הולך לחדר האמבטיה ושופך מים קרים על פניך. הרגשת טיפות המים הקרירות כשהן חובטות בפניך ומרעננות אותך אל תוך רמה של מודעות שלא הגעת אליה אפילו באמצעות הסמים הקשים ביותר, מעירה אותך באופן הכי טוב שאתה יכול לדמיין. כל אדם שאתה פוגש זוכה ליחס סימפטי ולבר…

• 49 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. נגנב לי הטלפון ואין לי עוד טלפון של סלקום בבית על מנת להתקשר ולנתק, האם יש מספר טלפון אחר שאליו אוכל להתקשר דרך קו רגיל של בזק או אורנג' תודה.

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by asafgolan,

יש לי חוט של הכבלים המתחבר לשקע של הוט שעל הקיר, ומהשקע יוצאים חיבורים למודם ולממיר. אבא שלי העביר את השקע למקום אחר והיה עליו לקצר את אותו חוט שבא מבחוץ ומתחבר לשקע. מאז יש לי ניתוקים מהאינטרנט כל כמה דקות, ואני בטוח לחלוטין שהבעיה היא בחוט החיצוני שמתחבר לשקע. מהי הדרך הכי נכונה לחבר את החוט? מספיק שיהיה מגע בין הבדיל לשקע של הוט או שגם לציפוי נייר כסף שעל הבדיל ולשיערות מתכת (ואני מתנצל על אי-ידיעת המונחים המקצועיים) יש פה תפקיד?

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by Kalman,

אני ו 7 חברה מתכננים ביום שישי ככה מנגל בחוף. כמובן שיהיו משקאות אלכוהולים וכולנו מתחת לגיל המותר. האם יכול לבוא עלינו פקח ולעשות לנו משהו?. כמה קילו בשר צריך בערך ל 8 איש?.

• 30 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by ShahafH,

כידוע 15% מכלל האוכלוסייה בעולם הם שמאליים, אני ביניהם. מעניין אותי איך אתם משחקים את המשחקים ועם איזה ציוד? בדיוק הזמנתי מEBAY את הרייזר DEATHADDER הגרסה לשמאליים שאין בארץ כי מה לעשות, אנחנו נחותים קיצר הנה תמונה של תנוחת היד שלי על המקלדת (עד שיגיע העכבר שלי). http://img138.imageshack.us/img138/5645/27112010600.jpg חשוב לציין שאני גם לא משנה בכלל את המקשים במשחקי FPS שאני משחק. אני לוחץ על רווח עם הכרית הזאת שלפני הזרת ??? אין לי מושג איך התרגלתי ככה אבל אני משחק כמו שצריך

• 23 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by Ben N,

אהלן חברה. לפני כמה חודשים החלטתי שאני חוזר לכושר (אחרי הניוון שרירים שנוצר בחיל האוויר.. חח) ומתחיל לרוץ שוב. כיום אני רץ כ7 ק"מ אך לצערי אני עושה זאת עם נעליי New-Balance בערך בנות 3-4 שסיימו את תקופתן ואני בכלל לא יודע עד כמה הן מתאימות לריצה ובפרט ריצות ארוכות כאלה. אני סובל כרגע מכאבים קלים באיזור הכף רגל (מאיזור תחת הבהן, לא הצלחתי ממש למקד את הכאב - זה לא שריר כי אחרת הייתי מוצא אותו בזמן שאני מעסה את המקום, אבל פשוט לא מצליח למצוא את הנקודה.. אני מרגיש את הכאב רק כאשר אני מטה את הבהן ימינה/שמאלה) ומעל כף הרגל (לא בקרסול אלא כאילו בעצם שמתחת לברך). אני חושש שאני מפתח שברי מאמץ ולכן אני לוקח מנוחה דיי ארוכה (3-4 ימי מנוחה בין ריצה לריצה). אני משוכנע שזה נוצר עקב…

• 24 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by ZZR,

חיפשתי וחיפשתי ללא הועיל פה וגם בגוגל.. אני מחפש אולם משחקי ארקייד המכיל סימולטור נהיגה (כמו שהיה פעם בקניון ארנה) מי שמכיר ויוכל לעזור היכן נמצא אולם רציני וחדיש המכיל משחקי נהיגה ברמה גבוהה אודה לו מאד.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by Guy King,

מה היה הרגע (או התקופה) הכי מאושר בחיים שלכם? ומה אתם צריכים לעשות כדי להשיג אותו שוב וכמה שיותר? וד"א, נסו לא להגיד "שקיבלתי את המחשב החדש", למרות שאם יש מישהו שזה באמת היה הרגע הכי מאושר בחיים שלו, אז שיהיה..

• 79 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. אוקי. עכשיו עליתי לי' בתיכון ברמה"ש, 11 כיתות בשכבה, כל כיתה מפוצצת בכוסיות איכותיות בנות-עשירים חח. אין לי בעיה של בטחון עצמי, אני נראה אחלה, טוב אני לא יתחיל להחמיא לעצמי אבל הבנתם את העניין. ועכשיו אני צריך לעשות את ההחלטות הגורליות, את המעשים שיעשו את ההבדל. יש כמה בנות בכיתה שלי, חמודות לאללה... ובקצב הזה אני יכנס ל Friend Zone שלהן מהר מאוד... פתאום קלטתי, אחרי יומיים... ואני לא בקטע של ידידות-טובות בכלל! יותר בכיוון של סטוצים וכו'. אין לי הרבה נסיון עם בנות, כי את השינוי העצום לטובה עברתי בחופש... בקיצור, אשמח לעצות מועילות מחבר'ה בגילאים שלי+.

• 29 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by MatanFrenkel,

אני עושה רשיון על רכב פרטי ידני, עוד שבועיים אני אהיה בן 16 ותשעה חודשים, כבר עשיתי תאוריה.

• 34 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by TaMiRn2,

יש לי גיטרה עם גשר צף והיא טיפה ישנה ולא עברה סט אפ כבר 6 שנים... עכשיו אני לא כל כך מנוסה ורציתי לדעת כמה זה בערך אמור לעלות... היו חברים שאמרו לי 150 שקל והיו שאמרו 400 שקל... אני צריך לדעת פחות או יותר כדי שלא יעבדו עליי וגם היה איזה אחד שהציע לי לעשות סט אפ אבל הוא צריך שאני אקנה מיתרים... אומרים שהוא טוב... כמה זה בערך אמור להוריד לי מהמחיר?

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. Started by simonsix,

חברים יקרים, אני שמח לשתף אתכם בסינגל החדש שלנו (שחלק מהחברים הטובים כבר מכירים) היום הוא משוחרר לכל החברים ולפייסבוק ויוטיוב ושבוע הבא ישוחרר לרדיו. למי שיש חשבון יוטיוב נשמח אם תגיבו בסירטון יש לנו גם עמוד פייסבוק עם פלייליסט מובנה נ.ב. הקליפ זמני עד שנצלם חודש הבא מילים ולחן: simonsix

• 27 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. חבל שאי אפשר לצרף מצגות power point (לא ברשימת הקבצים המותרים)- אז קיווצתי את זה ל rar. תהנו. [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. אני אפתח את הסיפור שלי העובדה שאני תמיד קונה אצל אריה... מאז שעברנו לעפולה (7 שנים) לפני כמה ימים אמא שלי הציעה לי עסקה, ללכת לקנות מצרכים, ואת שאר העודף אני יכול לשמור לעצמי ההסכם מאד משתלם... וגם אם אני יקנה אצל אריה ולא אצל גדי (כי במכולת של גדי הכל יקר) ישאר לי יותר עודף להלן רשימת המצרכים שאמא שלי ביקשה ממני לקנות לחם (לבן) - עולה 5 חלב (3 אחוז) - עולה 4.5 סוכר - עולה משהו כמו 4 אמא שלי נתנה לי 20 שקל ויצאתי לדרך! בדרכי למכולת פגשתי את חבר שלי חיים ואמרתי לו שלום, כשנכנסתי למכולת, קודם הלכתי למקרר של החלב, אחרי זה הלכתי למדף של הלחם ואז לקחתי סוכר... באתי לקופה לשלם, ופתאום הוא אומר לי 20 שקל... אני אומר לו: איך!?!? WTF! אז הוא אומר לי: זה לחם כשר לפסח, משהו…

• 32 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. Started by rikus,

4 הפיראטים קטועי הרגל- הנרי, ג'ין, ז'אן ודיאגו איבדו את רגליהן מעץ בעת קטטת באר, ונותרו רק עם אחת. עליהם להגיע לנמל לפני שהספינה מפליגה תוך 8.5 ימים. הנרי מצליח להגיע לנמל בחצי יום. דיאגו ביום אחד ג'ין ב2.5 ימים וז'אן ב-5 ימים. כמובן שרק זוג יכול ללכת עם רגל מעץ אחת, מכיוון שאחד הולך והשני נשען, לכן לדוגמא אם דיאגו הולך ג'ין לוקח להם 2.5 יום. איזה זוגות ילכו ראשונים (יש סה"כ 3 נגלות) כדי שיספיקו להגיע בזמן לספינה?

• 43 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. Started by pure perfection,

שלום , אני מחפש כבר תקופה ב ebay נוריות לד אבל ממה שאני רואה כל מה שיש שם זה " מוצרי מדבקה " למיניהם ולא מותגים מוכרים . האם יש לכם המלצה לנוריות מסויימות ? תודה

23. Started by borg,

קיימים שני סוגים של טיימרים לדודים חשמליים: 1. טיימר חשמלי שכולל שעון חשמלי הפועל על מתח רשת, וניתן לקבוע באמצעותו באיזו שעה הדוד יתחיל לפעול, ובאיזו שעה הוא יפסיק לפעול, באמצעות הזזת זיזים של רבע שעה כ"א. 2. טיימר מכאני שמאפשר להפעיל את הדוד למשך זמן קצוב של עד שעתיים מרגע הפעלת הטיימר. שני סוגי הטיימרים מאפשרים הפעלה קבועה של הדוד בדומה למתג חשמל רגיל. אני מחפש טיימר לדוד חשמל שכולל את המאפיינים של שני הטיימרים המצויינים למעלה. כלומר, ניתן יהיה לתכנת את הטיימר שיתחיל לפעול בבוקר בשעה מסויימת לפני שאני מתעורר, ויסיים לפעול כאשר אני מתעורר, כך שיהיו לי מים חמים ברגע שאני מתעורר (בשעה קבועה). בנוסף לכך, אני רוצה שניתן יהיה לקצוב לטיימר זמן מסויים שבו הדוד חשמל יפעל, באמצעו…

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000734280 בד"כ אני 100% נגד כל סוג של אלימות (מילולית\פיזית וכו') אבל הפעם לטעמי זה צודק. מצד שני גם ככה כספי המיסים יממנו חדשה\תיקון.

• 31 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. http://images.maariv.co.il/channels/5/ART/471/898.html

• 42 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים