כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
-
היי אני רוצה להבין את המחדל הזה של החברות טלוויזיה.! אני היום משלם 280 שקל בחודש על כל הערוצים(לומרות שאני רואה רק 10 אולי),+ 5ממירים(3מקס רגילים ו-2 רגילים). וללקוחות חדשים יש דילים הרבה הרבה הרבה יותר משתלמים... https://secure.yes.co.il/Secure/join.aspx---- מדובר פה על YES MAX HD TOTAL ועוד שטויות.... ב-60 שקלים פחות.... אני רציתי לשדרג לממיר כזה אבל היא אומרת לי שאני צריך להוסיף 20 (יוצא 300 בחודש) שקלים בחודש לכל ממיר, אז אני אומר לה שאני רואה דילים יותר זולים מול העניים שלי, היא אומרת שזה ללקוחות חדשים בלבד!! (ובלחישה-ללקוחות קיימים זה לא אקטואלי)..{אם אני רוצה לנתק אותם ולהיות לקוח חדש זה קנס של 2,000 שקל!!!}. כמה אתם משלמים??? ומה אפשר לעשות בנידון???
-
- 20 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
בטח הותיקים מכם זוכרים את סדרות האנימציה הקלאסיות כמו המומינים, הלב, פלפלת ושאר דברים. בשיטוטי ברשת בחיפוש אחר סדרות אלה מצאתי כמה אתרים מגניבים שיש בהם מאגר עצום של סדרות אנימציה (וגם כאלה רגילות) ישנות ששודרו בארץ, האתרים: http://www.tvclassic.net/ http://www.televizia.net/ http://cartoon.irc.co.il/index2.htm וקצת פורומים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?id=826&pass=1 - בתפוז http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=71 - בהייד-פארק
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך אני יכול לברר מחירים באתרים באינטרנט?? תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון... בכל מקרה - מה הGUIDE LINES כאשר פותחים את המחשב? האם מומלץ לעבוד על הרצפה (ללא שטיח)? על השולחן? יחף? ערום?? במה לגעת\לא לגעת לפני העבודה? תודה!
-
- 16 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום,ההורים שלי טסים עוד חודש למיאמי ,פלורידה, וביקשתי מהם שיקנו לי מוצר מחשב שלא ניתן להשגה בארץ,והוא דיי נפוץ בחנויות המחשבים והאלקטרוניקה בארה"ב. אני מעוניין במוצר ששמו flight sim yoke usb של חברת CH products ,מדובר במוצר לחובבי הסימולטורים,זהו הגה טיסה של מטוס שמיועד למחשב (סוג של ג'ויסטיק) תמונה- עכשיו אני מחפש רשתות אלקטרוניקה ומחשבים שנמצאות במיאמי,שאולי שם ניתן לקנות את היוק,רשתות כמו ניו אג וכאלה,שנפוצות במיאמי. אני אודה לכם מאוד עם תוכלו לעזור לי במציאת חנות כזאת
-
- 0 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
הייתי מעוניין לשער מה הקב"א שלי לפי הזימונים שקיבלתי.... קיבלתי זימון בהתחלה לעתודה, ולאחר מכן זימון לחיל המודיעין...! מי שיודע בערך מה יכולה להיות הקב"א שלי... אז תודה :]
-
- 19 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות דומיין לאתר חדש שאני מקים בגוגל, האם ניתן להשתמש בגוגל כ DNS ? האתר עדיין בהקמה, נכו לעכשיו אני משתמש בבלוג בתפוז, האם אני יכול להגדיר בנתיים את הכתובת שאני קונה שתפנה לבלוג שלי בתפוז ובעתיד לשנות לאתר בגוגל ? תודה נתי
-
- 38 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מאיביי משקפי ריבן: http://cgi.ebay.com/RAY-BAN-AVIATOR-SUNGLASSES-SILVER-62MM-3026-GREEN-LENS-/130404966909?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e5cbde1fd אני רוצה להפוך אותם למשקפי ראיה + שמש, האם האופטומטריסט\חנות יכולים לעשות זאת? אם כן האם זה יהיה באותו צבע וצורה בדיוק כמו של המקורי? כמה דבר כזה צריך לעלות בערך?
-
- 7 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מחפש את השיר הזה מי שראה את הסרט בטוח מכיר אותו ואני מחפש את השם של השיר אני לא זוכר אם זה משעת שיא 1 או 2 הכושי וג'קי צ'אן שרו את השיר ביחד מישהו יודע מה השם של השיר?
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום. מרוב שעמום החופש . ומרוב סקרנות וגם מרוב ששום דבר לא מסתדר לי בראש על כול הענין של המחשבים. זאת אומרת. בתור אחד שלומד מגמת מחשבים עולה לכתה י"א ובמגמה לומד שפת תיכנות{C++}שנה הבאה גם אסמבלר . וגם למד בבית שפות איטרנט{HTML-XHTML,CSS שזה מה שאני יודע לעכשיו}. פלוס לומד מטוטריאלים ברשת תיכנות 3די{מקס 2009}. אז מאיפה להתחיל :-\. אז בתור תלמיד מגמת אלקטרוניקה ומחשבים . בחשמל אנחנו לומדים על חישוב זרמים ואוהמים דרך נוסחאות . אבל גם המורה הסביר בחלק מן השיעורים שלו על החומר הלימוד שנלמד "בשנים הבאים" . והוא הראה על דיודות וכו' בקיצור על הדברים שיש על לוחות והסביר ממש מהר שאף אחד לא הבין. במיתוג למדנו על שערים לוגיים ובקיצר בנית מערכות צירופיות שלמות ולפשט אותם…
-
- 29 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אלומת אור צרה המתפשטת באוויר פוגעת במשטח הזכוכית בזוויתצ פגיעה בת 74 מעלות. מקדם השבירה של הזכוכית ביחס לאוויר הוא 1.5. צריך לחשב את זווית השבירה בזכוכית ואת ערכה של זווית ההחזרה 2) אלומת אור צרה פוגעת במשטח זכוכית הזווית פגיעה בת 55 מעלות צריך לקבוע ללא חישוב האם זווית השבירה קטנה מזווית הפגיעה גדולה ממנה או שווה לה איך אני פותר תרגיל כזה אני יותר צריך הסבר מאשר תשובה כי אני לא מבין את התרגיל תודה רבה יום טוב
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש פוסטרים בעיקר של משחקי מחשב וקצת סרטים, איכות לא חייבת להיות בטופ של הטופ ובאותה הנשימה אני יגיד שהתקציב שלי נמוך(אני מעוניין לקנות יותר מפוסטר אחד ולכן אין לי רצון להוציא הרבה על כל אחד) אז מה אני רוצה מכם ? הכוונה לחנויות, יכול להיות בארץ או בחו"ל(רק שיהיה משלוחים לארץ כמובן..) תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי סתם העלתי את הנושא דיון הזה ואמא שלי אומרת שכשמשלמים במזומן וזה סכומים גדולים (1000 או יותר) בכלל מורידים את המעמ ואם לא זה הנחה של 10 אחוז לפחות.. אני יודע שזה 3 אחוז לא ?
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
בוחרים באופן מקרי מס' בעל 5 ספרות. בהנחה שאפס אינו יכול לשמש כספרה השמאלית ביותר, מצא מהי ההסתברות שהמס' הנבחר הוא פלנדרום ? * פלנדרום = מספר שכשקוראים אותו מימין ומשמאל מתקבל אותו מספר. למשל 12121, 55555, 655556 וכו'. תשובה אפשרית: האם מישהו יודע אם התשובה הזאת נכונה? יש למישהו פתרון אחר? תודה..
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
(עדכון בתגובה מספר 10, יצא לי בסוף הנדסה קרבית) שלום, אני בן 18.5 וצפוי להתגייס ב 28.7 - התאריך קיים כבר חצי שנה. במנילה אני בחרתי אפשרות ראשונה מודיעין שדה, לאחר מיכן נח"ל, ולבסוף הנדסה קרבית. אני מעוניין מאוד להיות במודיעין שדה, אך אני מודע לזה כי קיים מצב בו הצבא, מצורכי כוח אדם, ימשוך אותי להנדסה קרבית או מקום אחר. במידה ודבר כזה קורה, מה אני יכול לעשות על מנת לקבל את האפשרות הראשונה שבחרתי? האם אני יכול לפעול לפני יום הגיוס? או שאני מגיע ליום הגיוס ושם בעצם "מסרב" ללכת להנדסה קרבית, ואם אני עושה דבר כזה, מה יקרה לי? מה הסבירות שמצב כזה יקרה? האם למישהו קרה? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 36 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לא מבין מילה ממה שאומרים בסירטון וזה סתם עיצבן אותי אז צפיתי בלי קול. ( למרות שלקראת הסוף, המוזיקה טובה בלי מילים. ) בכל מקרה ... זו אחלה אומנית. היא טובה במה שהיא עושה. אני נהנתי. מקווה שגם אתם.
-
- 30 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש הבדל בצבירת נקודות לתואר בין הנדסאי של מהט למשרד החנוך? כמה פחות (אם בכלל)זה להשלים לתואר?
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכם, היום, בשעה 20:48:50 בידיוק ביצעתי את ההזמנה שלי.. מסך CTX PR705F חדש דנדש שיחליף את ה-MAG DJ530 המתפגר שיושב לי עכשיו על השולחן. בנתיים אני יושב לעצמי וחושב מה לעשות עם המסך הזה שגרם לי להתקפות עצבים וסבל רב בתקופה האחרונה... האם לחסל אותו ע"י זריקתו מהחלון (הכל כמובן יצולם לפורום) או לשמור אותו במחסן למקרה (טפו טפו טפו) שיקרה משהו לבייבי החדש שלי? אשמח לעזרה
-
- 37 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. במהלך החודש הקודם היו לי זימונים לצ"א (צווץ אויר) שאותם עברתי וביום ראשון הקרוב (ה-25), יש לי ירפ"א א'. עם זאת, אתמול קבלתי בדואר איתור חמ"ן (חיל המודיעין) שהזימונים אליו יהיו לי ב6/10. קבלתי קוד ומספר אישי ונכנסתי לאתר של חיל המודיעין. שם הכנסתי את הפרטים וקבלתי את הנושא אליו זומנתי. אז קודם כל ברצוני לשאול, איך זה יכול להיות שבמהלך איתור לצ"א (קורס טיס) אני מקבל זימונים ליחידה אחרת. (ועדיין לא קבלתי זימונים שאח שלי שלך לי [שאיתו מגיעים לקורס ממ"ס] ולא קבלתי זימונים שחברה שלו שלחה לי למפעיל או טכנאי) הנושא שאליו מויינתי הוא : שליטה ובקרת מערכות מודיעיניות. שההסבר בפנים (כמו כל דבר) נשמע מעניין : מסלולי שו"ב ואלקטרוניקה. התקשרתי לאח שלי ואמרתי לו א…
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם 8) באתי להזמין אותכם לערוץ שלנו ב IRC. לבעלי Windows ניתן להוריד את התוכנה mIRC www.mirc.com לבעלי LINUX ניתן להוריד את התוכנה Xchat (או שהיא מובנת) Just google it וניתן גם להיכנס לערוץ שלנו דרך FFOX - chatzilla Server: irc.co.il Channel: #hwzone.co.il /server irc.co.il:6667 /join #hwzone.co.il ד"א, אני מוכר פה בפורום? :
-
- 36 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היום בבוקר היתה הפסקת חשמל (האל-פסק העיר אותי) אז סגרתי הכל וחזרתי לישון שהתעוררתי ראיתי שהמסך (proview 15" ישן) שלא היה מחובר לאל פסק, לא נדלק היה ריח קצת שרוף אני לא יודע אם זה מזה או ממשהו אחר, ושאני מדליק אותו יש רק מסך שחור בלי תצוגה מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק אותו לפח ולבכות? האם חברת חשמל יתנו לי זיכוי כלשהו? על מסך כזה האם הם בכלל יזרקו לי 6 שקל לחזור באוטובוס הביתה? מה אתם ממליצים לעשות, מה אתם הייתם עושים במקומי (בלי קשר לחברת חשמל..) תודה.
-
- 34 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, אני מריך להגיש ב- 12 את המנילה ואני רוצה לשאול את דעתכם: אז ככה: יש לי פרופיל 97 עם קב"א 56 ויש לי את הדברים הבאים: הנדסה קרבית כפיר (חטיבה 900) גולני גבעתי נח"ל צנחנים ודובדבן (שמתי אותם על 5 אבל הבחירה היא בין ה- 5 הראשונים). בקיצור, אני צריך לדרג מקום 1,2 ו-3 את 5 האפשרויות הראשונות. המליצו לי לעשות ככה: נח"ל גולני גבעתי מה אתם אומרים על זה?
-
- 63 תגובות
- 4.3k צפיות
-