עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קראתי לפני מספר שנים על תופעה בבריטניה של אנשים שהחליטו שהלאום שלהם הוא ג'דיי (jedi), כתבו לכך מניפסט דתי מלא והחתימו אנשים. האם ניתן לעשות זאת בארץ? זאת אומרת, תחת "לאום" לכתוב ג'דיי.. כיצד זה יתקבל והאם יהיה עליי להוכיח משהו / יעשו לי צרות? ;D

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. אני וחברים שלי רוצים ללכת למודעון טוב שמתנגנת שמה אך ורק מוזיקת מטאל ,רוק כבד,בלאק מטאל.. שמעתי שיש את הקומה השנייה באלנבי.. מישהו מכיר את המודעון הזה ? את הקהל שלו? אני לא רוצה לבוא לשמה ואחרי זה להיפק עם סוג מוזיקה אחר .. אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד!!! תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by Ben N,

אהלן חברה. לפני כמה חודשים החלטתי שאני חוזר לכושר (אחרי הניוון שרירים שנוצר בחיל האוויר.. חח) ומתחיל לרוץ שוב. כיום אני רץ כ7 ק"מ אך לצערי אני עושה זאת עם נעליי New-Balance בערך בנות 3-4 שסיימו את תקופתן ואני בכלל לא יודע עד כמה הן מתאימות לריצה ובפרט ריצות ארוכות כאלה. אני סובל כרגע מכאבים קלים באיזור הכף רגל (מאיזור תחת הבהן, לא הצלחתי ממש למקד את הכאב - זה לא שריר כי אחרת הייתי מוצא אותו בזמן שאני מעסה את המקום, אבל פשוט לא מצליח למצוא את הנקודה.. אני מרגיש את הכאב רק כאשר אני מטה את הבהן ימינה/שמאלה) ומעל כף הרגל (לא בקרסול אלא כאילו בעצם שמתחת לברך). אני חושש שאני מפתח שברי מאמץ ולכן אני לוקח מנוחה דיי ארוכה (3-4 ימי מנוחה בין ריצה לריצה). אני משוכנע שזה נוצר עקב…

• 24 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. Started by MatanFrenkel,

אני עושה רשיון על רכב פרטי ידני, עוד שבועיים אני אהיה בן 16 ותשעה חודשים, כבר עשיתי תאוריה.

• 34 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by חן מ,

טוב אז כך:התגייסתי והכל סבבה וזה הבעייה זה הנעליים הצבאיות:ברגל שמאל הנעל בסדר גמור,ברגל השנייה קיבלתי פצעים מהנעל איזה סיבה יכולה להיות שבגללה ברגל אחת לא קיבלתי פצעים וברגל השנייה כן?קשירה חזקה מידי או משהו? השאלה השנייה היא:שמו אותי גו'בניק בתותחנים....באיזה תפקידים מנהלתיים\משרדיים וכל הדברים בסיגנון הזה יכולים לשים אותי אחרי הטירונות? THANX!

• 33 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by xroil,

סיימתי לאחרונה י"ג תכנה ולא נרשמתי לי"ד(וגם לא התקבלתי לבסמ"ח).. עכשיו המודיעין אמרו לי שהתקבלתי למסלול פרויקטנטים חודשיים לאחר שהלימודים בי"ד התחילו.. וגם אין לי בעיר מכללה שאני יכול ללמוד בה אז זה אומר שאני אצטרך לנסוע לתל אביב כל יום. הגיוס שלי הוא עוד פחות משבועיים אז אני חייב להחליט מהר. כדאי בכל זאת ללכת על המסלול הזה? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. התערבתי עם חבר שיש תוכנית כזאת, הוא אמר לי שהוא זוכר הכל ואת זה לא היה אף פעם... איך קראו לתוכנית הזאת?? היה איזה אחד רע כזה כל פעם רודף אחריו נראה לי שהוא היה נראה כמו שלד כזה...ולילד יש כובע אדום שאיתו הוא פותח שערים ליקומים אחרים בלה בלה בלה...

• 35 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. הציונים לא בדיוק פורסמו, אבל יש דרך לראות אותם: http://rotter.name/nor/study/14805.shtml

• 42 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by rhin0,

מישהו יודע אם תויי הנסיעה תקפים גם לרכבת? תודה רבה ובהלחה למי שיש גם. אשמח להיפגש איתכם[br]פורסם בתאריך: 31.01.2009 בשעה 20:09:34 תודה מצאתי את התשובה. כנראה שהשוברים לא תקפים.

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by TOMMYB1,

חברה הנושא אולי דבילי אבל אני מת על משפטים בסגנון של תעשה ישר. עקום זה יוצא לבד אני לא נוסע מהר, אני טס לאט אז אם יש לכם עוד.. שתפו אותי.. תודה מראש

• 43 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. היי חשבתי להביא כלב הבייתה אחרי איזה 10 שנים בלי. חשבתי על תחש/דקל (באנגלית dachshund תקנו אותי אם אני טועה) - האם הגזע הזה נחשב רגוע ומתאים למגורים בדירה? האם הם נחשבים חכמים? האם יש בעיות אחרות שמאפיינות את הגזע הזה (נשירה/תוקפנות/בעיות אחרות)? תודה!

• 36 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. אני מחפש תרגום לסרט הנ"ל, בבקשה אם מישו יודע איפה אני יכול למצוא בעברית או באנגלית לא חשוב לי שיתן לי פה קישור אני באמת כבר אובד עצות תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by B0necrack3R,

האלן אנשים אני מקווה שכולם פה יודעים מזה פוגו..(הריקוד) ומי שלא אז הוא מפסיד המון. :AR15: :bash: לצערי מאגר השירים המתאימים לריקוד כזה הוא די מצומצם אז רציתי לבקש ממכם שכל אחד יוסיף את השירים האוהובים עליו וכך תהיה לנו רשימה ארוכה של שירים! דרך הגב אני מבטיח שבסוף התרד אני וחבר שלי נצלם את הפוגו הפרטי שלנו נשלח אליכם! אני אתחיל עם השירים האובים עליי: IRON MAIDEN - FEAR OF THE DARK SYSTEM OF DOWN - ANGELS DESERVES TO DIE (מומלץ ביותר!) אני מחכה לתגובות שלכם

• 57 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by intel suck,

יש פה מישהו שלומד בתיכון הולץ בתל אביב אם כן אז יש לי כמה שאלות יש שם מגמות מחשבים? האם מאמנים אותך שם פיזית כמו בצבא לדוגמא או שזה רגיל כמו בכל תיכון אחר

• 18 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. אז ככה אתמול עשיתי תעודת זהות בגיל 16 וחצי לא יצא לי ב16 ויש לי מזומן בארנק של ארבע חודשי עבודה ואבא שלי היתקשר אלי ואמר לי שאני ילך ליפתוח אם אמא בנק היום ולהפקיד תכסף. אבא שלי אמר לא משנה איזה בנק תיפתח דיסקונט פועלים. אז באתי לפה ליהיות יותר חכם וליבחור בנק אז לאיזה בנק כדאי ללכת?? מי הכי משתלם ... :

• 45 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. האם יש על זה נקודות? אני לא נהג חדש וזה דו"ח שני שקיבלתי למרות שאת הראשון הצלחתי להמיר לאזהרה

• 30 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by X_Dror,

ביום חמישי (לפני יומיים) קניתי שעון בדוכן בקניון. היום (מוצ"ש) הגעתי לקניון על מנת להחזירו כדי לקבל החזר כספי (לא נעשה שימוש בשעון), אך סורבתי בטענה שהחנות לא נותנת החזר כספי, ואף הצביעו על שלט בדוכן שמורה על כך שלא ניתנים החזרים כספיים. ברצוני לדעת האם לפי החוק החדש אני יכול לדרוש החזר כספי, והאם סירובם חוקי או לא. תודה!

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. Started by intel suck,

היום לפני 25 שנה המציאו את המחשב האישי הראשון של IBM למי שלא יודע ספרו חוויות על המחשב הראשון שלכם

• 53 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. היי, החלטתי לחסוך קצת כסף מהעבודה, והחלטתי שאני לא מהאנשים שיכולים להשאיר כסף בעובר ושב אחרת אני פשוט מבזבז. אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר איפה אפשר לקנות איזה קופת חסכון כזאת שאפשר להכניס אליה כסף (שטרות...) ואין אפשרות לפתוח אותה בלי לנפץ אותה לגמרי ולסיים את תפקידה... תודה.

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. אהלן השאלה בכותרת!! להתחמש באמ"לחי פלסטיק ? (אני באמת צריך לדעת)

• 79 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. אני מתכוון עבור התקנת מערכת הפעלה, או שעת עבודה. שוב ההדגשה פה היא אדם רגיל כמו רוב האנשים בפורם שהם לא טכנאים מקצועיים אך בעלי ידע רב בתחום (מצטער עם אני טועה וההפך או הנכון, לא בכוונה אלה השארה בלבד)

• 59 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. Started by Ran B,

מה קורה? טוב, אז החידה די פשוטה ולמרות זאת היא עדיין זועקת במחלוקות בין חברים ואנשים אחרים. יכול להיות שכל פעם שהיא נשאלה, היא נשאלה בצורה כזו שנתנה תשובה אחרת. אבל ברגע ששמעתי דעה מסויימת ממורה לפסיכומטרי ודעה נגדית מבעל תואר שני במדעי המחשב, התחלתי לחשוב שכנראה השאלה של החידה נשאלה בצורה לא נכונה. אני חושב שכאן יהיה מעניין אז במשפט אחד : למה יש סיכוי יותר גבוה לצאת בהטלת 2 קוביות? 6|6 או 6|5? ואפשר גם לשאול : למי מבין 2 הקומבינציות בקוביות הסתברות גבוהה יותר בהטלת הקוביות? 6|6 6|5? הבנתם את השאלה.. לי נתנו הסבר אחד לסיכוי שווה ואני די התנגדתי ואמרתי, שההסתברות גבוהה יותר ל6|5 ואז אמרו לי שלפי ההסבר שלי זאת הסתברות מותנית וזאת לא השאלה. מה אתם אומרים?

• 38 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. תגידו ספאם תגידו לא.. אבל תעזרו עם השם לא עולה לי כלום!

• 90 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. מה לפי דעתכם כדאי לבקש? עד עכשיו רציתי טלויזית פלזמה\lcd של 28-30 אינץ' לחדר..אבל לא יודע אני חושב שזה סתם יקר מדיי ובהתחלה מתלהבים ואחר זה זה כבר נדוש ומשעמם (כמו שהיה לי עם המסך lcd),יש למישהו רעיון למשהו מעניין לבקש ליומהולדת?

• 69 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000734280 בד"כ אני 100% נגד כל סוג של אלימות (מילולית\פיזית וכו') אבל הפעם לטעמי זה צודק. מצד שני גם ככה כספי המיסים יממנו חדשה\תיקון.

• 31 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.