כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
בוחרים באופן מקרי מס' בעל 5 ספרות. בהנחה שאפס אינו יכול לשמש כספרה השמאלית ביותר, מצא מהי ההסתברות שהמס' הנבחר הוא פלנדרום ? * פלנדרום = מספר שכשקוראים אותו מימין ומשמאל מתקבל אותו מספר. למשל 12121, 55555, 655556 וכו'. תשובה אפשרית: האם מישהו יודע אם התשובה הזאת נכונה? יש למישהו פתרון אחר? תודה..
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לפני שאני עולה לגג, תולש את הצלחת ושם לג'ניה מדירה 4 את המפענח בראש... אני ארגע ואשאל את השאלה. :AR15: איך אני מזמין סרט עם השלט הנכה הזה, אני רוצה פרל ברבור והדפקט מבקש ממני לחבר את המפענח לקו הטלפון ולהביא אותה בשיחה עם הנציגיה. המפענח כבר מחובר לקו הטלפון... מי יכול לעזור לי בבקשה בתחנונים... :'(
-
- 35 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
לפני כשלושה וחצי שבועות הזמנתי מהחנות גיבור מחשבים מסך Philips 200W6CS שקיבלתי עליו המלצות רבות בפורום. נאמר לי שהמסך לא קיים במלאי, לכן יוזמן מהיבואן ויסופק תוך שבוע-שבועיים לכל היותר. מספר ימים לאחר ההזמנה התקשרתי לחנות כדי לוודא שהמוצר קיים אצל היבואן, נאמר לי שהמוצר קיים, הוא הוזמן כבר ויגיע תוך מס' ימים. שבוע+ לאחר ההזמנה התקשרתי לשאול אם המוצר הגיע (ביקשתי איסוף עצמי), נאמר לי שיגיע ביום יומיים הקרובים ושייצרו איתי קשר כדי שאאסוף אותו. שבוע אח"כ שוב התקשרתי, אמרתי שהבטיחו לי עד שבועיים אספקה, שוב אמרו לי שלא יודעים למה נגרם העיכוב אך בטוח יגיע המסך תוך יום יומיים. שאלתי עוד פעם אם בוודאות קיים המוצר אצל היבואן אמרו לי שכן. שלושה שבועות לאחר ההזמנה התקשרו אליי מ…
-
- 38 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן שאני חושב על דברים, ואחד מהדברים שעוברים לי בראש זה דיסלקציה, לפני כמה שנים אובחנתי ונמצאתי כ- דיסלקט, ותמיד עלו לי כמה שאלות, נכון יש בן אדם נחה, יש בן אדם קטוע יד, יש בן אדם שנולד מפגר (מצטער אני לא יודע אם אפשר לנסח את זה אחרת), ויש בני אדם חכמים, השאלה היא, האם דיסלקציה באמת קיימת, או שזה רק פיתרון שנמצא להרבה אנשים שטוענים שהם מתקשים , אני הלכתי לאיבחון מפני שאחותי גם דיסלקטית, וגם כן אבא שלי. נכון, אני מודה, באמת קשה לי יותר לקלוט מרוב האנשים דברים, וגם מבחנים שאני מתכונן עליהם שעות, וחברים שלי לפחות שעה, ואני נכשל/עובר בקושי לפעמים, למרות שבאמת, אני ישבתי וכתבתי סיכומים ושאלתי את עצמי שאלות, והם סה"כ קראו את החומר ועברו עליו. אולי כי אני לא לומד נכ…
-
- 34 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. במהלך החודש הקודם היו לי זימונים לצ"א (צווץ אויר) שאותם עברתי וביום ראשון הקרוב (ה-25), יש לי ירפ"א א'. עם זאת, אתמול קבלתי בדואר איתור חמ"ן (חיל המודיעין) שהזימונים אליו יהיו לי ב6/10. קבלתי קוד ומספר אישי ונכנסתי לאתר של חיל המודיעין. שם הכנסתי את הפרטים וקבלתי את הנושא אליו זומנתי. אז קודם כל ברצוני לשאול, איך זה יכול להיות שבמהלך איתור לצ"א (קורס טיס) אני מקבל זימונים ליחידה אחרת. (ועדיין לא קבלתי זימונים שאח שלי שלך לי [שאיתו מגיעים לקורס ממ"ס] ולא קבלתי זימונים שחברה שלו שלחה לי למפעיל או טכנאי) הנושא שאליו מויינתי הוא : שליטה ובקרת מערכות מודיעיניות. שההסבר בפנים (כמו כל דבר) נשמע מעניין : מסלולי שו"ב ואלקטרוניקה. התקשרתי לאח שלי ואמרתי לו א…
-
- 14 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
(עדכון בתגובה מספר 10, יצא לי בסוף הנדסה קרבית) שלום, אני בן 18.5 וצפוי להתגייס ב 28.7 - התאריך קיים כבר חצי שנה. במנילה אני בחרתי אפשרות ראשונה מודיעין שדה, לאחר מיכן נח"ל, ולבסוף הנדסה קרבית. אני מעוניין מאוד להיות במודיעין שדה, אך אני מודע לזה כי קיים מצב בו הצבא, מצורכי כוח אדם, ימשוך אותי להנדסה קרבית או מקום אחר. במידה ודבר כזה קורה, מה אני יכול לעשות על מנת לקבל את האפשרות הראשונה שבחרתי? האם אני יכול לפעול לפני יום הגיוס? או שאני מגיע ליום הגיוס ושם בעצם "מסרב" ללכת להנדסה קרבית, ואם אני עושה דבר כזה, מה יקרה לי? מה הסבירות שמצב כזה יקרה? האם למישהו קרה? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 36 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
-
חשבתי לקנות רדיאטור ולפרק אותו אבל : א) נראה שזה ישבור את הצינורות ואני מעוניין לא רק בצינור שלם אלא גם בכמה שיותר ארוך. ב)אם יש בקוטר יותר קטן- אז אני מעדיף אותו. ג)נראה לי יקר מדי. אמנם אין לי מושג כמה עולה רדיאטור (אגב, מישהו יכול לעזור לי בזה? ביד 2 כל הרדיאטורים הם של חימום הבית), אבל אני בסך הכל רוצה כמה צינורות. בפחית קולה יש מספיק אלומיניום כדי שיספיק לכמעט מטר. כמה לדעתכם זה יעלה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח .. רציתי לשאול אולי למישהו יש רעינות להדפסה על חלוצות כול מיני סגנונות משוגעים ומטורפים הצעות יתקבלו בברכה !!
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
לא מבין מילה ממה שאומרים בסירטון וזה סתם עיצבן אותי אז צפיתי בלי קול. ( למרות שלקראת הסוף, המוזיקה טובה בלי מילים. ) בכל מקרה ... זו אחלה אומנית. היא טובה במה שהיא עושה. אני נהנתי. מקווה שגם אתם.
-
- 30 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש הבדל בצבירת נקודות לתואר בין הנדסאי של מהט למשרד החנוך? כמה פחות (אם בכלל)זה להשלים לתואר?
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
בעעע עוד פעם אני... פשוט אבא שלי מכר היום את הגולף [ב63 אלף...] ואני חייב למצא משהו עם גלגלים :-) התקציב עם יכולת של חריגה קטנה. מכונית : רק אוטומטית ספורטיבית אך מצד שני אלגנטית בינתיים חשבנו על פג'ו 206CC אבל המחיר יקר מידי... אולי נמצא יד ראשונה משהו טוב יש גם יונדאי קופה אבל לא מצאתי משהו במחיר שאני מחפש ומה שכן במחיר שאני מחפש עשו יותר מ70 אלף ק"מ ואף 140 אלף [שנת 2003]
-
- 47 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יצרנית הרכבים הגרמנית היא הראשונה להטמיע באופן מובנה את פלטפורמת הפגישות של מיקרוסופט - כן, בדיוק זו שרבים אוהבים לשנוא - תוך הפיכת הנהיגה לחוויה משרדית מתוחכמתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שזה long shot, אבל אם ידעו לענות לי איפשהו, זה כאן. יש לי Galaxy Nexus, ואני רוצה לחבר אותו למערכת באוטו שלי (קצת מוגזם לקרוא לזה מערכת ). אין לי AUX במערכת. אפשר לחבר בדרך אחרת, או שצריך לקנות רדיו-דיסק חדש?
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות דומיין לאתר חדש שאני מקים בגוגל, האם ניתן להשתמש בגוגל כ DNS ? האתר עדיין בהקמה, נכו לעכשיו אני משתמש בבלוג בתפוז, האם אני יכול להגדיר בנתיים את הכתובת שאני קונה שתפנה לבלוג שלי בתפוז ובעתיד לשנות לאתר בגוגל ? תודה נתי
-
- 38 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
בטח הותיקים מכם זוכרים את סדרות האנימציה הקלאסיות כמו המומינים, הלב, פלפלת ושאר דברים. בשיטוטי ברשת בחיפוש אחר סדרות אלה מצאתי כמה אתרים מגניבים שיש בהם מאגר עצום של סדרות אנימציה (וגם כאלה רגילות) ישנות ששודרו בארץ, האתרים: http://www.tvclassic.net/ http://www.televizia.net/ http://cartoon.irc.co.il/index2.htm וקצת פורומים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?id=826&pass=1 - בתפוז http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=71 - בהייד-פארק
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
אף פעם לא הבנתי מדוע, בניגוד לרוב החנויות המוכרות לנו שפועלות עד 10-12 בלילה - חנויות המחשבים בארצינו תמיד נסגרות ב6-7 בערב ולא מאוחר מזה. מה זה נותן להם? למה הנוהל המוזר הזה? ???
-
- 27 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכם, היום, בשעה 20:48:50 בידיוק ביצעתי את ההזמנה שלי.. מסך CTX PR705F חדש דנדש שיחליף את ה-MAG DJ530 המתפגר שיושב לי עכשיו על השולחן. בנתיים אני יושב לעצמי וחושב מה לעשות עם המסך הזה שגרם לי להתקפות עצבים וסבל רב בתקופה האחרונה... האם לחסל אותו ע"י זריקתו מהחלון (הכל כמובן יצולם לפורום) או לשמור אותו במחסן למקרה (טפו טפו טפו) שיקרה משהו לבייבי החדש שלי? אשמח לעזרה
-
- 37 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היום בבוקר היתה הפסקת חשמל (האל-פסק העיר אותי) אז סגרתי הכל וחזרתי לישון שהתעוררתי ראיתי שהמסך (proview 15" ישן) שלא היה מחובר לאל פסק, לא נדלק היה ריח קצת שרוף אני לא יודע אם זה מזה או ממשהו אחר, ושאני מדליק אותו יש רק מסך שחור בלי תצוגה מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק אותו לפח ולבכות? האם חברת חשמל יתנו לי זיכוי כלשהו? על מסך כזה האם הם בכלל יזרקו לי 6 שקל לחזור באוטובוס הביתה? מה אתם ממליצים לעשות, מה אתם הייתם עושים במקומי (בלי קשר לחברת חשמל..) תודה.
-
- 34 תגובות
- 4.3k צפיות
-