כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,657 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם אני מחר ועושה את הבגרות בפיזיקה (מכניקה), ורציתי לומר בהצלחה! שעות בגרות: מכניקה: 09:00. עד 10:45 לא כולל הארכת זמן.כולל הארכת זמן 11:11. חשמל: 11:15. עד 13:00 לא כולל הארכת זמן.כולל הארכת זמן 13:26. קרינה וחומר: 13:30. עד 15:15 לא כולל הארכת זמן. כולל הארכת זמן 15:41. הייתי שמח אם תיתנו שאלות טובות/כאלה שלא הצלחתם לפתור, מגנים וכו'. נפתור אותם פה, רק דבר אחד, מי שכותב שאלה שידע את הפיתרון ושירשום אותו, על מנת שלא נרשום סתם טעויות. בהצלחה ערן. עריכה: עצות לריכוז: לישון 5-6 שעות לפחות. לא לעשות חזרה בבוקר, כי זה מלחיץ. לאכול משהו קטן (לא הרבה) לפני הבחינה. חלוקת זמן נכונה, קחו בחשבון שתמיד השאלה הראשונה שפותרים לוקחת יותר זמן. אז אם יש 3 שאלות ו105 דקות חלקו 40…
-
- 30 תגובות
- 5k צפיות
-
-
סיפור מפגר אבל אמיתי שהיה כך היה אתמול בלילה שאני מתקלח להנתי צץ לו מקק מגודל נימחץ על ידי בקבוק שמפו ריק שאיך שהוא מחץ אותו בכח ;D ונעזב שם כי לא היה לי חשק לנקות והיום "דבר מופלא " קרה יצורים קטנים ושחורים מפרקים את המקק המבחיל לחלקים קטנים ומפנים אותו משם מי יודע לפעמים זה טוב שהבית מוצף בנמלים אז זה דפוק ? כן ובכל זאת קראתם את זה ? כן אז מה זה אומר אליכם ? ...
-
- 30 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היום עלתה לאתר "וואלה" כתבה עלובה, שפלה, מלאת קללות, העלבות, השפלות ועלבונות. מבלי להיכנס לנושא הכתבה (שהוא דבר נכון), צורת הכתיבה מתחת לכל ביקורת. אני קורא למחיקת הכתבה הזאת מאתר "וואלה" ואף פיטורי/ אזהרת הכתב שיירגע בעתיד. קישור לכתבה: http://zone.walla.co.il/?w=/2751/1496145&m=1
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://home.tiscali.be/treettatras_funsite/KA2.WMV למי שאוהב חתולים לא מומלץ לראות טוב גם למי שלא אוהב ;[
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מפלגת עלה ירוק הצהירה במצעה כי תפעל נגד ספקי תשתיות האינטרנט המגבילים באופן מלאכותי את רוחב הפס היוצא מבתי אזרחים
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
"TSAR" זאת פצצת האטום החזקה בעולם. שעוצמת הפיצוץ שלה מישתווה ל57,000,000 פצצות דינמיט מפחיד לחשוב אפילו עם דבר כזה נופל קרוב לישראל. הפצצה לפי מה שהמדענים טוענים יותר חזקה פי 4,000 מי הפצצה שנפלה על "ירושימה" בקיצור אינה לכם 2 סירטונים שיתארו לכם איך זה ניראה 1 2 http://www.youtube.com/watch?v=FfoQsZa8F1c תהנו.
-
- 30 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת קודם אם אפשר להשיג לו מטען? וכמה אפשר לקבל עליו? המחשב הוא של IBM דגם E600.
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני רואה דרגון בול וזה ממש אוהב את זה (ואני באמת מתכוון לזה) זאת הסדרה הכי יפה שראיתי,לא תיהיה יותר טובה..מי שראה באנגלית יכול להבין אותי (אני מקווה :-\) ובבקשה אל תגיבו כאלה ששנואים את הסדרה.. שלא יהיה כאלו שיגידו פה ''איכס חרא של סדרה'' או ''זה של תינוקות''
-
סתם פתאום התחלתי לחשוב,אחרי שראיתי את הסרט שמנסה לשכנע שהכול בעצם היה מעשה של הממשלה ואנשים עשירים בשביל להרוויח כסף ולהפחיד את הציבור האמריקאי קראו לו "ההבדל הקטן" משהו כזה,באנלית Loose Change.בטח כבר טחנו תנושא,אבל זה מעניין באמת מה קרה שמה,בכל אופן אני חושב שאלו לא היו פיגועים,מה שהכי חירפן אותי זה שאמרו בסרט שיום לפני הפיגועים קונדוליסה רייס הזהירה את ראש ממשלת סן פרנסיסקו אני חושב,שלא יטוס,כי הייתה לו טיסה מתוכננת לניו יורק או משהו כזה.... והיו עוד מלא דברים שאשכרה מאוד משכנעים שאלו לא היו פיגועים...מה אתם חושבים?
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמתי לב , ואני בטוח שאיני היחיד - שעל אף שממשק הפורום תומך בעברית, מרבית משתמשי הפורום ואני נמנה מביניהם כותבים את שמם - באנגלית עכשיו השאלה שלי היא למה? מה כל כך מיוחד בשפה האנגלית?שפה פשוטה מאוד ומאוד אינטואיטיבית לעומת העברית השפה לדעתי אחת מהיפות שקיימות
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
מזל טוב איש!!! עד 120 שנות איכות!! :birthday: :birthday: וכמיטב המסורת - 22 שמנמנים מקפ3ים! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
האם יצא לכם פעם להוציא מוצר מסויים במכירות פומביות באינטרנט במחיר זול יותר ממה שהוא נמכר בצורה רגילה? מכל הפעמים שאני ניסיתי, לא הצלחתי, אך שמעתי דיי הרבה באינטרנט שזה אפשרי. לי נראה שזה סתם רמאות, ובעלי האתר מעלים את המחיר בעצמם. מה אתם חושבים על זה?
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
אני מזמין כמה חברים לראות סרט בדיוידי. מישהו מוכן להמליץ לי על סרטים, עדיפות לסרטים חדשים. אני אישית נוטה לכיוון מתח אימה. חשבתי על שחר המתים / אפקט הפרפר. (את שניהם אגב ראיתי) יש איזשהו המלצה אחרת ? לא איכפת לי אם הסרט מלפני 20 שנה, העיקר שיהיה יפה. לא מיסטיק ריוור, לא פסיכו, לא מגרש השדים (ראיתי את שלושתם ואני לא חושב שהם יתאימו)
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://basshunter.m0o.eu/anna/index_il.php
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני משהו כמו חודש קניתי את הטלוזיה שיש לי עכשיו A450 32" של סמסונג ואני נהנה מכל רגע, ומצאתי פיקסל שרוף, התקשרתי לשירות, הגיע טכנאי וראה בשידורים של HOT שיש פסים שעוברים על התמונה, מהר מאוד בלי לחשוב פעמיים ניתק את הטלוויזיה מהחשמל ופשוט תלש את הפין השלישי התחתון של הכבל. אם קודם הכבל היה נראה ככה: אז עכשיו זה נראה ככה: ואיפה שהיה הפין השלישי יש חור. ישר הוא החזיר את הכבל לחשמל הדליק את הטלוויזיה ואמר "יש שיפור אבל לא מספיק", כל זה שבכלל הוא הוזמן לבדוק את הפיקסל השרוף [כאילו שיש משהו לבדוק בפיקסל שרוף :\ ]. בכל מקרה, האם זה שהטלוויזיה מחוברת ככה זה יכול להזיק לה, לי או למשהו אחר?
-
- 29 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן, כן אני יודע שהשאלה הזויה, אבל בואו אני אסביר: פיניתי בחדר קיר בשביל להדביק אליו תחתיות בירה.. אחרי שנה בה אספתי מעל 100 תחתיות בירה שונות, החלטתי שהגיע הזמן לעשות את ה"קולאז'" שלי בכל אופן, אני מתכוון להדביק את התחתיות על הקיר וליצור ריבוע גדול שמורכב מתחתיות שונות. תהיתי באיזה דבק הכי כדאי להשתמש ע"מ לא להסב נזק לקיר עם הסרת התחתיות? באיזו צורה מומלץ להדביק את התחתיות? אודה לכל מי שיעזור...
-
- 29 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
-
- 29 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק או להעלות לפה? תודה מראש!
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-