עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nat64x,

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  2. ספר שמסביר מושגים כגון אינפלציה, ריביות, מדדים, לוח סילוקין וכדומה. אני לא מחפש ספר שנכנס לכל מיני תיאוריות כלכליות הזויות ולא רלוונטיות למציאות.

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by עידןאופיר,

שלום יש לי מחשב תמיד הכרטיס מסך היה ATI Radeon 5770 1G-5 POWER COLOR לקחתי אותו לתיקון ופתאום אחרי כחודש אני שם לב שהכרטיס מסך השתנה ל nvidia geforce gts 450 עבדו עליי בעיניים מה אתם מציעים לי לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by נעמה וילדו,

שלום, יש לי כרגע בעו"ש סכום של כ-35 אלף שקל שהצלחתי לחסוך. לאחרונה אני שומעת יותר ויותר אנשים אומרים לי שחבל שהכסף סתם שוכב בחשבון ושאני יכולה לעשות איתו משהו בשביל רווח בנתיים. אני לא ממש מבינה במניות ואני גם לא חושבת שאני אוכל לעקוב אחרי זה, איזו אופציות יש עוד שהן יותר סולידיות? אשמח לתגובה, תודה וסופ"ש נעים לכולם!

• 37 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by הדוד משה,

אני שואל את כל הצופים באולימפיאדה בערוץ 1: מה יהיה? משה גרטל כמעט שובר את השיא העולמי שקבע אלון מזרחי. הוא כבר הספיק לעודד את השחיינים מעמדת השידור, כשהם באמצע שחייה (אפילו השחיינית האוסטרלית מחוברת באוזנייה לשידורי הערוץ הראשון), הוא הימר בודאות על ניצחונו של המקום השלישי, היום הוא ממליץ לספורטאים לקיים יחסי מין לפני המשחה, וכל הזמן הוא מקריא אסמסים משמחה ריף, ששואל אם מותר למוסלמים לשחות ברמאדן, כי זה אומר שהם בולעים מים. אני שואל- מה יהיה מחר? איך הוא ישבור את השיאים של עצמו?

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by Proww,

אהלן, לא ידעתי איפה לשאול, פתחתי היום את התיבה החדשה, מישהו יודע איך אני יכול לשלב אותה בתוכנה של האופיס (OFFICE OUTLOOK)?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  7. יתכן שאני אוכל לסדר בטווח הלא רחוק כמות מסויימת של מחשבי יד שניה ישנים - מחשבים שיכולים להריץ אינטרנט, אופן אופיס וכדומה בצורה בסיסית לצרכים של ילדים בבית ספר הייתי רוצה לתרום אותם לפרוייקט קטן (כלומר אחד שלא מקבל את השירות והבירוקרטיה של "מחשב לכל ילד" ודומיו אלא מבוסס על תרומות פרטיות) - או כזה שנותן מחשבים לילדים לבית (במקרה כזה יהיה צורך לדאוג להם גם לדרך להתחבר לאינטרנט), או להקמת חוות מחשבים במקום של הפרוייקט עצמו אם זה כמו מרכז שבו הם לומדים כרגע לא ידוע על כמות המחשבים או מה בדיוק יתקבל (מחשבים ברמה של P3, לא ידוע אם יהיה ציוד היקפי), ואם יתקבל בכלל, אבל יש אפשרות והייתי רוצה לדעת מי רוצה אותם לפניי שאני מתחיל לעבוד על זה הלאה אם אתם מכירים פרוייקט כזה (ושוב, אני …

8. אהלן, בהמשך לשירשור הקודם שנפתח פה, אני שמח לבשר על יציאת הגרסא החדשה של SubiT, גרסא 2.0 אז מה זה בעצם SubiT? סאביט היא תוכנה להורדת תרגומים במגוון שפות וממגוון אתרים, פירוט מלא ניתן למצוא כאן את התוכנה ניתן להוריד מכאן http://subit-app.sourceforge.net/ ואנחנו כמובן נשמח לשמוע הערות\הארות וכל דבר אחר שתרצו

• 34 תגובות
    • 7.2k צפיות
  9. Started by mj23,

היי לא יודע אם זה שייך לפה אבל זה הכי קרוב שמצאתי בפורום הבעיה היא כזאת אני מתגורר במעונות שיש ווירליס די מהיר 3 מגה לשניה אבל אחרי שאתה מוריד בערך 3-4 גיגה זה חוסם אותך זמנית לכמה ימים וכשאני צריך להוריד קובץ גדול ללימודים ששוקל 10 גיגה אני פשוט משתגע......האם יש דרך מסויימת לעקוף תעניין אני מניח שזה חוסם אי פי או תשם שהמחשב רשום עליו אבל אין לי מושג בעניין אז אני די מנחש פה אשמח לעזרה (אני עם מחשב נייד)

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  10. Started by klayton,

אני מעוניין לנסות לשבועיים בלבד. יש מישהו שניסה ויכול לתת טיפים?(חוץ ממה שמופיע באתרי התזונה).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by M.o.D,

חבר'ה תבדקו אותו בבקשה לפני שאתם מפרסמים , כי אתם משנים את הכללים אחרי שאנשים כבר שלחו תשובות. הפעם למילה המתקבלת אין כל משמעות הגיונות ( והחידון פתור ב 100% נכון) תבדקו את עצמכם שוב , כי אתם רושמים שאסור לשלוח תשובות פעמיים , אז לפחות תדעגו שהחידון יהיה מוכן כמו שצריך. תודה. נ.ב מת על החידונים שלכם , מחכה כל שבת לחידון חדש , ולא רק בגלל הפרס .

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. ההודעה הזו תראה קצת פתאטית, אבל כבר עברתי את הגיל שאכפת לי מלעשות פדיחות. אני בחור בשנות השלושים לחייו שנתק קשר כמעט עם כל המעט חברים שלו והמעט שנשארו נשואים עם ילדים כך שאין לי הרבה מה לעשות איתם. כנראה שאני בן אדם קצת קשה. חחח. בכל מקרה, בזמן הפנוי הרב שיש לי אני בדרך כלל מפתח משחקים. פיתחתי משחק לPC וANDROID והתחלתי למכור אותו, למרות שהוא לא נחל הצלחה רבה. בגדול אני לא מתבייש לומר שאני תכנת מאוד מוכשר ואני עושה דברים בקלות שאחרים לא יודעים אפילו מאיפה להתחיל. מכיוון שפיתוח משחקי מחשב הוא תחום עיניין שלי, חשבתי לחפש אנשים שעוסקים בתחום. בתור תחביב, אבל כמעט ושאין בארץ. או שאני לא יודע איפה לחפש. חשבתי שזה כיוון טוב להכיר אנשים חדשים, אבל הפורום המסכן בתפוז לא נראה לי מק…

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. היי אני שוקל ללכת לשם לאביר האפל, רציתי לשמוע חווד אם מישהו כבר הספיק להיות לא הצלחתי גם לגלות האם המסך ב VIP הוא גם IMAX ובלתי ניתן לתפוס מישהו מהקולנוע בטלפון

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מניח שהיו פה כבר לא מעט הודעות כאלה אני חושב לפתוח עסק כטכנאי מחשבים, אני יודע שהשוק לא פשוט בכלל ומוכן להתגמש הרבה עד שיהיו לפחות כמה לקוחות קבועים. רציתי להתייעץ... אני מתעסק הרבה זמן (כ8 שנים) במחשבים כתחביב בעיקר, כלומר תיקנתי לשכנים/משפחה/חברים וכמובן לעצמי, קראתי מלא בנושא, עשיתי קורס MCITP, גם של מחשבים וגם של רשתות וחשבתי לעבוד בחברה מסודרת או מעבדה/חנות. איני גר בגוש דן ונראה לי שפשוט לא חוזרים אלי בגלל זה, למרות שאני שולח לא מעט קורות חיים. אז חשבתי לעצמי למה לא לפתוח עסק של טכנאי מחשבים נייד וזמין, שיקח (במידת הצורך ואני אישית מעדיף כי זה בראש יותר שקט) את המחשבים של הלקוחות למעבדה שלי (שנמצאת בבית, יש לי את רוב הציוד - מה שאין אני אקנה) …

• 22 תגובות
    • 9.4k צפיות
  15. שלום. רציתי לדעת על איזה אתרי חומרה אתם ממליצים מחו"ל. אני רוצה לקנות 3 מאוררים 120mm של nexus (שכמובן לא מוכרים בארץ), וספק כוח של tagan easycon (כנ"ל) יש אתרים מחו"ל שהתנסתם בהם שמוכרים את החברות הנ"ל? אם לא על איזה אתרים כללים של חומרת מחשבים אתם ממליצים. ד.א אני חדש פה ולא ידעתי בדיוק תחת איזה פורום לפרסם את המודעה,מקווה שאני במקום הנכון. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by liorgal26,

אני צריך לתייג בתמונה את כל החברים שלי בפייסבוק איך אני עושה זאת ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by jonatan,

במסגרת פרוקיט הגמר שלי ברצוני לשאול מספר שאלות הקשורת לשוק ה- GPU , את הפרויקט אני עושה עבור חברת Lucidlogix, אשמח אם תולכו להקדיש דקה מזמנכם כדי לענות על השאלון. את התשובות יש לשלוח לכתובת: yonatanpreiss@gmail.com תודה רבה על שיתוף הפעולה.

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  18. איזשהי אפליקציה אולי שאני מתקין ויודע מי הסתכל לי בכרטיס ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by phmu,

אמזון.קום התחילו לשלוח לארצות נוספות, ואיכשהו דווקא ישראל נכנסה לרשימה. רוב המוצרים עדיין נשלחים רק לUS. אבל למשל מספר כרטיסי מסך, קירור ודברים פחות שבירים נראה שאין בעיה. הם גם לוקחים מקדמה נכונה על המע"מ (16%) בשביל לשחרר מהמכס. והגעתי עד לשלב האחרון כל מה שנשאר זה ללחוץ "place order". סתם דוגמא http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Mini-HDMI-Graphics-01G-P3-1556-KR/dp/B004S5CCP4 במיוחד בהזמנה כמותית ורכיבים יותר יקרים, המשלוח סביר והמחיר הסופי הרבה יותר תחרותי ממה שמוצע בארץ. זה חדש רק לי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם, הייתי היום בסיפרייה ושאלתי אותם בנוגע לספרי מחשבים, הם הראו לי מדף בודד בעל ספרים יחסית ישנים ולא שימושיים. אמרתי להם את הטענה והם אמרו לי שאני יכול להביא רשימה של ספרים, כ10 ספרים, שאותם הם יקנו וככה האנשים יהנו מהם. מה שאני מבקש מכם זה להביא לי ספרים שקראתם או שאתם ממליצים עליהם בכל נושא שקשור למחשבים - שפות תכנות, רשתות, חומרה וכולי. אני חשבתי בתור התחלה על הספר של דורון סיוון לטכנאי PC במהדורה החמישית, יש המלצות על הספר הזה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום

21. אני חושב שכמו לכמה ממכם אני דיי נתקע עם הבעייות של מיקום כשאני רוצה לצפות בוידאו השאלה שלי היא ככה... איך אפשר להתחבר דרך proxy אחר או בכל אופן להשתמש באייפי מחול?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  22. כותרת..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by נריה,

יש לי OfficeJet 4500 הדיו בארץ פשוט שחיטה חיפשתי באייבי ומצאתי דיו שהוא בעצם ממולא מחדש הנה מה שאני רוצה http://tinyurl.com/c64wnnd http://tinyurl.com/c4n836p זה ממולא והשחור שימו לב הוא 22 ml שזה עצום מה אתם אומרים? שווה?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by Symbore,

האם כותבים מההתחלה לסוף: 1993 - 1995: בלה, בלה, בלה 1996-1999: בלה בלה בלה 2001-2005: בלה! או מהסוף להתהחלה: 2001-2005: בלה, בלה 1999-1996: בלה, בלה כיצד עדיף לכתוב?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  25. Started by erezb84,

שלום לכולם, אני משתמש כבר דיי הרבה זמן ב dropbox, ולאחרונה שמעתי על google drive והייתי שמח אם תוכלו להבהיר לי מספר נקודות (רובן בהשוואה למספר נושאים מעצבנים ב dropbox) 1. האם כשאני משתף מישהו בקובץ יורד מקום לשנינו מקיבולת הכונן? 2. אם שיתפתי מישהו בקובץ, (ראיתי שקיימות כמה הרשאות) ונתתי לו הרשאת עריכה, האם הוא יכול למחוק את הקובץ? ואם כן, האם הקובץ נמחק לכל מי שמשותף בקובץ.? האם יש עוד יתרונות על פני DROPBOX? (פרט לנפח)..המון תודה!

• 3 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים