עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ag43,

זה אני או שהתשובה השבוע ממש לא קשורה למחשבים?

• 69 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. Started by Elapsed,

היי, עברתי דירה לא מזמן. יש ברשותי את המתקן של מי עדן, שכל חודש מביאים לי מספר כדים ואותם אני תוקע על ראש המכונה. שלחתי בקשה באתר למעבר דירה, והיה רשום שתוך 48 שעות יתעדכנו הפרטים. עבר שבוע וכבר עברתי דירה, שלא שמעתי מהם ציוץ אז פשוט העברתי את המכונה ואת הכד עם המוביל... משהו נפל על המכונה, וישנו שבר יחסית גדול על הפלסטיק. האם מחייבים על שטויות כאלה? למישהו יש ניסיון עם שברים במכונות של מי עדן? במידה ואני רוצה לעזוב, האם יגבה ממני תשלום על הנזק? אני שואל את השאלות כאן מפני שאני דיי לחוץ, והם כבר סיימו לעבוד במוקד... תודה.

3. Started by shloosh,

היי לכולם. אני בן 24 סטודנט בפתוחה שנה שניה לתקשורת מדע המדינה ויחסים בינלאומיים. מכייון שאני לא סוגר על המקצוע ולומד אותו בעיקר מתוך עניין בחומר של הקורסים, אני רוצה קצת להיכנס לתחום המחשבים. יש לי ידע בחומרה כולל הרכבה ועבדתי על לינוקס OSX וכל הווינדוסים למיניהן. ודי מעט ידע ברשתות. אני רוצה לחפש כרגע עבודה בתחום התמיכה הטכנית למי שמגיע ללא נסיון ברשתות או הסכמות למיניהן. סביר להניח שבאחת בחברות האינטרנט, חייב להיות באזור רמת גן/ תל אביב/גבעתיים. אני מחפש מקום עם שכר סבבה נגיד 28+ לשעה, ושיאפשר לי ללמוד כמה שיותר נושאים במסגרת העבודה כי אני רוצה בנוסף לתואר להתחיל קורסים של רשתות ואבטחת מידע ואחכ לינוקס או DBA ולהתפתח בכיוון הזה. כרגע התלהבתי יחסית מ012 שלא רק שלומדים ר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by id3232,

מתחיל השנה בניתי לעצמי מערכת מכל קורסי החובה שמופיעים בשנתון יצא לי סה"כ 22 שעות סימסטריאליות. האם זה הרבה/מספיק/קצת? כמה כדאי ואילו להוסיף בחירה אם בכלל? תודה!

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  5. אהלן, האורטופד שלי נתן לי מרשם למדרסים מטעם הקופה (מאוחדת), ורציתי לקבל המלצות לחנויות שמהן ניתן לקנות מדרסים לנעליים. הבנתי שיש הרבה רמאים בתחום הזה וכדי להמנע מבעיות הייתי שמח לקבל המלצה ממישהו שיצא לו להתנסות עם חנות שהייתה מקצועית והוא היה מרוצה. כל חנות באזור תל-אביב,רמת-גן,רמת-השרון,הרצליה יכולה להתאים. אם המחירים של המדרסים לא יקרים במיוחד (100-200) גם המלצות לחנויות שלא מקלבות מרשם ממאוחדת יתקבלו בשמחה! וגם אם למישהו יש המלצה גם לסוג מסוים של מדרסים אני אשמח! (הבעיה שלי היא כאבים באזור האכילס) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by naor-007,

הזמנתי לאחרונה מEBAY איזה 7 חבילות, חלקם הגיעו באיחור רב (אחרי 10-16 יום, כשבדר"כ היה מגיע לי גג תוך 10 ימים) ועוד 2 חבילות אפילו עדיין לא קיבלתי! אחת כבר עומדת על 22 יום והשניה על 36!!! מה שמוזר בכל הסיפור זה ש-2 חבילות שהוזמנו אחרונות הגיעו לי אחרי 7 ימים בול, אבל חבילות שהוזמנו עוד הרבה לפני זה לא מגיעות! חוץ מזה שמתי לב שדואר ישראל כבר לא מעדכן כשהחבילה מגיעה לבתי המיון, העידכון הראשון זה רק כשהחבילה מגיעה לסניף הדואר המרכזי אצלי. ראיתי שהעיכובים הם לא רק אצלי ושאצל הרבה אנשים ברשת יש בעיות של עיכובים. מישהו יודע מה הולך פה??!?!

7. Started by benor,

אני מכיר אדם אחד שמרוויח מזה (מאות שקלים בחודש). מה דעתכם, זה משהו שכדאי להשקיע בו? בתור אדם שהוא ספקן מטבעו אני קצת מפקפק בזה, אבל לאחר שראיתי בעיניים שלי שניתן להרוויח מזה שיניתי את הדעה שלי לגבי זה. מישהו מחברי הפורום מתעסק בזה בתור הכנסה צדדית? עריכה: http://www.themarker.com/wallstreet/1.1804082

• 35 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. בעשר שנים האחרונות הנושא של קיום חיים מחוץ לכדור הארץ עלה שוב ושוב לכותרות בשלל תוכניות. כיום יש המון סברות לקיומם של חוצונים,יש כאלה שסוברים שאותם חוצונים ביקרו אותנו עבר וחוזרים לבקר אותנו שוב,יש הסבורים שבכלל אלו בני אדם מן העתיד ועוד ועוד... לאחרונה חשבתי,שאם נניח באמת שחלק מן החוצונים הללו חיו לצידנו בעת העתיקה,(משם יכול להיגזר גם המושג של האלוהות שהיא בעצם סוג של ניסיון שלהם להטיל עלינו מרות),הרי שחלק מהם התיישבו פה במרוחק מאיתנו וניצלו את משאבי הטבע שלנו בהתאם. עכשיו אין שום זכר משום מה להתיישבות חייזרית,ייתכן והם התיישבו ביבשת אטלנטיס הידוע. אם נניח שהם באמת חיו פה,ייתכן שאם השנים אותם מושבות של חוצונים ניתקו את הקשר שלהם עם כוכב האם שלהם(אם היה להם בכלל). עכשי…

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by elyaz,

תגידו, רק לי החידון נראה קשה הפעם? בדרך כלל אני מצליח לפתור מהר אבל הפעם- כבר מיום ראשון אני תקוע עם הגדרות 5 ו-6

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by wooper,

הי אני מחפש עבודה כרגע שונה מעבודתי הנוכחית באבטחה שדי נמאס לי ממנה ומהשכר בה שנע בין 5300-5700 שח חשבתי על חנות אבל ברוב החנויות אין מודעות שצריך עובדים, או שהם אומרים שהעבודה לא אקטואלית גם אני מניח שאם עובדים בחנות צריך לעמוד שעות על הרגליים, ואין לי סיבולת גבוהה לעמוד שעות מה שמשאיר לי את האופציה לעבוד במכירה/ שרות לקוחות האם באמת בחנויות זה עבודה כל הזמן על הרגליים ? איזה עבודה מכניסה יש שלא דורשת מקצוע ? אני מעדיף עבודה בשכר גלובלי ולא שעתי אני שוקל לעשות תואר כללי עוד שנה למרות שתואר כזה לא נותן הרבה לדעתי

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  11. אהלן, בזמן האחרון אני חושב בכיוון הלימודים, בן 25 הגיע הזמן, חושב על להתחיל השנה הבאה בע"ה. בכל מקרה לא מזמן ראיתי איזה מודעה בעיתון שמדברת על לימודים עתידיים באינטל הכוללת השמה בחברה לאחר סיום הלימודים. מה שמדובר הוא הנדסאי מכונות, ידוע לי שזה לא הנדסה, אבל ממה שרציתי לדעת האם יש פה מישהו שהתנסה או עבר את זה ויכל להמליץ במקרה? עוד משהו שחשבתי עליו האם יש אפשרות בכלל לצאת ללימודים לאחר לימודי הנדסאי? כלומר להשלים למהנדס? אשמח לתשובות ותודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by JohnnyBravo,

לעבוד במונית בשעות הפנאי נראה לי רעיון לא רע בכלל,במיוחד אם יוצאים לנסיעות מחוץ לעיר.מי מכיר את הפרוצדורה?/התנסה בזה?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  13. אני מחפש סרטונים ביוטיוב או כל מקום אחר עדיפות לאיכות HD אפשרית. דברים בסגנון CINEMATICS שכאלה. לדוגמא: חופשת סמסטר ... קשה קשה תודה

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by ARIK1984,

היי אולי מישהו יודע מתי כדאי לחלק פליירים כלומר באיזו שעה והאם כדאי להכניס אותם לדואר או מדלת לדלת תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by עוף קפוא,

רציתי להביא לידעתכם כי לאחד וליחיד - לבורא עולם עצמו הקדוש ברוך הוא יוצר שמיים וארץ יש דף פייסבוק מצויין שדרכו ניתן להעלות תפילות בערוץ ישיר העידן הטכנולוגי שבו אנו חיים מקצר את הדרך שלנו להגיע למקור הכל ולכתוב לו על הקיר תודה לאל! https://www.facebook.com/TheGoodLordAbove

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. העוף שאנחנו אוכלים הוא בעצם תרנגול זכר? מגדלים אותם במיוחד בשביל זה? ואילו את התרנגולות נקבה מגדלים רק בשביל הטלת ביצים וכשמגיעות לגיל זיקנה זורקים אותם קיבינימאט או שגם שוחטים למאכל? ועוד דבר קטן - אותו העיקרון תקף גם עם פרות?

• 97 תגובות
    • 11.3k צפיות
  17. הוטלה עליי השנה משימה בבית הספר , פרוייקט הגמר - להכין סרט קצר באורך של עד 15 דקות. אני עושה את הסרט עם עוד 3 חברים כאשר אני העורך מביניהם..אך בכל זאת,לאף אחד מהם לא היה רעיון הגיוני לסרט נחמד. אשמח לקבל מכם הצעות לסרטים(תכתבו את הרעיון שלכם אפילו בשורה ,שתיים..אח"כ ננפח את זה ) לצערי אין לי מה להציע בתמורה לרעיונות שלכם חוץ מלאפשר בסופו של דבר להוגה הרעיון לראות את הסרט המוגמר. תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 37.4k צפיות
  18. Started by klayton,

19. Started by id3232,

בוקר טוב! רציתי לכנס את בעלי הBEATS בפורום לדיון קצר! קניתי STUDIO לפני שבוע מרוצה מהם עד השמיים! באיזו "גרסא" אתם מחזיקים? האם מרוצים מהם? בלי קשר-האם משתמשים בהם בחדר הכושר?! יום טוב!

• 42 תגובות
    • 4.5k צפיות
  20. Started by lev-27,

לצערי אני יושב ליד בחורה אחת שמנהלת מערכת יחסים מאוד דביקה. כל היום אני שומע "מתוק שלי" ו"חמוד שלי" ו"חתיך שלי". עכשיו ממש עושה לי בחילה ומפריע לי לעבוד. מה עושים?

• 29 תגובות
    • 5.2k צפיות
  21. שלום לכולכם!! אני זמר יוצר בן 23 והוצאתי שיר לרדיו לפני שלושה ימים. מה דעתכם? הראל יפת - מקום אחר ♫ (אודיו)

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  22. אהלן אני קצת הסתבכתי - מקווה שתוכלו לעזור לי . אז ככה אני מתגורר ביחידת דיור , יש לי שעון חשמל נפרד בדירה ולבעל הבית יש שעון מים נפרד . ביום שנכנסתי לדירה בדקתי על כמה השעונים ורשמתי את זה , עכשיו הגיעו חשבונות ואני צריך לחשב את ההפרש בכדי לשלם לבעל הבית . תעזרו לי פה, יש צריכה כללית לתקופה של החשבון ויש מחיר לכל ק"טש קוב מים, איך אני מחשב את כל העניין הזה . תודה

• 2 תגובות
    • 23.6k צפיות
  23. אם זה נכון - האם הוא יודע את שם המשתמש או גם את האימייל של מי שצפה?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by JohnnyBravo,

EA בקשיים כלכליים?כתבה שנתקלתי בה היום,אם זה נכון,מעניין מי יקנה אותה

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by ShahafH,

אהלן. זכיתי בגיטרה בחידון של הזון 10# אך מעולם לא קיבלתי אותה! הבחור מהחנות שנותנת את הפרס התקשר אמר לי שבסופש הוא יבוא לפתח תקווה ייתן לי את זה ישירות, בשבת בערב שלחתי לו הודעה לבדוק מה קורה והוא החזיר לי שהוא יהיה יותר מאוחר. אחר כך הוא שלח לי שהוא מתנצל על העיכוב וזה יהיה בתחילת שבוע הבא. מאז הוא לא חזר לSMSים ולשיחות שלי ואני פשוט לא יודע מה לעשות! שלחתי גם לאימייל של HWZONE ולא הגיבו לי, אני אובד עצות

• 6 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים