עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  1. רקע אז ככה. *אני כותב מחירים וחנויות לחסוך שאלות. עברתי מצילום סטילס לצילום וידאו. אני חושב שיש בזה הרבה יותר רגעים מעניינים שאפשר לתפוס ורגעים שלא ניתן לתפוס כלל בצילום סטילס כמו הדוגמה הזאת. קניתי מצלמה ביתית למקדמים Sony HDR-XR520 מהדור האחרון של Sony עם שבב ה-Exmor, ה-CMOS החדש שלהם עם אפס רעש בתמונות לילה. *6500 ש"ח הוספתי בשבילה את כל סוגי האביזרים שקיימים (הסיסמה של סוני נכונה: "בלי אביזרים, זו סתם מצלמה"): בארץ: פנס כפול 10 או 20W עם סוללה נטענת המספיקה לשעתיים (750 ש"ח בפוטופילם), מיקרופון GUN (כ-700 ש"ח בקאמרהמיה). הזמנות מ-B&H בניו-יורק (דרך ארליך מעבדות): פילטר מקטב, פילטר ND, עדשה מרחיבה 0.7, עדשה מכפילה 1.7). הכל יחד 1900 ש"ח. התקנתי את תוכנת Sony Vegas…

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שמעתי שהולכים לצאת חוקים חדשים..האם זה נכון? שיחיבו שמונה שיעורי תאוריה שיעלו 600 שקל, בנוסף מלווה שש חודשים והתיאוריה הולכת להיות עם הרבה יותר שאלות יותר קשה ואולי יש משהו לגבי נהג חדש כאילו יעלו את הגיל אבל לזה אני לא בטוח.. זה ממש לחוץ לי כי אני לא התחלתי לוקח הכל בפאנן יש זמן..

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by moonjib,

פתחתי את הת'רד כדי שכולם ישתפו אחד עם השני את הסולואי הגיטרה הטובים שהם מצאו ב-youtube ושאר אתרי הוידיאו (למרות ש-youtube היא לרוב הפלטפורמה העיקרית). אז שנתחיל, המועדפים שלי (חלקם, לא גיליתי יותר מידי, וגם את אלה שאני מגלה והם טובים אני מתעצל לשמור כמועדף :-X): * המספור הוא לפי העדפה, סתם כדי שיהיה נוח. 1. 2. 3. 4. 5. 6. Cannon Rock - funtwo7. 8. 9. 10. זהו לבינתיים. תשתפו ותהנו.

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by lmlm,

לפחות לפי האתר : http://www.smartpagerank.com/result.php?domain=http%3A%2F%2Fwww.hwzone.co.il אפשר לבדוק עוד אתרים ;D

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  5. בואו נבדוק עד כמה אתם חמים

• 30 תגובות
    • 6.9k צפיות
  6. הורי היקרים טסים ביום שני לחו"ל, בא לי לבקש מהם איזה Gianward GeForce4 Ti4200 נחמד ואולי גם הארד דיסק. אני יודע שגלאי המתכות בשדה התעופה יכולים להרוס חומרה רגישה אשר תעבור בהם, אך אני לא זוכר בידיוק איזה חומרות... אולי אתם? לא בא לי להגיע למצב שה-Ti4200 יגיע אליי וכל מה שישאר לי לעשות איתו זה מחזיק מפתחות....

• 30 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. *כרטיסי מסך , קול , מסכים , מארזים, כל דבר שהייתם רוצים שיהיה ואין. מחשבי כף יד, נגני mp3 , הכללל. בבקשה לפרט.

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

צה"ל - צבא ההגנה לישראל. ההקדמה לצה"ל בויקיפדיה: בדיון של "קבע או צבא אמריקה?" התפתח(חלקית באשמתי, אני מודה) דיון על המהות של צה"ל, הצורך שלו בחיילים או/ו משאבים וההבדלים הטמונים במעבר(אם יתרחש...) מצבא חובה לצבא קבע/שכיר(או "צבא רשות" :> ). לדיון הנוכחי אין בדיוק מסגרת סדורה והוא פשוט המשך של הדיון שהתפתח באשכול ההוא, שכפי שציין כבר DAN79 - אינו בדיוק רלוונטי - לא מכבד את פותח הדיון שהדיון "נגנב לו" ולא מכבד את הדיון החשוב הזה שמתרחש בין כתלי דיון ילדותי. קישור לעמוד האחרון של הדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477830.msg4089101;topicseen#new enjoy![br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 20:23:45 אתה צודק, זו לחלוטין סתם אסופה של ציטוטים - הוא פשוט רצה "…

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

שלום, לאחרונה קיימתי יחסי מין ללא אמצעי מניעה(והגנה) - כן, אני יודע שאני מטומטם, אין צורך להזכיר לי את זה. אני מחפש מרפאה/מעבדה או מה שזה לא יהיה לבדיקת מחלות מין - אני חבר בקופת חולים מכבי אך לא מצאתי שום מידע רלוונטי באתר של מכבי וכן חיפוש בגוגל לא העלה אפילו חרס... תודה מראש לעוזרים.

• 30 תגובות
    • 7k צפיות
  10. לכיוון חדרה נתניה. חושך מוחלט נהיגה מסוכנת מתכון מצליח לתאונות

11. Started by MDK,

אתם מוזמנים להצביע!

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. אני שואל את זה מכיוון שנתקלתי בדבר מוזר ביותר, מלא בנות שאני מכיר קיבלו את מנילה אתמול, ואני אישית קיבלתי זימון לחובלים/צוללות. מישהו קיבל משהו?

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. שלום אני לקוח של ברק 013.... אני ממש לא מרוצה מהשירות שלהם וגם מכך שהם הגזימו עם הקומבינות שלהם איזה חברה טובה אחרת יש בארץ? מה תמליצו? אני צריך מהירות של 5.... את כל הציוד כבר יש לי תודה מראש!

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום לכולם היום גיליתי שצה"ל אישר את קבלתי למסלול עתודה באוניוורסיטאת תל אביב, תשובה מהאוניוורסיטה אני מקבל רק מחר. בכל מקרה יש לי ידידה שנרשמה יחד איתי לאותו המסלול בדיוק. הציונים שלה הם-ממוצא בגרויות של 107 ופסיכומטרי של 610 (מגמה ראשית פיזיקה ומחשבים) הציונים שלי הם-ממוצא בגרויות של 96 ופסיכומטרי 620... (מגמה ראשית כימיה) אני אושרתי ע"י הצבא והיא לא? איך זה הגיוני?

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by amir85,

אני מעונין לתבוע את בזק בבית משפט לתביעות קטנות, בשביל שיתנו להתנתק בשקט כי הם לא מספקים לי את המוצר. איך אני עושה את זה ?

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by The_overclocker,

[attachment deleted by admin]

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by Track,

בניו יורק, אני יכול למכור כמעט כל דבר, ומהר. אני נכנס לeBay ותוך שעה יש לי הצעות. אני נכנס לCraigslist ותוך שעה מישהו מתקשר אליי מהדירה שליד ולוקח. אני יכול אפילו לערוך Garage Sale אם נמאס לי מכל מה שיש לי בבית.. בארץ, אני יכול לרשום מודעה ביד2, שאף אחד לא רואה ואף אחד לא לוקח ברצינות חוץ מאנשים שבאים "כדי להסתכל" ולא קונים. וגם כן לוח היד שנייה באתר פה לא מזיז כלום. לדוגמא, אני רוצה למכור רמקולים X-530 של Logitech שיש לי 3 שנים ואני כבר לא צריך. הם במצב טוב ואני חושב שאוכל להשיג לפחות 100 ש"ח עבורם, כשקניתי ב500 ש"ח - לא מפריע לי. בניו יורק, תוך 20 דקות אני מוכר אותם. כבר שבוע שהם מפורסמים כאן, ואפילו הודעה אחת לא קיבלתי. אז מה האופציה היחידה? אתר אגורה. זאת אומרת, לתת א…

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Ctrl + L בנגן ה Winamp שלכם - הזינו את הכתובת הבאה http://il1.basicbeats.net:8000 יאללה, מהר מהר!

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by mrbig,

http://www.youtube.com/watch?v=RB-wUgnyGv0 תהנו

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. למחוק את כל האשכול. הכל יצא מהקשרו

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by lm,

תרשמו פה דרכים לעצבן את האח או אחות הקטנים שלכם דוגמא:להעיר אותם בשבת בבוקר ולהגיד להם שיש ביצפר ואז הם מתארגנים ושהם יוצאים מהדלת להגיד להם שעבדתם עליהם (או שאם בא לכם לא להגיד להם)

• 30 תגובות
    • 16.3k צפיות
  23. Started by Drek Boy,

שלום אני לא יודע מי מכם ראה או שמע אבל לי יצא לגלות את זה ביוטיוב... ראיתי שיש קונספירציית ענק לסיבת נפילת התאומים ובניים 7 באותו מקום.. שימוש נרחב בטרנמיט לחיתוך קורותהתמיכה בבניין החדרת חומרי נפץ ועוד..על הדרך שהפילו אותם מי היה קשור לזה.. ואיך ביצעו את זה... כולם ספקנים בהתחלה ויגידו למה שהשלטון וגורמים אמריקאים שיש להם קשרים בתאומים ירצו להפיל אותו.. שזה מה שאני אמרתי לעצמי עד שראיתי את זה ואני ממשיך להגיד את זה לעצמי היום אבל מצד שני אני לא יכול להתעלם מאלפי הדוגמאות ונתונים שמביאים בסרטונים ביוטיוב... זה ממש מעניין אני ממליץ לכולם לראות ארגנתי פה כמה סרטונים שלא תצתרכו להתרוצץ ביוטיוב http://www.youtube.com/watch?v=KZI3bULCh8g&mode=related&am…

24. Started by barzanger,

אני מזמין כל הזמן מאיביי ודיל אקסטרים אבל הפעם אני לא מצליח אז ככה פתחתי חשבון חדש בשביל הבוס שלי הוא רוצה שאני יזמין לו משו עשינו כרטיס וויזה נטען בדואר רשמתי אותו לפיפאל ואישרתי אותו הכל מוכן להזמנה אני מזמין באתר מה שאני רוצה ואז בא לעבור לעמוד של האישור בפיפאל מכניס מייל וסיסמא ואז הוא רושם לי שאין לי מספיק כסף ושאני צריך להוסיף לבלאנס שלי כרגע הוא עומד על 0 אבל עד היום עשיתי בדיוק ככה וזה הלך ישר לכרטיס אני לא יודע למה הפעם זה לא עובד אם תמונת מסך תעזור לכם אני יביא בבקשה תעזרו לי מהר זה דחוף ליום ראשון בעקרון השאלה היא איך אני מרוקן את הוויזה לתוך החשבון פייפאל שלי?

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.