כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כבר הרבה זמן תוכנה (עדיפות לקובץ אקסל) לחישוב שעות עבודה. לא משהו מסובך, בסיסי ביותר. אחד כזה שכולל שעת כניסה, יציאה, תאריך, לפי הנתונים מחשב סה"כ שעות רגילות, נוספות, סופ"ש וכד' (עדיפות גם לשנות אחוזים לימים מסויימים ידנית בגלל חגים - לא חובה) וכמובן נותן לי גם סה"כ שכר. עשיתי קובץ כזה באקסל אבל הוא לקח לי הרבה מאוד זמן ובדיעבד אני רואה שהוא עושה כל מיני חישובים לא נכונים (להלן סמיילי שמבטא את רגשותיי לאחר ניסיונות כושלים להבין איפה הבעיה ) אני עדיין לא כ"כ מכיר את התכנה ולכן אני מסתבך איתה. אם למישהו יש משהו כבר מוכן, או מקור להוריד ממנו אחד כזה, אני אשמח לקבל קישור.
-
- 1 תגובה
- 18k צפיות
-
-
היי. הסיפור הוא כזה. בכיתה י'ב בתאריך 28.10.12 עברתי תיאוריה. עשיתי שיעורים על ידני והפסקתי בשיעור 15 עקב חוסר בכסף. עזבתי את המורה שהייתי איתו בגלל שהוא היה גונב זמן ותמיד היו לי איתו בעיות מבחינת לקבוע זמן לשיעור נהיגה כי לא התאים לו השעה שאני רוצה(אין לי ממש זמן בגלל הצבא). נשאר פחות או יותר חודש ועשרה ימים,השאלה היא אם להמשיך על ידני ואם אני יספיק בכלל עם העיניין של הטסט כי אני יודע שזה לא מעכשיו לעכשיו. או לעבור לאוטומת ושהמורה יראה שיש לי ''קצת ניסיון'' על הכביש ויגיש אותי לטסט עם לא יותר מ10 שיעורים. מה לעשות? וד'א,יש ברשות אחותי רכב שאני יוכל להשתמש בו והוא אוטומת,בגלל זה אני לא כ'כ לחוץ על להוציא ידני.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני שוקל לעשות טיול כזה איפ]ה שהוא בצפון (כינרת, גליל חרמון..) מישהו עשה ויכול לתת טיפים? אני מעוניין כמה שיותר בזול עם המשפחה בלבד (אבא, אמא, 2 אחים) ולא רוצה לצאת בקבוצה עם עוד אנשים שאני לא מכיר. מה האזור הכי יפה בצפון? מה ההבדל בין טיול גיפים וטרקטורונים? מה עדיף? ישחברה מומלצת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
כן, אני יודע שזה לא קשור, אבל פירסמתי בפורום קונסולות ואחרי יומיים אף אחד לא ענה, ופורום COD אפילו יותר מת... אז מה עדיף בהנחה שאני משחק בעיקר COD במולטי? לאיזה קונסולה יש קהילת COD יותר גדולה? איך קניית משחק משומש תשפיע על המולטי? (ספציפית לCOD) הבנתי שלPS3 אין הגבלה איזורית על משחקים... ואם בכל זאת XBOX, לקנות NTSC או PAL? כמה עולים משחקים? איפה? ואם אני אחבר את הקונסולה לטלויזיה ישנה CRT , זה אפשרי? זה משפיע איכשהו? כל פיסת מידע מעניינת תעזור תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון בזה? אני בוגר 12 שנות לימוד בבית ספר רגיל (אינטרני) רק לא עשיתי את כל הבגרויות.. אני מעוניין לעשות מחדש אבל בלי הציון של הבית ספר, שרק הבחינה עצמה תקבע את ציון הבגרות. נכנסתי לאתר של משרד החינוך יש שם כל כך הרבה חוקים שכבר הלכתי לאיבוד..
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Universal-Blue-Wireless-Bluetooth-Stereo-Handsfree-Headset-Earphone-Headphone-/120942945760?pt=US_Headphones&hash=item1c28c2e5e0 יש לי את ההוזניות האלה ואני רוצה להזמין להם כבל הטענה נוסף. מה סוג הכבל שהם צריכות?
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי ביום שישי שעבר שובצתי מקורס נמ"ר (נגמ"ש מרכבה) לשרת בסדנא בביסל"ח (השיבוץ הכי חרא שיש) למרות ציונים גבוהים במכללה והצטיינות במבחנים בקורס (יש השארה שזה בגלל שהמפקד ממש ממש שונא אותי) הבעיה השנייה שלי היא שאיני יכול לשרת בסדנא סגורה בגלל שא' יש לי בעיות כלכליות ועדיין לא שילמתי את חובותי על לימודים במכללה (כול חודש 1400 ש"ח) מה שאי אפשר להרוויח בשישי שבת בלבד וב' אני בעל אלרגיה חריפה לאבק אסטמה קלה וסקוליאוזיס 75% לכן גם מבחינה פיזית איני יכול לשרת בסדנא אך הבעיה היא שהפרופיל שלי הוא 72 לכן איני מקבל פטור אבק. אכשיו למישהו יש רעיונות איך אני יוצא מהסדנא? אחת האפשרויות שלי היא לגרום לעצמי התקף אסטמה כדי לקבל שינוי בפרופיל אך איך אני עושה זאת?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי dvd חדש עם DIVX עכשיו אני רוצה לראות בו סרטים אבל אני לא רוצה לצרוב עכשיו את הסרטים כ-dvd בתוכנת צריבה אני רוצה לצרוב את הסרטים כ-DATA על דיסק ואז לראות אותם כדי שייקח פחות זמן באיזה סוג קבצים הוא יתמוך ? נגיד אם יש לי שלוש קבצים מסוג wmv הוא יוכל לפתוח אותם?
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
שלום וברכה, אתמול פגשתי בנאדם שאמר לי לעזוב את כל התרופות כמו ונטולין וכו'... ואמר לי להשתמש בתרופות סבתא. במקרה של האסטמה זה להרתיח כוס חלב ואח"כ לשים כפית חמאה, להרתיח שוב ולערבב טוב טוב ולשתות. 1) מישהו ניסה זאת? 2) איך אתם מתמודדים עם המחלה?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אני מתלבט לקנות משקפי שמש שלהם עכשיו אני לא כל כך מבין בדגמים רק אמרו לי שכדאי ללכת על POLAROID מה לגבי כל שאר? יש איזה דגם מומלץ ביותר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר שבוע שני שאין פרסום של החידון והשבוע אין אפילו זכר אליו.. למה אין חידון? אין ספונסרים? ??? .
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מה שתו אנשים לפני מאות שנים? לא היו מתקני התפלה ולא ברור איזה סוג מים הם שתו. אני מניח שיש לכם תשובה אז אני אעבור לשאלה הבאה - איך הצליחו להתיישב במקומות ללא מוצא לים? מעבר לחשיבות של מקור המים זה היה גם ביוב, נכון? אז מה הם עשו בלי צינורות מים וביוב?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הייי אנשים! ברשותי מכשיר SAMSUNG CAPTIVATE I897 במצב חדש! ללא נפילות/שריטות היה עם מגן מהיום הראשון! פורום שתמיד מתעדכן וקהילה ענקית בXDA -יתרון (כרגע מריץ JB) מגיע עם מגן OTTERBOX+מגן סיליקון ומטען. מעוניין בהחלפה במכשיר סלולרי אחר מוכן להוסיף עד 400 ש"ח. לפרטים והצעות: isaac3232@gmail.com או בהודעה. ערב טוב!
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לכל חובבי הליקריץ האדום... תקופה ארוכה אני מחפש בארץ את הליקריץ האדום המקורי של REDVINES, או כזה שבטעם דומה לו. כל מה שמצאתי זה חיקויים בטעם של ASS (כולל Twizzlers שנמכר בחלק מרשתות השיווק). האם מישהו נתקל בארץ במקום שמוכר את הדבר האמיתי ? חשבתי גם לקנות ע"י איביי, אך המחירים שם מאוד גבוהים ביחס לעלותו האמיתית. אם לא תהיה ברירה...
-
- 16 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אף פעם לא הרכבתי לוח אם וספק (למרות שאני יודע בתיאוריה ממדריכים) ולא הייתי רוצה לעשות את זה לבד. אני צריך טכנאי אמין ולא חאפר להרכיב לוח אם (חדש) וספק על מארז חדש. מישהו שגם עבד עם מארזים לא-גנריים בחיים שלו המלצות אפשר גם לפרטי
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח חשבון ב WEBMONEY אבל לא נראה לי שהם בכלל מעבירים כסף לבנקים בישראל. יש פה מישהו שיש לו חשבון שם ויודע איך אפשר לקבל מהם את הכסף בדרך הכי קלה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני גר בפתח תקווה. יש לי כבר עשרות שנים אנטנה על הגג, שבעבר הייתה משמשת לקליטת שידורים אנלוגיים. עד לפני כשבועיים קלטתי עם האנטנה שידורים אנלוגיים, ופתאום זה הפסיק ולא יכולתי לראות כלום. קניתי היום ממיר בהום סנטר (של NEON) וחיברתי אליו את הכבל של האנטנה מהגג. סרקתי ערוצים, וכלום לא נמצא. לאחר מכן ניתקתי את הכבל של האנטנה על הגג וחיברתי את האנטנה הקטנה שהגיעה עם הממיר. הממיר ממוקם קרוב לחלון. סרקתי ערוצים וזה אכן מצא את 6 הערוצים, בנוסף לתחנות הרדיו. אבל הקליטה הייתה גרועה ביותר. כל הזמן השידור היה נקטע ומופסק, לפעמים זה רשם "אין אות" והשידור נפסק לגמרי, כל הזמן התמונה הייתה משובשת עם ריבועים. ניסיתי לשחק עם האנטנה ולשנות את המיקום שלה, ואף הוצאתי אותה מבעד לחלון. הק…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום , יש לי יונדאי אלנטרה 05 יד2 והחגורות בטיחות מקדימה פשוט לא חוזרות למקומן ,זאת אומרת שהחגורות משוכות עד הסוף החוצה ואי אפשר להחזירן פנימה וזה מעצבן בעין וגם לא נוח . אני לא בטוח אבל לדעתי המנגנון אולי ''סטופר'' נדפק , מישהו יודע אם ניתן לתקן ? אוו שכחתי ... תודה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בלהיכנס לעסק עם 2 שותפים זרים כשותף, הרעיון שלהם והם מתעסקים בכל הבירוקרטיה ואני יוצר את המוצר(תוכנה), מתחלקים ברווחים שווה בשווה בין שלושתנו. זו לא חברה, אלא רק 2 חברים עם רעיון. אני לא משקיע כסף אך משקיע זמן, הם משקיעים כסף - לא השקעה גדולה כל כך - גג 10000 אני מעריך כולל הכל, ובנוסף הם מתעסקים בקידום המכירות. חתמתי על הסכם סודיות, אבל שום חוזה אחר לא נחתם. רציתי לשאול מה דעתכם בנושא הזה ומה לבדוק לעומק. כמה תהיות שעלו לי: אלו אנשים זרים שפירסמו מודעה וכך פניתי אליהם, מפגישה עמם נראה כי הם רציניים, אבל לא ניתן לדעת לעולם. אילו דברים מומלץ להקפיד להכניס לחוזה? אני חשבתי למשל שמכירת המוצר תתבצע אך ורק כאשר שלושתנו נוכחים בזמן המכירה(אך כיצד ניתן לאכוף דב…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כיוון שלא מצאתי שאלה מדוייקת, רציתי לדעת, אני מתכנן לקנות נעליים מאתר כלשהו ו2 זוגות מגיעות ל 130 דולר כולל משלוח. האם הדבר מחוייב במכס?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טרמינל 3
-
- 9 תגובות
- 31.3k צפיות
-
-
שלום טכנאים. נא הביטו על התמונה: יש את מנקה מסכים LCD, אופטיקה, משקפיים ויש את מנקה חלונות "חלונית". האם יש הבדל באמת כשזה נוגע לניקוי של מסכי LCD, אופטיקה, משקפיים וכו' וניקוי חלונות בבית? או שזה תכסיסי שיווקי כדי לשכנע קונים שיש הבדל?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אין לי מושג מאיפה השיגו את הנייד של העבודה שלי, אבל בתקופה האחרונה, כל יום בשעה רנדומלית אני מקבל מהם סמס שהם רוצים שאני אתרום כסף, כל פעם בנוסח אחר...זה כבר מתחיל להציק, התקשרתי אליהם כדי שיורידו אותי מרשימת התפוצה, אבל כמובן "אני רק מתנדבת ואין אף אחד פה שיכול לעזור" ו"יחזרו אליך". חוץ ממעבר לסמארטפון שיוכל לחסום סמסים כאלה דרך תוכנה, יש עוד אופציות? עוד מישהו מקבל מהם סמסים? וזה לא נחשב דואר זבל??
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מתכנן בעוד כמה חודשים לטייל עם 2 חברים טובים, לאפריקה. השאלה מחשב נייד שימושי שם? יש שם Wifi או כל תקשורת חיצונית בעולם. או שכדאי להצטייד באינטרנט אלחוטי, יעלה בטח המון. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על מקומות שאפשר להשיג מהם אינטרנט וחלק שלא. ודבר שני איך כדאי לטייל שם? יש כמה דרכים, אופניים, לישון באוהלים, או להצטייד ברכב ולטייל בערים מרכזיות ובקיבוצים שונים. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-