עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by תינוק22,

שלום ,אני מחפש עזרה בזיהוי סרט עם שחקנית מפורסמת שבו בחור שהוא צלם מכיר בחורה צעירה דרך האינטרנט ובסוף הוא מזמין אותה אליו ,והיא מאשימה אותו שהוא רצח איזה בחורה ואחרי שהיא לוכדת אותו בביתו היא מאיימת עליו שהיא תחתוך לו את הביצים , אני יודע שזה נשמע מפגר אבל זה סרט דרמה יחסית חדש . תודה מצאתי , הסרט נקרא : Hard Candy בכיכובה של Ellen page .

2. Started by Or4more,

אהלן, מאחר והצבא הנחמד שלנו החליט לדחות לי את הגיוס למרץ, ויש לי כמה חודשים טובים עד לגיוס, החלטתי לנסות להוציא ציון נורמלי בפסיכומטרי לבד, בתקווה שאולי זה יוריד קצת כאב ראש אחרי צבא אשמח לטיפים למי שיש, בעיקר איך ללמוד, כמה ללמוד, איך אני אמור לעשות לעצמי סימולציות ולהעריך את הציון שלי, ומאיפה כדאי לי לקנות ספרים? באופן כללי אני חושב שבקטע של האנגלית אין לי הרבה מה לעשות חוץ מתלרגל כמה שיותר, מרפרוף בספרי פסיכומטרי ישנים של אחותי זה לא נראה נורא כל כך.. בחשיבה הכמותית יש דברים קשים יותר וקשים פחות, אבל גם שם אני מאמין שאני אסתדר. הפחד העיקרי שלי זה החשיבה המילולית, כל המילים הקשות האלה בעברית, החיבור הזה שהוסיפו לאחרונה, איך אני אמור ללמוד את כל זה??זה נראה די מטורף תודה…

3. Started by x^fighter^x,

קאבר חדש שלי, אשמח לתגובות

4. Started by ToMeRv32,

איך הולך לכם?.. מישהו הצליח את 1 או 2?

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by nat64x,

:lol:

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  6. אתמול, בזמן שבבית הכנסת שליד מרכז קריית אתא נערכו הקפות שניות, ההרגשה שלי של החג הייתה יותר כמו של יום העצמאות מאשר של שמחת תורה. ממספר רב של מוקדים, שמעתי וראיתי זיקוקים: פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה הזאת בשמחת תורה, וזאת למרות שהוא חג יהודי דתי. בשנים שעברו, לא זכור לי שבשמחת תורה, היו זיקוקים. האם זאת תופעה חדשה???

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by תינוק22,

שלום,אני רוצה להחליף לוחית רישוי ל לוחית ''אמרקאית'' קצרה, הבנתי שניתן להחליף ב מכוני הרישוי , לדוגמא :

• 11 תגובות
    • 7.2k צפיות
  8. Started by Pr0Xy,

כל פעם כשאני מתחבר למערכת הפורומים ההודעה הזאת מופיעה לי ואין לי שום הודעה חדשה. אני מנסה לראות אם יש לי הודעות חדשות ואין לי שום הודעה חדשה. לא מסומן "חדש" ליד אף הודעה ואני תקוע עם ההודעה הזאת כבר זמן מה. גם אחרי שקיבלתי עוד הודעות אחרי כל מה שקראתי עדיין נשארה הודעה אחת שלא זזה. ??? במידע אישי שרשום בתחילת כל דף רשום: "177 הודעות, 1 חדשה.". והמספר שהתקבל עד כה עולה ועולה ועדיין נשארת הודעה אחת. HELP?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  9. Started by Yehudaa,

ביטוי די נפוץ אבל לא הבנתי מה הכוונה הזה ? בדרך כלל מצביעים על מישהו ואומרים "אני עם הטיפש " ויש גם סמיילי מיוחד לזה מישהו יכול להסביר מה הכוונה בזה ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by תינוק22,

שלום , לפני כמה דקות יצאתי לנסיעה קצרה ושנסעתי אחורנית ראיתי גור חתולים שהאף שלו דימם מאוד ואמא שלו היתה לידו , עכשיו ישר עלתה לי המחשבה אם פגעתי בו אבל לא נראה לי סביר שאם הרכב היה פוגע בו אז הוא היה פוגע לו דווקא באף ,זה לא סביר . בכל מקרה הוא השתולל כמו משוגע ולרגע שכב כמו מת ,והמראה הזה זיעזע אותי במיוחד בתור אחד שאוהב חתולים והציל חתולה מהרחוב . בכל מקרה שחזרתי אחרי כמה דקות מהנסיעה ראיתי שהחתול הקטן כבר לא שם ואמא שלו מסתובבת במקום , אני מקווה שהוא בסדר . :'(

11. אני בעל ידע ונסיון לא רב בתיכנות.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  12. אם מחפשים איזה סרטון ספציפי אז אין שום בעיה ולרוב לפני שמסיימים להקליד יש כבר הצעה נכונה . אני מתכוון לזה נגיד שאתה עושה חיפוש לאמן מסוים לזמר מסוים להקה מסוימת . הייתי מצפה לראות את מיטב השירים בתוצאות הראשונה וכן בעמוד השני והשלישי . אבל מה שקורה הוא שבשלושת העמודים הראשונים אין אפילו רבע מהשירים הטובים ביותר של אותו אמן . וזה די מתסכל שאתה רוצה להכיר אמן מסוים אבל תוצאות החיפוש ביוטיוב לא עזרו לך בכלום והשירים הטובים שלו לא נמצאים בתוצאות הראשונות .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Yossarian22,

שלום, פעם היה לי בטלפון (גלקסי 2) כפתור תרגום אוטומטי מתחת לכל סטטוס שמישהו העלה לי בפייסבוק פתאום הוא נעלם (יכול להיות שאני לחצתי על משהו שהעלים אותו) מישהו מכיר דרך להחזיר את הכפתור הזה לתחייה? תודה רבה למי שיודע

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אז הנה פיתרון אתם קונים נורות לד אינפרה אדום מחברים אותם למערכת החשמלית באוטו ושמים אותם ליד או בתוך לוחית הרישוי לא רק שהם יאירו את הלוחית רישוי שלכם אלא גם יסנוורו כל מצלמה שתנסה לצלם לכם את הלוחית רישוי בכביש 6 או איזה מלשין שירצה להתלונן עליכם ;D http://www.wikihow.com/Make-an-Invisible-Mask-for-Video-Cameras http://www.wikihow.com/Blind-a-Surveillance-Camera

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by gryffin,

שלום, מישהו מכיר את השיר/קטע מוזיקלי מהסרטון?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by Alexkmr,

בחודש האחרון יש לנו בבית מכת ג'וקים (קטנים בעיקר) הם פשוט מגיעים בכמויות. משהו מכיר פתרון אקולוגי-ביתי לחסל אותם? אני פשוט לא רואה את עצמי מתחיל לרסס ארונות מטבח עם K300.

• 14 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

אני מחפש המלצה לאופניים/חנות אופניים, ה"דרישות": א. משקל נמוך, אני אצטרך להעלות את האופניים כל יום 4 קומות, נא לרחם על גבי החלש. ב. זנב קשיח, אין שום צורך בשיכוך אחורי. יש צורך כמובן בבולם זעזועים קדמי ג. טוב(כלומר: לא בלתי אפשרי) לעלויות המתונות והפחות מתונות של עיר הבירה שלנו ד. גובהי 1.80 ה. תקציב: עד 1500, הכיוון הוא באזור ה1,000 תודה מראש לעוזרים

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by NivShmuel1,

חיפשתי כבל HDMI חדש לכרטיס מסך ורציתי את הגרסא הכי טוב אז חיפשתי כבלים של 1.4a, ראיתי שיש להם גם חיבור אינטרנט... למה אני צריך חיבור אינטרנט בHDMI?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by בוני70,

למה אין לאתר הזה APP לסלולר ?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  20. Started by Born2Kill,

לא ידעתי איזה כותרת מתאימה לתת אז תסלחו לי... אז הנה הסיפור... לפני כ-4 חודשים בערך "התנתקתי" מבזק בינלאומי ועברתי לנטויז'ן לאחר שבבזק בינלאומי לא הציעו לי חבילה מיודע מה. כמובן שהיה לי חוב של כמה מאות שקלים וסגרתי אותו ע"י הכנסת כסף לחשבון ושלחתי להם פקס כדי להראות להם ששילמתי. אמרתי להם כמובן שעברתי לנטויז'ן ואבקש לנתק אותי. עד כאן חשבתי שהסיפור עם בזק בינלאומי הסתיים, מסתבר שממש לא, קיבלתי לאחרונה מכתבי התראה על תשלום על חודשים שבכלל אני לא כבר מנוי איתם. התקשרתי למוקד הפיננסי שלהם ושם אמרו לי שהמנוי שלי עדיין פעיל והחוב שלי עומד על 485 ש"ח!!! (כולי WTF?!) הם אמרו לי שאצלם במחשב רשום שאבא שלי אמר להם לדבר איתי בנוגע לחוב, רק שאכן דיברתי איתם וסגרתי איתם על תשלום…

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by guyby,

שלום, נשבר לי הפלסטיק בדלת הזז של המקלחון (פלסטיק במקום הזכוכית). אני בדירה שכורה, ואין לי מושג איפה מתקנים דבר כזה. מישהו יודע? כי זגג מתעסק רק עם דלתות זכוכית תודה

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. כל שנייה הוא נתקע.. אפילו על הכי נמוך

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by radioactive,

למבינים בלבד

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by dovik,

שלום חברים, וחג שמח כותב זאת בעקבות הלינק שמצאתי. אח"כ התברר שהמכשיר משווק רק ביפן. אז רציתי לשאול כאן. אולי מישהו יודע היכן אפשר להשיג מד קרינה רדיואקטיבית, קוראים לזה גם מד גייגר, או דוזימטר, (לא להתבלבל בין מד קרינה אלקטרומגנטית,שזה משהו שונה לגמרי). אם מישהו מתמצא בנושא, אשמח לדעת גם מה טווח המחירים פה בארץ. נ.ב. משום מה, יש המון מידע בעברית אל קרינה אלמ"ג וכמעט ואין משהו על רדיואקטיביות. מעניין מה הסיבה..

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. יש לי שאלה למומחים, לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז אשאל פה. יש לי שואב אבק קטן שמשמש גם כמפוח שרכשתי בזמנו מזיגזג. אחד מהעובדים בלוג'יק פיסי (שם קניתי את המחשב הנוכחי) אמר שאם זה עובד על חשמל לא כדאי להשתמש בזה כי זה יכול ליצור חשמל סטטי ולגרום נזק לרכיבים (מקווה שהבנתי את ההסבר שלו נכון). האם מה שהוא אמר נכון או שאפשר להשתמש במפוח ללא חשש אפילו שזה עובד על חשמל? אודה לכל עצה בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים