כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
"חברת סטארט אפ ישראלית הציגה לאחרונה מעבד חדש מהיר מאוד אשר אמור להיות משומש לגורמים אזרחים וצבאים כאחד. החברה ההרצליאנית Lenslet שמה אותנו על המפה העולמית. המעבד החדש יעבד נתונים בצורה אופטית ולא כפי שנהוג בעזרת סיליקון. הוא אמור להיות מיועד לתחומים שונים בינהם למערכות צבאיות בה שידאגו לביטחון הלאומי של המדינה , ותמיכה ב מערכת של לוחמה האלקטרונית מתקדמת בשלב זה הוצג פרוטוטיפ (דגם ראשוני) של ה EnLight היכול לחשב כ8 טריליון תהליכים ביצועים לשניה וניכן ביכולות ש שוות אותו למחשב על (SUPER COMPUTER) . הוא מהיר פי 1000 ממעבד סנדרטי רגיל עם 256 לייזרים שונים אשר נותנים לו את "מהירות האור" שלו ,כפי שמכנים זאת אנשי Lenslet." לכתבה המקורית: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות logitech g25 והמחירים פה בארץ קצת יקרים אז חשבתי אולי לקנות מאתר בחו"ל אבל אני רוצה לקנות מחנות יד 1. חדש ולא משומש! אז תמליצו לי על חנות טובה בקשה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום יש לי חידה שהופיע לחבר שלי באחד המבדקים של הצבא, הצגנו אותה לאנשים רבים ועד עכשיו אף אחד לא הצליח לפותרה. החידה: לפניך סידרת מספרים, מה המספר הבא בסידרה(משמאל לימין): 77,26,52,104,81,34,68,9,19,39,79 מי שיודע את הפתרון בבקשה שירשום גם הסבר.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני טס ביום שני הקרוב לארה"ב (אני אזרח אמריקאי עם דרכון, עליתי בגיל 7) אמרו לי שאולי אצטרך את הדרכון הישראלי בנוסף לאמריקאי... מישהו מכיר?
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אחרי נסיון עם מס' מאווררי תקרה שלאחר חודש-חודשיים החלו להשמיע רעש בעוצמה של מפוח עלים, מחפש משהו יותר שקט. האם מישהו יכול להמליץ מנסיון על חברה איכותית? תודה.
-
- 14 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
רדיו דיסק חדש? (אין לי חיבור aux ברדיו טייפ הזה ואני כעיקרון צריך רק את החיבור של הaux כדי לחבר את הנגן mp3 ולשמוע באוטו מוזיקה,ואני לא רוצה להוציא כ700 שקל על רדיו דיסק רק בשביל החיבור הזה...יש פתרון אחר?)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
וירוס חדש תוקף את תוכנות המסרים, ICQ ומסנג'ר! יתכן שקיבלתם הודעה זו מחבריכם באייסיקיו או מסנג'ר: isn't this you? http://chadickandassociates.com/main.php?i...ory&friends&Img (לא ללחוץ!!!) אם תפתחו את הקובץ, הוא ישלח לכל הרשימה שלכם את עצמו.. זה דופק את רשימת האייסיקיו והמסנג'ר.. פותח את כל החלונות והורס דברים. כמעט ולא ניתן למחוק אותו!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי לקנות מקלדת חדשה וזולה. בחרתי את זאת: http://zap.co.il/model.asp?model_id=378013 באתי להזמין מהחנות הראשונה אבל אז חשבתי לעצמי: יש להם אותו ציון חנות כמו השניה, אבל הם קניה חכמה וזה אומר שהרוב קונים מהם. אז אני אזמין מהחנות השניה. כך הזמנתי את המקלדת לא מ"G-Tech" אלא מ"ספיד מחשבים". הגיעה אליי המקלדת אחרי 6 ימים. מה המסתבר? שתי החנויות האלה הן אותה החנות כעיקרון טכנית... Shot with X450,D535Z,C370Z at 2007-07-02 שימו לב שנאי הזמנתי מספיד מחשבים, אך הטלפון על מעטפת הקבלה הוא של G-tech, והפקס עלה מעטפה הוא של ספיד מחשבים.... (טלפונים ועוד מידע ניתן למצוא באתרים של החנויות: http://www.speed4u.co.il/ http://www.g-tech.co.il/) תראו גם את הכתובות אינטרנט על ה…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש חייה כזו? תכננו כחלק מטיול טרמילאים לאורך הארץ לעצור לסוף שבוע של בילויים בת"א אך האכסניות שלפני שנתיים שלוש היינו ישנים בהם במחירים סבירים במרכז העיר הכפילו ושלשו את המחירים (בועת הנדל"ן משהו?) ומחפשים אופצייה שפויה לחבר'ה צעירים, בעקרון רוב הטיול מתוכנן לאוהלים ככה שמיטה לישון ותנאים סניטריים בסיסים יספיקו. רב תודות
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני יכול לספור על יד אחת את מספר המשחקים שאני לא שבע רצון מהביצועים שלהם על המחשב שלי . המערכת שלי היא זו: E6300 DUOL CORE 2GB 667 MH RADEON X1950 PRO SAMSUNG T220P 21 עכשיו השאלה היא האם אני יכול להנות מביצועים איכותיים ע"י שידרוג רכיב אחד או שניים או שאני צריך לקנות מחשב חדש? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני ניגש בקיץ 2004 לפסיכומטרי יש לי ספרי הכנה של "קידום" מקיץ 1999 השאלה שלי היא האם לפי דעתכם , החמש השנים שנים האלה פירושם שהספרים ישנים מנסיונכם אבקש לדעת , מה הורידו , מה הוסיפו בחמש שנים האחרונות וגם בכלל האם אתם חושבים שהבחירה שלי ללמוד לבד היא נכונה והאם יש איזה טיפים?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי התקבלתי והקד"צ מתחיל עוד מעט. לתכניתן. מישהו יכול לאמר לי איך הולך שם השירות? מה אני עושה? זה יומיות? וכל מה שלדעתכם יהיה לי מעניין לדעת...
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצות על מה לקנות עד 100$ בארה"ב,יכול להיות כל דבר אבל אני מעדיף משהו שקשור למחשבים.
-
- 12 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכוווולם בדקות האחרונות גיליתי בי כישרון גדול! אני מקליד בצורה עיוורת בעיברית כמעט ללא טעויות ובמהירות גבוהה מאוד! ;D (לפעמים מחליק פה ושם לאות השכנה, אבל זה יפסק ברגע שאני אהיה מאומן טוב) עכשיו אני תוהה אם זה טוב או לא טוב לעיניים: יש לי מסך 19" ואני יושב במרחק של 1.1 מטר ממנו, המקלדת נמצאת כ-40 סנטימטר מהעיינים. לפני ההקלדה העיוורת הייתי מסיט את העיינים שלי כל פעם למקלדת וכך משנה את מיקוד הראיה. ועכשיו רוב הזמן מיקוד הראיה שלי יעמוד על המסך. האם זה טוב או לא טוב לעיניים?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
HI amigos. iam right now in south brazil in an island called florianapolis , its really cool here , the best place in the world for wave surfing (also nice for internet surfing ). isadly left argentina , but i am waitng now for the carnaval in brazil , and it is going to kick ass. you maybe heard about the acident i had with formating my memory card (you can read about it in the other thread), so at least i post some picture here. cya amigos..
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לאחרונה מתכונן לי פה דאבל דייט וחשבנו לצאת ליפו העתיקה לשבת בבית קפה כלשהו בשישי בערב אשמח לשמוע שמות של מקומות נחמדים (ורצוי מאוד גם זולים, כאלה שיתאימו לכיסם של תלמידי חטיבה עליונה) ועם הסבר בסיסי על הימצאותם לא נרגיליות למיניהן, רצוי מקום שקט ורומנטי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שהנכם רואים בכותרת, אני רוצה להיעזר בפורומים (אני יודע שזה לא המקום שמתאים לכך, אבל זהו מוצאי האחרון :-\ ) בשביל השאלון הנחוץ שלי לפרויקט באנגלית (שאני כבר מאחר בשבוע בהגשתו :-\ ). אז אני מבקש ממכם, לקרוא את שלושת השאלות ולענות בקצרה (שורה או שניים) את דעתכם בעניין, תשובות באנגלית יהיו ממש מצוינות, אבל גם בעברית יתקבלו בברכה תרגמתי גם את השאלות לעברית בשביל האנשים שצריכים זאת, ולהבנת השאלות בצורה יותר ברורה 1. Do you think that the Bicycles reached their peak of capability . or they have Where more to develop? 1. האם אתם סבורים שהאופניים הגיעו לשיא יכולתם, או שיש עוד לאן לפתח? 2. is thare room for the Bicycles as amean of cheap transportation way (n…
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שמעתי ברדיו לפני כמה דק' איזה שיר ממש יפה והוא דאנס ממש קליל כזה בלי הרבה באסים..הפזמון שלו הולך ככה every time that you stay... loving me.. i know you will be there for me.. ...i always stay with you זה לא עופר ניסים..זה מישהו יותר נכון מישהי ששרה ולא ממש מוכרת..אם למישהו יש מושג בבקשה שיעזור זה דחוף! תודה לכולם!!
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
רוכב על: ימאהה אקסיטי 250. צריכת דלק ממוצעת: 24 ק"מ לליטר.
-
- 83 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול בקשר לזכויות שלי בתור עובד . אני עובד כשנה וחצי בנגרות. לפתע הבעל הבית שלי הכניס עוד 2 שותפים סך הכל יש לי עכשיו 3 בוסים. אני חושב שיש לי זכויות לקבל פיצויים מהבעל הבית . ובנוסף לקבל תוספת ולהמשיך לעבוד. האם יש לכם תשובה או חוקים שאני יכול להדפיס בכתב ? או שתסבירו לי משהו בעניין. בתודה נתנאל.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
-
-
שמעתי אצל חבר דיסק מדהים שהופק מקולות של דולפינים ודיסק אחר עם מוזיקה שהופקה מצלילים של יערות גשם. אשמח לשמות של אלבומים כאלו. תודה
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-