כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנת אתרים כבר 4 שנים ועכשיו נוצר מצב שיש לי זמן פנוי, יש לי כתובת פנויה, יש לי שרת פנוי וטוב לשים עליו אתר בכל גודל שיהיה... כל מה שחסר לי זה רעיון לאתר לאו דווקא עם פוטנציאל רווחי אלא אפילו רק אתר שימשוך אליו קהילת אנשים מסויימת. אני יושב וחושב, חושב ויושב, אבל פשוט לא מצליח למצוא שום רעיון מעניין שכזה. חשבתי על בניית אתר Picture Blog שיהיה מעין אתר בלוג גרפי. אבל השוק הישראלי רווי באתרי בלוגים אז ירדתי מזה. חשבתי על אתר רשימות סרטים שבו יהיה אפשר לרשום את רשימות הסרטים (או כל רשימה אחרת) בצורה משוכללת. אבל ירדתי גם מזה כי החלטתי שזה לא ימשוך אנשים בצורה כזאת שיהיה שווה את ההשקעה. ככה חשבתי על עוד רעיונות כשכל פעם אני פוסל רעיון אחר... אז חשבתי לשאול …
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
זה אמור להביע "משהו מטורף מצחיק לא הגיוני" משהו כזה, אבל יש פירוש עברי מדוייק או מילה מקבילה. בקיצר, יש אתר שמפרש מאנגלית לעיברית בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ולמי שכן מכיר- יש לזה איזה הסבר הגיוני (למה בהתחלה לא כולם רואים את זה)? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=6OJVHz9iHpY&search=aladin הסוף לדעתי הכי קורע
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.notes.co.il/benbasat/24089.asp לא הבנתי מה זה ישמש בדיוק אבל זה נראה לי כל כך כיף
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הירשמו דרך הלינק ותקבלו קוד קופון ל 10$ הנחה וודאית על כל המוצרים ! http://goo.gl/E44C9F
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 223 צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי מחקר מהיר וגיליתי שניתן להיבחן בארץ ב-SAT במחיר סמלי של 61$. בחינת SAT פותחת אפשרות ללמוד בארצות הברית, אבל האם זה משתלם? מהם היתרונות בלימודים בארה"ב?
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
האם אני אמור לקבל מוצרים נלווים לחלקים שונים במיפרט שלם, מלבד משחק לכרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
עדכון חדש למשחק הפופולרי מוסיף כמה וכמה פיצ'רים מעניינים, אבל גם אחד לא צפוי, ומאוד מטרידלכתבה
-
- 0 תגובות
- 307 צפיות
-
-
השיא של 2021 בדרך להישבר: יותר מ-12 אלף רובוטים בשווי של 585 מיליון דולר נמכרו בצפון אמריקה ברבעון השני של 2022. רוב היחידות נרכשו עבור תעשיית הרכב, אך המכירות לתעשיות המזון ומוצרי הצריכה מטפסות בקצב גבוה יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 347 צפיות
-
-
יש היום לא מעט אתרים שמאפשרים (אני לא יודע אם לתושבי הארץ) להיות מנויים, כלומר להוריד את כל המוסיקה שהם רק יכולים לשמוע, מוגנת ע"י DRM כמובן, כשהקבצים עובדים *רק* כל עוד האדם מנוי לשירות, במחיר של 20$ לחודש. עכשיו, אני חושב שזה עסק לא משתלם בעליל לחובב מוסיקה שהיא ברובה לא חדשה, שכן בתחשיב כולל, תוך שנתיים בערך אתה משלם משהו כמו שווי של אוסף מוסיקה ענק, ואתה עדיין לא בעלים של אף שיר. אם אתה חובב מוסיקה חדשה, הרבה פופ, או אלטרנטיב או מה שלא יהיה - זה יכול לצאת לך לא רע, כל הזמן להתחדש. אז במוסיקה זאת דוגמא לא הכי מוצלחת. אבל סך הכל מה עושים כל אלה שמשלמים לכבלים ורק משתמשים בVOD? בדיוק אותו דבר. אז השאלה היא, אם בעתיד יהיה שירות כולל של השכרת כל תוכן מדיה, וזה כולל סרטים ו…
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
איפה אני מוצא את הטופס הירוק של התאוריה שממלאים בו תפרטים הרפואיים והתמונה וה"עבר"\"נכשל" אני חשוב שפעם ראיתי את זה להדפסה באינטרנט או שדמיינתי........
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
קודם כל, יש מישהו מפה שלומד שם ? ובקשר למה שכמה אמרו בקשר לאשכול של THE HUNTER : אני מהתלמידים שבקושי לומדים ובקושי עושים כ"כ ויש לי ממוצא 80 (עם 85 זה מכתב הצטיינות ו91 זה ספר הצטיינות) למרות שמפצצים בשיעורים ואני קם ב6 בבוקר וחוזר ב4 אחה"צ עדיין יש רמה גבוהה מאוד, למשל מה שאנחנו לומדים בכיתה ט' בהקבצה ב' במתמטיקה לומדים בעמ"ל בנהריה אחרי שנה בערך... וחוץ מזה המורות שלנו תמיד אומרות לנו להביא אנשים ;D ועוד משהו, אלימות לא מוצאים בבית הספר הזה... אם מישהו רב מכות משעים אותי ליומיים אוטומטית... אבל בעיקרון... אם רוצים להצליח שווה להגיע לשם. למרות שהתשלום הוא 12 אלף בחודש (זה היה דורש ;D)
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מבין שהשאלה לא נוגעת לרוב חברי HWZONE , אבל אני צריך פשוט לשאול כמה שאלות את האנשים שמשרתים שם. (גדוד ארז י"חמ - מ"צ.)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכירים את השטויות האלה שאתה יכול לבצע "כריזה" בטלפונים חכמים? אתה יושב לך, פתאום מישהו מדבר דרך ה-Speaker של הטלפון שלך בלי שבכלל הרמת את השפופרת איך מבצעים את זה בDKT-1110 הנפוץ ? תמונה: http://www.tel-ar.co.il/Images/1023-s.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני לא מאמין שאני צריך לבלות תסילבסטר בבית בללמוד למתמטיקה טוב יש לי בעיה עם תרגיל מסוים במשולש ABC נתון: (C (-2,1 הצלע AB מונחת על הישר: Y=-3X+4 והצלע AC מקבילה לציר ה-Y צריך למצוא את שיעורי הקודקוד A הבנתי שאם הוא מקביל לציר ה-Y אז יש להם את אותו X אני צריך למצוא את הצלע AC בהתחלה ובזה אני לא מצליח תודה למי שיעזור ושנה טובה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יכול לכתוב סטטוס בפייסבוק על הוואל שלי, ושלא יהיה אפשר להגיב אליו?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-