כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,559 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
לאחר תקופה די ארוכה שלא התעדכנתי בשירים, החלטתי שהגיע הזמן שהצורב יבעיר איזה דיסק. אני מחפש שירים בסגנונות: פופ- כל מה שמשמיעים ברדיו, כולל שקטים דאנס/האוס- Milk Inc, Lasgo ודומיהם שחורה- אבל רק את המיוחדים, אני פשוט לא סובל שירים שמדברים השיר מוסיפים איזה מוזיקה שחוזרת לעצמה והנה יש שיר. עברית- כל הסגנונות- אייל גולן, היהודים, רגב הוד, משפחת תאקט וכו' מבחינתי השירים לא חייבים להיות בהכרח חדשים, גם ישנים שאהבתם יתקבלו בברכה...
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אהלן, אתם יכולים לראות איזה משחב יש לי במפרט..מי שוותיק יזכור אותי כמנהל שלעבר של פורום O\C :-) אקיצור, ההורים שלי צריכים מחשב חדש, הם הציעו לי שבמקום לקנות איזה שמהו מעפן מאייבורי לא אכפת להם לקנות לי מה שאני צריך ושאני יעביר להם את שלי. אם אני קונה, חשוב להדגיש כל החלקים נקנים בארה"ב, מה שאומר שבעיקרון אין להם אחריות בארץ. המפרט המתוכנן: C2D E6300 2X1GB CORSAIR XMS6400C4 TWINX ASUS P5B DELUXE PNY 8800GTS ANTEC 650W WD 250GB SATA 16MB BUFFER אופציה שנייה שיש לי היא להשאיר את המחשב שיש לי כרגע אצלי, לקנות איזה מחשב של 1000-1500 באייבורי ולקנות לי XBOX360 עם מודצ'יפ.. למה ההתלבטות? אני רוהצ עוד שנה וחצי שנתיים לקנות LCD איכותי ולהשתמש בXBOX כמו HTPC בעצם, השימוש…
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש להתמכר לסידרה נוספת כרגע מכור ל פריזון ברייק לוסט הירואוס פאמלי גאי סאות פארק (מזמן) משהו מומלץ בסגנון יותר של פריזון\לוסט\היראוס?
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו את הסרטון הזה: http://www.youtube.com/watch?v=a_7OBp_dZ2c&search=terrorist לא התלהבתי ממנו במיוחד, אבל אחרי שראיתי את הסרטון שחיזבאללה פרסמו עם העברית המעולה שלהם חשבתי שכדאי לעשות תגובה משלנו לעיניין. משהו בסגנון הזה, צריך מישהו שיודע ערבית ובעזרת הסרטון שחיל האוויר הכין (שעוד לא ראיתי אותו אגב, שקרנים ערוץ 2 אמרו שיקרינו אותו...) נוכל לעשות משהו דומה ולא עם המוזיקה המעולה שחיזבאללה שמו. למרות שלערבים האלה זה בכלל לא יזיז, ולעלות כזה דבר לשידור לא יקרה, אבל זה בכל זאת כיף!
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
בית"ר אכזבה. ועכשיו בחזרה לנושא-שיעמם אז החלטתי לעשות קומיקס "דרך הבולבול" פרק א'... ומצטער על הליטוש האומלל,לא היה לי סבלנות לעבוד על הקומיקס בפוטושופ,אז עשיתי הכל בMS PAINT 2 הדמויות המצוירות נלקחו מקומיקס V^2 [של VGAMES] ככה שעל הדמויות המצוירות-הקרדיט המלא הולך לאביב אור [שראויה לציון לשבח על הציורים המדהימים שלה] NJOY הנה פרק א': http://img436.imageshack.us/img436/6594/dickhead1bqf9.png והנה פרק ב': http://img475.imageshack.us/img475/6094/finadickheadbjy0.jpg מצטער שהאיכות בפרק ב' ירדה מבחינה וויזואלית-נאלצתי להמיר את הקובץ לJPEG בגלל הגודל העצום של הקומיקס... [וזה עדיין תופס יותר מחצי מגה בייט גם אחרי ההמרה] בכל מקרה-הקומיקס עצמו צוחק על מייקרוסופט ועל …
-
- 32 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מזמין מEBAY ב25 דולר ועוד 25 על משלוח /: אני יודע שיותר זול פה אבל יש לי שם כסף בPAYPAL ואני לא יכול למשוך לארץ אז אני צריך לבזבז איכשהו
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלו אותי בפרטי למה אני אוהב את נינטנדו אז לא איכפת לי לשטף- טוב אני יתחיל מהתחלה הקונסולה הראשונה שהיתה לנו היה משהו בסיגנון אטרי 2600 אחרי זה היה לנו מחשב אם K256 זיכרון ראשי הרבה יותר מאוחר קניתי תמאגסון ולקח לי זמן להבין שהוא זיוף של הNES (מכשיר 8 ביט של נינטנדו) באותם הימים לחבר שלי היה מגה דריבר והיתי פאן של סגה ועד היום אני מעדיף תדמות סוניק על מאריו למרות שבמישחקים המישחקים של מאריו יותר טובים בכל מיקרה יותר מאוחר רציתי ניד וזה היה בתקופה שהיה לנו רק טלויזיה אחת אז קניתי תGB הישן ואחרי כמה שנים רציתי קונסולה חדשה וזה היה בתקופה שהיה PS1 \סטורן\3DO יגואר\והנינטדו 64 היה צריך לצאת מתי שהוא אז כאחד שאז לא הבין בשיט חשבתי ש64 ביט =גרפיקה הרבה יו…
-
- 32 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אתם יודעים מה קרה לי היום בבית ספר. חילקו תפוחים בדבש לכולם באמצע שיעור מדעים, ואז פיתאום התחילה מלחמה וילד אחד זרק תפוך על המורה שלי למדעים בפרצוץ, וזה התפוצץ לה על הראש.ואז כל הפנים שלה נהיו אדומים. ושלחו אותה לאחות. איזה פתיחת שנה הא-מעולה!!!!!!!!!!(לפחות לנו, המבחן שלנו לרבעון יתבטל). הביעו דעתכם.
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, שמעתי מבן דוד שלי שRHCP יתפרקו לפני כמה זמן והסולן שלהם פתח מחדש את הלהקה עם איזה זמרים צעירים, אני אישית לא שמעתי על זה, אבל מה אני יגיד רק רציתי לבדוק, חיפשתי על זה מידע בגוגל אבל לא מצאתי משהו בנושא. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
2100 ש"ח זה התקציב שאני מקבל בסוף השבוע הזה אחרי שבועיים של עבודה משעממת. וככה יש לי מסך 19" CTR שמן אני חולה על מכוניות ורק בן 16 ו4 חודשים למרות שאבא גם חולה מכוניות והוא נותן לי לנהוג... אבל חשבתי לקנות עם הכסף ככה.. או מסך 19" LCD 2MS משהו טוב לפנים או הגה מקצועי עם כיסא מקצועי אתם יודעים כמו אמיתי 700 ש"ח + רמקולים של LOGITEC החדשים אלה שעולים 2400 ש"ח אני יביא אותם מחו"ל ב 900 ש"ח ו500 ש"ח יהייה לי לבזבז על עוד משהו או לשמור לכרטיסי המסך החדשים ... או כמובן לבזבז על משהו אחר.. אשמח לשמוע חוות דעת והתיעצות
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בא לי להוסיף משהו במחשב אבל אחרי שהוצאתי 10000 ש"ח עליו ( כולל gamepad של thurthmaster ) אין לי מה עוד להוסיף חשבתי לקנות מדפסת פעם אבל אין לי מה להדפיס כרגע חושב על להחליף את המסך ל 22" רחב יש כאלו ב KSP דיי בזול
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
טוב אז כהה אני בקרוב הולך לקנות מחשב לא כלל מסך ב4000-4500 אז החלטתי ללכת לחנות (אחת ליד הבית) ושיתנו לי הצעה אגב אני מבין במחשבים ובמיוחד בחומרה ולא רציתי לתת מפרט כדי לראות עם האנשים שם מנסים לרמות אותי בכל מקרה אני הולך לשם מדבר עם המוכר (שנראה כמו איש נחמד ) אני אומר לו שאני לא ממש מבין במחשבים ...... ושאני צריך מפרט בסכום הנ"ל לא כלל מסך אז הוא אומר בסדר .... כך הנה ההצעה: PENTIUM D 3.4 GHZ מעבד gygabyte 81945plge לוח אם giga ram זכרון (לא שתי סטיקים של גיגה אלא גיגה בכלליאפילו לא רשום על בשתי כרטיסים או אחד ולא רשום חברה) wd 160 gb sata2 דיסק כשיח dvd lg צורב (לא מוזכר דגם ואז מצב שהוא לא יתן את הh10) geforce 6600 le 256 mb pci-e כרטיס מסך מארז מהודר 500W מקלדת …
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-