עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מוטורולה C350 נוקיה 3520 מה עדיף מבין השניים? תכונות ודברים מיוחדים שאני צריך לדעת עליהם? אגב יש לי עכשיו נוקיה 3320... תודה עוד פלאפונים שבמצבע אפשר לראות פה

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by ^HocK^,

בזמן שאני כותב שורות אלו אני סובל מכאב ראש ובחילה הכי מטמטמים שהיו לי בחיים...ערב לפני הייתי במסיבת גיוס ואני מרגיש כאילו דרסו אותי... יש למישהו עצות טובות ליום שאחרי???

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by taimor,

איפה אפשר לקנות בזול ? אני יותר חושב על להזמין מחו"ל מכיוון שבארץ המחיר מטורף ומבירור קטן משקפת שבארץ מחנות תקנה ב1500-2500 שקל תוכל להביא מחו"ל ב100-150 דולר, שזה ממש גנבה. מישהו מבין בזה כאן ? אם כן שיעזרו לי, בקשר לחניות מומלצות, חנויות ששולחות לישראל אולי EBAY, חברות, דגמים טובים וכו'... תודה.

• 32 תגובות
    • 6.4k צפיות
  4. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

יש לי חברה חדשה , היום בבוקר ניסיתי אותה ... מסתובבת מהר , חותכת , מנסרת , קודחת .... היא פשוט מושלמת !!! וקוראים לה DREMEL !!!!!!!!!!!! אני חושב שמצאתי את החצי השני שלי .

• 32 תגובות
    • 4.1k צפיות
    • 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. שלום יש לי מזדה ישנה משנת 96 שעשיתי איתה תאונה (323 מזדה) כאשר הרכב קיבל מכה מקדימה וכנראה המרכב ניזוק. הלכתי להרבה פחחים והמליצו לי ללכת ל טירה שיש שם מוסכים. השאלה עם משהו היה במצב דומה ונאלץ לעשות תיקון האם יש המלצות?

• 32 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. Started by approx,

אשמח לקבל הצעות למתכונים לתה מה לשים בפנים ואפילו באיזה תיאונים ( רושמים את זה ככה ? ) להישתמש

7. שלום לכולם לא ידעתי אם זה המקום אבל אני פשוט חייבת לספר על החוויה האחרונה שהייתי לי עם החנות המעולה IQPC, לאחרונה היה לי בעיות הכי מוזרות שיש עם המחשב, אפילו פרסמתי ת'רד כאן על כך שבתחילה המחשב שלי לא נדלק ישר כולם אמרו כמו שחשבתי כי הספק הלך, ישר התקשרתי לחנות ממנה קניתי את המחשב (כי יש אחריות) IQPC, שלחתי לחנות את הספק כוח הם לקחו ליבואן עשו את התיקון תוך שבועיים וחצי חזר לי הספק, ועדיין המחשב לא נדלק התייעצתי עם החבר'ה בפורום ישר אמרו לי שיכוליות הלוח אם הלך, אני לפני שרציתי להגיע למסקנה הנוראית הזאת, פשוט חיברתי ספק כוח אחר למחשב, והרבה ופלא המחשב נדלק.. מוזר, חשבתי, שלחו לי ספק אחרי תיקון דפוק??? אבל כן, עובדה המחשב נדלק, אוקיי ישר הקשרתי למנחם (אני מאמינה שרובכם כא…

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by intel suck,

אוקיי היום סיימתי את כיתה י' במגמת טכ"ם (הנדסת תוכנה). הציונים שלי במגמה היו נמוכים מאוד ונכשלתי ביסודות מדעי המחשב א' החלטתי לעבור לפסיכולוגיה כלכלה כי אמרו לי שבמילא מסתכלים בסוף רק על הממוצע של התעודת בגרות. ואם במגמה הזו אני אקבל ממוצע גבוה. אז ככה אני לא לומד פיזיקה או כימיה כי אין לי אפשרות ללמוד כחלק מהמגמה. אם אני אבחר ללמוד מחשבים כמקצוע אקדמאי אני לא יכול? והאם אתם חושבים שעשיתי בחירה טובה שהחלטתי לעבור? תודה.

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. היום צפיתי בסרט אחרי שיצא לי לישמוע תשם של הסרט המון פעמים וכמו סרטים אחרים אם הרבה היפ לא רציתי לפספס ואני חייב להגיד זה אחד הסרטים המשעממים והחסרי משמעות ביותר שראיתי אני אפילו לא יכול לכתוב מה הזאנר כי אין בזה לא דרמה\לא הרבה אלימות\לא מתח\לא אנימציה\כימאת אין עירום\ זה לא מבוסס על דברים אמיתים \לא ראלטי\ לא כלום אם היה תחכום כמו בסניפלד אז היה לי איך להגדיר בכלל תסרט אז אני צריך הגדרה חדשה=סרט ירדמות תריצו בלילה שקשה לכם לירדם והבעיה ניפטרת בלי כדורים\כבשים :lol:

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by BURTON,

חברה' עוד שעה מתחיל המשחק ההיסטורי מי נישאר ליראות? מה אתם אומרים לגביי סיכויים של מכבי?

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by factor,

אני זקוק לעצות עם סיפור קצת מביך לפני כמה שעות נפלה לי שקית קטנה (אני לא יכול לפרט מה היה בפנים) אבל היא שוקלת כמה גרמים בודדים לתוך תיבת דואר גדולה (הייתי שיכור לא היה לי מושג מה אני עושה). חייב להוציא את זה בלי שאף אחד יראה כי זה יכול להכניס אותי לצרות. אני צריך ממכם עצות או המלצות לדבק כלשהו שאני יכול להכניס ולהוציא את השקית בעזרתו. הוספתי ציור פחות או יותר איך התיבת דואר נראית מבפנים, העיגול זה השקית וזה נמצא באורך של זרוע מהפתח, הפתח הוא צר ואני יכול להכניס 4 אצבעות בלי האגודל. אני חייב עזרה חבר'ה אל תסתלבטו עליי [attachment deleted by admin]

• 32 תגובות
    • 7.1k צפיות
  12. Started by artyom,

איזה קליפ חמוד http://video.google.com/videoplay?docid=8718728501056290731

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. חברים יקרים, האם אני עומדים לחזור לתקופת האבן בה השתמשנו בטוררנטים (1634 יונקים -/- 3-זורעים -/- 378ימים.להורדה) האם נחזור לFTP? פשוט משוגע בימים האחרונים! FILESONIC FILESERVE UPLOADSTATION כולם פועלים מפחד! הרשו לי להפנות אתכם לדף הבא: http://pastebin.com/cbD2s9tY MegaUpload - סגור. - FileServe - סגירת אינו מוכר פרמיה. - FileJungle - מחיקת קבצים. נעול בארה"ב. - UploadStation - נעול בארה"ב. - FileSonic - (תחת חקירת ה-FBI). - VideoBB - סגור! תיעלם בקרוב. - גורשו מארה"ב - הFBI בעקבות המנהלים - FilePost - מחיקת כל החומר (ישאר רק קבצי EXE וקבצי PDF) - FilePost - מחיקת כל החומר(ישאר רק קבצי EXE וקבצי PDF וקבצי TXT) - Videoz - סגור ונעול במדינות המזוהים…

• 31 תגובות
    • 7.6k צפיות
  14. א. כותרת. ב. אם כבר פתחתי נושא, מה הדרכים האידיאליות להגנה על מידע? איזה מערכת הפעלה? איזה תוכנות? פרוקסי? (מאיפה משיגים) וירטואל משין (מה זה?) ולחכם שיבוא ויכתוב נתק מהאינטרנט, תסוך ממני..

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by danielzy,

נתחיל ב "האם אי פעם מישהו קיבל החזר כספי [לא זיכוי!] מ KSP ?" ביום שישי קניתי מהם עכבר Logitech G500 נניח שמסיבותיי של אני רוצה להחזיר אותו ולקבל את מלא הכסף בחזרה. באתר רשום בין היתר מה מכילה החבילה, ואחד הדברים שרשום שהחבילה מכילה, לא מוכל במוצר עצמו! האם זו עילה מספיקה לקבלת החזר כספי לדעתכם ?

• 31 תגובות
    • 10.7k צפיות
  16. Started by com,

;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :) ;D ;D סחטין עליו, עבר בראשון, בלי בעיות בכלללל מזל טוב

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by pc student,

טוב אמא שלי רוצה לקנות מכשיר כושר(זאת הדרך הכי מהירה להשיג לי מחשב חדש)ואני לא יודע איזה? על איזה מכשיר כושר קל לשימוש אתם ממליצים?

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. בהצלחה בבגרות חברה!! אני ניגש ל 3 יח' ומקווה לעבור אותה בציון טוב וחוץ מזה אני בן 18 מחר! :jump:

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by ben389,

אם זה היה פה סליחה ואפשר לנעול. http://whiler.free.fr/bf2/demos/Mine.wmv

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by OmriF,

שלום לכולם, האם ראיתם את תחרות "המגפה הכתומה"? מה דעתכם עליה? האם זו תרמית או שמה תחרות מעולה? www.magefa.drix.co.il לדעתי האישית, התחרות מעולה, היא מבית טוב, ויש פרסים שאסור להחמיץ.... מה דעתכם?

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by miki20008,

מישהו יכל להציע לי ליקנות מוצרים שיעבירו תזמן חשבתי על נחש אבל לחבר שלי מת אז אני פוסל רציתי מכונית על שלט מנוע ניטרו יקר מידי רציתי לאחרונה iaudio x5l אבל אני לא חושב שהוא שימושי יחסית למחירו הצעות מישו בסביבות העד 2000 מלשפר את המחשב נימעס אז אם אפשר בלי הצעות לשיפור המחשב

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שמתי לב שבכל חיוב שנעשה דרך PAYPAL, במועד חיוב כרטיס האשראי (VISA) גובים ממני עמלת המרה של 2.5%, למרות שפייפאל מבצע את העסקה בשקלים והחיוב הוא בשקלים. בפירוט העסקאות באתר PAYPAL מופיעים רק הסכומים ללא עמלת ההמרה הזו. אבל מופיע ההסבר הבא באותיות קטנות: ככה זה אצל כולם? יש דרך להימנע מהעמלה הזו? אולי באמת צריכים פה פורום צרכנות...

• 31 תגובות
    • 7.1k צפיות
  23. טוב בטח יש כאן אנשים שמבינים אז אשמח לקבל דעות על טכניון-הבנתי שזה הכי יוקרתי אוניברסיטת חיפה-אמרו לי שהרמה שם נמוכה מכללת אורת בראודה-אמרו לי שהיא הכי טובה בארץ מה ההבדל בתכלס בין מכללה לאוניברסיטה? מה כדאי? תודה רבה לעוזרים!

• 31 תגובות
    • 22.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.