עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ariel-ro,

נתקלתי בתגובה בזאפ לDOK 16GB שהייתי חייב לשתף: :lol: [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. האינטרנט זה מקום חופשי אבל אמרתי שלפורום יש חוקים והוא עבר עליהם אז זכותי לדרוש וליידע את המנהלים

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  3. http://www.mivzakon.co.il/fun/Download.aspx?AlbumID=96&Page=0 עכשיו בשבילך לא לפתוח 2 תרדים *נערך*

4. Started by jackhammer,

מישהו עובר על התגובות שממתינות לאישור או שזאת פשוט הדרך שלכם לומר שהמשתמש קיבל באן?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. http://news.walla.co.il/?w=/9/2563662 תגובה משעשעת (אני נגוע בסרקזם היום) - "תמות אמן..." זה לא קללה או נאצה - זה בסה"כ ציון עובדתי של מה שהולך לקרות לכל אחד מאתנו בני התמותה - הוא לא ציין באיזה דרך ומתי - ולכן אין בכך שום פסול. תגובה רצינית - עצוב מאוד שיש ציבורים (מימין וגם משמאל) שלמים בישראל שעדיין מאמינים שבכח הזרוע\הפחדות\איומים ולבסוף גם חיסולים - ניתן לשנות\להשפיע החלטות של ממשלה נבחרת ודמוקרטית. מה דעתכם? גבריאל

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  6. אז ככה , בעבר היה אפשר לקורא מהתגובה הראשונה עד האחרונה , עכשיו זה הפוך. מהתגובה האחרונה האמצעית והתגובה הראשונה זה הכי הכי למטה , רק מה שרע, בלי כוונה התרענן לכם הדף ,אתם צריכים שוב פעם לגלול למטה... מהלך שיא הטימטום של יוטיוב !!!!!!!!!!!! האם יש דרך לשפר את זה בעזרת תוסף או כל דבר ? עכשיו זה קסטטרופה ! תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יאללה תוציאו את העצבים:

• 41 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by ngc224,

שלום. כאן בפורום יש את כפתור ה"הראה תגובות חדשות להודעות שלי", שבו אפשר לראות את כל הנושאים שהשתתפתי בהם והיגיבו בו אחרי... השאלה היא, האם יש אפשרות לקבל סוג של התראה כזאת גם בטוקבקים בחדשות של האתר ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ...אני מתפלא שאף אחד עוד לא פתח דיון כזה כאן..אף אחד לא ניגש במועד הנוכחי? אשמח לשמוע תגובות והארות(לא טעות כתיב)..

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  10. שאלה שמעסיקה את רוב אנשי הצוות ביחידה שלי בימים אלו... 8) נשמח אם תתרמו "למחקר". לדעתי, זה אותו הדבר. מיותר לציין שהדיעות חלוקות מכאן עד להודעה חדשה ולכן "עזרתכם" נדרשת.

• 15 תגובות
    • 7k צפיות
  11. Started by theman miki,

למה אף פעם אני לא מקבל תגובות ??? יש אנשים שכתבו הודעות 3 דקות לפני ויש להם איזה 17 תגובות!!! אני לא מבין, אני כותב 1000 הודעות ואני לא מקבל אפילו תגובה אחת!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by [NOS],

יש כבר עונה חדשה? אני זוכר שבסוף הקודמת הרגו את ההוא הבלונדיני עם רימון , יש לזה כבר המשך ? אם לא אז מתי יהיה ? ( אני לא מדבר על שידורים בארץ אלא בארצות הברית)

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  13. התייאשתי כבר השארתי פרטים ב 2 מקומות לא חזרו אלי .. השארתי פרטים למישו בטלפון לא חזר אליי .. אולי לחזור אליו לשאול אם יש משו ? ובכללי .. איפה אתם עובדים ? כמה שעות ביום ? כמה לשעה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by lior322,

תקשיבו אני רוצה לקנות אוזניות אז אתם יכולים להביא לי בבקשה אתרים ששולחים לארץ ועוד שאלה amazon שולחים לארץ?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by UNDERDOG,

לא הצלחתי למצוא באתר אם כן או לא

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  16. Started by TOMMYB1,

חחחחחחח

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני אוכל בלי ורציתי לדעת עם לאכול גם תקליפה כיאלו לאכול כמו תפוח, אני אוכל עם כפית את מה שיש בתוך הקליפה של האפרסמון . 1.אז לאכול עם קליפה או שאפשר גם בלי? 2.ואם את האפרסמון כדאי לאכול עם קליפה זה נותן יותר ויטמינים?

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. אני מחפש אתרים שווים ומהירים... אני רק צריך את השם/כתובת שלהם... אם למישהו יש הזמנה לתת לי אז זה יהיה טוב אבל זה פחות חשוב... את זה אני יכול להשיג לבד... אני רק צריך אתרים טובים כאלה

• 102 תגובות
    • 11.5k צפיות
  19. 1. 2. 3. 4. סליחה שהגודל לא בדיוק מתאים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. הוא שלח לי אוזניות מזופיות והוא אמר לי להחזיר אותם והוא יזכה אותי בכסף... איך אני יכול לשלוח לו את זה ? תודה

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  21. ?? מד כזה שמראה באחוזים כמה זמן עד לשיחרור

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  22. :s05: ??? :s05:

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by bluemail,

http://vod.walla.co.il/?w=/4/967004

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  24. השאלה בכותרת?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.