עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by huber,

מישהו הבין מה הם רוצים? http://server3.uploadit.org/files/huber69-downloadincreasebrightness.jpg

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. גולשים יקרים! דיון זה נועד בשביל להכיר יותר טוב את האנשים שאתם מתכתבים איתם, למי שלא יוצא להגיע למפגשי הפורום. תרגישו חופשי לספר על עצמכם (שמכם, מאיפה אתם, בני כמה אתם, מה אתם עושים [חוץ מלשחק עם המחשב], על התחביבים שלכם, על הדברים שאתם שונאים, המוזיקה/סרטים/סדרות שאתם הכי אוהבים וכו' וכו' ) ולתאר את חייכם בקיצר.. כמו כן אני בטוח שכולם ישמחו לראות אחד את השני אז אם יש לכם תמונות ברשת תצרפו קישור אליהן, לא להתבייש! ;D אם בפוסט המקורי שלכם משהו לא יצא כמו שצריך, תמיד ניתן להשתמש בכפתור ה- על מנת לנסות שנית (או כדי לעדכן את התמונות/פרטים). שימו לב !!! על מנת לשמור על הסדר: הודעה אחת בלבד לכל משתמש! אין להגיב על הודעות של משתמשים אחרים! הודעות שכאלו ימחק…

• 35 תגובות
    • 8.2k צפיות
  3. יש קנס יציאה מהחוזה של 1500 ש"ח אך מנסיון ממקום העבודה הקודם שגם שם היה קנס יציאה התברר לי שפשוט הם לא שילמו לי על הימים הבודדים שעבדתי באותו חודש ולא דרשו כלל את הסכום שהיה נקוב בחוזה (3500 ש"ח). השאלה היא כזאת: אם אני בוחר לעזוב ועדיין לא קיבלתי מהם משכורת יש מצב שהם יבקשו ממני לשלוח להם איזשהו צ'ק או להעביר לחשבון שלהם את הסכום או שפשוט הם לא ישלמו לי על הימים שעבדתי ובזאת נגמר הסיפור?

• 44 תגובות
    • 6.1k צפיות
  4. Started by SoD,

היי,נשאלת כאן השאלה מכיוון שניסיתי לבנות לעצמי מפרט בתקציב של 5000 ש"ח, הרכבתי מפרט בhttp://Pch.co.il ובפנדס http://www.pandas.co.il ונתקלתי בבעיה שההבדל בין שתי החנויות במחיר של המיפרטים שהרכבתי הוא מגיע עד ל1000 ש"ח! החנות היקרה יותר,קרובה אליי יותר ואילו הזולה יותר,רחוקה בהרבה יותר. אני לא יודע מה לבחור(הרי,שלב ראשוני,לבחור חנות לא?). ואילו היה לי ניסיון לא נעים עם חנות מחשבים כאשר אני גר קרוב לת"א והחנות ממנה קניתי את המחשב היא בנתניה. על כול שטות קטנה,כדי לא להרוס את האחריות,נתנו ל"מומחים" לטפל בבעיה,אך כול פעם נסיעה לשם היתה מאוד מפרחת.. האם זה שווה?זול יותר על פני מרחק? או לחילופין,זול יותר על פני איכות שירות(?)?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by TermiNal,

אני ועוד 2 חברים רוצים לטוס לדיל הבא - http://www.coltour.co.il/index.php?action=p338416 או בקיצור 6 לילות בלונדון משחקים - ליברפול-ארסנל, מנצסטר-ווברהמפטון וצלסי-פורטסמות'... רציתי לשאול ממישהו שהיה שם כבר האם שווה להוציא 8100 שקל לפני בזבוזים והכל בשביל זה?? מי שיכול לתת קצת המלצות מה יש לעשות שם שייתן, חוץ מזה כמה כסף בערך צריך בשביל לחיות שם טוב?? ואיך הפאבים נכנסים שם גם מתחת ל18?? תודה!!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=4873 תצפו בזה ותעזרו לי לזכות

• 50 תגובות
    • 7.3k צפיות
  7. Started by J0n1,

אני מחפש מכונית קטנה בתקציב של בערך 40K ראיתי יונדאי גטס 2006 ב36K (מליסינג, אבל אין מה לעשות...) הקטע שהמנוע שלה הוא 1300, הבנתי שזה ממש נמוך, במה זה מתבטא? יש לכם הצעות לעוד מכוניות במחיר הזה? משהו חדש יחסית (2006+-)

• 88 תגובות
    • 9k צפיות
  8. As a parent, I often wonder if I taught my sons and daughters everything they needed to know to lead a safe and sane life. You know what I mean . . .. Don't run with a knife, don't stick beans in your nose, don't lick a frosted piece of metal, etc. But, you know, I think I might have missed this particular piece of advice. However, let's face it, if any of my sons or daughters ever tried this totally idiotic stunt, I figure they are way too stupid to survive in this world anyway! Never . . .. Ever . . . ! Ever . . . !! Ever . . . !!! Ever . . . !!!! Ever . . . !!!!! Put a FIRECRACKER In your ass and light it !!!!!!!! I REPEAT. . . Never...... ! Ever…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. נתקלתי במוצר הבא: http://www.ebay.com/itm/ISRAEL-20-SHEKEL-P64-2008-MOSHE-POLYMER-UNC-FLAG-COLORFUL-NOTE-/400167417913?pt=Paper_Money&hash=item5d2bd63839 בכלל לא ברור לי למה לקנות את זה. אם יש לכם עוד מוצרים ביזאריים או הזויים לשתף, זה המקום

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by Alexkmr,

אני כרגע בהלבטות קשה במה לבחור. אני רוצה לעשות על טוסטוס אבל יש מסביבי לחץ שזה מאד מסוכן, מספרים לי סיפורי זוועה על מכרים שהפכו לנכים, ריסקו את הרגלים וכו'. :P כעיקרון אני חושב על טוסטוס כי הבנתי שזה הרבה יותר זול מבחינת תחזוקת הכלי, והדלק. זה באמת ככה? וזה גם יותר נוח באזור המרכז. יש פה משהו שיכול להסביר לי את העינין של החזקת מכונית מבחינה כלכלית? תחזור הרכב, דלק. כמובן שאני יודע שזה משתנה לרכב לרכב. כעיקרון אם אני ישכתנע אני ישקיע עד כ30 אלף שקל לרכב. מבחינה תחזוק זה יהיה יותר זול או יקר יותר?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אחרי סופ"ש מהנה בצפון תהינו אני וחברי לגבי זרימת הנחל (אנחנו היינו באזור בית הלל) במיוחד כשממספר אנשים חזרה הטענה לגבי שיבר שהוקם על ידי החברות של הקיאקים , מישהו יודע דבר בנושא?

12. Started by FTP,

אני צריך MP3 בסביבות ה600 שח ואני צריך שישמעו בו מצויין בלי להתפשר על איכות, שישמעו את הבאס, גיטרות הכל מעולה אם אפשר בסביבות גיגה עד 3.... תודה רבה ראיתי כל מיני בזאפ ואין לי מושג מה לבחור

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  13. * כותרת*

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by N N C,

כן אני יודע כמה הזוי זה נשמע אבל אתם חייבים לראות, זה אדיר ! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3328885,00.html

15. לא נמאס לכם לפעמים שנועלים דיון לפני שאתם יכולים להגיד את כל מה שרציתם לאיזה טרול? או שאולי אתם טרולים שמחפשים פורקן? פה תזרקו את כל הזבלה שלכם (וגם שלי אל תדאגו) כי הרי פה בארץ כולם כל כך אוהבים להסתכל על החרא של השני-להביט לו ישר בעיניים ולהגיד "יא חתיכת מכוער, אוי כמה שאתה מכוער, בוא נספר את זה לכווווווווולם, כמה שאתה מכוער" אז הנה שפכו את הכל, אתם עושים לי חשק, תמשיכו ככה... למנהלים-מה הבעיה? הרי גם ככה כולם צריכים איוורור אז למה לא לרכז הכל כאן? אל תגידו שזה לא רעיון טוב..מה, זה יבזבז לכם מקום בהארד דיסק?אין בעיה אפשר לאפס אותו כל כמה זמן... והנה בעיטת הפתיחה: בשבילך וינטיר-שחושבת שכל העולם רודף אחריה, את לא כזאת מעניינת , באמת שלא, במיוחד שאת לא יודעת לפרש שום דבר …

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  16. יש לי בעייה קטנה פעם אחרונה שניסיתי לטגן סיגרים רוב הבצק נדבק למחבת(מחבת נירוסטה) מישהו יכול להציע לי מה לעשות כדי שזה לא יידבק לי למחבת? ^^

• 21 תגובות
    • 8.9k צפיות
  17. Started by IG,

שלום לכולם. נתקלתי בשאלה מסויימת שהפיתרון שהוצע לי לא נראה לי הגיוני. אני לא רוצה להגיד מה הפיתרון בשלב הזה- תנסו לפתור בעצמכם...

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  18. מזל טוב לגילי... קדימה חבריה, לא כולם ביחד! מ-ז-ל ט-ו-ב !

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by J0n1,

הכל התחיל ביום שישי, זה היה יום חם ושקט, אמי הכינה קציצות בשר כהרגלה במטבח, שיהיה לנו מה לאכול לאחר הצום. אמרה לי אמי: דורון, הורד בבקשה את הפח, למען לא יבאיש ביום הכיפורים הבא עלינו לטובה (או יותר נכון: נו תזיז תתחת ש'ך תוריד תפח שהוא לא יתחיל להסריח לי פה) אח"כ אמרתי, אח"כ. את יום הכיפורים בילינו בחשמאונאים, שחזרנו, הפח עדיין עמד בארון זבל, אז אמרה לי אמי: דורון, הורד בבקשה את הפרק ורוקנו מזבל, למען לא יבאיש מחר (או: נו נמאס לי מהעצלנות שלך תוריד כבר את הפח לכל הרוחות). אח"כ אמרתי, אח"כ. היום, השקימה אמי בבוקר עם ציוץ הציפורים, כדי להכין לי מטעמים לבית הספר, אך אוי ואבוי,חשכו עיניה! כל הבית מלא רימות! בסלון, במטבח, בספות,על השטיח! כל הבית! אתם בטח מתארים לעצמכם מה אמרה …

• 23 תגובות
    • 17.7k צפיות
  20. הוא פתאום מסרב בתוקף להתחבר .. לא יודע אם הסיפור הזה קשור לשרת של מיקרוסופט , הספק או אצלי משהו..

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by moonjib,

בעקבות ההודעה של זה עם האותיות היפניות (או איגור בלאטטטטטטטטט), תהיתי האם באמת הקולה עושה את השיניים צהובות? ואיזה עוד תופעות לוואי יש לקולה? חג שמח. ד"א, נמאס כבר מכל הדיוני "יחסים" (פחחח, עלק יחסים. יחסים לא היו שם) המזדיינים האלו. כוסרבאק. לכו תתאבדו וזהו.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by nehmia,

למישהו יש סרט מלחמה טוב שהוא ראה לאחרונה?

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. בוקר טוב... ;D העליתי מספר קטעים חדשים ,מקווה שתיהנו, זה מסודר לפי תאריך העלאה, תגובות בברכה: Lior Saban - Guitar Classical Improvisation Pink Floyd : Marooned by Lior Saban Deep Purple - Child in Time : Lior Saban (Cover)

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by KapiSH,

אווטר נוכחי: שוקל: 20.7K צריך להיראות כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! נראה כמו: מכונית בימבה גבוהה במיוחד... אווטר חדש (מצורף): שוקל: 2.6K צריך להיראות כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! נראה כמו: פורש בוקסטר אדומה מהממת! מקווה שתאהב. יום טוב, אריה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Iron~Chef,

אם למישו יש אני אשמח לקבל guypliskin (at) gmail.com

• 4 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.